Michael Jackson Hoax Death

Är King of Pop verkligen död?

Som ni kan se i denna video, galna fans att mob Navi i Japan, alla tror utan tvekan att de ser Michael Jackson. Under video när de visar en jämförelse mellan Navi och MJ både maskerad, det är mycket svårt att avgöra skillnaden. Det skulle vara ännu svårare att skilja mellan dessa två i en otydlig bild till exempel .... Kanske gillar den lite suddiga bilden nedan till vänster?

width=310

Detta är den enda bilden i existens som ger någon form av giltigheten av "Döden" av Michael Jackson.

Av någon underlig anledning, detta är den enda bild som har tagits av Michael Jackson när han sattes i ambulansen, trots att det fanns flera personer närvarande vid den aktuella tidpunkten. Den reflektion i fönstret, färgning av bilden, och en liten fuzziness göra det mycket misstänkt att det är giltigt.

Detta är också den enda bilden som finns av Michael Jackson som visar oss att han var döende, eller på väg till sjukhuset. Alla andra bilder som finns visar en form av ett organ i en vit liksäck på en bår, som så långt som vi, kan ha innehållit någonting.

Det har också kommit till vår kännedom att PARAMEDICINSK som gör bröstet komprimeringar på MJ (CPR) har sin hand placeras ända upp nära halsen, när det i själva verket han borde göra CPR längre ned över brest ben. Kanske var alla "iscensatt" att hjälpa oss alla att tro på historien om att Michael Jackson är död. Tänk på det ... om ingen bild som den ovan hade släppts, då alla skulle vara mycket mer misstänksam! Om det inte fanns någon bild, och vi alla var väntat att tro att det verkligen var han i kroppen påse som gick till bårhuset, många människor skulle vara att ifrågasätta giltigheten av de historier vi utfodras av media.

Men eftersom det finns en bild finns, bilden ovan, vi ska åka ... "Oh okej, ja det ser ut som MJ i det, så jag antar att han verkligen är död då". Just på grund av en bild???

width=300

Denna bild av Loch Ness-odjuret ansågs fotografiska bevis för 60 år tills det visat sig vara ett Hoax.

Låt oss tala om en enda bild som lurade folk att tro en Hoax i 60 år. Den här bilden var att Loch Ness-odjuret. Förmodligen fattas av Robert Kenneth Wilson, en London gynekolog, bilden publicerades i Daily Mail den 21 april 1934. Det enda bild, är en av de mest ikoniska bilder av Nessie och är känd som "Surgeon fotografi", som många tidigare anses vara bra bevis på monster. Bilden avslöjades som en hoax 1994.

Ska vi jämföra Michael Jackson död på Loch Ness-odjuret? Du bet. Detta bevisas hoax anger hur snabbt och enkelt folk kommer att tro något, bara för att det var i media, och eftersom det finns en bild för att backa upp historien.

Ska vi säga att ovanstående bild av Michael Jackson i ambulans är en bluff? Nej självklart inte, du kan naturligtvis inte fejka det. Vad vi måste fråga om den här bilden här, Är det verkligen Michael Jackson i ambulansen? Om det är Michael Jackson i ambulans, är han verkligen död eller hjärtstillestånd?

Eftersom vi har lärt oss från videon ovan att Navi har anlitats av Michael Jackson själv vid flera tillfällen för att vara ett lockbete, som är att säga var det inte göras igen, bara i mycket större skala? Vi har också hört Michael Jackson personliga tränare Lou Ferrigno minns i en intervju hur MJ som en skyltdocka på sig själv i en ambulans för att skjuta upp Papparazzi ... vad är att säga att han inte göra det igen?

Tro inte allt du läsa, höra och se.

Vad sägs om den här webbplatsen? Jag hör vad du säger ...

Tja, vi uppmuntrar dig att göra dina egna tankar.

Vi är inte dumma gillar media tror att vi alla är.

Vi kan alla se att inget av detta ger.

  1. MyBelovedMJ Said,

    Det är obivious att det är inte Michael. Redan den 1 minut jag kände. Han har den vita band på fel arm. Michael har alltid den på höger arm, Navi har det på vänsterkanten! BIG BOMMER

  2. MyBelovedMJ Said,

    Det är sättet att skrämmande

  3. wishful09 Said,

    Ingenting läggs upp. När wathcing intervjuer, jag blir så frustrerad. Det känns som att hoppa genom fönstret ibland. I wana ropa snälla, ställa de rätta frågorna. Du har bara hoppat på den här historien om Michael är en knarkare. Du tror något så främmande som Michael är beroende av anesteshia (SP), när vi har aldrig hört något om detta sker tidigare. Jag menar verkligen! Är vi bara att ta på sig sjuksköterskan talar sanning. Hur convient. Åh, och nu här kommer en kock för att ytterligare bekräfta hennes berättelse. Verkligen, kompis. Du såg syre tankar och du väntat tills nu för att säga något? Ge mig en rast. Om dessa människor talar sanning, de är några av de märkligaste människor runt. I dont care som Michael skulle jag ha berättat för någon om jag såg syre tankar att lämna sitt hus. Det spelar ingen få främling än så, men ändå tror det utan att ifrågasätta det. Jag kunde inte ens titta på Larry King igår kväll för hur kommer det sig att så många människor har kommit fram att märka honom en knarkare, men människor som faktiskt kände honom väl och tillbringat tid med honom vardagen fungerar och vad inte, har aldrig sett honom. Kan han verkligen vara så bra, att han kunde lura dem alla? Jag vet inte, men åtminstone jag ifrågasätta det, till skillnad från media. Jag hoppas att sanningen kommer ut. Jag hoppas att media slutar att titta dumt. Jag tycker att det är så störande att folk tror att allt i media.

  4. Sosh Said,

    Först av allt, jag kan inte säga om hans död är en hoax eller inte. När jag tittar på vissa articals på denna webbplats jag tenderar att tro att det verkligen är en hoax. Tyvärr kommer vi nog aldrig veta för sure.Maybe det är ännu mord, med hänsyn till konstiga behaviuor av läkare. En sak vi kan säga säkert just nu: vi kommer aldrig se honom igen dansar eller gör musik. Om det var en hoax eller inte han kan leva eller vila i frid. Något MJ har förtjänat.

    Nu är min åsikt om några av de saker som happenend förra veckan om Michaels död. Från och med fotografiet där vi kan se MJ som rusade in på sjukhuset. Det är redan nämnt att den person som inte ser ut som Michael. Hans öron, eybrows och hår är annorlunda. Även hans hud har en mer gul kastade den där Michael alltid haft en ganska blek färg i ansiktet. Jag tror att personen på bilden är inte Michael. Kvaliteten på bilden är ganska dålig så det måste vara en mobil kamera eller något. Dessa kameror brukar vara ganska långsam, det tar en bild när alla är i en kapplöpning och skyndsamt för att rädda ett liv kommer inte att bli lätt, om inte omöjligt! Personen måste också vara mycket nära sängen för att ta denna typ av skott. Jag tror inte det var möjligt att ta den här bilden på den speciella ögonblick.

    Förutom detta finns det (obekräftade) rykten från sjukhuspersonalen att något konstigt som pågick när "Michael" var rusade in Saker gick olika som de ska. Så jag tvivlar på att det var verkligen Jackson på denna bild.

    Den andra pekar på en falsk döden kan vara repetitionerna att enligt AEG live, där registreras i HighDef Video och ljud. Ser ut som det var planerat detta sätt. Sätt Michael tillbaka i bilden med en massiv 50 konserter turné som han inte kommer att vidta. Nyheten om hans död kommer att öka det totala antalet poster som säljs rappidly. Även lite mer av en chansning, men låt biljettköpare återvända sin biljett och ge valmöjligheter för en återbetalning eller en speciell biljett utformade bij MJ själv. Naturligtvis sina åtta, så verklig MJ fans behovet av att samla dem alla. Om 50% av biljetterna återbetalas, AEG Live har en mycket lägre finansiella skulder. Lägg till att miljontals av DVD eller BluRay (Joe jacksons företag som han snällt inkopplad under intervjun?) Skivor som kommer att säljas med den slutliga repetitionerna och AEG kommer att göra stor vinst. Det är också den låt de används (De tar inte bilen om oss). Har de wan't att göra ett uttalande till medierna?

    Punkt tre: Är MJ (om alls det är MJ) flyttar på helikoptern. Svårt att säga. Det är möjligt, men när han transporteras ut ur helikoptern i bilen kan vi se den svarta band bort. Ta bort dessa kan få kroppen att röra sig då fortfarande inne i helikoptern. Den sak som jag finner mer intressant är den form av organ i kroppen väska. Det spelar egentligen inte ser ut som det finns reella ett organ i det (eller är CSI vilseledande mig?)

    Sedan vidare till punkt fyra: Många säger många olika saker. För mig verkar det som de flesta människor som kan göra en vinst i stiuation ser att tala bara dåliga saker om honom (Uri Geller till exempel). Övriga personer (Lou Feringo) talar om Michael som hälsosamma person på jorden. Är sanningen någonstans i mitten? Vem kan eller skall vi tror på. Med repetition i åtanke och se MJ dansar som om han bara var 25, jag tror att vi kan bortse från nästan alla negativa nyheter. Michael var probabbly fysiskt, psykiskt och ekonomiskt i ett gott skick, men han ville fly undan media. Det bästa ögonblicket skulle då världen var respektera och se honom igen och "dör" på ett sätt som är kungen av pop i ett nybildat historiska ögonblick.

    Så för mig det ser ut som en hoax. Och definitivt, Michael är en person som kan göra detta möjligt. RIP Michael. Oavsett om du är död eller levande. Vi kommer sakna dig! Vad lärde kväll från minneshögtid vi åtminstone lär vi aldrig se dig igen och en eventuell hoax-döden inte var iscensatt för att utföra det yttersta comeback

  5. charbour Said,

    Du har gjort det igen.
    Jag har precis klarat tittar MJ's Memorial på TV och har verkligen sagt under de senaste 40 minuter eftersom det färdiga .. men vet att jag bara läst att du har fått mig att tänka att han kunde verkligen lever igen! När Paris bröt jag trodde jag skulle gråta! Det var så sorgligt ..
    Du är så rätt men jag önskar bara att sanningen skulle komma ut snart. Var är denna dödsattest? Och som du sa, hela denna sak bara inte ihop.

  6. mysticallymagestically Said,

    Han kan vara död eller "döda", men även efter det minneshögtid i dag och även efter det att hjärt-bryta ord hans dotter Paris, jag är fortfarande osäker. Memorialet var precis vad man kan förvänta sig vad alla hedervärda pompa och elegies, men ingen av de misstänka frågor ställdes och i slutet av det hela anser jag att det var bara en distractor. Vi får aldrig se Michael igen, men innan allt detta rensar upp, det finns anledning för empiriska tvivel.

  7. noisehammer Said,

    mig @ wishful09!

    im från Tyskland,
    ive såg minnesmärke, mitt ansikte var fullt av tårar, så sorgligt ...
    i början av alla dessa dagar, jag var verkligen tro att han kunde vara vid liv. men på denna punkt, jag skränande tro det något mer ...
    allt verkar vara så aktiv, särskilt Paris i slutet. detta är en mycket mörk dag för mig ....

    den enda sak hur det kunde vara sant att han fortfarande lever:
    hela familjen vet om hans falska, familjemedlemmarna får fuska genom MJ själv. thats det enda sättet jag kunde föreställa mig att han lever.
    ive hört rykten om att Joe Jackson är en del av coverup .. väl kanske .. men hans bror och Paris verkligen inte!

    det har varit så många inlägg under de senaste dagarna ...
    Jag kommer fortfarande ihåg den här:
    http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=24563

    Detta gör mig fortfarande tro att det måste vara något fel!
    Och .. detta JoeJackson verkar vara den verkliga en där! Jag är i kontakt med en av dessa forum medlemmar. .. men de inte tror att hans ord.

    trots allt, jag vet inte vad jag ska tro ..
    dess så ledsen .. im börjar tänka HES verkligen död!

    som ive inlagda på en annan sida,
    Om Michael kommer tillbaka, jag kommer att kasta det största partiet i mitt liv !!!!!!!!!!
    om det kommer inget hända under de närmaste veckorna ... sedan im 100% säker på att han är död! tyvärr
    Michael, om du verkligen är levande, dont göra det för oss att smärta!

    Jag önskar att jag kunde kyssa hans ansikte just nu ..!

  8. Yes555 Said,

    Michael's dödsattest:

    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Efter minneshögtid i dag är jag 99% säker på att han är död. Speciellt efter att ha sett Paris gråta.

    RIP

  9. SkylinexBleedsxRed Said,

    Detta kan låta som en DUMBOM sak att säga, men kanske Paris var iscensatt för att agera på det sättet i slutet av minnesmärke? Om du tar hänsyn till alla fakta som inte är att lägga upp och ta hänsyn till den bild av honom på sjukhuset ovan, kanske någon eller familj vet att han fortfarande lever. Och att de inte har berättat för barnen om det. Eller kanske de trodde att de hade sett Michael när det var verkligen ett lockbete. Jag försöker bara siffran allt eftersom när du tittar på minneshögtid, Deep down inne är jag övertygad om han har verkligen gått ur denna världen på grund av Paris reaktion och även Jermaine's. Även vid minneshögtid, Saker inte lägga upp. Förmodligen fanns två kistan's, Guldflödena ett vi såg på TV såg alltför kort och liten även för Michael ställning av 5'11 och 120LBS, och familjen hade en "Privat" minnesmärke vid 8am. Varför skulle de ha en 30 minuters minneshögtid för Michael, Rush honom genom gatorna i Los Angeles, och inte ens en ordentlig begravning planen !!??? Det är en omsättning av dödsattest av hans nu, men jag kan inte kommentera det eftersom jag inte ens vet vad de ska se ut eller har skrivit om dem. Här är länken:
    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Jag är på stängslet nu efter att ha sett den minneshögtid, och jag börjar ställa några frågor om honom och möjligheten att han fortfarande lever. Jag förstår inte det dock Varför skulle Paris bara upp och prata om det? Hon var alltid väldigt tyst och blyg. Det lät så äkta dock. Mitt hopp om att Michael fortfarande är fading. Jag är mycket sickened och skada.

  10. Shikster Said,

    Ok jag såg Memorial. Jag nästan trodde det var verklig och att han var död. Familjen alla bar solglasögon eftersom man vet att Michael wasnt döda .... De couldnt skapa tårar behövs. Jermaine gjorde sitt bästa för att producera tårar samtidigt som sjunger låten leende .... Vad som fick mig att gå hmmmm var i allra sista stund när hela familjen var på scenen ... ... titta Paris ... ... .. shes mer i hennes ficka boken sedan det hela ... .. då Janet vänder sig till henne och säger något ... ... .. då hon glömmer om henne pocket bok och försöker se ledsen ... .. då Paris talar ... ... .. hon har en genomsnittlig jobb försöker gråta men icke kasta en tår och sedan är whisked bort med Janet. Michael är värd mer i döden än livet ... ... .. Jag har varit ett fan sedan Jackson 5 ... ... .... Dess lätt att bryta ner när skärmade av solglasögon gillar Marlon gjorde. De är alla kommer att gråta sig till banken. Michael kommer att vara borta länge för att dra sig ur skulden ... ... ... .. men hans fans kommer inte att förlåta honom.

  11. noisehammer Said,

    Jag fick information från en person som jag dont vill berätta. Så kanske MJ verkligen lever ...!

    Jag vet inte vad jag ska säga ..

  12. Madason Said,

    Ok. där var Michaels kropp dubbel "klon" Navi när han varit död. Kan någon garantera Navi, eller är hans vistelseort okänd.

  13. mysticallymagestically Said,

    Dessutom har alla större nätverk är mer intresserad av detaljer om födelsen av hans barn, hans äktenskap (s) och relationer, hans påstådda läkemedelsanvändningen över enkel sak som är hans död! Varför är vi översvämmas med alla dessa uppgifter om sin egendom och skulder i stället för hur osannolikt det är att en 50-årig man som var kontrolleras för att vara helt friska just bara månader kvar droppar döda utan orsak.

  14. edenmalfoy Said,

    Jag försökte mitt bästa för att inte se pic på honom i ambulansen ... men det är inevitble antar jag. Då såg det men jag tycker det ser lite märkligt, det verkar som att det finns spänningar i pannan på den person som i denna bild. Vilken skulle vara omöjligt om man faktiskt var i stånd att behöva andas röret ...

    Har någon annan tycker att det märkligt att de stängde minnesmärke med ett foto med orden "Jag lever" på det?

  15. nycscenie Said,

    Verkar trovärdigt om navi och mannekäng sak men hur förklarar ni Paris uppdelning på minneshögtid? Kan en 11-årig flicka verkligen ligger och agera? Jag hoppas 2 läsa i framtiden sitt barns roll i hoax cuz Jag tror verkligen HES levande men kanske im bara önskar för hårt.

  16. Andrea Said,

    edenmalfoy, jag hör dig. Jag fann det ganska märkligt att bakgrunden sa "Jag är fortfarande vid liv ..".

    Ledtrådar? Kanske. I världen får aldrig veta. Han var ett mysterium när han var "levande" och jag är säker på att han ska förbli så även i "död".

  17. Andrea Said,

    Jag tycker det är roligt att det intyg som säger att Forest Lawn Cemetery var ett "tillfälligt" förfogandet av kroppen, även om sista begravningen är "i avvaktan på en okänd plats". och att han bor i hans föräldrarnas hem, haha. Också fortfarande naturligtvis ingen har undertecknat den., Eller hur?

    Ärligt talat, WHO även skrämmer VET längre med hela MJ GUDSDOM! Ärligt jag önskar död bilder skulle komma upp så det skulle squash det förfalska död rykten, eller jag önskar att han skulle pop ur sin gömma och säga PEPPA! Bara så att jag (liksom många andra) kan underlätta deras sinnen lite.

  18. mbc080709 Said,

    Jag såg det sista natten och nu är det mycket svårt att säga att det är "inte döda". Men vad kan denna "fantastiska story", skulle inte det vara underbart att det som kommer att hända?:

    - Föreställ dig att MJ redan "avled" sedan flera år, låt oss säga många år (minst sedan före 1993), som han var hårt pressade av media, fans, media och ville ha ett lugnt annd enkelt liv. Vi visste att den verkliga MJ har flera dubbelrum (sosia) och hade kommit överens med de bästa av dem för honom att ta sin plats i sin helhet, men inte vet att en dag kom ut runt de stora problem som har (skulder till ett välmående liv, anklagelser om pedofili i dubbel MJ - säker på att vid denna tidpunkt det är sant - liv ohämmad sosia fyllas i massiva doser av droger, mediciner och annat - kort sagt, en dubbel blev då en bedragare). På denna punkt den verkliga MJ har återupptagit kontakten (bara från den plats där han är) med sina bästa vänner, hans producenter och anordnande av konserter bara för att ordna en serie av galna datum för att skapa en BIG återvända. Den verkliga MJ var iscensatt med hjälp av läkare Conrad Murray i dubbel är mord (vilket är nästan som om han redan var död för alla som har med hans kropp), som gjorde reharsal på Staples Center i LA två veckor sedan och att det ser passar bra i de videor och foton är han, den verkliga MJ per charm som du hittar på scen i London @ O2 Arena den 13 juli 2009, den första dagen av hans 50 konserter (observera att de inte avbryta datum). Detta kommer att befria alla synder pedofili, otyglade livet, osv ... och vaknar till liv till den enorma glädje av det sanna MJ fans. Den här kommer att bli den verkliga MJ, den som alltid har varit upp till strax innan det nya millenniet. Kanske han ska betala böter för allt utom sig de pengar som skulle vara!

    Oavsett är: RIP MJ!

  19. SFAN Said,

    Jag skulle gärna vilja MJ att vara vid liv becos "Jag uppskattar verkligen hans begåvning och hans bidrag under dessa år och det kommer att bli en så stor avfall har han gått för fort, inte kunna se sina 3 underbara barn växa upp och bli tränas av honom.

    För att genomföra en död hoax verkar alltför stor omfattning att tänka på hans fråga. Vad skulle världen tänker på honom om han verkligen kommer tillbaka levande. Skulle inte han vara juridiskt ut genom en död hoax med redan dödsattest som utfärdas? Inga tvivel om han verkligen kommer tillbaka levande, hans fans är de mest glada människor runt men jag Dun tror att hans vänner och kolleger skulle tycka att det var roligt! Om inte alla dessa superstjärnor närvara vid minnesplatsen redan visste att detta är en hoax inklusive Kammaren som de har lagt honom med en särskild promemoria.

    Jag tror att om han verkligen vill genomföra detta dödsfall hoax det vore det enda syftet att gå i pension i fred, från paparazzi och frenesi media som under dessa år har förstört en del av sin karriär, utan att komma tillbaka i rampljuset med mycket större ämne för medierna att granska om.

    Medier över hela världen, särskilt i fråga om de underhållningsindustri varit känt för att kunna sätta upp en "Star" och även att få ner en "Star" med både sant och osant rapporter. Och tyvärr Michael Jackson är en av de olyckliga offret.

    RIP Michael Jackson, Herren älskar dig mer än någon annan och det är anledningen till att du är vid hans sida nu i lugn och komfort. Även om vi hatar att förlora våra nära och kära men de som lämnat oss är definitivt en bättre plats med Herren. Alla vi kommer att mötas igen en dag framför Herren! Ciao!

  20. edenmalfoy Said,

    Ja, även jag tycker det är ganska lätt att förklara Paris "fördelning. Det är egentligen inte hennes. Varken är Prince Michael's 1 och 2. Om MJ har förfalska hans död, det är inte hans riktiga barn, de verkliga barn är med honom. Och vad en enkel sak att göra, få kroppen fördubblas till tre barn som ansikten vi aldrig sett förrän ett par månader sedan. Det skulle stödja de hävdar att det inte var honom i mars presskonferens (som för mig, det är ganska tydligt att det är inte honom), Michael hoppas över staden månader sedan med sin älskade barn i släptåg ... eftersom han aldrig skulle lämna dem ... och stoppas i kroppen fördubblas för alla fyra av dem.

    Och om du stanna upp och tänka på det, vad en perfekt cap hans minnesmärke för att få folk att tro att han är död, har hans dotter sob ett hjärtligt farväl till hennes pappa. Jag tycker verkligen att han lever, och jag var i tårar på grund av henne, det var helt hopplöst. Så han växlar ut barnen, hans dubbla och deras parad runt på gatorna i LA, helt avslöjat ett par månader sedan, få barnen bilder i en magazing eller 12 och sedan han dör och den lilla flickan fotograferade med honom ett par månader sedan, går på scen och bryts ned. Det är perfekt. Människor kommer inte att fråga.

    Men, hur många familjemedlemmar måste vara på detta för honom att byta ut sina barn för förfalskningar? Eftersom .. säkert familjen kunde tala om sina barn bortsett från kroppen fördubblas ...

    Åh, och har någon annan lagt märke till hur nu på CNN i stället för att säga död en legend det är "MJ's mystiska död"? Minst någons slutligen säga något's fiskliknande någonstans.

    Kanske är det bara önsketänkande ... Jag vill inte att detta är sant, det verkar för hemskt för att vara sant.

  21. oldgregg Said,

    Jag skulle älska om MJ död att vara en hoax, men jag kommer också att reservera dom. Jag kan slags förstå varför han skulle vilja göra något sådant, trots allt han var förföljda av media för senare delen av sina år. Jag trodde Marlon drabbats huvudet på spiken med det han sade, när han sade om sin dressing upp för att gå till skivaffären, inte en av oss kan tänka sig en tillvaro som liknar det här, han gjorde ett liv egentligen.

    Jag känner mig ledsen för det, och för vad han har gått igenom, och för att jag till fullo kan förstå om han har beslutat sig för att fejka sin egen död (fan jag skulle vara frestad efter vad HES var tvungen att stå ut med!)

    Men när det gäller Navi imitatör aspekt av saker, im rädd Navi visades på BBC frukost på fredag morgon 8.oo GMT talar om Michael död, och om hur han hade varit ett lockbete för MJ ett tag för några år sedan. Så det couldnt har Navi, men det säker som fan kunde ha varit någon annan. Jag grät mina ögon i går kväll på Memorial-speciellt när hans lilla flicka kom upp, att fullständigt krossade mitt hjärta.

  22. bghoppy Said,

    Varför Paris grät verkligen respons hos så många? Det fanns inga faktiska tår från hennes ögon, det är ett perfekt slut, och alla som det är eller var eller kände barnet stjärnor. Alla dessa människor började i show biz som barn, och trots att "problem och smärta" alla bitch om från "förlust av sin barndom, de är alla fortfarande vill och uppmuntrande att skicka dessa små lamm i rampljuset, ännu mer sickeningly använder sina fäders död som sin debut.
    Falska gråt är lätt som fan av det sätt, bara be någon trafik cop med en kvinnlig snabbare.
    Jag har en fråga till medicinska och / eller juridiska föräldrar. Är det normalt att en död cert. att säga "Informational Bara Inte ett giltigt dokument för indentification." i röd bakgrund bokstäver?

  23. Elde Said,

    Jag har 2 VIP biljetter till vad som var normalt den andra konserten i O2 och som hade skjutits upp till mars och fick meddelandet att dessa biljetter återbetalas eller parially handlas för ett minnesmärke biljett, tror att det betyder att det är ett slags skadekontroll händer ... Å andra sidan jag bara hört att dessa 3D minnesmärke biljetter utformades från Michael själv!?

  24. bghoppy Said,

    Jag tittade upp om döden cert: Allmän information om Ordering Kalifornien dödsattester
    Effektivt den 1 juli 2003 finns det två typer av bestyrkta kopior av födelse och död poster:

    Bestyrkt kopia: Detta är en vanlig bestyrkt kopia är identiska med dem som utfärdats före den 1 juli 2003. Dessa kommer endast utfärdas till auktoriserade personer enligt Health and Safety Code 103526 (se lista nedan). En bestyrkt kopia kan användas för att fastställa identiteten på den person som anges i intyget.

    Certified Informational Kopiera: Detta är också en regelbunden bestyrkt kopia, men det kommer att ha en legend i hela ansiktet med uttalandet "informativt, inte ett giltigt dokument för att fastställa identitet." En Certified Informational Kopiera inte kan användas för att fastställa identitet. Personer som inte är berättigad att erhålla en bestyrkt kopia kan få en Certified Informational Kopiera.
    letar upp det jag fick reda på i Kalifornien här är också en handling som kallas ett Proof of Death Letter.
    Jag vill se denna skrivelse och en obduktion pic innan jag kan sätta mig till mods.
    Kom ihåg detta är SHOWBIZ, gott folk.
    Och ju mer jag tänker på det, om det inte är ett företag där ute som gör att rika människor fejka sin egen död, eller underlättar en total förändring av identitet, jag ska starta en själv. Uppenbarligen finns det en efterfrågan.

  25. feyaya Said,

    ta en titt på denna påstådda "död hoax dagbok" Jag hittar du här. häpnadsväckande, minst sagt! men jag vet inte om det kan vara påhittade. vad tycker du??
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  26. Bee Said,

    Intressant site! Jag tittade hela minnesmärke går och rördes till tårar vid flera punkter. Men två saker fick stå ut med mig som lite udda:
    1) Evangeliet låten i början, "Snart och snart kommer vi att se kungen ... .." Nu, som kunde ha bara en tillfällighet och en favorit evangeliet låt.
    2) Barnen: Visst, de har haft en vecka för att sörja, men jag kunde inte se några tecken på att ha gråtit under tjänsten en gång! De verkade väldigt laissez-faire, så kanske de visste att de skulle få se sin far igen snart?
    Även Paris, i slutet (välsigna hennes hjärta!) Hennes lilla tal verkade väldigt högtravande, och när hon skrek "hon vände sig väldigt snabbt till sin faster Janet. På den tiden jag var borta med alla tidigare sånger och hyllningar och känslor, men senare på att titta på video, det kändes som en instuderat tal.
    Jag vill inte skylla Michael en bit om han kunde för att dra bort, och kunna leva i fred med sina barn och närmaste allierade ut på en ö någonstans.
    Med all den nya teknik som finns som inte fanns vid tidpunkten för Elvis död, Jag undrar om det kommer att bli lättare att spåra honom en dag?

  27. mysticallymagestically Said,

    Jag håller med alla era uttalanden Andrea. Vi är alla fortfarande väntar på toxikologin rapportera resultat, eller hur? Det måste säga något. Och naturligtvis det faktum att han är tillfälligt "begravdes" på Forest Lawn, eller är han? Jag menar, godhet ... varför är det alla tar så lång tid om han bara dog av en naturlig orsak gillar hjärtstillestånd, hmm? Billy Mays begravdes inom några dagar, Farrah Fawcett begravdes inom några dagar, vad är det här med Michael?

  28. Andrea Said,

    Jag anser också att det är ganska märkligt att efter "Memorial" Ingen såg någon ta kistan ut ur Staples Center eller i en likvagn eller något. Och familjen åkte till hotellet för lunch efteråt? Skämtar du med mig? Hahahaha. Detta är det mest roligaste händelse jag någonsin sett, och jag säger händelse som i MJ hela död bluff. Nu är de inte ens vet var de är ska låta fattiga Michael vara "begravd". Hmm, Här är en tanke. Kanske ingenstans eftersom han inte är död. Sheesh.

  29. svärmare Said,

    Vid minneshögtid, jag fann det intressant att MJs bror Marlon Jackson ingår en historia om MJ bära döljer i sitt anförande. Marlon sagt något om MJ var klädd som en gammal otäck tittar man i en butik och han erkände honom och MJ var chockad att marlon tolkade honom på att lagra. Marlon betona det faktum att han alltid kan känna igen sin bror oavsett vad. Det kändes som marlon visste MJ tittade egen minneshögtid någonstans så marlon var att skicka en subliminal meddelande till MJ låta honom veta att han visste att den person som hade dött var inte MJ. Jag ifrågasatte det faktum om Marlon Jackson var gråt. Eftersom han bär solglasögon i byggnaden kunde jag inte berätta. Men jag märkte att när han var med sin gråt ursinnen, han gjorde inte en enda gång bort solglasögon för att torka sina tårar borta. Jag tror Usher var gråt och han i själva verket bort hans snnglasses att torka tårarna borta. Jag tror Marlon Jackson är / var en aktör i det förflutna så att han kunde ha varit lätt att lägga på en handling. Jag har också funnit det intressant att få paris Jackson visade inga känslor i hela tjänsten fram till slutet. Hon leker med en MJ docka hela tjänsten och på scenen, tills Ms Janet berättade något. Sedan lite paris gav henne farväl och började gråta, men hennes ansikte inte verkar se spolas gillar Brooke sköld är när hon grät. Jag såg inga tårar på lite paris ansikte, hon snabbt gömde hennes ansikte. Jag började fråga mig själv var MJs död en falsk när hans bror, Jermaine Jackson, gav presskonferens vid UCLA sjukhus. Han talade i kameran och sade maj Allah vara med dig alltid Michael. Det verkade som om han visste MJ tittade händelse någonstans i en enstörige plats och han var bara att ge MJ sina lyckönskningar till ett nytt liv. IDK kanske det är bara jermaine karaktär, men jag konstaterade att lite tveksamt. När Janet Jackson visade på BET Awards. Jag sa till mig själv: "wow, Janet Jackson är en extra stark kvinna eller ett mycket bra" skådespelare "som beaktar att Janet har båda sedan gillar anbudet 12 år, om MJ död är verkligen en falsk Ms Janet kunnat definitivt dra som utanför. Hon sa att hennes familj "folkvalda" att hon ska tala på BET Awards. Jag frågade mig själv varför skulle de välja babygirl att tala och inte jermaine eftersom han har varit en röst för de anhöriga. Kanske de behövde händelse att verka mer trovärdig och för att uppnå att de behövde en skådespelerska. Med tanke MJs ekonomiska problem, i väntan stämningar och skamfilat anseende, fejkade sin egen död är inte långt hämtas. I en intervju som han sa en gång att han inte vilja turen, han hatade den, så jag har frågat mig varför är han turnera igen ända sedan "det är det konferens på O2 Arena. Jag gör inte några anspråk eller spekulationer att MJ förfalska hans död. Snarare är jag bara dela mina synpunkter. Om MJ faktiskt förfalska hans död, jag hoppas att han finner den fred som han har letat efter. Maj Allah alltid vara med dig och din kära bror Michael.

  30. jaydogg Said,

    Har någon inte märker att när Paris grät (eller båda) att det inte fanns några tårar i hennes ögon? OK, bortsett från att om detta är en stor hoax än jag hoppas att det aldrig kommer ut eller om det var alla i venen. Håller du inte tror att Michael för en gång i sitt liv förtjänar en paus från allt detta? Låt honom slappna av och njuta av sitt liv för en gångs skull, om han fortfarande lever. Och om han inte är än Gud välsigna honom och allt han har fått stå ut med hela sitt liv. RIP eller LIP

  31. nycscenie Said,

    @ edenmalfoy Jag kan tro att maayybbe barnen / Paris handlade men kroppen fördubblas för barn? I dont think so. If you look at a pic and vids of them from when they were little they look the exact same way now. Princes hair got darker but paris looks exactly the same.

  32. feyaya Said,

    AGREED. there has only been speculation about where his “body” is going to be buried. i have never heard of a body staying unburied for this long.

    um, does anyone find the first man to sing “we are the world” at the memorial a bit peculiar?? someone said it could it be michael, but looking at his hands, it would seem hard to make makeup look that natural. what does everyone else think about this man?

    another thing. IF michael is indeed alive, the memorial seemed to have been swarming with subliminal messages. ie the “i am alive” statement at the end, “michael we love you more, now join us.” at the beginning of the last performance, excessive use of present tense when referring to him. i read an article earlier when i trying to find out more about uri geller. it was saying that michael had agreed to work with him to add positively influencing subliminal messges to his songs. if that's true, and this is all a hoax, why wouldn't michael and uri collaborate again to add little hidden messges throughout the memorial??

  33. Andrea Said,

    @ nycscenie – I second that notion. It clearly IS his kids. However, I still think they are in on the entire thing.

  34. Andrea Said,

    Även jag trodde att det skulle vara lämpligt för mig att nämna att om en intervju jag såg igår på showen "Extra" damen var att intervjua en av MJ: s äldre läkare och vän - jag ärligt talat har glömt hans namn, men jag aldrig glömma vad han sa till reportern. Han sade att när Michael Jackson även sa till honom att han visste att han skulle vara på topp igen om han "dog" och att en dag de åt middag tillsammans och han förde honom till ett annat rum och Michael berättade för honom att skulle något hända honom , för att se till att han (läkaren) lär barnen hur Jehovas vittnen eller något annat, och att se sin mor får barn.

    HMMMMMMMMM. Misstänkta va? Men jag kan inte lita på något någon säger nu i ljuset av hans död. Människor hålla växer upp från överallt de senaste veckorna att säga saker om MJ att de borde ha sagt för länge sedan. Bara väcker mer och mer misstanke för mig.

  35. SkylinexBleedsxRed Said,

    De ska göra ett DNA-test på alla barn på grund Debbie Rowe sa hon som de två äldsta barnen, men det var inte Michael's spermier. Så självklart hur kan de vara hans biologiska barn? Tänk på det. LOL. De yngsta av barnen, jag vet inte om det gör någon eftersom ingen moderns bakgrund. Han är ett mysterium barn. Allt jag vet är att dessa barn inte har den svarta hår. De har vackra, vita hår. Det bara är meningslöst! Om barnen var blandade, skulle det visa med åtminstone några svarta hår!

  36. SkylinexBleedsxRed Said,

    Snälla, någon sända jag en länk till bilden av Michael med orden, I'm Alive på det. Jag såg minnesmärke, men jag måste ha missat den bilden.
    Om denna dagbok, Okej, det var verkligen konstigt. Jag undrar hur trovärdig en källa som Derek är ändå? Det skulle vara fantastiskt om han kom tillbaka och gjorde en turné i likhet med Derek webbplats sagt. Jag är glad att jag inte är den enda som tycker att minnesplatsen var helt rum. Bra punkter som påpekats av alla här. Det känns!

  37. dirtydiana Said,

    Är det jag eller är Michael äldsta son och en av Jacksons bröder verkar vara skrattar efter Paris ifrågasättas reaktion? Samma Jackson bror verkade vara skrattar tidigare också. Hela den här situationen blir bara weirder och weirder. Notera hur Reebe Jackson går över till MJ: s äldste innan Paris talar som om att se till att barnen inte glida upp. Det hela såg iscensatt för mig. Och märker hur inte en Jackson har en tår rullande ner sina kinder. Jag vet att alla tar död på olika sätt, men kom igen, jag grät mer, även med alla mina suspisions.

  38. dirtydiana Said,

    Kanske Jackson bror inte skrattar och skriker ju mer jag tittar på video men MJ son tycks vara smirking.

  39. monij Said,

    Att OLDGREGG, en av de läsare [Tis_Ruthy] postat en intressant länk till en artikel i förhållande till MJ: s mars-konferensen i London [Du kan vilja läsa den här tidningen rapport från mars i år ... .. http://www.dailymail.co .uk/tvshowbiz/article-1159645/Trembling-gaunt-100million-debt-Michael-Jackson-makes-final-entrance.html ... läsa den sista delen .... verkar otthers märkte skillnaden i Michael ansikte ... hmmmm]. I den här artikeln, är det nämnas att Navi var i publiken vid den konferens, kan detta ha varit ett lockbete för, så att människor inte går att tro att personen på scenen är inte det verkliga MJ?

  40. SkylinexBleedsxRed Said,

    feyaya: That man at the beginning to sing We Are The World. That can't be Michael. It looks nothing like him. I know when Michael played the mayor in Ghosts, I could easily recognize him. Michael has distinct eyes that I would know anywhere. The guy at the memorial doesn't add up to Michael. IF it is him, Wow, Okay, Fooled me.

  41. ly9512 Said,

    Okay – weird. When I first saw that picture of him in the ambulance I thought his face looked so swollen. Especially from his nose to his mouth. Like its so much bigger than MJ's face. Some people said it could've been because of the drugs but they weren't 100% sure!

    I completely agree that not everything adds up from this story. Everything is just kind of a mystery! I can't wait until everything unfolds.

  42. Yes555 Said,

    IF michael is indeed alive, the memorial seemed to have been swarming with subliminal messages. ie the “i am alive” statement at the end, “michael we love you more, now join us.”

    “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from a Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

    http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

    LYRICS:

    There's a man
    Who plays the game of life so well
    Ooh, there's such a man
    His thoughts you can never tell, ooh
    And it's just the way he
    Thought it would be
    'cause the day has come
    For him to be free
    I'm alive and I'm here forever

    This is the man
    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    There's a man
    Everybody thought they knew
    Ooh, there's such a man
    He's not like me and you, ooh

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man
    (this is the man)
    Ooh yeah
    (ooh, yeah)
    This is the man
    (this is the man)
    This is the man

  43. SFAN Said,

    A person who really planned to hoax their death will not allow themselves to reappear in the public ever again with the same identity so fans out there can drop their hopes of MJ suddenly popped out from no where with a surprise and staged a comeback concert, he is not stupid, so it is as good as MJ is already dead! His ultimate aim is to have peace and privacy.

    If MJ is really dead, he could be feeling really sad now because while he was alive, people chose to believe the bad things about him and when he died, people still chose to believe that he actually staged a death hoax, he may be asking 'Why nobody just believed me just for once!”

    Deep in my heart, I hope he is really not dead but out there somewhere having his peace finally and live to ripe old age because he deserves it. If he is really dead, I hope everyone can just respect this truth and give comfort to his loved ones that he had left behind because they are the ones that are suffering in pain right now.

    God bless u MJ, no matter where u are now because I know you are in a better place rite now!

  44. curious_george Said,

    Glad I'm not the only one who is wondering if this is all a hoax. And for the record, I was never a huge fan of MJ so it's not like I'm just having trouble accepting his death.

    I found the speech by daughter Paris to be extremely fake and stiff; rehearsed. For all of the noise she made, not a tear. While Marlon was giving his speech, she was fiddling with her little hand-bag a lot; and twice Janet turned to her and said something at which point she finally strung the purse strap over her shoulder and then in a really 'fake' sort of way, leaned on Janet. It was as if Janet told her “lean on me, try to look sad.”

    Also, it was bizarre the the Jackson brothers all wore dark shades. Something you might expect at a MIB Convention but not a memorial. At times they appeared to have the facial expression of someone 'choking up' but never a tear to be seen rolling down their face. When you're that choked up, tears can't help but fall – duh. And when Marlon started with his speech, his voice was all shaky and cracking up…but again, not a tear to be shed. I call BS.

    as for the pic of MJ in the ambulance; as someone in the healthcare profession for many years, who's actually DONE CPR, the hand placement of the paramedic is way off. It appears the palm of that hand is on the upper chest, just below MJ's left shoulder; definitely not the correct hand placement for doing chest compressions.

    I listened, last week, to the 911 call and something seemed off with that call. The dispatcher sounded very aloof, he asked strange, irrelevant questions but didn't seem to ask the questions you'd expect one to ask. The caller was overly polite; ended every sentence with “sir.” Do you really think that if you're in the presence of a non-responsive celebrity, one in which a doctor is there performing CPR and it's obviously not helping, is going to be so polite? So calm? And then there's the whole issue of the caller admitting that the doctor present was doing CPR on the bed. WTF? To me that was a screw-up. Even people with a basic CPR course know that you can't deliver effective chest compressions on a soft, cushiony surface; you gotta get the person onto a hard flat surface, down on the floor if necessary. A doctor would have known this for crying out loud, particularly one who would be frantically trying to save someone like MJ.

    I found it strange at the end of this call, when the caller advised that a doctor was there w/ MJ, and that MJ was 'cold' (implying it was too late), that the dispatcher then just said something to the effect of “okay, well they should there right away”….I would think a real dispatcher would not be so quick to determine “it's too late”……and at the end of that call, the dispatcher tells him “if you need anything else, call us.” WTF? What a strange thing to say. And I thought that EMS dispatchers were to stay on the line until it was confirmed that paramedics/EMS HAD arrived.

    Oh, and I thought Brooke Shields' speech was a little fake, too. There were times that she was choking up a lot…..but amazing, no tears….eyes didn't even become glassy or watery.

    Lastly, I think it's bizarre that the family would have brought the 3 children up on stage like that. I thought these kids were very sheltered and protected from the media…….now suddenly they're on stage for all the world to see? How inappropriate on the family's part for deciding to allow this……….but then again, if MJ isn't really DEAD, it's not such an inappropriate thing to do because it's merely part of the 'act.'

    Oh……and the oldest boy didn't seem the least bit upset, either. If these kids were as close to MJ as it's been reported, don't you think they'd have been crying? red swollen eyes? I mean, you can't stop a kid from crying.

    I call total BS.

  45. Goldie Said,

    Jag älskar den här webbplatsen

    i belive michael is alive and in a better place alone with his kids <3

  46. Sosh Said,

    About Michaels Kids: Isn't it possible the kids at the memorial tuesday, arent'his kids? It was only recently that Prince and Paris are seen unmasked. It could have been Michaels Imposter with just a few kids hanging around to show the public their faces. This way they can be easily staged. Or was it just a coincidence this happenend only some weeks ago?

  47. MyBelovedMJ Said,

    About the whole “Children” thing. To be hornets, i think that the children know`s that ther father is in fact still alive, i think they saw him at the hospital, to say “goodbye” for now, and Daddy will see you soon. If Michael faked his own death, i am pretty sure that he would reveal himself, at one of the concerts, but that would also be the last time that he would ever perform again. All that crap with Michael beeing on drugs, and skinny and all that shit, my god, i have never in my entire life heard so much BS as that. If you look at teh rehearsel videos, you can see that Michael is in Great shape, and Danceing and sining like he always have done. I`m pretty sure that it infact was him on the rehearsels, between the sings, Michael is talking, and that IS his voice for sure. I love his voice, so that would not be so esaly forgotten. And in some of the reherasel videos, Think it is Billie Jean, Michael goes upclose to the Camara, you can see his entire face. And let me just say. NO FAKE THERE. But what concerns me most, is that he was in such great shape, as he was, and then duddnly he “drops” dead. NOWAY. I don`t believe that, I think he is alive. I will believe he is dead the day i get to see his body. I have a feeling that we would get us a surprise at the Concert the 29th of August. Bara en tanke.

  48. alive Said,

    Did anyone hear what Latoya said to the fans at the Nokia? She said Michael Is Watching and he Sees all of you and he Loves you all so much. She would be the one to let something slip. If she meant he was watching from heaven or up above then why didn't she say that? It doesn't feel right and your gut feeling is usually the right one. Anyone else think this was strange?

  49. Andrea Said,

    @ alive – no, I didn't see that speech, but LOL at Latoya. IF ANYONE could mess this hoax up it'd be her.

    I do find that strange, though.

  50. feyaya Said,

    that's hilarious about latoya. it would probably explain why she wasn't “elected” to speak about michael's death at the BET awards. about michael's physical condition: how ignorant is the media when they say he was skinny and all that crap?! michael has ALWAYS been skinny. ever since he was a little boy, he's been thin. they act like he was once a macho man, now he's bones with skin wrapped around them. get real!

  51. MariannaB Said,

    There is one thing that puts a full stop to “Michael intended to get away from all the pressure, heal the debts and thus planned and executed the fake”.
    Michael would NEVER intentionally have left alone his children. Certainly not to the any possible influence of his father.

    Michael loved to play with the media that had treated him so badly. But nor for the price of his children.

    If the tragedy was a fake put to scene then the origin is to seek in the greedy entourage.

    Michael was sold from the very beginning of his life – so were his brothers and sisters. None of them experienced a normal life.

    Now it's the turn on Paris, Prince and Blanket – and THIS, Michael would never haved allowed. Paris was sold at Stapels and Janet took her back like “well done”.

    Not one of Michael's closest friends was seen or heard in public except giving a “I don't participate in this”.

    To me, two possibilities: the whole thing is initiated by the entourage to the monetary wellfare of all involved.
    Or it happened as an unintential chain of unforeseen complications with the “in first place not-wanted” death of Michael.

    Real tragedies are written by life in a more uncomprehensible way than we can imagine. My brother had a stroke at age 41 and is ever since 100% handicapped. My sister-in-law works in a hospital. My brother was not seen by a PhD for 5 hours. Och? She failed to help, that's all.

    I agree to the fake at the conference, I agree to the questionmarks with the ambulance, photo in the ambulance, uncomprehensive details of the last 2 weeks. I agree to the selling idea behind Staples and the play around with media for creating another mystery which sells well.

    But Michael would never have given up his children.

    RIP Michael – I just hope they bury you soon and do not sell your bones as well as your voice and gifts before.

    My daughter has become fond of you at age 7 and she answered immediately: oh no, Michael is dead. He loved his children.

    All our love and gratefulness keep accompaniing you whereever you are.

  52. JC.LOVES.MJ Said,

    The pic of him in the ambulance doesnt prove anything. I love MJ wid all my heartt and i believe that he very capable of faking his death, hes known as the guy who had many disguises. You know wats weird, how marlon spoke of how MJ was in diguise in a CD storee, is it just me or does any one else think that hes tryna send out a message that MJ is capable of disguising himself? As for the decoy, has anyoen seen Navi anywhere? like has he even commented on the deathh ? Its a tad weird how no ones heard from him, and the pic of MJ in the ambulance, he has the money and the mind to pull it off, its people like us who are able to question, I for one believe that he is alive. I just hope hes okay tho.

  53. Sosh Said,

    @MyBelovedMJ:

    How can Michael reaper at a concert 29th of august if these concerts will be canceled. Without Michael there is no use in having a this is it concert.

  54. JC.LOVES.MJ Said,

    Sosh: theyre not cancelling the concerts, they sed something about it being like a tribute thingg. right ?

  55. Sosh Said,

    Thats right, I've read in another topic and annother post by MyBelovedMJ that there are plans to have a concert at his birthday, 29 of august.

    Last week I heard that if the concerts go on like tribute concerts, they will be held in the LA Staples Center and not in the O2 Arena. Can anyone confirm this.

  56. Goldie Said,

    if michael is faking his death he´s not going to be in public ever again he is going to hide..

  57. Dweeby Guy Said,

    @JC.LOVES.MJ
    short after MJ's death, Navi was on a morning talk show talking about MJ's death and also BBC did a segment on him where he talks about how devasted he was when finding out.

    http://www.youtube.com/watch?v=HhoohFP2anM

    http://www.youtube.com/watch?v=1PugUvUHpRU

  58. edenmalfoy Said,

    @MyBelovedMJ

    Where did you see this footage of the rehearsal with all that extra stuff? All I've seen is the minute and a half of They Don't Really Care About Us…

    I would love a link to see the extra parts you were talking about.

  59. MyBelovedMJ Said,

    You look it up at youtube. Just type, Michael jackson Performence 2009, and they will all appear. I must admit, that mabye you will laugh in some of them, they are pretty funny . And listen to Michael`s wonderful voice. Then you will never forget it

  60. Samantha Said,

    It's simple, the day i heard he was dad, i broke down into tears, i was almost going to commit suicide, i love mj. But another side of me was saying that his Alive, and its easy to beleive because michael only wanted to escape, He didnt like touring, and he owed to much money so he probably faked this. And his family knows and is going along with it, if you watch Paris theres no tears.. And none of them look really that upset, Like imagine if your brother died? you'd be in tears or if you're trying to hold back. But i dont know its what i think, i reckon his just hiding somewhere and wont reveal because 12 people commited suicide and if he reveals his not dead the world will be angry. But dead or alive, your alive in my heart, and i love you so much michael, forever i adore you and i hope your alive away from ur troubles. But wether or gone or still out there somewhere i love you michael, live in peace or rest in peace.
    xxxxxxxxxxx

  61. supermom75 Said,

    @mariana_b i knew mike for a long time and his kids were his most loved possesion but he would leave them in the care of his mother knowing they are safe also diana ross has said she made a promise to mike not to let debbie rowe near his kids so he has them protected by ppl he loves in his life if he said his good byes in the hospital and told his kids he loves them and will be back his kids are very trong and i know this and they will listen to daddy and they will wait till the time is right to be together again everything is falling in place to the will so far and debbie rowe who once said i want my kids now asks for a delay do you not think that is fishy she wants time to think about weather she wants her kids hmmmm so who told her what is really goin on and who is paying her she already took 8.4 mil on her kids and signed her right away i think michael knows what he is doing love you mikey

  62. JC.LOVES.MJ Said,

    tack dweeby kille.
    there isnt any thing to prove that is the real MJ in the ambulance, he had impersonators all over the world, who knows.
    This is the only site keepin me sane.
    But just a word to all those people who want to commit over his death, think about it, he would never want anybody to take their lives away over him.
    :)

  63. MariannaB Said,

    The kids seemed to be set under drugs. Paris has been acting like a trained poodle in a circus to deliver what the world was waiting for (or what the family intended to deliver in their performance). And gee what a circus indeed.
    Now it's a romanian who got paid to die on behalf of MJ. And Romania is home of vampire castle and vampires are representing the non-dead and MJ wanted eternal live… lol… what a morass of absurdities and short thinking. If you ask me, the spider in my room played the main part in the story.

    It's so ridiculous to read the hundreds of “revealed truths”.

    There's only one thing for sure: there are immense monetary interests involved.
    And as we learned from the prof. financers: money does not know neither shame nor borders.

    Let Michael rest in peace – the whole plot and digging after it is too much of a shame and disgusting.

    What is YOUR personal interest in digging after MJ? What is YOUR personal greed or hunger?
    Isn't it time to care for the LIVING close to you and do something about YOUR life?

    Turn to the one in the mirror.

    Michael knew what he did and if he didn't, he's responsible for his life anyway.
    He deserves like anybody else to be left alone in peace.

  64. MyBelovedMJ Said,

    Michael would never have people to take their own lives, because he “died”. And in my opinion, those people who did that, Im sure they loved Michael, but if they really did love him, they would have been living on. FOR HIM. That is what he would have wanted

  65. bghoppy Said,

    Marianna, liitle hyckleri är du? You found this sight yourself, you felt deserving of adding your own opinion, and just because there are outlandish ideas like the romanian and that he died in '84 (I wish they were not), doesn't mean we all believe those parts or even include them in our analysis of this case.
    U bring up they money. That's part of why myself and others are worried. What if he was harmed in some way to get as his money?
    You ask what OUR greed or need is? My main problem here is in every aspect surrounding this story, there is an obvious failure on the part of journalists to cover it in a way that is professional and complete. These are the same people we entrust to flesh out BS if and when the government tries to decieve it's public. How can these same people ask he right questions of our govn't officials when they are afraid to ask Jermain Jackson relavent questions and tell him he is lying when he does.
    And I am tired of this crying on behalf of famous people for their loss of privacy. To crave attention and shun it at the same time is ridiculous.

    ANYWAY, WHERES YOUR MIRROR?

  66. MariannaB Said,

    Very good analysis – thank you. I believe this site and forum are absolutely necessairy and helpful.

    The journalists have been fed from the first minute. The entourage are professionals in working with media. M played with the journalists.

    Now a brandnew cake is being created. You cannot prevent from parts of the truth to leak through. So in order to make facts the less harmful possible some nice artificial add-ons are appended: some mysteries, some unusual, some scary, some all too common.
    And everybody runs after the cake, no matter how strange the thing appears with a distant look.

    It's good that this site aims to disclose the added aspects and the intentions behind.

    It's good that the questionmarks are being placed.

    Never trust a person, authority or not, without knowing their intention behind. If you know why they do it, you can deal with it.

    Personally, I don't care whether it was Michael or Joe or anybody else behind this thing. I feel that this time the stage is too big for them to be able to handle the scenery.

    Who pulls the ropes will be unmasked in the end – thanks to today's communication infrastructures.
    If there are people in LA being paid to hold back information – the information will anyway leak out in New Zealand or Dubai.

    Times have changed and all this money of those involved is not enough to buy the whole world.
    Happily.

    I don't agree on the point that we should not let celebrities go.
    We paid them already for the pleasure of sneaking around them. We bought their music, tickets, fan items, newspapers. So everybody got already what the deal was about.
    If we in addition start getting emotional from afar, this is our own personal decision and thing. I am convinced that running after the person of celebrities soon takes the shape of stalking.

    Letting go hurts.
    If M is behind this story, he wanted to be left alone and to start a new life. It was the right moment to do so. He will never come back as before – millions of misled fans will not forgive.
    So this is it.

    If the entourage draws the curtains, we have to let him go as well and concentrate on the living.

    You asked about my mirror – I'm looking to all that from a distance. I'm neither in the US nor in AUS.
    I like M, I am not a fan, I would have liked to meet him one day and have a nice talk about this and that. I think he did and left a lot of very nice things in his first life. Besides, I have no interest except to avoid foolishness in my life if feasible.

    Our newspapers got fooled with 3 year old pictures of M. It's not only the US or English press suffering from manipulation. Some of our journalists who covered the story did not even know MJ, mistook the songs, even misinterpreted what was said. They did not even get a glimps of a position to ask questions. They thus did the same shameful job you mentioned above.

    It's a global significance of deterioration – press profs doing the same miserable job as the financial profs and politicians fed by advisors and lobbyists.

    There's only one good thing about it: times are changing, people are getting aware and a wave building up will break.

Lägg till en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Tema av: Wordpress Theme - Första Cash