Джексон сім'ї Підозри навколо Михайлівського смерті

29 червня 2009
на адміністратора

Вона повідомила, що Майкл Джексон в сім'ї є дуже нестабільною і підозрілих щодо обставин його смерті. Вона виникла, що члени сім'ї, можливо, забажає запросити незалежне розтин, в умовах монтажу гнів і розчарування з приводу остаточного годин трагічних поп-ікони в житті.

Попереднє розтин по Джексон був безрезультатним, а остаточні причини смерті не будуть відомі до тих пір, поки вичерпного токсикології випробування завершені в "шість-вісім тижнів".

Цей термін є занадто довго зруйнованої сім'ї чекати відповіді щодо того, що дійсно відбулося в момент Майкла смерті. Джексона члени сім'ї були упором свою увагу на ролі співачки доктор, визначив як Конрад Мюррей.

Вони, understandibly багато питань без відповіді, і відчайдушно хочуть знати речі, такі, як:

"Коли лікар прийшов? Що він зробить? Вони надати йому, якщо це з тим, що, "

Доповіді, стверджуючи, що Мюррей був пропали без вести в протягом кількох годин відразу після смерті співака також глибоко родини.

"Його відсутність викликає питання по суті, яка не зникне до тих пір, поки вони відповіли:" Преподобний Джессі Джексон заявив від імені своєї родини.

Якщо Майкл Джексон власної сім'ї плутати, підозрілих та розчарування у зв'язку з обставинами смерті співака, то чому не можуть все ще бути?

Якщо його власної сім'ї розглядають друге розтин, явно вони не задоволені тим, що вони говорять, вся історія .... Як і інші з нас!


Мітки: ЗМІ, новини
Опубліковано в ЗМІ, новини | Коментарі (0)

Коментарів поки немає

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.