Jackson družino Sum okoliških Michael's Death

29. junij 2009
z admin

Sporočeno je, da Michael Jackson družino zelo neusedlih in o sumljivih okoliščinah njegove smrti. Se je pokazalo, da družinski člani lahko želijo neodvisnega avtopsije, Med vgradnjo jezo in frustracije v zadnjih urah po tragični pop ikona življenje.

Predhodnemu avtopsije na Jackson je bil neuspešen in končno vzrok smrti ne bi bili znani do izčrpnih toksikoloških preskusov, se izpolni v "šest do osem tednov."

Ta časovni okvir je le preveč časa za družino Polomljen čakati na odgovore glede, kaj v resnici zgodilo v trenutkih Michael smrti. The Jackson družinski člani so se osredotoča svojo pozornost na vlogo pevca na zdravnika, ki so Conrad Murray.

Ti, understandibly veliko nerešenih vprašanj in obupno želijo vedeti stvari, kot so:

"Ko se je zdravnik prišel? Kaj je naredil? So injicirajte ga, če je tako s tem, kar "

Poročila, ki trdijo, da je Murray je izginila v nekaj urah takoj po pevec smrti so tudi globoko ganjen družine.

"Njegova odsotnost se porajajo vprašanja o snovi, da ne bo šel stran, dokler so odgovori," prečastiti Jesse Jackson je dejal v imenu družine.

Če je Michael Jackson lastne družine so zmedeni, sumljiva in razočarane nad okoliščine pevec smrti, zakaj ne morejo biti vsi ostali?

Če svojo družino razmišljajo drugi avtopsije, očitno niso zadovoljni, da se jim povedal celo zgodbo .... Prav tako kot v ostalem od nas!


Tags: Mediji, Novice
Objavljeno v Mediji, Aktualno | Komentarji (0)

No comments yet

Leave a Reply

Morate biti prijavljeni za post a comment.
Copy Protected z Chetan je WP-CopyProtect.