Jackson Family Verdenking rond Michael's Death

Juni 29th, 2009
door admin

Het is gemeld dat Michael Jackson's familie is heel onrustig en argwanend ten aanzien van de omstandigheden van zijn dood. Gebleken is dat de familieleden willen streven naar een onafhankelijke autopsie, temidden van de montage van woede en frustratie over de laatste uren van de tragische pop-icoon leven.

De voorlopige autopsie op Jackson was onduidelijk en een definitieve doodsoorzaak zou pas bekend zijn na uitputtende toxicologische tests zijn voltooid in "zes tot acht weken."

Deze tijd is gewoon te lang voor de Shattered familie te wachten op antwoorden met betrekking tot wat er werkelijk gebeurd is in de momenten van Michael's dood. De Jackson familieleden werden richten hun aandacht op de rol van de zanger van de arts, aangewezen als Conrad Murray.

Zij, understandibly hebben veel onbeantwoorde vragen en hard wilt weten dingen zoals:

"Toen deed de dokter komen? Wat heeft hij gedaan? Hebben ze injecteren hem, zo ja met wat, "

De rapporten beweren dat Murray was verdwenen in de uren direct na de dood van de zanger hebben ook ernstig verstoorde de familie.

"Zijn er geen aanleiding tot vragen omtrent de stof die zal niet verdwijnen totdat ze antwoordde:" Dominee Jesse Jackson zei namens de familie.

Als Michael Jackson's eigen familie zijn verward, verdachte en gefrustreerd door de omstandigheden rond de dood van de zanger, waarom kan niet iedereen zijn?

Als zijn eigen familie overweegt een tweede autopsie, duidelijk niet overtuigd zijn dat ze worden verteld het hele verhaal .... Net als de rest van ons!


Labels: Media, Nieuws
Gepost in Media, Nieuws | Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Verlaat een Antwoord

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.
Kopieer Beschermd door Chetan 'n WP-CopyProtect.