Michael Jackson Hoax Death

Er King of Pop virkelig død?

width=300 Det er rapportert at Michael Jackson familie er svært ustadig og mistenkelig om omstendighetene rundt hans død. Det seg at familiemedlemmer kan vurdere å søke en uavhengig obdusere, blant montering sinne og frustrasjon over de siste timene av den tragiske pop ikonet liv.

De foreløpige obdusere på Jackson var ufullstendig, og en endelig dødsårsak ikke ville bli kjent før uttømmende toksikologiske tester er utført i seks til åtte uker. "

Denne tidsrammen er akkurat for lang til at knust familien å vente på svar om hva som egentlig skjedde i øyeblikkene av Michael død. The Jackson familiemedlemmer ble fokusere sin oppmerksomhet på den rollen som politiker er lege, identifisert som Conrad Murray.

De, understandibly har mange ubesvarte spørsmål og desperat vil vite ting som:

"Når gjorde legen komme? Hva har han gjort? Hadde de injiserte ham, om så med det, "

Rapporten hevder at Murray hadde gått mangler i timene umiddelbart etter sanger død har også dypt forstyrret familien.

"Hans fravær reiser spørsmål av stoff som ikke vil gå bort til de er besvart," pastor Jesse Jackson sa på vegne av familien.

Hvis Michael Jackson egen familie er forvirret, mistenksom og frustrert av omstendighetene rundt sanger død, så hvorfor kan ikke alle andre kan?

Hvis hans egen familie vurderer en andre obdusere, klart de ikke er tilfreds med at de blir fortalt hele historien .... Akkurat som resten av oss!


Kommentarer er stengt.

Theme Forutsatt Av: Wordpress Theme - First Cash