Michael Jackson Hoax Death

Kas kuningas Pop tõesti surnud?

Järgnevalt väljavõtteid on pärineb Blog nimetatakse Toas Illuminus Theo mis on kättesaadav vaadata seda tervikuna siin: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Theo väidab, et nad olid salajased korralduse taga Michael Jackson Death Hoax.

"Jacksoni järkjärgulisi Comeback
Jackson, paremini kui keegi teine, teadis külmavärinad ja tantsu-, ja et tema keha ei saa kunagi käsitlemine tagasitulek nagu ta lubas maailma. B ut ta craved mitte ainult surematus keha ja hinge, kuid nime ja kuulsust ja armastust, et ta tundis oli eluded teda kogu elu, isegi oma nn abielud (mida ta oli üsna tõsiselt, kuid kunagi armastanud Ta leidis, et oma nördimust, et ta ei saanud armastus). Michael sätestatud, et näidata maailmale, et ta oli nooruslik ja suudab nagu alati, mida paljutõotavate mitmeid esinemisi, et isegi kellegi poole oma ea oleks olnud võimatu tõmmata välja. "

"Et ta võiks isegi juhtida praktikas istungi ütlusi oma meeleheidet, samuti tema geenius ja otsustavalt. Aga ta ainult kavatsetakse sooritada praktikat istungjärke. Ta oli mingil tegelikult tegeleda funktsioonivõimet, sest pärast seda, kui maailm oli näinud, mida ta oli ikka veel võimeline, ta oleks "die" ja siis istuvad tagasi ja vaadata maailm leinama teda. "

"Let's määrata ühe kummutada. Michael oli tervishoiu usuhull, ega kuritarvitamist narkootikume vähemalt palju. Tema väidet, et arstide jaoks kupeekoha parandusmeetmetega ploys määrata etapil oma surma (mis oli liitmiku on kogu oma elu oli etapis). Kehv Deepak Chopra oli aghast, mida ta nägi nagu Michael-i kasvavat sõltuvust retseptiravimite, kuid Michael teadis, et kui ta "suri," Deepak ei mäleta oma väidet narkootikumide ning jagavad nad välja kaastunnet tema kustub sõber ja seega tugevdada fiktsioon, et Jackson oli suri narkootikume. Et veelgi tugevdada seda mängufilme, Jackson helistas teised arstid, kerjamine narkootikumide ja mõned arstid ei pakkuda neile, kuid ta ei kasutanud neid. Ta oli liiga hirmunud surma lubada midagi nõrgestada tema keha Heiveröinen hoidke upon elu. "

"Jackson's" Surm "
Eelneval õhtul Jackson on "surma," ütles ta tanssivat oma südame välja, mis on peaaegu sõna-sõnalt (mida rõhutas võimatu ellujäänud on kurnav ajakava, et ta teatas oma avalikku). Ta naasis tema üüritavate koju ja oli meeleolukas kaugusel on oodanud düüs Burbank lennujaama, mida veetakse tema asukoht Kagu USA, et ma ei julge avaldada (veel). Aga ma pean selgitama, et mees, kes suri väidetava südameinfarkti poolt väga käed tema isiklikke arst (saanud tõeline!) Ei ole Jackson vaid 47-aastane Rumeenia nimega Dimitrie Draghicescu, keda Illuminus Theo häpeällisesti raastetaan selle morbid asi. "

"Dimitrie Draghicescu-the Dead Jackson
Pärast täielikult 3-aastase plastilise kirurgia ja koolitus, Dimitrie võib hõlpsasti passiga elusvaktsiiniga Jackson, rääkimata surnud üks. Kuid erinevalt mighty Michael, Dimitrie ei surra. Dimitrie mitte Jackson oli üks whisked kaasa haiglasse. Kas te ei tea, miks mees, kes helistas 911 ei öelnud "Michael Jackson oli ohver? See ei olnud, et vältida avalikkuse, vaid kindlustada, et kui 911 nõuab Analüüsitava Hääljuhtimisega ekspertide ja elektroonilise analüsaatoritel, keegi võib avastada stress alates helistaja jultunud vale. "

"Dimitrie nõustunud sureb Mikaelin ainult seetõttu, et ta oli terminali haigus, ja kuna Jackson lubas heldele palkitsemme tema perekonnale. Ja oli Dimitrie keeldus meie Telli oleks selgunud Draghicescu perekonna saladus, et oli toonud neile tähelepanu Illuminus Theo in the late 1700s (me liiga tunnevad kulla porgand malmi stick argument). "

"Michael Jackson on elus ja arvestades teavet, mida ta sunnitud välja Illuminus Theo, võib ta ka jõudma tema eesmärk elavad 150, kuid ma ei usu, et ta oleks neid extra 100 aastat (ja ka ei ole me). Aga vahepeal, Michael Jackson on nautida tohutult on spektaakkeli ka kogu maailmas rebenemist. Ta on saavutanud kuulsus ja isegi mõõta armastuse ja austuse, et eluded teda elus. Tema eccentricities on andeks, mida ta võõrandunud on lepitada. Ja võib-olla see ei ole halb asi. Ma kardan, isiklikult, on koht, kus Michael Jackson juhib nüüd. Välja arvatud isa, keegi võiks kunagi öelda "ei" Michael-ja see oli, et surelik Jackson. Kuidas maailm käsitseda Michael Jackson see tulla? Loomulikult keegi ei tunne uusi Jackson jaoks, kes ta on. "

 

  1. quesarasara Said,

    See ei ole usaldusväärne piisa. Mul on kahju. See on vaid heresay. Ja kuna siis, kui me teame, et on selline cult kehtestatud? Kus on FAKTID!! Vaba ajakirjandus on selline lita.

  2. supermom75 Said,

    Ta oli võetud vampires ja tähendus taga imortal Tean seda olen lähedane sõber, kuid see on väga palju taotletud jaoks micheal Ma lähen rohkem selle ühe olen kindlalt arvata, kuid tahaksin teada, allika ja kes ütlesid teda minema Derek clontz otsides, sest mingil põhjusel ei saa ma panna seondub tal on kolm lehekülge talle ja tõendid convo tihedad PPL Michael ja see kõlab nii palju, nagu Michael I tundub, et see inimene tegi seda tähelepanu ... .. seega kontrollige tähelepanu Derek clontz otsides ja kassasse kõik oma infot tema silmist

  3. nycscenie Said,

    Tahaksin hea meelega uskuda seda, kuid i dont tõesti arvad, et selle tõelist cuz annyyoone saab moodustavad organisatsiooni ja öelda see lugu. Ja kui seal oli selline organisatsioon, y oleks spill aedoad kohta hoax ja nii varakult? Tõeline organisatsioon, kes olla ettevaatlik, mida nad kirjutavad. Unrealated selle punktini, Jackson DID tunnen armastust. Kui midagi tema arvates armastus kõigi peale tema isa ja armastas igaüks seda osa umbes teda ei saa armastust, ei ole usutav mulle.

  4. melissa_177 Said,

    Dimitri Draghicescu oli politian, sotsioloog, diplomaat ja kirjanik, siis kuidas te ütlete, et?, Meil on vaja rohkem teavet, võib-olla kus on varjamine Michael Jackson,

    Tervitused!
    God Bless you

  5. Papagoi Said,

    Dimitrie Drăghicescu (või Dumitru Drăghicescu) (1875 - 1945) oli Rumeenia poliitik, sotsioloog, diplomaat ja kirjanik.

    Dimitrie Drăghicescu sündis 4. mai 1875 aasta küla Zăvoieni, Vâlcea, Rumeenia. Peale Latinakoulu tema pärismaisele küla, ta osales Carol I High School Craiova ja seejärel seadus Faculty Bukaresti Ülikool. Aastal 1901 lahkus ta Pariisi, kus ta õppis College de France, kus ta õppis Emile Durkheim, Gabriel de tarde, Henry Bergson, Theodule Armand Ribot. Ta osales ka loengute poolt korraldatud Académie des Sciences Morales et Politiques.

    On May 17, 1904 ta omandas arsti kraadi sotsioloogias. 1905 ta nimetati dotsent Sotsioloogia Ülikooli Bukarestis.

    Teise maailmasõja ajal I, 1916-1918 ta elas Prantsusmaal, kus ta on aktiivselt toetanud ideed on riikliku Rumeenia riik. April 9-12, 1918 ta osales "kongress Nationalities" Roomas Nicolae Lupu ja Simion Mândrescu, nagu rühma liikmed toetavad õigus rumeenlast, et riik oma riiklike etnilise piire ning nõuavad recongnition Rumeenia on cobelligerent riigis.

    Alates 1934-1936 oli ta minister Mehhikos.

    Ta tegi enesetapu kohta 14. septembril 1945.

    võetud: http://en.wikipedia.org/wiki/Dimitrie_Dr% C4% 83ghicescu

  6. supermom75 Said,

    Nagu ma ütlesin ma olen hakanud arvata, Derek clontz lugu sellest lähe tema silmist ma ei tea, miks ma ei saa saata lingid siin just nüüd, aga otsida Derek clontz otsingu

  7. MyBelovedMJ Said,

    Im üritab arvata ka seda. Mõned asjad kirjutatud, kõlavad nagu Michael. Aga kes teab, mabye ta lihtsalt tahad raha. Aga siis jälle, me näitaja, et viia kiiresti, casue siis see läheb läbi avalikkuse, me näeme, kuidas pere reageerib. See on peamine võti, et see kõik

  8. feyaya Said,

    Mul oli lugeda seda illuminus Theo varem. ja kuigi see kõik kõlab nagu kadunud puzzle tükk, igaüks võis kirjutanud. ja i googled et dmitrie poiss ja leiti samal wikipedia entry. mitte, et inimesed ei saa olla samad nimed nagu teised inimesed, kuid siiski. nimi on nii kordumatu ... kuid hei, võibolla see on üldine nimetus Rumeenia ja seal tegelikult oli kahekordne, kes läks läbi aastate operatsioonipäeval ja oskus muutub tema kahekordistub. kes teab! Olen tõmmates mind juuksed välja! kõva häälega naerma. Kas keegi googled illuminus Theo ja leidis muu info neid varundada oma väiteid?

  9. dianafan Said,

    Vabandust, poisid - Ma arvan, et see ei ole käivitusmeetmed - või massilist aimugi! Ma tean, et ma olen Ühendkuningriigi ja õigekirja veidi teistsugune

    ILLUMINOUS Theo
    TOHME ILLUSION

    Ei olnud Tohme juht või midagi. Või on olen täiesti unustanud on?

  10. dianafan Said,

    OOoh - I'm Getting innoissamme nüüd - kas te olete kõik magama USAs

  11. dianafan Said,

    või kuidas umbes

    INSIDE ILLUMINOUS Theo
    ME EI illusionist - Peida

    ilmselt lisakuludega o mis on inglise õigekirja ja kui Tohme on kõike muud kui USA ta on õppinud mesilasemade inglise!! Oh jumal - sonmeone ärkama seal ja tahan teada, mida te arvate - selle ainult 6 Ühendkuningriigis, ma ei leia, kuni mul on olnud bed - Ma vihkan Ajanihke!

    Tule supermom - arvamused

  12. dianafan Said,

    INSIDE ILLUMINOUS Theo
    KÄESOLEVA ILLUSION - Die? - Mina? Ei!

    Ma olen loobunud nüüd - keegi on olnud väga targad seejuures, kuid kas see on tõsi? Loodame, et on palju arvamusi, kui ma tulen tagasi umbes 14 tundi, mis annab teile palju aega! Uneton öö tulemas. Ma lihtsalt knoew seal oli midagi kalane sellest pealkiri.

  13. dianafan Said,

    Viimane Ma luban

    Illusion peidab mind (koos KAASAMISEKS paigaldatud kenasti kuskil)

  14. dianafan Said,

    Oma halveneb

    I AM ALIVE FOREVER

    FAME Evil A REVOIR (Prantsuse jaoks hüvasti - võiks kadunud au - peaks see olema au revoir?)

  15. perfumeflower Said,

    Pärast lugemist Parakeets postitamiseks eespool, ma olen nüüd nii kõvasti, et mu pea ümmargune kõike. Kuidas on võimalik, et mees on sündinud 1875 ja kohustuda enesetapu 1945 ning seejärel on sama mees, kes oli plastilise kirurgia läbida ise välja nagu Michael Jackson? See lihtsalt ei lisa up? Või kas ma lihtsalt vastamata midagi? (LOL)

    igaüks sai mingeid ideid?

    Niipalju kui kõik teised blogid kõigi imelik üritused, discrepencies, vastuolusid ja nii edasi, jah ma tõesti usun, Michael on
    veel elus kuskil ...

  16. supermom75 Said,

    ok i am lähed saatmiseks niikuinii Sest ma usun, et see on tõde Nüüd ma rääkida selles silmist ja ma ei ole olnud võimalik saada palju infot selle kohta, kes ta on rääkinud veel, kuid ma lähen hoida üritab siin see läheb admin eemaldage on võlts, siis ei ole tegelikult tõsi, palun siin seda palun
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/06/29/michael-jackson-faked-his-death-say-sources-with-comeback-tour-to-be-biggest-ever/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

    Pea meeles: Sinu maailm Raport on maailma kiiremini kasvav Infolehed .* Tere tulemast meie pere lugejad - 2,5 miljonit tugev.

  17. iangee Said,

    Ma ei usu, et MJ on surnud üldse ...
    Kuid ma ei ole veendunud selle üle ...
    Sel ajastu tehnoloogiat kuidas saab seal olla ei viidetena käesolevale illuminous Theo organisatsioon kunagi varem, ma mõtlen ma tean, nad on "salajane organisatsioon", kuid!

    Ja teiseks minu arvates on liiga juhuslik, et
    Theo on iseloomuga strateegilist online mängu nimega valguskese ARC ...

    Seda tehakse mõned Sutenööri mille naerma.

  18. she_can Said,

    Neile, kes usuvad, et MJ surm on astmelised:

    Olen mures kogu lahangu asi. Ma vajan su abi figuring välja

    Teostades lahata, DNA testimine ei ole teinud süstemaatiliselt, vaid siis, kui vajalik (äratundmatuid isik ... jne)

    Vereproovid võetakse proovid DNA-analüüs (nagu on ja kui vajalik, kuid ei pea kõigis autopsies) ja toksikoloogilised katsed on tehtud südames mürgistusnähud kui ükski füüsilisi vigastusi ilmnevad ise.

    allikas: http://www.exploreforensics.co.uk/performing-an-autopsy.html

    Kas on võimalik, et pereliikmed on ainus teadlik sellest astmelised surma ja nad tegelikult aitas teda teostab? Ma mõtlen need kõik juhtus, et ei ole nii kaugel haigla 25. juuni, siis tunduvad väga ühinenud, lapsed ilmselt teevad ok, isa Joe on isegi mõelda, et järgmise sammuna (viies mini Jacksons in Showbiz).

    Mis on kõige halvem arvan, et võib juhtuda, kui oletame, et, MJ teeb COMEBACK paari aasta jooksul?

    Kuna ei ole DNA-analüüs on vajalik, LAPD ei saa vastutama panna, kui ei juhtunud, et on astmelised surma (keegi teine keha) - nad ütlevad "Perekond kinnitas oma identiteeti." Perekond saab kaevata? Ok siis nad ütlevad, et nad olid šokis, nad ei olnud jõllis teda, sest nad olid lohutav lastele ja üksteisele, autopsy disfigured teda jne ...

    Mis sa arvad? Kas on mõtet?

  19. JC.LOVES.MJ Said,

    Ma väga ei usu, et MJ on elus, kuid thingo doesn't sound Rite, nagu cmon MJ isngt gna rendi surnud mees vedama see ära, ja kui see on reaalne, miks peaks ta siis lekkivosade üksikasjade kohta hoax nii kiiresti?
    Kas keegi tea, kui tegelik uudiseid või meedia räägib Bout MJ surm on hoax??
    keegi?

  20. bghoppy Said,

    Jah, mis juhtus DR. Tohme?
    Ja miks kõik rääkida nagu siis, kui ta oli vaid üks koju, Neverland. John McCain on 7 kodudes, kuid MJ vaid üks?

  21. MyBelovedMJ Said,

    Michael on viis rohkem kui 1 maja. Võite sellest. Ta võib olla ükskõik kus.

  22. MyBelovedMJ Said,

    Feyaya Michael oli kahekordne asutus nimega Navi, ta on olnud operatsioon otsima pigem Michael

  23. bghoppy Said,

    JC, ma arvan, et see on imelik, et ükski meedia väljundpunktis on isegi pidada hoax, isegi mitte Geraldo. Loodan, et me kõik jätta need (minu arvates) uskumatu osad nagu DEAD topelt ja illumious Theo on seotud, ja ta võis suri'84 ja lugu UCLA saa taaselustada surnud. Tegelikult (no õigusrikkumises) Ma ei saa aru, miks admin on lisanud need lood, kui ma arvasin, et punkti sellest leheküljest oli see, et me otsivad tõde ja tegelikkus see kahetsusväärne olukord, ja ma ei tunne, et nad aitavad üldse. I tüüpi soovida võib muuta forma, nii et kommentaarid on konksul konkreetsetele artikkel, kuid me kõik oleme kommenteerides umbes sama teema kohta tervikuna. Nüüd sattumist üleliigseks postitad ideede, ja ma tunnen mõnda head neist jääda saidi kaardistamine. Lihtsalt ettepanek. Ikka armastuse objekti ning lugemise ametikohta.

  24. bghoppy Said,

    Ma mõtlen Soovin märkusi ei grupeeritud selle konkreetse artikli, vaid ühe suurema üldise keermes lõpus kõik esemed. Sel viisil me sõna otseses mõttes kõik sama leht.

  25. smileygirl24 Said,

    Ma nõus bghoppy .. Ma armastan seda koduleheküljel ta esitas kõigile lähestikku, sest meil kõigil on sama ARMASTUS michael

    Loodan, et ta näeb, kui palju me tõesti armastan teda ja tahan, et ta oleks õnnelik.

  26. smileygirl24 Said,

    OMG MICHAEL on tõesti elus
    keegi pleeeeeeeeease seletada seda pilti mulle palun?
    Kas tõesti, mida ma arvan, et see on?
    Michael suudlemine tema Imitoija kohta otsmik OPEN CASKET>?
    Või olen ma lihtsalt läheb hulluks? LOL

    OMG ma nagu freaking out Ma armastan sind Michael FOREVER!

    http://www.mjinnocencebracelets.com/061230brownjackson.jpg

  27. elde Said,

    Olen nõus bghoppy. Mõnikord sa tead lugeda midagi huvitavat ja te ei mäleta, mis artikkel see oli seotud. Muud kui et ma armastan saidile.

  28. flower Said,

    hi i nõus ka bghoppy i love this site kuid im läheb crazzzzzzzzy kõiki kommentaare, tuleb ühel pg im kulutuste hrs lihtsalt üritan lugeda kõik see im saada kuni punktini, kus ma tunne, nagu oleks hea, kui me kõik vastama ja saada kõik on mõtteid 2geather. adm palun saate püüdnud seda kõik kommentaarid on 1PG, kutid ma ütlen teile midagi, ma tõesti ei saa magada hästi põhjuseks see kõik see MJ asi makeing mulle halba, kui ta wasn't kõigile teile i dont tea, mida ma teeks See annab mulle lootust, MJ Me Love You

  29. Scotty Said,

    Mida PPL arvate sellest?

    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  30. Goldie Said,

    Et SMILEYGIRLS24

    Jeesus peamised
    , at ei Mikaelin impersenator olete pime
    see oli James Brown: b
    Võite isegi se seda URL viimast rida öelda brownjackson

    see michael, kes suudelnud tema iidol JAMES BROWM on otsaesine ... .. kõva häälega naerma

  31. flower Said,

    Lähme nüüd tmz aruandlus hambaarst asi mida Hell's toimub, kui palju raha nad lähevad meile hästi oma töös, kuid ma pean ütlema, mulle meeldib, kuidas MJ on teinud oma goood

  32. i87 Said,

    hey guys ... IVE olnud lugemine artiklid ja kommentaarid selle saidi mõnda aega nüüd ... Décidé registreeruda täna ... kõik see mõttekas ... lugemine kraami sellel saidil paneb mind tunnevad nii palju parem ... mu maailm sõnalt pausitud kui sain teada, michael jackson "surnud" ... ma mäletan .. Ma sain oma litsentsi sel päeval ... kui ma tulin koju .. Minu isa ütles mulle MJ suri ... kuid im nii kindel ... HES veel elus ... ta vajas murda mõnda aega .. igal juhul ma leidsin selle artikli ja tahtis jagada seda u guys ..

    http://pehliang.wordpress.com/2009/07/04/new-details-of-michael-death-hoax-revealed/

  33. feyaya Said,

    oleks palju lihtsam, kui kõik kommentaarid olid lumped koos. Olen isegi minna punkti, kus ma jälgida viimase summa märkust, et iga teema viimati oli. siis ma värskenda nagu hull. ja võin seotud lilli cuz kogu see asi on sekkunud minu kupeekoha ka. Ma pole kunagi täidetud michael kuid loomulikult on alati tahtnud. Ma kirjutasin talle kirja, kui ma olin väike, lol. niikuinii, loodan, et saame kuskil kõike.

    oh ja umbes ametikohale, i lugeda algse artikli veebisaidil ja isik ütles michael ei tagasta kui meelelahutaja, vaid vaadata Ajalugu video aimugi. Mida see peaks tähendama? ta saab mingi Vene juht või midagi? someone please loe seda ja ütle mulle oma arvamusi ...

  34. Andrea Said,

    Olen nõus BGHOPPY! Ma ei saa pidada kõiki neid kommentaare! Loodan, olid nad kõik ühel leheküljel. Või Tahaksin olla peale, et admin, et ma saaks lugeda neid kõiki, enne kui nad on lähetatud! Haha! Tõsiselt kuigi soovin võiksid nad kõik olema ühel leheküljel kuidagi. See on nii kõva, everytime I värskenda on uusi kommentaare erinevate ametikohtade ja AHHHHHHHH! Ning jah ma crazy kui hästi see kõik toimub. Kui ma ärkama esimene asi, mida ma teha, on näha kodulehel lugeda kommentaare! Hahaha. Teile kõigile siis, kes samuti arvan MJ Olevad tema surma, kutid on fantastiline!

  35. abstract42000 Said,

    Kahjuks illuminus Theo on nali ka.
    Loe viimase rea artikli kirjutanud Isa Lingyu Fu.
    Nüüd loe seda viisil ... Fu Lingyu .... Või teisiti "narrimine you"
    Ei saa imetud, sest inimesed rääkima ja midagi, mida soovite kuulata.

  36. i87 Said,

    @ Abstract42000

    OMG sa oled seirous? ... WOW minu arvates loll ... nii thts wat see seisab eh ... "narrimine sa" ... OMG kes kirjutas THT blogi on selline jerk! ... paljude PPL, nagu mina ... see isnt nali .. oleme tõsiselt püüavad leida fakte, mis tõendavad MJ tuleb elus ....

  37. Sweedishgirl Said,

    Ma ei tea, kas see on tõsi, kuid olete kuulnud küsimust 36? Ma lugesin seda arvu kohta webbsite, et seal oli 36 sõbrad võisid aidanud võltsitud MJ surm! Siis võib küsida, kust numbri 36 wolud tulema .... Nii hakkasin otsivad isikuandmeid.
    Esimene isiklik fakte sa arvad, on 1958 - 2009 eks? Ja saada arvu kasutasin mathematichs! Nii et ma kõige lihtsam meetod, et arvutada seda numbrit kasutades lisamist.
    I lisas: 1 9 5 8 2 0 0 9 = 36 (arvestades, et odotin arvud olid nulle lugeda number 1) See on lihtsalt üks teooria oli minu arvates huvitav, juba mitu aastat ja muud andmed on luua sama kõne! (Nii arvud innom Michael Jackson ala) olla laste vanuses erinevate arvutuste saada päris huvitavaid vastuseid. Proovige soovite ja vaata, kas sa said midagi sellest välja! Kasuta nii palju andmeid Michael Jackson on võimalik saada parim ja tõsiseid vastuseid! Siin on link leheküljele, kus see oli kirjutatud ... Nii arv 36:
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/01/details-of-michael-death-hoax-revealed-and-we-know-where-he-is-hiding/

    Kahjuks, mu inglise oskused ei ole parim, kuid ma loodan, et sa aru, mida kirjutasin ..
    Täname koduleheküljel ... Mulle meeldib see väga, sest sa kirjutada on asjad, mis ma mõtlen, kui Michael Jackson lugu läheb ...

  38. AliaX Said,

    Ma arvan, et Fr. Lingyu Fu moodustavas lugusid. Kui Draghicescu muutunud kohas Michael, öelge mulle rohkem, kus on Draghicescu perekond. Mis koht, mis linna? Olen Rumeeniast, 5 minutiga ma lähen sulle Michael!

  39. steffik Said,

    Hi everybody ... just vaatasin memoriaali uuesti, et "meil on maailm" osa käesoleva kummaline laulja juures beginning.Before nad hakkasid laulda seda laulu Mikaelin Choegrapher rääkisin ja taha teda näeme pic tema viimase harjoituksesta, et see leht juba leidnud oli võltsitud ... cuz the "S" tuli vahel Michael jalad, kuid see ei ole .. The Koreograaf peavad teadma, et see on võltsitud õigus? memoriaali oli mõnus, kuid tavalisest laulja oli kurb puudub nimeline memoriaali jaoks kuningas POP.Where on kõik REAL tärni ja tema kapp sõbrad? Kus Quincy Jones? Midagi kuulnud teda? Ja mida hakkab Burry temalt, kas ta on tõesti surnud? Nobdy ütleb sõna sellest enam, sest memorial.They kõik räägime jama ja halbu asju, kuid mitte kunagi mainis häid asju Michael on üks jaoks world.WHY???? Michael me love u, kus u on vaid PLEASE lihtsalt lasta fännid lihtsalt tean, kui u on alright.We tahavad rahu too.this on liiga sad.The Meedia on lihtsalt üritad et loll meile ja kogu PPL, kes arvavad, et nad on seotud, et

  40. MJFAN1972 Said,

    smileygirl24 suur kaisutama 2 u. Ma nägin, et pildi ja see paneb mind rohkem veendunud kui kunagi varem.

  41. MJFAN1972 Said,

    et ta on elus. Vabandust, aga ma 4got 2 lisada, et osa.

  42. Shar Said,

    SO tema perekond on FAKING, tema sõbrad on FAKING, THE CITY OF LA IS FAKING ... Tõesti? THE koroner, kes on VERE JA DNA Muide, ON FAKING ... JA sajad inimesed sellel saidil Uskuge MR. JACKSON on elus. Taevas võib-olla, ei ole siin. Ta on läinud. Ta suri. Ja I Miljonite ARE tristeza kui olete kõik siin uskuda ... Ainus "osa saada PUZZLE" Sellepärast puudus on toksikoloogia TULEMUSED mis varsti teada. Ma arvan, YOU ALL THINK ELVIS, John Lennon, Teie GREAT GREAT vanaema JA Abe LINCOLN on veel ka siin.

  43. niacox Said,

    Ma arvan, et Michael peita pärit "Queen", sest ta võhiklikult näitas tema äärmine huvi tuntud royal.

  44. niacox Said,

    Paljud inimesed nägid keha lõpus James Brown. Keegi ei taha näha surnukeha, kuid olete kaalunud asjaolu, et keegi ei ole näinud surnukeha, mis Michael Jackson? Isegi Reverend Jessie Jackson, Al Sharpton või isegi Diana Ross on teadaolevalt näinud jääb Michael Jackson. Kirstule palju juurde tähistas mälestusmärk oli tühi. Brilliant inimesi elatuma mõtetes on lihtne. Ärka üles ja lõhna roosid! The armastatud Michael on peidus, siin maa peal. See ei ole fantaasia, sest me ei saa nõustuda tema surma, selle üldine mõttes. Keegi ei ole näinud mees surnud, välja arvatud coroners "väidetavalt." See on väga ebatavaline. Keegi usaldusväärsus peab olema näinud veel siis, kui inimene on tõesti surnud.

  45. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Pea meeles, Michael Jackson oli väga intelligentne ja uskusid Subliminal Messages. Ma arvan, et Illuminous Theo oli Illusion kõik koos.

  46. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Esimene link tundub nii usutav ja seda minu samuti. See kõlab mulle, Michael Jackson on otsustanud tulla uus nimi. Kuna see Derek Clontz, Doesn't tundu olevat Real Foto. Plus Ta tundub Know liiga palju. Usun, et see teave. Tegelikult, ma arvan, et Derek Clontz Kas Michael Jackson, ainult Frontin. See ÜKSIKISIKU tundub Know liiga palju. Rohkem kui keegi teine.

  47. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Tean, et see kõik tundub, et mingit mõtet. Im Päris kindel, et see oli kõik järkjärgulisi ja inimesed See puutunud The Michael Jackson Surm on tõenäoliselt selle taga samuti. Just Watch, Pretty Soon Kõik surevad Down Ja siis Kaboom, Michael Jackson on tagasi ja parem kui kunagi varem.

  48. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Ükski andmekandjaid räägime Hoax. See on imelik, sest Media otsib asub Spread igal ajal. Miks on normaalsed inimesed nagu meie, Ajatteleminen kaks korda? Sest me teame tema tõde ja me lihtsalt Sissenõutud hull. Inimesed on loll ja usun, et Media.

  49. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Michael Jackson oli rohkem Properties. Mingil põhjusel andmekandjaid Mitte meile Everything Or nad tõesti Lõpuks Uskuge midagi Michael Jackson. Im Päris kindel, et see oli kõik Nii et ta suudab tõestada Meedia on jama.

  50. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Ühel Michael Jackson's bannereita. Võite rääkida Navi Is In The Picure asemel Michael Jackson.

  51. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Im Päris kindel, kas Michael Jackson tõesti hoaxed tema surma. Ta ilmselt tahab näha, kas Igaüks caught Sees. Tema surm on usutav ainult inimestele, kes usuvad meedia.

  52. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Sa ei saa tegelikult tell. Pildi Doesn't Really Prove Anything. See võiks olla keegi teine.

  53. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    Miks te sellel saidil Kui Sa Dont Uskuge Michael Jackson on elus?

  54. shyone Said,

    Miks Elizabeth Taylor salaperäisesti tule vidistama öelda, et Michael Jackson surma õpetanud talle midagi. Keegi ei ole kuulnud teda kogu see aeg. Samuti, miks on vahi uuringus Mikaelin lapsed on viibinud? Miks on tema ema, kes üritavad saada kontrolli oma kinnisvara kui usalduse tegur konkreetselt keegi ütleb, et probleemid tema otsus on Perinnötön? Minu arvates on kõik ümbritsevad tema surma väga kahtlane. Lõpuks, miks on meedia mängib, et kaotatud laulu ta umbes läheb koht ei ole nime? Väidetavalt ta oleks teinud aastaid tagasi. Võin öelda ühte asja. Ma ei teinud midagi minevikus MJ. Ta oli geenius ja alati intriig, mida Barnum, Chaplin koos teiste ekstsentriline inimest kogu ajalugu. Ma ei kahtle, et ta on elus. Täname, et panna minu kahtlused puhata.

  55. CrAzYiNsAnEbArBiE Said,

    http://hubpages.com/hub/Michael-your-death-was-just-an-elaborate-hoax-right-Right

  56. MyBelovedMJ Said,

    Sa tead, mida Shar. ÄRGE TEELL mulle, et EPOPLE WHO IS REALLI GRIVING. Sa tead, mida ma olen teinud viimase 3 nädalat.? aparrently mitte. You Dont tea, mida te räägite. on NO surma satificate allkirjastatud. NO Burriel koht, NO pere memmbers on griving. ja 1. 2 otopsy aruanded osutus Fake. Im sorry öelda seda, kuid ärge andke kohtuotsust. Aparrantly dont sa tea, kui palju ma armastan Michael, ja i dont arvan, et ta on surnud, ja ma ütlen teile, miks. Ei ole muud Jumalat DAMN tõend. Mitte midagi. Kimbu sitta alates meedia-ja 1 tõsiselt 1 pilt Michael on kõik see, mis kiirabi, ja siis see ei ole isegi teda. Kurat. Usun, et tema surnud, kui ma näen tema keha. No varem. Kui te ei anna mulle üks realible osutuda temast on surnud, minu Quest, kuid im ei hakkan lõpetama beliveing, enne kui ma näha mõnda tõendada. Ja mis kõige importently, kui sulle meeldib keegi nii palju kui mõned meist siin tõesti Love Michael, võite tunda seda oma südames, kui nad on läinud.

  57. MyBelovedMJ Said,

    Crazyinsanebarbie.

    Olen kuulnud ya. See Derek dude, on revield Michael `s päevikus ning mõned inimesed võivad öelda, et see on võltsitud, ja tema ainult läbi saada raha. Aga üks asi, vaata seda uuesti ja vaata lähemalt, lugeda ridade vahelt. Kõik see on kirjutatud kõlab Michael. Vaata iga Singel video talle youtube, vaata seda ja näed, et see lisab koos asjad oma päevikusse. Põhjuseks, miks see ei ole saab teha meedia-ja ainult perekond on, kui meedias saada käesoleva MICHEL kruvitud, nad ei saa kunagi peatuda otsivad teda, nad jahti rohkem, kui nad kunagi teinud. , At, miks Im päris kindel MICHEL lugemine sellele saidile. Ta teab, mida inimesed mõtlevad. Aga tõsiselt, siis tuleb lugeda. Kõik vastused on seal. Ja siis inimesed ütlevad: "Oh comeone miks peaks ta siis jätan maha, kui ta hoaxed tema surnud. Noh lase mul seda sel viisil. Michael didn't taha haiget meile, mida ta tahtis teha mõningaid näpunäiteid läbi tema fännid, ta soovis meile teada, et ta on elus, ja ta EILL olema hästi uuesti, ta COMEBACK uuesti. Ta lihtsalt vajab midagi. Ja uus lugu. Noh, nagu on päevik, kuulamiseks lyrics. Pea meeles, mida Michael taugth meid. Ei usu Midagi meedia, l newspepers või tabloidilehdet ütlevad. Uskuge fakte, mida me oleme. Ja usun, et tõde võidab kiiresti piisa. Kas ma Nuts?

  58. britney Said,

    Ma tõesti meeldib see veebilehel ..
    Thanx SINA teha seda.

Lisa kommentaar

Sa pead olema sisse logitud, et kommenteerida.

Theme edastaja: Wordpress Theme - Esimene Raha