Michael Jackson Hoax Halál

Ez a King of Pop tényleg halott?

width=300 Úgy tűnik, hogy Michael Jackson családja nagyon bizonytalan, és a gyanús körülmények között a saját halálát. Úgy alakult, hogy a család tagjai kívánnak független boncolás, amid mounting harag és csalódottság, az utolsó órában a tragikus pop ikon életében.

Az előzetes boncolás a Jackson volt meggyőző, és a végső halálokot nem ismert, amíg teljes toxikológiai vizsgálatokat elvégezték a "hat-nyolc hét."

Ez az időkeret túl hosszú a szétzilált család várja a választ, mi történt valójában a pillanatokat, Michael halálát. A Jackson család tagjai voltak összpontosítva a figyelmet a szerepe az énekes orvos, amelyet Conrad Murray.

Azt, understandibly sok megválaszolatlan kérdés és kétségbeesetten szeretne tudni a dolgokat, mint például:

"Mikor jön az orvos? Mit csinált? Vajon fecskendezze vele, és ha igen, milyen "

A jelentés azt állítja, hogy Murray már hiányzik az órák után azonnal az énekes halála is mélyen megérintette a család.

"Távollétében felveti, hogy az anyag nem fog elmenni, amíg meg nem válaszol," Jesse Jackson tiszteletes mondta nevében a család.

Ha Michael Jackson saját családja zavaros, gyanús, és csalódott a körülményt az énekes halála, akkor miért nem lehet mindenki más?

Ha a saját család fontolgatja egy második boncolás egyértelműen nem győződött meg arról, hogy ők is elmondta az egész történetet ...., Akárcsak a többit ránk!


Comments are closed.

Szórakoztató adta: Wordpress Theme - Első Cash