Az igazság mögött Michael Jackson Halál Hoax

11. július 2009
admin

Az alábbi esetben is származik a Blog nevezett Inside Illuminus Theo mely elérhető a nézetet, hogy teljes egészében itt van: http://bit.ly/19rPT1

Illuminus Theo azt kéri, hogy a titkos szervezet mögött Michael Jackson Halál Hoax.

Jackson szakaszos comeback
Jackson, jobban, mint bárki más, tudta, hogy a borzongás a tánc, és hogy a teste nem is kezelhető egy módszer, mint például azt ígérte a világ. B craved amit ő nem csak halhatatlansága test és a lélek, de a név és a hírnév, és a szeretet, hogy érezte volna eluded neki egész életében, még az ő úgynevezett házasságok (ami volt elég komoly, de soha nem szerettem , azt találták, hogy a döbbenet, hogy nem tud szeretni.) Michael meg, hogy megmutassa a világnak, hogy ő volt az ifjú, mint valaha, és képes az ígéretes számos előadás, hogy még valaki a fele kor találta volna lehetetlen lehúz.

Hogy még kezeli a gyakorlat munkamenet tanúbizonyság a kétségbeesés, valamint a zseniális és meghatározására. De ő csak tervezte, hogy végezze el a gyakorlatot. Nem volt szándék, amit valóban leköti az előadások, mert amint a világ látta, mi volt még képes, akkor "meghal", és utána ülj vissza, és nézem a világ gyászolni őt.

Nézzük meg egy rekord egyenes. Mihály volt egészségügyi fanatikus, és nem visszaélés kábítószerrel legalább sok. A jogalapot az orvosok alváshoz jogorvoslatokról ploys volt, hogy a színpad az ő halála (amit fitting, mint aki egész életében egy szakasz). Szegény Deepak Chopra megdöbbent az, amit láttam, mint Michael növekvő függősége a vényköteles gyógyszerek, de Michael tudta, hogy ha egyszer már "meghalt" Deepak is emlékszem a jogalapokat a kábítószer, és ossza meg őket a szimpátiát eloltották a barátom, és így erősítse meg a fikció, hogy Jackson halt meg a kábítószer. Ahhoz, hogy tovább erősíti ezt a fantasztikus, Jackson telefonált más orvosok, koldulás a kábítószerek, és egyes orvosok is biztosítja számukra, de soha nem használják őket. Ő volt a halál is retteg, hogy bármit is gyengítheti a szervezet kétessé tart az élet.

Jackson "Halál"
Az éjszaka előtt Jackson "halál," ő táncolt ki a szívét, szinte szó szerint (amely kiemelte annak a lehetőségnek a túlélő fárasztó menetrend aztán bejelentette, hogy a nyilvánosság). Visszatért a bérelt otthon volt, és lelkesen el a várakozási jet a Burbank repülőtéren, amely a szállított neki egy helyet a Délkelet-USA, hogy nem adja ki merem (még). De meg kell magyarázni, hogy az ember halt meg egy állítólagos szívroham alatt nagyon kezében személyes orvos (get valós!) Nem Jackson, de a 47 éves román nevű Dimitrie Draghicescu, akit Illuminus Theo disgracefully vonva ez morbid ügy.

Dimitrie Draghicescu-a Holt-Jackson
3 év után teljes mértékben a plasztikai sebészet és a képzés, Dimitrie könnyen igazolvány élő Jackson, nem beszélve arról, hogy halott. De eltérően a hatalmas Michael, Dimitrie nem meghalni. Dimitrie, nem Jackson volt az egyik whisked a kórházba. Te vajon miért nem az az ember, aki telefonált 911 nem mondja: "Michael Jackson" volt az áldozat? Ez nem az volt, hogy elkerüljék a nyilvánosságot, hanem annak biztosítására, hogy amennyiben a 911 hívások vizsgálandó hang szakértők és elektronikus analizátorok, senki sem észleli a stressz a hívó nyilvánvaló hazugság.

Dimitrie egyeztetett meghalni Michael csak mert egy terminál betegség, és mivel Jackson volt bőkezű jutalmat ígért a családjának. És még Dimitrie elutasított, mi rendelési feltárta volna az Draghicescu családi titok, hogy hozta őket a figyelmét Illuminus Theo a késői 1700-as években (mi is jól ismerik az arany-vas sárgarépa Stick érv).

Michael Jackson él, és mivel az információkat is kényszerítette ki Illuminus Theo, akkor is eléri a célját élő 150, de én nem hiszem, hogy élvezni fogja ezeket a plusz 100 év (és nem is lesz). De addig is, Michael Jackson is roppantul élvezte a látvány az egész világ a könnyek. Ő ért el a hír, sőt, az intézkedés a szeretet és tisztelet, hogy eluded neki az életben. A eccentricities van bocsátva, hogy ezek az elidegenedett összeegyeztetik. És talán ez nem egy rossz dolog. Mit félek, személyesen, ahol Michael Jackson élén most. Kivéve az apja, soha senki sem mondja: "Nem"-Michael, és hogy volt egy halálos Jackson. Hogyan fogja kezelni a világ Michael Jackson, hogy az, hogy jön? Természetesen senki nem fogja elismerni az új Jackson számára, aki itt van.

Tags: Conspiracy, Conspiracy Theories, Death Hoax, hamis Halál, szóbeszéd
Posted in Conspiracy Theories, Hoax Halál, szóbeszéd | Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve komment.
Másolás védett Chetan 's WP-CopyProtect.