Мицхаел Јацксон Хоакс Смрти

Је краљ Поп стварно мртав?

width=300 То је извијестио је да је Мицхаел Јацксон породица је врло нередовно и сумњиве околности у вези смрти. Он је настао да су чланови породице мај желите тражити независну обдукција, усред монтажу љутње и фрустрације због коначног часова трагиццне поп икона живота.

Прелиминарни обдукција на Јацксон је неуверљив и коначни узрок смрти неће бити познат до токсикологија исцрпно тестирања завршио у "шест до осам недеља."

Овај временски оквир је само предуг за породицу разбили чекати одговоре везано за оно што заиста и догодило у тренуцима Мицхаел'с деатх. Тхе Јацксон чланови породице били су усредсређујући пажњу на њихову улогу у певачица је лекар, идентификовани као Цонрад Мурраы.

Они, ундерстандиблы имају много неодговорених питања и очајнички желе да знају ствари као што су:

"Када је дошао лекар? Шта је то? Јесу ли убацити га, ако је тако с тим што, "

Извештаји тврдећи да Мурраы отишао нестало у време непосредно након смрти пјевач су такође дубоко узнемирио је породицу.

"Његов изостанак поставља питања супстанце које неће отићи док не буду одговарали," велечасни Јессе Јацксон рекао је у име породице.

Ако се Мицхаел Јацксон властите породице су збуњени, фрустриран и сумњиве околности које су певач смрти, онда зашто не могу бити сви други?

Ако своју породицу размишљате други обдукција, јасно је да нису задовољни да су се јавили целу причу .... Баш као и све остало нас!


Коментари су затворени.

Тхеме Провидед бы: Уордпресс Тхеме - Први Новац