Michael Jackson peibutuslindudena võib olla tähtis osa Death Hoax

7. juuli 2009
Admin

Nagu näete, mida see video on Mieletön fänni et mob Navi Jaapanis, kõik usuvad, ilma kahtlust, et nad ei näe Michael Jackson. During the video, kui nad näitavad võrdluse Navi ja MJ mõlemad varjata, on väga raske öelda erinevus. Oleks isegi raskem eristada need kaks on fuzzy pilt näiteks .... Ehk nagu pisut ähmane pilt all vasakul?

See on ainus pilt olemas, mis annab mingeid kehtivuse kohta "Death", mis Michael Jackson.

Mõne kummaline põhjus, see on ainus pilt, mis on võetud Michael Jackson, kui ta pannakse kiirabi, et hoolimata asjaolust, et oli mitu inimest ajal. Järelemõtlemisaeg on akna värvumiseks pilti, ning kerget asjatus muuta see väga kahtlane, et see on kehtivusaeg.

See on ka ainult neid pilte, mis on olemas, mis Michael Jackson, mis näitab meile, et ta sureb, või võetakse, et haiglasse. Kõik teised pildid on olemas näitavad kuju asutus valge keha kott on kanderaamidele, mis nii palju kui me oleme mures, oleks olnud midagi.

Samuti on toonud meie tähelepanu, et ravi isik, kes teeb rinna compressions kohta MJ (CPR) on käe paigutatud paremale üles lähedal tema kaela, kui tegelikult on, ta peaks tegema CPR edasi üle Brest luu. Võibolla see oli kõigile astmelised ", et aidata meid kõiki uskuma lugu, et Michael Jackson on surnud. Mõtle sellele ... kui ei ole pilti, nagu on eespool oli juba vabastatud, siis kõik oleks palju kahtlasi! Kui ei ole pilt ja me kõik arvata, et tegelikult oli tema keha koti, et tema õigusi on surnukuur, paljud inimesed oleksid kahelda kehtivust lood meil oli toidab meedia.

Siiski, kuna seal on üks pilt olemas, pildi üle, me peaks minema ... "Oh okei, jah tundub, et MJ sinna, nii et ma arvan, ta tõesti on surnud, siis". Lihtsalt, kuna üks pilt??

See pilt on Loch Ness Monster peeti fotovälklambid tõendid 60 aastat, kuni see oli tõestanud, et tegemist on Hoax.

Räägime veel umbes ühe pildi meelitatakse inimesi arvata a Hoax 60 aastat. See pilt oli Loch Nessi koletis. Väidetavalt võetud Robert Kenneth Wilson, Londoni Naistearstid, pildi ilmus ajalehes Daily Mail 21. aprillil 1934. See pilt on üks kõige sümboliks pilte Nessie ja on tuntud kui "Kirurgi's Photograph", mida paljud varem pidada hea tõendid selle koletis. Pilt avastati kui hoax 1994.

Kas me võrreldakse Michael Jackson surma, et Loch Nessi koletis? You bet. See tõestatud hoax näitab, kuidas kiiresti ja lihtsalt inimesed usuvad midagi, lihtsalt sellepärast, et see oli meedia, ja kuna on foto varundage lugu.

Kas me öelda, et eespool pilti Michael Jackson on kiirabi on võltsitud? No muidugi mitte, siis ilmselt ei saa võltsitud seda. Peame küsimus see pilt see on, Kas tõesti Michael Jackson on kiirabi? Kui see on Michael Jackson on kiirabi, kas ta on tegelikult surnud või südame seiskamisega?

Kuna me oleme õppinud video nimetatust Navi oli palgatud Michael Jackson ise korduvalt, et on peibutuslindudena, kes on öelda, seda ei teinud taas, vaid palju suuremas ulatuses? Me oleme ka kuulnud Michael Jackson isikliku treener Lou Ferrigno meenutavad ühes intervjuus, kuidas MJ panna Mannekiini kohta ennast kiirabi panna maha Papparazzi ... Mis on öelda, ta ei teinud seda uuesti?

Kas ei usu, et kõik, mida lugeda, kuulata ja näha.

Aga sellel saidil? Olen kuulnud sa räägid ...

Noh, soovitame teha oma mõtteid.

Me ei ole loll, nagu meedia arvab, et me kõik oleme.

Me kõik näeme, et ükski käesoleva lisab üles.

Tags: conspiracy, conspiracy theories, Death Hoax, Rumours, Video
Posted in Hoax Death, Rumours | Kommentaarid (49)

49 Vastused "Michael Jackson peibutuslindudena võib olla tähtis osa Death Hoax"

  1. MyBelovedMJ ütleb:

    On obivious et `s NOT Michael. Juba 1. minut Ma teadsin. Ta on valge riba üle valele grupis. Michael on alati see parem käsi, Navi on see vasakul! BIG BOMMER

  2. MyBelovedMJ ütleb:

    See on viis hirmutav

  3. wishful09 ütleb:

    Miski lisab üles. Kui wathcing intervjuusid, olen muutunud nii turhautuneita. Mulle tundub, nagu hüppamine läbi ekraani mõnikord. I Wana hõige palun küsida õigeid küsimusi. Te kõik olete just hüppas selle loo Michael on druggie. Sa usud midagi nii Eriskummainen nagu Michael on sõltuvusse anesteshia (SP), kui me ei ole kunagi kuulnud midagi see toimub varem. Ma mõtlen tõesti! Kas me ainult endale õde räägib tõtt. Kuidas convient. Oh, ja nüüd siin on koka täiendavalt valideerida oma lugu. Tõesti, sõbrake. Sa nägid hapniku tankid ja te oodanud nüüd midagi öelda? Anna mulle vaheaega. Kui need inimesed räägivad tõtt, on need mõned neist strangest inimeste ringi. I dont care, kes Michael on, oleksin öelnud keegi, kui ma nägin hapniku tankid, lahkumata oma maja. See doesn't saada võõras kui see, kuid usuvad, et kahtluse alla seda. Ma ei saanud isegi vahimehaanik Larry King eelmisel õhtul, sest kuidas on võimalik, et nii paljud inimesed on tulnud edastada märgistada talle druggie, kuid inimesed, kes teadsid teda hästi ja kulutada aega temaga igapäevase töö ja millised mitte, ei ole kunagi näinud teda. Kas ta tõesti nii hea, et tal võiks loll need kõik? I dont tean, aga vähemalt ma olen küsitlemises see, et erinevalt meedias. Loodan, et tõde tuleb välja. Ma loodan, et meedia jõuab otsin typerää. Mulle on nii häiriv, et inimesed usuvad kõike, ka meedias.

  4. Sosh ütleb:

    Kõigepealt, ma ei saa öelda, kui tema surma on hoax või mitte. Kui ma vaatan mõnel articals sellel saidil ma pigem usun, et see on tõepoolest hoax. Kahjuks me ilmselt kunagi teada, sure.Maybe on isegi mõrv, võttes arvesse kasutatud kummaline behaviuor on arst. Üks asi, mida me võime öelda kindel hetkel: me ei näe teda enam tantsima või teevad muusikat. Kui ta oli hoax või mitte, saab ta elus või puhata rahu. Midagi MJ on ära teeninud.

    Nüüd minu arvamus asju, mis happenend eelmisel nädalal seoses Michaels surma. Alates foto, kus näeme MJ on kiirustades võetud haiglasse. See on juba mainitud, et isik ei sarnanema Michael. Tema kõrvad, eybrows ja juuksed on erinev. Ka tema nahk ei oleks enam kollane cast see, kui Michael alati olnud üsna kahvatu värvi tema nägu. Ma arvan, et isik, see pilt ei ole Michael. Kvaliteet on pilt üsna halb, et see pidi olema Mobiiltelefon kaamera või midagi. Need kaamerad on tavaliselt üsna aeglane, nii pildistamist kui kõik on alles kõrkjast ja hurrying päästa elu ei ole lihtne, kui mitte võimatu! Isik, kes pidi ka olema väga lähedal voodisse võtta selline löök. Ma ei usu, et see oli võimalik võtta see foto on, et teatud hetkel.

    Lisaks sellele on (kinnitamata) kuulujutud alates haigla töötajad, et midagi imelik oli küsimus kui "Michael" oli kiirustades sisse Asjad läksid eri nagu nad peaksid. Nii et ma kahtlen selles oli tõesti Jackson sellel pildil.

    Teine osutades võltsitud surma võiks olla rehearsals, et AEG elada, kus registreeritakse HighDef Video ja Audio. Paistab, et see kõik oli planeeritud sel viisil. Pane Michael tagasi pilt ees tohutud 50 kontserti tour, mida ta ei olnud hakkan võtma. Uudised surmani tõstab koguarvust Kirjendamine müüdud rappidly. Ka veidi rohkem kui mängida, kuid pileti ostjatele tagasi oma pileti ja annab valida tagasimakse või spetsiaalne pilet, mis on kavandatud bij MJ ise. Loomulikult nende kaheksa, nii et tegelik MJ fans vaja koguda neid kõiki. Kui 50% piletite ei tagastata, AEG Elus on palju vähem finantsvõimalusi võlga. Lisa, et miljoneid välja DVD või BluRay (Joe jacksons äriühing, mis ta ilusti vooluvõrku ajal intervjuu?) Kettad, mida müüakse lõpptarbijale rehearsals ja AEG annab suur kasum. On ka laulu nad kasutada (Need ei auto meist). Kas nad wan't teha meedia?

    Punkt kolm: Kas MJ (kui üldse on MJ) liiguvad helikopter. Raske öelda. On võimalik, kuid kui ta on välja viiakse helikopteri juurde van, näeme musta rihmad äraviimist. Kõrvaldamiseks võib põhjustada keha liikuda, kui veel sees helikopteriga. Asi on minu arvates huvitavam on kuju organi keha kotti. See ei ole tegelikult välja näeb seal on reaalne organ seda (või on CSI eksitav mind?)

    Seejärel punkti neli: Paljud inimesed räägivad palju erinevaid asju. Mulle tundub, et enamik inimesi, mida saab teha kasumi arvel stiuation otsima rääkida ainult halbu asju talle (Uri Geller näiteks). Teised inimesed (Lou Feringo) räägime Michael nagu tervislikemaid isik planeeti. On tõde kusagil keskel? Kes saab või peab usume. Koos harjoituksesta meeles näe MJ tantsid nagu ta oli ainult 25, ma arvan, et me saame eirata allmost kõik negatiivsed uudised. Michael oli probabbly füüsiliselt, vaimselt kui ka rahaliselt on heas seisukorras, kuid ta tahtis pääseda meedia. Parim hetk oleks, kui maailm oli austada ja näha teda uuesti ja "die" sellisel viisil asjakohane kuningas Pop kell uue ajaloolise hetke.

    Nii et mulle tundub nagu hoax. Ja kindlasti, Michael on üks isik, kes võib selle võimalikuks. RIP Michael. Kas sa oled surnud või elus. We'll miss you! Nagu teada täna õhtul alates memoriaali teenust, me vähemalt õppida me kunagi se te uuesti ja võimalik hoax surma ei olnud astmelised täita lõppeesmärk tagasitulek

  5. charbour ütleb:

    Te olete teinud seda uuesti.
    Olen just lõpetanud watching MJ's memorial televisioonis ja need on tõesti öelda, et viimase 40 minuti jooksul, sest see lõpetanud .. kuid tean, et ma just lugesin, et sul on mulle mõtlemist ta võib tõesti olla elus taas! Kui Pariisi lagunes Ma arvasin, olin hakkan nutma! See oli nii kurb ..
    Sul on nii õigus aga ma lihtsalt soovivad tõde võiks tulla kiiresti. Kus see surmatunnistus? Ja nagu te ütlesite, kogu see asi, mida lihtsalt ei saa lisada üles.

  6. mysticallymagestically ütleb:

    He may be dead or even “dead” but even after the memorial service today and even after the heart-breaking words of his daughter Paris, I am still unsure. Memoriaali oli täpselt, mida keegi oodata, mida kõik Kunniakas Komeus ja elegies, kuid ükski nendest kahtlustada küsimusi käsitletakse ja lõpuks see kõik, ma arvan, et kätte on lihtsalt distractor. Me ei näe Michael uuesti, kuid enne, kui kõik selle sõnumi üles, on põhjust empiirilistest kahtlust.

  7. noisehammer ütleb:

    Mina ka @ wishful09!

    im Saksamaa,
    IVE vaatasin memoriaali, minu nägu oli täis rebendid, nii kurb ...
    alguses kõik nendel päevadel, mul oli tõesti arvata, ta võiks elus. kuid see punkt, i cant usun, et see enam ...
    kõik tundub nii õige, eriti Pariisi lõpus. see on väga tume päev mind ....

    ainus asi, kuidas see võib olla tõsi ta on veel elus:
    kogu pere dont teavad tema võltsitud, pereliikmed saab Olevad poolt MJ ise. , at ainus viis võin ette kujutada, ta on elus.
    IVE kuulnud kuulujutud, et Joe Jackson on osa sellest coverup .. ning võib-olla .. kuid tema vend ja Pariisis kindlasti mitte!

    on olnud nii palju postitusi viimase paari päeva ...
    mäletan veel seda üks:
    http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=24563

    see ma siiani uskuda, peab olema midagi valesti!
    Ja .. Käesoleva JoeJackson tundub olevat reaalne seal! Ma olen puutunud kokku üks neist foorum liiget. .. kuid nad dont usume oma sõna.

    pärast seda, kui kõik, i dont tea, mida arvata ..
    Oma nii kurb .. im algab mõelda HES tõesti surnud!

    on IVE postitatud ta teisel lehel
    kui michael tuleb tagasi, ma viska suurim erakond minu elu !!!!!!!!!!
    kui siis midagi juhtub tulevatel nädalatel ... then im 100% kindel, et ta on surnud! kahjuks
    Michael, kui teil on tegelikult elus, dont seda meile, et valu!

    Ma soovin, et saaksin suudelda ta nägu kohe ..!

  8. Yes555 ütleb:

    Michael surma tunnistus:

    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Pärast mälestusmissal, täna, olen 99% kindel, et ta on surnud. Eriti pärast näha Pariisi nutma.

    RIP

  9. SkylinexBleedsxRed ütleb:

    See võib tunduda bonehead asja öelda, aga võib-olla Pariis oli astmelised tegutseda sel viisil lõpus memoriaali? Kui te võtate arvesse kõik faktid, mis ei ole lisades ning arvestades pildi talle haiglas eespool Äkki keegi või pere teada, et ta on endiselt elus. Ja et nad ei ole öelnud, et lapsed midagi. VÕI Äkki nad leidsid, mida nad olid näinud Michael kui see oli tõesti peibutuslindudena. Ma lihtsalt üritan joonis kõik välja, kuna pärast vaatame memoriaali teenus, Deep kehtestatakse sees, olen veendunud, ta on tõesti läinud seda maailma, sest Pariisi reaktsiooni ja ka Jermaine's. Kuid isegi kõige memoriaali teenuse Asjad ei tõusta. Väidetavalt oli kaks kirstu's, Kuld, mida me nägime televiisorist vaadanud liiga lühike ja väike isegi Mikaelin tähtsus on 5'11 ja 120LBS ning pere pidas erakoolituse memoriaali kell 8. Miks neil on 30 minuti memoriaali teenuse Michael, Rush teda läbi tänavate Los Angeles, Ja ole isegi korralik matmise kava !!??? On ringluseks, surmatunnistus oma nüüd, kuid ma ei saa kommenteerida, sest ma ei tea isegi, mida nad peaksid välja nägema või on kirjutatud neist. Siin on link:
    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    I'm on tara nüüd, kui palju memoriaali teenust, ja olen hakanud küsida mõned küsimused enda ja võimalus teda ikka veel elus. Ma ei saa aru küll, miks see Pariisi lihtsalt üles ja rääkida, nagu seda? Ta oli alati väga vaikne ja häbelik. See kõlab nii reaalne kuigi. Ma loodan Michael veel siin närbumine. Olen väga sickened ja vigastamine.

  10. Shikster ütleb:

    Ok ma vaatasin, et mälestusvõistlus. Ma peaaegu arvasin, see oli tõeline ja ta oli surnud. Perekond kõik olid päikeseprillid, sest teades, et Michael wasn't surnud .... Nad couldnt luua rebendid vaja. Jermaine tegi parima, et toota rebendid aga laulu laulu naeratusega .... Mis tegi mind hmmmm oli just viimaste hetki, kui kogu perekond oli laval ... ... vahimehaanik Pariisi ... ... .. shes rohkem oma tasku raamat siis kogu asi ... .. siis Janet pöördub teda ja ütles midagi ... ... .. siis ta unustab umbes tema tasku raamat ja proovib vaadata kurb ... .. siis Paris räägib ... ... .. ta ei keskmine töökohtade püüab cry kuid doesn't shed a tear ja siis on whisked ära Janet. Michael on väärt rohkem surma kui elu ... ... .. olen fänn, kuna Jackson 5 ... ... .... Selle kerge murda, kui varjestatud poolt päikeseprillide nagu Marlon tegi. Need kõik saab nutt teel panka. Michael on möödas piisavalt pikk, et pull ise Outta võlg ... ... ... .. kuid tema fännid ei andesta talle.

  11. noisehammer ütleb:

    Ma sain teavet isikule, kes i dont tahan öelda. Nii et võib-olla tõesti MJ on elus ...!

    i dont tea, mida öelda ..

  12. Madason ütleb:

    Korras. Kus Michaels keha kahekordsest "kloonida" Navi kui ta oli väidetavalt surnud. Kas keegi garanteerida Navi, või on tema asukoht teadmata.

  13. mysticallymagestically ütleb:

    Samuti, kõik suured võrk on rohkem koos üksikasjad sündi oma lastele, tema abielu (te) ja suhteid, tema väidetava narkootikumide kasutamise üle lihtne asi, mis on tema surma! Miks me Hukkua kõik need üksikasjad tema omandit ja võlgade asemel kuidas tõenäoline on, et 50 aastat vana mees, kes oli kontrollitakse täiesti tervete vaid pelgalt kuud tilka surnud ilma põhjuseta.

  14. edenmalfoy ütleb:

    Üritasin oma parima, et ei näe pic temast on kiirabi ... kuid see on inevitble eeldas. Pärast näeme aga, ma arvan, et ta ootab veidi kummaline tundub, et seal on pinge pea vastutava isiku, et foto. Mis oleks võimatu, kui sa olid tegelikult võimeline vaja hingamine toru ...

    Kas keegi teine arvates on kummaline, et ta lõpetas mälestusmärk, millel on foto, milles sõnad: "Ma olen elus" on seda?

  15. nycscenie ütleb:

    Tundub usutav umbes navi ja Mannekiini asi, aga kuidas sa seletada Pariisi's jaotatult memoriaali teenust? Kas 11-aastane tüdruk tõesti lamamine ja tegutsevad? Loodan, 2 sõnastatakse ka tulevikus oma laste rolli, hoax cuz ma tõesti ei usu, HES elus, kuid võib-olla im just, kes soovivad liiga raske.

  16. Andrea ütleb:

    edenmalfoy, ma kuulen teid. Ma leidsin selle üsna kummaline, et taustaks ütles: "Ma olen veel elus ..".

    Näpunäiteid? Võib-olla. Maailm ei tohi kunagi teada. Ta oli mõistatus, kui ta oli "elus" ja ma olen kindel, et ta Võtan jäävad nii surma ".

  17. Andrea ütleb:

    Pean naljakat, et sertifikaat ütleb, et "Forest Lawn Cemetery oli" ajutine "dispositsiooni keha, kuid lõplik matmine on pooleli tundmatu asukoht." ja et ta elas oma vanema kodus, hehe. Lisaks veel muidugi, keegi ei ole allkirjastanud., Eks?

    Ausalt, KES ISEGI FREAKING knows enam kogu see MJ Koettelemus! Ausalt Soovin surma fotod peaks tulema nii see squash on Olevad surma kuulujutud, OR tahaksin ta tupsahtaa peidukohtade ja öelda Psych! Just nii ma (nagu ka paljud teised inimesed) võib kergendada nende silmis veidi.

  18. mbc080709 ütleb:

    Vaatasin memoriaali eile õhtul ja nüüd on väga raske öelda, et see on "ei ole surnud." Aga kuidas see "fantastiline lugu", kas ei oleks kena, et juhtub?

    - Kujuta ette, et MJ on juba "suri", sest mitu aastat, let's öelda, mitu aastat (vähemalt kuna enne 1993), nagu ta oli raske pressitud meedia, ventilaatorid, meedia ja soovis lõõgastuda annd lihtne elu. Me teadsime tegelik MJ on mitu kahekordistub (sosia) ja ta nõustus parim neist on teda üles võtma oma koha täielikult, kuid on teada, et ühel päeval tuli ümber suuri probleeme, mis on olnud (võlad jaoks Jõukas elule, süüdistusi Pedophilia toodud topeltkuupäevade MJ - kindel, et see punkt see on tõsi - elu ohjeldamatu sosia täis mahukates annuste narkootikumide, ravimite ja erinevad - lühidalt, kahekordse seejärel sai isehakanu). Praegu tegelik MJ on uuesti kontakti (ainult kohas, kus ta on) tema parimad sõbrad, tema tootjad ja korraldada: kontserte just korraldada mitmeid hull kuupäevad, et luua BIG tulu. Tegelik MJ oli astmelised abiga arst Conrad Murray topeltrahastamise mõrva (mis on peaaegu sama, kui ta oli juba surnud kõigile, kes on koos oma keha), kes ei reharsal aadressil Staples Centeri LA kaks nädalat tagasi ja et see vajalikuks peab hästi videod ja fotod on HIM, tegelik MJ nagu võlu, et te leiate laval London @ O2 Arena 13. juulil 2009, esimesest päevast tema 50 kontserti (Pange tähele, et nad ei tühistamiseks kuupäevad). See vabastada kõik pattude Pedophilia, ohjeldamatu elu jne ... ja tule elus on tohutu rõõmu tegeliku MJ fänni. Ühe saab tõeline MJ, üks, kes on alati olnud veidi enne uue sajandiks. Ehk ta Maksan trahvi kõike vaid ette kujutada, raha oleks!

    Olenemata sellest, milliseid on: RIP MJ!

  19. SFAN ütleb:

    Tahaks MJ tuleb elus becos "Ma tõesti hindan oma andeid ja tema sissemaksete üle nende aastate jooksul ja see on selline suur jäätmete talle läinud liiga kiiresti, ei näe tema 3 armas lapsed kasvavad suureks ja olla Hooldatud tema poolt.

    Viia läbi surma hoax tundub liiga suur skaalal ette kujutada tema punkti. Milline oleks maailm mõtleb temalt, kas ta tõesti tuleb tagasi elusana. Kas ta ei oleks õiguslikult laetud tegemiseks surma hoax juba surma tunnistuse on välja andnud? Kahtlemata, kui ta tõesti tuleb tagasi elus, tema fännid on kõige õnnelikud inimesed ümber, kuid ma arvan, Dun tema sõbrad ja kolleegid oleks see naljakas! Kui ei ole kõik need Superstars viibida memoriaali juba teadis, et see on hoax The House, kellega nad on esitanud talle spetsiaalse memorandum.

    Ma arvan, et kui ta tõesti soovib teha kõnealust surma hoax see oleks ainus eesmärk Ametiaja rahus, eemal paparazzi ja raev meedia kellest üle nende aastate jooksul on hävitanud osa oma karjääri, mitte tagasi tulla juurde rambivalgusesse palju rohkem teema meediat kontrollida about.

    Meedia kogu maailm eelkõige seotud meelelahutus tootmisharu on hästi teada, et oleks võimalik viia sisse "Star" ja ka selle järgi on "Star" koos nende tõepärast ja ebaõige aruanded. Ja kahjuks, Michael Jackson on üks kahetsusväärne ohver.

    RIP Michael Jackson, The Lord armastab sind palju rohkem kui keegi teine ja see on põhjus, miks sa oled Tema poolel nüüd rahu ja mugavust. Kuigi vihkan kaotada meie rakkaimpansa kuid need, kes lahkus meist on kindlasti parem koht vastab härra. Kõik me kohtub jälle üks päev ees, Issand! Ciao!

  20. edenmalfoy ütleb:

    Ah jaa, ka, ma arvan, et see on üsna lihtne seletada Pariisi "jaotust. See ei ole tõesti tema. Samuti on Prince Mikaelin 1 ja 2 alusel. Kui MJ on Olevad oma surma, mis ei ole tema tegelik lapsed, reaalne lapsed on temaga. Ja mis lihtne asi, mida teha; saanud asutus doubles kolm lapsed, kes on silmitsi suudaksime kunagi näinud, kuni paar kuud tagasi. Ta toetab väiteid, et ta ei olnud talle märtsis pressikonverentsil (mis mulle, see on üsna selge, et see ei ole talle); Michael eirata linna kuud tagasi oma armastatud laste köisik ... sest ta ei jäta neid ... ja panna keha kahekohalised kõigi nelja neist.

    Ja kui te lõpetate ja mõtlevad, milliseid täiuslik cap tema memoriaali saada inimesi arvan, et ta on surnud, tema tütar sob läbi südamest hüvasti oma isa. Ma tõesti arvan, et ta on elus ning olin pisarais, sest tema oli see südantlõhestav. Niisiis, ta lülitid välja lapsed, tema kahekordset ja oma paraadi ümber tänavatel LA täiesti Unmasked, paar kuud tagasi, saavad lapsed pildid on magazing või 12 ja siis ta sureb ja väike tüdruk pildistatud temaga paar kuud tagasi, läheb onstage ja puruneb alla. See on täiuslik. Inimesed ei kavatse küsimus sellest.

    Aga samas, kui palju pereliikmeid peaks olema selles, et teda vahetustehingu oma laste võltskaupadest? Sest .. kindlasti pere võiks öelda oma laste peale keha doubles ...

    Oh, ja on keegi teine märganud, kuidas nüüd CNN asemel öelda surma legend it's' MJ's salapärane surm "? Vähemalt keegi on lõpuks öelda midagi on kalane kusagil.

    Võibolla see on lihtsalt wishful thinking ... ma lihtsalt ei taha seda, et olla tõsi, see tundub liiga hirmus, et olla tõsi.

  21. oldgregg ütleb:

    Tahaksin armastust MJ surma olla hoax, kuid ka see reserv kohtuotsust. Ma ei saa aru, millist ta tahaks teha midagi sellist, pärast seda, kui kõik oli ta hounded poolt meediale hilisem osa oma aastat. Ma arvasin, Marlon tabas naela pea seda, mida ta ütles, kui ta ütles oma apretiga kuni minna kirje salvestada, mitte keegi meist võiks kujutada tegutsenud nii-he didn't on elu tõesti.

    Ma arvan, kurb sellest, ja mis ta on läbi, ja et ma mõistan täielikult, kui ta on otsustanud võlts oma surma (kurat ma tahtmine pärast seda, mida HES pidi taluma!)

    Aga seoses selle Navi Imitoija osa asju, im karda Navi ilmusid BBC breakfast perjantaiaamuna 8.oo GMT rääkida Mikaelin surma, ning selle kohta, kuidas ta oli olnud peibutuslindudena jaoks MJ mõnda aega paar aastat tagasi. Seega couldnt on Navi, kuid ta on kindel, et kurat oleks võinud olla keegi teine. I karjus minu silmis välja eile õhtul kell memoriaali-spetsiaalselt kui ta oli väike tüdruk sai üles, et täiesti murdis mu südame.

  22. bghoppy ütleb:

    Miks Paris nutt tõesti mõjuvad nii palju? Puudusid tegelik Repiä tema silmad, see on täiuslik lõppenud ja kõik kohustused on või oli või teadis laste tähed. Kõik need inimesed on alguse saanud näidata biz näiteks lapsed, ning vaatamata "probleeme ja valu" nad kõik emane umbes alates kahju oma lapsepõlve ", need on kõik ikka veel valmis ja julgustav saadab need vähe talled võetud tähelepanu veelgi ilgelt kasutades nende isade surma oma debüüdi.
    Fake nutt on lihtne, nagu kurat, mida teed, vaid küsida liikluses politseinik koos naise kihutaja.
    Mul on küsimus, meditsiini-ja / või õiguslikku folks. Kas on normaalne surmariski cert. öelda "Teatised üksnes ei kehtivat dokumenti tõestav." punaste taustal kiri?

  23. elde ütleb:

    Mul on 2 VIP-piletid, mis oli tavapäraselt teine kontsert, et O2 ja et lükati märtsini ja sai teate, et selliseid pileteid tagasi või parially kaubelda a memorial pilet; arvates tähendab see on mingi vigastuse kontrolli alla käimas ... Seevastu Ma kuulsin, et need 3D memoriaalinstitutsioonide piletid olid mõeldud Michael ise!?

  24. bghoppy ütleb:

    Ma vaatasin seda umbes surma cert: Üldteave Tellimine California Death Sertifikaadid
    Tõhus 1. juuli 2003, on kaks liiki tõestatud koopiad sünni ja surma kirjeid:

    Tõestatud koopia: See on regulaarne tõestatud koopia identsed, mis on välja antud enne 1. juuli 2003. Need antakse välja ainult volitatud isikute poolt määratletud töötervishoiu ja tööohutuse Kood 103526 (vt loetelu allpool). Tõestatud koopia võib kasutada, et teha kindlaks isiku nimetatud sertifikaati.

    Sertifitseeritud Infoteenused Copy: See on ka regulaarne tõestatud koopia, kuid see on legendi üle silmitsi avaldusega "teade, mitte kehtiv dokument kehtestada identiteeti." A Certified Infoteenused Kopeeri ei saa kasutada luua identiteeti. Isikud, kes ei saada tõestatud koopia võib saada sertifitseeritud Infoteenused Kopeeri.
    otsin selle üles sain teada, Californias siin on ka dokument, mida nimetatakse Proof of Death kirja.
    Ma tahan näha, et kiri ja lahata pic, enne kui ma võin panna minu arvates on lihtsalt.
    Pea meeles, see on Showbiz, folks.
    Ja mida rohkem ma mõtlen selle üle, kui ei ole firma seal, mis aitab rikkaid inimesi võlts oma surma, või soodustada täielik muutus identiteet, ma alustama üks mina. Loomulikult on olemas nõudlus.

  25. feyaya ütleb:

    minna, selle väidetava "Surm hoax päevik" Ma leidsin siin. uskumatu öelda, kõige vähem! kuid ma ei tea, kas see võib olla valmistatud. Mis sa arvad??
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  26. Bee ütleb:

    Huvitav sait! Ma vaatasin kogu memoriaali eile ja viidi üle rebendid mitmeid küsimusi. Kuid kaks asja ei paistab mulle veidi kummaline:
    1) evangeeliumi laulu alguses, "kiiresti ja väga kiiresti, me näha kuningas ... .." Nüüd, mida oleks võinud lihtsalt juhus ja lemmik evangeeliumi lugu.
    2) lapsed: kindel, et nad on olnud nädala murehtia, kuid ma ei näe mingeid märke neile võttes karjus ajal teenust korraga! Nad tundus kohutavalt laissez-faire, nii et võib-olla nad teadsid nad saaksid näha nende isa varsti uuesti?
    Ka Pariisi lõpus (õnnistama tema süda!) Teda vähe kõnes tundus väga Jäik, ja kui ta karjus "ta pöördus ära kohutavalt kiiresti oma tädi Janet. Sel ajal olin viiakse ära kõik eelmised laulud ja tributes ja emotsioonide, kuid hiljem kui vaadata videot, siis tundus nagu harjutatud kõnes.
    Ma ei süüdista Michael üks bitt, kui ta oli võimeline tõmmake see välja ning võiks elada rahumeelselt koos oma laste ja lähimate liitlaste välja saarel kusagil.
    Kõik uue tehnoloogia, mis on olemas, et ei olnud olemas ajal Elvis surma, ma ei tea, kas see on lihtsam jälgida teda üks päev?

  27. mysticallymagestically ütleb:

    Olen nõus kõik oma avaldused Andrea. Me kõik ootame, et toksikoloogia raporti tulemused, eks? See on pean ütlema midagi. Ja muidugi asjaolu, et ta on ajutiselt maetud "at Forest Lawn, või ta on? Ma mõtlen, headus ... miks see kõik võtab nii kaua, kui ta lihtsalt suri füüsiline põhjustada näiteks südame seiskamisega, hmm? Billy Mays maeti sees päeva, Farrah Fawcett maeti järgnevate päevade jooksul, siis on küsimus siin Michael?

  28. Andrea ütleb:

    Minu arvates on üsna kummaline, et pärast "Memorial" Nobody nägin kedagi võtta kirstu välja Staples center või krediteerib surnuvanker või midagi. Ja pere läks hotelli lõunaks hiljem? Teed sa nalja? Hahahaha. See on kõige funniest juhul olen kunagi näinud, ja ütlen, kuna MJ kogu surma analüüs. Nüüd nad isegi ei tea, kus nad ei lase vaeste Michael olla maetud. " Hmm, veel üks mõtlema. Võib-olla kusagil, sest ta ei ole surnud. Sheesh.

  29. Fanaatikko ütleb:

    At memoriaali Service, ma leidsin on huvitav, et MJs vend Marlon Jackson sisaldas lugu MJ kannad varjab oma kõnes. Marlon ütles midagi MJ oli riietatud nagu vana vastik otsib meest poodi ja ta tunnustatud teda ja MJ oli nördinud, et Marlon tunnustatud talle, et poest. Marlon pöörata tähelepanu asjaolule, et ta võib alati tunne vend ükskõik mida. Tundus, nagu Marlon teadis MJ vaatasin oma memoriaali teenust kusagil nii Marlon oli saates subliminal msg et MJ üürile teda tean, et ta teadis, et isikul, kes suri ei olnud MJ. Olen ka kahtluse alla asjaolu, kui Marlon Jackson oli tõepoolest nuta. Kuna ta oli seljas päikeseprillid on hoone, ma ei saa öelda. Olen märganud, et kui ta oli teda nutt frenzies, ei teinud ta pärast eemaldada päikeseprillide hävitada tema pisarad ära. Ma arvan, Usher oli tõepoolest nutt ja ta tegelikult ära tema snnglasses hävitada rebendid kaugusel. I believe Marlon Jackson is/was an actor in the past so he could have easily been putting on an act. I also found it interesting that little paris jackson showed no emotions throughout the entire service until the end. She was playing with a MJ doll throughout the service and on the stage, until Ms. Janet told her something. Then, little paris gave her farewell and started to cry but her face did not appear to look flushed like brooke shield's when she cried. I saw no tears on little paris face, she quickly hid her face. I first began to ask myself was MJs death a fake when his brother, Jermaine Jackson, gave the news conference at UCLA hospital. He spoke into the camera and said may allah be with you always Michael. It seemed like he knew MJ was watching the event somewhere in a reclusive place and he was just giving MJ his best wishes at a new life. IDK maybe that's just jermaine's nature, but I found that a bit questionable. When Janet Jackson appeared at the BET awards. I said to myself, “wow, janet jackson is an extraordinary strong woman or a very good “actress” Considering that Janet has been acting since like the tender age of 12, if MJ death is indeed a fake Ms. Janet could have definitely pull that performance off. She said that her family “elected” her to speak at the BET awards. I asked myself why would they elect the babygirl to speak and not jermaine since he's been the voice of the family. Maybe they needed the event to appear more believable and to achieve that they needed a actress. Considering MJs financial problems, pending lawsuits, and tarnished image, faking his own death is not to far fetched. In an interview he once said that he did not like to tour, he hated it, so I've been asking myself why is he touring again ever since the 'this is it' conference at o2 arena. I am not making any claims nor speculations that MJ faked his death. Rather, I am just sharing my observations. If MJ did indeed faked his death, I hope he finds the peace that he's been searching for. May allah forever be with you and your loved ones brother Michael.

  30. jaydogg Says:

    Did anyone not notice that when Paris was crying (or acting) that there were no tears in her eyes? OK, aside from that if this is all a big hoax than I hope it never comes out or it was all in vein. Don't you think that Michael for once in his life deserves a break from all this? Let him relax and enjoy his life for once if he is still alive. And if he is not than God bless him and all he has had to put up with throughout his life. RIP or LIP

  31. nycscenie ütleb:

    @edenmalfoy I can believe that maayybbe the children/paris were acting but body doubles for kids? I dont think so. If you look at a pic and vids of them from when they were little they look the exact same way now. Princes hair got darker but paris looks exactly the same.

  32. feyaya Says:

    AGREED. there has only been speculation about where his “body” is going to be buried. i have never heard of a body staying unburied for this long.

    um, does anyone find the first man to sing “we are the world” at the memorial a bit peculiar?? someone said it could it be michael, but looking at his hands, it would seem hard to make makeup look that natural. what does everyone else think about this man?

    another thing. IF michael is indeed alive, the memorial seemed to have been swarming with subliminal messages. ie the “i am alive” statement at the end, “michael we love you more, now join us.” at the beginning of the last performance, excessive use of present tense when referring to him. i read an article earlier when i trying to find out more about uri geller. it was saying that michael had agreed to work with him to add positively influencing subliminal messges to his songs. if that's true, and this is all a hoax, why wouldn't michael and uri collaborate again to add little hidden messges throughout the memorial??

  33. Andrea ütleb:

    @ nycscenie – I second that notion. It clearly IS his kids. However, I still think they are in on the entire thing.

  34. Andrea ütleb:

    Also, I thought it'd be appropriate for me to mention that on an interview I saw last night on the show 'extra' the lady was interviewing one of MJ's older doctors and friend – I honestly forget his name, but I'll never forget what he told the reporter. He said that once Michael Jackson even told him that he knew he'd be on top again if he 'died' and that one day they were having dinner together and he brought him into another room and Michael told him that should anything happen to him, to make sure he (the doctor) teaches the kids the ways of Jehovah's witness or whatever, and to make sure his mother gets the children.

    HMMMMMMMMM. Suspicious huh? But I can't really trust anything anyone says now in light of his 'death'. People keep springing up from everywhere these past few weeks to say things about MJ that they should have said a long time ago. Just raises more and more suspicion for me.

  35. SkylinexBleedsxRed Says:

    They should do a DNA test on every kid because Debbie Rowe even said she carried the two oldest kids, But it wasn't Michael's sperm. So obviously how can they be his biological kids? Think about it. Kõva häälega naerma. The youngest of the kids, I don't know about, As does anyone because no mother's background. He is a mystery child. All I know is that these kids do not have that black people hair. They have fine, White people hair. It just makes no sense! If these kids were mixed, It would show with at least some black people hair!

  36. SkylinexBleedsxRed Says:

    Please, Someone send me a link to the picture of Michael with the words, I'm Alive on it. I watched the memorial, But I must have missed that picture.
    About that diary, Okay, THAT was really weird. I wonder how credible a source that Derek is though?? It would be amazing if he came back and did a tour like the Derek site said. I'm glad that I'm not the only one who thinks that the memorial was entirely staged. Good points being pointed out by everyone here. It makes total sense!

  37. dirtydiana Says:

    Is it me or does Michael's oldest son and one of the Jackson's brothers appear to be laughing after Paris's questionable reaction? The same Jackson brother appeared to be laughing earlier also. This whole situation just gets weirder and weirder. Notice how Reebe Jackson walks over to MJ's eldest before Paris speaks as if to make sure the kids don't slip up. It all looked staged to me. And notice how not one Jackson has a tear rolling down their cheeks. I know that everyone takes death differently but come on, I still cried more, even with all my suspisions.

  38. dirtydiana Says:

    Maybe the Jackson brother isn't laughing and is crying the more I look at the video but MJ's son does appear to be smirking.

  39. MONij ütleb:

    To OLDGREGG, one of the readers [Tis_Ruthy] posted an interesting link to an article in relation to MJ's March conference in London [You may like to read this newspaper report from March this year…..http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1159645/Trembling-gaunt-100million-debt-Michael-Jackson-makes-final-entrance.html…read the last section….seems otthers noticed the difference in Michael's face…hmmmm]. In this article, it is mentioned that Navi was in the audience at the time of the conference, could this have been a decoy too, so that people do not go thinking that the person on stage is not the real MJ?

  40. SkylinexBleedsxRed Says:

    feyaya: That man at the beginning to sing We Are The World. That can't be Michael. It looks nothing like him. I know when Michael played the mayor in Ghosts, I could easily recognize him. Michael has distinct eyes that I would know anywhere. The guy at the memorial doesn't add up to Michael. IF it is him, Wow, Okay, Fooled me.

  41. ly9512 Says:

    Okay – weird. When I first saw that picture of him in the ambulance I thought his face looked so swollen. Especially from his nose to his mouth. Like its so much bigger than MJ's face. Some people said it could've been because of the drugs but they weren't 100% sure!

    I completely agree that not everything adds up from this story. Everything is just kind of a mystery! I can't wait until everything unfolds.

  42. Yes555 Says:

    IF michael is indeed alive, the memorial seemed to have been swarming with subliminal messages. ie the “i am alive” statement at the end, “michael we love you more, now join us.”

    “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from a Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

    http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

    LYRICS:

    There's a man
    Who plays the game of life so well
    Ooh, there's such a man
    His thoughts you can never tell, ooh
    And it's just the way he
    Thought it would be
    'cause the day has come
    For him to be free
    I'm alive and I'm here forever

    This is the man
    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    There's a man
    Everybody thought they knew
    Ooh, there's such a man
    He's not like me and you, ooh

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man
    (this is the man)
    Ooh yeah
    (ooh, yeah)
    This is the man
    (this is the man)
    This is the man

  43. SFAN Says:

    A person who really planned to hoax their death will not allow themselves to reappear in the public ever again with the same identity so fans out there can drop their hopes of MJ suddenly popped out from no where with a surprise and staged a comeback concert, he is not stupid, so it is as good as MJ is already dead! His ultimate aim is to have peace and privacy.

    If MJ is really dead, he could be feeling really sad now because while he was alive, people chose to believe the bad things about him and when he died, people still chose to believe that he actually staged a death hoax, he may be asking 'Why nobody just believed me just for once!”

    Deep in my heart, I hope he is really not dead but out there somewhere having his peace finally and live to ripe old age because he deserves it. If he is really dead, I hope everyone can just respect this truth and give comfort to his loved ones that he had left behind because they are the ones that are suffering in pain right now.

    God bless u MJ, no matter where u are now because I know you are in a better place rite now!

  44. curious_george Says:

    Glad I'm not the only one who is wondering if this is all a hoax. And for the record, I was never a huge fan of MJ so it's not like I'm just having trouble accepting his death.

    I found the speech by daughter Paris to be extremely fake and stiff; rehearsed. For all of the noise she made, not a tear. While Marlon was giving his speech, she was fiddling with her little hand-bag a lot; and twice Janet turned to her and said something at which point she finally strung the purse strap over her shoulder and then in a really 'fake' sort of way, leaned on Janet. It was as if Janet told her “lean on me, try to look sad.”

    Also, it was bizarre the the Jackson brothers all wore dark shades. Something you might expect at a MIB Convention but not a memorial. At times they appeared to have the facial expression of someone 'choking up' but never a tear to be seen rolling down their face. When you're that choked up, tears can't help but fall – duh. And when Marlon started with his speech, his voice was all shaky and cracking up…but again, not a tear to be shed. I call BS.

    as for the pic of MJ in the ambulance; as someone in the healthcare profession for many years, who's actually DONE CPR, the hand placement of the paramedic is way off. It appears the palm of that hand is on the upper chest, just below MJ's left shoulder; definitely not the correct hand placement for doing chest compressions.

    I listened, last week, to the 911 call and something seemed off with that call. The dispatcher sounded very aloof, he asked strange, irrelevant questions but didn't seem to ask the questions you'd expect one to ask. The caller was overly polite; ended every sentence with “sir.” Do you really think that if you're in the presence of a non-responsive celebrity, one in which a doctor is there performing CPR and it's obviously not helping, is going to be so polite? So calm? And then there's the whole issue of the caller admitting that the doctor present was doing CPR on the bed. WTF? To me that was a screw-up. Even people with a basic CPR course know that you can't deliver effective chest compressions on a soft, cushiony surface; you gotta get the person onto a hard flat surface, down on the floor if necessary. A doctor would have known this for crying out loud, particularly one who would be frantically trying to save someone like MJ.

    I found it strange at the end of this call, when the caller advised that a doctor was there w/ MJ, and that MJ was 'cold' (implying it was too late), that the dispatcher then just said something to the effect of “okay, well they should there right away”….I would think a real dispatcher would not be so quick to determine “it's too late”……and at the end of that call, the dispatcher tells him “if you need anything else, call us.” WTF? What a strange thing to say. And I thought that EMS dispatchers were to stay on the line until it was confirmed that paramedics/EMS HAD arrived.

    Oh, and I thought Brooke Shields' speech was a little fake, too. There were times that she was choking up a lot…..but amazing, no tears….eyes didn't even become glassy or watery.

    Lastly, I think it's bizarre that the family would have brought the 3 children up on stage like that. I thought these kids were very sheltered and protected from the media…….now suddenly they're on stage for all the world to see? How inappropriate on the family's part for deciding to allow this……….but then again, if MJ isn't really DEAD, it's not such an inappropriate thing to do because it's merely part of the 'act.'

    Oh……and the oldest boy didn't seem the least bit upset, either. If these kids were as close to MJ as it's been reported, don't you think they'd have been crying? red swollen eyes? I mean, you can't stop a kid from crying.

    I call total BS.

  45. Goldie Says:

    i love this website

    i belive michael is alive and in a better place alone with his kids <3

  46. Sosh Says:

    About Michaels Kids: Isn't it possible the kids at the memorial tuesday, arent'his kids? It was only recently that Prince and Paris are seen unmasked. It could have been Michaels Imposter with just a few kids hanging around to show the public their faces. This way they can be easily staged. Or was it just a coincidence this happenend only some weeks ago?

  47. MyBelovedMJ Says:

    About the whole “Children” thing. To be hornets, i think that the children know`s that ther father is in fact still alive, i think they saw him at the hospital, to say “goodbye” for now, and Daddy will see you soon. If Michael faked his own death, i am pretty sure that he would reveal himself, at one of the concerts, but that would also be the last time that he would ever perform again. All that crap with Michael beeing on drugs, and skinny and all that shit, my god, i have never in my entire life heard so much BS as that. If you look at teh rehearsel videos, you can see that Michael is in Great shape, and Danceing and sining like he always have done. I`m pretty sure that it infact was him on the rehearsels, between the sings, Michael is talking, and that IS his voice for sure. I love his voice, so that would not be so esaly forgotten. And in some of the reherasel videos, Think it is Billie Jean, Michael goes upclose to the Camara, you can see his entire face. And let me just say. NO FAKE THERE. But what concerns me most, is that he was in such great shape, as he was, and then duddnly he “drops” dead. NOWAY. I don`t believe that, I think he is alive. I will believe he is dead the day i get to see his body. I have a feeling that we would get us a surprise at the Concert the 29th of August. Just a thought.

  48. alive Says:

    Did anyone hear what Latoya said to the fans at the Nokia? She said Michael Is Watching and he Sees all of you and he Loves you all so much. She would be the one to let something slip. If she meant he was watching from heaven or up above then why didn't she say that? It doesn't feel right and your gut feeling is usually the right one. Anyone else think this was strange?

  49. Andrea ütleb:

    @ alive – no, I didn't see that speech, but LOL at Latoya. IF ANYONE could mess this hoax up it'd be her.

    I do find that strange, though.

Jäta vastus

Sa pead olema sisse logitud, et kommenteerida.