Майкл Джексон манок зіграли важливу роль в смерті містифікація

7 липня 2009
на адміністратора

Як ви можете побачити на цьому відео, Crazed, що натовпу шанувальників у Японії, Navi, всі вважають, без сумніву, що вони бачать Майкла Джексона. На відео, коли вони показують порівняння між Navi і МЮ обидва в масках, це дуже важко сказати, різницю. Це було б ще важче сказати різницю між цими двома у нечіткого зображення, наприклад .... Може бути, як злегка розмитим зображенням внизу ліворуч?

Це єдине зображення на існування, що дає будь-які дії на смерть Майкла Джексона.

По какой-то странной причини, це єдине зображення, яке було прийнято Майкла Джексона, коли він був у машині швидкої допомоги, незважаючи на той факт, що там було кілька людей, присутніх на той момент. Відображення у вікні, забарвлення зображення, а також невеликі нечіткість робити це дуже підозріло, як на його дії.

Це також єдиний образ, який існує Майкла Джексона, що показує нам, що він помре, або його доставили в лікарню. Всі інші зображення існують показати форму тіла в білий мішок тіло на ношах, в якому наскільки ми стурбовані, може бути що-небудь.

Вона також була доведена до нашого відома, що фельдшер, який виконує стиск грудної клітини на МДж (КПП) в руці розміщується близько його шиї, коли на самому справі, він повинен бути самим КПП далі над Брест кістки. Може бути, це було все "поставив", щоб допомогти всім нам вірити в історію, що Майкл Джексон помер. Подумайте про це ... якщо немає зображення, таких, як один з наведених вище були звільнені, тоді все було б набагато більше, підозріло! Якщо немає зображення, а ми всі вважаємо, очікується, що вона дійсно була йому в тіло мішок, який виходить в морзі, багато людей будуть сумніватися в обгрунтованості історії ми були подається в засобах масової інформації.

Однак, оскільки існує один спосіб існування зображення вище, ми повинні йти ... "Ну добре, так він виглядає МЮ там, тому я думаю, він дійсно мертвий, а потім". Просто из-за одного зображення?

Цей образ у Лох-Несс Monster вважався фотографічні докази протягом 60 років до тих пір, поки воно виявилося хибним.

Давайте поговоримо про інше єдиного образу, який обманом людей повірити в оману протягом 60 років. Це зображення полягає в тому, що в Лох-Несс Monster. Передбачається, прийняті Роберта Кеннета Вілсона, в Лондоні гінеколог, зображення було опубліковано у "Daily Mail від 21 квітня 1934 року. Це одне зображення, є однією з найбільш знакових образів Nessie і відома як" Хірург малюнок ", який багато раніше вважається гарним доказом монстра. Зображення було виявлено як містифікація в 1994 році.

Чи можемо ми в порівнянні Майкл Джексон смерті в Лох-Несс чудовисько? Ви ставки. Це довів розіграш показує, наскільки швидко і легко люди вважають, то тільки тому, що вона була в засобах масової інформації, а також тому, що є малюнок для резервного копіювання історію.

Чи можемо ми сказати, що вище образ Майкла Джексона в службу швидкої медичної допомоги є підробленою? Ні, звичайно, ні, ви, безумовно, не може, що підроблені. Те, що ми повинні про це питання, це образ, чи є Майкл Джексон на швидкої допомоги? Якщо це Майкл Джексон в машині швидкої допомоги, він дійсно мертвий або в серці?

З тих пір, як ми дізналися з відеофільму вище Navi, що був найнятий Майкл Джексон сам кілька разів в якості приманки, хто би сказати, це не було зроблено ще раз, тільки в набагато більшому масштабі? Ми також чули Майкл Джексон особистий тренер Лу Ferrigno нагадати у своєму інтерв'ю, як МЮ покласти манекен себе в машині швидкої допомоги відкладати на Papparazzi ... Що сказати, що він не зробив, що ще раз??

Не думайте, що все, що ви читаєте, почути і побачити.

Що про цей сайт? Я чую, ви говорите ...

Ну, ми радимо вам зробити ваш власний розум.

Ми не дурні, як засоби масової інформації думає всі ми.

Ми всі можемо бачити, що нічого з цього не зводиться.

Мітки: змова, змова теорій, смерть містифікація, чутки, відео
Опубліковано в обман смерті, Чутки | Коментарі (66)

66 Відповіді на "Майкл Джексон манок зіграли важливу роль в смерті обман"

  1. MyBelovedMJ Говорить:
    ч.

    Це obivious, що `НЕ Міхаель. Вже на 1 хвилині я знав. Він має білу смугу на неправильному руку. Майкл завжди її на правій руці, Navi вона ліворуч!! BIG BOMMER

  2. MyBelovedMJ Говорить:
    ч.

    Це спосіб страшно

  3. wishful09 Говорить:

    Ніщо не додає вгору. Коли wathcing інтерв'ю, я настільки розчаровані. Я відчуваю, як стрибки через екран іноді. Я ЗАСА кричите, будь ласка, ставте правильні питання. Ви все тільки що стрибнув на цю статтю Майкла будучи druggie. Ви вважаєте, як-то глухий, як Майкл час пристрастився до anesteshia (SP), коли ми ніколи не чув нічого про це відбувається раніше. Я маю на увазі на самом деле! Невже ми тільки для того, щоб взяти на себе медсестра розповідає правду. Як convient. Ну, а тепер ось і шеф-кухарем в подальшому підтвердити свою розповідь. Правда, приятель. Ви бачили киснем цистерни і чекав до тих пір, поки ви зараз сказати щось?? Дай мені перерву. Якщо ці люди можуть говорити правду, вони є одними з найбільш дивних людей навколо. I DONT догляду Майкла, який є, я б сказав кто-то, якщо я бачив кисневих цистерн залишити його дому. Він doesn't отримати чужий, ніж це, але поки що люди вважають її без допиту він. Я не міг навіть дивитися Ларрі Кінг Минулого вночі, так як він, що так багато людей прийшли очікуємо етикетка йому druggie, але люди, які насправді знав його добре і провели час з ним кожен день працює і що ні, ніколи не бачив його. Чи може він дійсно в тому, що добре, що він може обдурити їх всіх? Я не знаєте, но по крайней мере, я допиті він, на відміну від засобів масової інформації. Я сподіваюся, що істина виходить. Я сподіваюся, що засоби масової інформації закінчується перспективних глупо. Я вважаю, це так турбує той факт, що люди вважають все, що в засобах масової інформації.

  4. Sosh Говорить:

    Перш за все, я не можу сказати, якщо його смерть є обман чи ні. Коли я дивлюся на деяких Статті на цьому сайті Я схильний думати, що вона дійсно є хибним. На жаль, ми, ймовірно, ніколи не знаєш, за sure.Maybe це навіть вбивство, беручи до уваги дивні behaviuor від лікаря. Одна річ, ми можемо з впевненістю сказати, на даний момент: ми ніколи не будемо бачити його знову танцювати або музику. Якщо це була помилкова тривога або він не може жити і в іншому світі. Щось МЮ заслужив.

    Тепер мій погляд на деякі речі, які happenend минулого тижня у відношенні Міхаеля смерті. Починаючи з фотографією, де ми можемо побачити МЮ час увірвалися в лікарню. Уже згадувалося про те, що людина не виглядає Майкл. Його вуха, eybrows і волосся не відрізняється. Крім того, його шкіра має жовтий відтінок, де йому Майкл завжди був блідим кольором, а в його особі. Я вважаю, що людина на цю картину не Майкл. Якість зображення дуже погано тому повинен був бути мобільний телефон камери или что-то. Ці камери, як правило, дуже повільно, так зйомкою, коли все це в поспіху і кваплячись, щоб зберегти життя не буде легким, якщо не неможливо! На особа також має бути дуже близько до ліжка прийняти такий постріл. Я не думаю, що можна було б скористатися цієї фотографії на той конкретний момент.

    Крім цього, Є (непідтверджених) чутки із співробітників лікарні, что что-то дивно, що відбувається, коли 'Михайло' був терміново дюйм пішли різні речі, як вони повинні. Тому я сумніваюся, вона була дійсно Джексона на цій картинці.

    Друга вказує на фальшиві смерті можна було б репетиції, що, згідно AEG жити, де зареєстровано в HighDef відео й аудіо. Схоже, він усі заплановані цей шлях. Покласти Майкл назад у зображення з масивної 50 концертів туру, який він не будемо приймати. Звістка про його смерть, загальна кількість записів продали rappidly. Крім того, трохи більше на авантюру, але нехай квиток покупців повернути квиток і надати вибір для повернення або спеціальний квиток, спрямованих Бий МЮ сам. Звичайно, їх вісім, так що реальні МЮ вболівальників необхідно зібрати їх усіх. Якщо 50% квитків повертається, AEG Live має набагато більш низький фінансовий борг. Додати до того, що мільйони покинути DVD або BluRay (Joe jacksons компанія якого він прекрасно підключити під час інтерв'ю?) Дисків, які будуть продаватися з заключної репетиції та AEG внесе великий прибуток. Існує також пісню вони використовують (не автомобіль про нас). Wan't чи вони виступити із заявою для засобів масової інформації?

    Трьох пунктів: Є МДж (якщо взагалі це МДж) перехід на гелікоптері. Складно сказати. Це можливо, але, коли він перевозиться з вертольота в фургон, то можна побачити чорні стрічки видаляються. Видалити це може привести тіло рухатися, коли ще всередині вертольота. То я вважаю більш цікавим є формою тіла в тіло мішка. Він не виглядає насправді є реальна тіло в ньому (або вводити в оману МОХС мене?)

    Тоді на чотирьох точках: Безліч людей розповідають багато різних речей. Для мене це виглядає, що більшість людей, які можуть приносити прибуток в stiuation дивитися тільки говорити погані речі про нього (Урі Геллер, наприклад). Інші люди (Лу Feringo) говорити про Майкл, як здорова людина на планеті. Правда ли то посередині? Хто може чи повинен на нашу думку. Після репетиції на увазі, і, побачивши МДж танцює як він був тільки 25, я думаю, що ми можемо ігнорувати allmost всі негативні новини. Майкл був probabbly фізично, психічно і фінансово в хорошому стані, але він хотів би вирватися із засобів масової інформації. Кращим моментом буде, коли світ був поважаємо і, побачивши його знову, та 'смерть' таким чином, доцільно короля поп на знову створений історичний момент.

    Тому для мене це виглядає як обман. І безумовно, Майкл є однією людиною, хто може зробити це можливим. RIP Майкл. Якщо ви живого чи мертвого. Ми Вас не вистачати! Як дізнався сьогодні від меморіальної служби, ми, по крайней мере, ми будемо вчитися ніколи такої ви знову і можливий обман смерті не поставив виконувати в кінцевому підсумку повертається

  5. charbour Говорить:

    Ви зробили це знову.
    Я тільки що закінчив перегляд в МЮ меморіалу на ТБ і були дійсно говорить протягом останніх 40 хвилин, оскільки він закінчив .. але знаю, що я тільки що прочитав, що ви мені думати він міг дійсно бути знову жив!! Коли Париж зламався Я думала, що буду плакати! Це було так сумно ..
    Ви настільки права, хоча, я просто хотів правду вийде найближчим часом. Якщо це свідоцтво про смерть? І, як ви сказали, це всього лише справа не скласти.

  6. mysticallymagestically Говорить:

    Він може бути мертвий чи навіть "мертвий", але навіть після того, меморіальні служби і сьогодні, навіть після серцево-перекидні словами його дочки Париж, я все ще не впевнені. Меморіал був саме те, що можна було б очікувати того, що з усіма почесними помпою і elegies, але ні одне з питань, підозрюючи, були розглянуті, а наприкінці все це, я вважаю, воно служить лише distractor. Ми, можливо, ніколи не побачити Міхаеля, але до тих пір, поки все це прояснюється, є підстави для сумнівів у емпіричної.

  7. noisehammer Говорить:

    мне тоже @ wishful09!

    їм з Німеччини,
    Ive дивився меморіалу, моє обличчя було багато сліз, так сумно ...
    на початку всіх цих днів, я був справді думати, він може бути живий. але на даному етапі, я вважаю, що нахиляє більше ...
    все, як представляється, так вірно, особливо в Парижі в кінці. Це дуже темний день для мене ....

    Єдина річ, як це може бути вірним, він усе ще живий:
    вся сім'я не знаєте про його підробленої, члени сім'ї отримують підробили МЮ по собі. Thats тільки так, як я міг би уявити собі його живим.
    Ive чув чутки, що Джо Джексон входить в coverup .. так може бути .. а його брат, і звичайно, не Париж!

    там було так багато постів за останні кілька днів ...
    Я до сих пір пам'ятаю це:
    http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=24563

    Це змушує мене думати, ще не повинно бути что-то неправильно!
    І .. JoeJackson цьому, як видається, є реальною існує! Я в контакті з одним із тих членів Форуму. .. Dont але вони вважають, його слова.

    В кінці кінців, я не знаєте, що вважаю, ..
    так сумно .. IM починають думати ГЕС дійсно мертвий!!

    як Ive розмістив його на іншу сторінку,
    якщо Майкл повертається, я буду кидати найбільшим учасником у моєму житті !!!!!!!!!!
    якщо там нічого не буде відбуватися протягом наступних кількох тижнів ... потім їм 100% упевнений, що він мертвий! сумно
    Михайло, якщо ви дійсно живий, Dont зробити для нас, що біль!

    Мені хотілося б поцілувати його обличчя прямо зараз ..!!

  8. Yes555 Говорить:

    Майкл свідоцтво про смерть:

    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Після поминальної службі сьогодні, я 99% впевнений, що він мертвий. Особливо побачивши Париж плакати.

    RIP

  9. SkylinexBleedsxRed Говорить:

    Це може звучати як bonehead річ сказати, але, можливо, Парижі була поставлена діяти таким чином в кінці цього меморіалу? Якщо взяти до уваги всі ці факти, які не додавання, а також беручи до уваги його картини в лікарні вище, може бути хто-то чи сім'ї знають, що він усе ще живий. І що вони не розповіли дітям про це. Чи, може, вони думали, що ми бачили Майкла, коли він був дійсно манок. Я просто намагаюся цифра все тому, після перегляду меморіальної служби, глибоко всередині, я впевнений, він дійсно вийде з цього світу, оскільки в Париж ", а також реакція Jermaine's. Тим не менш, навіть в поминальної службі, речі не скласти. Передбачається, існували дві труни's, золота, який ми бачили по телевізору подивився занадто коротким, і навіть малюсінькі Михайлівський статус 5'11 і 120LBS, і сім'я провела "приватний" Меморіал на 8 ранку. Навіщо вони на 30 хвилині меморіальної служби Михайло, Rush ним по вулицях Лос-Анджелеса, і навіть не мають належного поховання план !!??? Існує тираж свідоцтва про смерть його зараз, але я не можу прокоментувати це тому, що я навіть не знаю, що вони повинні виглядати або написано на них. Ось посилання:
    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Я на паркан тепер побачивши меморіальної служби, і я почав задавати питання про нього і про можливість його ще живий. Я просто не розумію, це те, чому б Париж тільки й говорять, що хотіли? Вона завжди була дуже тихою і застенчивая. Він звучав так, хоча реальної. Я сподіваюся Майкла ще тут зникає. Мені дуже боляче і sickened.

  10. Shikster Говорить:

    Ок я дивився меморіалу. Я майже подумав, що це є реальною, і він був мертвий. У родині всі були одягнені в темні окуляри, оскільки відомо, що Майкл wasn't мертвими .... Couldnt вони створюють сліз потрібно. Jermaine зробили все можливе, щоб підготувати сльози, хоча співали пісню посмішку .... Що змусило мене hmmmm був у самої останньої хвилини, коли вся родина була на сцені ... ... Дивитися Париж ... ... .. Shes більше в її кишеню книгу, то все це ... .. потім Джанет звертається до неї, і говорить, то ... ... .. потім вона забула про своє кишені книгу і намагається дивитися сумно ... .. потім Парижі говорять ... ... .. вона в середньому робота намагається плакати, але doesn't пролили сльозоточивої і потім швидко їзди на Джанет. Михайло коштує більше, ніж смерть в життя ... ... .. я фанат з Jackson 5 ... ... .... Його легко зруйнувати, якщо екранованих окуляри, як Марлон зробив. Всі вони будуть плакати їхньому шляху до берега. Майкл буде пройшли досить довго тягти себе Outta борг ... ... ... .., але його прихильники не простить його.

  11. noisehammer Говорить:

    Я отримав інформацію від особи, яка Dont я хочу сказати. Так, може бути МЮ дійсно жив ...!

    Я не знаєте, що сказати ..

  12. Madason Говорить:
    ч.

    Добре. , Де було тіло Міхаеля подвійний 'клон' Navi, коли він нібито помер. Чи може хто-небудь поручитися за Navi, або його місцезнаходження невідомо.

  13. mysticallymagestically Говорить:
    ч.

    Також, всі великі мережі більше стурбований тим, з подробицями про народження його дітей, його шлюбу (ів), і відносин, його передбачуване використання наркотиків за просте запитання, що його смерть! Чому ми затоплення всі ці подробиці, що стосуються його майно і борги, замість того, яким чином він навряд чи полягає в тому, що 50-річний чоловік, який був перевірений, повністю здоровими просто місяців падає мертвим без причини.

  14. edenmalfoy Говорить:

    Я намагався в моїх силах, щоб не бачити ПІК ним у машині швидкої допомоги ... але я вважаю, inevitble. При вигляді його Однак, я думаю, це виглядає трохи дивно, складається враження, що існує напруженість в лоб від особи, в тому, що малюнок. Якою б неможливо, якщо ви дійсно в змозі необхідна дихальна трубка ...

    Хто-небудь ще здається дивним, що вони закрили меморіалу з фотографією з написом "Я жива" на це?

  15. nycscenie Говорить:

    Здається правдоподібних про Navi і манекен річ, але як ви поясните Парижа розбивка на меморіальній службі? Чи може 11-річна дівчина дійсно лежав і діяти? Я сподіваюся, що 2 читати в майбутньому своїх дітей, про роль у містифікація CUZ Я дійсно вірю ГЕС живий, але, можливо, їм просто бажаючих надто жорстким.

  16. Андреа Говорить:

    edenmalfoy, я чую тебе. Я знайшов це досить дивно, що на тлі сказав: "Я все ще живий ..".

    Докази? Можливо. Світ ніколи не може знати. Він був загадкою, коли він був 'живий', і я впевнений, він залишиться таким у "смерть".

  17. Андреа Говорить:

    Я вважаю, це смішно, що говорить про те, що сертифікат Лісового цвинтаря галявині був "тимчасовий" відчуження тіла, хоча остаточне захоронення є "ще не в невідомому місці". і що він жив у своєму будинку батьків, HAHA. Крім того, ще, звичайно, ніхто не підписав його., Правда?

    Чесно кажучи, хто FREAKING KNOWS ANYMORE WITH THIS ЦЕЛЬНО МЮ випробування! Честно говоря я WISH смерті фотографії будуть так воно сквош в підробили смерті чутки, або я бажаю йому поп з укриття і сказав психологічно! Тільки тому я (як і багато інших людей), може полегшити їх уми мало.

  18. mbc080709 Говорить:

    Я дивився на меморіальній Минулого вночі, і зараз дуже важко говорити про те, що вона "не померла". Але, як же це "фантастичне оповідання", чи не буде це чудово, що станеться?:

    - Уявіть, що МЮ вже "пішов", оскільки кілька років, скажімо, багато років (по крайней мере, оскільки до 1993 року), як він був дуже зайнятими в засобах масової інформації, вболівальники, ЗМІ, і хоче відпочити annd легкого життя. Ми знали реальне МЮ кілька подвоюється (sosia) і погодилася з кращими з них на його зайняти своє місце в повній мірі, але не знаючи, що в один прекрасний день він вийшов з усього величезного неприємності, які вже (заборгованість за пишних життя, звинувачення в педофилии в подвійному МЮ - упевнений, що на даному етапі це дійсно так - в життя неприборканого sosia заповнена величезними дозами ліків, медикаментів та інша - одним словом, а потім став подвійним самозванцями). На даний момент реальної МЮ відновив контакт (тільки від місця, де він є) зі своїми найкращими друзями, то його виробники та організації концертів тільки для того, щоб організувати серію Crazy дати, з тим щоб створити BIG повернення. Реальна МДж була поставлена за допомогою лікаря Конрада Murray подвійного вбивства (а це майже як якби він був уже мертвий для всіх, яка в поєднанні з його тіла), який зробив reharsal в Staples Center в ЛА двох тижнів тому, і що вона вважає за доцільне також у відео і фотографії його словами, реальна МЮ також чарівність, що ви знайдете на сцені в Лондоні @ O2 Арена на 13 липня 2009 року, перший день його 50 концертів (майте на увазі, що вони не скасують дат). Це дозволить зняти всі гріхи педофілію, незагнузданий життя, і т.д. ... і оживають на величезній радості справжні шанувальники МЮ. Це буде реальною МЮ, той, хто завжди був до незадовго до нового тисячоліття. Можливо, він будете платити штраф за все, але тільки уявіть, що гроші будуть!

    Разом з тим, що це: RIP МЮ!

  19. SFAN Говорить:

    Мені б дуже хотілося МЮ бути живі becos "Я дійсно ціную його талант і його вкладу протягом цих років, і вона буде такою великою відходів щоб йому зайшла занадто скоро, не вдалося побачити його 3 прекрасні діти виростуть і будуть пещені ім.

    Для проведення смерті обман здається занадто великий масштаб до себе на свою точку. Що світ думає про нього, якщо він дійсно повертається живим. Чи не призведе він бути юридично звинувачення у проведенні смерті містифікація з уже свідоцтво про смерть видається? Немає сумнівів, якщо він дійсно повертається живий, його фанати будуть найбільш щасливих людей навколо, але я думаю, Dun його друзів і колег, буде весело! Якщо всі ці суперзірки присутнім на меморіальній вже знав це обман, включаючи будинок, якого вони представили йому спеціального меморандуму.

    Я думаю, що якщо він дійсно хотів би виконати цю смерть містифікація це буде виключно з метою виходу на пенсію у світі, далеко від папарацці і сумасбродние Media яких за ці роки було знищено частину своєї кар'єри, а щоб повернутися знову в центрі уваги з набагато більш темою для засобів масової інформації ретельно о.

    Засоби масової інформації в усьому світі зокрема, що відносяться до індустрії розваг було добре відомо, що вони здатні виховувати в 'Зірка', а також знизити на 'Звезда' з їх правдиві і неправдиві повідомлення. І, на жаль, Майкла Джексона є однією з несчастной жертвою.

    RIP Майкла Джексона, Господь тебе любить більше, ніж хто-небудь інший, і це причина ви на його боці зараз в світі і комфорті. Хоча ми і не хочу втрачати наших близьких, але ті, хто покинув нас, безумовно, у більш вигідному місці з Господом. Кожен з нас буде відповідати один раз на день перед Господом! Ciao!

  20. edenmalfoy Говорить:
    ч.

    Ах да, крім того, я думаю, що досить легко пояснити Париж 'розбивка. Це не зовсім її. Ні є Принц Майкл 1 і 2. Якщо МЮ підробили його смерті, це не його реальні діти, реальні діти з ним. І те, що просте, що потрібно зробити; отримати парний орган протягом трьох дітей, хто стикається ми ніколи не бачили до тих пір, поки що кілька місяців тому. Він буде підтримувати "стверджує, що вона не була йому в березневому прес-конференції (яка для мене, це досить ясно, що це не він); Майкл пропустив місто місяців тому з його возлюбленной дітей на піклування ... тому що він ніколи не залишить їх і ... покласти в парному органі з усіх чотирьох з них.

    І якщо ви думаєте, і зупинити його, що таке ідеальний кришка його меморіальний отримати люди думають, що він мертвий, його дочка всхліпиваніе з щиро прощання її тато. Я дійсно думаю, що він живий, і я був в сльозах, тому що її було душераздірающее. Таким чином, він перемикає з дітей, його подвійних та їх парад навколо вулиці Л.А., повністю unmasked, пару місяців тому, отримати фотографії дітей в magazing або 12, а потім він помер, і маленька дівчинка сфотографували з ним пару місяців тому, виходить на сцену і виходить з ладу. Це чудово. Люди не збираються на питання, що.

    Потім ще раз, скільки членів сім'ї повинен бути в даний йому для підкачки з його дітей, за підробок? Так .. напевно родина могла сказати своїм дітям, крім тіла подвоюється ...

    Ох, і ніхто інший, як зауважив сьогодні на CNN замість слів смерті легендою він 'МЮ в Загадочная смерть'? По крайней мере кто-то, нарешті-то сказал в той тьмяний.

    Може бути, це просто бажане за дійсне ... Я просто не хочу, щоб це було так, здається, теж попало, щоб бути правдою.

  21. oldgregg Говорить:

    Я б любов до МЮ смерті бути помилковим, але я теж резерв суду. Я можу видом зрозуміти, чому він хотів би зробити щось на кшталт, що "після того, як всі його hounded з боку засобів масової інформації для подальшого частини своїх років. Я думав, Марлон вдарив нігтем по голові, що він сказав, коли він говорить про його одягання вгору, щоб перейти до запису магазині, а не один з нас може уявити собі існування, як що-хе didn't є життя реально.

    Я відчуваю, що до сумних, а за те, що він пережив, і що я можу в повній мірі зрозуміти, якщо він вирішив підробленої власної смерті (пеклі я спокушується після чого ГЕС доводилося миритися с!)

    Але у зв'язку з Navi самозванець аспект речей, їм боятися Navi з'явилася на Бі-бі-сі сніданок у п'ятницю вранці 8.oo GMT говорячи про Майкл смерті і про те, як він став приманкою для МЮ в той час як кілька років тому. Так що couldnt були Navi, але він упевнений, як рис можна було б кого-то другого. Я закричав очі минулого вночі в меморіальному-спеціально, коли його маленька дівчинка встала, щоб повністю розбив моє серце.

  22. bghoppy Говорить:

    Чому Париж плакав резонувати з дійсно так багато? Були фактично не сльозу з очей, то це ідеальний кінець, і кожному є або був чи дитина знав зірок. Всі ці люди починали в шоу-BIZ, як діти, і, незважаючи на труднощі і біль ", вони всі суки приблизно від" втрати свого дитинства ", вони все ще готові і заохочення відправити цих маленьких ягнят в центрі уваги, навіть більше sickeningly використанням їх батьки смерті їх дебют.
    Підроблені плачу легко, як пекло, до речі, просто попросіть будь-якого руху КС із жінкою збільшувати пристрій.
    У мене є питання до медичної та / або юридичних людей. Чи є це нормальним для смерті CERT. сказати: "Інформаційні тільки не є дійсним документом для indentification." на червоному тлі напис?

  23. elde Говорить:

    Я маю 2 VIP квитки за те, що, як правило, другий концерт на O2 і які були відкладені до березня і отримав повідомлення про те, що ці квитки повертаються або parially торгуються на меморіальній квиток; думаю, це означає, що це свого роду ушкоджень контролю триває ... З іншого боку, я чув, що ці 3D меморіального квитки були розроблені Майкл сам!!??

  24. bghoppy Говорить:

    Я подивився його про смерть CERT: Загальна інформація про замовлення Каліфорнії свідоцтва про смерть
    Ефективне 1 липня 2003 р. Є два види завірену копію про народження і смерті записів:

    Завірена копія: Це чергова завірені копії ідентичні тим, видані до 1 липня, 2003. Вони будуть видаватися тільки уповноваженим особам, як вони визначені в систему охорони здоров'я і безпека кодексу 103526 (див. список нижче). Завірена копія може бути використана для встановлення особистості особи, зазначеної в сертифікаті.

    Сертифіковані інформаційні Копія: Це також регулярно завірені копії, але воно буде мати легенду через стикаються з заявою "Інформаційна, а не дійсного документа для встановлення особистості". Завірена Інформаційні копіювання не може бути використана для встановлення особи. Особи, які не можуть отримати завірену копію можна отримати Сертифіковані інформаційні копіювання.
    нетерпінням це питання я знайшов у Каліфорнії тут також документ називається Доказ смерті листа.
    Я хочу, щоб цей лист, і розтин рис до Я можу поставити на мій погляд, легко.
    Нагадуємо, це шоу-людей.
    І чим більше я думаю про це, якщо немає компанії, там, що допомагає багатих людей підробленими власної смерті або сприяти повного зміни особистості, я збираюся почати одного себе. Очевидно, є попит.

  25. feyaya Говорить:

    подивіться на це передбачуване "смерть містифікація щоденник" Я знайшов тут. вражає, по меньшей мере! але я не знаю, якщо воно могло бути сфабриковано. Що ви думаєте?
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  26. Bee Говорить:

    Цікавий сайт! Я дивився весь меморіальний вчора і був переведений в сльозах на багатьох моментах. Але дві речі зробив виділяються для мене трохи дивно:
    1) Євангеліє пісня на початку: "Скоро, і дуже скоро ми побачимо царя ... .." Тепер, щоб можна було просто збіг, а улюблена пісня Євангеліє.
    2) Діти: Звичайно, вони вже провели тиждень сумувати, але я не бачив ніяких ознак них кричали під час служби один раз! Вони, як жахливо невтручання, так що, можливо, вони знали, вони б бачити свого батька знову?
    Крім того, в Парижі, в кінці (благослови її серце!) Її мало мовлення досить ходульний, а коли вона закричала "вона відвернувся дуже швидко її тітка Джанет. У той час я був захоплений всі попередні пісні і возданіе та емоції, але потім після дивиться на відео, на його думку, як репетирували виступ.
    Я б не став звинувачувати Майкл один біт, якщо він був у змозі вивести цю відключена, і мати можливість жити в мирі зі своїми дітьми і найближчих союзників покинути острів на то.
    З усіма новими технологіями, які існують, які не існували в момент смерті Елвіса, я дивуватися, якщо вона буде легше відслідковувати його вниз один день?

  27. mysticallymagestically Говорить:

    Я згоден з усіма своїми заявами Андреа. Ми все ще чекаємо по токсикології доповіді результати, правда? Вот надо что-то сказать. І, звичайно ж, той факт, що він тимчасово "поховав" на Лісовій галявині чи він? Я хочу сказати, добро ... Чому це все так довго, якщо він просто помер від природної причини, як серце, Hmm? Біллі Мейс був похований протягом кількох днів, Farrah Фосет був похований протягом кількох днів, що питання тут з Майклом?

  28. Андреа Говорить:

    Я також вважаю дуже дивним, що після 'Меморіал' ніхто не бачив нікого приймати труну з Staples Center або в катафалк або нічого. І сім'я вирушила в готель на обід після цього? ВИ МЕНІ жарт?! Hahahaha. Це самий смішний випадку я коли-небудь бачив, і я кажу, як і у випадку МЮ всього смерть шахраїв. Тепер вони навіть не знають, де вони собираешься дозволити бідним Майкл бути "поховані". HMM, ось думка. Може бути, ніде, тому що він не помер. Sheesh.

  29. фанатично Говорить:

    На поминальної службі, я знайшов його цікавим, що MJS брат Марлон Джексон включено розповідь про МЮ носити приховує у своєму виступі. Марлон сказав кое-что о МЮ був одягнений як старий супротивний перспективних чоловіком в магазині, і він визнає його і МЮ був вражений, що Марлон визнали його в цьому магазині. Марлон поставити акцент на тому факті, що він завжди може визнати його брата ні на що. Здавалося, Марлон знав МЮ було спостерігати власну панахиду-то таким був Марлон відправивши повідомлення на підсвідомість МЮ даючи йому знати, що він знав про те, що чоловік, який помер, не МДж. Я також під сумнів той факт, якщо Марлон Джексон дійсно плакала. Оскільки він носив окуляри в будинок, я не можу сказати. Тим не менше, я помітив, що, коли він був з його плач frenzies, він не раз зняти окуляри витерти сльози поза. Я вважаю, Usher дійсно плакала, і він фактично зняв snnglasses витерти сльози поза. Я вважаю, Марлон Джексон є / був актор у минулому, так що він міг би легко надягти акт. Мені також було цікаво, що маленький Париж Джексон не виявляє емоцій, протягом всієї служби до кінця. Вона грає в ляльки МДж всієї служби, і на сцені, до тих пір, поки пані Джанет сказав їй щось. Тоді маленький Париж дав їй прощання і почав плакати, але на її обличчі, не дивитися, як промити Brooke щитом, коли вона плакала. Я не побачив сльози на обличчі мало Парижі, вона швидко сховав її особі. Спочатку я почав питати себе MJS смерть була фальшива, коли його брат, Джермейн Джексон, дав прес-конференції в Лос-Анджелесі в лікарню. Він говорить у камеру і каже травня Аллах буде з тобою завжди Майкл. Здавалося, він знав, МЮ було спостерігати за подією то в reclusive місце, і він був просто надання МЮ свої найкращі побажання у нове життя. IDK, може бути, просто Jermaine природи, але я виявив, що кілька сумнівно. Коли Джанет Джексон з'явився на BET Awards. Я сказав собі: "Ого, Джанет Джексон, є надзвичайно сильною жінкою або дуже добрий" актриса "з огляду на те, що Джанет була діючи так, як на торгах 12-річного віку, якщо МЮ смерті дійсно є підробленою г-жа Джанет міг виразно тягти що продуктивність залишити. Вона сказала, що її родина "обраних" її виступити на BET Awards. Я поставив собі питання, чому вони могли б обрати babygirl говорити, і взагалі не Jermaine оскільки він був голос родини. Можливо, вони мають потребу в разі виглядати більш правдоподібних і досягнення, що вони мають потребу в актриси. MJS З огляду на фінансові проблеми, до судових позовів, і потьмянілих образ, faking власної смерті є далеко не взяли. В інтерв'ю, яке він колись сказав, що він не хотів, щоб продовжити свою подорож, він зненавидів її, тому я був просити мене, чому він знову гастролі тих пір, "це його конференція на o2 арені. Я не будь-яких претензій, ні припущень про те, що МЮ підробили його смерті. Скоріше, я просто обмін мої зауваження. Якщо МЮ дійсно підробили його смерті, я сподіваюся, що він вважає, що світ, який він шукав. Травень Аллах завжди буде з Вами і Вашими близькими брата Михайла.

  30. jaydogg Говорить:

    Хто-небудь не помітити, що, коли Париж плакав (чи діють), що не було сльозами на очах? ОК, в стороні від цього, якщо все це великий обман, що я сподіваюся, що вона ніколи не приходить, або все це було в дусі. Чи не здається вам, що Майкл раз у своєму житті, заслуговує перерви з усього цього? Дозвольте йому розслабитися і насолоджуватися своїм життям за один раз, якщо він ще живий. І якщо він не є чим Бог благословить його, і все, що він був змушений миритися з усією його життя. RIP або LIP

  31. nycscenie Говорить:

    @ Edenmalfoy Я вважаю, що maayybbe дітей / Париж діють тіла подвоюється, але для дітей? I DONT думаю. Якщо ви подивитеся на рис і VIDS з них, коли вони були мало вони дивляться один і той же шлях зараз. Принц отримав волосся темніше, але Париж виглядає точно так само.

  32. feyaya Говорить:

    Согласен. існує лише спекуляції про те, де його "тіло" буде похований. Я ніколи не чув від тіла незахороненних перебування на цьому боргом.

    мкм, не знайти нікого першою людиною співати "Ми світі" на меморіальній трохи незвичайну?? кто-то говорить, що вона може бути Майкла, але дивлячись на його руки, здавалося б складно зробити макіяж дивитися, що природно. Чого все ще думаю про цю людину?

    інша справа. ЯКЩО Майкл дійсно живий, меморіал, як видається, були swarming при подсознание повідомлення. тобто "Я жива" заяву, в конце концов, "Майкл ми любимо Вас більше, в даний час приєднатися до нас." на початку минулого продуктивність, надмірне використання теперішнього часу, коли мова йде про його. Я читав статтю, раніше, коли я намагався дізнатися більше про URI Геллер. він говорив про те, що Михайло погодився працювати з ним, щоб додати позитивно впливають на підсвідомість messges його пісні. якщо це правда, і це все обман, то чому б не Майкл і URI співпрацювати знову додати трохи приховано messges у меморіалу??

  33. Андреа Говорить:

    @ Nycscenie - Я по-друге, що поняття. Це очевидно, що його діти. Тим не менше, я до сих пір думають, що вони знаходяться в по всьому річ.

  34. Андреа Говорить:

    Крім того, я подумав, що було б доцільним для мене сказати, що на інтерв'ю я бачив учора увечері на шоу "зайві" Леді було інтерв'ю однієї з МЮ літніх лікарів і іншому - я чесно забув його ім'я, але я ніколи не забути те, що він сказав репортери. Він сказав, що, як тільки Майкл Джексон навіть розповів йому, що він знав, він би знову на вершині, якщо він "помер" і що в один прекрасний день вони разом з обідом, і він привів його в іншу кімнату, і Майкл сказав, що йому варто що-небудь станеться з ним , щоб переконатися, що він (лікар) вчить хлопців шляху "Свідків Єгови" чи що, і переконайтеся, що його мати отримує дітей.

    HMMMMMMMMM. Підозрілий да? Але я не можу нічого нікому довіри говориться в даний час у зв'язку з його смертю. Люди тримають з'являються з усіх цих останніх кількох тижнів, щоб говорити про речі МДж, що вони повинні вже говорив давно. Просто виникає все більше і більше підозр для мене.

  35. SkylinexBleedsxRed Говорить:

    They should do a DNA test on every kid because Debbie Rowe even said she carried the two oldest kids, But it wasn't Michael's sperm. So obviously how can they be his biological kids? Подумайте про це. LoL. The youngest of the kids, I don't know about, As does anyone because no mother's background. He is a mystery child. All I know is that these kids do not have that black people hair. They have fine, White people hair. It just makes no sense! If these kids were mixed, It would show with at least some black people hair!

  36. SkylinexBleedsxRed Says:

    Please, Someone send me a link to the picture of Michael with the words, I'm Alive on it. I watched the memorial, But I must have missed that picture.
    About that diary, Okay, THAT was really weird. I wonder how credible a source that Derek is though?? It would be amazing if he came back and did a tour like the Derek site said. I'm glad that I'm not the only one who thinks that the memorial was entirely staged. Good points being pointed out by everyone here. It makes total sense!

  37. dirtydiana Says:

    Is it me or does Michael's oldest son and one of the Jackson's brothers appear to be laughing after Paris's questionable reaction? The same Jackson brother appeared to be laughing earlier also. This whole situation just gets weirder and weirder. Notice how Reebe Jackson walks over to MJ's eldest before Paris speaks as if to make sure the kids don't slip up. It all looked staged to me. And notice how not one Jackson has a tear rolling down their cheeks. I know that everyone takes death differently but come on, I still cried more, even with all my suspisions.

  38. dirtydiana Says:

    Maybe the Jackson brother isn't laughing and is crying the more I look at the video but MJ's son does appear to be smirking.

  39. monij Says:

    To OLDGREGG, one of the readers [Tis_Ruthy] posted an interesting link to an article in relation to MJ's March conference in London [You may like to read this newspaper report from March this year…..http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1159645/Trembling-gaunt-100million-debt-Michael-Jackson-makes-final-entrance.html…read the last section….seems otthers noticed the difference in Michael's face…hmmmm]. In this article, it is mentioned that Navi was in the audience at the time of the conference, could this have been a decoy too, so that people do not go thinking that the person on stage is not the real MJ?

  40. SkylinexBleedsxRed Says:

    feyaya: That man at the beginning to sing We Are The World. That can't be Michael. It looks nothing like him. I know when Michael played the mayor in Ghosts, I could easily recognize him. Michael has distinct eyes that I would know anywhere. The guy at the memorial doesn't add up to Michael. IF it is him, Wow, Okay, Fooled me.

  41. ly9512 Says:

    Okay – weird. When I first saw that picture of him in the ambulance I thought his face looked so swollen. Especially from his nose to his mouth. Like its so much bigger than MJ's face. Some people said it could've been because of the drugs but they weren't 100% sure!

    I completely agree that not everything adds up from this story. Everything is just kind of a mystery! I can't wait until everything unfolds.

  42. Yes555 Says:

    IF michael is indeed alive, the memorial seemed to have been swarming with subliminal messages. ie the “i am alive” statement at the end, “michael we love you more, now join us.”

    “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from a Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

    http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

    LYRICS:

    There's a man
    Who plays the game of life so well
    Ooh, there's such a man
    His thoughts you can never tell, ooh
    And it's just the way he
    Thought it would be
    'cause the day has come
    For him to be free
    I'm alive and I'm here forever

    This is the man
    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    There's a man
    Everybody thought they knew
    Ooh, there's such a man
    He's not like me and you, ooh

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man
    (this is the man)
    Ooh yeah
    (ooh, yeah)
    This is the man
    (this is the man)
    This is the man

  43. SFAN Says:

    A person who really planned to hoax their death will not allow themselves to reappear in the public ever again with the same identity so fans out there can drop their hopes of MJ suddenly popped out from no where with a surprise and staged a comeback concert, he is not stupid, so it is as good as MJ is already dead! His ultimate aim is to have peace and privacy.

    If MJ is really dead, he could be feeling really sad now because while he was alive, people chose to believe the bad things about him and when he died, people still chose to believe that he actually staged a death hoax, he may be asking 'Why nobody just believed me just for once!”

    Deep in my heart, I hope he is really not dead but out there somewhere having his peace finally and live to ripe old age because he deserves it. If he is really dead, I hope everyone can just respect this truth and give comfort to his loved ones that he had left behind because they are the ones that are suffering in pain right now.

    God bless u MJ, no matter where u are now because I know you are in a better place rite now!

  44. curious_george Says:

    Glad I'm not the only one who is wondering if this is all a hoax. And for the record, I was never a huge fan of MJ so it's not like I'm just having trouble accepting his death.

    I found the speech by daughter Paris to be extremely fake and stiff; rehearsed. For all of the noise she made, not a tear. While Marlon was giving his speech, she was fiddling with her little hand-bag a lot; and twice Janet turned to her and said something at which point she finally strung the purse strap over her shoulder and then in a really 'fake' sort of way, leaned on Janet. It was as if Janet told her “lean on me, try to look sad.”

    Also, it was bizarre the the Jackson brothers all wore dark shades. Something you might expect at a MIB Convention but not a memorial. At times they appeared to have the facial expression of someone 'choking up' but never a tear to be seen rolling down their face. When you're that choked up, tears can't help but fall – duh. And when Marlon started with his speech, his voice was all shaky and cracking up…but again, not a tear to be shed. I call BS.

    as for the pic of MJ in the ambulance; as someone in the healthcare profession for many years, who's actually DONE CPR, the hand placement of the paramedic is way off. It appears the palm of that hand is on the upper chest, just below MJ's left shoulder; definitely not the correct hand placement for doing chest compressions.

    I listened, last week, to the 911 call and something seemed off with that call. The dispatcher sounded very aloof, he asked strange, irrelevant questions but didn't seem to ask the questions you'd expect one to ask. The caller was overly polite; ended every sentence with “sir.” Do you really think that if you're in the presence of a non-responsive celebrity, one in which a doctor is there performing CPR and it's obviously not helping, is going to be so polite? So calm? And then there's the whole issue of the caller admitting that the doctor present was doing CPR on the bed. WTF? To me that was a screw-up. Even people with a basic CPR course know that you can't deliver effective chest compressions on a soft, cushiony surface; you gotta get the person onto a hard flat surface, down on the floor if necessary. A doctor would have known this for crying out loud, particularly one who would be frantically trying to save someone like MJ.

    I found it strange at the end of this call, when the caller advised that a doctor was there w/ MJ, and that MJ was 'cold' (implying it was too late), that the dispatcher then just said something to the effect of “okay, well they should there right away”….I would think a real dispatcher would not be so quick to determine “it's too late”……and at the end of that call, the dispatcher tells him “if you need anything else, call us.” WTF? What a strange thing to say. And I thought that EMS dispatchers were to stay on the line until it was confirmed that paramedics/EMS HAD arrived.

    Oh, and I thought Brooke Shields' speech was a little fake, too. There were times that she was choking up a lot…..but amazing, no tears….eyes didn't even become glassy or watery.

    Lastly, I think it's bizarre that the family would have brought the 3 children up on stage like that. I thought these kids were very sheltered and protected from the media…….now suddenly they're on stage for all the world to see? How inappropriate on the family's part for deciding to allow this……….but then again, if MJ isn't really DEAD, it's not such an inappropriate thing to do because it's merely part of the 'act.'

    Oh……and the oldest boy didn't seem the least bit upset, either. If these kids were as close to MJ as it's been reported, don't you think they'd have been crying? red swollen eyes? I mean, you can't stop a kid from crying.

    I call total BS.

  45. Голд Говорить:

    Я дуже люблю цей сайт

    i belive michael is alive and in a better place alone with his kids <3

  46. Sosh Говорить:

    About Michaels Kids: Isn't it possible the kids at the memorial tuesday, arent'his kids? It was only recently that Prince and Paris are seen unmasked. It could have been Michaels Imposter with just a few kids hanging around to show the public their faces. This way they can be easily staged. Or was it just a coincidence this happenend only some weeks ago?

  47. MyBelovedMJ Говорить:

    About the whole “Children” thing. To be hornets, i think that the children know`s that ther father is in fact still alive, i think they saw him at the hospital, to say “goodbye” for now, and Daddy will see you soon. If Michael faked his own death, i am pretty sure that he would reveal himself, at one of the concerts, but that would also be the last time that he would ever perform again. All that crap with Michael beeing on drugs, and skinny and all that shit, my god, i have never in my entire life heard so much BS as that. If you look at teh rehearsel videos, you can see that Michael is in Great shape, and Danceing and sining like he always have done. I`m pretty sure that it infact was him on the rehearsels, between the sings, Michael is talking, and that IS his voice for sure. I love his voice, so that would not be so esaly forgotten. And in some of the reherasel videos, Think it is Billie Jean, Michael goes upclose to the Camara, you can see his entire face. And let me just say. NO FAKE THERE. But what concerns me most, is that he was in such great shape, as he was, and then duddnly he “drops” dead. NOWAY. I don`t believe that, I think he is alive. I will believe he is dead the day i get to see his body. I have a feeling that we would get us a surprise at the Concert the 29th of August. Просто думки.

  48. alive Says:

    Did anyone hear what Latoya said to the fans at the Nokia? She said Michael Is Watching and he Sees all of you and he Loves you all so much. She would be the one to let something slip. If she meant he was watching from heaven or up above then why didn't she say that? It doesn't feel right and your gut feeling is usually the right one. Anyone else think this was strange?

  49. Andrea Says:

    @ alive – no, I didn't see that speech, but LOL at Latoya. IF ANYONE could mess this hoax up it'd be her.

    I do find that strange, though.

  50. feyaya Говорить:

    that's hilarious about latoya. it would probably explain why she wasn't “elected” to speak about michael's death at the BET awards. about michael's physical condition: how ignorant is the media when they say he was skinny and all that crap?! michael has ALWAYS been skinny. ever since he was a little boy, he's been thin. they act like he was once a macho man, now he's bones with skin wrapped around them. get real!

  51. MariannaB Says:

    There is one thing that puts a full stop to “Michael intended to get away from all the pressure, heal the debts and thus planned and executed the fake”.
    Michael would NEVER intentionally have left alone his children. Certainly not to the any possible influence of his father.

    Michael loved to play with the media that had treated him so badly. But nor for the price of his children.

    If the tragedy was a fake put to scene then the origin is to seek in the greedy entourage.

    Michael was sold from the very beginning of his life – so were his brothers and sisters. None of them experienced a normal life.

    Now it's the turn on Paris, Prince and Blanket – and THIS, Michael would never haved allowed. Paris was sold at Stapels and Janet took her back like “well done”.

    Not one of Michael's closest friends was seen or heard in public except giving a “I don't participate in this”.

    To me, two possibilities: the whole thing is initiated by the entourage to the monetary wellfare of all involved.
    Or it happened as an unintential chain of unforeseen complications with the “in first place not-wanted” death of Michael.

    Real tragedies are written by life in a more uncomprehensible way than we can imagine. My brother had a stroke at age 41 and is ever since 100% handicapped. My sister-in-law works in a hospital. My brother was not seen by a PhD for 5 hours. And? She failed to help, that's all.

    I agree to the fake at the conference, I agree to the questionmarks with the ambulance, photo in the ambulance, uncomprehensive details of the last 2 weeks. I agree to the selling idea behind Staples and the play around with media for creating another mystery which sells well.

    But Michael would never have given up his children.

    RIP Michael – I just hope they bury you soon and do not sell your bones as well as your voice and gifts before.

    My daughter has become fond of you at age 7 and she answered immediately: oh no, Michael is dead. He loved his children.

    All our love and gratefulness keep accompaniing you whereever you are.

  52. JC.LOVES.MJ Says:

    The pic of him in the ambulance doesnt prove anything. I love MJ wid all my heartt and i believe that he very capable of faking his death, hes known as the guy who had many disguises. You know wats weird, how marlon spoke of how MJ was in diguise in a CD storee, is it just me or does any one else think that hes tryna send out a message that MJ is capable of disguising himself? As for the decoy, has anyoen seen Navi anywhere? like has he even commented on the deathh ? Its a tad weird how no ones heard from him, and the pic of MJ in the ambulance, he has the money and the mind to pull it off, its people like us who are able to question, I for one believe that he is alive. I just hope hes okay tho.

  53. Sosh Говорить:

    @MyBelovedMJ:

    How can Michael reaper at a concert 29th of august if these concerts will be canceled. Without Michael there is no use in having a this is it concert.

  54. JC.LOVES.MJ Says:

    Sosh: theyre not cancelling the concerts, they sed something about it being like a tribute thingg. right ?

  55. Sosh Говорить:

    Thats right, I've read in another topic and annother post by MyBelovedMJ that there are plans to have a concert at his birthday, 29 of august.

    Last week I heard that if the concerts go on like tribute concerts, they will be held in the LA Staples Center and not in the O2 Arena. Can anyone confirm this.

  56. Голд Говорить:

    if michael is faking his death he´s not going to be in public ever again he is going to hide..

  57. Dweeby Guy Says:

    @JC.LOVES.MJ
    short after MJ's death, Navi was on a morning talk show talking about MJ's death and also BBC did a segment on him where he talks about how devasted he was when finding out.

    http://www.youtube.com/watch?v=HhoohFP2anM

    http://www.youtube.com/watch?v=1PugUvUHpRU

  58. edenmalfoy Says:

    @MyBelovedMJ

    Where did you see this footage of the rehearsal with all that extra stuff? All I've seen is the minute and a half of They Don't Really Care About Us…

    I would love a link to see the extra parts you were talking about.

  59. MyBelovedMJ Говорить:

    You look it up at youtube. Just type, Michael jackson Performence 2009, and they will all appear. I must admit, that mabye you will laugh in some of them, they are pretty funny . And listen to Michael`s wonderful voice. Then you will never forget it

  60. Саманта Говорить:

    It's simple, the day i heard he was dad, i broke down into tears, i was almost going to commit suicide, i love mj. But another side of me was saying that his Alive, and its easy to beleive because michael only wanted to escape, He didnt like touring, and he owed to much money so he probably faked this. And his family knows and is going along with it, if you watch Paris theres no tears.. And none of them look really that upset, Like imagine if your brother died? you'd be in tears or if you're trying to hold back. But i dont know its what i think, i reckon his just hiding somewhere and wont reveal because 12 people commited suicide and if he reveals his not dead the world will be angry. But dead or alive, your alive in my heart, and i love you so much michael, forever i adore you and i hope your alive away from ur troubles. But wether or gone or still out there somewhere i love you michael, live in peace or rest in peace.
    xxxxxxxxxxx

  61. supermom75 Говорить:

    @mariana_b i knew mike for a long time and his kids were his most loved possesion but he would leave them in the care of his mother knowing they are safe also diana ross has said she made a promise to mike not to let debbie rowe near his kids so he has them protected by ppl he loves in his life if he said his good byes in the hospital and told his kids he loves them and will be back his kids are very trong and i know this and they will listen to daddy and they will wait till the time is right to be together again everything is falling in place to the will so far and debbie rowe who once said i want my kids now asks for a delay do you not think that is fishy she wants time to think about weather she wants her kids hmmmm so who told her what is really goin on and who is paying her she already took 8.4 mil on her kids and signed her right away i think michael knows what he is doing love you mikey

  62. JC.LOVES.MJ Says:

    thanks dweeby guy.
    there isnt any thing to prove that is the real MJ in the ambulance, he had impersonators all over the world, who knows.
    This is the only site keepin me sane.
    But just a word to all those people who want to commit over his death, think about it, he would never want anybody to take their lives away over him.
    :)

  63. MariannaB Says:

    The kids seemed to be set under drugs. Paris has been acting like a trained poodle in a circus to deliver what the world was waiting for (or what the family intended to deliver in their performance). And gee what a circus indeed.
    Now it's a romanian who got paid to die on behalf of MJ. And Romania is home of vampire castle and vampires are representing the non-dead and MJ wanted eternal live… lol… what a morass of absurdities and short thinking. If you ask me, the spider in my room played the main part in the story.

    It's so ridiculous to read the hundreds of “revealed truths”.

    There's only one thing for sure: there are immense monetary interests involved.
    And as we learned from the prof. financers: money does not know neither shame nor borders.

    Let Michael rest in peace – the whole plot and digging after it is too much of a shame and disgusting.

    What is YOUR personal interest in digging after MJ? What is YOUR personal greed or hunger?
    Isn't it time to care for the LIVING close to you and do something about YOUR life?

    Turn to the one in the mirror.

    Michael knew what he did and if he didn't, he's responsible for his life anyway.
    He deserves like anybody else to be left alone in peace.

  64. MyBelovedMJ Говорить:

    Michael would never have people to take their own lives, because he “died”. And in my opinion, those people who did that, Im sure they loved Michael, but if they really did love him, they would have been living on. FOR HIM. That is what he would have wanted

  65. bghoppy Говорить:

    marianna, liitle hypocritical are you? You found this sight yourself, you felt deserving of adding your own opinion, and just because there are outlandish ideas like the romanian and that he died in '84 (I wish they were not), doesn't mean we all believe those parts or even include them in our analysis of this case.
    U bring up they money. That's part of why myself and others are worried. What if he was harmed in some way to get as his money?
    You ask what OUR greed or need is? My main problem here is in every aspect surrounding this story, there is an obvious failure on the part of journalists to cover it in a way that is professional and complete. These are the same people we entrust to flesh out BS if and when the government tries to decieve it's public. How can these same people ask he right questions of our govn't officials when they are afraid to ask Jermain Jackson relavent questions and tell him he is lying when he does.
    And I am tired of this crying on behalf of famous people for their loss of privacy. To crave attention and shun it at the same time is ridiculous.

    ANYWAY, WHERES YOUR MIRROR?

  66. MariannaB Says:

    Very good analysis – thank you. I believe this site and forum are absolutely necessairy and helpful.

    The journalists have been fed from the first minute. The entourage are professionals in working with media. M played with the journalists.

    Now a brandnew cake is being created. You cannot prevent from parts of the truth to leak through. So in order to make facts the less harmful possible some nice artificial add-ons are appended: some mysteries, some unusual, some scary, some all too common.
    And everybody runs after the cake, no matter how strange the thing appears with a distant look.

    It's good that this site aims to disclose the added aspects and the intentions behind.

    It's good that the questionmarks are being placed.

    Never trust a person, authority or not, without knowing their intention behind. If you know why they do it, you can deal with it.

    Personally, I don't care whether it was Michael or Joe or anybody else behind this thing. I feel that this time the stage is too big for them to be able to handle the scenery.

    Who pulls the ropes will be unmasked in the end – thanks to today's communication infrastructures.
    If there are people in LA being paid to hold back information – the information will anyway leak out in New Zealand or Dubai.

    Times have changed and all this money of those involved is not enough to buy the whole world.
    Happily.

    I don't agree on the point that we should not let celebrities go.
    We paid them already for the pleasure of sneaking around them. We bought their music, tickets, fan items, newspapers. So everybody got already what the deal was about.
    If we in addition start getting emotional from afar, this is our own personal decision and thing. I am convinced that running after the person of celebrities soon takes the shape of stalking.

    Letting go hurts.
    If M is behind this story, he wanted to be left alone and to start a new life. It was the right moment to do so. He will never come back as before – millions of misled fans will not forgive.
    So this is it.

    If the entourage draws the curtains, we have to let him go as well and concentrate on the living.

    You asked about my mirror – I'm looking to all that from a distance. I'm neither in the US nor in AUS.
    I like M, I am not a fan, I would have liked to meet him one day and have a nice talk about this and that. I think he did and left a lot of very nice things in his first life. Besides, I have no interest except to avoid foolishness in my life if feasible.

    Our newspapers got fooled with 3 year old pictures of M. It's not only the US or English press suffering from manipulation. Some of our journalists who covered the story did not even know MJ, mistook the songs, even misinterpreted what was said. They did not even get a glimps of a position to ask questions. They thus did the same shameful job you mentioned above.

    It's a global significance of deterioration – press profs doing the same miserable job as the financial profs and politicians fed by advisors and lobbyists.

    There's only one good thing about it: times are changing, people are getting aware and a wave building up will break.

Залишити Відповісти

Ви повинні увійти в систему, щоб залишити коментар.