Michael Jackson Mistyfikacja Mirtis

Ar karalius Pop tikrai mirė?

width=300 Jis pranešė, kad Michael Jackson šeimos labai neapmokėtais ir įtartinus dėl aplinkybių mirties. Tai paaiškėjo, kad šeimos nariai gali pageidauti kreiptis į nepriklausomą autopsiją, tarp montavimo pyktis ir nusivylimas per galutinį valandų tragiškų pop ikona gyvenimą.

Preliminarus skrodimą Jackson buvo neaiškūs ir galutinį mirties nebūtų žinoma tol, kol išsamus toksikologijos bandymai baigti "šešių iki aštuonių savaičių."

Šis laiko tarpas yra per ilgas, kad sugriauti šeimos palaukti atsakymus apie tai, kas iš tiesų atsitiko momentus Michael mirties. Jackson šeimos nariai buvo sutelkti dėmesį į vaidmenį, atlikėjas gydytojas, nustatyta, Konrad Murray.

Jie understandibly yra daug neatsakytų klausimų ir labai norime žinoti dalykus, kaip antai:

"Kai gydytojas ateiti? Ką jis veikia? Ar jie suleisti jo, jei taip, ką "

Ataskaitas, teigdama, kad Murray vyko trūksta valandas, iškart po dainininkės mirties, taip pat labai sutrikdyti šeimos.

"Jo nėra kyla klausimų esmės, kad won't go away, kol jie atsakė:" Reverend Jesse Jackson pasakė vardu šeimą.

Jei Michael Jackson savo šeimos supainioti, Įtartinas ir nusivylė aplinkybes dainininkės mirties, tai kodėl negali visi kiti bus?

Jei savo šeimos svarsto antra autopsija, aiškiai jos nėra įsitikinusios, kad jie papasakojo visa istorija .... Tik kaip mes!


Comments are closed.

Theme Provided By: Wordpress Theme - Pirmasis Pinigai