Майкъл Джексън излъгвам Смърт

Дали крал на поп наистина мъртъв?

width=300 То се съобщава, че Майкъл Джексън на семейството е много неуредени и подозрителни относно обстоятелствата на неговата смърт. То е ясно, че членовете на семейството може да пожелае да търсят независим аутопсията, сред монтаж гняв и чувство на неудовлетвореност над крайния час на трагично поп иконата живота.

Предварителният аутопсията на Джаксън беше неубедителна и финален причината за смъртта не е известна, докато изчерпателни токсикологични тестове са извършени в "шест до осем седмици."

Тази времева рамка е прекалено дълъг за разбитите семейства да чакаме отговор по отношение на това, което наистина се случи в моменти на Майкъл смъртта. Джаксън на членове на семейството са се съсредоточи вниманието си върху ролята на певицата на лекар, идентифицирани като Конрад Мъри.

Те, understandibly имат много въпроси без отговор и отчаяно искат да знаят неща, като например:

"Когато го лекарят дойде? Какво е направил? Дали те инжектират него, ако е така с какво, "

Докладите, твърдейки, че Мъри беше отишъл липсващи в часовете непосредствено след смъртта на певицата също са дълбоко нарушена семейството.

"Неговото отсъствие повдига въпроса по същество, че няма да си отиде, докато не се отговори:" Отче Джеси Джексън заяви от името на семейството.

Ако Майкъл Джексън собствено семейство, са объркани, подозрителна и разочарована от обстоятелствата около смъртта на певеца, тогава защо не може да бъде всеки друг?

Ако си семейство обмислят втора аутопсия, явно те не са доволни, че те се разказа цялата история .... Точно както останалата част от нас!


Коментари са затворени.

Тема е предоставена от: Wordpress Тема - Първа Парични