Правда За Майкл Джексон смерті містифікація

11 липня 2009
на адміністратора

Наступні витяги були отримані з блогу Всередині Illuminus Тео, який доступний для перегляду в його тут повністю: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Тео стверджує, що вони були таємницею організації за Майкла Джексона смерті містифікація.

"Джексона Балетмейстер повертатися не збираюся
Джексон, краще, ніж хто-небудь, знав rigors в танцях, і про те, що його тіло не може впоратися з поверненням таких, як він обіцяв усьому світі. B UT craved він не тільки в безсмертя душі та тіла, але й ім'я і славу, і любов, які він вважає, було не вдається йому все своє життя, навіть в так званих шлюбів (який був досить серйозно, але ніколи не було з любили , він знайшов його розчарування, що він не може любить). Майкл викладеним, щоб показати світові, що він, як молодий і здатний, як і раніше, обіцяючи ряд вистав, що кому-то навіть половину свого віку буде знайти неможливо стащіть ".

"Той факт, що він може навіть керувати практикою сесії є свідченням його відчай, а також про його геніальність і рішучість. Але він тільки планується проводити практичні заняття. Він не мав наміру яким реально брати участь у виставах, тому що, після того, як світ бачив, що він усе ще здатний, він "вмирає", а потім сидіти склавши руки і дивитися на світ оплакують його ".

"Давайте встановлювати одну істину. Майкл був фанатиком здоров'я, а не зловживання наркотиками по крайней мере, багато чого. Його заклики до лікарів для сну кошти були хитрощі для установки сцени за його смерть (що доречно, оскільки вся його життя була сцена). Погано Діпак Чопра була в ужасе, що він бачив, як Майкл Зростаюча залежність від ліків, що відпускаються за рецептом, але Майкл знав, що після того, як він "помер", Діпак будуть пам'ятати його благання за наркотики, а частка їх у симпатії до його потушен другу і, таким чином, посилити фікція, що Джексон помер від наркотиків. Для подальшого зміцнення цієї фікції Джексон зателефонував інших лікарів, жебракування на наркотики, і деякі лікарі зробили представити їх, але він ніколи не використовував їх. Він був дуже наляканий смерті, щоб все, щоб послабити його організмі слабкою провести по життю ".

"Джексон" Смерть "
В ніч перед Джексона "смерть", він танцював в його серце, майже в буквальному сенсі (в якому підкреслюється неможливість пережити виснажливі графіку він оголосив би його громадськості). Він повернувся в свій орендував будинок, і він був гарячий від очікування для струминного Бербенк в аеропорт, в якому перевозяться йому місце в Південно-Східній США, що я осмелюсь не розголошувати (поки що). Але я повинен пояснити, що чоловік, який помер нібито від серцевого нападу в рамках самого руки його особистий лікар (Get Real!) Не Джексон, а 47-річний румунський ім'ям Димитрія Draghicescu, якого Illuminus Тео безобразнічать втянутыми в цю хворобливих справою ".

"Дмитро Draghicescu-Мертвого Джексон
Після повної 3-х років в пластичної хірургії та професійної підготовки, Дмитро міг би легко пройти в прямому Джексон, не кажучи вже мертвим один. Але на відміну від сильних Михайло, Дмитро зробив померти. Димитрія, а не Джексон був одним швидко доставили до лікарні. Ви не дивуватися, чому людина, який зателефонував 911 не сказати: "Майкл Джексон" був жертвою? Він був не уникнути розголосу, але для забезпечення того, що якщо на 911 дзвінків буде проаналізована експертами голосових та електронних аналізаторів, ніхто не міг виявити стрес від телефонує кричущою брехнею ".

"Дмитро вирішив померти в Михайлівський місце тільки тому, що у нього невиліковної хвороби, а також тому, що Джексон пообіцяв щедра винагорода для членів його родини. І Дмитро відмовився, наш замовлення буде виявити Draghicescu сім'ї секрет, що було доведено до відома Illuminus Тео в кінці 1700-х (ми теж знайомі із золотом морква-залізо Stick аргумент).

"Майкл Джексон жив, і з огляду на інформацію, яку він змушені покинути Illuminus Тео, він цілком може досягти своєї мети у житті до 150, але я не думаю, що він буде користуватися цим додатково 100 років (і не будемо). Але в той же час Майкл Джексон користується величезним спектакль для всього світу, в сльозах. Він досяг слави, і навіть в міру любові і поваги, що йому не вдається в житті. Його ексцентрісітети прощені; цим він відчужені є вивірено. І, можливо, це і не погано. Що я боюся, особисто це місце, де Майкл Джексон очолює зараз. За винятком його батька, ніхто не міг коли-небудь сказати "ні" Майкл і що до смертним Джексона. Яким буде світ обробляти Майкла Джексона, який повинен прийти? Звичайно, ніхто не буде визнавати нові Джексона для яких він є. "

 

Мітки: змова, змова теорій, смерть містифікація, підробили смерті, чутки
Опубліковано в теорії змови, обман смерті, Чутки | Коментарі (41)

41 Відповіді на "Правда Позаду Майкла Джексона смерті обман"

  1. quesarasara Говорить:

    Це не достатньо надійною. Мені дуже шкода. Це просто heresay. І так, коли ми знаємо, що таке культ створений? Де знаходяться ФАКТИ!! Вільна преса є такий сукой.

  2. supermom75 Говорить:

    він був на вампірів і сенс imortal я знаю, це перша половина дня близький друг, але це дуже далеко взяли на micheal я Goin більше з цього я твердо вважаючи, але я хочу, щоб з'ясувати, джерело і які повідомили йому йти до Дерек clontz в пошуку, оскільки з деяких причин я не можу поставити посилання вгору він складається з трьох сторінок і свідчення convo з близькими PPL Майкла, і він звучить так багато, як я вважаю, Майкл цей чоловік зробив це для відомості ... .. так перевірити з Дерек clontz в пошуку і перевірка всіх його інформація про його зір

  3. nycscenie Говорить:

    Я любив би вірити цьому, але я дійсно думаю, Dont своє справжнє CUZ annyyoone можуть становити організації та розповісти цю історію. І якщо існує така організація, і буде розливу квасолі на обман і так рано? У реальному організації, які будуть більш обережні з тим, що вони пишуть. Unrealated до пункту Джексон DID відчувати любов. У будь-якому разі він вважає, любов з боку всіх, окрім його батько, і всі люблять, щоб про ньому участь, не може любити, не заслуговує на довіру до мене.

  4. melissa_177 Говорить:

    Дмитрий Draghicescu був politian, соціолог, дипломат і письменник, як би вам сказати, що?, Нам потрібно більше інформації, може бути, де переховувався Майкла Джексона,

    Привет!
    Бог благословить вас

  5. Дліннохвостий папуга Говорить:

    Димитрій Drăghicescu (або Думітру Drăghicescu) (1875 - 1945) був румунський політик, соціолог, дипломат і письменник.

    Димитрій Drăghicescu народився 4 травня 1875 в селі Zăvoieni, Вилча повіту, Румунія. Після закінчення гімназії в рідному селі, він був присутній Керол я середня школа в Крайова, а потім юридичний факультет Бухарестського університету. В 1901 поїхав в Париж, де він навчався в коллеж де Франс, де він навчався з Еміль Дюркгейм, Габріель де Tarde Анрі Бергсона, Theodule Арманд Рібот. Він також був присутній на лекції, організованої Академією наук Моралес і політичних.

    17 травня 1904 він одержав докторський ступінь в галузі соціології. У 1905 р. він був призначений ад'юнкт-професор соціології в Університеті Бухареста.

    Під час Другої світової війни, з 1916 по 1918 жив у Франції, де він відіграє активну роль у сприянні ідей національного румунської держави. На 9-12 квітня, 1918 він взяв участь в "Конгрес національностей" в Римі при Миколає Лупу та Simion Mândrescu, як члени групи підтримки права румунів в державу в рамках своїх національних кордонів, і етнічних вимагаючи recongnition Румунії в якості cobelligerent країни.

    З 1934 по 1936 він був повноважним міністром у Мексиці.

    Він вчинив самогубство 14 вересня 1945 року.

    взято з: http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitrie_Dr% C4% 83ghicescu

  6. supermom75 Говорить:

    як я вже сказав, що я дійсно ч. починають думати, Дерек clontz розповідь про це перейти на його погляд я не знаю, чому я не можу надіслати посилання тут прямо зараз, але побачити Дерек clontz по поиску

  7. MyBelovedMJ Говорить:

    Їм намагаються вважаю також. Деякі з речей, письмових, звучить, як Майкл. Але хто знає, mabye він просто хоче грошей. Втім, ми будемо цифра, що з швидко, casue це він виходить на громадськість, то ми побачимо, як родина реагує. Це буде основним ключем, у всьому цьому

  8. feyaya Говорить:

    Я прочитав про це illuminus Тео раніше. і хоча все це звучить як недостатні фрагменти головоломки, хто міг би написати її. і я googled що dmitrie хлопця і виявили той же Вікіпедії. не в тому, що люди не можуть мати одні й ті ж імена, що й інші люди, але все ж. ім'я настільки унікальним, але ... Ей, може бути, це загальна назва в Румунії, і там дійсно була двойной, хто пройшов через роки навчання і хірургії стати його в два рази. хто його знає! Я потягнувши мене в волосах! ха-ха-ха. ніхто googled illuminus Тео і знайшли будь-якої іншої інформації про них резервні копії своїх вимог?

  9. dianafan Говорить:

    Вибачте, хлопці - Я думаю, що це не є для початківців - чи масові ключ! Я знаю, я у Великобританії і заклинань відрізняється

    Світяться THEO
    TOHME ИЛЛЮЗИЙ

    НЕ Tohme менеджера или что-то. Або я повністю втратили момент?

  10. dianafan Говорить:

    OOoh - Я отримую порушених тепер - ви все спали в США

  11. dianafan Говорить:

    або про те, як

    INSIDE світяться THEO
    МЕНЕ НЕМАЄ ілюзіоніст - Hide

    Очевидно, з додатковими про яких на англійській мові написання і якщо Tohme-то, але він буде американський навчилися квінз англійською!! А Бог - sonmeone прокидатися там і дайте мені знати, що ви думаєте - її тільки 6 годин до Великобританії, я не дізналися, поки я був у ліжку - я ненавиджу час відмінності!

    Давай supermom - думки

  12. dianafan Говорить:

    INSIDE світяться THEO
    Ця ілюзія - померти? - Я? НЕТ!

    Я відмовляючись зараз - кто-то був дуже розумний в цьому, але це правда? Сподіваємося, що у нас багато думок, коли я повернувся в 14 годин, що дасть вам багато часу! Безсонні ночі майбутньої діяльності. Я просто knoew було щось тьмяний про те, що назва.

  13. dianafan Говорить:

    Останній я обіцяю

    Ілюзія приховує меня (з ВО встановлені в красиво-то)

  14. dianafan Говорить:

    його погіршується

    I AM ALIVE FOREVER

    FAME зло REVOIR (французькою мовою для побачення - може бути зниклих АС - вона повинна бути до побачення?)

  15. perfumeflower Говорить:

    Після прочитання Parakeets пост вище, я зараз так важко отримати мою голову раунд все це. Як це можливо для людини, для народжених у 1875 році та здійснити самогубство в 1945 році, а потім буде той самий чоловік, який пластичної хірургії передати себе за Майкла Джексона? Безумовно, цього просто не скласти? Или у меня только что-то упустил? (LOL)

    хто є ідеї?

    Що стосується всіх інших блоги про всі дивних події, discrepencies, протиріч і т.д., та я дійсно вірю, що Михайло
    жив-небудь ...

  16. supermom75 Говорить:
    ранку

    OK Я Goin розмістити цю будь-якому випадку я вважаю, причиною цього є правдою Зараз я спілкуюся з цією зір, і я не зміг отримати багато інформації про те, хто він говорив ще, але я Goin намагаються тримати тут йде адміністратор, будь-ласка, видаліть телефонії в одному воно не дійсно вірно, будь ласка, тут, перевірити це, будь ласка
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/06/29/michael-jackson-faked-his-death-say-sources-with-comeback-tour-to-be-biggest-ever/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Пам'ятайте: ваш світ Доповідь світі швидко зростає newsmagazine .* Ласкаво просимо в нашу сім'ю читачів - 2,5 млн. сильним.

  17. iangee Говорить:

    Я не вірю, МДж помер на всіх ...
    Але я не переконаний в цьому ...
    У цю епоху технології Яка може бути немає посилання на цей світяться Тео організація коли-небудь, я маю на увазі я знаю, вони відчувають себе "таємними організаціями", но!

    А по-друге, я вважаю це теж випадково, що
    THEO це символ у стратегічному онлайн гра називається Светящиеся ARC ...

    Це повинно бути в складі деяких Ponce мають сміятися.

  18. she_can Говорить:

    Для тих, хто вважає, що МЮ смерть була постановка:

    Я стурбований весь розтину річ. Мені потрібна ваша допомога підведення його

    При проведенні розтину, ДНК не робиться систематично, тільки тоді, коли це необхідно (неузнаваемий людина ... і т.д.)

    Проби крові взяті проби для аналізу ДНК (як і в разі необхідності, але не обов'язково у всіх розтину), і токсикологічні випробування проводяться на серце ознаки отруєння, якщо немає фізичних травм проявляються.

    Джерело: http://www.exploreforensics.co.uk/performing-an-autopsy.html

    Чи можливо, що члени сім'ї є єдиним відомо про цю сцені смерті, і вони дійсно допомогли йому його виконання? Я маю на увазі всі вони виявилися не в тому, що недалеко від лікарні на 25 червня, вони здаються дуже єдиною, по всій видимості, діти роблять ОК, батько Джо навіть думати про наступний крок (в результаті чого міні Jacksons в шоу).

    Що є найгіршим думаю, що може статися, якщо, скажімо, МДж робить повертається через декілька років?

    Оскільки жоден аналіз ДНК є необхідним, LAPD не може нести відповідальність, якщо там сталося, що є постановка смерті (чужого тіла) - вони будуть говорити "сім'ї підтвердили його особу". Сім'я буде позов? Ok тоді вони скажуть, що вони знаходилися під шок, вони не дивилися на нього, оскільки вони були втішний дітей і один одного, то його розкриття обезображено і т.д. ...

    Що ви думаєте? це має сенс?

  19. JC.LOVES.MJ Говорить:

    Я дуже вірю, що МЮ жива, але thingo doesn't звук обряду, як cmon МЮ isngt GNA найняти мертві хлопець тягнути цю відключена, і, якщо це реально, чому б він витік відомостей про помилкової тривоги так скоро?
    Хто-небудь дізнатися, якщо фактичне або новини ЗМІ Talkin бій МЮ смерті є обман?
    кто?

  20. bghoppy Говорить:

    Так, що трапилося з ДР. Tohme?
    І чому всі говорять, ніби він тільки один будинок, neverland. Джон Маккейн має 7 будинків, але МЮ тільки один?

  21. MyBelovedMJ Говорить:
    ч.

    Майкл чином більше 1 будинку. Ви можете розраховувати на це. Він може бути де завгодно.

  22. MyBelovedMJ Говорить:
    ч.

    Feyaya Михайло мав подвійний орган, названий Navi, він мав у хірургії більше схожі на Майкла

  23. bghoppy Говорить:

    Добре, я думаю, що дивно, що засоби масової інформації навіть розглядається як обман, навіть не Жералду. Я хочу, що б ми все звільнити тих (я відчуваю) неймовірно частин, як мертвий подвійні, і illumious Тео займається, і він, можливо, помер в'84, і розповідь про UCLA може оживити мертвих. В самом деле, (немає злочину) Я не розумію, чому адміністратор включив ці розповіді, коли я думав точці цього сайту полягає в тому, що ми шукаємо істину і реальність в цій несприятливій ситуації, і я не відчуваю їх Допомога на всіх. Я ніби хотів можна змінити формальний тим, що зауваження, підключені до конкретної статті, але ми все коментуючи про цю ж тему в цілому. Зараз ми отримуємо в зайвої розміщення ідей, і я вважаю деякі з хороших стають втратили в місці відображення. Просто пропозиція. Ще люблю читати сайт і посад.

  24. bghoppy Говорить:

    Я маю на увазі я хотів зауваження не були згруповані на конкретні статті, а замість цього в якості одного більше спільного нить на кінець всім статтям. Таким чином, ми, без перебільшення, все на тій же сторінці.

  25. smileygirl24 Говорить:

    Я згоден з вами bghoppy .. Я дуже люблю цей сайт в ньому прийняли всі близько одне до одного, тому що ми все-таки любов до Майклу

    Я сподіваюся, що він бачить, наскільки ми дійсно люблю його і хочу йому бути щасливим.

  26. smileygirl24 Говорить:

    OMG Мікаель дійсно жив
    pleeeeeeeeease кто-то пояснити цю картинку для мене, будь ласка?
    Чи є вона, що я дійсно думаю, що це таке?
    Майкл цілувати його самозванець на лбу OPEN Шкатулка>?
    Або я просто збирається з розуму зійшов?? LOL

    OMG AM як freaking з Я тебе люблю Майкла FOREVER!!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  27. elde Говорить:

    Я згоден з bghoppy. Іноді ви знаєте, читати-то цікаво, і ви не можете згадати її статтю, яка була пов'язана з. Крім того, я люблю ваш сайт.

  28. Квітка Говорить:

    привет Я також згоден з bghoppy Я дуже люблю цей сайт, але їм буде crazzzzzzzzy всі коментарі повинні бути на одній ГУ їм витрат час просто намагається йти на все це їм дістатися до точки, коли я відчуваю, як було б добре, якби ми всі зустрітися і отримати всі думки 2geather. ADM, будь ласка, чи можете ви так прагнули всі коментарі по 1pg, хлопці я кажу вам те, що я дійсно нахиляє спати добре причиною всього цього цей МЮ то, вона дозволяє мені погано, якщо б вона wasn't для всіх вас я не знаєте, що я б , це дає мені надію на те, МДж Ми любимо вас

  29. Голд Говорить:

    Для SMILEYGIRLS24

    Ісус основних
    Thats НЕ Михайлівський impersenator ти сліпий
    він був Джеймс Браун: B
    Ви навіть можете такої його адресу в останні рядки говорять brownjackson

    це Майкл, який поцілував його кумиром Джеймс BROWM в лоб ... .. ха-ха-ха

  30. Квітка Говорить:

    Ось тепер ТМЗ звітності на стоматолога річ, що Hells походить від того, наскільки більше дерьма вони будуть давати нам, так його не працює, але я повинен сказати, мені подобається, як МЮ зробив це своєю goood

  31. i87 Говорить:

    Гей, хлопці ... Ive читав статті та коментарі на цей сайт в протягом певного часу ... Я прийняв рішення підписати сьогодні ... все це має сенс ... читати матеріал на цей сайт дозволяє мені почувати себе набагато краще, так ... мій світ буквально паузі, коли я дізнався Майкл Джексон "померли" ... я пам'ятаю .. Я отримав мою ліцензію в той день ... коли я прийшла додому .. мій батько сказав мені, МЮ пішов з ... але їм так впевнені ... ГЕС жив ... Він необхідний перерва на деякий час .. кое-как я знайшов цю статтю, і хотів би поділитися з у хлопців ..

    http://pehliang.wordpress.com/2009/07/04/new-details-of-michael-death-hoax-revealed/

  32. feyaya Говорить:

    було б набагато легше, якщо всі зауваження були зосередженими разом. Я навіть отримав в момент, коли я відстежувати останні кількості коментарів, що кожна тема останнього. Потім я хотів освіжити божевільний. і я можу ставитися до квітка, CUZ цьому все це має втручалися у свій спальний теж. Я ніколи не зустрічався з Майклом, але, звичайно, завжди хотілося. Я написав йому лист, коли мені було мало, LOL. будь-якому випадку, я сподіваюся, ми отримаємо то у всьому цьому.

    Ох, і про посаду, я прочитати оригінал статті на сайті і в обличчя сказав Майкл б не повертатися в якості артиста, але й дивитися відео на Історія поняття. Що це має означати?? він собираешься бути какой-то російський лідер или что-то?? хто-небудь, будь ласка, прочитайте це, і скажіть мені свою думку ...

  33. Андреа Говорить:

    Я згоден з BGHOPPY! Я не можу йти в ногу з усіма цими зауваженнями! Я бажаю вони все на одній сторінці. А мені хотілося б бути винятком із адмін так що я міг би прочитати їх все до того, як вони розміщені! HAHA! Серйозно, хоча я хочу вони можуть бути на одній сторінці інакше. Це дуже важко, кожен раз я освіжити Є нові коментарі на різних посадах і AHHHHHHHH! І так я CRAZY а із все це відбувається. Коли я прокидаюся першою справою я це перевірити цей сайт читати коментарі! HAHAHA. Всі ви, хоча, який також думаю МЮ підробили його смерті, ви, хлопці, Awesome!

  34. abstract42000 Говорить:

    На жаль, illuminus Тео це жарт занадто.
    Ознайомтеся з останньої рядком, в статті, написаній батьком Lingyu Фу.
    Тепер читати це так ... Фу Lingyu .... Або іншим чином "дезорієнтація ви"
    Не всмоктується в так би мовити, у людей те, що ви хочете почути.

  35. i87 Говорить:

    @ Abstract42000

    OMG ви seirous?? ... WOW я вважаю глупо ... так thts Ват, що стоїть за EH ... "дезорієнтація ви" ... OMG хто написав THT блозі такий ривок ... для багатьох ППЛ, як мені ... Це isn't жарт .. ми серйозно намагаємося знайти факти, які доводять МЮ буде в живих ....

  36. Sweedishgirl Говорить:

    Я не знаю, якщо це правда, але ви чули випуску 36? Я читав про це кількості на webbsite, що там було 36 друзів, можливо, допомогли підробленої МЮ смерть! Потім Ви можете запитати, звідки у кількості 36 wolud беруться .... Тому я почав шукати в особистих даних.
    Перша персональна фактів на вашу думку, є 1958 - 2009 праву? А щоб дізнатися кількість я використав mathematichs! Так що я використав простий метод для розрахунку цього числа, використовуючи додаток.
    Я додав: 1 9 5 8 2 0 0 9 = 36 (З урахуванням того, що я очікував цифри були нулі в якості номера 1) Це просто теорія, я подумав, було цікаво, оскільки кілька років, і інші показники можуть створити такий же слова! (Таким чином, цифри innom Майкл Джексон область), можливо, на дітей різних вікових груп з розрахунком отримати дуже цікаві відповіді. Спробуйте ви хотіли бачити, і якщо ви отримуєте те, за його межами! Використовуйте стільки даних про Майкл Джексон, як можна отримати кращі і серйозні відповіді! Ось посилання на сторінку, де було написано про ... Таким чином, число 36:
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    На жаль, мій англійська навички не кращий, але я сподіваюся, що ви зрозуміли, що я написав ..
    Спасибо за ваш сайт ... Я люблю його дуже багато, тому що, як ви пишете речі, що я думаю про те, коли Майкл Джексон розповідь виходить ...

  37. AliaX Говорить:

    Я думаю, Фр. Фу Lingyu становить історій. Якщо Draghicescu змінив місце Михайло, скажіть мені, де Draghicescu сім'ї. Яке місце, яке місто? Я з Румунії, через 5 хвилин я піду вам Майкл!

  38. steffik Говорить:

    Привет всем ... просто дивився меморіалу знову на "ми світ" Частина цього дивного виконавця на beginning.Before вони почали співати цю пісню Майкла Choegrapher було говорити, і за ним ми можемо бачити на рис зі своїх останніх репетицій, що на цій сторінці, вже з'ясували була підробка ... CUZ на "S" повинна бути між Майкла, але ноги його не .. хореограф повинен був знати, що це підробка право? Меморіал являє собою добре, але для звичайного співака було Сумно не назвав меморіал короля OF POP.Where були всі справжні зірки, і його друзі шафа? Де був Куінсі Джонс?-то чули про нього? А як щодо burry до них, якщо він дійсно мертвий? Nobdy каже ні слова про це вже після memorial.They все говорят о фигня і погані речі, але не згадав про хороших речей Майкла один за world.WHY?? Майкл ми любимо U, де U ARE але, будь ласка, тільки нехай вболівальники просто знати, якщо є alright.We хочу світу too.this занадто sad.The ЗМІ просто Tryin обдурити нас, і всі PPL, хто думають, що вони займаються всім, що з

  39. MJFAN1972 Говорить:

    smileygirl24 великий обнять 2 u. Я побачив, що картина, і вона мені більше ніж коли-небудь переконаний.

  40. MJFAN1972 Говорить:

    що він живий. На жаль, я 4got 2 додати, що частина.

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.