Jackson Οικογένεια Υπόνοια περιβάλλει το θάνατο του Μιχαήλ

29η Ιουνίου, 2009
από admin

Έχει αναφερθεί ότι Michael Jackson, την οικογένειά του είναι πολύ άστατος και όσον αφορά τις ύποπτες συνθήκες του θανάτου του. Φάνηκε ότι τα μέλη της οικογένειας μπορεί να θελήσει να επιδιώξει μια ανεξάρτητη αυτοψία, εν μέσω ανάρτησης θυμό και απογοήτευση για την τελική ώρα της ποπ τραγική εικόνα της ζωής.

Η προκαταρκτική αυτοψία στις Jackson ήταν αμφίρροπη και τελική αιτία του θανάτου δεν θα ήταν γνωστή μέχρι το εξαντλητικό τοξικολογικές δοκιμές έχουν ολοκληρωθεί το "έξι με οκτώ εβδομάδες."

Αυτό το χρονικό πλαίσιο είναι ακριβώς πάρα πολύ καιρό για την οικογένειά του να συντριβεί περιμένουμε απαντήσεις σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη κατά τις στιγμές του θανάτου του Μιχαήλ. Τα μέλη της οικογένειας Jackson ήταν εστιάζοντας την προσοχή τους για το ρόλο της τραγουδίστριας του γιατρού, που προσδιορίζονται ως Conrad Murray.

Αυτοί, understandibly έχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και απεγνωσμένα θέλουν να γνωρίζουν τα πράγματα, όπως:

"Πότε ο γιατρός έρθει; Τι έκανε; Μήπως θα εισφέρει του, αν ναι, με ποια, "

Οι εκθέσεις που ισχυρίζεται ότι είχε πάει Murray λείπουν κατά τις ώρες αμέσως μετά το θάνατο του τραγουδιστή έχουν επίσης τη βαθιά ανησυχία της οικογένειας.

"Η απουσία του δημιουργεί ερωτήματα επί της ουσίας ότι δεν θα εξαφανιστούν μέχρι να απαντά," Αιδεσιμότατος Τζέσε Τζάκσον είπε για λογαριασμό της οικογένειας.

Αν Michael Jackson της ίδιας της οικογένειας είναι συγκεχυμένη, ύποπτη και απογοητευμένοι από τις συνθήκες γύρω από το θάνατο του τραγουδιστή, τότε γιατί δεν μπορεί να είναι όλοι οι άλλοι;

Αν το δικό του οικογένεια εξετάζουν μια δεύτερη αυτοψία, σαφώς δεν έχουν πεισθεί ότι λένε όλη την ιστορία .... Όπως και τους υπόλοιπους από εμάς!


Ετικέτες: Μέσα Ενημέρωσης, Νέα
Ταχυδρομημένος μέσα Media, Νέα | Παρατηρήσεις (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.