Jackson Family Mistanke omkringliggende Michael død

29 juni 2009
af admin

Det er rapporteret, at Michael Jackson's familie er meget uro og mistænkelige om omstændighederne ved hans død. Det har vist sig, at familiemedlemmerne kan ønske at søge en uafhængig obduktion, AMID monteringsfladen vrede og frustration over de sidste timer af de tragiske pop ikonet liv.

Den foreløbige obduktion på Jackson var resultatløse, og en endelig dødsårsag ikke ville være kendt indtil udtømmende toksikologi test er afsluttet i "seks til otte uger."

Denne tidsramme er bare for langt for knust familie til at vente på svar om, hvad der virkelig skete i øjeblikke af Michael død. Jackson-familiens medlemmer var fokusere deres opmærksomhed på den rolle, sanger's læge, identificeret som Conrad Murray.

De, understandibly har mange ubesvarede spørgsmål og desperat ønsker at vide ting såsom:

"Hvornår læge komme? Hvad gjorde han så gøre? Har de tilfoerer ham, hvis det er tilfældet med det, "

De rapporter hævder, at Murray var gået mangler i timerne umiddelbart efter sanger død har også dybt forstyrret familien.

"Hans fravær rejser et stof, der ikke vil gå væk, indtil de er besvaret," Pastor Jesse Jackson sagde på vegne af familien.

Hvis Michael Jackson's egen familie er forvirret, mistænksom og frustreret over omstændighederne omkring den sanger død, så hvorfor ikke kan alle andre være?

Hvis hans egen familie overvejer en anden obduktionen, klart de ikke er tilfredse med, at de bliver fortalt hele historien .... Ligesom resten af os!


Tags: Medier, Nyheder
Skrevet i Medier, Nyheder | Kommentarer (0)

Ingen kommentarer endnu

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.