Jackson Aile şüphe Micheal Ölüm çevreleyen

29. Haziran 2009
admin

Bu Michael Jackson ailesinin çok huzursuz olduğunu ve ölüm şartlarına ilişkin şüpheli bildirilir. Bu, aile üyeleri, montaj kızgınlık ve hayal kırıklığı trajik Pop ikonu yaşamının son saatten fazla arasında bağımsız bir otopsi aramak isteyebilirsiniz ortaya çıkmıştır.

Jackson ile ilgili ön otopsi ve ölüm bir son neden sonuçsuz ayrıntılı toksikoloji testleri altı "sekiz hafta tamamlanmış kadar bilinen olmaz idi."

Bu süre sadece çok sarsılmak ailesi için cevaplar ne gerçekten Michael ölümünün zamanlar olduğu konusunda beklemek için uzun. The Jackson aile üyeleri şarkıcının doktor rolünü, Conrad Murray olarak tanımlanan müşterilerin dikkatini odak vardı.

Onlar, understandibly ve birçok cevapsız soru var umutsuz gibi şeyler bilmek istiyorum:

"Bir doktor geldi? Ne o ne yaptı? Onlar, eğer böyle ise onu enjekte mi ne, "

Bu raporlar Murray saat içinde hemen şarkıcı ölümü aşağıdaki kayıp gitti iddia da derinden rahatsız aile var.

"Onun yokluğunda madde kadar cevap bu uzaklıktadır geçmeyeceği soruları yanıtlayan," rahip Jesse Jackson, aile adına söyledi.

Eğer Michael Jackson kendi aile, şüpheli ve koşullar şarkıcı ölümü çevreleyen tarafından yenmiş, sonra neden herkes olabilir karıştı nedir?

Eğer kendi ailesi, açıkça onlar da WHOLE hikayesini anlattı ediliyor memnun olmayan ikinci bir otopsi düşünüyorsanız .... Bize geri kalanı gibi!


Etiketler: Medya, Haber
Medya, Haberler yılında Yayınlanan | Yorumlar (0)