Michael Jackson Hoax Døden

Er King of Pop virkelig død?

Som du kan se af denne video, Crazed fans at mob Navi i Japan, alle tror uden tvivl, at de er vidne til Michael Jackson. I løbet af video, når de viser en sammenligning mellem Navi og MJ begge maskerede, det er meget svært at se forskellen. Det ville være endnu sværere at skelne mellem disse to i en fuzzy image for eksempel .... Måske ligesom lidt sløret billedet nedenfor til venstre?

width=310

Dette er den eneste billede i eksistens, der giver nogen form for gyldigheden af 'Death' af Michael Jackson.

Af en eller anden mærkelig grund, er dette det eneste billede, der er blevet taget af Michael Jackson, da han blev lagt i ambulancen, på trods af, at der var flere mennesker til stede på det pågældende tidspunkt. Betænkningstiden af vinduet, farvning af billedet, og let fuzziness gøre det meget mistænkeligt, at det gyldighed.

Dette er også det eneste billede, der eksisterer af Michael Jackson, der viser os, at han var døende, eller bliver taget til hospitalet. Alle andre billeder findes vise en form for et organ i en hvid organ pose på en båre, der så vidt vi er, kan have indeholdt noget.

Det er også blevet bragt til vores opmærksomhed, at paramedic hvem der gør brystet komprimering på MJ (CPR) har sin hånd placeret lige op i nærheden af hans hals, selv om faktum er, at han burde gøre CPR yderligere ned over Brest knoglerne. Måske var dette alle "iscenesat" for at hjælpe os alle til at tro, historien, at Michael Jackson er død. Tænk over det ... hvis der ikke image som den ovenfor var blevet frigivet, så alle ville være en meget mere mistænkelige! Hvis der var noget image, og vi var alle forventes at tro, at det virkelig var ham i kroppen taske, som gik til lighuset, mange mennesker ville være at betvivle gyldigheden af de historier vi blev fodret af medierne.

Men da der er et billede på eksistensen, billedet ovenfor, vi formodes at gå ... "Oh okay, ja det ser ud som MJ derinde, så jeg gætter han virkelig er død derefter«. Kun på grund af et billede???

width=300

Dette billede af Loch Ness Monster blev betragtet som fotografisk bevis for de 60 år, indtil den blev vist sig at være en Hoax.

Lad os tale om en anden enkelt billede, lokket folk til at tro, en Hoax i 60 år. Dette billede var, at af Loch Ness Monster. Angiveligt taget af Robert Kenneth Wilson, en London gynækolog, billedet blev offentliggjort i Daily Mail den 21. april 1934. Denne enkelt billede, er en af de mest ikoniske billeder af Nessie og er kendt som "kirurgens Fotografi«, som mange tidligere anses for at være god dokumentation for monster. Billedet blev afsløret som Hoax i 1994.

Er vi sammenligne Michael Jackson død til Loch Ness? Du satsning. Denne bevist Hoax viser bare, hvor hurtigt og nemt vil folk tro på noget, bare fordi det var i medierne, og fordi der er et foto til at bakke op historien.

Skal vi sige, at ovenstående billede af Michael Jackson i ambulance er en fake? Nr. naturligvis ikke, du kan naturligvis ikke fake det. Hvad vi må sætte spørgsmålstegn ved dette billede er det, er det virkelig Michael Jackson i ambulance? Hvis det er Michael Jackson i ambulance, er han virkelig døde eller hjertestop?

Da vi har lært fra videoen ovenfor, at Navi blev hyret af Michael Jackson selv ved flere lejligheder at være en lokkedue, der er at sige, at det ikke skete igen, blot på en meget større skala? Vi har også hørt Michael Jackson's personlig træner Lou Ferrigno husker i et interview, hvordan MJ sætte en mannequin af sig selv i en ambulance til at udskyde Papparazzi ... hvad der er at sige, at han ikke gøre det igen??

Mener ikke, at alt, hvad du læse, høre og se.

Hvad med denne hjemmeside? Jeg hører dig sige ...

Nuvel, vi opfordrer dig til at gøre op dit eget sind.

Vi er ikke dumme gerne medier mener, at vi alle er.

Vi kan alle se, at det hænger slet ikke sammen.

  1. MyBelovedMJ Said,

    Det er obivious at det `s IKKE Michael. Allerede den 1. minut, jeg vidste. Han har den hvide stribe på den forkerte arm. Michael altid har den på højre arm, Navi har det på VENSTRE! BIG BOMMER

  2. MyBelovedMJ Said,

    Det er vejen til skræmmende

  3. wishful09 Said,

    Intet kommer op. Når wathcing interviews, jeg blevet så frustrerede. Jeg har lyst til at hoppe gennem skærmen tider. I wana råbe venligst, stille de rigtige spørgsmål. De alle har lige sprunget på denne historie om Michael er en druggie. Du mener noget så aparte som Michael er afhængig af at anesteshia (SP), når vi har aldrig hørt noget om dette sker før. Jeg mener virkelig! Er vi bare til at påtage sig sygeplejerske er at fortælle sandheden. Hvordan convient. Åh, og nu her kommer en kok til yderligere at validere hendes historie. Really, kammerat. Du så ilt tanke og du har ventet indtil nu for at sige noget? Giv mig en pause. Hvis disse mennesker er at fortælle sandheden, de er nogle af de strangest mennesker rundt. I dont omhu som Michael er, ville jeg have fortalt nogen, hvis jeg så ilt tanke forlader hans hus. Det gør ikke få fremmed end det, men endnu folk tror, at det uden at sætte spørgsmålstegn ved det. Jeg kunne ikke engang se Larry King i går aftes, fordi hvordan er det at så mange mennesker er kommet frem til at mærke ham en druggie, men mennesker, som faktisk kendte ham godt, og tilbragte tid sammen med ham daglige arbejder, og hvad ikke, har aldrig set ham. Kunne han virkelig være godt, at han kunne narre dem alle? I dont know, men i det mindste jeg sætte spørgsmålstegn ved det, i modsætning til medierne. Jeg håber, at sandheden kommer ud. Jeg håber, at medierne ender ser dumt. Jeg synes, det er så foruroligende, at folk mener, at alt det i medierne.

  4. Sosh Said,

    Først og fremmest kan jeg ikke sige, hvis hans død er en skrøne eller ej. Når jeg ser på nogle articals på dette websted jeg er tilbøjelig til at tro, det er faktisk en skrøne. Desværre vil vi nok aldrig, for sure.Maybe er det endda mord, taget hensyn til de mærkelige behaviuor af læge. En ting, vi med sikkerhed kan sige på nuværende tidspunkt: Vi vil aldrig se ham igen danser eller gør musik. Hvis det var en spøg eller ej, han kan leve eller hvile i fred. Noget MJ har fortjent.

    Nu er min mening om nogle af de ting, happenend i sidste uge om Michaels død. Begyndende med et fotografi, hvor vi kan se MJ blive hastet til hospitalet. Det er allerede nævnt, at personen ikke ligne Michael. Hans ører, eybrows og hår er anderledes. Også hans hud har en mere gul stoebt til det hvor Michael altid haft en lidt bleg farve i hans ansigt. Jeg tror, at den person, på dette billede er ikke Michael. Kvaliteten af billedet er temmelig dårlig, så det skulle være en cellphone kamera eller noget. Disse kameraer er tilbøjelige til at være temmelig langsom, så tager et billede, når alle er i et kapløb og hurrying at redde et liv bliver ikke let, hvis ikke umuligt! Den person, også skulle være meget tæt på sengen for at tage denne form for skud. Jeg tror ikke, det var muligt at tage dette foto på det tidspunkt.

    Ud over dette er der (ubekræftet) rygter fra sygehuspersonalet at noget mærkeligt var i gang, når »Michael« blev hastet i. Tingene gik forskellige, som de bør. Så jeg tvivler på, at det var virkelig Jackson om, at billedet.

    Den anden peger på en falsk død kunne være rehearsals, at ifølge AEG levende, når der registreres i HighDef Video og Audio. Ser ud til, at det var alle planlagte denne måde. Put Michael tilbage i billedet med en massiv 50 koncerter tour, som han ikke vil tage. Nyheden om hans død vil øge det samlede antal registreringer sælges rappidly. Også lidt mere af et gamble, men lad billet købere returnere deres billet og giver muligheder for en restitution eller en særlig billet konstrueret bij MJ selv. Naturligvis deres er otte, så reelle MJ fans behovet for at indsamle dem alle. Hvis 50% af billetterne refunderes, AEG Live har en langt lavere finansielle gæld. Tilføj til, at de millioner off DVD eller BluRay (Joe jacksons selskab, som han pænt sat under interviewet?) Diske, der vil blive solgt med den endelige rehearsals og AEG vil gøre en stor fortjeneste. Der er også den sang, de anvendes (De har ikke bil om os). Gjorde de wan't at afgive en redegørelse til medierne?

    Punkt tre: Er MJ (hvis overhovedet det er MJ) flytter på helikopter. Svært at sige. Det er muligt, men når han er transporteret ud af helikopteren i den varevogn, vi kan se de sorte stropper er fjernet. Fjernelse af disse kan få kroppen til at bevæge sig, når stadig inde i helikopter. De ting jeg finder mere interessant, er formen af det organ i kroppen taske. Det behøver faktisk ikke at ligne der er en reel et organ i det (eller er CSI vildledende mig?)

    Derefter til punkt fire: Masser af mennesker, fortæller en masse forskellige ting. For mig ser det ud, at de fleste mennesker, der kan gøre en fortjeneste af stiuation se og tal kun dårlige ting om ham (Uri Geller for eksempel). Andre mennesker (Lou Feringo) taler om Michael som den sundeste person på kloden. Er sandheden et sted i midten? Hvem kan eller skal vi tror på. Med øvelse i tankerne, og ser MJ danse som om han kun var 25, jeg tror, vi kan se bort fra næsten samtlige negative nyheder. Michael var probabbly fysisk, psykisk og økonomisk i en god tilstand, men han ønskede at slippe for medierne. Det bedste tidspunkt ville være, hvor verden var respektere og se ham igen og »die" på en måde i forhold til King of Pop på en nyoprettet historiske øjeblik.

    Så for mig ser ud som en skrøne. Og endeligt, Michael er en person, der kan gøre det muligt. RIP Michael. Uanset om du er død eller levende. Vi vil savne dig! Hvad lærte aften fra mindegudstjeneste, vi i det mindste lære vi vil aldrig se dig igen, og en eventuel Hoax-død ikke var iscenesat til at udføre det ultimative comeback

  5. charbour Said,

    Du har gjort det igen.
    Jeg har netop færdig med at se MJ's mindesmærke på TV og har været virkelig sagt i de sidste 40 minutter, da det færdige .. men ved, at jeg netop læst, at du fik mig tænker han kunne virkelig være i live igen! Når Paris brød Jeg troede, jeg var gonna græde! Det var så trist ..
    Du er så ret skønt, jeg ønsker blot sandheden ville komme ud snart. Hvor er denne dødsattest? Og som De sagde, det hele bare ikke tilføje op.

  6. mysticallymagestically Said,

    Han kan være døde eller endog "døde", men selv efter mindegudstjeneste i dag, og selv efter at centrum-breaking ord hans datter Paris, jeg er stadig usikker. Mindesmærket var præcis, hvad man kunne forvente hvad med alle de hæderlig pomp og elegies, men ingen af de mistænke spørgsmål blev behandlet, og ved udgangen af det hele, jeg tror, at det tjente som blot en distractor. Vi kan aldrig se Michael igen, men indtil alt dette rydder op, er der grund til empiriske tvivl.

  7. noisehammer Said,

    me too @ wishful09!

    im fra Tyskland,
    ive set mindesmærket, mit ansigt var fulde af tårer, så trist ...
    i begyndelsen af alle disse dage, jeg var virkelig tro, han kunne være i live. men på dette punkt, i cant mener det mere ...
    alt ser ud til at være sandt, især Paris i slutningen. dette er en meget mørk dag for mig ....

    det eneste, hvordan det kunne være rigtigt, at han stadig er i live:
    hele familien dont kende hans fake, familiemedlemmerne bliver fingerede ved MJ selv. Thats den eneste måde jeg kunne forestille mig, han er i live.
    ive hørt rygter om, at Joe Jackson er en del af coverup .. og måske .. men hans bror og Paris sikkert ikke!

    Der har været så mange stillinger i løbet af de sidste par dage ...
    Jeg kan stadig huske dette ene:
    http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=24563

    Det gør mig stadig at tro, at der må være noget galt!
    Og .. denne JoeJackson synes at være den reelle en der! Jeg er i kontakt med en af disse forum medlemmer. .. men de dont tror hans ord.

    jo, jeg dont kende hvad de skal tro ..
    dens så trist .. im begynder at tænke HES virkelig døde!

    som ive indsendt den på en anden side,
    hvis Michael kommer tilbage, vil jeg smide den største part af mit liv !!!!!!!!!!
    om der vil intet ske i løbet af de næste par uger ... derefter im 100% sikker på, at han er død! desværre
    Michael, hvis du virkelig er i live, dont gøre det for os, at smerte!

    Jeg ville ønske, jeg kunne kysse hans ansigt lige nu ..!

  8. Yes555 Said,

    Michael død certifikat:

    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Efter mindegudstjeneste i dag er jeg 99% sikker på, at han er død. Især efter at have set Paris græde.

    RIP

  9. SkylinexBleedsxRed Said,

    Det kan lyde som en bonehead ting at sige, men måske Paris var iscenesat til at handle på denne måde i slutningen af mindesmærket? Hvis du tager hensyn til alle de fakta, der ikke tilføje op, og under hensyntagen til det billede af ham på hospitalet ovenfor, måske er der nogen, eller familien ved, at han stadig er i live. Og at de ikke har fortalt børnene om det. ELLER, Måske de troede, de havde set Michael, når det var virkelig en lokkedue. I'm just forsøger at tallet alt ud, fordi efter at se mindegudstjeneste, dybt ned indeni, jeg er overbevist om, han har virkelig gået ud af denne verden på grund af Paris' reaktion og også Jermaine's. Men selv på mindegudstjeneste tingene ikke tilføje op. Angiveligt var der to kisten's, guld, vi så på TV så ud for kort, og bittesmå selv for Michael's statur af 5'11 og 120LBS, og familien havde en "Privat" mindesmærke på 8AM. Hvorfor skulle de have en 30 minutters mindegudstjeneste for Michael, Rush ham gennem gaderne i Los Angeles, og ikke engang have en ordentlig begravelse planen !!??? Der er en omsætning af dødsattesten af hans ude nu, men jeg kan ikke kommentere dette, fordi jeg ikke engang ved, hvad de skal se ud eller har skrevet om dem. Her er link:
    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    I'm on hegnet nu efter at have set den mindehøjtidelighed, og jeg begynder at stille nogle spørgsmål om ham og muligheden for at han stadig er i live. Jeg ved bare ikke forstå det selv, hvorfor skulle Paris bare op og tale gerne det? Hun var altid meget stille og genert. Det lød så virkelige selv. Mit håb om Michael stadig her er fading. Jeg er meget sickened og skadelig.

  10. Shikster Said,

    Ok jeg iagttog de Memorial. Jeg næsten troede, det var ægte, og han var død. Familien alle bar solbriller fordi vel vidende, at Michael var ikke døde .... De couldnt skabe tårer behov. Jermaine gjorde sit bedste for at producere tårer mens synger sangen smil .... Hvad gjorde mig gå hmmmm var i det sidste øjeblikke, hvor hele familien var på scenen ... ... se Paris ... ... .. shes mere i hendes lomme bog derefter det hele ... .. så Janet skiftes til hende og siger noget ... ... .. hun glemmer om hendes lomme bog og forsøger at se trist ... .. derefter Paris taler ... ... .. hun gør et gennemsnit job forsøger at græde, men gør ikke kaste en tåre og derefter er whisked væk af Janet. Michael er mere værd i døden end livet ... ... .. Jeg har været fan siden Jackson 5 ... ... .... Dens let at bryde ned, når afskærmet ved solbriller gerne Marlon gjorde. De er alle vil blive skriger deres vej til banken. Michael vil være gået længe nok til at trække sig Outta gæld ... ... ... .. men hans fans ikke vil tilgive ham.

  11. noisehammer Said,

    Jeg fik information fra en person, som jeg dont vil fortælle. Så måske MJ er virkelig live ...!

    jeg dont kende hvad de skal sige ..

  12. Madason Said,

    Ok. hvor var Michaels organ dobbelt 'klon' Navi, da han blev angiveligt død. Kan nogen stå inde for Navi, eller er hans opholdssted ukendt.

  13. mysticallymagestically Said,

    Også alle større netværk er mere optaget af de nærmere omstændigheder vedrørende fødslen af hans børn, hans ægteskab (er) og relationer, hans påståede stof brug over det simple spørgsmål, som er hans død! Hvorfor er vi oversvømmes med alle disse oplysninger om sin ejendom og gæld i stedet for, hvor usandsynligt det er, at en 50-årig mand, der blev kontrolleret for at være fuldstændig sund lige blotte måneder væk dråber døde uden årsag.

  14. edenmalfoy Said,

    Jeg har prøvet mit bedste for at ikke se pic af ham i ambulance ... men det er inevitble formoder jeg. Ved at se det dog, jeg synes, det ser lidt mærkeligt, synes det, at der er spænding i panden på den person, i dette foto. Hvilket ville være umuligt, hvis du var faktisk i stand til at bruge en vejrtrækning tube ...

    Har nogen andre synes, det er besynderligt, at de lukkede mindesmærket med et foto med ordene »Jeg er i live 'på det?

  15. nycscenie Said,

    Synes troværdige om Navi og mannequin ting, men hvordan forklarer du Paris's opdeling på mindesmærket service? Kunne en 11-årig pige virkelig blive liggende og handler? Jeg håber, 2 læst i fremtiden hans børns rolle i Hoax cuz Jeg mener virkelig, HES live men måske im blot ønsker for hårdt.

  16. Andrea Said,

    edenmalfoy, jeg hører dig. Jeg fandt det lidt mærkeligt, at det som udgangspunkt sagde "Jeg er stadig i live ..«.

    Fingerpeg? Måske. Verden kan aldrig vide. Han var et mysterium, da han var 'live', og jeg er sikker på, at han vil forblive sådan i 'død'.

  17. Andrea Said,

    Jeg finder det morsomt, at attesten siger, at Forest Lawn Cemetery var en »midlertidig« disposition af kroppen, selv om endelig nedgravning er 'færdigbehandlet på et ukendt sted «. og at han boede i hans moder hjem, haha. Også stadig naturligvis ingen, der har underskrevet den., Right?

    Ærligt, WHO ENDOG freaking kender længere med hele MJ prøvelser! Helt ærligt jeg OENSKE død fotos ville komme så det ville squash det fingerede død rygter, eller jeg ønske han ville pop ud af dækkeevne og sige Psych! Bare så jeg (ligesom mange andre) kan lette deres sind en smule.

  18. mbc080709 Said,

    Jeg så mindesmærket i går aftes og nu er det meget vanskeligt at sige, at det er "ikke død". Men hvad med denne "fantastiske historie", ville det ikke være vidunderligt, at der vil ske?:

    - Forestil Dem, at MJ er allerede "gik" i flere år, lad os sige mange år (mindst siden før 1993), da han blev hårdt presset fra medier, fans, medier og ønskede en slappe annd nemt liv. Vi vidste det virkelige MJ har flere fordobler (sosia) og havde aftalt med de bedste af dem for ham at indtage sin plads helt, men ikke vide, at det en dag kom ud omkring de enorme problemer, der er blevet (gæld for en opulent livet, anklager om pædofili af den dobbelt MJ - sikker på, at på dette tidspunkt dette er sandt - levetid uhæmmet sosia udfyldt massive doser af narkotika, medicin og forskellige - kort sagt en dobbelt så blev til en bedrager). På dette tidspunkt den reelle MJ har genoptaget kontakten (lige fra det sted, hvor han er) med hans bedste venner, hans producenter og afholdelse af koncerter lige til at organisere en række vanvittige datoer for at skabe et BIG tilbagevenden. Den virkelige MJ var iscenesat med hjælp fra læge Conrad Murray dobbelt's mord (som er næsten som om han var allerede død for alle, der har kombineret med hans krop), som gjorde reharsal på Staples Center i LA for to uger siden, og at det ser passer godt i de videoer og fotos er ham, de reelle MJ som af charme, at du vil finde på scenen i London @ O2 Arena den 13. juli 2009, den første dag af hans 50 koncerter (bemærk venligst, at de ikke annullere datoer). Dette vil fritage alle synder af pædofili, uhæmmet liv osv. ... og komme i live til den enorme glæde af den sande MJ fans. Denne ene vil være den egentlige MJ, den ene som altid har været op til lige før det nye årtusinde. Måske han vil betale en bøde for alt men tænk de penge, der ville være!

    Men uanset er: RIP MJ!

  19. SFAN Said,

    Jeg vil meget gerne MJ at være i live becos' jeg virkelig sætter pris på hans evner og hans bidrag i løbet af disse år, og det vil være sådan et stort spild at have ham gået for hurtigt, ikke i stand til at se sin 3 dejlige børn vokser op og til at blive strigles ved ham.

    At foretage en død Hoax synes for stort et omfang at forestille sig på hans punkt. Hvad ville verden tænker på ham, hvis han virkelig kommer tilbage i live. Ikke ville han være juridisk opkræves ved at foretage en død Hoax med allerede død attestering? Ingen tvivl om, hvis han virkelig kommer tilbage i live, hans fans vil være det mest lykkelige folk rundt, men jeg Dun tror hans venner og kolleger vil finde det morsomt! Medmindre alle de superstjerner til stede ved mindesmærket allerede vidste det er en skrøne, herunder Parlamentet, som de har præsenteret ham med en særlig memorandum.

    Jeg tror, at hvis han virkelig ønsker at gennemføre denne død Hoax det ville være det eneste formål med at gå på pension i fred, væk fra Paparazzi og Frenzy medier som i løbet af disse år har ødelagt en del af sin karriere, frem til at vende tilbage igen i rampelyset med meget mere emne for medierne til at se nærmere om.

    Medier over hele verden især vedrørende underholdningsindustrien har været kendt for at være i stand til at få en 'Star', og også for at nedbringe et »Star" med både deres sande og usandfærdig rapporter. Og desværre Michael Jackson er en af de uheldige offer.

    RIP Michael Jackson, The Lord elsker dig meget mere end alle andre, og det er grunden til du er ved hans side nu i fred og komfort. Selvom vi hader at miste vores kære, men de, der forlod os, er afgjort i et bedre sted med Herren. Alle vi mødes igen en dag foran Herren! Ciao!

  20. edenmalfoy Said,

    Oh yeah, også, jeg tror, det er ret let at forklare Paris' opdeling. Det er ikke rigtig hende. Hverken er Prince Michael's 1 og 2. Hvis MJ har forfalsket hans død, det er ikke hans virkelige børn, de virkelige børn er sammen med ham. Og hvad en simpel ting at gøre; get organ fordobler for tre børn, der er ansigter, vi aldrig set før et par måneder siden. Det ville støtte det krav, at det ikke var ham i marts pressekonference (som for mig, det er ret klart, at det ikke er ham); Michael springes over byen måneder siden med sin elskede børn på slæb ... fordi han aldrig ville forlade dem ... og sættes i kroppen fordobles for alle fire af dem.

    Og hvis du stoppe op og tænke på det, hvad en perfekt cap at hans mindesmærke at få folk til at tro, han er død, har hans datter sob en dybtfølt farvel til sin far. Jeg mener virkelig, han er i live, og jeg var i tårer på grund af hende, det var hjerteskærende. Så han skifter ud ungerne, hans dobbelte og deres parade rundt i gaderne i LA, helt afsløret, et par måneder siden, får børnene billeder i en magazing eller 12 og han dør, og den lille pige fotograferet med ham et par måneder siden, går onstage og bryder sammen. Det er perfekt. Folk vil ikke tvivl om, at.

    Så igen, hvor mange familiemedlemmer skal være på denne for ham at skifte sine børn for forfalskninger? Fordi .. sikkert familien kunne fortælle sine børn, bortset fra kroppen fordobler ...

    Åh, og har nogen andre har bemærket, hvordan nu på CNN i stedet for at sige død en legende det 'MJ's Mystiske dødsfald «? Mindst en person er i sidste ende sige noget's Fishy sted.

    Måske er det bare ønsketænkning ... jeg bare ikke vil gøre dette til at være sandt, forekommer det alt for frygtelig til at være sandt.

  21. oldgregg Said,

    Jeg ville elske for MJ død for at være en skrøne, men jeg vil også reserve dom. Jeg kan slags forstå, hvorfor han ønsker at gøre noget i den retning, efter at alle var han hounded af medierne i den senere del af hans år. Jeg troede, Marlon ramte hovedet på sømmet med, hvad han sagde, da han sagde om hans dressing op for at gå til record butik, ikke en af os kan forestille sig en eksistens gerne, at-han gjorde ikke have et liv virkelig.

    Jeg føler mig trist, for det, og for, hvad han har været igennem, og for at jeg kan fuldt ud forstå, hvis han har besluttet at fake sin egen død (helvede Jeg vil være fristet efter hvad HES måttet affinde sig med!)

    Men med hensyn til Navi oplevelse aspekt af tingene, im bange Navi vist på BBC morgenmad fredag formiddag 8.oo GMT taler om Michael's død, og om, hvordan han havde været en lokkedue for MJ for en tid et par år siden. Så det couldnt have været Navi, men det er sikker som helvede kunne have været en anden. Jeg græd mine øjne ud i aftes på Memorial-specielt når hans lille pige stod op, at helt brød mit hjerte.

  22. bghoppy Said,

    Hvorfor Paris gråd virkelig genlyd med så mange? Der var ingen reelle tåre fra hendes øjne, det er den perfekte slutter, og alle der er eller har været eller vidste barn stjerner. Alle disse mennesker startede i vise biz som børn, og på trods af "problemer og smerter" sagde de alle tæve om fra "tab af deres barndom", de er alle stadig villige og opmuntrende at sende disse små lam i søgelyset, endnu mere sickeningly bruger deres fædre død som deres debut.
    Falske gråd er let som helvede ved den måde, bare spørg enhver trafik strisser med en kvindelig speeder.
    Jeg har et spørgsmål til medicinske og / eller juridiske folk. Er helt normalt, at en død cert. at sige "Informational Kun Ikke et gyldigt dokument til indentification." i rød baggrund bogstaver?

  23. elde Said,

    Jeg har 2 VIP billetter til, hvad der var normalt den anden koncert i O2 og at der var blevet udsat til marts og fik besked om, at disse billetter er refunderet eller parially handles for et mindesmærke billet; mener, at det betyder, at der er en slags havarikontrol stået på ... På den anden side Jeg har lige hørt, at disse 3D mindesmærke billetter blev designet af Michael selv!??

  24. bghoppy Said,

    Jeg kiggede op omkring dødsfaldet CERT: Generel information om Bestil Californien dødsattester
    Effektiv 1. juli 2003, er der to typer af bekræftede kopier af fødsel og død records:

    Bekræftet kopi: Dette er en regelmæssig bekræftet kopi identiske med dem, der er udstedt før den 1. juli 2003. Disse vil kun udstedes til autoriserede personer, som defineret af Health and Safety Code 103526 (se listen nedenfor). En bekræftet kopi kan bruges til at fastslå identiteten af den person, der er navngivet i certifikatet.

    Certified Informational Copy: Dette er også en regelmæssig bekræftet kopi, men det vil have en legende i hele ansigtet med udsagnet "INFORMATIVE, ikke et gyldigt dokument AT ETABLERE identitet." A Certified Informational Kopier ikke kan bruges til at fastslå identitet. Personer, som ikke er berettiget til at modtage en bekræftet kopi kan modtage en Certified Informational Kopiér.
    søger dette op Jeg fandt ud af i Californien her er også et dokument kaldes en Bevis for Døden Brev.
    Jeg ønsker at se, at brevet og en obduktion pic før jeg kan sætte mig på lethed.
    Husk dette er SHOWBIZ, folkens.
    Og jo mere jeg tænker over det, hvis der ikke er et selskab derude, der hjælper rige mennesker fake deres eget dødsfald, eller lette en fuldstændig ændring af identitet, vil jeg til at starte en selv. Naturligvis er der en efterspørgsel.

  25. feyaya Said,

    tage et kig på denne påståede "død Hoax dagbog" Jeg har fundet her. forbløffende, at sige det mildt! men jeg ved ikke, om det kunne være færdige. Hvad mener du???
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  26. Bee Said,

    Interesting site! Jeg så hele mindesmærke i går og blev flyttet til tårer på mange punkter. Men to ting gjorde sig ud for mig som lidt underligt:
    1) Evangeliet sang i begyndelsen, "Kort og meget snart, vi kommer til at se konge ... .." Nu, som kunne have været bare er en tilfældighed, og en foretrukken evangeliet sang.
    2) De børn: sikker på, de har haft en uge til at græmmes, men jeg kunne ikke se nogen tegn på dem, der råbte i tjenesten en gang! De syntes vældigt laissez-faire, så måske de vidste, at de gerne ser deres far snart igen?
    Også, Paris, i slutningen (velsigne hendes hjerte!) Hendes lille tale syntes meget opstyltet, og når hun skreg "hun vendte væk frygtelig hurtigt at hendes tante Janet. På det tidspunkt var jeg transporteres væk af alle de tidligere sange og hyldest og følelser, men senere, når man ser på videoen, det følte mig som en indøvet tale.
    Jeg vil ikke bebrejde Michael en bit, hvis han var i stand til at trække det ud, og være i stand til at leve fredeligt med sine børn og nærmeste allierede ud på en ø eller andet sted.
    Med al den nye teknologi, der findes, som ikke eksisterede på tidspunktet for Elvis død, jeg spekulerer på, om det vil være lettere at spore ham ned en dag?

  27. mysticallymagestically Said,

    Jeg er enig med alle dine udtalelser Andrea. Vi er alle stadig venter på toksikologi rapport resultater, right? That's må sige noget. Og selvfølgelig er den omstændighed, at han midlertidigt "begravet" på Forest Lawn, eller er han? Jeg mener, goodness ... hvorfor er det alle tager så lang tid, hvis han blot døde af en naturlig årsag gerne hjertestop, hmm? Billy Mays blev begravet inden for få dage, Farrah Fawcett var begravet inden for få dage, hvad er problemet her med Michael?

  28. Andrea Said,

    I also find it quite odd that after the 'memorial' NOBODY saw anyone take the coffin out of the Staples center or into a hearse or anything. And the family went to the hotel for lunch afterwards? ARE YOU KIDDING ME?! Hahahaha. This is the most funniest event I've ever seen, and I say event as in MJ's entire death scam. Now they don't even know where they're gonna let poor Michael be 'buried'. HMM, HERE'S A THOUGHT. Maybe NOWHERE, because he's not dead. Sheesh.

  29. fanatiker Said,

    At the memorial Service, I found it interesting that MJs brother Marlon Jackson included a story about MJ wearing disguises in his speech. Marlon said something about MJ was dressed like a old nasty looking man in a store and he recognized him and MJ was shocked that marlon recognized him at that store. Marlon put emphasis on the fact that he can always recognize his brother no matter what. It seemed like marlon knew MJ was watching his own memorial service from somewhere so marlon was sending a subliminal msg to mj letting him know that he knew that the person who had died was not MJ. I also questioned the fact if Marlon Jackson was indeed crying. Since he was wearing sunglasses in the building, I could not tell. However, I noticed that when he was having his crying frenzies, he did not once remove the sunglasses to wipe his tears away. I believe Usher was indeed crying and he in fact removed his snnglasses to wipe tears away. I believe Marlon Jackson is/was an actor in the past so he could have easily been putting on an act. I also found it interesting that little paris jackson showed no emotions throughout the entire service until the end. She was playing with a MJ doll throughout the service and on the stage, until Ms. Janet told her something. Then, little paris gave her farewell and started to cry but her face did not appear to look flushed like brooke shield's when she cried. I saw no tears on little paris face, she quickly hid her face. I first began to ask myself was MJs death a fake when his brother, Jermaine Jackson, gave the news conference at UCLA hospital. He spoke into the camera and said may allah be with you always Michael. It seemed like he knew MJ was watching the event somewhere in a reclusive place and he was just giving MJ his best wishes at a new life. IDK maybe that's just jermaine's nature, but I found that a bit questionable. When Janet Jackson appeared at the BET awards. I said to myself, “wow, janet jackson is an extraordinary strong woman or a very good “actress” Considering that Janet has been acting since like the tender age of 12, if MJ death is indeed a fake Ms. Janet could have definitely pull that performance off. She said that her family “elected” her to speak at the BET awards. I asked myself why would they elect the babygirl to speak and not jermaine since he's been the voice of the family. Maybe they needed the event to appear more believable and to achieve that they needed a actress. Considering MJs financial problems, pending lawsuits, and tarnished image, faking his own death is not to far fetched. In an interview he once said that he did not like to tour, he hated it, so I've been asking myself why is he touring again ever since the 'this is it' conference at o2 arena. I am not making any claims nor speculations that MJ faked his death. Rather, I am just sharing my observations. If MJ did indeed faked his death, I hope he finds the peace that he's been searching for. May allah forever be with you and your loved ones brother Michael.

  30. jaydogg Said,

    Did anyone not notice that when Paris was crying (or acting) that there were no tears in her eyes? OK, aside from that if this is all a big hoax than I hope it never comes out or it was all in vein. Don't you think that Michael for once in his life deserves a break from all this? Let him relax and enjoy his life for once if he is still alive. And if he is not than God bless him and all he has had to put up with throughout his life. RIP or LIP

  31. nycscenie Said,

    @edenmalfoy I can believe that maayybbe the children/paris were acting but body doubles for kids? I dont think so. If you look at a pic and vids of them from when they were little they look the exact same way now. Princes hair got darker but paris looks exactly the same.

  32. feyaya Said,

    AGREED. there has only been speculation about where his “body” is going to be buried. i have never heard of a body staying unburied for this long.

    um, does anyone find the first man to sing “we are the world” at the memorial a bit peculiar?? someone said it could it be michael, but looking at his hands, it would seem hard to make makeup look that natural. what does everyone else think about this man?

    another thing. IF michael is indeed alive, the memorial seemed to have been swarming with subliminal messages. ie the “i am alive” statement at the end, “michael we love you more, now join us.” at the beginning of the last performance, excessive use of present tense when referring to him. i read an article earlier when i trying to find out more about uri geller. it was saying that michael had agreed to work with him to add positively influencing subliminal messges to his songs. if that's true, and this is all a hoax, why wouldn't michael and uri collaborate again to add little hidden messges throughout the memorial??

  33. Andrea Said,

    @ Nycscenie - I anden at begrebet. Det er klart, er hans børn. Men jeg synes stadig, de er i på hele ting.

  34. Andrea Said,

    Også, jeg troede det ville være passende for mig at nævne, at om et interview, jeg så i går aftes om showet »Ekstra« fruen var interviewe en af MJ's ældre læger og ven - jeg ærligt glemme hans navn, men jeg vil aldrig glemme, hvad han fortalte reporter. Han sagde, at når Michael Jackson selv fortalte ham, at han vidste, han ville være på toppen igen, hvis han døde «, og at de en dag var der middag sammen, og han førte ham ind i et andet rum og Michael fortalte ham, at skulle noget ske med ham , for at sikre, at han (læge) lærer børnene de måder af Jehovas vidner eller hvad, og for at sikre hans mor får børn.

    HMMMMMMMMM. Mistænkelig huh? Men jeg kan ikke rigtig stole noget nogen siger nu i lyset af hans' død '. Folk holder opstår fra overalt i de sidste par uger til at sige ting om MJ, at de burde have sagt for længe siden. Bare rejser mere og mere mistanke for mig.

  35. SkylinexBleedsxRed Said,

    De skal lave en DNA-test på hvert barn, fordi Debbie Rowe selv sagde hun gennemførte de to ældste børn, men det var ikke Michael's sperm. Så selvfølgelig, hvordan kan de være hans biologiske børn? Tænk over det. Lol. Den yngste af de børn, jeg ikke kender til, og det samme gælder alle, fordi ingen mors baggrunden. Han er et mysterium barn. Alt jeg ved er, at disse børn ikke behøver at sorte mennesker hår. De har fine, hvide hår. Den virker bare ikke giver mening! Hvis disse børn har været blandede, Det ville vise med mindst nogle sorte hår!

  36. SkylinexBleedsxRed Said,

    Please, nogen sende mig et link til billedet af Michael med ordene, I'm Alive på det. Jeg så mindesmærket, men jeg må have glemt, at billedet.
    Om denne dagbog, Okay, det var virkelig underligt. Jeg spekulerer på, hvor troværdig en kilde, Derek er skønt?? Det ville være fantastisk, hvis han kom tilbage og tog en tur ligesom Derek site sagt. Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der mener, at mindesmærket var helt iscenesat. Gode punkter er påpeget af alle her. Det er meget nyttigt!

  37. dirtydiana Said,

    Er det mig, eller er Michael ældste søn og en af Jackson brødre synes at grine efter Paris's tvivlsom reaktion? Det samme Jackson bror syntes at grine tidligere også. Hele denne situation bare bliver weirder og weirder. Meddelelse hvordan Reebe Jackson går over til MJ's ældste før Paris taler, som om at sørge for, at børn ikke glider op. Det hele så iscenesat til mig. Og meddelelse, hvordan man ikke en Jackson har en rift rullende ned deres kinder. Jeg ved, at alle tager døden forskelligt, men kommer om, jeg stadig råbte mere, selv med alle mine suspisions.

  38. dirtydiana Said,

    Måske Jackson-bror er ikke griner og skriger jo mere jeg ser på videoen, men MJ's søn synes at være smirking.

  39. monij Said,

    Til OLDGREGG, en af de læsere [Tis_Ruthy] indsendt et interessant link til en artikel i forhold til MJ's marts konference i London [Du må gerne læse denne avis rapport fra marts i år ... .. http://www.dailymail.co .uk/tvshowbiz/article-1159645/Trembling-gaunt-100million-debt-Michael-Jackson-makes-final-entrance.html ... læs det sidste afsnit .... synes otthers mærke til forskellen i Michael's ansigt ... hmmmm]. I denne artikel, er det nævnt, at Navi var blandt publikum på tidspunktet for den konference, kunne dette have været en lokkedue for, så folk ikke går at tro, at den person på scenen er ikke den egentlige MJ?

  40. SkylinexBleedsxRed Said,

    feyaya: Den mand i begyndelsen at synge Vi er den verden. Det kan ikke være Michael. Det ser ikke noget som ham. Jeg ved, når Michael spillede borgmesteren i Spøgelser, jeg let kunne genkende ham. Michael har adskilte øjne, at jeg ville vide, hvor som helst. Den fyr på mindesmærket ikke tilføje op til Michael. Hvis det er ham, Wow, Okay, Fooled mig.

  41. ly9512 Said,

    Okay - weird. Da jeg først så, at billedet af ham i ambulance Jeg troede, hans ansigt så så hævede. Især fra hans næse til hans mund. Ligesom sin så meget større end MJ's ansigt. Nogle mennesker sagt kunne det har været på grund af narkotika, men de var ikke 100% sikker!

    Jeg er helt enig i, at ikke alt kommer op fra denne historie. Alt er bare sådan et mysterium! Jeg kan ikke vente til alt folder.

  42. Yes555 Said,

    IF Michael faktisk er i live, mindesmærket syntes at have været sværmer med subliminale beskeder. dvs. "Jeg er i live" erklæring ved afslutningen, "michael vi elsker dig mere, nu slutte sig til os."

    "Jeg er i live, og jeg er her for evigt?" They're lyrics fra en Michael Jackson sang han sunget med Paul McCartney kaldes "The Man"

    http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

    Lyrics:

    Der er en mand
    Hvem spiller spillet af livet så godt
    Ooh, der er sådan en mand
    Hans tanker man aldrig kan fortælle, ooh
    Og det er netop den måde, han
    Tænkte det ville være
    »forårsage dagen er kommet
    For ham at være fri
    Jeg er i live og jeg er her for evigt

    Dette er den mand
    Og det er netop den måde, hun
    Tænkte det ville være
    Som han siger, noget er
    Sket for mig
    Så, griner han, han skydes
    Og ruller op hans ærmer
    Jeg er i live og jeg er her for evigt
    Dette er den mand

    Der er en mand
    Alle troede, de vidste,
    Ooh, der er sådan en mand
    Han er ikke som mig og dig, ooh

    Og det er netop den måde, hun
    Tænkte det ville være
    Som han siger, noget er
    Sket for mig
    Så, griner han, han skydes
    Og ruller op hans ærmer
    Jeg er i live og jeg er her for evigt
    Dette er den mand

    Og det er netop den måde, hun
    Tænkte det ville være
    Som han siger, noget er
    Sket for mig
    Så, griner han, han skydes
    Og ruller op hans ærmer
    Jeg er i live og jeg er her for evigt
    Dette er den mand

    Og det er netop den måde, hun
    Tænkte det ville være
    Som han siger, noget er
    Sket for mig
    Så, griner han, han skydes
    Og ruller op hans ærmer
    Jeg er i live og jeg er her for evigt
    Dette er den mand
    (dette er manden)
    Ooh yeah
    (ooh, yeah)
    Dette er den mand
    (dette er manden)
    Dette er den mand

  43. SFAN Said,

    En person, der virkelig har planlagt at Hoax deres død vil ikke tillade sig at dukke op i den offentlige nogensinde igen med den samme identitet så fans derude kan slippe deres forhåbninger om MJ pludselig poppet ud fra noget, hvor med en overraskelse og iscenesat et comeback koncert, han er ikke dum, så det er så godt som MJ er allerede død! Hans ultimative mål er at have fred og privatlivets fred.

    Hvis MJ virkelig er død, han kunne føle virkelig trist nu, fordi, mens han var i live, folk vælger at tro på de dårlige ting om ham, og da han døde, folk vælger fortsat at tro, at han faktisk iscenesat et dødsfald Hoax, kan han bede »Hvorfor ingen bare troede mig blot for en gangs skyld!"

    Dybt i mit hjerte, jeg håber, han er virkelig ikke død, men derude et sted har hans fred endeligt og levende til moden alderdom, fordi han fortjener det. Hvis han virkelig er død, jeg håber, at alle kan bare respektere denne sandhed og giver komfort til sine kære, at han havde efterladt, fordi det er dem, der lider i smerte lige nu.

    Gud velsigne u MJ, uanset hvor u er nu, fordi jeg ved du er i et bedre sted ritual nu!

  44. curious_george Said,

    Glad for jeg ikke er den eneste, der spørger sig selv, hvis dette er alle en skrøne. Og for the record, jeg aldrig blev en stor fan af MJ så det er ikke som jeg lige har problemer med at acceptere hans død.

    Jeg fandt talen ved datter Paris for at være yderst falske og stiv; indøvet. Af alle de støj hun gjort, ikke en tåre. Mens Marlon gav sin tale, var hun spilder tiden med sin lille hånd-pose et parti, og to gange Janet slået til hende og sagde noget, på hvilket punkt hun endelig hængte den pung rem over hendes skulder, og derefter i en virkelig 'falsk' slags way, leaned on Janet. It was as if Janet told her “lean on me, try to look sad.”

    Also, it was bizarre the the Jackson brothers all wore dark shades. Something you might expect at a MIB Convention but not a memorial. At times they appeared to have the facial expression of someone 'choking up' but never a tear to be seen rolling down their face. When you're that choked up, tears can't help but fall – duh. And when Marlon started with his speech, his voice was all shaky and cracking up…but again, not a tear to be shed. I call BS.

    as for the pic of MJ in the ambulance; as someone in the healthcare profession for many years, who's actually DONE CPR, the hand placement of the paramedic is way off. It appears the palm of that hand is on the upper chest, just below MJ's left shoulder; definitely not the correct hand placement for doing chest compressions.

    I listened, last week, to the 911 call and something seemed off with that call. The dispatcher sounded very aloof, he asked strange, irrelevant questions but didn't seem to ask the questions you'd expect one to ask. The caller was overly polite; ended every sentence with “sir.” Do you really think that if you're in the presence of a non-responsive celebrity, one in which a doctor is there performing CPR and it's obviously not helping, is going to be so polite? So calm? And then there's the whole issue of the caller admitting that the doctor present was doing CPR on the bed. WTF? To me that was a screw-up. Even people with a basic CPR course know that you can't deliver effective chest compressions on a soft, cushiony surface; you gotta get the person onto a hard flat surface, down on the floor if necessary. A doctor would have known this for crying out loud, particularly one who would be frantically trying to save someone like MJ.

    I found it strange at the end of this call, when the caller advised that a doctor was there w/ MJ, and that MJ was 'cold' (implying it was too late), that the dispatcher then just said something to the effect of “okay, well they should there right away”….I would think a real dispatcher would not be so quick to determine “it's too late”……and at the end of that call, the dispatcher tells him “if you need anything else, call us.” WTF? What a strange thing to say. And I thought that EMS dispatchers were to stay on the line until it was confirmed that paramedics/EMS HAD arrived.

    Oh, and I thought Brooke Shields' speech was a little fake, too. There were times that she was choking up a lot…..but amazing, no tears….eyes didn't even become glassy or watery.

    Lastly, I think it's bizarre that the family would have brought the 3 children up on stage like that. I thought these kids were very sheltered and protected from the media…….now suddenly they're on stage for all the world to see? How inappropriate on the family's part for deciding to allow this……….but then again, if MJ isn't really DEAD, it's not such an inappropriate thing to do because it's merely part of the 'act.'

    Oh……and the oldest boy didn't seem the least bit upset, either. If these kids were as close to MJ as it's been reported, don't you think they'd have been crying? red swollen eyes? I mean, you can't stop a kid from crying.

    I call total BS.

  45. Goldie Said,

    Jeg elsker dette websted

    i belive michael is alive and in a better place alone with his kids <3

  46. Sosh Said,

    About Michaels Kids: Isn't it possible the kids at the memorial tuesday, arent'his kids? It was only recently that Prince and Paris are seen unmasked. It could have been Michaels Imposter with just a few kids hanging around to show the public their faces. This way they can be easily staged. Or was it just a coincidence this happenend only some weeks ago?

  47. MyBelovedMJ Said,

    About the whole “Children” thing. To be hornets, i think that the children know`s that ther father is in fact still alive, i think they saw him at the hospital, to say “goodbye” for now, and Daddy will see you soon. If Michael faked his own death, i am pretty sure that he would reveal himself, at one of the concerts, but that would also be the last time that he would ever perform again. All that crap with Michael beeing on drugs, and skinny and all that shit, my god, i have never in my entire life heard so much BS as that. If you look at teh rehearsel videos, you can see that Michael is in Great shape, and Danceing and sining like he always have done. I`m pretty sure that it infact was him on the rehearsels, between the sings, Michael is talking, and that IS his voice for sure. I love his voice, so that would not be so esaly forgotten. And in some of the reherasel videos, Think it is Billie Jean, Michael goes upclose to the Camara, you can see his entire face. And let me just say. NO FAKE THERE. But what concerns me most, is that he was in such great shape, as he was, and then duddnly he “drops” dead. NOWAY. I don`t believe that, I think he is alive. I will believe he is dead the day i get to see his body. I have a feeling that we would get us a surprise at the Concert the 29th of August. Bare en tanke.

  48. alive Said,

    Did anyone hear what Latoya said to the fans at the Nokia? She said Michael Is Watching and he Sees all of you and he Loves you all so much. She would be the one to let something slip. If she meant he was watching from heaven or up above then why didn't she say that? It doesn't feel right and your gut feeling is usually the right one. Anyone else think this was strange?

  49. Andrea Said,

    @ alive – no, I didn't see that speech, but LOL at Latoya. IF ANYONE could mess this hoax up it'd be her.

    I do find that strange, though.

  50. feyaya Said,

    that's hilarious about latoya. it would probably explain why she wasn't “elected” to speak about michael's death at the BET awards. about michael's physical condition: how ignorant is the media when they say he was skinny and all that crap?! michael has ALWAYS been skinny. ever since he was a little boy, he's been thin. they act like he was once a macho man, now he's bones with skin wrapped around them. get real!

  51. MariannaB Said,

    There is one thing that puts a full stop to “Michael intended to get away from all the pressure, heal the debts and thus planned and executed the fake”.
    Michael would NEVER intentionally have left alone his children. Certainly not to the any possible influence of his father.

    Michael loved to play with the media that had treated him so badly. But nor for the price of his children.

    If the tragedy was a fake put to scene then the origin is to seek in the greedy entourage.

    Michael was sold from the very beginning of his life – so were his brothers and sisters. None of them experienced a normal life.

    Now it's the turn on Paris, Prince and Blanket – and THIS, Michael would never haved allowed. Paris was sold at Stapels and Janet took her back like “well done”.

    Not one of Michael's closest friends was seen or heard in public except giving a “I don't participate in this”.

    To me, two possibilities: the whole thing is initiated by the entourage to the monetary wellfare of all involved.
    Or it happened as an unintential chain of unforeseen complications with the “in first place not-wanted” death of Michael.

    Real tragedies are written by life in a more uncomprehensible way than we can imagine. My brother had a stroke at age 41 and is ever since 100% handicapped. My sister-in-law works in a hospital. My brother was not seen by a PhD for 5 hours. And? She failed to help, that's all.

    I agree to the fake at the conference, I agree to the questionmarks with the ambulance, photo in the ambulance, uncomprehensive details of the last 2 weeks. I agree to the selling idea behind Staples and the play around with media for creating another mystery which sells well.

    But Michael would never have given up his children.

    RIP Michael – I just hope they bury you soon and do not sell your bones as well as your voice and gifts before.

    My daughter has become fond of you at age 7 and she answered immediately: oh no, Michael is dead. He loved his children.

    All our love and gratefulness keep accompaniing you whereever you are.

  52. JC.LOVES.MJ Said,

    The pic of him in the ambulance doesnt prove anything. I love MJ wid all my heartt and i believe that he very capable of faking his death, hes known as the guy who had many disguises. You know wats weird, how marlon spoke of how MJ was in diguise in a CD storee, is it just me or does any one else think that hes tryna send out a message that MJ is capable of disguising himself? As for the decoy, has anyoen seen Navi anywhere? like has he even commented on the deathh ? Its a tad weird how no ones heard from him, and the pic of MJ in the ambulance, he has the money and the mind to pull it off, its people like us who are able to question, I for one believe that he is alive. I just hope hes okay tho.

  53. Sosh Said,

    @MyBelovedMJ:

    How can Michael reaper at a concert 29th of august if these concerts will be canceled. Without Michael there is no use in having a this is it concert.

  54. JC.LOVES.MJ Said,

    Sosh: theyre not cancelling the concerts, they sed something about it being like a tribute thingg. right ?

  55. Sosh Said,

    Thats right, I've read in another topic and annother post by MyBelovedMJ that there are plans to have a concert at his birthday, 29 of august.

    Last week I heard that if the concerts go on like tribute concerts, they will be held in the LA Staples Center and not in the O2 Arena. Can anyone confirm this.

  56. Goldie Said,

    if michael is faking his death he´s not going to be in public ever again he is going to hide..

  57. Dweeby Guy Said,

    @JC.LOVES.MJ
    short after MJ's death, Navi was on a morning talk show talking about MJ's death and also BBC did a segment on him where he talks about how devasted he was when finding out.

    http://www.youtube.com/watch?v=HhoohFP2anM

    http://www.youtube.com/watch?v=1PugUvUHpRU

  58. edenmalfoy Said,

    @MyBelovedMJ

    Where did you see this footage of the rehearsal with all that extra stuff? All I've seen is the minute and a half of They Don't Really Care About Us…

    I would love a link to see the extra parts you were talking about.

  59. MyBelovedMJ Said,

    You look it up at youtube. Just type, Michael jackson Performence 2009, and they will all appear. I must admit, that mabye you will laugh in some of them, they are pretty funny . And listen to Michael`s wonderful voice. Then you will never forget it

  60. Samantha Said,

    It's simple, the day i heard he was dad, i broke down into tears, i was almost going to commit suicide, i love mj. But another side of me was saying that his Alive, and its easy to beleive because michael only wanted to escape, He didnt like touring, and he owed to much money so he probably faked this. And his family knows and is going along with it, if you watch Paris theres no tears.. And none of them look really that upset, Like imagine if your brother died? you'd be in tears or if you're trying to hold back. But i dont know its what i think, i reckon his just hiding somewhere and wont reveal because 12 people commited suicide and if he reveals his not dead the world will be angry. But dead or alive, your alive in my heart, and i love you so much michael, forever i adore you and i hope your alive away from ur troubles. But wether or gone or still out there somewhere i love you michael, live in peace or rest in peace.
    xxxxxxxxxxx

  61. supermom75 Said,

    @mariana_b i knew mike for a long time and his kids were his most loved possesion but he would leave them in the care of his mother knowing they are safe also diana ross has said she made a promise to mike not to let debbie rowe near his kids so he has them protected by ppl he loves in his life if he said his good byes in the hospital and told his kids he loves them and will be back his kids are very trong and i know this and they will listen to daddy and they will wait till the time is right to be together again everything is falling in place to the will so far and debbie rowe who once said i want my kids now asks for a delay do you not think that is fishy she wants time to think about weather she wants her kids hmmmm so who told her what is really goin on and who is paying her she already took 8.4 mil on her kids and signed her right away i think michael knows what he is doing love you mikey

  62. JC.LOVES.MJ Said,

    thanks dweeby guy.
    there isnt any thing to prove that is the real MJ in the ambulance, he had impersonators all over the world, who knows.
    This is the only site keepin me sane.
    But just a word to all those people who want to commit over his death, think about it, he would never want anybody to take their lives away over him.
    :)

  63. MariannaB Said,

    The kids seemed to be set under drugs. Paris has been acting like a trained poodle in a circus to deliver what the world was waiting for (or what the family intended to deliver in their performance). And gee what a circus indeed.
    Now it's a romanian who got paid to die on behalf of MJ. And Romania is home of vampire castle and vampires are representing the non-dead and MJ wanted eternal live… lol… what a morass of absurdities and short thinking. If you ask me, the spider in my room played the main part in the story.

    It's so ridiculous to read the hundreds of “revealed truths”.

    There's only one thing for sure: there are immense monetary interests involved.
    And as we learned from the prof. financers: money does not know neither shame nor borders.

    Let Michael rest in peace – the whole plot and digging after it is too much of a shame and disgusting.

    What is YOUR personal interest in digging after MJ? What is YOUR personal greed or hunger?
    Isn't it time to care for the LIVING close to you and do something about YOUR life?

    Turn to the one in the mirror.

    Michael knew what he did and if he didn't, he's responsible for his life anyway.
    He deserves like anybody else to be left alone in peace.

  64. MyBelovedMJ Said,

    Michael would never have people to take their own lives, because he “died”. And in my opinion, those people who did that, Im sure they loved Michael, but if they really did love him, they would have been living on. FOR HIM. That is what he would have wanted

  65. bghoppy Said,

    marianna, liitle hypocritical are you? You found this sight yourself, you felt deserving of adding your own opinion, and just because there are outlandish ideas like the romanian and that he died in '84 (I wish they were not), doesn't mean we all believe those parts or even include them in our analysis of this case.
    U bring up they money. That's part of why myself and others are worried. What if he was harmed in some way to get as his money?
    You ask what OUR greed or need is? My main problem here is in every aspect surrounding this story, there is an obvious failure on the part of journalists to cover it in a way that is professional and complete. These are the same people we entrust to flesh out BS if and when the government tries to decieve it's public. How can these same people ask he right questions of our govn't officials when they are afraid to ask Jermain Jackson relavent questions and tell him he is lying when he does.
    And I am tired of this crying on behalf of famous people for their loss of privacy. To crave attention and shun it at the same time is ridiculous.

    ANYWAY, WHERES YOUR MIRROR?

  66. MariannaB Said,

    Very good analysis – thank you. I believe this site and forum are absolutely necessairy and helpful.

    The journalists have been fed from the first minute. The entourage are professionals in working with media. M played with the journalists.

    Now a brandnew cake is being created. You cannot prevent from parts of the truth to leak through. So in order to make facts the less harmful possible some nice artificial add-ons are appended: some mysteries, some unusual, some scary, some all too common.
    And everybody runs after the cake, no matter how strange the thing appears with a distant look.

    It's good that this site aims to disclose the added aspects and the intentions behind.

    It's good that the questionmarks are being placed.

    Never trust a person, authority or not, without knowing their intention behind. If you know why they do it, you can deal with it.

    Personally, I don't care whether it was Michael or Joe or anybody else behind this thing. I feel that this time the stage is too big for them to be able to handle the scenery.

    Who pulls the ropes will be unmasked in the end – thanks to today's communication infrastructures.
    If there are people in LA being paid to hold back information – the information will anyway leak out in New Zealand or Dubai.

    Times have changed and all this money of those involved is not enough to buy the whole world.
    Happily.

    I don't agree on the point that we should not let celebrities go.
    We paid them already for the pleasure of sneaking around them. We bought their music, tickets, fan items, newspapers. So everybody got already what the deal was about.
    If we in addition start getting emotional from afar, this is our own personal decision and thing. I am convinced that running after the person of celebrities soon takes the shape of stalking.

    Letting go hurts.
    If M is behind this story, he wanted to be left alone and to start a new life. It was the right moment to do so. He will never come back as before – millions of misled fans will not forgive.
    So this is it.

    If the entourage draws the curtains, we have to let him go as well and concentrate on the living.

    You asked about my mirror – I'm looking to all that from a distance. I'm neither in the US nor in AUS.
    I like M, I am not a fan, I would have liked to meet him one day and have a nice talk about this and that. I think he did and left a lot of very nice things in his first life. Besides, I have no interest except to avoid foolishness in my life if feasible.

    Our newspapers got fooled with 3 year old pictures of M. It's not only the US or English press suffering from manipulation. Some of our journalists who covered the story did not even know MJ, mistook the songs, even misinterpreted what was said. They did not even get a glimps of a position to ask questions. They thus did the same shameful job you mentioned above.

    It's a global significance of deterioration – press profs doing the same miserable job as the financial profs and politicians fed by advisors and lobbyists.

    There's only one good thing about it: times are changing, people are getting aware and a wave building up will break.

Tilføj en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Tema leveret af: Wordpress Theme - Første Cash