Michael Jackson Hoax Ölüm

Gerçekten ölü King of pop mu?

Aşağıdaki hallerde Blog Illuminus Theo Inside da tam burada's görüntülemek için mevcuttur adı kimden kaynaklandığı edilmiştir: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Theo o Michael Jackson Ölüm Hoax arkasındaki gizli örgüt olduğunu iddia ediyor.

"Jackson's sahnelenen Comeback
Jackson, daha iyi kimse ve dans ve koşulları biliyordum vücut bir dönüş asla ele verebilir olarak da dünya sözü gibi. B çok ilgili, ancak ciddi o beden ve ruh ancak adını ve çıkmış ve sevgi sadece ölümsüzlük craved-e doğru onun olduğunu hissetti, onun sözde evlilikler bile onun tüm hayatını ona eluded (o da oldu sevdim hiç kalmadan , kendi umutsuzluk onun aşk couldn't için) buldum. Michael dünya onun gibi genç ve yetenekli performans olarak hiç bir dizi bile birinin yarısı kendi yaş çıkarmak mümkün bulurlardı umut tarafından göstermek için hazırlandım. "

"Onun dahi bir uygulama oturumu yönetmek olabilir onun ümitsizliğe ifadesi olarak onun ruh ve kararlılık olduğunu. Ama sadece uygulama oturumları gerçekleştirmek üzere planladı. O ve sonra aslında performansları ilgi çekici hiç niyeti ne olursa olsun bir kez dünya görmüş, çünkü hala bir de "," ölür yetenekli ne aklımıza geldi geri oturup onu ağlamak dünyanın seyredin. "

"'s Düz bir rekor edelim. Michael bir sağlık fanatik değil, suistimal ilaçlar-en azından çok yaptım. Ilaçlar uyku için doktorların yaptığı lütfen ölümü için zemin ayarlamak için ploys vardı (bu uydurma olduğu gibi, onun tüm hayatını bir sahne) oldu. Zavallı Deepak Chopra o reçeteli ilaçlar üzerine Michael artan bağımlılık olarak gördüm at korkmuş, ama Michael ki, bir kez o "vardı," Deepak uyuşturucu verdiği lütfen, hatırlıyorum da öldü ve sempati ve onları paylaşmak onun sönmüş arkadaşımı ve böylece biliyordum Jackson ilaçların bu ölmüştü ve kurgu güçlendirecektir. Bu kurgu daha da güçlendirmek için, Jackson, uyuşturucu için yalvarıyor ve diğer doktorlar telefonla bazı doktorlar bunları sağlamak ama onları hiç kullanmadım. O da ölüm yaşam üzerine yaptığı vücudun hafif tutun zayıflatmak için hiçbir şey sağlamak için korkmuştum. "

"Jackson's" Ölüm "
Jackson's "ölüm öncesi geceler," diyerek, neredeyse harfi harfine (ki o ilan ediyorum bu sıkıntılı program hayatta kalırken imkânsızlığını altını kalbi dışarı dans genel). O kiralık ev, ve iade uzaklıktadır Burbank havaalanında olan Güneydoğu ABD'de bir yere bu açıklamaya değil cesaret onu nakli bekleme jeti için düşünen olduğunu (henüz). Ama o kim onun kişisel doktor çok el altında olduğu iddia edilen bir kalp krizi sonucu öldü man (elde gerçek!) Jackson ancak 47 değil açıklamak gerekir yaşındaki romence Dimitrie Draghicescu, Illuminus Theo disgracefully bu marazi olarak kimin sürüncemede adı işi. "

"Dimitrie Draghicescu-the Dead Jackson
Plastik cerrahi ve eğitim tam 3 yıl sonra, Dimitrie kolayca canlı Jackson için ölü bir söz geçmek olabilir. Ama büyük Michael aksine, Dimitrie ölmek yaptım. Dimitrie değil Jackson olan bir hastaneye whisked. Hâla neden adam "" kurbanı oldu Michael Jackson didn't say 911 telefon merak mı? Bu, reklam engellemek için, yani 911 aramalar ses uzmanları ve elektronik çözümleyicileri tarafından kimse arayanın bariz yalan gelen stres tespit olabilir analiz edilmelidir sigorta değildi. "

"Dimitrie Micheal yerine ölmeyi kabul sadece çünkü ve ölümcül hastalık oldu çünkü Jackson ailesi için cömert bir ödül söz vermişlerdi. Ve, bizim Sipariş bu Illuminus Theo ilgisini için geç 1700s bunları getirdiğini ve Draghicescu aile sırrı (biz de altın havuç-demir çubuk bileşenin) Bildik ortaya olurdu Dimitrie reddetmişti. "

"Michael Jackson, canlı ve Illuminus Theo dışında zorla bilgi verilir, o da 150 yaşam onun hedefe ulaşmak Mayıs, ama o fazladan 100 yıl zevk sanmıyorum (ve de bizim de). Ama bu arada, Michael Jackson gayet gözyaşlarına tüm dünya ve gözlük memnun olduğunu. O ve sevgi ve saygı bile ölçmek, bu hayatta onu eluded bu ünü elde etti. Onun eccentricities affetti vardır; o da yabancılaşmış uzlaşma vardır. Ve belki de bu kötü bir şey değil. Burada Michael Jackson şimdi başkanlık ne korku, kişisel değil. Babası hariç, kimse "Hayır" Michael için ve bir ölümlü Jackson olduğunu söyleyebiliriz. Nasıl dünya Michael Jackson o gelmek için idare edecek? Tabii ki, hiç kimse onun kim olduğunu için yeni Jackson tanıyacak. "

 

  1. quesarasara, Said

    Yeterince inandırıcı değil. Üzgünüm. Sadece heresay's. Ve biz böyle bir kült olduğunu biliyorum kuruldu? Nerede gerçekler vardır! Özgür basın böyle bir kaltak olduğunu.

  2. supermom75 Said,

    o vampirlere halinde ve imortal I arkasındaki anlamı bu bir yakın arkadaşı ancak bu çok micheal i bir kuvvetle inanan ama i kaynak bulmak istiyorum ve söyledim gitmek daha gidiyorsun pm alındı olduğunu biliyorum O kadar yakın ppl ile ve convo kanıt Michael üç sayfaları ve bu Michael I çok daha fazla gözüküyor bir nedenle çünkü için arama Derek clontz link koymuyorsunuz bu kişinin dikkatini bu yaptım ... .. bu yüzden kontrol edin onun görme arama ve çıkış olarak Derek clontz tüm bilgi çıkışı

  3. nycscenie, Said

    Ben inanıyorum istiyorum bu ama gerçekten gerçek kuzen annyyoone bir organizasyon oluşturan ve bu hikayeyi anlatmak düşünüyorum dont. Eğer böyle bir organizasyon olduğunu Ve y oyun ve erken üzerindeki fasulye söylemek ki? Gerçek bir organizasyon olan daha ne yazmak dikkatli ol. Bağlantı noktası, Unrealated, Jackson DID seviyorum hissediyorum. Bir şey varsa o da baba dışında herkes kimden TR hissettim ve onunla ilgili bölümü böylece herkes severdi severim, bana inandırıcı değildir göre değil.

  4. melissa_177 Said,

    Dimitri Draghicescu bir politian, sosyolog, diplomat ve yazar, nasıl bu?, Daha fazla bilgiye ihtiyacımız var, belki burada Michael Jackson saklandığını söyleyebiliriz oldu

    Saygılar!
    Tanrı sizi korusun sizi

  5. Muhabbetkuşu Said,

    Dimitrie Drăghicescu (veya Dumitru Drăghicescu) (1875 - 1945) bir romence siyasetçi, sosyolog, diplomat ve yazar oldu.

    Dimitrie Drăghicescu 4 Mayıs 1875 tarihinde Zăvoieni, Valcea County, Romanya köyünde doğdu. Memleketi köyde ilköğretim okulu bitirdikten sonra, Carol I Lisesi Craiova ve bundan Bükreş Üniversitesi Hukuk Fakültesi katıldı. 1901 yılında Paris'e yaptığı College de France nereye o Emile Durkheim, Gabriel De Tarde, Henry Bergson, Theodule Armand Ribot ile okudu okudu gitti. O da katıldı the Akademi des Sciences Morales et Politiques tarafından düzenlenen konferanslar.

    17 Mayıs 1904 tarihinde o Sosyoloji yılında doktora derecesini aldı. 1905 yılında Bükreş Üniversitesi of Sosyolojisi doçent atandı.

    Dünya Savaşı, 1916 den 1918 için sırasında o Fransa yılının ulusal romence devlet düşünceleri teşvik aktif yaşadık. 9-12 Nisan, 1918 tarihinde de "Kongre milliyetten Nikolay Lupu ve Simion Mândrescu, grup üyeleri olarak" Roma ile kendi ulusal etnik sınırları içinde bir devlet Romen sağında desteklemek ve talep Romanya ve recongnition olarak katıldı birlikte savaşan devletlerden biri ülke.

    1934 1936 arasında da Meksika'da orta elçi oldu.

    O 1945 14 Eylül tarihinde intihar.

    alınmıştır: http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitrie_Dr% C4% 83ghicescu

  6. supermom75 Said,

    Ben severim gerçekten inanıyorsanız bu onun görme i Neden burada şimdi bağlantıları göndermek ancak aramada Derek clontz bakma bilmiyorum on Derek clontz hikaye başlamak pm söyledi

  7. MyBelovedMJ Said,

    Im çalışıyorum de düşünür. Bazı şeyleri yazılı Michael benziyor. Ama, sadece biraz para istiyorum mabye biliyor. Ama sonra tekrar bu çıkışı hızlı, bu halka söner bu casue, biz göreceksiniz rakam nasıl aile tepki. Bu ana anahtarı, tüm bu olacak

  8. feyaya, Said

    Daha önce bu illuminus Theo hakkında vardı. Ve tüm eksik bulmaca parçası gibi geliyor, herkes bunu yazılı olabilir. ve i bu dmitrie adam googled ve aynı Wikipedia kaydı bulunamadı. İnsanların, ancak yine de başkalarıyla aynı adı olamaz değil. adını bu eşsiz ... ama hey, belki de Romanya ortak bir isim ve burada gerçekten kim ameliyatın yıl geçti ve çift olmak için öğrenme çift oldu. kim bilir! Ben bana saç çekerek yaşıyorum! çok komik. herkes illuminus Theo googled ve kendi iddialarını yedeklemek için herhangi bir bilgi bulunamadı mı?

  9. dianafan, Said

    Üzgünüm çocuklar - Bu bir başlangıç olduğunu düşünüyorum - ya da büyük bir ipucu! Ben Ben İngiltere biliyorum biraz farklı büyü

    Rota THEO
    TOHME Illusion

    Yönetici falan Tohme değildi. Veya tamamen cevapsız noktası var mı?

  10. dianafan, Said

    Oooh - Şimdi heyecan alıyorum - tüm uykuda ABD sen

  11. dianafan, Said

    ya da nasıl

    INSIDE rota THEO
    Bana hayalperest - GİZLE

    açık olan İngilizce yazım ve eğer Tohme bir şey ama Amerikalı o öğrenmiş olacaktır Queens İngilizce olan ekstra O ile! Aman Tanrım - sonmeone uyan var ve bana ne düşündüğünüzü bildirin - İngiltere yılında sadece 6, ben bulmak kadar yatakta bir şekilde olduğunu göreceksiniz - Ben zaman farklılıklar nefret ediyorum!

    Supermom Hadi - görüşler

  12. dianafan, Said

    INSIDE rota THEO
    BU Illusion - DIE? - Ben mi? Hayır!

    Ben şimdi vererek yaşıyorum - Birisi çok Bunu yaparken de zeki vardır, ama doğrudur? Umarım ben geri yaklaşık 14 saat içinde, o zaman bol verir gelen görüşler var için! Uykusuz gece geliyor. Ben sadece bir şey bu kitap hakkında balık olduğunu knoew.

  13. dianafan, Said

    Söz veriyorum Son bir

    Illusion gizler yaz INTO (ile güzel bu şekilde) monte

  14. dianafan, Said

    onun kötü almak

    Ben ALIVE FOREVER PM

    FAME EVIL bir güle (güle güle için Fransızca - tr eksik olabilir - bu Allahaısmarladık olmalıdır?)

  15. perfumeflower, Said

    Yukarıdaki okuma Parakeets sonrası sonra, şimdi çok başım tur tüm bu almak zor çalışıyorum. Nasıl 1875 doğumlu olduğu ve 1945 yılında intihar ve sonra kim Michael Jackson olarak kendisi geçmek için estetik ameliyat olduğu aynı erkek için bir erkek için mi? Şüphesiz bu kadar eklemek değildir? Yoksa ben sadece bir şey kaçırdım mı? () lol

    Herkesin bir fikrin var mı?

    Bildiğim kadarıyla diğer tüm bloglar hakkında tüm garip olaylar, discrepencies, çelişkileri ve benzeri, evet gerçekten Michael inanıyor do
    hala bir yerlerde yaşıyor ...

  16. supermom75 Said,

    tamam ben gidiyorsun bu zaten Çünkü göndermek için bu görme ve i gerçeği şimdi i konuşmak olarak da olan söz vardır çok bilgi elde edemedik hissete henüz ama gidiyorsun buraya lütfen yönetici kaldırmak gidiyor çalışıyor tutmak için bu sahte bir o gerçekten lütfen burayı kontrol lütfen doğru değil
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/06/29/michael-jackson-faked-his-death-say-sources-with-comeback-tour-to-be-biggest-ever/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Unutmayın: Sizin Dünya Raporu dünyanın en hızlı büyüyen newsmagazine .* okuyucuların bizim aile hoşgeldiniz - 2.5 milyon güçlü.

  17. iangee, Said

    Ben MJ tüm öldü inanmıyorum ...
    Ama bundan emin değilim ...
    Teknoloji bu dönemde Ulaşım olasılıkla bu rota Theo örgütü zaman, hiçbir referanslar, ben bir "gizli örgüt ediyoruz" ama demek olabilir!

    Ve sonra ben de tesadüfi o
    THEO stratejik bir online oyun bir karakter aydınlık ARC denir ...

    Bu, bazı pezevenk bir kahkaha kalmadan tarafından yapılması gerekmektedir.

  18. she_can, Said

    Bu kim MJ ölümünden sahnelenen edildiğini düşündüğünüz için:

    Ben bütün otopsi şey endişe duyuyorum. Bunu sergiyi yardımına ihtiyacım var

    Bir otopsi yürütüyoruz, DNA testi sistematik, bitmiş değildir, sadece gerekli (tanınmaz kişi ... vb)

    Kan örnekleri, herhangi bir fiziksel yaralanmaları kendilerini çıkmaktadır sahip DNA test (ve gerektiğinde ancak tüm autopsies olarak) gerekli değil örneklerini ve toksikolojik testler zehirlenme belirtileri için kalp üzerinde yapılmaktadır alınır.

    Kaynak: http://www.exploreforensics.co.uk/performing-an-autopsy.html

    Bu aile üyeleri tek bir fark olabilir mi ölüm sahnelenen ve aslında onu bunu gerçekleştirmek yardım? Ben hepsi için değil o kadar 25 Haziran tarihinde hastaneden çıkarır, çok çocuklu görünüşte, baba Joe bile bir sonraki adıma düşünüyor tamam yapıyorsun birleşmiş gibi anlamına () Showbiz olarak küçük Jacksons getiriyor.

    Ne varsa, diyelim ki oldu düşünüyorum kötüsü, MJ birkaç yıl bir dönüş yapan nedir?

    Beri hayır DNA testi gerekli varsa bir sahnelenen ölüm (başka birinin vücut) için oldu, Los Angeles polisi sorumlu olamaz - Onlar "aile kimliğini doğruladı" söyleyebilirim. Aile dava olacak? Çünkü onlar çocuk ve birbirlerini rahatlatıcı olduğunu Tamam o zaman bu şok altındaydılar, ona bakıyordum weren't söyleyebilirim, Otopsi onu disfigured vs ...

    Ne düşünüyorsun? Bu makul mü?

  19. JC.LOVES.MJ Said,

    Bu MJ yaşıyor, ama bana çok yapma thingo doesnt ses tören gibi cmon MJ isngt Bu çıkarmak için ölü bir adam tutmak gna ve bu yüzden de çok yakında oyun hakkında bilgi sızıntısı da gerçek nedir?
    Eğer gerçek haberler veya medya konuşuyorsun maçı MJ ölümünden bir oyun olduğunu herkes biliyor mu?
    anyone?

  20. bghoppy Said,

    Evet, ne DR oldu. Tohme?
    Ve neden herkes konuşma yapar gibi o sadece bir ev, Neverland vardı. John McCain 7 evlerine ancak MJ sadece bir ki?

  21. MyBelovedMJ Said,

    Michael şekilde fazla 1 evleri var. Buna emin olabilirsiniz. O her yerde olabilir.

  22. MyBelovedMJ Said,

    Feyaya Michael, o ameliyat oldu Michael daha fazla gibi bir çift beden, Navi adlı vardı

  23. bghoppy Said,

    JC, ben o HAYIR medya çıkışı olsa bile Geraldo bir oyun olarak kabul etti garip olduğunu düşünüyorum. Ben hepimizin hissediyorum) çift ve illumious Theo ilgili bir Bahİs gibi inanılmaz parçalar o (i reddetmek, ve o'84 ve UCLA ölü canlandırmaya göre ilgili hikaye ölmüş olabilir isterdim. Aslında neden yönetici bu öyküler, ne zaman bu sitede açısından düşündüm dahil anlamak değil, (bir suç) olarak bu gerçeği ve bu talihsiz durum gerçeği arıyor, ben de don't feel oldu hiç de yardımcı olur. I tür bir bütün olarak aynı konuyu Forma bu şekilde yorumlar belirli yazı için bağladım ama hepimiz yorum hakkında değiştirmek isterdim. Şimdi fikir ilanıyla gereksiz ve bazı iyi hissediyorum ve site harita kayıp alıyorsanız girmesini vardır. Sadece bir öneri. Hala site seviyorum ve mesaj okuma.

  24. bghoppy Said,

    Ben yorum değil özel yazı, ama gruplanır olsaydım demek tüm makalelerin sonuna kadar yerine bir büyük genel iplik. Biz gerçekten hep aynı sayfada bu şekilde.

  25. smileygirl24 Said,

    i ile bghoppy .. katılıyor musunuz I Love bu yakın birlikte çünkü tüm Michael için aynı LOVE sahip herkes getirdi web sitesi

    Onun ne kadar gerçekten onu seviyorum ve onu mutlu olmanı istiyorum görüyor umuyoruz.

  26. smileygirl24 Said,

    MICHAEL gerçekten yaşıyor OMG
    Birisi pleeeeeeeeease benim için bu resmi açıklayın lütfen?
    Gerçekten mi ne öyle mi?
    Michael alin AÇIK tabut üzerine canlandıran öpüşme>?
    Veya ben sadece deli olacak? LOL

    OMG freaking gibi pm dışarı Seni seviyorum Michael FOREVER!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  27. elde, Said

    Ben bghoppy katılıyorum. Bazen bir şey ilginç okumak ve bunu ilgili hangi yazı hatırlamıyorum biliyorum. Bunun dışında, ben sitenizi seviyorum.

  28. çiçek, Said

    merhaba ben de bghoppy i katılıyorum bu site ama sohbet crazzzzzzzzy tüm yorumlar devam TR bir pg Sohbet harcama olmak gerekir tüm bu sohbet i, eğer bütün gibi iyi olacağını düşünüyor noktasına almanın okumaya çalışan saat kadar uygun ve tüm düşüncelerini 2geather vardır alıyorum. adm olabilir bunu tüm yorumlar 1pg üzerinde onu aranan lütfen, çocuklar i cant gerçekten de tüm bu MJ şey of neden uyku Ama ben söyle bana Herşey sizin i dont kötü eğer wasnt makeing ne yapacağını biliyor Bu bana umut veriyor, MJ We love you

  29. Scotty Said,

    Ne ppl bu düşünüyorsun?

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  30. Goldie Said,

    SMILEYGIRLS24 için

    ana İsa
    değil Micheal impersenator şu kör sen
    Bu James Brown oldu: b
    sen bile se bu son satırında URL'yi demek olduğunu brownjackson

    kimin alin onun gözünde JAMES BROWM öptü MichaeI ... .. çok komik

  31. çiçek, Said

    İşte şimdi hells bize vereceğim daha çok kitap ne olacak dişçiye şey üzerinde raporlama zamanda çalışmıyor ama i gibi söylemek zorunda tmz git nasıl MJ Bu onun goood yaptı

  32. i87 Said,

    Hey çocuklar ... ive olarak yazılan yazıların ve zaman artık bu sitede yorum ... Bugün kayıt kararı ... tüm bu mantıklı ... bu sitede dosyaları okumak bana çok iyi hissettiriyor ... benim dünya kelimenin tam anlamıyla ne zaman öğrendim duraklatıldı Michael Jackson "" öldü ... i hatırlıyorum .. Ben o gün ... Eve .. geldi benim lisans var babam vefat MJ söyledi ... ama çok emin Sohbet ... hala hayatta HES ... bir süre mola .. gerekli her nasılsa bu makaleyi buldum ve U çocuklar .. paylaşmak istedim

    http://pehliang.wordpress.com/2009/07/04/new-details-of-michael-death-hoax-revealed/

  33. feyaya, Said

    çok daha kolay olur tüm yorumlar birlikte lumped edildi. Hatta i yorumlar her konu son en son miktarı takip nokta için kazanılmış ettik vardı. sonra deli gibi yenileyin. ve i çiçeği, bu şey var kuzen ilgili benim uyku çok müdahale. Ben ancak Michael tabii ki her zaman istedim hiç karşılaşmamış. Ben sadece ona bir mektup Ben küçükken, LOL yazdı. zaten, ben bir yerde, tüm bu bin umuyoruz.

    Oh ve sonrası hakkında, i ve sitede orijinal yazıyı okuduğunuzda kişi Michael bir gösterici olarak geri kalmaz, ama söyleyerek bir ipucu için HIStory videoyu izlemek için. ne demek istedin?? O Rusça lideri ya da bir tür olacak? birisi ve bana fikirlerini söyle lütfen ...

  34. Andrea Said,

    Ben BGHOPPY İLE KABUL! Ben bütün bu yorumlar ile devam edemez! Ben hepsi tek bir sayfada olsaydım. Veya ben yönetici dışında olması dolayısıyla tüm önce yapılmaktadır okuyun olabilir isterdim! Haha! Cidden ama ben hepsi tek bir sayfada bir olmak isterdim. Bu çok zor, ben farklı mesajlar ve AHHHHHHHH yeni komutlardır yenilemek her şey! Ve evet ben gidiyorum CRAZY de tüm bu devam ile. Ne zaman yapacağımız ilk şey uyandığımda yorum okumak için bu web sitesini kontrol edilir! Hahaha. Herşey sizin de, aynı zamanda MJ ölümünden sahte düşünüyorsanız, çocuklar korku vardır!

  35. abstract42000 Said,

    Ne yazık ki, illuminus Theo bir şaka var.
    Son satır okuyun, makale Baba Lingyu Fu tarafından yazılmış.
    Şimdi bu şekilde ... Fu Lingyu okumak .... Veya "sizin aptallık"
    Çünkü insanların istediğiniz U şey söylemek de sucked gelmesin.

  36. i87 Said,

    @ Abstract42000

    ... her kim tht blogunuza yazıldı OMG OMG sen seirous nelerdir?? ... vay ben aptal hissediyorum ... böylece thts o ha dur Wat ... "" size eğlenmeyi böyle bir jerk ... kendim gibi ppl için ... bu isnt bir şaka .. biz ciddiye gerçekler MJ canlı olarak ispat bulmak istiyoruz ....

  37. Sweedishgirl Said,

    Bilmiyorum bu doğrudur ancak konu 36 duydunuz mu? Bir webbsite bu sayı yaklaşık bu 36 Arkadaş sahte MJ ölüm yardımcı olabilir olduğunu okuyun! Sonra sizin merak edecektir nerede sayısı 36 gelen wolud .... Ben kişisel verileri arayarak başladı.
    Sen düşün ilk kişisel gerçekler 1958 - 2009 değil mi? Ve ben mathematichs kullanılan numara almak için! Ben ek kullanarak bu sayıyı hesaplamak için en kolay yöntem kullanılır.
    Şunu ekledim: 1 +9 +5 +8 +2 +0 +0 +9 = 36 (benim rakamları sıfır sayı 1 olarak düşünüyordum Verilen) Bu Ben sadece bir teori birkaç yıl ve diğer rakamlar beri ilginç oldu olabilir Aynı konuşma oluşturmak! (Böylece) Muhtemelen farklı hesaplama ile çocukların yaşları oldukça ilginç bir yanıt almak için innom Michael Jackson alan rakamlar. Eğer bunun dışında bir şey elde gibi bakın ve deneyin! Michael Jackson ile ilgili çok veri olarak kullanın olarak en iyi ve ciddi almak mümkün cevaplar! İşte bu sayfaya bir link nerede bu ... Böylece sayısı 36 yazılmıştır's:
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    Ne yazık ki, benim İngilizce becerilerini değildir en iyi ancak bu ne .. yazıldı anlaşılır umut
    Web siteniz için teşekkür ederiz ... Ben çok çünkü yazdığınız zaman Michael Jackson hikaye gider düşündüğünüz şey var bu gibi ...

  38. AliaX Said,

    Bence Cum. Lingyu Fu hikayeleri oluşturuyor. Eğer Draghicescu Michael ile, daha fazla, nerede Draghicescu aile söyle yer değiştirdi. Ne yer, ne şehir? Ben Romanya, 5 dakika sonra ben Michael elde gidecek kimden yaşıyorum!

  39. steffik Said,

    Selam millet ... sadece tekrar anma izledim ve "bu dünya" olan bu şarkı Micheal Choegrapher ve konuşuyordum onun arkasından biz onun son prova, bir resim görebilirsiniz şarkı başladı beginning.Before bu garip şarkıcı ile parçasıdır bu Bu sayfayı zaten sahte ... kuzen "s" Micheal bacaklar ancak ve koreograf .. değil arasında olması gerekiyordu, bu sahte doğru bilinen olmalıdır öğrendim? anıt güzel ama bu bir HER ZAMAN şarkıcı oldu POP.Where the king of için üzgün hayır adlı anıt? Nerede Quincy Jones oldu? şey onu? Ya onu Burry için eğer gerçekten? Nobdy bir kelime söylediği öldü duydum tüm REAL yıldız ve mahrem Arkadaş edilmiştir Bu artık bu yana memorial.They tüm saçma ve kötü şeyler hakkında konuşuyor ama Michael bir world.WHY açısından iyi şeyler sözü edilmeyen hakkında?? Sadece ve tüm kim hepsi ile ilgili olduğunu düşünüyorum ppl bizi aptal çalışıyor ise Michael biz nerede U ama sadece U alright.We barış too.this istiyorum olan fanlar sadece bildirin LÜTFEN U seviyorum çok sad.The Medya ise

  40. MJFAN1972 Said,

    smileygirl24 büyük sarılmak 2 u. Bu resim ve bana her zamankinden daha ikna yapar gördüm.

  41. MJFAN1972 Said,

    onun yaşıyor. Üzgünüm, 4got 2 parçası ekleyin.

  42. Shar Said,

    Ailesi, ARKADAŞLARI, LA THE CITY OF numara ARE numara çok numara IS ... Gerçekten mi? THE sorgu yargıcı, WHO kan ve DNA BY THE WAY HAS, numara ... ve yüzlerce İNSANLARI BU SİTE BELIEVE Hayır '. JACKSON yaşıyor. HEAVEN MAYBE DEĞİL, burada. HE KAYBOLDU. Öldü. Ve I MİLYONLARCA bu eksik Bilmecenin "OF" PARÇA TÜM BURAYA gibi ... TEK ARE Bu Toksikoloji SONUÇLARI HANGİ SOON KNOWN gösterilecek Mourning gibi. Hepinizin THINK ELVIS, John Lennon, Büyük BÜYÜK Büyükannem ve Abe Lincoln tahmin HALA Burada da MEVCUT DEĞİLDİR.

  43. niacox, Said

    Ben Michael kimden saklanıyor düşünüyorum bir "Kraliçe" çünkü ignorantly, iyi bilinen kraliyet yaptığı aşırı ilgi gösterdi.

  44. niacox, Said

    Birçok kişi, son James Brown ve vücut gördüm. Hiç kimse bir ceset görmek için, ama sizinle olduğu kimse Michael Jackson bir ceset gördü kabul var mı? Değilse bile Rahİp Jessie Jackson, Al Sharpton hatta Diana Ross bildirildi Michael Jackson kalıntılarını gördü. Çok ünlü anıt at tabut boştu. Harika insanlar basit ve kafasında üzerine dert. Uyan ve koku ve gül! Bu sevgili Michael saklanarak, burada dünya üzerinde. Bu fantezi çünkü ölümü, onun genel anlamda kabul edemeyiz değil. No one man coroners dışında "sözde ölü gördü." Bu çok sıra dışıdır. Güvenilirlik Birisi eğer adam gerçekten öldü ve hala görüldü olmalıdır.

  45. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Michael Jackson Çok Akıllı ve hatırla inanılan bilinçaltı Mesajlar. Ben bu rota Theo bir yanılgı birlikte oldu inan.

  46. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    İlk Bağlantı onun My Thoughts Şey ve inandırıcı görünüyor. Like This To Me, Michael Jackson yeni bir isim ortaya atmak karar verdi geliyor. Çünkü bu Derek Clontz, doesnt gibi A Real Photo To Have. Ayrıca o kadar çok bilin görünüyor. Bu bilgiler İnan. Aslında, gerçekten düşünün Bu Derek Clontz Sadece Frontin Michael Jackson, var. Bu Indivdual çok bilin görünüyor. Diğer Anyone Else Than.

  47. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    This Tüm Seems Hayır mantıklı biliyorum. Im Pretty Tabii bunun arkasında belki de Michael Jackson Ölüm karşılaşıldı Tüm sahnelenen ve Halk oldu. Sadece seyret, Çok Yakında her şey ve sonra Kaboom, Michael Jackson Geri mi Ve daha her Aşağı ölecek.

  48. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Yok Media The Hoax hakkında konuşurken. Bu, Medya görünüyor Çünkü garip için her zaman yayılmaya yatıyor. Peki neden bizim gibi normal insanlar, Düşünme Twice? Çünkü onun gerçeği bilmek ve sadece Crazy will be called. İnsanlar misiniz Aptal Ve inan Medya.

  49. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Michael Jackson Diğer Özellikleri Had. Bir sebepten dolayı Medya değil Telling bize her şey, Ya da Michael Jackson hakkında gerçekten Sonunda İnan birşey. Im Pretty Tabi Bu O Medya mı Palavra kanıtlayabilirim Tüm oldu.

  50. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Bir Michael Jackson's Bannerlar üzerinde. Sen söyle miyim Navi Michael Jackson yerine Picure bulunuyor.

  51. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Im Pretty Tabii eğer Michael Jackson Gerçekten ölümüne hoaxed. Muhtemelen Açık Herkes Caught Eğer To See arıyor. Onun ölümü sadece Media İnan İnsanlar için inanılır mı.

  52. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Gerçekten söyleyemem. Resim doesnt Gerçekten Kanıtla şey. Bu Başka biri olabilir.

  53. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Neden Bu Site üzerinde olması Dont İnan Michael Jackson Yaşatmak mı?

  54. shyone, Said

    Neden vardır Elizabeth Taylor gizemli heyecan üzerinde Michael Jackson ölümü ona bir şey öğretti söylemeye geldim. Hiç kimse onun tüm bu sefer de dinledi. Gecikmeli Ayrıca, neden Micheal çocuklar ve velayet davası var? Neden onun anne onun Stationwagon kontrol almaya çalışırken olduğu güven faktörü özellikle herkesin sorunları kendi karar disinherited olacak diyor? Herşeyi ölümünden çok balık çevreleyen bulabilirsiniz. Son olarak, neden medya onun hakkında hiçbir isimde bir yere giderek yapılan Kaybolan şarkı çalarken? Sözde, o yapardı.Fakat bir yıl önce. Tek bir şey söyleyebilirim. Ben MJ geçmiş bir şey koymayın. O bir dahi ve her zaman Barnum, Chaplin tarih boyunca başka eksantrik insanların birlikte tarafından entrika oldu. Hiç şüphesiz ki hayatta var. Gerisi için şüpheleri koyarak için teşekkür ederiz.

  55. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    http://hubpages.com/hub/Michael-your-death-was-just-an-elaborate-hoax-right-Right

  56. MyBelovedMJ Said,

    Ne SHAR biliyorum. NOT TEELL bana EPOPLE WHO REALLI GRIVING olacaktır. Benim son 3 hafta boyunca ne yapıyor var.? aparrently DEĞİLDİR. Sen ne konuştuğunu biliyor Dont. Orada imzalanan satificate NO ölümdür. NO Burriel yeri, aile memmbers griving vardır. ve 1. 2 otopsy raporları FAKE hale geldi. Im sorry, Ama bu demiyorum judgment geçiş yapmak için. Aparrantly ne kadar Michael sevdiğini biliyorum, ve i dont dont o öldü düşünüyorum ve neden söyleyebilirim. There is NO Lanet kanıtıdır. Hiçbir şey. Medya gelen bok bir grup, ve 1, tüm bu Michael ve ciddi 1 resim, bir ambulans, ve daha sonra kendi bile onu. Lanet etmek. Onun ölü, ne zaman i vücut görmek inanıyoruz. No sooner. Eğer bana bir ona kanıtı ölü olan benim macera olmak realible verir, ancak beliveing Durmayacak Sohbet, önce bazı kanıtlamak bakın. Ve en importently, siz eğer gitti bazı bizi buraya kadar gerçekten Love Michael olarak, kalbin bunu hissediyorum birini seviyorum.

  57. MyBelovedMJ Said,

    Crazyinsanebarbie.

    Seni duydum. Bu Derek dostum, Michael `günlük, ve revield sahip bazı insanlar bunun sahte olduğunu söylüyor olabilir, ve onun dışında sadece para almak için. Iyi bir şey, ona tekrar bakmak ve yakın bak, satır aralarını okumak. Tüm bu Michael gibi sesler yazılmıştır. YouTube'da onunla İzle her Singel video izlemek, ve bu onun günlüğünü bir şey ile ekler göreceksiniz. Eğer medya almak daha da hiç mi nedeni neden olan Medya ve aile sadece için serbest olacak, bu Michel, onu arıyor durdurmak asla, daha fazla araştırmak olacaktır vidalanmış olmasıdır. Bu yüzden, Im oldukça emin Michel Bu sitenin OKUMUYOR. O insanların ne düşündüğünü biliyor. Ama cidden, bunu okumalısınız. Var tüm yanıtlar. Ve sonra insanlar ki: Ah comeone neden geride bırakıp da eğer onun ölü hoaxed. Peki bana bu şekilde yerleştirmenizi sağlar. Michael didnt bize zarar vermek istiyorsanız, kendi taraftarları için bazı ipuçları söndürmek istedim, o da hayatta olduğunu bilmek istediler, ve EILL olmak daha iyi, o WILL dönüş tekrar. Sadece bir şey gerekiyor. Ve yeni bir şarkı. Şey, günlüğü ile gibi sözler dinle. Michael bize ne taugth unutmayın. Değil Medya, l newspepers veya Magazin Her şey inanır mısın diyorsun. Biz olan gerçekler, inanıyorum. Ve sanırım gerçeği yakında yeteri kadar geçerli olacaktır. Ben Somunlar muyum?

  58. Britney Said,

    Bu web sitesi .. gerçekten gibi
    Bunu yapmak için dan.

Yorum ekle

Bir Yorum göndermek için giriş yapmış olmanız gerekir.

Tema Sağlayan: Wordpress Tema - İlk Nakit