Nyheter

26 juni 2009
av admin

Michael Jackson som fattas av ambulanspersonal

25 juni 2009

Historien var ofta uppdateras med information om tidsplan för 9-11 samtal, samt en bild som tros vara att Jackson anländer till sjukhuset via ambulans.

4:30 EST - TMZ.com inlägg: "Vi har precis lärt sig Michael Jackson togs med ambulans till ett sjukhus i Los Angeles ... och vi berättade att det var hjärtstillestånd och att ambulanspersonal administreras CPR i ambulans ... och det är ser dåligt. Han plockade upp vid hans hem omkring 20 minuter sedan (4:10 pm EST) - vi berättade hans mamma är på väg att besöka honom. "

5:06 EST - Los Angeles Times inlägg en kort berättelse rapporterade att Jackson hade tagits till sjukhus. Runt denna tid, TMZ redan hade talat med medlemmarna i Jackson familj, inklusive hans pappa, Joe Jackson, som sa till dem att "han är inte bra."

5:20 EST - TMZ rapporterar på sin hemsida att Michael Jackson var död vid 50, rapporterar att källor berättade Jackson var död när ambulanspersonal kom till hans h ågra och att scenen på sjukhuset var "absolut kaos" när Jackson anlände med folk skriker "du har för att rädda honom!"

6:15 EST - Los Angeles Times uppdaterar sin nätupplagan att meddela att sångaren var uttalad döda vid UCLA Medical Center. Femton minuter senare, TMZ hade talat med en sorg-drabbade Tito Jackson som berättade webbplatsen han beklagar om att inte ha talat med sin bror "på ett tag."

6:30 EST - TMZ tjänster en bild av mamma Katherine Jackson anländer till sjukhuset.

7:49 EST - Los Angeles Times tjänster en nyhet om Jackson död som innehåller citat från människor som samlats utanför sjukhuset, ingen av dem var medlemmar av sångaren direkta familjen.

26 juni 2009

Polis inleda en undersökning av Michael Jackson död efter rapporter om att sångerskan kan ha dött av en överdos narkotika.

Tillkännagivandet görs att en post mortem undersökning kommer att genomföras för att fastställa orsaken till Jackson död, men det kan vara veckor före toxikologi rapporter visa om han hade några droger i hans kropp.

Los Angeles Police Department är ute efter att hitta de läkare som Michael Jackson, som synes flytt scenen efter Michael Jackson collpased. Polis var mycket angelägen om att frågan Dr Conrad Murray efter impounding hans bil från Jackson hem torsdag kväll.

Information som Dr Murray kan administreras en injektion av Demerol, narkotiska smärtbehandling används för behandling av måttlig till svår smärta, till Michael Jackson strax innan han dog, gnistor rykten att läkaren gav Jackson en överdos.

27 juni 2009

Polis äntligen hitta personliga läkare av Michael Jackson, Dr Conrad Murray som sades vara närvarande vid tidpunkten för dödsfallet och som också påstås ha administreras CPR medan Michael Jackson kropp låg på hans säng. De börjar ifrågasätta läkare i beaktande av obesvarade frågor som omger Jackson död.

Familjen släppa ett uttalande att de är "missnöjd" med osäkra resultat av Obduktionsbord från Los Angeles coronern och meddela att de vill ha en andra obduktion utföras på Michael Jacksons organet.

Det är aviserat att vårdnaden om Michael Jacksons barn skulle med största sannolikhet att gå till Katherine Jackson, hans mor, dock Debbie Rowe, barnens mamma hade också uttryckt en önskan om att få vårdnaden.

28 juni 2009

Polis släppa ett uttalande som anger att de är satisifed att Dr Conrad Murray, som uppges ha varit närvarande under Michael Jackson sista stund, inte var inblandade i sångaren död och att han inte är misstänkt.

Michael Jackson pappa, Joe Jackson, deltog i BET Awards i Los Angeles och verkade förvånansvärt lugn och cool. På frågan hur han känner sig med tanke på den senaste tidens händelser han svarade att han var "må bra". Synpunkterna från Joe Jackson är en fullständig kontrast till beröring och känslomässiga tal som Janet Jackson under utmärkelser som natt.

Slow motion filmen av Michael Jackson kropp i en helikopter på väg till LA County bårhuset är relesed, som visar vad som verkar vara hans kropp "sitter" som helikoptern lyfter bort och flyttar bort.

Kommentarer (29)

29 Svaren till "Nyheter"

 1. SriMathe säger:

  nyheter, underhållning, vuxna ämnen eller bara allmänna ämnen. Fortsätt med det goda arbetet.

 2. Mary säger:

  RIP Michael Jackson! Du kanske? vara borta, men du kommer aldrig att glömma!

 3. perfumeflower säger:

  När jag såg bilden av Michael i ambulans, är det första som slog mig var färgen på sin hud? Jag är också säker på att hans näsa är en annan form. Jag har också märkt att den här personen hade mycket "fett" för att hans ansikte. Michael hade ett smalare ansikte. Jag kan bara titta in i saker som inte finns där, men ingenting ger.

 4. quesarasara säger:

  Okej, jag är bara kommer att säga detta eftersom jag är sjukvårdspersonal och det är alla de referenser jag har. CPR sker i mitten av bröstbenet, det ser ut som det är närmare till nyckelben. När du gör cpr du vara om en tum iväg uppåt från xyphoid process (lite vassa punkt där dina revben kommit fram till ett kors.) Jag bara säger, det cpr inte leta rätt. Det är hela vägen upp till kragen ben. Även om han var "skallig" som Quincy sagt, varför finns det så mycket hår? Och hans hud ser hur fetare då uppfattade tidigare bilder.

  Även några KARDIOLOG vet (särskilt en hjärtspecialist om någon läkare alls) att CPR kan bara perfomed på en hård yta, inte i sängen!

  Och varför i helvete är det begravning förfaranden på plats? Det är Michael Jackson för skriker högt!

  Lou Ferrigno sa det bäst i sin lilla intervjun om att LA morgon show.

  Jag tycker också om hur man enligt vissa barnen är stora, spela och ha roligt på Katherine hus ". Vad är upp med det? Varför är någon tillkännage att dessa barn är att ha "kul"?

  Även där är Macaulay Culkin? Varför har inte han gjort ett uttalande ännu? Han var ytterst nära Michael, även vittnade för honom i ofredande rättegång. What's up?

 5. Mimi säger:

  ok säga om han var skulle han gå gemensamma han gillar känd över hela planeten var skulle han gå

 6. wishful09 säger:

  Det ironiska är att Michael Jackson är så unikt ser att någon kan utge sig för att vara honom.

 7. Cutiesinger1976 säger:

  Det är svårt att se om detta eller isnt Michael, den sak om hans ansikte är fylligare, som bara kunde vara, eftersom det finns en andningsmask över hans ansikte driva något fett som han har i ansiktet, för att ge illusionen att hans ansikte ser fullständigare möjligen? När det gäller hjärt-lungräddning, jag kan inte kommentera det som jag vet något om det. Jag har varit på denna webbplats och läst igenom massor av hoax berättelser om detta och jag vet inte vad jag ska tro! Jag skulle så kärlek för Michael att fortfarande vara vid liv och titta på allt det här händer, men jag skulle vara irriterad att han gjorde detta för oss fans men jag förstår varför han måste göra det också. Videon av kroppen i helikoptern, som är klart någon i helikoptern anpassning kroppen så vitt jag kan se.

  Allt detta hoax drama som hände när Elvis och Jim Morrison dog så det var oundvikligt att det skulle hända Michael eftersom han har en sådan central figur i så många liv genom åren.

  Jag vill bara veta var fan hans fans var när han levde! Det tar honom att dö (förment) innan vi tar honom tillbaka in i våra hjärtan! Det finns ingen sannare ett ord talas än, "du vet vad du har tills du har förlorat det"!

  Michael om du döda Gud välsigne dig min söt, mild själ och om du lever Jag förstår att du var tvungen att göra detta och jag hoppas att ni finner frid nu, eftersom du förtjänar en paus.

  Jag älskar dig Michael alltid och för evigt.

  Marianne xoxoxoxoxo

 8. Mimi säger:

  Michael Jackson dödsattest du titta på det och berätta vad du tycker ASAP

  http://www.tmz.com/2009/07/07/jackson-death-certificate/

 9. Cutiesinger1976 säger:

  Hej,

  Jag har tittat på död Cert, vad är det för fel med det? Dödsorsaken, Uppskjuten? Vad betyder det? Jag royally förvirrad!

  Memorialet krossade mitt hjärta går, men jag tänkte var han även i kista? Han hade problem att titta på det på tv själv, åtminstone hoppas jag han var! Jag vill att han fortfarande lever, jag vill inte att han ska vara död, det är för sorgligt!

  Och om han fortfarande lever, tror du att hans familj känner till och alla dessa artister och folk som kan läsa hyllningar till honom vet och de är alla på det eller tycker du bara hans närmaste familj vet? Jag tvivlar på alla de människor som bidragit till minnesmärke vet, liksom, kom igen! Far hämtas mycket!

 10. Baldrick säger:

  Ordet "defeered" betyder försenad. Så jag antar att det så kallade CPR borde ha hållit honom vid liv tills han nådde sjukhuset

 11. Mimi säger:

  Hans familj skulle veta, men vet en annan, till exempel om Hea verkligen var död tror du verkligen att hans familj kommer att föra kistan och hans kropp init av hänsyn till fansen eller konstnären som en del av dem werent det för honom Wen han behövde dem. men skulle han gå och hur, när och varför har hans barn tagit masker off, plus det ent inga bevis på hans kropp tydligen de begravde honom innan de gick till minnesmärke.

 12. Kim säger:

  Så många saker som pekar på det faktum är en stor hoax och Michael Jackson fortfarande lever,
  En annan fråga jag har därför inte någon användning Databehandlade externa defibrillatorer (AED) tillåter nästan alla bestämmer räddare för att få den absolut senaste tekniken för att drabbas av hjärtstillestånd. Dessa anordningar leverera tillräckligt med energi för att återställa en quivering hjärta och göra det möjligt att slå normalt. Används med hjärt-lungräddning, en AED kan ge jolt nödvändigt att verkligen rädda ett liv.
  Även om man tittar på bilden av Michael Jackson få CPR, varför är masken inte över hans mun och näsa.
  En annan sak jag skulle vilja påpeka, jag såg ett nytt klipp, jag vet inte med TV-nyheter stationen var det, om Michael Jackson överföring på sjukhuset till Helikopter och kroppsform under vita blad såg helt annorlunda på bår, eftersom kroppen kommer i Helikopter överförts till hörn van. Jag har försökt hitta klippet, men hade ingen lycka hittills.
  Även där var Liza Marie Presley, jag trodde att hon skulle ha vänt upp till minneshögtid.

 13. Blomman säger:

  inte jag också göra tror MJ är död för många saker är bara inte rätt, och thats inte honom på 02 och inte honom i ambulansen nej nej nej och är några ppl på detta hoax, jag hoppas att han kan få undan med detta och leva i fred, men så sorgligt att han hade att göra detta, förra gången jag tror att allmänheten verkligen sett MJ är filmen från klammer centrum MJ vi älskar dig så mycket och vi förstå, men att bryta mitt hjärta mer och mer ech dag

 14. Blomman säger:

  ledsen över att ha sagt inte död

 15. ejay5131 säger:

  Varför var Jacksons helt arbetar med TMZ.com den dagen? Och hur kunde TMZ vara den första att få veta mer än någon annan, de rapporteras det sådär andra. Jag tror att det var Jermaine att han hört Michael hade dött på radion och sedan var tvungen att ringa sin mor för att bekräfta det. Kom igen ... du hörde det på radion??? INGEN FRÅN MJ HYRESHUS kallad JACKSON familj?? Något luktar "hoax" y

 16. supermom75 säger:

  Jag håller med ejay

 17. bexuk säger:

  Inte bara var tmz.com den första att bryta historien, även innan Jermiane hade utfärdat ett uttalande säger MJ var död, men sedan den dagen de har tagit ledningen i historien, utstationering regelbundet berättelse uppdateringar på Mj död saga som sedan tas upp och åter inlagda i Storbritannien medier.

 18. Juicypefkos säger:

  ganska intressant teori där ... mycket mystik,,,

 19. bghoppy säger:

  På Larry King's Inside Neverland, Jermain berättade Larry King han hörde om MJ när en CNN reporter ringde honom.
  Och jag har läst att TMZ tog sin historia från en rapport vid inloggad tjugo minuter innan på en webbplats som namn kan jag inte minns (det hade antalet seventeeen i namnet). Vilken tid är de på telefonen med 911? Jag har också läst människor i Europa hörde rapporter om hans död ännu tidigare, före 911 samtal.

 20. nyla säger:

  ok jus säga MJ är inte död inte är död och det hela är en hoax för vilken anledning, betyder det att familjen är med på det också?? även efter det känslomässiga uttalande från Jermain och Janet? också dotter till MJ? Är barnen inte sörjande som sådana eftersom de vet att deras pappa är inte riktigt död. Även om det inte finns några bevis för att MJ är levande, det finns också vissa faktorer som tyder på att han är död. Just nu hans syster La Toya hävdar han murderd och säger vid sin död "han var ensam. Vad jag inte får är att om man vet att någon som ett syskon eller vän, någon du verkligen bryr dig om är till skada för varför skulle du inte vara där för dem och vistelse sant för dem. Liksom kändisar gillar Mariah Carey, som kom fram till minnesmärket de wern't det enda förfalskningar, några av hans familjemedlemmar wer också. Det enda syskon som jag tycker stannade sant att MJ var Jermain.
  Dessutom kan jag bara säga att om MJ gjorde dö varför wouldnt Jermain göra sitt yttersta bäst att se till att han hade en islamisk begravning? detta inte meningsfullt. skulle du göra allt du möjligen kan för att se någon begravdes på rätt sätt i islam även om du inte känner dem som sådana.
  När det gäller MJ kropp? Har någon sett det? Kan barnen säga hur han såg på den tiden, oavsett om han hade lång eller skuldra-lenght hår, sin hudfärg, fett på hus ansikte. Kan någon påminna om att och sanningsenligt ge ett svar som skulle vara meningsfullt. De säger att repetitionen filmen var inte det från ett par timmar innan han dog, men från flera år sedan. MJ hår var annorlunda. Så någon ljuger

 21. Samantha säger:

  Vad får mig mest är att Varför visar de på nyheterna Katherine Michaels mamma, åka till sjukhuset?

 22. drake säger:

  har alla märkt och att bilden i ambulans husvagn .... att Theres annan konstig thig?

  Jag har som pic framför mig i en större storlek.
  på hans panna och se över näsa slut en stor artär .... även om someones nästan död, detta wouldnt vara så stor, om det skulle vara Michael.

  och när u ta titt på Michael i aktion, han icke ens en sådan atery ... ...

 23. LadyVain säger:

  Jag tror att näsan att många människor ser så olika är orsaka av skuggorna fångas i bild och det faktum att han hade alla de maskiner som är anslutna till hans mun.
  Exempelvis ser jag hans ansikte alla uttrycka ilska i detta foto i ambulans, men jag antar att varenda en av oss har en egen synvinkel.
  Tyvärr finns det ingen som kunde bekräfta om vi fel eller rätt ...

 24. Emmie säger:

  alla im säga är att jag hoppas att han lever och frodas och jag hoppas heis resting.i dont tror att han vill att folk ska försöka hitta honom om han är alive.i tror att han kommer tillbaka när han är bra och klar .. så jag tror att han ska bara njuta av hans musik och hålla hans minne vid liv

 25. Emmie säger:

  im hålla hans minne levande bygoin till 02 arenan och bara minnas honom med många andra ... den 22 juli i WÜD har sett honom på konsert
  loveu michael

 26. mjfan säger:

  Okej jag vill bara säga att jag tycker det är helt bisarrt att Katherine Jackson var shopping i målet för en massa campingutrustning dagen efter hennes son dog. Jag såg videon för det. Nu i "tänker inte säga det betyder MJ lever. Jag bara säger, vad för slags mamma plunks ner en massa pengar på Target dagen efter hennes unge dör för att köpa en massa campingutrustning.

  I vilken värld är det normalt?

 27. Emmie säger:

  mayb hon bara vill behålla anser normalt för barnen skull, det kommer inte att vara bra för any1 om hon bara sitter runt grät hela dagen. människor har många sätt 2 mourn.she nu att hon är ansvarig för barnen hon har 2 sörjer på olika sätt. normal.
  även om michale lever han gjorde det eftersom han vill vara ifred, men människor är fortfarande försöker se om han lever, och försöka hitta honom låta honom vila

 28. Jessie Dai säger:

  Jag tror att Michael lever!

 29. artisticflare säger:

  Jag hoppas verkligen Michael Jacksoni lever och glad! Älskar dig SOOOO mycket! 1

Lov en Svara

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.