2009
06,29

S'ha informat que la família de Michael Jackson és molt inestable i sospitosos en relació amb les circumstàncies de la seva mort. S'ha pogut comprovar que els membres de la família podran sol licitar una autòpsia independent, enmig de muntatge de la ira i la frustració en les últimes hores de la tràgica vida de la icona del pop.

L'autòpsia preliminar de Jackson no és concloent i definitiva causa de mort no es coneixeran fins exhaustiva toxicologia s'han completat les proves en "sis a vuit setmanes."

Aquest període de temps és massa llarg per a la família destrossada d'esperar per obtenir respostes sobre el que realment va succeir en els moments de la mort de Michael. Els membres de la família Jackson se centren la seva atenció en el paper del metge del cantant, identificat com Conrad Murray.

Ells, understandibly tenen moltes preguntes sense resposta i desesperadament vol saber coses com:

"Quan ve el metge? Què va fer? Se li injecten, en cas afirmatiu, amb quina ",

Els informes al legant que Murray havia desaparegut en les hores immediatament després de la mort del cantant també han alterat profundament la família.

"La seva absència planteja qüestions de fons que no desapareixerà fins que es respon", va dir el reverend Jesse Jackson, en nom de la família.

Si Michael Jackson de la pròpia família es confonen, sospitoses i frustrat per les circumstàncies que envoltaren la mort del cantant, per què no pot ser que tots els altres?

Si la seva pròpia família estan estudiant la possibilitat d'una segona autòpsia, clarament no estan convençudes que se'ls va dir tota la història .... Igual que la resta de nosaltres!


Sense comentaris.

Afegir comentari

Comments are closed.