The Truth takana Michael Jackson Kuolema Hoax

Heinäkuuta 11th, 2009
by admin

Seuraavassa otteita on peräisin blogi nimeltään Inside Illuminus Theo, joka on saatavilla mieltä se on kokonaisuudessaan tässä: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Theo väittää, että ne olivat salainen järjestö takana Michael Jackson Kuolema Hoax.

"Jacksonin Staged Comeback
Jackson, paremmin kuin kukaan, tiesi jäykkyys tanssivien ja että hänen vartalonsa ei koskaan käsitellä comebackin kuten hän lupasi maailmassa. B ut hän craved ei ainoastaan kuolemattomuus kehon ja sielun vaan nimi ja maine, ja rakkautta, että hän tunsi oli eluded hänelle koko elämän, vaikka hänen niin sanotut avioliitot (joka hän oli aivan tosissaan, mutta joilla ei ole koskaan rakastanut , hän löysi hänen tyrmistyneenä, ettei hän voi rakastaa). Michael vahvistetun näyttää maailmalle, että hän oli nuorekas ja kykenevät kuin koskaan lupaamalla joukon esityksiä, että edes joku puoli ikänsä olisi todennut mahdotonta vetää pois ".

"Tämän hän voisi jopa hallita harjoitus on osoitus hänen epätoivo, kuten myös hänen nero ja päättäväisyyttä. Mutta hän vain tarkoitus suorittaa käytännössä istunnoissa. Hänellä ei ollut minkäänlaista tarkoitusta tosiasiallisesti harjoittaa suorituskyky, koska sen jälkeen, kun maailma oli nähnyt, mitä hän vielä pystyy, hän olisi "kuolee" ja sitten rentoutua ja katsella maailma suree häntä. "

"Let's asettaa yhden tallentaa suoraan. Michael oli terveyden fanaatikko, eikä väärinkäyttö huumeisiin ainakin paljon. Hänen kanneperusteet lääkäreiden nukkumiseen oikaisukeinojen olivat temppuihin asettaa vaiheessa kuolemaansa (joka oli asentamisen, sillä hänen koko elämä oli vaihe). Huono Deepak Chopra oli aghast, mitä hän näki Michael n kasvavaa riippuvuutta reseptilääkemainosten, mutta Michael tiesi, että kun hän oli "kuollut", Deepak olisi muistettava hänen kanneperusteet huumeiden ja jakaa ne myötätuntoa hänen sammutettu ystävä-ja näin ollen vahvistaa fiktiota, että Jackson oli kuollut huumeiden. Edelleen vahvistaa tämän fiktiota, Jackson soitti muita lääkäreitä kerjäämässä huumeita, ja jotkut lääkärit eivät anna heille, mutta hän ei koskaan käyttänyt niitä. Hän oli liian kauhuissaan kuoleman sallia mitään heikentää hänen kehon vähäinen pidä sen elämää. "

"Jackson's" Death "
Yön ennen Jacksonin "kuoleman", hän tanssi hänen sydämensä ulos, lähes kirjaimellisesti (joka korosti, että on mahdotonta elossa on uuvuttava aikataulun hän ilmoitti hänen julkinen). Hän palasi hänen vuokrata kotiin, ja oli virkeä kauemmaksi odotusajan jet klo Burbank airport, joka kuljettaa hänet sijainnin kaakkois Yhdysvaltain että uskallan ei luovuta (vielä). Mutta minun täytyy selittää, että mies, joka kuoli väitettyä sydänkohtaus mukaan hyvin käsissä hänen henkilökohtainen lääkäri (saada todellinen!) Ei Jackson mutta 47-vuotias Romania nimeltä Dimitrie Draghicescu, jota Illuminus Theo häpeällisesti raahasivat tämän morbid asia. "

"Dimitrie Draghicescu-Kuolleenmeren Jackson
Kun täysin 3 vuotta plastiikkakirurgia ja koulutus, Dimitrie voisi helposti siirtää, joka elää Jackson, puhumattakaan kuollut yksi. Mutta toisin kuin mahtava Michael, Dimitrie ei kuole. Dimitrie, ei Jackson, oli yksi whisked kautta sairaalaan. Ettekö ihmetellä, miksi mies, joka soitti 911 ei sanonut "Michael Jackson" oli uhri? Se ei ollut karttaa julkisuutta, mutta vakuuttaa, että jos 911 puhelut on analysoitava äänellä asiantuntijoiden ja sähköisen analysointilaitteet, kukaan ei olisi voinut havaita stressiä siitä soittajan räikeä valhe. "

"Dimitrie sovittu kuolla Michael paikalle vain, koska hän oli terminaalin sairaus, ja koska Jackson oli luvannut antelias palkita hänen perheelleen. Ja oli Dimitrie evätään, meidän Tilaa olisi paljastanut, että Draghicescu perheen salaisuus, joka oli tuonut ne huomiota Illuminus Theo vuonna 1700-luvun lopulla (mekin tuntevat kullan porkkana-rauta kiinni väite). "

"Michael Jackson on elossa, ja kun otetaan huomioon tiedot, joita hän pakotettu vetäytymään Illuminus Theo, hän voi hyvinkin saavuttaa tämän tavoitteen elämästä 150, mutta en usko, että hän nauttii nämä ylimääräiset 100 vuotta (eikä me). Mutta sillä välin, Michael Jackson nauttii valtavan on spektaakkeli, että koko maailma kyyneliin. Hän on saavuttanut mainetta ja jopa mitata rakkautta ja kunnioitusta, että eluded hänelle elämässä. Hänen eccentricities on annettu anteeksi ja ne hän vieraantuneensa ovat sovitettavissa. Ja ehkä tämä ei ole huono asia. Mitä pelkään, henkilökohtaisesti, on silloin, kun Michael Jackson johtaa nyt. , Lukuun ottamatta hänen isänsä, kukaan ei voi koskaan sanoa "Ei" Michael-ja että oli kuolevainen Jackson. Miten maailma käsitellä Michael Jackson, että on tullut? Tietenkään kukaan ei tunnista uusia Jackson kuka hän on. "

 

Tunnisteet: Conspiracy, Conspiracy teorioita, Kuolema Hoax, väärentänyt Kuolema, Huhut
Posted in Conspiracy teorioita, Hoax Kuolema, Huhut | Kommentit (38)

38 Vastaus jotta "The Truth takana Michael Jackson Kuolema Hoax"

  1. quesarasara sanoo:

    Se ei ole uskottavaa riitä. Olen pahoillani. Se on vain heresay. Ja koska kun me tiedämme, että tällainen cult perustettiin? Missä ovat ASIASELOSTUS! Vapaa lehdistö on tällainen narttu.

  2. supermom75 sanoo:

    hän oli osaksi vampyyreihin ja merkitys takana imortal Tiedän tämän olen läheinen ystävä, mutta tämä on hyvin pitkälle haettu varten micheal Olen menossa enemmän tätä olen vahvasti epäillä, mutta haluan selvittää, lähde ja joka kertoi hänelle mene Derek clontz etsimään koska jostain syystä en voi linkkejä asti hän on kolme sivua, ja näyttöä convo lähellä ppl Michael ja se kuulostaa niin paljon enemmän kuin Michael I tuntea tämä henkilö teki tämän huomion ... .. joten tarkista ulos Derek clontz etsintä-ja checkout kaikki hänen info hänen näkönsä

  3. nycscenie sanoo:

    Haluaisin uskoa tätä, mutta i dont usko sen todellinen cuz annyyoone voi tehdä organisaation ja kertoa tämä tarina. Ja jos siellä oli sellainen organisaatio, y olisi paljastaa salaisuus on hoax ja niin aikaisin? Todellinen WHO olla varovainen sen kanssa, mitä he kirjoittavat. Unrealated siihen pisteeseen, Jackson DID tuntea rakkautta. Jos mitään hän tunsi rakkautta alkaen kaikki paitsi isä ja rakastin kaikille, joten osa siitä häntä ei voi rakastaa, ei ole uskottava minua.

  4. melissa_177 sanoo:

    Dimitri Draghicescu oli politian, sosiologi, diplomaatti ja kirjailija, miten voit sanoa?, Tarvitsemme lisätietoja, ehkä missä on piiloutunut Michael Jackson,

    Terveisin!
    Jumala teitä siunatkoon

  5. Papukaija sanoo:

    Dimitrie Drăghicescu (tai Dumitru Drăghicescu) (1875 - 1945) oli Romania poliitikko, sosiologi, diplomaatti ja kirjailija.

    Dimitrie Drăghicescu syntyi 4. toukokuuta 1875, että kylä Zăvoieni, Vâlcea County, Romania. Kun olet kymnaasi kotimaassa kylä, hän osallistui Carol I High School Craiovassa ja sen jälkeen oikeustieteellinen tiedekunta Bukarestin yliopistossa. Vuonna 1901 hän lähti Pariisiin, jossa hän opiskeli Collège de France, jossa hän opiskeli kanssa Emile Durkheim, Gabriel de tarde, Henry Bergson, Theodule Armand Ribot. Hän osallistui myös luentoja järjestämä Académie des Sciences Morales et Politiques.

    Toukokuun 17, 1904 hän on hankkinut lääkärin tutkinto sosiologiassa. Vuonna 1905 hänet nimitettiin dosentti sosiologian Bukarestin yliopistossa.

    Maailmansodan aikana I, 1916-1918 hän asui Ranskassa, missä hän on aktiivisesti edistänyt ajatuksia kansallisen Romanian valtio. April 9-12, 1918 hän osallistui "kongressille kansallisuudet" Roomassa Nicolae Lupu ja Simion Mândrescu, koska ryhmän jäsenet tukevat oikeus romanialaisia on valtion kansallisissa etnisten rajojen ja vaativat recongnition Romanian on cobelligerent maassa.

    Vuodesta 1934-1936 hän oli lähettiläs Meksikossa.

    Hän teki itsemurhan 14. syyskuuta, 1945.

    jotka: http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitrie_Dr% C4% 83ghicescu

  6. supermom75 sanoo:

    Kuten sanoin olen todella alkaa uskoa, Derek clontz tarina tästä mene hänen näkönsä En tiedä, miksi en voi lähettää linkkejä täällä juuri nyt, mutta etsiä Derek clontz haku

  7. MyBelovedMJ sanoo:

    Im yrittää uskoa sitä. Jotkut asiat kirjallisesti, kuulostaa Michael. Mutta kuka tietää, mabye hän vain vähän rahaa. Mutta sitten taas, me luku ulos nopeasti, casue se sammumistaan ovat julkisia, näemme, miten perhe reagoi. Se on tärkein avain, tässä kaikessa

  8. feyaya sanoo:

    i oli lukenut tämän illuminus Theo ennen. ja kun se kaikki kuulostaa puuttuva palapelin pala, kuka tahansa olisi voinut kirjoittanut. ja i googled että dmitrie kaveri ja todennut saman wikipedia merkintä. ole se, että ihmiset eivät voi olla samat nimet kuin muita ihmisiä, mutta kuitenkin. nimi on niin ainutlaatuinen ... mutta hei, ehkä se on yleisesti käytetty nimitys, Romania ja siellä todella oli kaksinkertainen, joka meni läpi vuoden leikkaus ja oppimisen tulee hänen kaksinkertaistuu. kuka tietää! Olen vetänyt minua karvat pois! lol. Onko kukaan googled illuminus Theo ja todettu muita info niitä takaisin heidän väittää?

  9. dianafan sanoo:

    Anteeksi kaverit - Mielestäni tämä ei ole käynnistystoimet - tai massiivinen hajuakaan! I know I'm UK ja oikeinkirjoituksen hieman erilainen

    ILLUMINOUS Theo
    TOHME Illusion

    Ei Tohme johtaja tai jotain. Vai olenko täysin Myöhästyin kohta?

  10. dianafan sanoo:

    OOoh - Saan innoissaan nyt - oletko unessa USA: ssa

  11. dianafan sanoo:

    tai miten

    INSIDE ILLUMINOUS Theo
    ME EI silmänkääntäjä - HIDE

    luonnollisesti ylimääräistä o joka on englanti oikeinkirjoituksen ja jos Tohme on kaikkea muuta kuin Amerikan hän on oppinut queens Englanti! Voi jumala - sonmeone herätä siellä ja haluaisin tietää, mitä mieltä olet - sen vain 6 pm UK, en aio selvittää asti olen ollut nukkumaan - Vihaan aikaa eroja!

    Tule supermom - lausunnot

  12. dianafan sanoo:

    INSIDE ILLUMINOUS Theo
    TÄMÄN Illusion - DIE? - ME? EI!

    Olen luopuvat nyt - joku on ollut erittäin näppärä tekemään tämän, mutta onko se totta? Toivoa on paljon mielipiteitä, kun tulen takaisin noin 14 tuntia, että se antaa sinulle paljon aikaa! Uneton yö tulossa. Minä vain knoew siellä oli jotain kalamainen siitä otsikko.

  13. dianafan sanoo:

    Viimeinen Lupaan

    Illusion vuotien minua (ja SAATTAMISEN asennettu siististi jonnekin)

  14. dianafan sanoo:

    sen pahenee

    I AM ALIVE FOREVER

    FAME Evil A revoir (Ranska ja näkemiin - voisi puuttua au - sen pitäisi olla au revoir?)

  15. perfumeflower sanoo:

    Kun olet lukenut Parakeets postitse edellä, olen nyt yrittää niin kovasti saada pääni kierroksella kaiken tämän. Miten on mahdollista, että mies on syntynyt vuonna 1875 ja tekee itsemurhan vuonna 1945 ja sen jälkeen on aivan sama mies, joka oli plastiikkakirurgia siirtää itsensä pois kuin Michael Jackson? Eikö tämä vain ei täsmää? Vai olenko vain unohtunut jotain? (lol)

    kukaan saanut mitään ideoita?

    Sikäli kuin kaikki muut blogit kaikki oudot tapahtumat, discrepencies, ristiriitoja ja niin edelleen, kyllä minä oikeastaan usko Michael on
    vielä elossa jossain ...

  16. supermom75 sanoo:

    ok Olen menossa lähettää tämän anyways aiheuttaa Mielestäni tämä on totuus nyt puhun tämän näkö-ja i eivät ole voineet saada paljon tietoja, jotka hän on puhunut vielä mutta olen menossa pitää yrittää täällä se menee admin poista että humpuuki yksi ei ole todella totta, kiitos tästä tarkistaa tämä kiitos
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/06/29/michael-jackson-faked-his-death-say-sources-with-comeback-tour-to-be-biggest-ever/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Muista: Your World Report on maailman nopeimmin kasvava uutislehti .* Tervetuloa meidän perheen lukijat - 2,5 miljoonaa vahva.

  17. iangee sanoo:

    En usko, MJ on kuollut ollenkaan ...
    Mutta en ole vakuuttunut tämän ...
    Tässä aikakauden teknologian Miten siellä mahdollisesti ole viittauksina tähän illuminous Theo organisaation koskaan,,, tarkoitan Tiedän, he ovat "salainen järjestö", mutta!

    Ja toiseksi minusta on liian sattumaa, että
    Theo on luonteeltaan strateginen online peli nimeltä valovoima ARC ...

    Tämä on tehtävä enintään noin hienostella ottaa naurahtaa.

  18. she_can sanoo:

    Niille, jotka uskovat, että MJ kuolemaa on vaiheittaiset:

    Olen huolissani koko ruumiinavaus asia. Tarvitsen apuanne kuvauksen sitä

    Suorittaessaan ruumiinavauksen, DNA-testaus ei tehdä järjestelmällisesti, vain tarvittaessa (tunnistamaton henkilö ... etc)

    Verikokeet on otettu näytteitä DNA-testausta (kun ja jos tarpeen, mutta ei ole tarpeen kaikissa ruumiinavauksia), ja toksikologiset kokeet tehdään sydämen merkkejä myrkytyksen, jos ei ole fyysisiä vammoja ovat ilmaisseet itseään.

    lähde: http://www.exploreforensics.co.uk/performing-an-autopsy.html

    Onko mahdollista, että perheenjäsenet ovat ainoa tietoinen, että vaiheittaiset kuolemaa ja ne todella auttoivat häntä kuljettaa sitä pois? Tarkoitan ne kaikki tapahtui olla, että kaukana sairaalassa 25. kesäkuuta, ne näyttävät hyvin yksimielinen, lapset ilmeisesti tekevät ok, isä Joe edes ajatellut seuraavaan vaiheeseen (tuo mini Jacksons vuonna showbisnes).

    Mikä on pahin sitä mieltä, että voi tapahtua, jos sanotaan, MJ tekee comebackin jo parin vuoden aikana?

    Koska ei ole DNA-testaus on välttämätöntä, LAPD ei voida katsoa olevan vastuussa, jos siellä tapahtui olla vaiheittaiset kuolema (jonkun muun elimen) - he sanoisivat "perheen vahvisti hänen henkilöllisyytensä". Perhe tulee nostaa? Ok he sanoisivat, että ne olivat iskuja, ne eivät tuijotat häntä, koska ne olivat helpottaakseen lasten ja toisilleen Ruumiinavauksen häirinneet häntä etc ...

    Mitä mieltä olet? onko se järkevää?

  19. JC.LOVES.MJ sanoo:

    Arvostan erittäin paljon sitä mieltä, että MJ on elossa, mutta thingo doesnt ääni riitti, kuten cmon MJ isngt gna vuokrata kuollut mies vetää tämän pois, ja jos se on todellinen, miksi hän vuotaa tiedot koskevat hoax niin pian?
    Onko kukaan tiedä, onko todellinen uutisia tai tiedotusvälineet ovat talkin bout MJ kuolema on hoax?
    anyone?

  20. bghoppy sanoo:

    Niin, mitä tapahtui DR. Tohme?
    Ja miksi kaikki puhua niin kuin hän olisi vain kotona, Neverland. John McCain on 7 kotien mutta MJ vain yksi?

  21. MyBelovedMJ sanoo:

    Michael on tapa yli 1 taloa. Voit luottaa siihen. Hän voisi olla missä tahansa.

  22. MyBelovedMJ sanoo:

    Feyaya Michael oli kaksinkertainen nimetty elin Navi, hän on ollut leikkaus näyttämään Michael

  23. bghoppy sanoo:

    JC, mielestäni on outoa, että NO media pistorasiaan on jopa pidetty hoax, ei edes Geraldo. Toivon, että me kaikki hylkää ne (mielestäni) uskomatonta osat kuten DEAD kaksinkertainen, ja illumious Theo on mukana, ja hän on kuollut "84 ja tarinan siitä, UCLA voi elvyttää kuollut. Itse asiassa (ei rikos) En ymmärrä, miksi admin on sisällyttänyt niitä tarinoita, kun ajattelin, että kohta tämän sivuston oli se, että olemme etsivät totuutta ja todellisuutta tämä valitettava tilanne, enkä tunne, että he apua lainkaan. Olen tavallaan toivottaa teille voisi muuttaa forma niin, että kommentit ovat koukussa tiettyihin artikkeli mutta me kaikki kommentoimalla noin samasta aiheesta yleensä. Nyt olemme päästä tarpeeton lähetettyjä ideoita, ja mielestäni joitakin hyviä ovat saada menetetty sivuston kartoitukseen. Just a suggestion. Silti rakkaus sivustosta ja käsittelyssä virkaa.

  24. bghoppy sanoo:

    Tarkoitan Toivotan kommentteja ei ryhmitellä niitä erityisiä artikkeli, mutta sen sijaan on yksi suurempi yleisen säikeen lopussa kaikki artikkelit. Näin olemme kirjaimellisesti kaikki samalla sivulla.

  25. smileygirl24 sanoo:

    Olen samaa mieltä teidän kanssanne bghoppy .. i love this website se tuonut kaikki lähellä toisiaan, koska meillä kaikilla on sama LOVE Michael

    Toivon, että hän näkee, kuinka paljon me todella rakastamme häntä ja haluamme hänen olla onnellinen.

  26. smileygirl24 sanoo:

    omg MICHAEL on todella elossa
    joku pleeeeeeeeease selittää tätä kuvaa me please?
    Onko se todellakin mielestäni se on?
    Michael suudella hänen imitoija annetun otsa OPEN lipas>?
    Vai olenko vain menossa hullu? LOL

    OMG am kuten freaking ulos Minä rakastan sinua Michael FOREVER!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  27. elde sanoo:

    Olen samaa mieltä bghoppy. Joskus tiedän, lukea jotain mielenkiintoista ja et pysty muistamaan mikä artikkeli se oli etuyhteydessä. Muu kuin, että rakastan sivustosi.

  28. Kukka sanoo:

    hi Olen samaa mieltä myös bghoppy i love this site mutta im menossa crazzzzzzzzy kaikki kommentit on yksi pg im menojen hrs vain yrittävät lukea kaiken tämän im päästä siihen pisteeseen, että minusta tuntuu että se olisi hyvä, jos voisimme kaikki tavata ja saada kaikki ovat ajatuksia 2geather. adm ota voit haetaan niin kaikki kommentit ovat 1PG, kaverit kerron sinulle jotain i todella kallistuksen nukkua hyvin aiheuttaa tämän kaiken tämän MJ asia on makeing minua pahaksi, jos se wasn't teille kaikille i dont tiedä, mitä haluaisin tehdä Tämä antaa minulle toivoa, mj me LOVE YOU

  29. Goldie sanoo:

    Voit SMILEYGIRLS24

    jesus tärkeimmät
    thats ei Michaelin impersenator olet sokea
    se oli James Brown: b
    voit jopa se sen URL-osoitteen viimeinen rivi on sanoa brownjackson

    se on michael joka suuteli hänen ihanteensa JAMES BROWM vuonna otsalta ... .. lol

  30. Kukka sanoo:

    Nyt mennään nyt tmz raportointi hammaslääkärin asia mitä Hells käynnissä siitä, miten paljon crap ne aio antaa meille hyvin sen ei toimi, mutta minun on sanottava, i like miten mj on tehnyt tämän sen goood

  31. i87 Says:

    Hei kaverit ... ive lukenut artikkeleita ja kommentteja tällä sivustolla jo jonkin aikaa ... i päätti allekirjoittaa tänään ... kaikki tämä järkevää ... käsittelyssä kamaa tämän sivuston tekee minusta niin paljon parempi ... minun maailma kirjaimellisesti keskeytyy, kun sain selville, Michael Jackson "kuollut" ... muistan .. sain lisenssin että päivä ... Kun tulin kotiin .. isäni kertoi minulle, MJ kuoli ... mutta im niin varma ... HES vielä elossa ... hän tarvitsi taukoa jonkin aikaa .. joka tapauksessa löysin tämän artikkelin ja halusi jakaa sen u guys ..

    http://pehliang.wordpress.com/2009/07/04/new-details-of-michael-death-hoax-revealed/

  32. feyaya sanoo:

    se olisi paljon helpompaa, jos kaikki kommentit olivat niputetaan yhteen. Olen jopa mennyt siihen pisteeseen, jossa i seurata viime määrä kommentteja, että jokainen aihe viimeksi oli. sitten i virkistystaajuuden kuin hullu. ja i voivat liittyä FLOWER, cuz tämä koko asia on puuttua minun nukkumismahdollisuudet liikaa. i koskaan tavannut michael mutta tietenkin aina halunnut. i vain kirjoitin hänelle kirjeen, kun olin pieni, lol. anyways, toivon, että saamme jossain kaiken tämän.

    oh ja noin post, i lukea alkuperäisen artikkelin paikalla ja henkilö sanoi michael ei palauta on viihdyttäjä, mutta katsella Historia video hajuakaan. mitä on se, että pitäisi tarkoittaa? hän tulee jonkinlainen Venäjä johtaja tai jotain? joku lue, ja kerro mielipiteesi ...

  33. Andrea sanoo:

    Olen samaa mieltä BGHOPPY! En voi seurata kaikkia kommentteja! Haluan ne kaikki yhdellä sivulla. Tai toivon, että voisin olla paitsi että admin jotta voisin lukea ne kaikki, ennen kuin ne on lähetetty! HAHA! Vakavasti vaikka Toivotan ne voisivat kaikki yhdellä sivulla jotenkin. Se on niin kova, aina I virkistystaajuus on uusia kommentteja eri viroissa ja AHHHHHHHH! Ja kyllä aion CRAZY samoin kaikki tämän meneillään. Kun herään ensimmäinen asia En vain tarkistaa tämän sivuston lukea kommentteja! Hahaha. Kaikki te kuitenkin, joka myös sitä mieltä, MJ väärentänyt hänen kuolemaansa, kaverit ovat mahtavia!

  34. abstract42000 sanoo:

    Valitettavasti illuminus Theo on vitsi liikaa.
    Lue viimeinen rivi artikkelin kirjoittanut Isä Lingyu Fu.
    Nyt lukea sen näin ... Fu Lingyu .... Tai muuten "fooling you"
    Älkää imetään, koska ihmiset kertoa u jotain, jonka haluat kuulla.

  35. i87 Says:

    @ Abstract42000

    omg olet seirous? ... wow mielestäni typerä ... joten thts wat se on eh ... "fooling you" ... omg kuka kirjoitti tht blogi on sellainen ääliö! ... monien ppl kuten minä ... tämä isnt vitsi .. me vakavasti Yritämme löytää seikkoja, jotka osoittautuvat MJ olla elossa ....

  36. Sweedishgirl sanoo:

    En tiedä, jos se on totta, mutta oletko kuullut kysymys 36? Luin tämän numeron on webbsite että oli 36 ystäviä olisi voitu väärentää MJ kuolemaa! Sitten voi ihmetellä, mistä numero 36 wolud kotoisin .... Niinpä aloin etsiä henkilötietoja.
    Ensimmäinen henkilökohtainen tosiasiat luulet, on 1958 - 2009 oikeus? Ja saada numero käytin mathematichs! Siksi olen käyttänyt helpoin tapa laskea tämän numeron käyttämällä lisäksi.
    I seuraavasti: 1 +9 +5 +8 +2 +0 +0 +9 = 36 (Ottaen huomioon, että odotin luvut olivat nollia lasketaan numero 1) Tämä on vain teoriaa ajattelin oli kiinnostavaa, koska useita vuosia, ja muut luvut voi luoda saman puheen! (Siten luvut innom Michael Jackson alue) Mahdollisesti olla lasten iät eri laskettaessa saada melko mielenkiintoisia vastauksia. Kokeile haluat ja jos saat jotain siitä! Käytä niin paljon tietoja Michael Jackson kuin mahdollista saada paras ja vakavia vastauksia! Tässä on linkki sivulle, jossa tämä oli kirjoitettu noin ... siis numero 36:
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    Valitettavasti minun Englanti taidot eivät ole paras, mutta toivon, että ymmärrätte, mitä olen kirjoittanut ..
    Kiitos verkkosivuilla ... Pidän sitä erittäin paljon, koska voit kirjoittaa ovat asioita, ajattelen, kun Michael Jackson tarina menee ...

  37. AliaX sanoo:

    Mielestäni Fr. Lingyu Fu muodostavan tarinoita. Jos Draghicescu muuttunut paikka Michael, kerro lisää, missä on Draghicescu perheelle. Mikä paikka, missä kaupungissa? Olen Romanialta 5 minuutissa aion sinut Michael!

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.