Michael Jackson Decoy může mít hrají významnou úlohu při Smrt Hoax

7. července 2009
admin

Jak vidíte toto video, poblázněný dav fanoušků, že Navi v Japonsku, všichni věřit bez pochyb, že jsou svědky Michael Jackson. Během video, když ukazují porovnání mezi Navi a MJ jak maskovat, že je velmi těžké rozpoznat rozdíl. To by bylo ještě těžší poznat rozdíl mezi těmito dvěma ve fuzzy obraz například .... Zřejmě jako mírně rozmazané obrázek níže vlevo?

To je jediný obrázek, který dává v existenci jakékoli platnosti je 'smrt' z Michael Jackson.

Z nějakého podivného důvodu, to je jediný obrázek, který byl brán Michael Jackson, kdy byl uveden do ambulance, a to navzdory skutečnosti, že zde bylo několik lidí v tomto okamžiku. Odrazem okna, barvy v obrázku, a mírné rozmazanost je velmi podezřelé, jak se to platnosti.

To je také jediný obraz, který existuje v Michael Jackson, který ukazuje nám, že byl umírající, nebo vzít do nemocnice. Všechny ostatní obrazy existují show tvar tělo v bílém těle vak na nosítka, která co jsme týká, by mohly mít obsaženy cokoliv.

To byl také do naší pozornosti, že zdravotník, který dělá na MJ komprese hrudníku (CPR) má své straně umístěn přímo u krku, i když ve skutečnosti, že je třeba dělat CPR dále přes brest kosti. Snad to bylo všechny 'rozfázované' pomoci každý z nás k domněnce, že příběh Michael Jackson je mrtvý. Přemýšlejte o tom ... když ne obraz, jako je výše byly propuštěny, pak všichni budou mnohem více podezřelé! Pokud neexistuje žádný obraz, a všichni jsme byli přesvědčeni, že očekává, že to opravdu byla mu v těle vaku, který šel do márnice, mnoho lidí by bylo zpochybnění platnosti příběhy jsme byli krmeni v médiích.

Nicméně, protože je jeden obrázek existuje, na obrázku výše, jsme měla jít ... 'Ach jo, ano, to vypadá, že v MJ, takže myslím, že je opravdu mrtvá pak'. Jen proto, ze jeden obrázek?

Tento obrázek z Loch Ness Monster byl považován za důkaz pro fotografické do 60 let bylo prokázáno, že se Hoax.

Pojďme se bavit o jiném jediný obrázek, který Podvedl lidí do podezření podvod na 60 let. Tento obrázek byl ten, že z Loch Ness Monster. Údajně přijatá Robert Kenneth Wilson, v Londýně gynekolog, obraz byl zveřejněn v Daily Mail z 21. dubna 1934. Tento obrázek je jeden z nejvýznamnějších kultovní snímky Nessie a je známá jako 'chirurg fotografie', které mnoho dříve považovat za dobrý důkaz o monstrech. Obraz byl odhalil jako hoax v roce 1994.

Jsme porovnávání Michael Jackson smrti na Loch Ness monster? To si piš. To prokázané hoax označuje, jak rychle a snadno lidé budou věřit něco, jen proto, že byla v médiích, a protože existuje fotografie zálohovat příběhu.

Jsme, že výše uvedený obrázek Michael Jackson v ambulanci je falešná? No samozřejmě, že ne, je samozřejmě možné, že není falešná. Co musíme otázku o tomto obrázku je to, je to opravdu Michael Jackson v ambulanci? Pokud je Michael Jackson v záchranku, to je opravdu mrtvá nebo srdeční zástava?

Vzhledem k tomu, že jsme se poučili z výše uvedeného vyplývá, že video Navi byl najat Michael Jackson sám několikrát za volavých, kdo se říci, že nebylo učiněno znovu, jen v mnohem větším měřítku? Také jsme slyšeli Michael Jackson osobní trenér Lou Ferrigno připomínají v rozhovoru, jak MJ mannequin dal o sobě v ambulanci se svlékne Papparazzi ... co to znamená, že neudělali to znovu?

Nevěřte všemu, co číst, slyšet a vidět.

Co o tomto místě? Slyšel jsem, že to říkáte ...

No, doporučujeme, abyste si své vlastní mysli.

Nejsme hloupí jako mediální si myslí, že jsme všichni.

Všichni můžeme vidět, že žádný z tohoto přičte.

Tagy: Conspiracy, konspirační teorie, Smrt Hoax, Rumours, Video
Posted in Hoax Smrt, Rumours | Komentáře (66)

66 Reakce na "Michael Jackson Decoy může mít hrají významnou úlohu při Smrt Hoax"

  1. MyBelovedMJ říká:
    hod.

    Je obivious, že to není Michael. Již v 1. chvíli jsem věděl. Má bílý pásek na špatné paže. Michael vždy má na pravé paži, Navi má ho na levé! BIG BOMMER

  2. MyBelovedMJ říká:
    hod.

    To je způsob, jak děsivé

  3. wishful09 říká:

    Nic se přičte. Když wathcing rozhovory, jsem natolik frustrovaný. Mám pocit, jako skákání přes obrazovku občas. I wana křičet, prosím, zeptejte se na ty správné otázky. Ty všechny mají právě skočil na tomto příběhu je Michael druggie. Jste přesvědčeni, že něco tak výstřední jako Michael je závislý na anesteshia (sp), kdy jsme nikdy neslyšeli o tom něco děje předtím. Mám na mysli fakt! Jsme jen předpokládat, že zdravotní sestra je říkat pravdu. Jak convient. Jo, a teď sem přijde kuchař dalšího ověření její příběh. Fakt, kamaráde. Vidělas kyslíkové nádrže a čekali, až teď něco říct? Dej mi pokoj. Pokud tito lidé říkají pravdu, že jsou některé z nejpodivnějších lidí kolem. I dont péče, kteří Michael je, bych řekl, když jsem viděl někoho, kyslíkové nádrže odchodu svého domu. Je doesnt dostat cizinec než jen to, ale lidé se domnívají, že bez jeho výslechu. Nemohl jsem se dívat i Larry King včera večer, protože jak to, že tolik lidí přišla na etiketě mu druggie, ale lidé, kteří ve skutečnosti jsem ho dobře, a strávil čas s ním každodenní práci a co nikoli, si ho nikdy neviděl. Mohl by se stát, že opravdu dobrý, že by mohl podvedeš je všechny? I dont vím, ale alespoň jsem výslechu je, na rozdíl od médií. Doufám, že pravda vyjde. Doufám, že média skončí hledáte pošetilé. Připadá mi to tak znepokojující, že lidé věří, všechno v médiích.

  4. Sosh říká:

    Za prvé, nemůžu říct, jestli jeho smrt je podvod, nebo ne. Když jsem se podívat na některé articals na této stránce jsem tendenci se domnívat, že je vlastně podvod. Bohužel se zřejmě nikdy nedozvíme pro sure.Maybe je dokonce vražda, přičemž v úvahu podivné behaviuor k lékaři. Jednu věc můžeme říct s jistotou v okamžiku: budeme nikdy vidět ho zase taneční nebo hudební tvorby. Kdyby to byl podvod, či nikoli, že mohou žít v míru a klidu. Něco MJ má zasloužené.

    A teď můj názor na některé věci, které minulý týden v souvislosti happenend Michaels smrti. Počínaje fotografii, kde můžeme vidět MJ bylo přivezeno do nemocnice. Je to již bylo uvedeno, že osoba nemá vypadat jako Michael. Jeho uši, eybrows a vlasy jsou odlišné. Také jeho kůže má více žluté cast na to, kde Michael vždy spíše světlou barvu v obličeji. Myslím, že osoba, na tomto obrázku není Michael. Kvalita obrazu je dost špatný, takže musel být mobil kameru, nebo tak něco. Tyto kamery mají sklon být docela pomalé, takže vyfotit, když každý je ve spěchu a pospíchající zachránit život nebude snadné, ne-li nemožné! Osoba také musely být velice blízko k posteli vzít tento druh výstřel. Nemyslím si, že to bylo možné s ohledem na tuto fotografii, že zvláštní okamžik.

    Kromě toho existují (nepotvrzený) fám z nemocničního personálu, že něco divného se děje, když 'Michaela' bylo přivezeno palců šli různých věcí, jak by měly. Takže pochybuji, že byla opravdu Jackson na tomto obrázku.

    Druhá ukazuje na falešný smrti by mohla být zkoušek na to, že podle AEG žít, pokud zaznamenají v HighDef video a audio. Vypadá to, že to všechno byla plánována tak. Dejte Michael zpět na obrázku s mohutnou 50 koncertů turné, které ho nebudu mít. Zprávy o jeho smrti se zvýší celkový počet prodaných rappidly záznamů. Také trochu o hazard, ale ať jízdenka kupujících vrátit své letenky a dát volbu pro vrácení peněz nebo speciální vstupenky určené bij MJ sám. Samozřejmě jejich osm, takže skutečné fanoušky MJ potřeba shromažďovat všechny. Pokud 50% vstupenek bude vrácena, AEG Live má mnohem nižší finanční dluh. Přidat do že miliony z DVD nebo BluRay (Joe jacksons společnost, která mu pěkně zapojen během interview?) Disky, které budou prodány v závěrečné zkoušky a AEG bude mít velký zisk. K dispozici je také píseň, které se používaly (Nemají auto o nás). Ti wan't, aby učinil prohlášení do médií?

    Bod tři: Je MJ (pokud vůbec je MJ) pohybujících se na vrtulníku. Těžko říct. Je to možné, ale když je přepraveno z vrtulníku do van, vidíme černé popruhy jsou odstraněny. Odstranění těchto mohlo způsobit, že tělo se pohybovat, když ještě uvnitř vrtulníku. Jde o to najít zajímavější je tvar těla v těle vaku. Neznamená to však skutečně vypadá, že je reálný subjekt v něm (nebo je CSI zavádějící mi?)

    Pak na místě čtyři: Hodně lidí, kteří říkají mnoho různých věcí. Pro mě to vypadá, že většina lidí, že může být zisk z stiuation vypadat mluvit jen špatné věci o něm (Uri Geller pro příklad). Ostatní lidé (Lou Feringo) hovořit o Michael jako nejzdravější osoba na planetě. Pravda je někde uprostřed? Kdo může, nebo musí věříme. Při zkoušce v paměti a viděli MJ tančí jako by bylo jen 25, myslím, že můžeme nepřihlédnout Téměř všechny negativní zprávy. Michael byl probabbly fyzicky, psychicky a finančně v dobrém stavu, ale chtěl uniknout médií. Nejlepší okamžik, kdy by byl svět respektovat a vidět ho znovu a 'umřít', a to způsobem vhodným pro King Of Pop na nově vytvořených historickým okamžikem.

    Takže pro mě to vypadá jako hoax. A rozhodně, Michael je jediný, kdo může, aby to bylo možné. RIP Michael. Ať už mrtvý nebo živý. Budeme chybět! Co se dozvěděl dnes od památníku služby jsme alespoň dozvědět nikdy se vám znovu a možná hoax-smrt nebyla rozfázované provést konečnou comeback

  5. charbour říká:

    Vy jste to udělal znovu.
    Jsem právě dokončil sledujete MJ pomníkem na TV a byla opravdu řekl za posledních 40 minut, protože hotové .. ale vím, že jsem právě četl, že jste mě přemýšlet, že by mohl opravdu být zase ožil! Když Paris zbořilo Myslela jsem, že budeš plakat! Bylo to smutné ..
    Jste to pravé i když, já si jen přeji pravdy by vyjít brzy. Kde je ten úmrtní list? A jak jste řekl, to všechno není jen sečíst.

  6. mysticallymagestically říká:

    Ten může být mrtvé, nebo dokonce "mrtvá", ale i po pamětní služby dnes a to i po srdci-prolomení slova svou dceru Paris, jsem stále nejistý. Památník byl přesně to, co by člověk očekávat, co se všemi čestné okázalost a elegies, ale žádný z podezření otázky byly řešeny a na konci to všechno věřím, že sloužil jako pouhý distractor. Můžeme nikdy vidět Michael znovu, ale dokud to vše vyrovnává se, že je důvod k pochybnostem empirické.

  7. noisehammer říká:

    @ wishful09 mě taky!

    im z Německa,
    IVE pozoroval památníku, můj obličej bylo plné slz, tak smutný ...
    Na začátku všech těchto dnů, jsem byl opravdu věřit, že by mohl být naživu. , ale v tuto chvíli, i cant věřit více ...
    Všechno se zdá být pravdou, a to zejména Paříži na konci. Jedná se o velmi tmavé den pro mě ....

    Jediná věc, jak to může být pravda, že je stále naživu:
    celou rodinu dont vědět o jeho falešná, členů rodiny, které se dostane zfalšoval MJ sám. to je jediný způsob, jak by mohl i představit, že je naživu.
    IVE slyšel zvěsti, že Joe Jackson je součástí tohoto coverup .. tak snad .. ale jeho bratr a Paříži určitě ne!

    došlo k tolika místech během posledních pár dnů ...
    Já si stále pamatují této:
    http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=24563

    Tím se mi ještě věřit, že musí být něco špatně!
    A .. tento JoeJackson se zdá být reálný jedna tam! Jsem v kontaktu s jedním z těchto členů fóra. .. ale dont domnívat se jeho slovo.

    Koneckonců, i dont vědět, čemu věřit ..
    jeho tak smutná .. im začíná přemýšlet HES opravdu mrtvý!

    jako IVE vyslán na další stránku,
    michael když se vrátí, budu házet největší party svého života !!!!!!!!!!
    pokud se nic nestane, dojde v průběhu příštích několika týdnů ... then im 100% jistotu, že je mrtvý! smutně
    Michael, pokud jste opravdu žije, dont udělat pro nás, že bolest!

    Přál bych si, abych mohl políbit svou tvář právě teď ..!

  8. Yes555 říká:

    Michael smrti certifikát:

    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Po pamětní službu dnes, jsem 99% jisti, že je mrtvý. Zvláště poté, co viděl Paris plakat.

    RIP

  9. SkylinexBleedsxRed říká:

    To může znít jako pitomec, co říct, ale možná byl Paříži představené, aby jednal způsobem, že na konci roku na památku? Pokud budete brát v úvahu všechny skutečnosti, které nejsou připočtu a vezme v úvahu obraz mu v nemocnici výše Možná někoho nebo rodiny vím, že je stále naživu. A že není řečeno, že děti o tom. NEBO Možná si myslí, že viděl Michael, kdy bylo opravdu volavých. Jsem jen snažíte obrázek vše, protože po hlídání památníku servis, Hluboko uvnitř, jsem přesvědčen, že má opravdu odešla z tohoto světa, protože v Paříži 'reakci, a to i Jermaine. Avšak i na pamětní službu Věci nebyly sečíst. Prý, byly dvě rakve to, Zlatý jedno, co jsme viděli v televizi vypadalo příliš krátká a drobná i pro Michaela postavy z 5'11 a 120LBS a rodina držela "Soukromé" památník na 8AM. Proč by měli mít 30 minut na památku služby Michael, Rush ho přes ulicích Los Angeles a ani mít řádný plán zakopáním !!??? Je oběhu úmrtní list svého ven, ale nemohu komentovat, že kvůli Ani nevím, co si mají vypadat a mít napsané na ně. Zde je odkaz:
    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Jsem na plot hned po shlédnutí památníku službu, a jsem začínají klást určité otázky, o něm a možnost ho stále naživu. Já jen nerozumím, že i když, proč by právě Paříži a mluvit takhle? Byla vždy velmi tichý a plachý. Znělo to tak, i když skutečný. Moje naděje Michael stále je zde vyblednutí. Jsem velmi sickened a zraňující.

  10. Shikster říká:

    Dobře jsem viděl Památníku. Skoro jsem myslel, že je to reálné a on byl mrtvý. Rodiny všech nosil sluneční brýle, protože vědí, že Michael wasn't mrtvý .... Couldnt vytvořte si slzy potřeba. Jermaine to jeho nejlepší produkovat slzy, zatímco zpívá píseň úsměv .... Co mě jít hmmmm byla v úplně poslední chvíle, kdy se celá rodina byla na scéně ... ... hodinky Paris ... ... .. shes více do ní knížka do kapsy, pak celou věc ... .. pak Janet otočí k ní a říká něco ... ... .. pak se zapomene na ní knížka do kapsy a snaží se vypadat smutné ... .. pak hovoří Paris ... ... .. dělá průměrnou práci snaží plakat, ale doesnt uronit slzu a pak je whisked pryč od Janet. Michael je víc smrti než život ... ... .. jsem byl fanouškem od Jackson 5 ... ... .... Jeho snadné rozčleňovaly kdy stíněném sluneční brýle, které stejně jako Marlon udělal. Jsou to všechny bude pláč svou cestu do banky. Michael bude pryč tak dlouho, aby sám sebe vytáhnout ven dluh ... ... ... .. ale jeho fanoušci nebudou odpusť mu.

  11. noisehammer říká:

    Mám informace od osoby, která i dont want to říct. Takže možná MJ opravdu žije ...!

    i dont know what to say ..

  12. Madason říká:

    OK. Michaels, kde bylo tělo dvojí 'klon' Navi, kdy byl údajně mrtev. Může někdo ručit za Navi, nebo je jeho pobytu známo.

  13. mysticallymagestically říká:

    Také všechny hlavní síť je spíše s podrobnostmi o porodu svého dítěte, jeho manželství (y) a vztahy, jeho údajné užívání drog na jednoduchou věc, že je jeho smrt! Proč jsme zaplavují všechny tyto údaje týkající se jeho majetku a dluhů, namísto toho, jak pravděpodobné je, že 50 letý muž, který byl kontrolován za zcela zdravé jen pouhá měsíců klesne mrtvá bez příčiny.

  14. edenmalfoy říká:

    Zkoušel jsem to můj nejlepší Neuzří pic ho v ambulanci ... ale je to inevitble předpokládám. Po shlédnutí to však, myslím, že to vypadá trochu zvláštně, zdá se, že je tam napětí v čele s osobou, která ve fotografii. Což by bylo nemožné, pokud jste skutečně v pozici, kdy potřebují dýchací trubice ...

    Udělal někdo jiný si myslí, že je podivné, že uzavřel s pamětní fotografii s nápisem 'Jsem živý' na to?

  15. nycscenie říká:

    Zdá uvěřitelná o navi a mannequin věc, ale jak si vysvětlit, Paris krach na památku služby? Mohl o 11 let starou dívku skutečně lže a herectví? Doufám, 2 přečíst v budoucnu své dětské role v hoax cuz já opravdu věřím HES naživu, ale možná právě im chtějí příliš tvrdé.

  16. Andrea říká:

    edenmalfoy, slyším vás. Našel jsem ji spíše podivné, že v horizontu řekl 'já jsem stále naživu ..'.

    Legendy? Asi. Svět, nikdy neví. Byl to tajemství, když mu bylo 'živý' a jsem si jistá, že vám zůstane v 'smrt'.

  17. Andrea říká:

    Připadá mi to legrační, že certifikát říká, že trávník Lesní hřbitov byl 'dočasné' dispozice těla, i když konečné zakopání je 'čekající na neznámém místě'. a aby byl žijící v jeho rodiče doma, haha. I nadále, samozřejmě, nikdo ji podepsala., Že jo?

    Upřímně, který dokonce zpropadený ví už se to celé MJ utrpení! Upřímně CHCI smrti fotografií by se tak, že by na squash předstírají smrt fám, NEBO Kéž by pop z schovává a řekněme Psych! Jen tak jsem (stejně jako mnoho jiných lidí) může usnadnit jejich mysli trochu.

  18. mbc080709 říká:

    Díval jsem se na památníku včera a je nyní velmi obtížné říci, že je to "not dead". Ale to, co o tomto "fantastický příběh", nebude to bylo úžasné, že se stalo?:

    - Představte si, že MJ je již "zemřel" již několik let, řekněme, že mnoho let (minimálně od roku před rokem 1993), jako byl tvrdý-lisovaný do médií, fanoušků, médií a chtěl relaxovat annd snadný život. Věděli jsme, že v reálném MJ má několik dvoulůžkových pokojů (sosia) a dohodli se na nejlepší z nich na něj, aby přijaly své místo plně, ale ne s vědomím, že jeden den to vyšlo kolem obrovské starosti, že to byla (dluhy na opulentní život, obvinění z pedophilia smluv o zamezení dvojího MJ - Ujistěte se, že v tomto okamžiku je to pravda - život bezuzdná sosia vyplňují masivní dávky drogy, léky a různé - v krátké, dvojité pak stal podvodník). V tomto okamžiku skutečné MJ se pokračovalo kontaktu (jen z místa, kde je) jeho nejlepší přátelé, jeho výrobci a pořádání koncertů právě uspořádat sérii crazy data za účelem vytvoření BIG návratu. Skutečnou MJ byl uskutečněn s pomocí lékaře, Conrad Murray dvojího na vraždu (což je skoro jako kdyby byl už mrtev pro všechny, který má v kombinaci s jeho tělo), který udělal reharsal v Staples Center v Los Angeles před dvěma týdny, a že vidí dobře zapadá do videí a fotografií je HIM, skutečný MJ jako amulet, který najdete na jevišti v Londýně @ O2 Arena dne 13. července 2009, první den jeho 50 koncertů (vezměte prosím na vědomí, že nemá zrušit data). To bude ospravedlnit všechny hříchy pedophilia, nespoutaný život, atd ... a přijde naživu na obrovskou radost ze skutečné MJ fanoušků. To bude skutečný MJ, ten, který byl vždy až těsně před uvedením nového tisíciletí. Možná, že budete platit pokutu za všechno, ale představit, že peníze, které by bylo!

    Nicméně, co je: RIP MJ!

  19. SFAN říká:

    Byl bych velice rád, že žiju MJ becos' Opravdu oceňuji jeho talent a své příspěvky v průběhu těchto let a bude to takový velký odpad se ho pryč příliš brzy, nemohl vidět jeho 3 krásné děti vyrůstat a být upravenými jím.

    Chcete-li provést smrti hoax zdá příliš velký rozsah, aby si na jeho místo. Co by na světě si myslí, že se ho jestli opravdu nevrátí živý. Nebude mu být právně účtovanými provedení smrti hoax s již bylo vydáno osvědčení o smrti? Nepochybuji o tom, jestli opravdu nevrátí živý, jeho fanoušci budou nejvíce šťastní lidé kolem, ale já myslím šedohnědé jeho přátelé a kolegové by to k smíchu! Není-li všechny tyto superhvězdy přítomných na památku již věděl, je to hoax včetně House kterým byly prezentovány mu zvláštní memorandum.

    Myslím, že pokud opravdu bude chtít provést toto smrti hoax by to být jediný účel důchodu v klidu, daleko od paparazzi a mediální šílenství kterým během těchto let zničil část své kariéry, ale vrátit se opět do záře reflektorů s mnohem více téma pro média, aby o prověřuje.

    Média po celém světě, zejména týkajících se zábavním průmyslem bylo dobře známo, že jsou schopni vychovávat 'Star', a také snížit a 'Star' s oběma jejich pravdivé a nepravdivé zprávy. A bohužel Michael Jackson je jedním z nešťastné oběti.

    RIP Michael Jackson, Bůh tě miluje daleko víc, než kdokoli jiný a to je důvod, jste podle jeho straně nyní v klidu a pohodlí. Přestože jsme se nerad ztrácí naše blízké, ale těch, kteří odešli z nás se určitě v lepší místo u Pána. Každý z nás se opět sejdou v jeden den před Hospodinem! Ciao!

  20. edenmalfoy říká:
    hod.

    Ach jo, také, myslím, že je to docela snadné vysvětlit Paris' rozpis. Není to opravdu ona. Ani se Prince Michaela 1 a 2. Pokud MJ má zfalšoval jeho smrti, to není jeho skutečné děti, skutečné děti jsou s ním. A co je to jednoduchá věc udělat, si tělo zdvojnásobuje pro tři děti, které se tváří bychom nikdy neviděli, až před pár měsíci. Bylo by podpořily tvrzení, že nebylo mu v březnu tiskovou konferenci (která se mi, je to docela jasné, že to není on), Michael preskoceny města měsíci s jeho milované děti v tažení ... protože on by nikdy opustit ... a do těla dvojnásobně za všechny čtyři z nich.

    A pokud vás zastavit a přemýšlet o tom, co je to dokonalá víčko na jeho památník lidi myslet, že je mrtev, jeho dcera štkaní obsahoval upřímně se s ní táta. Opravdu si myslím, že je naživu a byl jsem v slzách, protože jí bylo srdcervoucí. Takže on se přepne se na děti, jeho dvojí a jejich průvod po ulicích LA, kompletně odhalili, před pár měsíci si děti obrázky v magazing nebo 12 a pak zemře a malá holčička s ním fotografoval pár měsíci, je jevištní a rozbije. Je to perfektní. Lidé se nebude pochyb o tom, že.

    Pak zase, kolik členů rodiny by měla být na toto mu swap své děti na padělky? Protože .. určitě rodina mohla vyprávět svým dětem od těla zdvojnásobí ...

    Jo, a někdo jiný všiml, jak se na CNN místo rčení smrti legendou je to 'MJ je tajemná smrt'? Aspoň to konečně někdo řekl něco, někde to rybka.

    Možná je to jen zbožné přání ... I just don't want to být pravda, zdá se, příliš hrozné, aby to byla pravda.

  21. oldgregg říká:

    Já bych rád k MJ smrti je hoax, ale příliš se rezerva rozsudku. Nemůžu druhu pochopit, proč by to měl dělat něco takového-koneckonců byl hounded v médiích o později část svých let. Myslel jsem, že Marlon zasažených hřebíček na hlavičku s tím, co řekl, když říkal o svém apretací nahoru jít na záznam ukládat, ani jeden z nás mohl představit existence takového-on didnt mít život vážně.

    Je mi smutno za to, že i za to, co mu bylo přes, a že se mohu plně pochopit, když se rozhodl předstírat svou vlastní smrt (to bych byl pokoušen od jaké HES musela smířit s!)

    Ale pokud jde o Navi imitátor aspekt věci, im strach Navi objevil na BBC snídaně v pátek ráno 8.oo GMT Michael mluvení o smrti ao tom, jak byl návnadu pro MJ nějakou dobu před několika lety. Tak to couldnt byly Navi, ale určitě to mohl být někdo jiný. I zvolal mé oči se včera na památku-zvlášť když jeho holčička dostala nahoru, že zcela zlomila moje srdce.

  22. bghoppy říká:

    Proč pláčeš Paris rezonují s opravdu tolik? Nebyly zjištěny žádné skutečné slz jí z očí, to je perfektní konec, a každý tam má nebo měl, nebo věděl, že dětské hvězdy. Všichni tito lidé začali v Showbyznys jako děti, a to i přes "potíže a bolesti", které všechny fena asi ze "ztráty z jejich dětství", všechny jsou stále ochotni a podněcování k odeslání těchto málo jehňata do pozornosti, a to i více odporně pomocí svých otců smrti jejich debut.
    Fake pláč je jednoduché, jak to na cestě, jen požádat dopravní policajt se samice závodníka.
    Mám otázku pro lékařské a / nebo právnická lidi. Je normální, za smrt hotovka. říci "Informační Pouze není platný doklad pro identifikace." v červeném pozadí písma?

  23. elde říká:

    Mám 2 VIP vstupenky na co se běžně druhý koncert v O2, a že byla odložena na březen a obdržel zprávu, že vstupenky jsou nahrazeny nebo parially obchodované na pamětní jízdenky, myslím, že to znamená, že zde existuje jakási poškození děje ... Na druhou stranu jsem slyšel, že tyto 3D pamětní jízdenky byly navrženy Michael sám!?

  24. bghoppy říká:

    Podívala jsem se to o smrti hotovka: Obecné informace o Objednání California Smrt Certifikáty
    Efektivní 1. července 2003, existují dva typy ověřené kopie narození a úmrtí záznamů:

    Ověřené kopie: Jedná se o pravidelné ověřená kopie identické s těch, které byly vydány před 1. červencem 2003. Ty budou vydány pouze oprávněným jednotlivců definovaná bezpečnost a ochranu zdraví Kód 103526 (viz níže uvedený seznam). Ověřenou kopii lze využít pro zjištění totožnosti osoby uvedené na osvědčení.

    Certifikované Informační Kopírovat: To je také pravidelné ověřená kopie, ale bude mít legendy přes obličej s prohlášením "informativní, není platný doklad prokazovat totožnost." Certifikovaným Informační Kopír nemohou být použity pro stanovení identity. Osoby, které nemají nárok na pobírání ověřenou kopii můžete obdržet Certifikovaný Informační Kopírovat.
    Hledáme to jsem našel v Kalifornii je zde také dokument zvaný Důkaz smrti dopis.
    Přál bych si, aby tento dopis a pitvu pic před mohu umístit moji mysl v rozpacích.
    Pamatujte si, tohle je Showbiz, přátelé.
    A čím víc o tom přemýšlím, pokud se nejedná o společnost, která pomáhá tam bohatých lidí fingovanými vlastní smrtí, nebo usnadnit úplnou změnu identity, budu to jedno sám. Je zřejmé, že je poptávka.

  25. feyaya říká:

    podívejte se na tuto údajnou "smrt hoax deníku" i zde. ohromující, přinejmenším! ale nevím, jestli by to mohlo být vyrobena. co si o tom myslíte?
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  26. Bee říká:

    Zajímavé stránky! Díval jsem se na celý pomník včera a byl přesunut na slzy na mnoha místech. Ale dvě věci, to stojí za to mě trochu zvláštně:
    1) V evangeliu píseň na začátku, "Brzy, velmi brzy, budeme vidět král ... .." Teď, aby mohla být jen shoda náhod a oblíbenou píseň evangelium.
    2) Děti: Nezapomeňte, že jsme měli týden truchlí, ale já jsem neviděl žádné známky, že by s nimi volal během služby jednou! Bylo to strašně laissez-faire, takže možná, že věděli, že bychom se viděli svého otce opět brzy?
    Také v Paříži, na konci (požehnám jí srdce!) Ji trochu zdálo velmi afektovaný projev, a když ona 'volal' ona odvrátiv strašně rychle se jí teta Janet. V té době jsem se unášet všechny předchozí songy a pocty a emocí, ale později při pohledu na video, se cítil jako nacvičovány řeči.
    Nechtěl jsem obviňovat Michael jeden bit, pokud byl schopen vytáhnout si to, a bude moci žít pokojně se svými dětmi a nejbližšími spojenci se někde na ostrově.
    U všech nových technologií, která existuje, které neexistovaly v okamžiku smrti Elvise, Zajímalo by mě, jestli to bude snazší sledovat ho jednoho dne?

  27. mysticallymagestically říká:

    Souhlasím se všechny vaše prohlášení Andrea. Jsme všichni stále čeká na výsledky toxikologických zprávu, že jo? To musím něco říct. A samozřejmě, že je to dočasně "pohřben" v lese trávník, nebo mu je? Myslím, bože ... proč se to všechno trvá tak dlouho, pokud mu prostě umřel na přirozené příčiny, jako jsou srdeční zástava, hmm? Billy Mays byla pohřbena během několika dní, Farrah Fawcett pohřben během několika dní, co je zde problém s Michaelem?

  28. Andrea říká:

    Také jsem to dost podivné, že po 'pamětní' Nikdo viděl někdo mít rakev z Staples Center nebo na máry, nebo nic. A rodina šla do hotelu na oběd nato? Děláš si srandu? Hahahaha. To je nejvíce nejzábavnější případě jsem kdy viděl, a říkám, jako v případě MJ celý smrti podvod. Nyní nejsou ani neví, kde si to nechat být špatné Michael 'pohřbili'. HMM, zde A MYŠLENÍ. Možná nikde, protože on není mrtvý. Sheesh.

  29. fanatik říká:

    Na památku Service, jsem zjistil, že je zajímavé, že MJS bratr Marlon Jackson obsahoval příběh MJ nošení převleků ve svém projevu. Marlon řekl něco o MJ byl oblečen jako starý ošklivý člověk hledá v obchodě a on poznali ho a MJ byl šokován, že Marlon poznali ho, že v obchodě. Marlon kladen důraz na skutečnost, že si můžete vždy rozpoznat jeho bratr bez ohledu na to. Zdálo se, jako Marlon věděli MJ sledoval své vlastní pamětní služba odněkud tak Marlon byl zasláním neuvědomělý msg mj nechat ho, aby věděli, že věděl, že osoba, která zemřela nebyl MJ. Také jsem dotazován na skutečnost, je-li Marlon Jackson byl opravdu pláč. Vzhledem k tomu, že mu bylo nošením brýlí v budově, nemohl jsem říct. Nicméně, jsem si všiml, že když byl s jeho pláčem frenzies, neměl po odstranění brýlí na utírat své slzy pryč. Věřím, Usher byla opravdu brečela a on ve skutečnosti odstraněna jeho snnglasses k utírat slzy pryč. Věřím, Marlon Jackson je / byl hercem v minulosti tak mohl snadno bylo uvedení na aktu. Také jsem zjistil, že je zajímavé, že jen málo paris jackson žádné emoce po celou službu až do konce. Byla přehrávání s MJ panenka celém provozu a na jevišti, dokud paní Janet jí něco. Tedy, trochu paris dal jí sbohem a začal plakat, ale tváří se nezdála propláchnuté vypadat stejně jako Brooke štít, kdy jí volal. Viděl jsem žádné slzy pro malé paris obličej, ona rychle schoval tvář. Poprvé jsem se začal ptát sám byl MJS smrti podvodník, když se jeho bratr, Jermaine Jackson, vydal tiskové konferenci na UCLA nemocnici. Mluvil do kamery a řekl: Květen Alláh je s tebou vždycky Michael. Zdálo se rád věděl MJ sledoval události někde v samotářský místo a on byl jen dát MJ jeho přáním na nový život. IDK možná, že to prostě jermaine v přírodě, ale já jsem zjistila, že je trochu sporné. Když Janet Jackson objevil na BET ocenění. I řekl jsem: "wow, Janet Jackson, je mimořádné silná žena, nebo velmi dobrá" herečka "Vzhledem k tomu, že Janet byla jedná, protože podobné nabídky věk 12, v případě smrti MJ je skutečně falešná paní Janet by mohla mít určitě vytáhnout že výkon off. Řekla, že její rodina "volených" jí promlouvat na BET ocenění. Ptal jsem se sám, proč by měli volit babygirl hovořit a ne jermaine protože mu to bylo hlasu rodiny. Možná potřebovali případě se zdají být uvěřitelná a dosáhnout, aby potřeboval herečka. MJS Vzhledem k finančním problémům, do doby, než soudní spory, a pošpinily obrázek, falšování své vlastní smrti, není to daleko přehnanější. V rozhovoru mu jednou řekl, že se nelíbilo, že na turné se nenáviděli, takže jsem byl dotazem, proč se on sám na turné opět už od 'a je to' konferenci v O2 aréně. Nejsem jakýchkoli nároků ani spekulace, že MJ zfalšoval jeho smrti. Spíše jsem sdílení mého vyjádření. Pokud MJ skutečně zfalšoval jeho smrti, doufám, že najde klid, že to bylo hledání. Květen Allah navždy s vámi a vaším blízkým bratr Michael.

  30. jaydogg říká:

    Řekl někdo nevšimne, že když Paříži byl pláč (nebo působící), že neexistují žádné slzy v jejích očích? OK, kromě že pokud je to všechno velký hoax než já doufám, že nikdy vyjde, nebo to bylo vše v žíly. Nemyslíte, že Michael jednou ve svém životě si zaslouží přestávku od této? Nechte ho odpočinout a vychutnat si svůj život, pro jednou, pokud je ještě naživu. A pokud není, než mu Bůh požehná a všichni si museli smířit s celém jeho životě. RIP nebo LIP

  31. nycscenie říká:

    @ edenmalfoy Nemůžu věřit, že maayybbe děti / paris se jedná, ale tělo zdvojnásobuje pro děti? I dont think so. Pokud se díváte na pic a vids z nich, když byli malí vypadají přesně stejně jako nyní. Princes mám vlasy tmavší, ale paris vypadá úplně stejně.

  32. feyaya říká:

    DOHODLY. tam byla pouze spekulace o tom, kde jeho "tělo" se bude pohřben. Nikdy jsem neslyšel o tělo pobývá nepohřbený tohoto dlouho.

    ehm, nemá nikoho najít první muž zpívat "my jsme svět" na památku trochu podivný? někdo říkal, že by to mohlo být michael, ale podíváte na jeho ruce, zdá se, tvrdý, aby make-up, které vypadají přirozeně. co všichni ostatní myslíte o tomto člověku?

    další věc. POKUD michael je opravdu žije, se zdálo, že pomník byl hemžení se podprahové zprávy. tj. "Jsem naživu" prohlášení na konci, "michael milujeme vás víc, teď se s námi." na začátku posledního představení, nadměrné užívání přítomný čas, kdy se vztahuje k němu. Přečetl jsem si článek dříve, když jsem se snaží zjistit více o uri Geller. bylo, že Michael se dohodly, že práce s ním přidat pozitivně ovlivňuje neuvědomělý messges na jeho písně. pokud je to pravda, a je to podvod, proč by neměla michael a uri spolupracovat znovu přidat trochu skryté messges celém pomník?

  33. Andrea říká:

    @ Nycscenie - I druhý, že pojem. Jasně je jeho děti. Nicméně, já stále myslím, že se na celou věc.

  34. Andrea říká:

    Také jsem si myslel, že bych se pro mě vhodné zmínit, že na rozhovor jsem viděl včera na show 'extra' dámu byl pohovor MJ je jedním ze starších lékařů a přítel - upřímně zapomněl jeho jméno, ale já jsem nikdy zapomenout na to, co řekl reportér. Řekl, že jednou dokonce i Michael Jackson řekl mu, že věděl, že bych se na začátek, bude-li mu 'zemřelo' a že se jednoho dne byli spolu na večeři a přivedl ho do jiné místnosti a Michael mu řekl, že by se něco stalo, aby ho , to make sure he (the doctor) teaches the kids the ways of Jehovah's witness or whatever, and to make sure his mother gets the children.

    HMMMMMMMMM. Suspicious huh? But I can't really trust anything anyone says now in light of his 'death'. People keep springing up from everywhere these past few weeks to say things about MJ that they should have said a long time ago. Just raises more and more suspicion for me.

  35. SkylinexBleedsxRed Says:

    They should do a DNA test on every kid because Debbie Rowe even said she carried the two oldest kids, But it wasn't Michael's sperm. So obviously how can they be his biological kids? Přemýšlejte o tom. Válet se. The youngest of the kids, I don't know about, As does anyone because no mother's background. He is a mystery child. All I know is that these kids do not have that black people hair. They have fine, White people hair. It just makes no sense! If these kids were mixed, It would show with at least some black people hair!

  36. SkylinexBleedsxRed Says:

    Please, Someone send me a link to the picture of Michael with the words, I'm Alive on it. I watched the memorial, But I must have missed that picture.
    About that diary, Okay, THAT was really weird. I wonder how credible a source that Derek is though?? It would be amazing if he came back and did a tour like the Derek site said. I'm glad that I'm not the only one who thinks that the memorial was entirely staged. Good points being pointed out by everyone here. It makes total sense!

  37. dirtydiana Says:

    Is it me or does Michael's oldest son and one of the Jackson's brothers appear to be laughing after Paris's questionable reaction? The same Jackson brother appeared to be laughing earlier also. This whole situation just gets weirder and weirder. Notice how Reebe Jackson walks over to MJ's eldest before Paris speaks as if to make sure the kids don't slip up. It all looked staged to me. And notice how not one Jackson has a tear rolling down their cheeks. I know that everyone takes death differently but come on, I still cried more, even with all my suspisions.

  38. dirtydiana Says:

    Maybe the Jackson brother isn't laughing and is crying the more I look at the video but MJ's son does appear to be smirking.

  39. monij Says:

    To OLDGREGG, one of the readers [Tis_Ruthy] posted an interesting link to an article in relation to MJ's March conference in London [You may like to read this newspaper report from March this year…..http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1159645/Trembling-gaunt-100million-debt-Michael-Jackson-makes-final-entrance.html…read the last section….seems otthers noticed the difference in Michael's face…hmmmm]. In this article, it is mentioned that Navi was in the audience at the time of the conference, could this have been a decoy too, so that people do not go thinking that the person on stage is not the real MJ?

  40. SkylinexBleedsxRed Says:

    feyaya: That man at the beginning to sing We Are The World. That can't be Michael. It looks nothing like him. I know when Michael played the mayor in Ghosts, I could easily recognize him. Michael has distinct eyes that I would know anywhere. The guy at the memorial doesn't add up to Michael. IF it is him, Wow, Okay, Fooled me.

  41. ly9512 Says:

    Okay – weird. When I first saw that picture of him in the ambulance I thought his face looked so swollen. Especially from his nose to his mouth. Like its so much bigger than MJ's face. Some people said it could've been because of the drugs but they weren't 100% sure!

    I completely agree that not everything adds up from this story. Everything is just kind of a mystery! I can't wait until everything unfolds.

  42. Yes555 Says:

    IF michael is indeed alive, the memorial seemed to have been swarming with subliminal messages. ie the “i am alive” statement at the end, “michael we love you more, now join us.”

    “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from a Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

    http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

    LYRICS:

    There's a man
    Who plays the game of life so well
    Ooh, there's such a man
    His thoughts you can never tell, ooh
    And it's just the way he
    Thought it would be
    'cause the day has come
    For him to be free
    I'm alive and I'm here forever

    This is the man
    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    There's a man
    Everybody thought they knew
    Ooh, there's such a man
    He's not like me and you, ooh

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man
    (this is the man)
    Ooh yeah
    (ooh, yeah)
    This is the man
    (this is the man)
    This is the man

  43. SFAN Says:

    A person who really planned to hoax their death will not allow themselves to reappear in the public ever again with the same identity so fans out there can drop their hopes of MJ suddenly popped out from no where with a surprise and staged a comeback concert, he is not stupid, so it is as good as MJ is already dead! His ultimate aim is to have peace and privacy.

    If MJ is really dead, he could be feeling really sad now because while he was alive, people chose to believe the bad things about him and when he died, people still chose to believe that he actually staged a death hoax, he may be asking 'Why nobody just believed me just for once!”

    Deep in my heart, I hope he is really not dead but out there somewhere having his peace finally and live to ripe old age because he deserves it. If he is really dead, I hope everyone can just respect this truth and give comfort to his loved ones that he had left behind because they are the ones that are suffering in pain right now.

    God bless u MJ, no matter where u are now because I know you are in a better place rite now!

  44. curious_george Says:

    Glad I'm not the only one who is wondering if this is all a hoax. And for the record, I was never a huge fan of MJ so it's not like I'm just having trouble accepting his death.

    I found the speech by daughter Paris to be extremely fake and stiff; rehearsed. For all of the noise she made, not a tear. While Marlon was giving his speech, she was fiddling with her little hand-bag a lot; and twice Janet turned to her and said something at which point she finally strung the purse strap over her shoulder and then in a really 'fake' sort of way, leaned on Janet. It was as if Janet told her “lean on me, try to look sad.”

    Also, it was bizarre the the Jackson brothers all wore dark shades. Something you might expect at a MIB Convention but not a memorial. At times they appeared to have the facial expression of someone 'choking up' but never a tear to be seen rolling down their face. When you're that choked up, tears can't help but fall – duh. And when Marlon started with his speech, his voice was all shaky and cracking up…but again, not a tear to be shed. I call BS.

    as for the pic of MJ in the ambulance; as someone in the healthcare profession for many years, who's actually DONE CPR, the hand placement of the paramedic is way off. It appears the palm of that hand is on the upper chest, just below MJ's left shoulder; definitely not the correct hand placement for doing chest compressions.

    I listened, last week, to the 911 call and something seemed off with that call. The dispatcher sounded very aloof, he asked strange, irrelevant questions but didn't seem to ask the questions you'd expect one to ask. The caller was overly polite; ended every sentence with “sir.” Do you really think that if you're in the presence of a non-responsive celebrity, one in which a doctor is there performing CPR and it's obviously not helping, is going to be so polite? So calm? And then there's the whole issue of the caller admitting that the doctor present was doing CPR on the bed. WTF? To me that was a screw-up. Even people with a basic CPR course know that you can't deliver effective chest compressions on a soft, cushiony surface; you gotta get the person onto a hard flat surface, down on the floor if necessary. A doctor would have known this for crying out loud, particularly one who would be frantically trying to save someone like MJ.

    I found it strange at the end of this call, when the caller advised that a doctor was there w/ MJ, and that MJ was 'cold' (implying it was too late), that the dispatcher then just said something to the effect of “okay, well they should there right away”….I would think a real dispatcher would not be so quick to determine “it's too late”……and at the end of that call, the dispatcher tells him “if you need anything else, call us.” WTF? What a strange thing to say. And I thought that EMS dispatchers were to stay on the line until it was confirmed that paramedics/EMS HAD arrived.

    Oh, and I thought Brooke Shields' speech was a little fake, too. There were times that she was choking up a lot…..but amazing, no tears….eyes didn't even become glassy or watery.

    Lastly, I think it's bizarre that the family would have brought the 3 children up on stage like that. I thought these kids were very sheltered and protected from the media…….now suddenly they're on stage for all the world to see? How inappropriate on the family's part for deciding to allow this……….but then again, if MJ isn't really DEAD, it's not such an inappropriate thing to do because it's merely part of the 'act.'

    Oh……and the oldest boy didn't seem the least bit upset, either. If these kids were as close to MJ as it's been reported, don't you think they'd have been crying? red swollen eyes? I mean, you can't stop a kid from crying.

    I call total BS.

  45. Goldie Says:

    Miluju tento web

    i belive michael is alive and in a better place alone with his kids <3

  46. Sosh Says:

    About Michaels Kids: Isn't it possible the kids at the memorial tuesday, arent'his kids? It was only recently that Prince and Paris are seen unmasked. It could have been Michaels Imposter with just a few kids hanging around to show the public their faces. This way they can be easily staged. Or was it just a coincidence this happenend only some weeks ago?

  47. MyBelovedMJ říká:

    About the whole “Children” thing. To be hornets, i think that the children know`s that ther father is in fact still alive, i think they saw him at the hospital, to say “goodbye” for now, and Daddy will see you soon. If Michael faked his own death, i am pretty sure that he would reveal himself, at one of the concerts, but that would also be the last time that he would ever perform again. All that crap with Michael beeing on drugs, and skinny and all that shit, my god, i have never in my entire life heard so much BS as that. If you look at teh rehearsel videos, you can see that Michael is in Great shape, and Danceing and sining like he always have done. I`m pretty sure that it infact was him on the rehearsels, between the sings, Michael is talking, and that IS his voice for sure. I love his voice, so that would not be so esaly forgotten. And in some of the reherasel videos, Think it is Billie Jean, Michael goes upclose to the Camara, you can see his entire face. And let me just say. NO FAKE THERE. But what concerns me most, is that he was in such great shape, as he was, and then duddnly he “drops” dead. NOWAY. I don`t believe that, I think he is alive. I will believe he is dead the day i get to see his body. I have a feeling that we would get us a surprise at the Concert the 29th of August. Just a thought.

  48. alive Says:

    Did anyone hear what Latoya said to the fans at the Nokia? She said Michael Is Watching and he Sees all of you and he Loves you all so much. She would be the one to let something slip. If she meant he was watching from heaven or up above then why didn't she say that? It doesn't feel right and your gut feeling is usually the right one. Anyone else think this was strange?

  49. Andrea Says:

    @ alive – no, I didn't see that speech, but LOL at Latoya. IF ANYONE could mess this hoax up it'd be her.

    I do find that strange, though.

  50. feyaya Says:

    that's hilarious about latoya. it would probably explain why she wasn't “elected” to speak about michael's death at the BET awards. about michael's physical condition: how ignorant is the media when they say he was skinny and all that crap?! michael has ALWAYS been skinny. ever since he was a little boy, he's been thin. they act like he was once a macho man, now he's bones with skin wrapped around them. get real!

  51. MariannaB Says:

    There is one thing that puts a full stop to “Michael intended to get away from all the pressure, heal the debts and thus planned and executed the fake”.
    Michael would NEVER intentionally have left alone his children. Certainly not to the any possible influence of his father.

    Michael loved to play with the media that had treated him so badly. But nor for the price of his children.

    If the tragedy was a fake put to scene then the origin is to seek in the greedy entourage.

    Michael was sold from the very beginning of his life – so were his brothers and sisters. None of them experienced a normal life.

    Now it's the turn on Paris, Prince and Blanket – and THIS, Michael would never haved allowed. Paris was sold at Stapels and Janet took her back like “well done”.

    Not one of Michael's closest friends was seen or heard in public except giving a “I don't participate in this”.

    To me, two possibilities: the whole thing is initiated by the entourage to the monetary wellfare of all involved.
    Or it happened as an unintential chain of unforeseen complications with the “in first place not-wanted” death of Michael.

    Real tragedies are written by life in a more uncomprehensible way than we can imagine. My brother had a stroke at age 41 and is ever since 100% handicapped. My sister-in-law works in a hospital. My brother was not seen by a PhD for 5 hours. And? She failed to help, that's all.

    I agree to the fake at the conference, I agree to the questionmarks with the ambulance, photo in the ambulance, uncomprehensive details of the last 2 weeks. I agree to the selling idea behind Staples and the play around with media for creating another mystery which sells well.

    But Michael would never have given up his children.

    RIP Michael – I just hope they bury you soon and do not sell your bones as well as your voice and gifts before.

    My daughter has become fond of you at age 7 and she answered immediately: oh no, Michael is dead. He loved his children.

    All our love and gratefulness keep accompaniing you whereever you are.

  52. JC.LOVES.MJ říká:

    The pic of him in the ambulance doesnt prove anything. I love MJ wid all my heartt and i believe that he very capable of faking his death, hes known as the guy who had many disguises. You know wats weird, how marlon spoke of how MJ was in diguise in a CD storee, is it just me or does any one else think that hes tryna send out a message that MJ is capable of disguising himself? As for the decoy, has anyoen seen Navi anywhere? like has he even commented on the deathh ? Its a tad weird how no ones heard from him, and the pic of MJ in the ambulance, he has the money and the mind to pull it off, its people like us who are able to question, I for one believe that he is alive. I just hope hes okay tho.

  53. Sosh Says:

    @MyBelovedMJ:

    How can Michael reaper at a concert 29th of august if these concerts will be canceled. Without Michael there is no use in having a this is it concert.

  54. JC.LOVES.MJ říká:

    Sosh: theyre not cancelling the concerts, they sed something about it being like a tribute thingg. right ?

  55. Sosh Says:

    Thats right, I've read in another topic and annother post by MyBelovedMJ that there are plans to have a concert at his birthday, 29 of august.

    Last week I heard that if the concerts go on like tribute concerts, they will be held in the LA Staples Center and not in the O2 Arena. Can anyone confirm this.

  56. Goldie Says:

    if michael is faking his death he´s not going to be in public ever again he is going to hide..

  57. Dweeby Guy Says:

    @JC.LOVES.MJ
    short after MJ's death, Navi was on a morning talk show talking about MJ's death and also BBC did a segment on him where he talks about how devasted he was when finding out.

    http://www.youtube.com/watch?v=HhoohFP2anM

    http://www.youtube.com/watch?v=1PugUvUHpRU

  58. edenmalfoy Says:

    @MyBelovedMJ

    Where did you see this footage of the rehearsal with all that extra stuff? All I've seen is the minute and a half of They Don't Really Care About Us…

    I would love a link to see the extra parts you were talking about.

  59. MyBelovedMJ říká:

    You look it up at youtube. Just type, Michael jackson Performence 2009, and they will all appear. I must admit, that mabye you will laugh in some of them, they are pretty funny . And listen to Michael`s wonderful voice. Then you will never forget it

  60. Samantha říká:

    It's simple, the day i heard he was dad, i broke down into tears, i was almost going to commit suicide, i love mj. But another side of me was saying that his Alive, and its easy to beleive because michael only wanted to escape, He didnt like touring, and he owed to much money so he probably faked this. And his family knows and is going along with it, if you watch Paris theres no tears.. And none of them look really that upset, Like imagine if your brother died? you'd be in tears or if you're trying to hold back. But i dont know its what i think, i reckon his just hiding somewhere and wont reveal because 12 people commited suicide and if he reveals his not dead the world will be angry. But dead or alive, your alive in my heart, and i love you so much michael, forever i adore you and i hope your alive away from ur troubles. But wether or gone or still out there somewhere i love you michael, live in peace or rest in peace.
    xxxxxxxxxxx

  61. supermom75 Says:

    @mariana_b i knew mike for a long time and his kids were his most loved possesion but he would leave them in the care of his mother knowing they are safe also diana ross has said she made a promise to mike not to let debbie rowe near his kids so he has them protected by ppl he loves in his life if he said his good byes in the hospital and told his kids he loves them and will be back his kids are very trong and i know this and they will listen to daddy and they will wait till the time is right to be together again everything is falling in place to the will so far and debbie rowe who once said i want my kids now asks for a delay do you not think that is fishy she wants time to think about weather she wants her kids hmmmm so who told her what is really goin on and who is paying her she already took 8.4 mil on her kids and signed her right away i think michael knows what he is doing love you mikey

  62. JC.LOVES.MJ říká:

    thanks dweeby guy.
    there isnt any thing to prove that is the real MJ in the ambulance, he had impersonators all over the world, who knows.
    This is the only site keepin me sane.
    But just a word to all those people who want to commit over his death, think about it, he would never want anybody to take their lives away over him.
    :)

  63. MariannaB Says:

    The kids seemed to be set under drugs. Paris has been acting like a trained poodle in a circus to deliver what the world was waiting for (or what the family intended to deliver in their performance). And gee what a circus indeed.
    Now it's a romanian who got paid to die on behalf of MJ. And Romania is home of vampire castle and vampires are representing the non-dead and MJ wanted eternal live… lol… what a morass of absurdities and short thinking. If you ask me, the spider in my room played the main part in the story.

    It's so ridiculous to read the hundreds of “revealed truths”.

    There's only one thing for sure: there are immense monetary interests involved.
    And as we learned from the prof. financers: money does not know neither shame nor borders.

    Let Michael rest in peace – the whole plot and digging after it is too much of a shame and disgusting.

    What is YOUR personal interest in digging after MJ? What is YOUR personal greed or hunger?
    Isn't it time to care for the LIVING close to you and do something about YOUR life?

    Turn to the one in the mirror.

    Michael knew what he did and if he didn't, he's responsible for his life anyway.
    He deserves like anybody else to be left alone in peace.

  64. MyBelovedMJ říká:

    Michael would never have people to take their own lives, because he “died”. And in my opinion, those people who did that, Im sure they loved Michael, but if they really did love him, they would have been living on. FOR HIM. That is what he would have wanted

  65. bghoppy Says:

    marianna, liitle hypocritical are you? You found this sight yourself, you felt deserving of adding your own opinion, and just because there are outlandish ideas like the romanian and that he died in '84 (I wish they were not), doesn't mean we all believe those parts or even include them in our analysis of this case.
    U bring up they money. That's part of why myself and others are worried. What if he was harmed in some way to get as his money?
    You ask what OUR greed or need is? My main problem here is in every aspect surrounding this story, there is an obvious failure on the part of journalists to cover it in a way that is professional and complete. These are the same people we entrust to flesh out BS if and when the government tries to decieve it's public. How can these same people ask he right questions of our govn't officials when they are afraid to ask Jermain Jackson relavent questions and tell him he is lying when he does.
    And I am tired of this crying on behalf of famous people for their loss of privacy. To crave attention and shun it at the same time is ridiculous.

    ANYWAY, WHERES YOUR MIRROR?

  66. MariannaB Says:

    Very good analysis – thank you. I believe this site and forum are absolutely necessairy and helpful.

    The journalists have been fed from the first minute. The entourage are professionals in working with media. M played with the journalists.

    Now a brandnew cake is being created. You cannot prevent from parts of the truth to leak through. So in order to make facts the less harmful possible some nice artificial add-ons are appended: some mysteries, some unusual, some scary, some all too common.
    And everybody runs after the cake, no matter how strange the thing appears with a distant look.

    It's good that this site aims to disclose the added aspects and the intentions behind.

    It's good that the questionmarks are being placed.

    Never trust a person, authority or not, without knowing their intention behind. If you know why they do it, you can deal with it.

    Personally, I don't care whether it was Michael or Joe or anybody else behind this thing. I feel that this time the stage is too big for them to be able to handle the scenery.

    Who pulls the ropes will be unmasked in the end – thanks to today's communication infrastructures.
    If there are people in LA being paid to hold back information – the information will anyway leak out in New Zealand or Dubai.

    Times have changed and all this money of those involved is not enough to buy the whole world.
    Happily.

    I don't agree on the point that we should not let celebrities go.
    We paid them already for the pleasure of sneaking around them. We bought their music, tickets, fan items, newspapers. So everybody got already what the deal was about.
    If we in addition start getting emotional from afar, this is our own personal decision and thing. I am convinced that running after the person of celebrities soon takes the shape of stalking.

    Letting go hurts.
    If M is behind this story, he wanted to be left alone and to start a new life. It was the right moment to do so. He will never come back as before – millions of misled fans will not forgive.
    So this is it.

    If the entourage draws the curtains, we have to let him go as well and concentrate on the living.

    You asked about my mirror – I'm looking to all that from a distance. I'm neither in the US nor in AUS.
    I like M, I am not a fan, I would have liked to meet him one day and have a nice talk about this and that. I think he did and left a lot of very nice things in his first life. Besides, I have no interest except to avoid foolishness in my life if feasible.

    Our newspapers got fooled with 3 year old pictures of M. It's not only the US or English press suffering from manipulation. Some of our journalists who covered the story did not even know MJ, mistook the songs, even misinterpreted what was said. They did not even get a glimps of a position to ask questions. They thus did the same shameful job you mentioned above.

    It's a global significance of deterioration – press profs doing the same miserable job as the financial profs and politicians fed by advisors and lobbyists.

    There's only one good thing about it: times are changing, people are getting aware and a wave building up will break.

Zanech Odpověď

Musíte být přihlášeni, abyste mohl psát komentář.