Michael Jackson Mistyfikacja Mirtis

Ar karalius Pop tikrai mirė?

Šios ištraukos buvo gauta iš Blog'as vadinamas Viduje Illuminus Theo kuris yra vaizdas tai visas čia: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Theo teigia, kad jie paslaptis organizacija už Michael Jackson Mirtis Mistyfikacja.

"Jackson Inscenizacja Comeback
Jackson, geriau nei kuris nors, žinojo sustingimas šokių, ir kad jo kūno niekada rankena grįžimas pvz jis pažadėjo pasaulis. B Utena jis craved ne tik nieśmiertelność kūno ir sielos atgaivai, bet pavadinimas ir šlovės, ir apie meilę, kad jis manė, buvo vengiama juo visą savo gyvenimą, net jo vadinamieji santuokos (kurioje jis buvo gana rimtai, bet niekada nebuvo dilexit , jis rasiu savo nerimą, kad jis negali mylėti). Michael išdėstytos parodyti pasauliui, kad jis buvo jaunas ir galintys kaip nors iš perspektyviausių keletą spektaklių, kad net nors pusę amžiaus būtų rasti neįmanoma nutolti. "

"Jis net galėtų valdyti praktikos sesija liudija jo desperacija, taip pat jo genijus ir ryžto. Bet jis tik planuojamas atlikti praktiką sesijų. Jis neketina ką realiai dalyvauti spektakliai, nes, kai pasaulis matė tai, ką jis dar gali, jis "mirė", ir ten sėdėti, ir žiūrėti į pasaulį apraudoti jį.

"Let's nustatyti vieną klausimą. Michael buvo sveikatos fanatikas, o ne piktnaudžiavimas narkotikais bent daug. Jo pagrindus gydytojams miegoti gynimo priemonės buvo ploys nustatyti etape mirties (kuri buvo įrengti, nes visą savo gyvenimą buvo etapas). Blogas Deepak Chopra buvo Siaubo, ką jis pamatė, kaip Michaelis didėjančią priklausomybę nuo receptinių vaistų, tačiau Michael žinojo, kad, kai jis "mirė", Deepak būtų prisiminti jo pagrindus narkotikų ir jas iš Užuojauta jo užgesinti draugui ir taip sustiprinti fantastika, kad Jackson mirė nuo narkotikų. Siekiant dar labiau sustiprinti šią fantastika, Jackson skambinau kitų gydytojų, elgetavimui narkotikų, ir kai kurie gydytojai buvo suteikti, bet jis niekada nesinaudojo jiems. Jis buvo per terrified mirties leisti nieko susilpninti jo kūno nepatvarus nulemta gyvenimą. "

"Jackson" Mirtis "
Naktį prieš Jackson "mirties", jis dejoja savo širdį, beveik pažodžiui (kuris pabrėžė, kad neįmanoma sėkmingai Šausmīgs tvarkaraštį jis kurį paskelbė savo visuomenei). Jis grįžo į savo nuomojamus namus, ir buvo atkakli toli į laukimo Reaktyvumo į Burbank oro uoste, kuris vežamas jo vietą pietryčių JAV Aš tikiu neatskleidžia (kol kas). Bet aš turiu paaiškinti, kad vyras mirė dėl tariamo širdies priepuolis pagal labai rankas jo asmeninio gydytojo (gauti realiu!) Nebuvo Jackson, o 47-metis Rumunų pavadintas Dimitrie Draghicescu, kuriam Illuminus Theo gėdingai przeciągać į šį Slimīgs reikalas ".

"Dimitrie Draghicescu-Umarłych Jackson
Po pilnai 3 metus plastinės chirurgijos ir mokymo, Dimitrie galėtų lengvai praeiti dėl gyvų Jackson, jau nekalbant apie neveikiančią vieną. Tačiau skirtingai nuo stiprių Michael, Dimitrie padarė mirti. Dimitrie ne Jackson buvo vienas whisked į ligoninę. Ar ne įdomu, kodėl žmogus, kuris skambinau 911 ne sako: "Michael Jackson" tapo auka? Jis buvo ne išvengti viešumo, bet užtikrinti, kad, jei 911 kviečia būti analizuojama balsu ekspertų ir elektroninės analizatorius, niekas negalėjo nustatyti streso nuo skambinančiojo grubus melas. "

"Dimitrie sutiko mirti Michael vietą tik todėl, kad jis terminalo ligos, ir kadangi Jackson turėjo pažadėjo dosniai apdovanoti savo šeimą. Ir turėjo Dimitrie atsisakė mūsų Užsakyti turės atskleidė Draghicescu šeimos paslaptis, kad davė juos dėmesį Illuminus Theo per vėlai 1700 (mes taip pat yra susipažinę su aukso morkos geležies lazdas argumentas). "

"Michael Jackson yra gyvas, ir atsižvelgiant į informacijos, kurią jis priverstas iš Illuminus Theo, jis taip pat gali pasiekti savo tikslą, gyvenančių iki 150, bet nemanau, kad jam tas papildomas 100 metų (ir ne mes). Tačiau tuo metu, Michael Jackson išgyvena labai spektaklyje iš viso pasaulio ašaros. Jis pasiekė šlovės ir net priemonę meilės ir pagarbos, kad vengiama jo gyvenimą. Jo eccentricities yra odpuszczone, kurias jis odwróciła yra suderintos. Ir galbūt tai nėra blogas dalykas. Ką aš bijau, asmeniškai, yra kur Michael Jackson vadovauja dabar. Išskyrus savo tėvo, niekas kada nors galėtų pasakyti "Ne" Michael ir kad buvo mirtini Jackson. Kaip bus pasaulis tvarkyti Michael Jackson kad turi ateiti? Žinoma, niekas pripažinti naują Jackson kam jis yra. "

 

  1. quesarasara Said,

    Jis nėra pakankamai patikimas. I'm sorry. It's just heresay. Ir nuo tada mes žinome, yra toks kultas, įsteigtas? Kur yra faktas! Laisva spauda yra tokia kalė.

  2. supermom75 Said,

    Jis buvo į vampires ir kaip už imortal i know tai esu geras draugas, bet tai labai toli paėmė už Micheal i am goin daugiau šios vienos aš tvirtai tikėti, tačiau aš noriu surasti šaltinį ir kurie papasakojo jam eiti į derek clontz paieškos nes dėl kokios nors priežasties aš negaliu pateikti susieja jis tris puslapius ir įrodymų convo su artimaisiais ppl Michael ir atrodo, kad daugiau kaip Michael I manote, kad šis asmuo padarė tai už dėmesį ... .. taip, patikrinti, iš derek clontz paieškos ir priežiūra visi jo apie jo akyse

  3. nycscenie Said,

    Aš norėčiau, kad tai bet i dont really think its true cuz annyyoone gali sudaryti organizacija ir papasakoti šią istoriją. Ir jei ten buvo tokios organizacijos, y bus prasiplepėti dėl pasijuokti ir taip anksti? Tikra organizacijos, kurie bus atsargesnė, ką jie rašo. Unrealated iki taško, Jackson PIDB pajusti meilę. Jei kas, jo nuomone, meilė iš visų, išskyrus savo tėtį ir myli visus, todėl dalis informacijos apie jį galėtų mylėti, nėra patikimas man.

  4. melissa_177 Said,

    Dmitrijus Draghicescu buvo politian, sociologas, diplomatas ir rašytojas, kaip gali jums pasakyti, kad?, Mes turime daugiau informacijos, gal kur slepiasi Michael Jackson,

    Linkėjimai!
    God bless you

  5. Aratingos Said,

    Dimitrie Drăghicescu (arba Dumitru Drăghicescu) (1875 - 1945) buvo rumunų politikas, sociologas, diplomatas ir rašytojas.

    Dimitrie Drăghicescu gimė gegužės 4, 1875 m. kaime Zăvoieni, Vâlcea apskritis, Rumunija. Baigęs gimnazjum gimtajame kaime, jis dalyvavo Carol I LO Krajova ir vėliau Teisės fakultetas Bukarešto universitete. 1901 išvyko į Paryžių, kur studijavo ir Collège de France kur studijavo su Emile Durkheim, Gabriel de tarde, Henri Bergson, Theodule Armand Ribot. Jis taip pat dalyvavo paskaitas, organizuotų Académie des Sciences Morales ir politikos.

    Gegužės 17, 1904 jis gavo daktaro laipsnį sociologijos. 1905 metais jis buvo paskirtas profesorius Sociologijos universitete Bukareštas.

    Per I pasaulinio karo, nuo 1916 iki 1918 gyveno Prancūzijoje, kur jis aktyviai skatina idėjų nacionalinės Rumunų valstybės. April 9-12, 1918 metais dalyvavo "Kongresas tautybių" Romoje su Nicolae Lupu ir Simion Mândrescu, kaip grupės nariai remiant teisę Rumunija į valstybės per savo nacionalines etninių sienų ir reikalauja recongnition Rumunijos, kaip cobelligerent šalyje.

    Nuo 1934 iki 1936 jis buvo įgaliotasis ministras Meksikoje.

    Jis nusižudė rugsėjo 14, 1945.

    paimta iš: http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitrie_Dr% C4% 83ghicescu

  6. supermom75 Said,

    kaip ir pasakė: aš tikrai esu pradeda manyti derek clontz istorija šiuo pereiti į jo akis i don't know why i can't siųsti nuorodos čia jau dabar, tačiau ieškoti derek clontz paieškos

  7. MyBelovedMJ Said,

    Jiems bando manyti, kad jis taip pat. Kai kurių dalykų parašyta, skamba kaip Michaelis. Bet kas žino, mabye jis tiesiog nori šiek tiek pinigų. Beje, mes paveikslą, kad iš greito, casue tai jis išeina į visuomenę, mes matome, kaip šeima reaguoja. Tai bus pagrindinis raktas, ir visa tai

  8. feyaya Said,

    i teko skaityti apie šį illuminus theo anksčiau. ir nors visa tai skamba kaip trūkstamus puzzle piece, kas gali turėti raštiškus ji. ir i googled kad dmitrie vaikinas ir nustatė tą pačią wikipedia įrašas. ne kad žmonės negali būti tas pats pavadinimas, kaip ir kiti žmonės, bet vis dėlto. pavadinimas yra toks unikalus ... but hey, gal tai yra bendriniu pavadinimu Rumunija ir ten tikrai buvo dvigubai Praėję metai operacijos ir mokymasis tampa jo dvigubai. Kas žino! I'm traukiant mane plaukai out! garsiai juoktis. turi kiekvienas googled illuminus theo ir rasti bet kokią kitą informaciją apie jų pagrįsti savo teiginius?

  9. dianafan Said,

    Atsiprašome vaikinai - Manau, kad tai ne starteris - arba masyvi clue! I know I'm JK ir parašyti šiek tiek skiriasi

    ILLUMINOUS Theo
    TOHME Iliuzija

    Nebuvo Tohme vadovas ar kažką. Arba aš visiškai praleistus taško?

  10. dianafan Said,

    Oooh - Gaunu džiaugiamės dabar - jūs visi miega, JAV

  11. dianafan Said,

    arba kaip apie

    INSIDE ILLUMINOUS Theo
    ME NE illusionist - Slėpti

    matyt su papildomai o tai yra anglų rašyba ir jei Tohme toli gražu ne Amerikos jis išmoko motinėlių anglų! O dievas - sonmeone pabusti ten ir duok man žinoti ką tu galvoji - jo tik 6 val JK, I won't sužinoti kol aš miegoti - Aš nekenčiu laiko skirtumus!

    Nagi supermom - nuomones

  12. dianafan Said,

    INSIDE ILLUMINOUS Theo
    ŠĮ Iliuzija - DIE? - ME? NE!

    I'm giving up now - kažkas buvo labai gudri tai, bet tai tiesa? Tikiuosi, kad yra daug nuomonių, kai aš atėjau atgal maždaug 14 valandų, kad suteiks jums daug laiko! Nemigo naktį artėja. Aš tiesiog knoew ten buvo kažkas žuvytę apie šią knygą.

  13. dianafan Said,

    Last one I promise

    Illusion kailiai mane (su į įrengti gražiai kažkur)

  14. dianafan Said,

    jos blogėja

    I AM ALIVE forever

    FAME blogis A revoir (prancūzų į goodbye - galima trūkstamų Au - ji turėtų būti au revoir?)

  15. perfumeflower Said,

    Po svarstymo Parakeets postą aukščiau, aš dabar bando taip sunku gauti mano galva aplink visa tai. Kaip tai įmanoma žmogui būti gimę 1875 m. ir nusižudo 1945 ir tada turi būti to paties žmogaus, kuris turėjo plastinės chirurgijos perduoti save už Michael Jackson? Žinoma, tai tik ne pridėti? Arba aš tiesiog praleisti kažką? (Lol)

    Anyone got any ideas?

    Kalbant apie visus kitus dienoraščius apie visas keistai happeningi, discrepencies, prieštaravimų ir tt, taip aš tikrai manote, Michael
    dar gyvas kažkur ...

  16. supermom75 Said,

    ok i am goin po šio anyways sukelti ir manote, kad tai yra tiesa dabar ir kreipkitės į šį akyse ir i negalėjo gauti daugiau informacijos apie tai, kas jis kalbėjo dar but goin nuolat bando here it goes admin pašalinkite į apgaulingą vienas nėra tikrai tiesa, prašome čia check this out prašome
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/06/29/michael-jackson-faked-his-death-say-sources-with-comeback-tour-to-be-biggest-ever/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Prisiminkite: Jūsų pasaulis ataskaita pasaulyje sparčiausiai auganti newsmagazine .* Sveiki atvykę į mūsų šeimos skaitytojai - 2,5 mln stiprus.

  17. iangee Said,

    Aš nemanau, kad MJ yra mirę visuose ...
    Tačiau aš nesu įsitikinęs šio ...
    Šiame amžiuje technologijos KAIP gali ten gali būti nuorodos į šią illuminous theo organizacijos amžinai, aš tai žinau, jie yra "slaptą organizaciją", bet!

    Ir, antra, man atrodo per sutapimas, kad
    Theo yra simbolis strateginis online žaidimas vadinosi Kaitinamųjų lempų šviesa ARC ...

    Tai turi būti sudaryta kelių Sutener turintys juoktis.

  18. she_can Said,

    Tiems, kurie tiki, kad MJ mirties buvo suskirstytas:

    Man rūpi visai autopsiją dalykas. Man reikia jūsų pagalbos suprasti tai

    Kai atliekant skrodimą, DNR tyrimai dar nebuvo sistemingai, tik kai tai būtina (neatpažįstamų asmuo ... ir tt)

    Kraujo mėginiai imami mėginiai DNR bandymai (kaip ir kai tai būtina, bet nebūtina visiems skrodimus) ir toksikologijos bandymai atliekami širdies požymių apsinuodijimo jei ne fizinės traumos buvo parodytas patys.

    šaltinis: http://www.exploreforensics.co.uk/performing-an-autopsy.html

    Ar įmanoma, kad šeimos nariai yra tik vienas žino, kad scenoje mirties ir jie iš tikrųjų padeda jam atlikti? Aš turiu galvoje, jie visi nutiko ne, kad toli gražu ne ligoninėje 25 d., jie atrodo labai vieningos, vaikai, matyt, daro gerai, tėvas Joe net galvoti apie kitą žingsnį (kad mini Jacksons ir Showbiz).

    Kas yra pats blogiausias mano, kad gali atsitikti, jei, tarkim, MJ daro grįžti po poros metų?

    Kadangi jokie DNR tyrimai yra būtini, LAPD negali būti atsakingi, jei tai yra suskirstytas mirties (kažkas kūnas) - jie sako "šeimos patvirtino savo tapatybę. Šeima bus paduotas? Gerai, tada jie sako, kad jie buvo šokas, jie nebuvo Gapiowski į jį, nes jie buvo Paguodos vaikus ir vieni kitus, autopsijos disfiguration jam itp ...

    What do you think? tai turi prasmę?

  19. JC.LOVES.MJ Said,

    Aš labai įsitikinę, kad MJ yra gyvas, bet thingo doesnt garso apeigas, pavyzdžiui, cmon MJ isngt gna nuoma mirę vaikinas traukti šio išjungimo, ir jei tai yra realus, kodėl jis turėtų nuotėkio duomenis apie hoax taip greitai?
    Does anyone know jei faktinis naujienas ar žiniasklaidos Bout talkin MJ mirties yra hoax?
    anyone?

  20. bghoppy Said,

    Taip, kas nutiko DR. Tohme?
    Ir kodėl visi kalbėti, jei jis tik vienas namuose, Neverland. John McCain turi 7 namus, o MJ tik vieną?

  21. MyBelovedMJ Said,

    Michael yra būdas daugiau kaip 1 namuose. Galite tikėtis, kad. Jis gali būti bet kur.

  22. MyBelovedMJ Said,

    Feyaya Michael turėjo dvigubas organas, pavadinimu Navi, jis turėjo operacijos yra labiau panašūs Michael

  23. bghoppy Said,

    JC, I think it's weird, kad NE žiniasklaidos lizdo net laikomas hoax, net Geraldo. Norėčiau, kad mes visi atmesti tuos (i feel) neįtikėtinai dalys kaip dead dvigubai, ir illumious theo dalyvauja, ir jis mirė į "84 ir pasakojimas apie UCLA galėtų atgaivinti mirę. Iš tiesų, (ne nusikaltimą) Aš nesuprantu kodėl admin įtraukė šias istorijas, kai aš taško šioje svetainėje, kad mes, ieškantiems tiesos ir realybės šios apgailėtinos padėties, ir i don't feel jie padėti visais. I rūšies pageidavimą galima keisti formą, kad komentarai yra užsikabinęs konkrečių straipsnį, bet mes visi komentarų apie tą pačią temą, kaip visuma. Dabar mes gauti į nereikalingas skelbti idėjų, ir aš jaučiu kai kurių gerų yra pasimesti svetainės rodymo. Just a suggestion. Vis dar myliu tą svetainę ir skaityti žinutes.

  24. bghoppy Said,

    Aš tai norėčiau komentarų nebuvo sugrupuoti į konkrečius straipsnyje, o kaip viena didesnių bendrojo pokalbio pabaigoje visi straipsniai. Tokiu būdu mes pažodžiui viskas viename puslapyje.

  25. smileygirl24 Said,

    Aš sutinku su jumis bghoppy .. i love this svetainėje jis išvedė visi arti vienas kito, nes mes visi turime tą pačią meilę michael

    Tikiuosi, kad jis mato, kiek mes tikrai myli jį ir nori jam būtų malonu.

  26. smileygirl24 Said,

    omg MICHAEL tikrai gyvas
    nors pleeeeeeeeease paaiškinti šį vaizdą man prašom?
    Ar tai tikrai tai, ką aš manau tai yra?
    Michael bučiavosi jo Kūrėjas dėl pieres OPEN Casket>?
    Arba i am just going crazy? LOL

    GMO esu kaip freaking out AŠ TAVE MYLIU Michael forever!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  27. Elde Said,

    Sutinku su bghoppy. Kartais jūs žinote, kad taip kažką įdomaus ir negalite prisiminti, kuris straipsnis buvo susiję su. Ne, kad aš myliu savo svetainę.

  28. gėlė Said

    hi i, taip pat susitarti su bghoppy i love this site but im going crazzzzzzzzy visi komentarai turi būti ant vieno pg im išlaidų val tik bandau skaityti visa tai jiems gauti iki taško, kur i feel like būtų gerai, jeigu mes galėtume visus susitikti ir gauti visus yra mintis 2geather. adm please can you sought it so all comments are on 1pg, guys i tell you something i really cant sleep to well cause of all of this this MJ thing is makeing me bad if it wasnt for all of you i dont know what i would do , tai man suteikia viltį, MJ We love you

  29. Skotas Said

    Ką ppl manote apie tai?

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  30. Goldie Said

    Norėdami SMILEYGIRLS24

    Jesus Pagrindinis
    Thats ne Michailo impersenator tu aklas
    buvo James Brown b
    Jūs netgi galite se jį URL paskutinėje eilutėje yra pasakyti brownjackson

    ji michael kurie pocałował jo idol James BROWM į galvą ... .. garsiai juoktis

  31. gėlė Said

    Here we go dabar tmz ataskaitų apie stomatologas dalykas ką Hells vyksta kiek daugiau šūdas jie ketina pateikti mums, ir jos neveikia, bet turiu pasakyti, man patinka kaip MJ tai padarė savo goood

  32. i87 Said

    hey guys ... IVE buvo skaitant straipsnius ir komentarus apie šią svetainę, kurį laiką dabar ... ir nusprendė pasirašyti šiandien ... visa tai turi prasmę ... Redingas medžiaga šioje interneto svetainėje, makes me feel so much better ... mano pasaulis tiesiog sustabdytos Kai aš sužinojau, Michael Jackson "mirė" ... ir prisiminti .. i got my licenciją tą dieną ... kai i grįžo namo .. mano tėvas sakė man MJ przeminal ... bet jiems taip tikrai ... HES gyvas ... jis reikalingas pertraukos kurį laiką .. Kažkaip ir šį straipsnį ir norėjau pasidalinti su ir žmonės ..

    http://pehliang.wordpress.com/2009/07/04/new-details-of-michael-death-hoax-revealed/

  33. feyaya Said

    būtų daug lengviau, jei visos pastabos buvo Susitelkusius kartu. Aš net įgytas iki taško, kur i stebėti paskutinį suma pastabas, kad kiekviena tema paskutiniais turėjo. tada i atnaujinti Like Crazy. ir i gali būti susiję su gėlė, cuz visą šią dalykas yra trukdžių su mano miegas per. i never met michael tačiau, žinoma, visada norėjau. ir tik parašė jam laišką, kai buvau maža, lol. anyways, tikiuosi, mes kažkur visa tai.

    oh, ir apie pareigas, ir skaityti originalo straipsnis vietoje ir asmuo buvo sakydamas michael negrąžina kaip komikas, bet ir stebėti History vaizdo a clue. kas turi tai? jis gonna kažkokia rusų lyderis ar kažką? nors prašome perskaityti, kad ir man savo nuomonę ...

  34. Andrea Said

    Sutinku su BGHOPPY! Negaliu išlaikyti visus šiuos komentarus! Linkiu jiems buvo viskas viename puslapyje. Arba norėčiau būti atskirai nuo admin todėl gali skaityti visi, kol jie bus paskelbtas! HaHa! Rimtai, nors norėčiau jos visos gali būti viename puslapyje kažkaip. It's so hard, kaskart atnaujinti yra naujų pastabų įvairių pranešimų ir AHHHHHHHH! Ir taip aš einu CRAZY taip pat su visais šio vyksta. When I wake up pirmą aš tai patikrinti šio tinklalapio skaityti komentarus! HAHAHA. Visi jūs, nors, kas taip pat manau, MJ padirbti mirties, you guys are awesome!

  35. abstract42000 Said,

    Deja, illuminus Theo yra juokai per.
    Skaityti paskutinę eilutę straipsnį parašė Tėvas Lingyu Fu.
    Dabar jį skaityti taip ... Fu Lingyu .... Arba kitaip "fooling jums"
    Don't get čiulpti, nes žmonėms pasakyti ir ką norite išgirsti.

  36. i87 Said

    @ Abstract42000

    omg tu seirous? ... wow i feel stupid ... taip thts wat stovi už ką ... "fooling jus" ... omg kas parašė tht dienoraštis tokių Suskubo! ... daugeliui ppl kaip aš ... šiuo isnt juokauti .. mes rimtai bando rasti faktų, kurie įrodo, MJ, kad jis gyvas ....

  37. Sweedishgirl Said,

    Nežinau, ar tai tiesa, tačiau Jūs girdėjote išdavimo 36? Aš perskaičiau apie šį numerį į webbsite kad buvo 36 draugai gali padėti padirbtų MJ mirties! Tada kyla klausimas, iš kur skaičius 36 wolud iš .... Taigi aš pradėjau ieškoti asmens duomenis.
    Pirmoji asmeninė faktai jūsų manymu, yra 1958 - 2009 dešinę? Ir gauti skaičių aš naudojo mathematichs! Aš naudojamas paprasčiausias būdas apskaičiuoti šį numerį naudojant papildomai.
    Aš pridūrė: 1 9 5 8 2 0 0 9 = 36 (Atsižvelgiant į tai, kad aš tikimasi skaičiai buvo nulio kaip numeris 1) Tai tik teorija aš maniau buvo įdomi jau keletą metų ir kiti skaičiai tos pačios kalbos! (Taigi skaičiai innom Michael Jackson ploto) Gali būti, kad vaikų amžius skiriasi skaičiavimo gauti gana įdomių atsakymų. Pabandykite norite ir pažiūrėkite, ar jums kas nors apie tai! Naudoti kaip daug duomenų apie Michael Jackson kaip galima gauti geriausias ir rimtų atsakymų! Štai nuoroda į puslapį, kur tai buvo parašyta apie ... Taigi skaičius 36:
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    Deja, mano anglų kalbos įgūdžiai nėra geriausia, tačiau tikiuosi, kad jums suprasti, ką parašė ..
    Dėkojame už jūsų svetainės ... Man patinka labai daug, nes, kaip rašyti yra tai, kad aš manau, kai Michael Jackson Story Goes ...

  38. AliaX Said,

    Manau, kun. Lingyu Fu sudarančioje istorijas. Jei Draghicescu pasikeitė vieta Michael, papasakok man apie tai, kur yra Draghicescu šeimos. Kokios vietos, koks miestas? I'm from Rumunija, per 5 minutes aš jums Michael!

  39. steffik Said,

    Hi everybody ... tik žiūri memorialinis vėl, kad "mes pasaulis" dalis šio keisto atlikėjas ne beginning.Before jie pradėjo dainuoti šią dainą Michailo Choegrapher buvo kalbama ir už jį matome pic paskutiniu jo repeticijoms, kad Šiame puslapyje jau nustatyta, buvo padirbtas ... cuz "S" turėjo būti tarp Michailo kojų, tačiau jos ne .. choreografas turi būti žinoma, kad tai yra padirbtas teisę? Memorialinis buvo gražus, bet dėl ĮPRASTAS atlikėjas buvo liūdesį ne pavadintas atminimo už KARALIUS POP.Where buvo visi REAL žvaigždučių ir jo spinta draugų? Kur buvo Quincy Jones? Kas nors girdėjote apie jį? Ir kas, kad Burry jo, jei jis iš tiesų yra miręs? Nobdy sako žodį apie tai daugiau, nes memorial.They visi kalbame apie Hernė ir blogų dalykų, tačiau niekada nenurodė Skanėstų Michael turi vieną už world.WHY? Michael mes mėgstame ir jei ir yra, bet mums tiesiog neleido gerbėjai tiesiog žinoti, jei ir yra alright.We nori taikos too.this per sad.The Media tiesiog tryin to fool mums ir visi ppl kurie galvoja jie yra susiję su visų

  40. MJFAN1972 Said,

    smileygirl24 didelis apkabinimas 2 u. Aš pamačiau, kad vaizdas ir ji man labiau įsitikinęs, nei bet kada.

  41. MJFAN1972 Said,

    kad jis gyvas. Atsiprašau, aš 4got 2 pridurti, kad dalis.

  42. Shar Said

    TODĖL JO ŠEIMOS YRA FAKING, JO DRAUGAI YRA FAKING, miestas LA YRA FAKING ... tikrai? Į Coroner, KAS TURI KRAUJO IR DNR beje, FAKING ... IR šimtai žmonių ON THIS SITE believe MR. JACKSON IS ALIVE. In Heaven Galbūt ne čia. He's gone. Jis mirė. And I like Milijonai YRA Gedulo kol viskas čia pretending ... KURIOS TIK "dalis, puzzle" That's trūksta toksikologiją REZULTATAI kuris netrukus bus žinomi. I guess you ALL manote ELVIS, John Lennon, your great great močiutei ir Abe Lincoln vis dar čia.

  43. niacox Said,

    Manau Michael paslėpti nuo "Queen", nes jis nieświadomością atskleidė savo ypatingos svarbos žinoma šukučių.

  44. niacox Said,

    Daugelis žmonių pamatė kūną vėlai James Brown. Niekas nenori matyti mirusiojo, bet jūs laikomas faktas, kad niekas neturi matyti mirusiojo, Michael Jackson? Net Reverend Jessie Jackson, Al Sharpton ar net Diana Ross turi pranešimams matė lieka Michael Jackson. Karsto per daug garsaus paminklo buvo tuščias. Briliantas žmonių auka dėl protu paprastas. Pabusk ir kvapo rožės! Umiłowany Michaelis yra paslėpti, čia žemėje. Tai ne fantazija, nes mes negalime priimti jo mirties, jo sveiku protu. Niekas matė, kad vyras miręs, išskyrus gydytojų "tariamai". Tai labai neįprasta. Kažkas patikimumo turi matėme lieka jei žmogus yra tikrai mirę.

  45. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Atminkite, Michael Jackson buvo labai intelektualiaisiais ir tiki pasąmonę žinutės. Manau, kad Illuminous Theo buvo iliuzija Visi kartu.

  46. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Pirma nuoroda Seems Taigi tikėtina iR Jo Mano mintys taip pat. Šis Sounds Like To Me Michael Jackson nusprendė parengti naujas pavadinimas. Kadangi Ši Derek Clontz, doesnt atrodo A Real Nuotrauka. Plius Jis Seems To Know Too Much. Manau, kad ši informacija. Tiesą sakant, aš tikrai manau, kad Derek Clontz yra Michael Jackson, Tiesiog Frontin. Šis INDIVIDUALIŲ Seems To Know Too Much. Daugiau nei kas kitas.

  47. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Žinau Ši Visos Seems To Make Nr sensors. Im Pretty ar ji buvo Visos Inscenizacja ir tauta, susidūrėme su Michael Jackson mirties turbūt Už Jame taip pat atsižvelgiama. Tiesiog Žiūrėti Netrukus viskas Die apačią ir Kaboom, Michael Jackson Is Back Ir geriau nei bet kada.

  48. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Nėra Iš žiniasklaidai kalbėti apie Mistyfikacja. Tai fatališkas Kadangi žiniasklaida ieško tenka skleisti at all times. Taigi Kodėl Ar normalus People Like Us, mąstymo du kartus? Kadangi mes žinome Jo Tiesa, ir mes tiesiog vadinamas Crazy. People Are Stupid I Believe Media.

  49. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Michael Jackson turėjo daugiau Ypatybės. Dėl tam tikrų priežasčių Media nėra mums viskas, arba jie tikrai Galiausiai Believe Something About Michael Jackson. Im Pretty Žinoma visa tai buvo visose Taigi vairuotojas gali įrodyti, kad žiniasklaida yra bullshit.

  50. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Vieną iš Michael Jackson's Baneri. Galite pasakyti Navi in Picure Vietoj Michael Jackson.

  51. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Im Pretty Žinoma, jei Michael Jackson tikrai hoaxed Jo mirties. Jis turbūt nori Žr Jei Kiekvienas Caught On. Jo mirtis yra tik tikėtina, kad asmenys, kurie Believe Media.

  52. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    You Can't Tikrai tell. Nuotraukų doesnt Tikrai Prove Anything. Tai galėtų būti kažkas kitas.

  53. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Kodėl Jūs šioje svetainėje Jei Dont Believe Michael Jackson Is Alive?

  54. shyone Said,

    Kodėl Elizabeth Taylor mysteriously nagi Świergotać pasakyti, kad Michael Jackson mirties dėstė savo kažką. Niekas išgirdo iš jos visą šį laiką. Be to, kodėl yra globos teismo Michailo vaikai buvo atidėtas? Kodėl jo mama bando gauti kontroliuoti jo turto, kai pasitikėjimo faktorius specialiai sako visiems, kad iššūkiai jo sprendimas bus Atėmimo palikimo? Rasti viską aplinkinių mirties labai įtartinas. Galiausiai, kodėl žiniasklaida vaidina prarado daina jis eiti į vietą, be pavadinimo? Tariamai, jis galėjo padaryti ją metų. Aš galiu pasakyti vieną dalyką. Man nėra nieko pastaruosius MJ. Jis buvo genijus ir visada intrygę by Barnum, Chaplin kartu su kitais ekscentrinis žmonių visoje istorijoje. Aš neturiu jokių abejonių, kad jis gyvas. Dėkojame už išleidimą mano įtarimus poilsiui.

  55. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    http://hubpages.com/hub/Michael-your-death-was-just-an-elaborate-hoax-right-Right

  56. MyBelovedMJ Said,

    Žinai ką Rutulys. DON'T TEELL MANE KAD EPOPLE KAS YRA REALLI GRIVING. Žinai ką man daryti per pastaruosius 3 savaites.? aparrently ne. Jūs Nežinau, ką jūs kalbate apie. nėra mirties satificate pasirašyti. NE Burriel vietoje NE šeimos memmbers yra griving. ir 1 2 otopsy ataskaitas paaiškėjo, kad fake. Im sorry for sakydamas tai, bet ne priimti sprendimus. Aparrantly you dont know how much I love Michael, i dont think jis miręs, ir aš galiu pasakyti kodėl. NĖRA God damn ĮRODYMAS. Niekas. A bunch of shit iš žiniasklaidos, ir 1, rimtai 1 nuotrauka Michael visose šio, ir greitosios pagalbos, ir tada jos net jam. Prakeiktas. Manau jo miręs, kai matau jo kūną. Ne anksčiau. Jei galima, duok man vieną realible įrodyti jis yra miręs, mano quest, but im not gonna stop beliveing prieš ir pamatyti įrodyti. Ir dauguma importently, kai tu myli nors kiek kai kurie iš mūsų čia tikrai Love Michael, jūs galite jausti savo širdyje, jei jie dingo.

  57. MyBelovedMJ Said,

    Crazyinsanebarbie.

    I hear ya. Kad Derek dude, turi revield Michael `s dienoraštį, ir kai kurie žmonės gali pasakyti, kad jis yra padirbtas, ir jo tik siekiant gauti pinigus. Na vienas dalykas, reikia žiūrėti į jį vėl, ir arčiau, skaityti tarp eilučių. Visi, kas parašyta, atrodo Michael. Žiūrėti kas singel vaizdo su juo on youtube, stebėti ją, ir pamatysite, kad jis priduria su dalykų savo dienoraštyje. Priežastis, kodėl jos nėra gonna išleidžiamos į žiniasklaidos ir tik su šeima, jei žiniasklaidos gauti šią Michel yra wkręca, jie niekada sustoti ieško jo, jie medžioti daugiau nei jie kada nors padarė. Thats why, Im Autorius Michel skaityti šioje svetainėje. Jis žino, ką žmonės galvoja. Bet rimtai, reikia skaityti. Visi atsakymai yra čia. Ir tada žmonės sako: "O comeone kodėl jis palieka ją už jei jis hoaxed mirusiojo. Gerai leiskite man jį šiuo būdu. Michael didnt nori pakenkti mums, jis norėjo ją šiek tiek clues iš savo gerbėjų, jis norėjo mums žinoti, kad jis gyvas, ir jis EILL būti ir vėl, jis grįžta vėl. Jis tiesiog turi kažką. Ir nauja daina. Na, pavyzdžiui, su dienoraščio, pasiklausyti dainų. Atminkite, Michael taugth mus. Ne tiki Anything Media, l newspepers arba bulvariniams yra suprantama. Tikėkite faktų, kuriuos mes turime. Ir aš tikiu, kad tiesa bus stipresnis greičiau pakankamai. Aš Riešutai?

  58. britney Said

    Man labai patiko ši svetainė ..
    Thanx JUMS už tai.

  59. mjfan4evr Said,

    Daugiau informacijos apie mj ir MRSA INFEKCIJOS? su dr Christian VON Lahr? tai keista? jei MJ turėjo MRSA, kodėl kiekvienas žiniasklaidos peikimas mirties? apie narkotikus?

  60. mjfan4evr Said,

    Heres nuorodą http://www.mystoftheoracle.com/WEB/MAINPAGES/Media2.htm

  61. Fabienne Andraditas Said,

    Jei negalite gyventi tiesiog vėl aš turiu jums viską pasakys man kas ne su jumis, tačiau nurmal todėl aš mačiau jus kartais gyventi, tačiau mes abu tik ir turi ir išlaikė. kas buvo toks gražus, ir aš turiu pasakyti, ką norėjo turėti mano nummer ir šie so cool jų aš niekada maniau tu taip pat yra daug vyresni ya ne man, tačiau tai buvo todėl bomba mes dar patiko Freunde tik mes turime arčiau. bet mes kalbėjo viena su kita ir turi tiek. Aš vis dar žinau, kur tu pasakei tu man save šiame gyventi, tačiau norėtų pakviesti tai, deja, nebuvo, nes aš ne JAV, tačiau, gyvena I love you so much. Aš verkti taip, nes tu, kur aš priklausė jus nuo savęs geangen Aš negalėjo daugiau ir tada aš man geschwören I JAV ateis ir tavo kapas yra klausimas, ir man vėl richrig iš jums atmesti. Aš baltas dar daug, nes tu man negali padaryti tiesiog bet daugiau jis girdi save suteikia bollocking, tačiau, be jums mano gyventi niekas labiau ir ši teisė taip pat brangus dabar aš taip pat būtų gehn apie su Jumis . Du mano aš gyvenu nežino daugiau toliau be tu mano buvo gyvas niekas atspindi daugiau, tačiau tai, deja, galiu pasakyti, niekas, nes, jų manymu, tada tai, ką jūs ten ir taip yra tiesiog gėdingai mane Žinau dar kur jūs pirmą kartą kartais matė ir aš verkti kažką panašaus, kad ir tu pasakei ne verksmas ne verksmas, nes aš taip pat ne taip gerai, anglų, gali turėti tau truputį padėjo. Jūs buvote mano gyvenime Gewurden O mano širdis nepriklauso tik jūs ir niekas kitas, net jei dar yra tai, vis dėlto, nėra skirtumo man jūs ir tik jūs geriausiai überhaubt geriau pasakė jums geriausia I love you so much ir vis dar reikia tu I love you so much I galėtų pasakyti jums huntert kartais
    Michael Jackson I love you so much

Pridėti komentarą

Jūs turite būti prisijungęs ir parašyk komentarą.

Theme Provided By: Wordpress Theme - Pirmasis Pinigai