Истина Иза Мицхаел Јацксон Смрт Хоакс

Јули 11тх, 2009
бы админ

Следеће су Изводи из соурцед блог зове Инсиде Иллуминус Тхео која је доступна за преглед у цијелости се овде: хттп://бит.лы/19рПТ1

Тхео Иллуминус тврди да су тајне организације иза Мицхаел Јацксон Смрт Хоакс.

Јацксон је креиран цомебацка
Јацксон, боље него ико, знала ригорс плеса, те да његово тело никада није могао носити са једном цомебацка као што је обећао свету. Б цравед он то не само бесмртност духа и тела, али у име и славу, и за љубав да је он осјетио елудед му је цео живот, чак и у његовим тзв бракови (што је био прилично озбиљан око, али након што никада није волио , нађе његову запрепашћење није могао љубави). Мицхаел крену да покаже свету да је он као млад и способан као и увек по обећава низ представа које је неко чак половина његове доби би пронашао немогуће успети.

То је могао да управља чак и пракса седници је сведочанство његово очаја, као и његова генија и одлучност. Али он је тек планирају обавити тренинге. Он није имао намеру у свему што је заправо привлачан у представама, јер, када је свет видео оно што је још увек способан, он би "умрети", а затим сједити леђа и опрез света тугују за њим.

Лет'с оснивати један запис равно. Мицхаел је био фанатик здравље, али нису злоупотребу дроге-барем пуно. Његов Приговори да лекари су лекови за спавање плоыс поставити позорницу за његову смрт (што је неуклапање, као што је његов живот био је цео позорници). Слабо Деепак Цхопра је ужаснут што је видео као Мицхаел'с растућој зависности о лековима на рецепт, али Мајкл је знао да је, након што је "умро", Деепак би запамтити његов Приговори за дроге, и поделите их из симпатија за његов пријатељ екстингуисхед-и тако ојачати белетристичка Јацксон који је умро од дроге. Даље ојачати ове прозу, Јацксон телефоном других лекара, просио за дроге, и неки лекари урадили их, али он никад не користи их. Био је превише престрашите смрти дозволити да било што ослабити његово тело је безначајан држите на животу.

Јацксон је "Смрт"
Ноћ пре Јацксон'с "смрти", он је играо срцем својим оут, готово дословно (који је нагласио немогућност преживљавање је напоран распоред је најавио да би његов јавни). Он се врати својој кући изнајмљује, а удаљен је духовит чекају на јет на аеродрому Бурбанк, што га превозили на једно место у југоисточном САД-у који ми није усудио објелоданити (још). Али морам објаснити да је човек који је умро од срчаног удара наводној под врло руке његове личне лекаром (гет реал!) Није Јацксон већ је 47-ыеар-олд Романиан Димитрие Драгхицесцу зове, кога Иллуминус Тхео срамотно вукао у овај морбидан афера.

Димитрие Драгхицесцу-мртвих Јацксон
Након 3 године у потпуности пластичне кирургије и обуку, Димитрие може проћи за ливе Јацксон, да не спомињем мртвог један. Али, за разлику од моћних Мицхаел, Димитрие учини да умремо. Димитрие не Јацксон, био је један ухискед у болницу. Јесте ли се запитали зашто не човеку који је телефоном 911 није реците "Мицхаел Јацксон је жртва? Она није била да се избегне публицитет, али да би обезбедила да, требао би се 911 позиви бити анализиран од стране стручњака говорне и електронске анализатори, нико није могао показати стрес од позиваоца крештав лаж.

Димитрие пристала да умре у Мицхаел место само зато што је имао терминалне болести, а због Јацксон обецхао великодушан награду за своје породице. И имао Димитрие одбио, нашега реда би се открило Драгхицесцу породична тајна да су их на пажњу Иллуминус Тхео у касном 1700с (и ми упознати са злато мрква гвожђе стицк аргумент).

Мицхаел Јацксон је жив, и он је добио информацију истерани из Иллуминус Тхео, он мај добро допрети његов циљ живе до 150, али не мислим да ће уживати они екстра 100 година (нити ћемо). Но, у међувремену, Мицхаел Јацксон је неизмјерно уживајући у спектакл на цео свет у сузама. Он је стекао славу и чак мерило љубави и поштовања, које му елудед у животу. Његов еццентрицитиес опроштени; оне он отуђеним су помирени. А можда то није лоша ствар. Шта сам страх, лично, Мицхаел Јацксон је, где је сада на челу. Уз изузетак је његов отац, нико није могао икада рећи "не" на Мицхаел-а који је био у смртном Јацксона. Како ће свет руковати Мицхаел Јацксон који има доћи? Наравно, нико неће препознати нове Јацксон за који је он.

Тагс: Удруживање, теорија, Деатх Хоакс, лажни Деатх, Гласине
Постед ин теорија, Хоакс Деатх, Гласине | Коментари (0)

Но цомментс ыет

Допуст један Одговор

Морате бити пријављени да бисте написати коментар.
Копирај заштићен Цхетан 'са УП-ЦопыПротецт.