The Truth Behind je Michael Jackson Smrť Hoax

11. júla 2009
admin

Nasledujúce úryvky boli získavané z blogu s názvom Vnútorný Illuminus Theo, ktorý je k dispozícii pre zobrazenie v plnom znení je to tady: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Theo tvrdí, že to boli tajné organizácie za Michael Jackson Smrť Hoax.

"Jackson je postupná Comeback
Jackson, lepšie než ktokoľvek poznal rigors tanečných, a že jeho telo nikdy zvládnuť comeback ako sľúbil sveta. B ut si nevyhnutne potreboval nielen nesmrtelnosti tela a duše, ale mená a slávu a lásku, aby sa cítil eluded ho musel celý svoj život, a to aj vo svojom tak-zvané manželstva (čo bol docela vážne, ale nikdy s miloval , našiel pre svoje zdesenie, že nemôže milovať). Michael stanovenej ukázať svetu, že bol ako mladistvý a schopné ako vždy do sľubnej série vystúpení, že aj niekto polovice jeho veku by mal nájsť nemožno strhnúť. "

"To by mohol zvládnuť aj praxi schôdze je svedectvom o jeho zúfalstvo, rovnako ako jeho génia a odhodlanie. Ale len v pláne vykonať prax zasadnutí. Ten nemal v úmysle čokoľvek skutočne účasť na vystúpenie, pretože potom, čo sa svet musel vidieť, čo bol ešte schopný, že by "zomiera", a potom sedieť a pozerať sa na svet smúti ho. "

"Poďme si nastaviť jeden záznam rovno. Michael bol Fanatický zdravie, a nemali zneužívaniu drog-aspoň veľa. Jeho žalobné dôvody k lekárovi pre spanie opravné prostriedky triky, aby pripravila pôdu pre jeho smrti (čo bolo vybavenie, ako celý svoj život bol stage). Slabá Deepak Chopra bol zdesený, čo videl, ako Michael rastúcu závislosť na lieky na predpis, ale Michael to vedel, že akonáhle bol "zomrel", Deepak by svoju žalobné dôvody pre lieky, a podeľte sa o ne zo sympatií k jeho zániku priateľovi-a tak posilnenie fikcie, že Jackson zomrel drog. K ďalšiemu posilneniu tejto fikcie, Jackson volal iných lekárov, žobranie na drogy, a niektorí lekári sa im, ale nikdy im. Bol príliš vydesení zo smrti, aby niečo k oslabeniu jeho telo je nejasný držať pri živote. "

"Jackson je" Smrť "
V noci pred Jackson sa "smrťou" on tančil jeho srdce takmer doslova (čo bolo zdôraznené, že je možné prežiť v vysilující rozvrh bol by som oznámil jeho verejného). On sa vrátil ku svojmu prenajímaných domov, a bol horlivý ďaleko na čakacej jet na letisko Burbank, ktoré mu dopravené na miesto v juhovýchodnej USA, že som sa odváža neoznamuje (zatiaľ). Ale musím vysvetliť, že človek, ktorý zomrel o údajnom infarkt za veľmi rúk jeho osobný lekár (dostať skutočné!) Nebol Jackson, ale 47-rok-starej rumunskej názvom Dimitrie Draghicescu, komu Illuminus Theo hanebné pretiahnuť do tejto morbídne záležitosť. "

"Dimitrie Draghicescu-Mŕtveho Jackson
Po 3 rokoch plne plastickej chirurgie a odbornej prípravy, Dimitrie sa môže ľahko preniesť na živej Jackson, nehovoriac o mŕtve jedna. Ale na rozdiel od mocných Michael, Dimitrie to zomrieť. Dimitrie, ne Jackson, bol na jednej whisked do nemocnice. Mali ste nemali pýtať, prečo človek, ktorý volal 911 neříkal "Michael Jackson" bola obeť? Nebolo to, aby sa zabránilo publicitu, ale poistiť, že ak by bola 911 hovorov byť analyzované podľa hlasu odborníkov a elektronických analyzátorov, nikto nemohol zistiť stres z volajúceho očividné lži. "

"Dimitrie dohodli na smrť v Michael mieste len preto, že mal terminál choroby, a preto, že Jackson sľúbil štedrý odmenu na jeho rodinu. A mal Dimitrie odmietla náš Zoradiť by odhalili Draghicescu rodinu tajomstvom, že priviedli k pozornosti Illuminus Theo v neskorých 1700s (taky sme boli oboznámení so zlatou mrkva-železnej drevo argument). "

"Michael Jackson je na žive, a vzhľadom k tomu, že informácie, ktoré vytlačení z Illuminus Theo, môže dosiahnuť svoj cieľ aj živých na 150, ale nemyslím si, že bude mu táto extra 100 rokov (a ani sa tam). Ale do tej doby, Michael Jackson je nesmierne tešia na podívanou pre celý svet, v slzách. Ten dosiahol slávu a dokonca meradlom láska a rešpekt, ktorý mu eluded v živote. Jeho eccentricities sú odstúpené, ty mu odcizil sa usmířili. A možno to nie je tak zlé. Co jsem strach, osobne, kde je Michael Jackson je v čele teraz. S výnimkou jeho otec, nikto nemohol vôbec povedať "nie" Michael-a že bolo na smrteľnom Jackson. Ako bude svet zvládnuť Michael Jackson, ktorý má prísť? Samozrejme, nikto rozpoznať nové Jackson za kto to je. "

 

Tagy: Conspiracy, konspirační teórie, Smrť Hoax, předstírají smrť, Rumours
Publikované v konspirační teórie, Hoax Smrť, Rumours | Komentáre (39)

39 Reakcie na "The Truth Behind je Michael Jackson Smrť Hoax"

  1. quesarasara hovorí:

    Nie je to dost vierohodné. Je mi to ľúto. Je to len heresay. A pretože, keď vieme, že je taký kult založená? Kde sú FAKTY! Slobodného tlače, je taká suka.

  2. supermom75 hovorí:

    bol v upírov a zmysle za imortal Já vím, to jsem blízky priateľ, ale je to veľmi ďaleko přehnanější pre Micheal jsem jel viac na tomhle som pevne veriť, ale chcem zistiť zdroj, ktorý mu povedal, choď do Derek clontz hľadať, pretože z nejakého dôvodu nemôžem dať nadväzuje má tri stránky, a to na dôkaz conv s úzkymi PPL do michael a znie to tak ďaleko, ako je Michael I cítiť túto osobu to urobil za pozornosť ... .. takže kontrola Derek sa clontz v pátraní a vyskúšanie všetkých jeho info o jeho očami

  3. nycscenie hovorí:

    Já bych rád k tomu veriť, ale i dont naozaj myslíte, že jeho pravda cuz annyyoone môže tvoria organizácie a povedať tento príbeh. A keby tam bolo také organizácie, y by prezradiť tajomstvo o hoax, a tak skoro? A real organizácii, ktorá bude viac opatrná, čo písať. Unrealated k miestu, Jackson DID cítiť lásku. Ak niečo cítil lásku z každého okrem jeho otec a všetci milujú, takže časť o ňom nie je schopný lásky, nie je dôveryhodná mě.

  4. melissa_177 hovorí:

    Dimitri Draghicescu bol politian, sociológ, diplomat a spisovateľ, ako ste povedal?, Potrebujeme viac informácií, možná Kde je schovává Michael Jackson,

    Pozdravy!
    Boh ti žehnaj

  5. Papagája hovorí:

    Dimitrie Drăghicescu (alebo Dumitru Drăghicescu) (1875 - 1945) bol rumunský politik, sociológ, diplomat a spisovateľ.

    Dimitrie Drăghicescu sa narodil 4. mája 1875 v obci Zăvoieni, Vâlcea County, Rumunsko. Po absolvovaní gymnázia v jeho rodnej dedine, navštevoval Carol I High School v Craiova a potom Právnickú fakultu Univerzity v Bukurešti. V roku 1901 odišiel do Paríža, kde študoval na College de France, kde študoval s Emile Durkheim, Gabriel de tarde, Henri Bergson, Theodule Armand Ribot. On tiež navštevoval prednášky organizované v Académie des sciences Morales et Politiques.

    Dňa 17. mája 1904 získal doktorský titul v odbore sociológia. V roku 1905 bol menovaný profesorom sociológie na univerzite v Bukurešti.

    Počas druhej svetovej vojny, 1916 - 1918 žil vo Francúzsku, kde je aktívna v presadzovaní myšlienky národnej rumunského štátu. Na 9-12 apríli 1918 sa zúčastnil na "kongres Národnosti" v Ríme s Nicolae Lupu a Simion Mândrescu, ako členov skupiny podporujúce práva Rumunov na štát vo svojich vnútroštátnych etnických hraníc a náročné na recongnition z Rumunska ako cobelligerent krajine.

    Od 1934 do 1936 pôsobil ako minister splnomocnenec v Mexiku.

    Spáchal samovraždu na 14. septembra 1945.

    prevzaté z: http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitrie_Dr% C4% 83ghicescu

  6. supermom75 hovorí:

    Ako som povedal aj naozaj začína veriť, Derek clontz príbeh o tejto ísť do jeho očami Neviem prečo nemôže poslať aj odkazy na tu práve teraz, ale pozrite sa Derek clontz na vyhľadávanie

  7. MyBelovedMJ hovorí:
    hod

    Im snažím veriť rovnako. Niektoré veci písomné, vyzerá ako Michael. Ale kto vie, maby si chcem nejaké peniaze. Ale potom zase budeme údaj, že sa rýchlo, casu je to vyjde na verejnosť, uvidíme, ako sa rodina reaguje. To bude hlavným kľúčom, a to vo všetkých týchto

  8. feyaya hovorí:
    hod

    Musel som čítať o tomto illuminus Theo predtým. a pritom to všetko vyzerá ako chýbajúci kúsok puzzle, niekto by mohol mať písomnú ju. a že aj googled Dmitrija chlap a zistil, že rovnaké wikipedia vstupe. ne, že sa ľudia nemôžu mať rovnaké mená ako ostatní ľudia, ale stále je. meno, je tak unikátne ... ale hej, možno je to časté meno v Rumunsku a tam naozaj bol dvojaký ktorí absolvovali roky chirurgia a vzdelávanie, aby sa stal jeho dvojitú. kto vie! I'm ťahom mi vlasy ven! válet sa. má niekto googled illuminus Theo a zistil, akékoľvek ďalšie informácie o nich zálohovať svoje tvrdenia?

  9. dianafan hovorí:

    Promiňte chlapci - myslím, že sa nejedná o starter - alebo masívny ponětí! Viem, že som UK a pravopisu trochu inak

    ILLUMINOUS Theo
    TOHME ilúzia

    Nebolo Tohme manažér, alebo tak niečo. Alebo som úplne vynechal bod?

  10. dianafan hovorí:

    Oooh - Som nadšený teraz dostáva - ste všetci spali v USA

  11. dianafan hovorí:

    alebo čo

    INSIDE ILLUMINOUS Theo
    ME NIE iluzionista - HIDE

    samozrejme s extra o ktorých je v anglickom pravopisu, a ak je niečo Tohme ale Američan bude mať kráľovien naučil anglicky!! Ach bože - sonmeone prebudiť von a dajte mi vedieť, čo si myslíte - jeho len 6 hodín vo Veľkej Británii, nebudu zistiť, kým som sa do postele - Nenávidím čas rozdielov!

    Pojď supermom - názory

  12. dianafan hovorí:

    INSIDE ILLUMINOUS Theo
    Táto ilúzia - DIE? - ME? NIE!

    Mám dať až teraz - niekto bol veľmi šikovný v tom, ale je to pravda? Dúfam, že sa veľa názorov, keď som sa vrátil asi v 14 hodín, ktoré vám veľa času! Bezesné noci prišiel. Len som knoew bol podozrivý niečo o tento titul.

  13. dianafan hovorí:

    Posledná slibuju

    Illusion kože mi (s INTO namontovaný pekne niekde)

  14. dianafan hovorí:

    jeho zhoršuje

    I AM ALIVE FOREVER

    FAME zloducha A revoir (french na rozlúčku - môže byť chýbajúce au - by malo byť au revoir?)

  15. perfumeflower hovorí:

    Po prečítaní Parakeets post vyššie, já jsem teď zkouším tak ťažké sa dostať mojou hlavou kolo to všetko. Ako je to možné, aby človek sa narodil v roku 1875 a spáchať samovraždu v roku 1945 a potom sa ten istý muž, ktorý mal plastickej chirurgie prejsť sám sa ako Michael Jackson? Iste nie je len sčítavať? Alebo som len niečo vynechal? (lol)

    niekto má nejaké názory?

    Pokiaľ ide o všetky ostatné blogy o všetky podivné udalosti, discrepencies, rozpory, a tak ďalej, áno, mám naozaj veriť, je Michael
    stále žije niekde ...

  16. supermom75 hovorí:

    ok já jsem jel na tento post tak ako tak spôsobiť aj pocit, je to pravda hned som si s touto pamiatkou a já nebola schopná získať mnoho informácií o tom, kto mu to rozmlouvala, ale aj napriek tomu ide aby zkouším tady to chodí admin prosím odstrániť na falošný jeden nie je naozaj pravda, prosím tu Pozrite sa na to prosím
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/06/29/michael-jackson-faked-his-death-say-sources-with-comeback-tour-to-be-biggest-ever/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Pamätajte: Vaša správa Svet je svetovo najrýchlejšie rastúce-newsmagazine .* Vitajte na našich rodinných čitateľov - 2,5 milióna silný.

  17. iangee hovorí:

    Neverím, že MJ je mŕtvy na všetkých ...
    Ale já nejsem presvedčený, toto ...
    V tejto ére technológie Ako je možné, že možno nie odkazy na túto illuminous Theo organizácii veky,,, myslím já vím, že ste "tajnú organizáciu", ale!

    A za druhé som to taky náhoda, že
    Theo je znak strategickej online hre s názvom Svetelná ARC ...

    To má byť podľa niektorých PONCE majú smiať.

  18. she_can hovorí:

    Pre tých, ktorí sa domnievajú, že MJ smrť bola postupná:

    Som znepokojený tým, že celá vec autopsiu. Potrebujem vašu pomoc, že ide von

    Pri vykonávaní autopsiu, testovanie DNA nie je vykonávané systematicky, len ak je to potrebné (nerozeznatelných osobu ... atď)

    Krvné vzorky sa odoberajú vzorky na testovanie DNA (a ak to bude potrebné, ale nie je potrebné vo všetkých pitvy) a toxikologické testy sú vykonávané na srdce príznaky otravy, ak žiadne fyzické zranenia sa prejavujú sami.

    zdroj: http://www.exploreforensics.co.uk/performing-an-autopsy.html

    Je možné, že rodinní príslušníci sú iba jedným vedomí, že postupná smrť a že skutočne pomohol mu vykoná? Já myslím, že všetko sa stalo to, že nie je tak ďaleko od nemocnice na 25. júna, sa zdajú byť veľmi dôslední, deti vraj robia ok, otec Joe je dokonca uvažovať o ďalšom kroku (čím mini Jacksons v show).

    Čo je to najhoršie si myslím, že môže dôjsť v prípade, povedzme, MJ robí comeback za pár rokov?

    Vzhľadom k tomu, že žiadna DNA testovanie je potrebné, Polícia nemôže niesť zodpovednosť, ak by sa stalo, že je postupná smrť (niekoho iného subjektu) - budú hovoriť "rodine potvrdil svoju totožnosť." Rodina bude žalovať? Ok, potom by som povedal, že sú pod prúdom, neboli hľadí sa na neho od doby, kedy boli uklidňující deti a navzájom sa pitva deformácií ním atd ...

    Čo si o tom myslíte? nemá zmysel?

  19. JC.LOVES.MJ hovorí:

    Ja veľmi verím, že MJ je nažive, ale thing doesnt zvuk obradov, ako cmon MJ isngt GNA prenájom mŕtvy chlap tahat si to, a ak to je skutočný dôvod, prečo by mu unikať informácie na hoax tak skoro?
    Vie niekto, ak je aktuálne novinky alebo médiá sú Talkin bout MJ smrti, že ide o podvod?
    niekto?

  20. bghoppy hovorí:

    Jo, čo sa stalo DR. Tohme?
    A prečo všetci hovoria, ako keby bol len jeden doma, neze. John McCain má 7 MJ domovov, ale len jeden?

  21. MyBelovedMJ hovorí:

    Michael má cesta viac ako 1 domoch. Zaregistrovať sa môžete spoľahnúť na to. Ten môže byť kdekoľvek.

  22. MyBelovedMJ hovorí:

    Feyaya Michael mal dvojité telo, pomenovaný Navi, on musel na operáciu vyzerajú skôr ako Michael

  23. bghoppy hovorí:

    JC, myslím, že je to divné, že žiadny mediálne zásuvky dokonca považovať za hoax, ani Gerald. Prial by som si, že by sme prepustiť všetky tieto (aj cítiť) neuveriteľné dielov ako DEAD dvoulůžkových a illumious Theo je zapojený, a on by mohol mať zomrel v roce'84 a príbeh UCLA je schopný oživiť mŕtve. V skutočnosti (žiadny trestný čin) Nerozumiem, prečo admin zaradila tie príbehy, kedy som myslel, že namiesto tejto stránke bolo, že sme hľadať pravdu a realitu v tejto nešťastnej situácii, a nemám pocit, že pomoci vôbec. I akési želanie môžete meniť formy, takže komentáre sú hákovitý na konkrétny článok, ale všetci sme komentoval o rovnakú tému ako celok. Teraz sa dostáva do nadbytočný vysielania myšlienky, a cítim sa niektoré z nich sú dobré, ako sa stratil v lokalite mapovanie. Len takýto návrh. Stále lásku miesto a čítanie miest.

  24. bghoppy hovorí:

    Mám na mysli Kéž pripomienky neboli zoskupené na konkrétny článok, ale skôr ako jeden väčší všeobecné závit na konci všetkých predmetov. Týmto spôsobom sme doslova všetky na rovnakej stránke.

  25. smileygirl24 hovorí:

    já souhlasím s tebou bghoppy .. Miluju tento web je podaná všetci blízko seba, pretože my všetci máme rovnakú lásku k michael

    Dúfam, že vidí, ako veľmi sme ho naozaj rád a chce, aby bol šťastný.

  26. smileygirl24 hovorí:

    OMG MICHAEL je naozaj zaživa
    pleeeeeeeeease niekto vysvetliť tento obrázok pre mňa prosím?
    Je to naozaj to, čo si myslím?
    Michael líbat jeho imitátor na čelo OPEN rakev>?
    Alebo som jednoducho ísť šialený? LOL

    OMG jsem rád vyšilovat Milujem ťa Michael FOREVER!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  27. elde hovorí:

    Súhlasím s bghoppy. Niekedy viete prečítať niečo zaujímavé a nemôžete spomenúť, ktorý článok bol v súvislosti s. Iné, než to, že mám rád vaše stránky.

  28. flower hovorí:

    hi i tiež súhlasím s bghoppy i love týchto stránkach, ale im bude crazzzzzzzzy všetky pripomienky je potrebné na jednej pg im výdavkov hrs práve snaží prečítať toto všetko im dostať do bodu, keď cítim, že by bolo dobré, keby sme mohli všetky stretávať sa a získajte všetky myšlienky sú 2geather. adm prosím môžeš usilovať o to, aby všetky pripomienky sú na 1PG, chlapci aj ti niečo povedať i cant sleep naozaj dobre príčinou všetkých týchto MJ túto vec je makeing mě zlé, ak sa wasn'ta pre všetkých z vás, i dont vedieť, čo budem robiť , to mi dáva nádej, mj Milujeme ťa

  29. Goldie hovorí:
    hod

    Ak chcete SMILEYGIRLS24

    arcangelcaido hlavných
    To nie je Michaela impersenator ste slepí
    bol James Brown: b
    môžete dokonca sa ju na URL v poslednom riadku je říct brownjackson

    je Michael, ktorý líbal jeho idol JAMES Brow v čele ... .. válet sa

  30. flower hovorí:

    Ideme na to hned TMZ hlásenia o zubára, čo je peklo, čo sa deje, ako ďaleko bude svinstvo, ktoré nám dávajú, aj jeho nepracuje ale musím povedať, mám rád ako MJ tak urobila jeho goood

  31. i87 hovorí:

    ahoj kluci ... IVE je čítanie článkov a komentárov na týchto stránkach nejaký čas ... teraz som sa rozhodol prihlásiť dnes ... to všetko má zmysel ... čítania vďaka tejto stránke sa cítim o moc lepšie ... môj svet doslova pozastavené, keď som zistil, Michael Jackson "zomrel" ... Pamätám si, .. Dostal som svoj licenčné ten deň ... keď som prišla domov .. Môj otec mi povedal, MJ zomrel ... ale im tak jistej ... HES stále nažive ... potřeboval prestávke na chvíľu .. v každom prípade som našiel tento článok a chceli podeliť sa u chlapů ..

    http://pehliang.wordpress.com/2009/07/04/new-details-of-michael-death-hoax-revealed/

  32. feyaya hovorí:

    by bolo oveľa jednoduchšie, ak by všetky komentáre boli sústredený dohromady. som dokonca dostal do bodu, kedy som sledovať posledných suma komentáre, že každú tému bolo posledné. Potom som obnoviť ako šialený. a môžem sa týkajú kvetina, cuz táto celá vec má zasahovať s mojím spánkom taky. Nikdy jsem potkal michael ale samozrejme vždy chceli. Já jen napísal mu list, keď som bol malý, lol. tak ako tak, dúfam, že sa dostaneme niekam na to všetko.

    oh ao post, i prečítať pôvodný článok, na mieste a bola osoba hovorí Michael sa nevráti ako konferenciér, ale dívať sa na video História paru. čo to má znamenať? je to bude nejaký ruský vodca, alebo tak niečo? niekto, prosím, prečítajte si to a povedz mi svoje názory ...

  33. Andrea hovorí:

    Súhlasím s BGHOPPY! Nemôžem udržať krok so všetkými týmito komentáre! Kiež by všetci boli na jednej stránke. Alebo Želám si, aby som mohol byť na seba admin tak bych si ich všetky, ako sú vyslaní! Haha! Vážne by som si mohla priať byť všetky na jednej stránke nějak. Je to tak ťažké, vždy som obnoviť existujú nové komentáre z rôznych miest a AHHHHHHHH! A áno já CRAZY rovnako sa to všetko deje. Keď som sa zobudil prvá vec, čo som urobiť, je skontrolovať, tento web a prečítajte si komentáre! Hahaha. Všetci z vás, aj keď, kto si tiež myslí, MJ sfalšoval jeho smrti, chlapci sú úžasné!

  34. abstract42000 hovorí:

    Bohužiaľ illuminus Theo je vtip taky.
    Prečítajte si posledný riadok, ktorý napísal článok Otec Lingyu Fu.
    Teraz čítať to takhle ... Fu Lingyu .... Alebo inak "žartoval ste"
    Nechápejte nasát do ľudí, pretože u povedať niečo, čo chcú počuť.

  35. i87 hovorí:

    @ Abstract42000

    OMG ste seirous? ... Wow cítim hloupá ... takže thts čo to znamená eh ... "žartoval ste:" ... ten, kto písal OMG THT blog je taký blbec! ... Pre mnohé PPL ako já ... to isnt vtip .. sme vážne sa snaží zistiť skutočnosti, ktoré preukážu MJ byť nažive ....

  36. Sweedishgirl hovorí:

    Nevím, jestli je to pravda, ale ste počuli o otázke 36? Čítal som o tento počet na webbsite, že tam bolo 36 priatelia môžu mať pomohol falošný MJ smrť! Potom by ste mohli diviť odkiaľ počtu 36 wolud pochádza od .... Tak som začal hľadať na prenos osobných údajov.
    Prvé osobné skutočnosti si myslíte, ze je 1958 - 2009 jo? A získať číslo som použil mathematichs! Takže som použil najjednoduchší spôsob výpočtu tohto čísla pomocou navyše.
    I znie: 1 +9 +5 +8 +2 +0 +0 +9 = 36 (Vzhľadom k tomu, že som čakal čísla sú nuly počítať ako číslo 1) Toto je len teória som myslel, že je zaujímavé, pretože niekoľko rokov a iné údaje môžu vytvoriť rovnaké reči! (Teda položky inno Michael Jackson plochu) Možno je pre deti rôznych vekových kategórií s výpočtom získať docela zaujímavé odpovede. Skúste si a uvidíte, ak si niečo z toho! Použiť ako mnoho údajov o Michael Jackson, ako možno získať najlepšie a vážne odpovede! Tu je odkaz na stránku, kde bolo napísané asi tak ... počet 36:
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    Bohužiaľ, moje anglický schopnosti nie sú najlepšie, ale dúfam, že ste pochopila, čo som napísal ..
    Ďakujem vám za vaše webové stránky ... Mně se to líbí moc, pretože, ako píšete, sú veci, ktoré si myslím o tom, kedy Michael Jackson príbeh pokračuje ...

  37. AliaX hovorí:

    Myslím, že Fr. Lingyu Fu tvoria príbehy. Ak Draghicescu zmenené miesto s Michaelom, povedz mi viac, Kde je Draghicescu rodiny. Aké miesto, aké mesto? Som z Rumunska, do 5 minút Půjdu vám Michael!

  38. steffik hovorí:

    Ahoj všetci ... len sledoval pamätníka zase-na "my sme svet" časť tejto podivné speváčka na beginning.Before začali spievať túto pieseň Michaela Choegrapher hovoril a za ním vidíme pic jeho poslednú skúšku, ktorá Táto stránka už zistili, bol falošný ... cuz na "S" museli byť Michael medzi nohami, ale nie .. choreograf, musia vedieť, že ide o falošný pravdu? Pamätník bol pekný, ale pre OBVYKLÝ zpěvák bolo smutná ne pomenovaný memoriál pre KRÁĽ POP.Where boli všetky REAL hviezd a jeho priatelia skrini? Kde som Quincy Jones? niečo počula o ňom? A čo na pichlavý ho, či je naozaj mŕtvy? Nobdy sa slová o tom už od memorial.They všetci hovorili o nezmysel a zlé veci, ale nikdy sa zmienil o dobrej veci Michael má jeden pre world.WHY?? Michael milujeme a kdekoľvek u sú ale prosím, nech sa fanúšikovia len vedieť, či sú u alright.We chceš mier too.this je príliš sad.The Media je len snažím, aby nás blázon a všetci PPL, ktorí si myslia, že sú zapojené všetky, že

Nechaj Odpoveď

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli písať komentár.