La veritat darrere de la mort Michael Jackson hoax

11 de Juliol de 2009
per admin

Els següents extractes han estat origen d'un bloc anomenat Dins Illuminus Theo que està disponible per veure en la seva totalitat aquí: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Theo reclamacions que van ser el secret darrere de l'organització Michael Jackson mort hoax.

"Jackson retorn gradual
Jackson, millor que ningú, sabia que la rigidesa de la dansa, i que el seu cos no pot gestionar un retorn, com va prometre el món. B ut crave que no només la immortalitat del cos i l'ànima, sinó de nom i fama, i de l'amor que, en la seva opinió li havien eludit tota la seva vida, fins i tot en els seus anomenats matrimonis (que va ser molt seriós, però que mai havia estat estimat , va trobar a la seva consternació que no pot l'amor). Michael es va proposar demostrar al món que ell era el jove i capaç com sempre prometent una sèrie d'actuacions que ni tan sols la meitat de la seva edat algú hauria trobat impossible de treure. "

"Això podria fins i tot gestionar una sessió de pràctiques és un testimoni de la seva desesperació, així com el seu enginy i determinació. Però ell només tenia previst realitzar les sessions de pràctica. Ell no tenia intenció alguna de participar efectivament en les actuacions ja que, una vegada que el món ha vist el que encara era capaç de, ell "morir", i després seure i veure el món plorar ell ".

"Anem a establir un clar. Michael era un fanàtic de la salut, i no abusen de les drogues-almenys molt. Les seves al legacions als metges per dormir recursos estratagemes per fixar l'escenari de la seva mort (que s'ajusti, com tota la seva vida va ser una etapa). Deepak Chopra pobres es horroritza el que va veure a Michael com la creixent dependència dels medicaments amb recepta, però sabia que Michael, una vegada que havia "mort", Deepak recordar els seus motius de drogues, i compartir de simpatia per extingit el seu amic-i, per tant, reforçar la ficció que Jackson havia mort de les drogues. Per reforçar encara més aquesta ficció, Jackson va trucar per telèfon a altres metges, la mendicitat de drogues, i alguns metges els va fer, però mai no les van usar. Va ser massa aterrits de la mort per permetre que res per debilitar el seu cos a mantenir la fràgil vida ".

"Jackson" Mort "
La nit abans de Jackson "mort", va ballar el seu cor, gairebé literalment (la qual cosa subratlla la impossibilitat de sobreviure a la esgotador calendari que havia anunciat el seu públic). Va tornar a la seva casa llogada, i se n'anés a un esperit de reacció d'espera a l'aeroport de Burbank, que us transporta a un lloc al sud-est d'EUA que m'atreveixo a no divulgar (encara). Però he d'explicar que l'home que va morir d'un suposat atac al cor en virtut de les mans del seu metge personal (aconseguir), però Jackson no era un de 47 anys anomenat Dimitri Draghicescu romanès, a qui lamentablement Illuminus Theo arrossegats a aquesta mòrbida assumpte ".

"Dimitri Draghicescu dels Morts-Jackson
Completament després de 3 anys de cirurgia plàstica i la formació, Dimitri podria passar fàcilment d'una viure Jackson, per no parlar d'un mort. Però, a diferència dels poderosos Michael, Dimitri va morir. Dimitri, no Jackson, va ser el Whiskas l'hospital. No es pregunten per què l'home que va trucar per telèfon 911 no dir "Michael Jackson" va ser la víctima? No era per a evitar la publicitat, sinó per assegurar que, si les trucades al 911 es van analitzar per mitjà de la veu d'experts i analitzadors electrònics, ningú podria detectar l'estrès de la persona que crida l'flagrant mentida ".

"Dimitri d'acord a morir en el lloc de Michael només perquè tenia una malaltia terminal, i Jackson, perquè havien promès una generosa recompensa a la seva família. I ha negat Dimitri, la nostra Ordre s'han posat de manifest la Draghicescu família un secret que havia portat a l'atenció de Theo Illuminus a finals dels anys 1700 (que també està familiaritzat amb l'or pastanaga-garrot de ferro argument). "

"Michael Jackson és viu, i atesa la informació que va obligar a terme de Illuminus Theo, podrà així assolir el seu objectiu de vida a 150, però no crec que va a gaudir dels més 100 anys (i no anem). Però mentrestant, Michael Jackson està gaudint immensament l'espectacle de tot el món en llàgrimes. Que ha aconseguit la fama, i fins i tot una mesura d'amor i respecte, que li va eludir en la vida. Les seves excentricitats són perdonats; els que es concilien alienats. I potser aquesta no és una cosa dolenta. Em temo, personalment, és on Michael Jackson és a càrrec ara. Amb l'excepció del seu pare, mai ningú no pot dir "no" a Michael i que era un mortal Jackson. Com va a manejar el món que el Michael Jackson que ha de venir? Per descomptat, ningú va a reconèixer el nou Jackson per qui és. "

 

Etiquetes: conspiració, Teories de Conspiració, hoaxes mort, falsa mort, Rumors
Publicat a Teories de Conspiració, hoaxes mort, Rumors | Comentaris (38)

38 Respostes a "la veritat darrere de la mort hoax Michael Jackson"

  1. quesarasara diu:

    No és prou creïble. Ho sento. És només heresay. I des de quan anem a saber que hi ha un culte establert a tal? On són els fets! Llibertat de premsa és una gossa.

  2. supermom75 diu:

    va ser en vampirs i el significat darrere de Imortal i saben sóc un gran amic, però això està molt lluny d'obtenir Micheal estic passant més amb aquest sóc un gran creient però vull saber la font i que li vagi a derek clontz en la recerca, perquè per alguna raó que no puc posar enllaços fins que té tres pàgines sobre ell i la prova de convocatò amb prop de ppl Michael i sona molt més com Michael I sentir que aquesta persona va fer això per a l'atenció ... .. per tal de comprovar derek clontz a terme a la caixa de cerca i tot la seva informació sobre la vista

  3. nycscenie diu:

    M'encantaria creure això però jo no crec en realitat el seu veritable cosí annyyoone pot fer una organització i comptar aquesta història. Si hi hagué una organització d'aquest tipus, i es vessi la sopa sobre el frau i tan d'hora? Una veritable organització de tenir més cura amb el que escriuen. Unrealated fins al punt, Jackson DID sentir amor. Si alguna cosa se sentia l'amor de tots, excepte el seu pare i tots els éssers de manera que la part d'ell no poder estimar, no és creïble per a mi.

  4. melissa_177 diu:

    Dimitri Draghicescu era un Politi, sociòleg, diplomàtic i escriptor, com pots dir això?, Necessitem més informació, potser s'amaga quan Michael Jackson,

    Records!
    Déu et beneeixi

  5. Perico diu:

    Dimitri Drăghicescu (o Dumitru Drăghicescu) (1875 - 1945) fou un polític romanès, sociòleg, diplomàtic i escriptor.

    Dimitri Drăghicescu va néixer el 4 de maig de 1875 a la vila de Zăvoieni, Valcea County, Romania. Després d'acabar l'escola primària en la seva vila natal, va assistir a l'Escola Secundària Carol I de Craiova i, posteriorment, la Facultat de Dret de la Universitat de Bucarest. El 1901 se'n va anar a París, on va estudiar al Collège de França, on va estudiar amb Emile Durkheim, Gabriel de Tarda, Henry Bergson, Theodule Armand Ribot. També van assistir a les conferències organitzades per l'Acadèmia de Ciències Morals i Polítiques.

    El 17 de maig de 1904 es va doctorar en Sociologia. El 1905 va ser nomenat professor associat de Sociologia a la Universitat de Bucarest.

    Durant la Primera Guerra Mundial, des de 1916 a 1918 va viure a França, on està activa en la promoció de les idees d'un Estat nacional romanès. 9a-12. Abril de 1918 va assistir al "Congrés de les Nacionalitats" a Roma amb Lupu i Nicolae Simion Mândrescu, com a membres del grup de suport dels romanesos el dret a un estat dins de les seves fronteres ètniques i exigent de la recongnition com Romania cobelligerent país.

    De 1934 a 1936 fou ministre plenipotenciari a Mèxic.

    Es va suïcidar el 14 de setembre de 1945.

    tomado de: http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitrie_Dr% C4% 83ghicescu

  6. supermom75 diu:

    com li vaig dir que realment estic començant a creure derek clontz història d'aquest anar a la vista no sé per què no puc enviar enllaços d'aquí ara mateix, però cercar derek clontz de cerca

  7. MyBelovedMJ diu:

    Im tractant de creure també. Algunes de les coses per escrit, sona com Michael. Però qui sap, mabye que només vol més diners. Però, de nou, es xifra que, ràpid, casue que va a l'opinió pública, veurem com reacciona la família. Aquesta serà la clau principal, en tot això

  8. feyaya diu:

    Havia llegit sobre aquesta teo illuminus abans. i si bé tots els sons, com la peça que falta del trencaclosques, ningú no podria haver escrit. y i Google que dmitri noi i es va trobar la mateixa entrada de la Viquipèdia. no que la gent no pot tenir els mateixos noms que les altres persones, però encara. el nom és tan únic ... però sent, potser és un nom comú a Romania i en realitat era un doble que va passar per anys de la cirurgia i l'aprenentatge per convertir-se en la seva doble. qui sap! m'estic tirant de pèls! jajaja. ¿Algú google illuminus i Theo trobat cap altra informació sobre ells per donar suport a les seves reivindicacions?

  9. dianafan diu:

    Ho sento nois - Crec que això és un no d'arrencada - o una gran idea! Sé que sóc britànic i escriure una mica diferent

    Lluminós Theo
    Tohmé Illusion

    Tohme no era el gerent o una cosa així. O he perdut totalment el punt?

  10. dianafan diu:

    Oooh - estic emocionat ara - ¿estàs dormit als EUA

  11. dianafan diu:

    o sobre com

    DINS lluminós Theo
    NO ME il lusionista - AMAGA

    Òbviament, amb el extra o que és l'anglès i l'ortografia, si és qualsevol cosa menys Tohme d'Amèrica que s'han après les reines anglès! Oh déu - sonmeone despertar per allà i que em faci saber el que pensa - seu només 6 hores, al Regne Unit, no vaig a saber fins que m'han estat al llit - Odio les diferències d'horari!

    Anem supermom - opinions

  12. dianafan diu:

    DINS lluminós Theo
    Aquesta il lusió - DIE? - ¿Jo? ¡NO!

    Estic donant fins ara - que algú ha estat molt hàbil en fer això, però és cert? Espero tenir moltes opinions quan torni en unes 14 hores, que li donarà temps de sobres! Ve la nit sense dormir. Acabo de knoew havia quelcom sospitós sobre aquest títol.

  13. dianafan diu:
    de

    Les prometo una darrera

    Il lusió em oculta (amb bé en instal lar-se a algun lloc)

  14. dianafan diu:

    la seva cada vegada pitjor

    ESTIC VIU PER SEMPRE

    MALAMENT A LA FAMA revoir (adéu de francès - podria faltar au - en cas que es au revoir?)

  15. perfumeflower diu:

    Després de llegir Parakeets post anterior, ara estic tractant tan difícil d'obtenir el meu cap tots els d'aquesta ronda. Com potser un home haver nascut 1875 i suïcida el 1945 i ser mateix home havia cirurgia plàstica per passar davant si mateix com Michael Jackson? Segurament això no es sumen? O només he perdut alguna cosa? (lol)

    algú té alguna idea?

    Pel que fa a tots els altres blogs sobre tots els successos estranys, discrepencies, contradiccions, etc, si jo realment crec és Michael
    segueix viu en algun lloc ...

  16. supermom75 diu:
    de

    estic passant bé publicar la present causa de totes maneres crec que aquesta és la veritat ara parlo amb aquesta visió i no he estat capaç d'obtenir informació sobre que tant s'ha parlat encara però em passa a seguir intentant aquí va administrador retiri la falsa no és una veritat realment aquí, si us plau mira això per favor
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/06/29/michael-jackson-faked-his-death-say-sources-with-comeback-tour-to-be-biggest-ever/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Recordeu: El seu món és el món Informe de la revista de més ràpid creixement .* Benvinguts a la nostra família de lectors - 2,5 milions de forta.

  17. iangee diu:

    No crec que MJ ha mort a tots els ...
    Però no estic convençut d'això ...
    En aquesta era de la tecnologia Com pot ser, possiblement, no hi ha referències a aquesta organització lluminós Theo mai,,, em refereixo a que sé que són una "organització secreta", però!

    I en segon lloc, em sembla massa casual que
    Theo és un personatge en un joc en línia anomenat estratègic LUMINOSA ARC ...

    Això ha d'estar compost per alguns Ponce amb una rialla.

  18. she_can diu:
    de

    Per a aquells que creuen que la mort de MJ ha estat per etapes:

    Em preocupa que tota l'autòpsia. Necessito la seva ajuda perquè fos

    Quan es faci una autòpsia, les proves d'ADN no es fa sistemàticament, només quan sigui necessari (irreconeixible persona, etc ...)

    Es prenen mostres de sang, les mostres per a les proves d'ADN (com i quan sigui necessari, però no és necessari en totes les autòpsies), proves toxicològiques i es duen a terme en el cor a la recerca de signes d'intoxicació per lesions físiques, si no s'han manifestat.

    font: http://www.exploreforensics.co.uk/performing-an-autopsy.html

    És possible que els membres de la família són els únics conscients que una escena de mort i que realment li va ajudar a portar a terme? Vull dir que tots ells va passar a ser no gaire lluny de que l'hospital el 25 de juny, que semblen molt units, pel que sembla, els nens estan fent bé, el pare Joe és encara pensant en el proper pas (amb la qual cosa mini espectacle en Jacksons).

    Quin és el pitjor de pensar que passarà si, diguem, MJ fa una volta en un parell d'anys?

    Atès que no hi ha proves d'ADN és necessària, LAPD no pot ser considerat responsable si li va passar a ser una escena de mort (el cos d'algú més) - que diria "la família va confirmar la seva identitat". La família es va demandar? Ok, aleshores diria que eren menors de xoc, no estaven mirant a ell des que van ser nens i reconfortant l'un a l'altre, li va desfigurar l'autòpsia, etc ...

    Què et sembla? ¿Té sentit?

  19. JC.LOVES.MJ diu:
    de

    Estic molt convençut que MJ és viu, però el so thing doesnt ritu, igual que cmon MJ isngt GNA contractar a un tipus mort per tirar això, i si això és real per què ell els detalls de fuites en l'engany tan aviat?
    Algú sap si la notícia als mitjans de comunicació estan parlant o MJ combat de la mort de ser un engany?
    algú?

  20. bghoppy diu:

    Sí, el que li va passar a RD. Tohme?
    I per què tots parlen com si només hi havia una casa, Neverland. John McCain té 7 cases, però només un MJ?

  21. MyBelovedMJ diu:

    Michael té més d'1 manera cases. Podeu comptar amb això. Ell podria estar en qualsevol lloc.

  22. MyBelovedMJ diu:

    Feyaya Michael tenia un doble organisme, denominat Navi, que han tingut cirurgia per examinar més com Michael

  23. bghoppy diu:

    JC, crec que és rar que cap mitjà de comunicació s'ha considerat un frau, ni tan sols Geraldo. Desitjo que acomiadar a tots els que (em sento) com a parts d'una increïble doble MORT, i illumious Theo està implicat, i que podria haver mort en el'84 i la història de UCLA sobre la possibilitat de reviure els morts. De fet, (no hi ha delicte) no entenc per què l'administrador ha inclòs aquestes històries, quan jo pensava que el punt d'aquest lloc és que estem buscant la veritat i la realitat en aquesta lamentable situació, i no crec que ajudar a tots. Em tipus de desig pot canviar la forma de manera que les observacions estan connectats a l'article específic, però tots estem comentant sobre el mateix tema en el seu conjunt. Ara estem entrant en redundant la publicació de les idees, i crec que alguns dels bons són perdre's en el lloc de mapeig. Només un suggeriment. Encara el lloc d'amor i de la lectura dels llocs.

  24. bghoppy diu:

    Em refereixo als comentaris que desitjo no s'agrupen per a l'article específic, sinó com un fil més gran en general al final de tots els articles. d'aquesta manera, literalment, tots els que estem en la mateixa pàgina.

  25. smileygirl24 diu:
    de

    Estic d'acord amb vostè bghoppy .. M'encanta aquest lloc web que va portar a tots plegats perquè tots tenim el mateix amor de michael

    Espero que ell veu el molt que realment ho estimo i vull ser feliç.

  26. smileygirl24 diu:

    OMG MICHAEL és realment viu
    algú pleeeeeeeeease explicar aquesta foto per mi, si us plau?
    És realment el que penso que és?
    Michael besar seu imitador al front amb taüt obert>?
    O estic tornant boig? LOL

    OMG sóc com fora freaking Et Amo Michael FOREVER!!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  27. elde diu:

    Estic d'acord amb bghoppy. Vegades vostè sap que llegir alguna cosa interessant i no pot recordar que l'article que està relacionada amb. A banda d'això, m'encanta el seu lloc web.

  28. flor diu:

    hi i d'acord també amb bghoppy i love this site but im va crazzzzzzzzy tots els comentaris sobre la necessitat de ser una despesa important pg hores tractant de llegir tot això per arribar a millorar el punt en què em sento com que seria bo si poguéssim tots complir i obtenir totes les idees són 2geather. si us plau adm pot buscar de manera tots els comentaris són sobre 1PG, nois i dir alguna cosa realment i cant a dormir bé causa de tot això és cosa d'aquest MJ fer mal si jo no era per a tots vostès no sé el que faria , això em dóna esperança, ens mj LOVE YOU

  29. Goldie diu:

    Per SMILEYGIRLS24

    jesus principal
    thats Michael impersenator no ets cec
    es James Brown: b
    es pot fins i tot que a l'adreça URL a l'última línia, és a dir brownjackson

    és Michael qui besà el seu ídol JAMES BROWM al front ... .. jajaja

  30. flor diu:

    Aquí anem ara TMZ la presentació d'informes sobre el dentista que el que els inferns passa quant més merda que ens vol donar, bé la seva feina però no he de dir que m'agrada com ho ha fet mj seu goood

  31. i87 diu:

    hey nois ... Ive estat llegint articles i comentaris sobre aquest lloc des de fa algun temps ... i va decidir a signar avui ... tot això té sentit ... llegir coses en aquest lloc em fa sentir molt millor ... el meu món literalment aturat quan vaig saber Michael Jackson "mort" ... me'n recordo .. Tinc el meu llicència aquell dia ... quan vaig venir a casa .. el meu pare em va dir MJ morir per tal de millorar ... però segur ... hes segueix viu ... que necessitava un descans per un temps .. de totes maneres he trobat aquest article i volia compartir-lo amb o guys ..

    http://pehliang.wordpress.com/2009/07/04/new-details-of-michael-death-hoax-revealed/

  32. feyaya diu:

    seria molt més fàcil si totes les observacions s'agrupen. He arribat fins i tot fins al punt on el seguiment de l'última quantitat de comentaris que ha passat a cada tema. i després actualitzar com bojos. i i poden relacionar-se amb FLOR, cosí tot això ha interferit amb el meu somni també. Mai he conegut, per descomptat, però Michael sempre va voler. i només li va escriure una carta quan jo era petita, lol. de totes maneres, espero que arribem a algun lloc de tot això.

    oh i sobre el lloc, he llegit l'article original en el lloc i la persona que estava dient que Michael no tornarà com a animador, però per veure la història d'una pista de vídeo. el que se suposa que vol dir això? és que va a ser una mena de líder rus o alguna cosa? algú que llegeixi i em digui les seves opinions ...

  33. Andrea diu:

    Estic d'acord amb BGHOPPY! No puc seguir amb tots aquests comentaris! Desitjo que tots en una sola pàgina. O M'agradaria, a banda de ser l'administrador per poder llegir tots abans que se'ls va enviar! Haha! De debò, encara que m'agradaria que tots poguessin estar en una pàgina d'alguna manera. És molt dur, cada vegada que em actualitza hi ha nous comentaris en diferents llocs i AHHHHHHHH! I sí estic tornant boja i amb tot això passa. Quan em desperto el primer que faig és comprovar aquest lloc web per llegir els comentaris! Hahaha. Tots vostès, però, també crec que MJ fingió seva mort, vostès són awesome!

  34. abstract42000 diu:

    Lamentablement, la illuminus Theo és una broma massa.
    Llegir l'última línia, l'article escrit pel Pare Lingyu Fu.
    Ara llegiu d'aquesta manera Lingyu Fu ... .... O d'un altre tipus "enganyant a vostè"
    No et xucla en o perquè la gent dirà alguna cosa que voleu escoltar.

  35. i87 diu:

    @ Abstract42000

    OMG ets seirous? wow ... em sento tan estúpida ... thts Wat defensa eh ... "enganyant a vostè" ... OMG qui va escriure THT bloc és un imbècil! ... per molts ppl com jo ... aquest isnt una broma .. que estan tractant seriosament de trobar fets que demostren MJ d'estar viu ....

  36. Sweedishgirl diu:

    No ho sé si és veritat, però ha sentit parlar del tema 36? He llegit sobre aquest número en un webbsite que no era de 36 amics podrien haver contribuït a la mort MJ fals! Aleshores cal preguntar d'on el número 36 wolud procedeixen de .... Així que va començar a buscar dades de caràcter personal.
    El primer dades personals que vostè creu és de 1958 - 2009 oi? I per a obtenir el nombre que utilitza la mathematichs! Per tant, he fet servir el mètode més senzill per al càlcul d'aquest número mitjançant l'addició.
    He afegit: 1 +9 +5 +8 +2 +0 +0 +9 = 36 (Tenint en compte que jo esperava xifres van ser els zeros comptats com a número 1) Això és només una teoria, em va semblar interessant des de diversos anys i altres xifres crear el mateix discurs! (Per tant les xifres innom Michael Jackson àrea) Possiblement sigui dels nens amb edats diferents de càlcul per obtenir respostes molt interessants. Intenta que t'agrada i per veure si vostè aconsegueix una mica d'ell! Utilitzeu la major quantitat de dades sobre Michael Jackson com sigui possible per obtenir la millor resposta i greu! Aquí hi ha un enllaç a la pàgina a la que això va ser escrit sobre ... Per tant, el número 36:
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    Lamentablement, el meu anglès competències no són les millors, però espero que vostè entén el que vaig escriure ..
    Gràcies pel seu lloc web ... m'agrada molt perquè, com vostè escriu són coses que crec que quan Michael Jackson d'història ...

  37. AliaX diu:
    de

    Crec que el P.. Lingyu Fu constitueix històries. Si Draghicescu canviat lloc amb Michael, digues més, on és Draghicescu família. Quin lloc, quina ciutat? Sóc de Romania, en 5 minuts vaig a anar per Michael vostè!

Deixi una contestació

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.