Istina Iza Michael Jackson Smrt Hoax

Srpanj 11th, 2009
by admin

Sljedeće su izvadci iz sourced blog zove Inside Illuminus Theo koja je dostupna za pregled u cijelosti se ovdje: http://bit.ly/19rPT1

Theo Illuminus tvrdi da su tajne organizacije iza Michael Jackson Smrt Hoax.

"Jackson je priređen comebacka
Jackson, bolje nego itko, znala rigors plesa, te da njegovo tijelo nikada nije mogao nositi s jednom comebacka kao što je obećao svijetu. B craved on to ne samo besmrtnost duha i tijela, ali u ime i slavu, i za ljubav da je on osjetio eluded mu je cijeli život, čak iu njegovim tzv brakovi (što je bio prilično ozbiljan oko, ali nakon što nikada nije volio , nađe njegovu zaprepašćenje nije mogao ljubavi). Michael krenu pokazati svijetu da je on kao mlad i sposoban kao i uvijek po obećava niz predstava koje je netko čak polovina njegove dobi bi pronašao nemoguće uspjeti. "

"To je mogao upravljati čak i praksa sjednici je svjedočanstvo njegovo očaja, kao i njegova genija i odlučnost. Ali on je tek planiraju obaviti treninge. On nije imao namjeru u svemu što je zapravo privlačan u predstavama, jer, kada je svijet vidio ono što je još uvijek sposoban, on bi "umrijeti", a zatim sjediti leđa i bdjeti svijeta tuguju za njim. "

"Let's postaviti jedan zapis ravno. Michael je bio fanatik zdravlje, ali nisu zlouporabu droge-barem puno. Njegov PRIGOVORI da liječnici su lijekovi za spavanje ploys postaviti pozornicu za njegovu smrt (što je neuklapanje, kao što je njegov život bio je cijeli pozornici). Slabo Deepak Chopra je užasnut što je vidio kao Michael's rastućoj ovisnosti o lijekovima na recept, ali Michael je znao da je, nakon što je "umro", Deepak bi zapamtiti njegov PRIGOVORI za droge, i podijelite ih iz simpatija za njegov prijatelj extinguished-i tako ojačati beletristička Jackson koji je umro od droge. Dalje ojačati ove prozu, Jackson telefonom drugih liječnika, prosio za droge, i neki liječnici učinili ih, ali on nikad ne koristi ih. Bio je previše prestrašite smrti dopustiti da išta oslabiti njegovo tijelo je beznačajan držite na životu. "

"Jackson's" Death "
Noć prije Jackson's "smrti", on je igrao srcem svojim out, gotovo doslovce (koji je naglasio nemogućnost preživljavanje je naporan raspored je najavio da bi njegov javni). On se vrati svojoj kući iznajmljuje, a udaljen je duhovit čekaju na jet na aerodromu Burbank, što ga prevozili na jedno mesto u jugoistočnom SAD-u koji mi nije usudio objelodaniti (još). Ali moram objasniti da je čovjek koji je umro od srčanog udara navodnoj pod vrlo ruke njegove osobne liječnikom (get real!) Nije Jackson već je 47-year-old Rumunjski Dimitrie Draghicescu zove, koga Illuminus Theo sramotno vukao u ovaj morbidan afera ".

"Dimitrie Draghicescu-mrtvih Jackson
Nakon 3 godine u potpunosti plastične kirurgije i obuku, Dimitrie može proći za live Jackson, da ne spominjem mrtvog jedan. Ali, za razliku od moćnih Michael, Dimitrie učini da umremo. Dimitrie ne Jackson, bio je jedan whisked u bolnicu. Jeste li se zapitali zašto ne čovjeku koji je telefonom 911 nije recite "Michael Jackson je žrtva? Ona nije bila da se izbjegne publicitet, ali da bi osigurala da, trebao bi se 911 pozivi biti analiziran od strane stručnjaka govorne i elektroničke analizatori, nitko nije mogao otkriti stres od pozivatelja kreštav laž. "

"Dimitrie pristala umrijeti u Michael mjesto samo zato što je imao terminalne bolesti, a zbog Jackson obechao velikodušan nagradu za svoje obitelji. I imao Dimitrie odbio, našega Reda bi se otkrilo Draghicescu obiteljska tajna da su ih na pozornost Illuminus Theo u kasnom 1700s (i mi upoznati s zlato mrkva željezo stick argument). "

"Michael Jackson je živ, i on je dobio informaciju isterani iz Illuminus Theo, on svibanj dobro doseći njegov cilj žive do 150, ali ne mislim da će uživati oni extra 100 godina (niti ćemo). No, u međuvremenu, Michael Jackson je neizmjerno uživajući u spektaklu na cijeli svijet u suzama. On je stekao slavu i čak mjerilo ljubavi i poštovanja, koje mu eluded u životu. Njegov eccentricities oprošteni; one on otudjeni su pomireni. A možda to nije loša stvar. Što sam strah, osobno, Michael Jackson je, gdje je sada na čelu. Uz izuzetak je njegov otac, nitko nije mogao ikada reći "ne" na Michael-a koji je bio u smrtnom Jacksona. Kako će svijet rukovati Michael Jackson koji ima doći? Naravno, nitko neće prepoznati nove Jackson za koji je on. "

 

Tags: Udruživanje, teorija, Death Hoax, lažni Death, Glasine
Posted in teorija, Hoax Death, Glasine | Komentari (38)

38 Reakcija to "Istina Iza Michael Jackson Smrt Hoax"

  1. quesarasara kaže:

    To nije dovoljno vjerodostojni. Žao mi je. To je samo heresay. A od kada mi znamo da je takav kult osnivanja? Gdje su činjenice! Free Press je takva kuja.

  2. supermom75 kaže:

    on je u vampiri i značenje iza imortal znam ovo sam blizak prijatelj, ali to je vrlo daleko preuzeta za micheal sam više dešava sa ovom jednom sam čvrsto vjerujući, ali želim saznati izvor i koji mu rekao idi na Derek clontz u potragu, jer iz nekog razloga ne mogu staviti linkove up on ima tri stranice na njoj i dokaze o convo s ppl close to michael i to zvuči puno više kao Michael I osjećati ta osoba je to učinila za pažnju ... .. pa provjerite Derek van clontz u potrazi naplata i sve njegove dodatne informacije o njegovim očima

  3. nycscenie kaže:

    Ja bih rado, ali vjerujte ovo zaista ja dont misliti svoj pravi cuz annyyoone može nadoknaditi organizacije i reci ovoj priči. A ako je bilo takvih organizacija, y bi proliven na hoax i tako rano? Pravi organizacije koje mogu biti oprezan s onim što su napisali. Unrealated do točke, Jackson JESTE osjetiti ljubav. Ako išta on osjetio ljubav svima osim njegove tata i svatko je volio tako da je dio o njemu ne bude u mogućnosti da ljubav, nije vjerodostojno za mene.

  4. melissa_177 kaže:

    Dimitri Draghicescu bio politian, sociolog, diplomata i pisca, kako možeš reći? Mi je potrebno više informacija, možda gdje se skriva Michael Jackson,

    Pozdravi!
    Nazdravlje!

  5. Papagaj kaže:

    Dimitrie Drăghicescu (ili Dumitru Drăghicescu) (1875 - 1945) bio je rumunjski političar, sociolog, diplomata i pisca.

    Dimitrie Drăghicescu rođen je 4. svibnja 1875 u selu Zăvoieni, Vâlcea županije, Rumunjska. Nakon gimnazije u rodnom mjestu, pohađao Carol I u High School Craiova i nakon toga na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Bukureštu. In 1901 on je otišao u Pariz gdje je studirao na College de France, gdje je studirao sa Emila Durkheim, Gabriel de Tarde, Henri Bergson, Theodule Armand Ribot. Također je pohađala predavanja organizirana od strane Académie des Sciences Morales et Politiques.

    On May 17, 1904 on dobiti njegov liječnik's degree in Sociology. U 1905 je imenovan izvanredni profesor sociologije na Sveučilištu u Bukureštu.

    Tijekom Prvog svjetskog rata, od 1916 do 1918 živio je u Francuskoj gdje je aktivan u promicanju ideje o nacionalnoj Rumunjski države. Je April 9-12, 1918 pohađao je "Kongres narodnosti" u Rimu s Nicolae Lupu i Simion Mândrescu, kao članovi grupe podrške pravo Rumuni do države u okviru svojih nacionalnih i etničkih granica na zahtjevnom recongnition Rumunjske kao cobelligerent zemlji.

    Od 1934 do 1936 bio je ministar punomoćnik u Meksiku.

    On je počinio samoubojstvo dana 14. rujna 1945.

    preuzeto iz: http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitrie_Dr% C4% 83ghicescu

  6. supermom75 kaže:

    kao što sam rekao ja sam stvarno počinju vjerovati Derek clontz priču o ovom ići u njegovim očima, ne znam zašto ne mogu poslati linkove na ovdje pravo zatim, ali pogledaj gore Derek clontz pretraživanja

  7. MyBelovedMJ kaže:

    Im težak to vjerujem as well. Neke od stvari pisano zvuči kao Michael. Ali tko zna, on je pravedan ištanje mabye nešto novca. Ali onda opet, mi ćemo podatak da se brzo, casue ga ona izađe u javnost, mi ćemo vidjeti kako obitelj reagira. To će biti glavni ključ, u svemu ovome

  8. feyaya kaže:

    Imao sam pročitao o ovoj illuminus theo prije. i dok se sve to zvuči kao zagonetka nestalih komad, svatko mogao ga napisali. i ja googled da dmitrie Gvido i našao istu Wikipedia unos. nije da ljudi ne mogu imati ista imena kao i drugi ljudi, ali ipak. ime je tako jedinstvena ... ali hej, možda to je zajedničko ime u Rumunjskoj i tamo je stvarno dvokrevetnoj koji su išli kroz godine kirurgije i učenja da bi postao njegov bračni. tko zna! I'm povlačenjem kose me out! lol. ima itko googled illuminus theo i našao sve druge informacije o njima kopiju njihove zahtjeve?

  9. dianafan kaže:

    Žao mi je momci - mislim da je ovo ne starter - ili masivnom nit misli! Znam da sam UK i čarolija malo drugačiji

    ILLUMINOUS Theo
    TOHME iluzija

    Nije Tohme upravitelja ili nešto. Ili sam potpuno propustila point?

  10. dianafan kaže:

    OOoh - Im 'uzimajući uzbuđen sada - sve si zaspao u SAD

  11. dianafan kaže:

    ili o tome kako

    UNUTAR ILLUMINOUS Theo
    ME NE iluzionista - SAKRIJ

    očito s pomoćnim o kojima je hrvatski pravopis i Tohme ako se ništa, ali on će američki naučili engleski kraljice! Oh bože - sonmeone probuditi se tamo i javite mi što mislite - njegova samo 6 u Velikoj Britaniji, neću saznati dok sam bio u krevetu - Mrzim vrijeme razlika!

    Hajde supermom - mišljenja

  12. dianafan kaže:

    UNUTAR ILLUMINOUS Theo
    OVO iluzija - DIE? - Ja? NE!

    I'm odustajanja sad - netko je bio jako pametan u to, da li je to istina? Nadam se da ima puno mišljenja, kada sam se vratio u oko 14 sati, koja će vam dati obilje od vrijeme! Nemiran noć dolaze gore. JA pravedan knoew je bilo nešto više o toj ribi.

  13. dianafan kaže:

    Posljednja Obećajem

    Varka krije me (s U obloženi u lijepo negdje)

  14. dianafan kaže:

    svojim pogorssava

    Ja sam živi vječno

    Fame ZLA A revoir (francusaka za zbogom - mogao bi biti nestalo au - treba da bude Au revoir?)

  15. perfumeflower kaže:

    Nakon čitanja Parakeets post gore, ja sam sada pokušava tako tvrdo da biste dobili moj okrugle glave sve ovo. Kako je moguće da se čovjek može roditi 1875 i 1945 počiniti samoubojstvo, a potom se u samom čovjeku koji je imao isti plastične operacije izvan sebe proći kao Michael Jackson? Zaista ovo samo ne dodati? Ili sam samo nešto propustili? (lol)

    bilo tko je dobio bilo koji ideja?

    Što se tiče svih drugih blogova o svim čudnim događanjima, discrepencies, proturječnosti i tako dalje, da ja to stvarno vjeruju Michael je
    još živi negdje ...

  16. supermom75 kaže:

    ok ja sam dešava na ovaj post anyways uzrok osjećam da je to istina sad sam na ovaj razgovor očima i nisam bio u mogućnosti da biste dobili mnogo informacija o kojima je on još govorio, ali sam se dešava pokušavati ovdje ide admin uklonite folirant na jednom nije zaista istinita molimo ovdje check this out molim
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/06/29/michael-jackson-faked-his-death-say-sources-with-comeback-tour-to-be-biggest-ever/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Zapamtite: Vaš World Report je u svijetu najbrže rastućih newsmagazine .* Dobro došli na naše obitelji čitatelja - 2.5 miliona jaka.

  17. iangee kaže:

    Ne vjerujem MJ, umro je u sve ...
    Ali Im 'ne uvjeriti o ovome ...
    U tom razdoblju tehnologije Kako se ondje možda se ne odnosi na ovaj illuminous theo organizacija ikad,,, mislim znam da si "tajna organizacija", ali!

    A kao drugo mislim da je previše slučajno da
    Theo je znak u strateškom online igra zove svjetlosnog ARC ...

    To mora biti sastavljena od strane nekih makro ima smijati.

  18. she_can kaže:

    Za one koji vjeruju da MJ's death je priređen:

    Ja sam zabrinuta oko cijele obdukcija stvar. Trebam vašu pomoć figuring it out

    Pri obavljanju jednog obdukcija, DNK testiranje ne obavlja sistematski, samo kada je to potrebno (neprepoznatljive osobi ... itd)

    Krvni uzorci se uzimaju uzorci za DNK testiranje (kao i kada je to potrebno, ali ne nužno u svim autopsies) i toxicological testovi se provode na srce za znakove trovanja ako nema fizičke ozljede su očitovali sebe.

    izvor: http://www.exploreforensics.co.uk/performing-an-autopsy.html

    Je li moguće da su članovi obitelji su jedini svjesni da su stupili smrti i zapravo mu je pomogao nositi it out? Mislim da sve to ne bi dogodilo da je daleko od bolnice na 25. lipnja, oni izgledaju vrlo ujedinjeni, djeca navodno rade ok, otac Joe je čak i razmišljati o sljedećem koraku (dovođenja u mini Jacksons showbiza).

    Što je najgore mislim da se može dogoditi ako, recimo, MJ čini povratak u nekoliko godina?

    Budući da nema DNK testiranje je potrebno, LAPD ne može biti odgovoran ako postoji dogodilo da bude priređen smrti (tuđe tijelo) - to će reći: "obitelji potvrdio njegov identitet". Obitelj će biti tužio? Ok onda bi se reći da su bili pod šokom, bili su ne bulji u njega, jer su djeca umirujuce i svaki drugi, obdukcija je unakažen njim itd ...

    Što da li vi misliti? bi li to smisla?

  19. JC.LOVES.MJ kaže:

    Ja jako vjerujem da radimo MJ je živ, ali se zvuk thingo obred, kao cmon MJ isngt gna zaposliti mrtav Gvido povući ovu off, i ako je to real zašto bi on cureti pojedinosti o hoax tako brzo?
    Se bilo tko znati ako stvarni vijesti ili su mediji talkin spopadanje MJ smrti da je hoax?
    bilo tko?

  20. bghoppy kaže:

    Da, što se dogodilo u DR. Tohme?
    I zašto svi pričati kao da je on samo jedan dom, neverland. John McCain je 7 MJ domove, ali samo jedan?

  21. MyBelovedMJ kaže:

    Michael ima više od 1 put kuće. Možete računati na to. On je mogao biti bilo gdje.

  22. MyBelovedMJ kaže:

    Feyaya Michael je imao dvostruku tijelo, nazvana Navi, on je imao operaciju da izgledaju više kao Michael

  23. bghoppy kaže:

    JC, mislim da je čudno da nema medija utičnicu, čak ima smatrati hoax, ni Geraldo. Želim da mi se sve odbaci one (osjećam) nevjerojatnom dijelovi poput Dead dvokrevetne, a illumious theo uključen je i on možda umro u'84, a priča o bitak u mogućnosti to UCLA oživiti mrtve. U stvari, (bez uvrede) ne razumijem zašto je admin uključeno one priče, kad sam pomislio točke ove stranice je da smo u potrazi za istinom i realnošću u ovoj situaciji nesretni, a ja ne osjećam da pomoć na sve. I kakav želimo Vam mogli promijeniti forma, tako da su komentari zakačen na određene članak, ali svi smo komentirajte o istom temom kao cjeline. Sada smo uzimajući u blagoglagoljiv slanjem ideja i osjećam neki dobri su dobivanje izgubljen u mjestu mapping. Samo prijedlog. Mrtva ljubav stranica i čitanja postova.

  24. bghoppy kaže:

    Mislim Želim se komentari nisu bili grupirani prema specifičnim članak, nego kao jedna veća Opći thread na kraju sve članke. na taj način smo doslovno sve na istoj stranici.

  25. smileygirl24 kaže:

    JA dont suglasni s vama bghoppy .. I love this website to izveo svima bliske, jer smo svi zajedno imaju istu ljubav za michael

    Nadam se da on vidi koliko smo istinski ljubiti njega i želim mu da bude sretan.

  26. smileygirl24 kaže:

    omg MICHAEL je stvarno živ
    pleeeeeeeeease netko objasniti ovu sliku za mene ugoditi?
    Je li to zaista ono što mislim da je to?
    Michael ljubakanje njegov imitator na čelo OPEN kovčeg>?
    Ili sam ja pravedan idući ludog? LOL

    OMG sam poput friknuto out Michael Volim te zauvijek!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  27. elde kaže:

    Slažem se s bghoppy. Ponekad znate li pročitati nešto zanimljivo, a vi se ne možete sjetiti što je to rad u svezi s. Drugo nego da, volim svoju web lokaciju.

  28. cvijet kaže:

    hi i ja složiti s bghoppy I love this site ali im ide crazzzzzzzzy svi komentari moraju biti na jednom pg im samo trošenje sati pokušavajući pročitati sve ovo im dolasku do mjesta gdje se osjećam kao da bi bilo dobro ako smo mogli sve zadovoljavaju gore i sve su misli 2geather. adm molimo možete ga tražila pa su svi komentari na 1pg, dečki, kažem vam nešto što zaista ne mogu spavati u dobro uzrok svega ovoga što je ovaj MJ makeing mi loše ako to nije za sve vas ja dont znati što učiniti da bi , to mi daje nadu, MJ smo Love You

  29. Goldie kaže:

    Za SMILEYGIRLS24

    Isus glavni
    taj ne Michael's impersenator ste slijepi
    James Brown je bila: b
    Možete se čak i na URL-u posljednjem retku je reći brownjackson

    Michael, koji je njegov idol poljubi JAMES BROWM u čelo ... .. lol

  30. cvijet kaže:

    Idemo sada TMZ izvještavanje o stomatologa stvar što se događa hells koliko više sranje oni će nam dati, ali ne radi njene ali ja moram reći Volim MJ kako je to učinio svojim goood

  31. i87 kaže:

    hej momački ... ive bio čitanje članaka i komentara na ovim stranicama za neko vrijeme ... sad sam odlučio da se prijavite danas ... sve to ima smisla ... čitanje stvari na ovim stranicama čini mi osjećam toliko bolje ... moj svijet doslovno pauzirani kad sam saznala Michael Jackson "umro" ... sjećam se .. ja je dobio dozvolu da je moj dan ... kada sam došao kući .. moj tata mi je rekao MJ uminu ... ali im tako siguran ... hes živ ... on potreban odmor za neko vrijeme .. svakojako Otkrio sam ovaj članak i htjeli podijeliti s u momački ..

    http://pehliang.wordpress.com/2009/07/04/new-details-of-michael-death-hoax-revealed/

  32. feyaya kaže:

    bilo bi mnogo lakše ako su svi komentari bili lumped zajedno. stečen sam čak do točke gdje sam pratiti posljednji iznos komentari da svaki topic je posljednja. Tada sam osvježit poput ispucan. i ja mogu odnositi na cvijet, cuz this interfered cijela stvar je sa mojim spava previše. nikada nisam sreo michael ali naravno uvijek htjela. ja ga samo napisao pismo kad sam bio mali, lol. anyways, nadam se da se negdje u svemu ovome.

    oh i o post sam pročitao originalni članak na mjestu i osoba je rekao: Michael ne bi vratili kao zabavljač, ali da se pogledati video Povijest za trag. što je to trebalo značiti? Onaj će biti nekakav ruski lider ili nešto? netko pročitajte i recite mi da je vaše mišljenje ...

  33. Andrea kaže:

    Slažem se s BGHOPPY! Ne mogu držati korak sa svim ovim komentarima! Želim da su sve na jednoj stranici. Ili Želim sam mogao biti odvojeno od admin pa sam mogla pročitati ih sve prije nego što su objavljene! Haha! Ozbiljno ipak želim da bi mogli svi biti na jednoj stranici nekako. To je tako teško, sve sam osvježit postoje nove komentare u različitim postove i AHHHHHHHH! I da ja odlazim Crazy kao i sve to događa. Kad sam se probudiš prvo što mi je činiti je provjeriti na ovoj web stranici pročitajte komentare! Hahaha. Svi vi ipak, koji je također misle MJ lažni smrti, ti dečki su Awesome!

  34. abstract42000 kaže:

    Nažalost, u illuminus Theo je vic previše.
    Pročitajte posljednji redak, članak je napisao / la Otac Lingyu Fu.
    Sada je pročitali ovaj način ... Fu Lingyu .... Ili na neki drugi način "šalio vas"
    Nemojte se usisan u jer ljudi nešto reći u koju želite čuti.

  35. i87 kaže:

    @ Abstract42000

    omg ste seirous? vau ... osjećam se tako glupo ... thts wat to oznacava eh ... "šalio vas" omg ... tko god je napisao tht blog je takav mamlaz! za mnoge ppl ... kao ja ... ovo nije šala .. teško mi se pokušavate pronaći MJ činjenice koje dokazuju da je živ ....

  36. Sweedishgirl kaže:

    Ne znam ako je ona istinita, ali da li ste čuli za pitanje 36? Čitala sam o tom broju na webbsite da ima 36 prijatelja možda pomogli su lažna MJ smrt! Tada možda zapitali odakle broju dolaze iz 36 wolud .... Tako sam počeo tražite osobni podaci.
    Prvi osobni podaci se sjetite je 1958 - 2009 u pravu? I da biste dobili broj JA iskorišten mathematichs! Tako sam koristio najjednostavnijih metoda za izračunavanje ovaj broj putem pored.
    Ja dodano: 1 +9 +5 +8 +2 +0 +0 +9 = 36 (S obzirom da sam očekivane brojke su bili nula broji kao broj 1) To je samo teorija Mislio sam da je zanimljiv od nekoliko godina i drugih likova možete kreirati isti govor! (Ovako innom figure Michael Jackson površina) Možda se dječje dobi s različitim Izračun dobiti prilično zanimljive odgovore. Pokušajte i vi želite da se vidi ako se nešto iz nje! Koristiti što više podataka o Michael Jackson kako bi se dobili najbolji i ozbiljne odgovore! Evo link na stranicu gdje je to zapisano o ... Tako se broj 36:
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    Nažalost, moj engleski vještine nisu najbolji, ali ja se nadam da ćete shvatiti što sam napisao ..
    Hvala vam za vaše web stranice ... volim ga jako puno, jer kao što ste napisali su stvari koje ja mislim kada Michael Jackson ide priča ...

  37. AliaX kaže:

    Mislim Fr. Lingyu Fu čini priče. Ako Draghicescu promijenio mjesto sa Michael, tell me more, gdje je Draghicescu obitelji. Koje mjesto, što grad? Ja sam iz Rumunjske, u 5 minuta Hoću li dobiti Michael!

Dopust Odgovor

Morate biti prijavljeni da biste napisati komentar.