Kolay AdSense Unreal tarafından

Siz bu video görebilirsiniz, bu çılgın taraftarları bu cep Navi Japonya'da, bir şüphe de Michael Jackson görüyorsanız olmadan inanıyoruz. Video sırasında zaman, çok fark söylemek zor Navi ve MJ de maskeli arasında karşılaştırma gösteriyor. Hatta örneğin bir bulanık görüntü bu iki arasındaki farkı anlatmak için zor olacaktır .... Belki de biraz altında resim sol bulanık gibi?

Bu varlığı olan Michael Jackson ve 'Ölüm' geçerlilik her türlü verir tek resimdir.

Bazı garip nedenle, bu Michael Jackson zaman o ambulans koymak olduğunu alınmış olan tek görüntü, aslında vardı rağmen pek çok kişinin zaman mevcuttur. Pencerenin yansıması, görüntünün renk ve hafif kabarık çok bu gibi şüpheli's geçerliliği olun.

Bu da Michael Jackson bu o, ya da ölmek olduğunu hastaneye kaldırılmak olmak bize gösterir var the ONLY resimdir. Diğer tüm görüntüleri olan kadarıyla we're ilgili bir sedye üzerinde beyaz bir ceset torbasına bir vücut şekli gösterisi, her şey kontrol olabilir bulunmaktadır.

Hemen boynunu zaman aslında, o CPR daha aşağı BREST kemik üzerinden yapıyor olmalıdır yakınında yer de bizim ilgi bu kim MJ üzerinde (CPR) göğüs sıkıştırma yapıyor veren kimse teslim edildi elini vardır. Belki de bu oldu Tüm 'hikayesi bu Michael Jackson öldü inanmak hepimiz yardımcı olmak için düzenledi. Bir düşün ... eğer serbest olduğunu yukarıdaki gibi bir görüntü, daha sonra herkes olacak bir çok şüpheli! Eğer, hiç bir görüntü, ve tüm bu gerçekten morga gittim vücudun çantası onu inanıyorsanız beklendiğini, birçok insan bu medya tarafından beslenen olduğunu öyküsünü ve geçerliliği kuşkulu olur.

Ancak, bu varlığı, görüntü, yukarıdaki gitmemiz gerekir bir görüntü ... 'Oh tamam, evet bu MJ gibi orada, yani gerçekten daha sonra' öldü tahmin görünüyor. Sadece bir resim yüzünden?

Kadar bir Hoax olarak kanıtlanmış olan Loch Ness Monster Bu resim 60 yıldır fotoğrafçılık kanıtı olarak kabul ediliyordu.

Bir tek resim hakkında konuşalım 60 yaşında bir Hoax mümin olarak kandırdın insanlar. Bu resim olduğunu ve Loch Ness Canavarı ve. Sözde Robert Kenneth Wilson, bir Londra jinekolog, resim Daily Mail 21 Nisan 1934 tarihinde yayınlandı tarafından çekilmiştir. Bu resim, bir Nessie en iconic görüntülerin olduğu ve 'Cerrah's Photograph' olan pek çok eski olarak bilinir canavar iyi kanıt olarak kabul. Görüntü 1994 yılında bir oyun olarak ortaya oldu.

Biz Loch Ness canavarı için Michael Jackson ölümü karşılaştırarak misiniz? Tabii ya. Bu kanıtlanmış oyun ne kadar hızlı ve kolay bir insana bir şeyler iman edecekler, gösterir sadece çünkü medya, ve çünkü hikayesini yedeklemek için bir fotoğraf.

Bu ambulans de Michael Jackson ve yukarıdaki resim sahte olduğunu söyledi mi? Hayır elbette değil, açık sahte değil bu. Bu resim hakkında soru, bu, gerçekten Michael Jackson ambulans mı var? Gerçekten ölü Eğer Michael Jackson ambulans olarak, bir veya Cardiac Tutuklama içinde değil mi?

Çünkü bu Navi Michael Jackson kendisi tarafından çeşitli vesilelerle üzerinde kimin daha, daha büyük ölçekli sadece yapılması değildi söylemek bir tuzağa olmak üzere işe alındı Yukarıdaki video ders var mı? Ayrıca bir röportajda nasıl MJ Ambulans olarak Papparazzi ... ne o bir daha yapmayacağım dedin için ertelemeye kendini bir mankenin koymak Michael Jackson kişisel eğitmenliği Lou Ferrigno hatırlamak duydunuz?

Okuduğunuz her şeyi, duymak ve görmek inanmıyorum.

Bu sitede ne olacak? Ben söz duymak ...

Şey, size kendi karar yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Biz medya gibi aptal değil hepimizin olduğunu düşünüyor.

Hepimiz bu kadar ekler ve hiçbirinin görebilirsiniz.

  1. MyBelovedMJ Said,

    Sanki `NOT Michael obivious olduğunu. Zaten 1. dakika ben biliyordum. O yanlış kolu üzerindeki beyaz şerit vardır. Michael her zaman sağ kol üzerinde ise, Navi soldaki vardır! BÜYÜK BOMMER

  2. MyBelovedMJ Said,

    Bunun yolu ise korkunç

  3. wishful09 Said,

    Hiçbir şey kadar ekler. Ne zaman wathcing röportajları, çok sinirli olurlar. Ben ekran üzerinden bazen atlama gibi hissediyorum. Ben lütfen, doğru soruları sormak bağırmak Wana. Tüm sadece bu hikaye üzerinde atladı var Michael bir druggie olmak. İnanabiliyor Michael anesteshia için (SP), biz bundan önce devam hakkında bir şey duydum hiç bağımlı olarak uzak gibi bir şey. Gerçekten demek! Biz sadece hemşire doğruyu söylüyor üstlenmeye edilmiştir. Nasıl convient. Oh, şimdi burada daha fazla kendi hikayesini doğrulamak için bir şef gelir. Gerçekten, dostum. Sen oksijen tankları gördüm ve şimdiye kadar söylenecek şey bekledi? Rahat bırak beni. Eğer bu insanlar gerçeği söylüyorum, bunlar bazı garip kişiler civarında bulunmaktadır. Eğer oksijen tankları evine bırakarak gördüm ben Michael kim bakımı, ben bildirilmiş olmalı biri dont. Bundan daha yabancı, ama henüz insan doesnt bu sorgulama ile inanıyoruz. Çünkü o kadar çok insanın ileri ona druggie etiket, ama gelen bu Hatta geçen gece Larry King izlemek couldn't kimin gerçekten iyi biliyordu ve ona onunla günlük çalışma ve ne değildir, onu hiç vakit geçirdim insanlar. Olabilir gerçekten iyi, bu onları tüm aptal olabilir? Biliyorum, ama dont en azından bunu sorgulama pm, medya aksine. Ben gerçeği gelir umuyoruz. Ben medya kadar aptalca arıyor biter umuyoruz. Bulduğumu söyleyebilirim ki insanlar inanıyor rahatsız medya her şeyi.

  4. Sosh Said,

    Eğer ölümünden bir oyun ya da değil First of all, I can't say. Ben onu gerçekten bir oyun olduğuna inanıyorum eğilimi bu sitede bazı articals bak. Ne yazık ki, büyük olasılıkla sure.Maybe bile cinayet için, hesabınıza doktor ve garip behaviuor alarak bu bilgileri hiçbir zaman. Emin Şu an için söyleyebileceğim bir şey: yine dans veya müzik yaparken onu görmek asla. Bir oyun veya yaşıyor ya da huzur içinde yatsın oldu. Bir şey MJ kazanmıştır.

    Şimdi bazı şeyler happenend geçen hafta Michaels ölüm hakkında benim görüşüm. Fotoğrafta başlayarak nerede MJ hastane içine sıkıştırılmak olarak görebilirsiniz. Zaten bu kişinin Michael gibi görünmüyor belirtilir. Onun kulakları, eybrows ve saç farklıdır. Ayrıca kendi cilt için daha sarı döküm var burada Michael her zaman onun karşısında oldukça solgun renk vardı. Bu resimde kişinin Michael olmadığını düşünüyorum. Bu bir cep telefonu kamera falan olmalı resmin kalitesi çok kötü. Bu kameralar çok yavaş olması, bu nedenle, herkes bir acele ile girmek ve bir hayat kurtarmak için acelecilik kolay olmayacak, eğer değilse imkansız bir resim çekerken eğilimindedir! Kişi de çok yatağa vurdum bu tür için kapatmak zorunda kaldı. Ben o anda bu fotoğraf çekmek mümkün olduğunu sanmıyorum.

    Bunların yanında, () hastane personelinden söylentiler doğrulanmamış bir şey garip devam was zaman 'Michael' in olması gerektiği gibi şeyler farklı gitti sıkıştırılmak oldu. Ben o gerçekten Jackson bu resmi şüpheliyim.

    İkinci sahte ölüm işaret ki, AEG göre, burada HighDef Video ve Ses kaydedilen yaşadığımız Provalar olabilir. Gibi tüm bu şekilde planlanmış görünüyor. Resimde o da alacağım değil büyük bir konser 50 tur ile Michael geri koy. Onun ölüm kayıtları rappidly satılan toplam sayısını artırır Haber. Ayrıca, küçük bir Gamble, daha fazla ama bilet alıcılar kendi bilet dönüş ve geri ödeme ya da özel bir bilet bij MJ kendisi dizayn için seçim vereyim. Elbette onların sekiz, böylece gerçek MJ hayranları hepsini toplamak için gerekmektedir. Eğer biletlerinin% 50 iade ise, AEG Canlı çok düşük finansal borcu var. O hoş bir röportaj sırasında takılı DVD veya BluRay kapatma milyonlarca (Joe jacksons şirket ekle?), Nihai Provalar ve AEG büyük bir kazanç sağlayacaktır ile sevk edilecektir diskler. Ayrıca kullandıkları şarkı (Onlar hakkımızda) araba kalmamasıdır. Bunlar basına bir açıklama yapmak için wan't mi?

    Üç Nokta: mi MJ (eğer tüm bu MJ ise) helikopter üzerinde hareket. Difficult to say. Bu mümkündür fakat o helikopter ve Van olarak dışarı nakli olduğu için, siyah askıları görebilirsiniz kaldırılır. Bu helikopter zaman hala içinde hareket etmek için vücut neden olabilir çıkarma. Ben daha ilginç bulduğunuz şey vücudun çantaya vücut şekli. Öyle değil aslında o gerçek bir organ gibi (veya CSI yaz yanıltıcı?) Görünüyor

    Sonra noktasına dört: Birçok kişi farklı şeyler çok anlatıyorsun. Bana öyle geliyor ki bu örneğin onu (Uri Geller hakkında sadece kötü şeyler konuşmaya bakın) ve stiuation bir kar çoğu insan yapabilirsiniz görünüyor. Diğer kişi (Lou Feringo) Dünyanın en sağlıklı kişi olarak Michael bahsedeceğiz. Gerçeği bir ortasında mı? Kim veya inanmak gerekir edebilirsiniz. Gibi sadece 25 olduğunu akılda Prova ve görülmeye MJ dans grubu, ben allmost tüm olumsuz haberleri dikkate düşünüyorum. Michael olduğunu probabbly fiziksel, zihinsel ve maddi açıdan iyi bir durumda ama, medya kaçmak istedim. En iyi zaman zaman dünya saygı ve tekrar onu görmeye ve 'ölmek' bir Kral için pop uygun bir yeni oluşturulan tarihi anda olur.

    Yani bana bunu bir oyun gibi görünüyor. Ve kesinlikle, Michael Bu olasılığın veren bir kişidir. RIP Michael. İster ölü ya da canlı. Sizi özledim edeceğiz! Gibi en azından biz se tekrar ve olası bir oyun ölüm nihai dönüş yapmak için sahneye değildi asla öğrenmek anıt hizmet, kimden bu gece öğrendim

  5. charbour Said,

    Tekrar yaptık.
    Sadece TV'de MJ's anma izlerken ve bitirdiğinizde olarak gerçekten söylediler son 40 dakika çünkü .. bitmiş ama sadece beni gerçekten tekrar canlı olabilir düşünce var okumak biliyorum! Ne zaman Paris I olacak ağlamaya sanıyordum bozuldu! Çok üzgün olduğunu ..
    Sen çok doğru ama, ben sadece Yakında gelecek gerçeği isterdim. Bu ölüm sertifikası nedir? Ve sen ki, artık bu işi sadece eklemez.

  6. mysticallymagestically Said,

    O, hatta "ölü" ama ölü olabilir anma servis sonra bile bugün ve kalp sonra bile-Paris kızı sözler kırma, hala emin duyuyorum. Anıtın tam olarak ne bir bütün onurlu debdebe ve elegies, henüz şüphelenen soruların hiçbiri ne ile beklenir oldu ele ve her sonunda, ben olarak sadece bir distractor hizmet inanıyoruz. Biz Michael tekrar, ama bakın asla kadar bu kadar temizler, bu deneysel şüphe için bir sebep.

  7. noisehammer, Said

    Bana wishful09 çok @!

    Almanya Sohbet,
    ive, yüzüme gözyaşları, so acı dolu ... anıt izledim
    Tüm bu gün başında, gerçekten de hayatta olabileceğini düşünerek oldu. Bu noktada ama i cant İnanmıyor daha fazla ...
    her şey bu kadar, özellikle Paris sonunda gerçek gibi görünüyor. Bu benim için çok karanlık bir gün ....

    tek şey nasıl hala hayatta olduğu doğru olabilir:
    bütün aile dont onun sahte hakkında, aile üyeleri MJ kendisi tarafından sahte alır biliyorum. şu Onun hayatta düşünebiliriz tek yolu.
    ive söylentiler duydum, bu Joe Jackson ve coverup bir parçası olduğunu .. iyi belki .. ancak kardeşi ve Paris kesinlikle HAYIR!

    Bu son birkaç gün boyunca bu kadar çok mesaj edilmiştir ...
    Hala bir hatırlayalım:
    http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=24563

    Bu bana hala bir sorun olması gerektiğini düşünerek yapar!
    Ve .. Bu JoeJackson gerçek bir var gibi görünüyor! iletişim bir bu forumun üyeleri ile yaşıyorum. .. ancak iman sözünün dont.

    Sonuçta, ne .. inanmak bilmiyorduysanız
    onun çok üzgün .. Sohbet HES gerçekten ölü düşünmeye başlıyor!

    ive olarak başka bir sayfaya, bu ilan
    Eğer Michael geri gelirse, ben hayatımı !!!!!!!!!! en büyük parti olacak
    Eğer önümüzdeki birkaç hafta boyunca burada olacak bir şey oldu ... 100% o öldü emin Sohbet! ne yazık ki
    Eğer hayatta Michael, dont bize bu ağrı yapar!

    i yüzünü şimdi .. öpmek isterdim!

  8. Yes555 Said,

    Micheal ölüm belgesi:

    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Anıtın servis sonra bugün, ben 99% öldü's eminim. Özellikle Paris ağlamaya gördükten sonra.

    RIP

  9. SkylinexBleedsxRed Said,

    Bu demek için dangalak şey gibi, ama kulağa belki Paris anma sonunda bu şekilde hareket etmesi için sahneye kondu? Eğer sizi bu kadar ekleyerek değildir ve dikkate yukarıdaki hastanede onu resim çekerken, Belki birisi veya ailesi hala hayatta olduğunu bildiğiniz gerçeklerin almak. Ve bunlar da bu konuda çocuklara söylediler. OR, Belki de onlar gerçekten bir tuzak olduğunu Michael görüldü olduğunu sanıyordum. Sadece çünkü içindeki anıt hizmet, Derin aşağı izledikten sonra her şeyi anlamaya, ben eminim gerçekten Paris' tepkisi nedeniyle bu dünya ve de dışarı gitti çalışıyorum Jermaine's. Ancak, anma hizmeti bile at şeyler ekleyebilirsiniz vermedi. Sözde, iki tabut's, biz televizyonda gördüm Altın çok kısa ve 5'11 ve 120LBS Michael's boy için bile küçük ve aile 8 bir "Özel" anma düzenlendi baktım vardı. Neden Los Angeles sokaklarında, ve Michael, Rush onun için bir 30 dakika anıt hizmet olurdu hatta bir mezar planı !!??? yok Var ölüm belgesinin bir sirkülasyon onun dışında artık, ama ben onlar gibi ne gerekir veya bilmiyorsanız onlara yazdım ben bu konuda yorum yapamayız. Here is the link:
    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Ben çitin şimdi anıt hizmet gördükten sonra, And I'm hala canlı olarak onu ve onun olasılığı hakkında bazı sorular sormaya başlamak duyuyorum. Ben de, Neden Paris sadece yukarı ve böyle konuşmak anlamak değil mi? O her zaman çok sessiz ve utangaç. Bu kulağa çok da gerçek. Michael Benim hala umut olarak burada solma olduğunu. Ben çok bezmek ve zarar.

  10. Shikster Said,

    Ben izledim Memorial Tamam. Neredeyse bu gerçek olduğunu düşündüm ve o ölmüştü. Aile, tüm güneş gözlüğü çünkü Michael wasnt ölü ... bu gözyaşları oluşturun. Couldnt bilmek gerekli giymişti. Jermaine ise şarkı gülümseme şarkı gözyaşları üretmek için elinden gelenin en iyisini yaptım .... Bana hmmmm'ı çözümleyemediği git zaman yapılan bütün aile sahne aldı en son anları ... bulundum ... Paris'te saat ... ... .. shes onu cep kitabı haline sonra herşeyi daha ... .. sonra Janet ona dönerek bir şey söyledi ... ... .. sonra onun cep kitabı hakkında unutuyor ve acı gibi ... .. sonra Paris biliyor ... çalışır ... .. o bir ortalama iş ağlamaya çalışıyorum ama bir gözyaşı döken doesnt ve sonra uzaklıktadır Janet tarafından whisked olduğunu. Michael olduğundan ölüm daha fazla değer ... ... .. Ben Jackson 5 beri hayranıyım edilmiştir ... ... .... Bu kapalı Marlon gibi güneş gözlüğü ile korumalı kırmaya kolay yaptım. Hepsi banka doğru ağlayarak olacak. Michael uzun kendini çıkıyorum borç çekmek için yeterli ... ... ... .. ama onun hayranları onu bağışlamaz olacak gitmiş olacak.

  11. noisehammer, Said

    Kim I dont kişinin bilgi var söylemek istiyorum. Belki de MJ gerçekten yaşıyor ...!

    Ne söylemek bilmiyorduysanız ..

  12. Madason Said,

    Tamam. sözde ölü zaman o nerede Michaels vücut çift 'klon' Navi oldu. Navi için miyim kimse garanti, ya da nerede olduğu bilinmemektedir.

  13. mysticallymagestically Said,

    Ayrıca, her büyük şebeke daha ayrıntıları onun çocukların doğum ile ilgili yaptığı evlilik (lar) ile ilgili olduğunu ve ilişkilerin, yaptığı açıklamada, ÖLÜM olan basit bir konu üzerine yaptığı iddia edilen uyuşturucu kullanımı! Neden bütün bu ayrıntıları onun Mallarımız ve yerine nasıl mümkün oldu ve borçları konusunda inundated o kim tamamen sadece sadece aylar ölü neden olmadan düşer sağlıklı olmak için kontrol olan 50 yaşındaki adam.

  14. edenmalfoy Said,

    Ben onu ambulans içinde resim görmek için en iyi çalıştı ... ama Sanırım inevitble's. Ancak gördükleri üzerine, ben biraz tuhaf görünüyor düşünüyorsanız, bunun nedeni o fotoğrafı bulunan kişinin alın gerginlik görünüyor. Hangi imkansız bir nefes borusu gereken bir konumda eğer sen gerçekten de ...

    Başkasının mı o da bir fotoğraf ile anma kapalı tek düşünüyorum ben kelimeleri 'bu hayatta?

  15. nycscenie, Said

    NAVI ve mankenin şey inandırıcı görünüyor ama nasıl anıt hizmet Paris's arıza açıklıyorsunuz? 11 yaşındaki kız gerçekten yalan olabilir ve hareket? Ben 2 oyun kuzen i gelecekte onun çocuk rolünde gerçekten okumak umut HES ama hayatta belki de çok zor isteyen Sohbet inanıyoruz.

  16. Andrea Said,

    edenmalfoy, seni duydum. Bunun yerine bu zemine Ben hala hayatta .. 'am dedi garip buldum.

    Ipucu var mı? Muhtemelen. Bu dünya asla bilemezsiniz Mayıs O bir gizem o 'canlı' ve ben de devam edeceğiz böylece 'ölüm' olarak eminim oldu.

  17. Andrea Said,

    Ben komik sertifika bu Orman Lawn mezarlığı vücudun bir 'geçici kullanım, ancak son mezar' olduğu bilinmeyen bir yere at 'beklemede olduğunu söylüyor bulabilirsiniz. ve kendi ana ana, haha olarak yaşıyordu. Ayrıca yine açıkçası, kimse imzaladı. Değil mi?

    Dürüst olmak gerekirse, WHO bile bilir bu MJ çile İLE ANYMORE FREAKING! Bu nedenle sahte ölüm söylentiler kabak da VEYA O saklanıyor dışarı açılır ve söylemek isterdim Açıkçası Keşke ölüm fotoğraflar, yukarı gelecek Psych! Sadece ben (aynı zamanda diğer pek çok kişi gibi) kendi kafasında biraz kolay olabilir.

  18. mbc080709 Said,

    Dün gece, anıtın seyrettim ve çok söylemek bu "ölü değil zordur. Ama, ne olacak bu "fantastik öykü", bunu olur harika olmaz?

    - Bu MJ zaten "dışarıda" birkaç yıldan beri geçirilir hayal's 1993 (en azından bu yana daha önce uzun yıllar söylüyorlar), o sabit olarak-medya, hayranları tarafından basılmasını izin, medya ve bir annd kolay yaşam rahatla istedim. Biz gerçek MJ (sosia) çiftler çeşitli ve biliyordum ve onları onun için en iyi olan tam yerini almak için kabul ettiğini, ancak bilmeden bir gün bu büyük sorun etrafında çıkmış bir zengin yaşam için's been (borçları Bu doğrudur - dizginsiz sosia uyuşturucu, ilaç ve -, kısa farklı büyük dozda doldurmuştur hayatı çift MJ ve pedofili suçlamaları - Tabii ki bu bir noktadan sonra bir dolandırıcı oldu) çift. Bu noktada gerçek MJ nerede olduğunu yeri (sadece) en iyi arkadaşız, onun üretici ve konser organizasyonu ile de bir BÜYÜK geri oluşturmak için sadece deli tarihleri bir dizi organize etmek için iletişim devam etti. Gerçek MJ doktor Conrad Murray çifte cinayet da yardımıyla (ki neredeyse o zaten her şeye rağmen öldüğünü bir vücut ile birlikte var) olan Staples Center in LA iki hafta önce ve reharsal mi sahneye kondu bu gördüğü iyi videolar sığmaktadır ve fotoğraf HIM, gerçek MJ cazibe size O2 Arena @ Londra'da sahnede 13 Temmuz 2009, onun 50 konser ilk tarih (lütfen unutmayın ki bunlar iptal didn't üzerinde bulabilirsiniz gibi tarihler). Bu, dizginsiz yaşam, vb ... pedofili bütün günahları temize çıkarmak ve gerçek MJ hayranları en büyük sevinç canlı geliyor. Bu bir gerçek MJ, olacak olan her zaman kadar olan yeni milenyumun hemen önce. Belki de her şey için iyi bir ödeyeceğiniz ancak olur parayı düşünün!

    Ancak, ne is: RIP MJ!

  19. SFAN Said,

    Gerçekten bu yıl onun yetenekleri ve katkıları için teşekkür eder ve böyle büyük bir atık olacaktır onu çok yakında onun 3 güzel çocuk ve büyümek için göremiyorsunuz gitti için ben de çok benzer MJ için canlı becos' Ona göre giyimli.

    Bir ölüm muziplik yapmak onun noktada hayal etmek çok büyük bir ölçekte görünüyor. Eğer gerçekten geri canlı gelen dünya onu da ne düşünüyor. O yasal zaten ölüm belgesi ile bir ölüm oyun yürütüyoruz tarafından tahsil olmaz mıydı yayınladı mı? Hiç şüphesiz, eğer gerçekten geri geliyor, onun taraftarları çevresindeki en mutlu insanları olacak ama arkadaşları ve meslektaşları bu komik bulmak düşünüyorum DUN hayatta! Tabii tüm bu superstars anıt mevcut zaten bu Evi özel bir mutabakat ile onu kimin sunulan dahil bir oyun olduğunu biliyordum.

    Eğer gerçekten bu yıl paparazzilerin ve çılgınlık medya kimi de barış içinde emekli amacıyla olurdu ölüm oyun, dışarıda gerçekleştirmek istediğiniz düşünüyorum yerine tekrar göz girmek için kariyerine kısmı imha etti daha pek çok konu medya ile ilgili ince eleyip sık dokumak için kullanılır.

    Medya dünyanın özellikle eğlence sektörü ile ilgili tüm iyi Yıldız 've aynı zamanda' Yıldızlı 'ile hem gerçek ve sahte raporlar bir yere getirmek için ekrana getirmek gerek bilinmektedir. Ve ne yazık ki Michael Jackson bir talihsiz kurban biridir.

    Çok daha başkasının RIP Michael Jackson, Tanrı sizi seviyor ve size O'nun tarafından şimdi barış ve rahatlık olan nedenidir. Ancak biz sevdiklerinize kaybedecek ama nefret edenler daha iyi bir yer olduğunu kesinlikle The Lord bize kaldı. Hepimiz tekrar bir gün RAB önünde bir araya gelecek! Ciao!

  20. edenmalfoy Said,

    Ah evet, aynı zamanda, ben çok Paris' arıza açıklamak kolay olduğunu düşünüyorum. It's Gerçekten onu. Ne olduğunu Prens Micheal 1 ve 2. Eğer MJ ölümünün sahte varsa, bu gerçek çocuklar, gerçek çocuklar değildir onu bulunmaktadır. Ve basit bir şey, ne yapmanız gerektiğini; almak vücut olan üç çocuk için iki katına biz birkaç ay öncesine kadar hiç ediyorum karşı karşıya. Bu, bu çok açık, o onu); Michael kasaba ay önce yedekte onun sevgili çocuk atlanır değil ... çünkü onları bırakmak asla ... ve iddiaları da Mart basın toplantısında bana (ki onu değil destek vereceğini vücut koymak tüm dördü için iki katına çıkar.

    Ve eğer dur ve düşün; onun anıt için mükemmel bir kapak kişi öldü bence ne elde etmek için; kızı ağlarken söylemek bir veda onu baba için tüm kalbimle. Gerçekten de hayatta olduğunu düşünüyorum ve onun yüzünden ağlayarak, öyle yürek oldu. Yani, o ve o zaman ölür ve küçük kız onunla birkaç fotoğrafı çocuklar, LA tamamen unmasked sokaklarında, birkaç ay önce etrafında onun çift ve onların töreni, bir magazing veya 12 çocuklara resim almak dışarı anahtarları bir ay önce, onstage gider ve ayırır. It's perfect. İnsanlar soru olacak değil ki.

    Sonra tekrar; kaç aile üyesi bu onu için fakes kendi çocukları dışarı değiş tokuş etmek için gerekiyor? Çünkü .. mutlaka aile dışında vücudun kendi çocukları söylemek olabilir çiftler ...

    Oh, ve fark başkasının ne şimdi CNN üzerinde yerine bu bir efsane ve ölüm etme MJ's Gizemli Ölüm '? En azından birinin sonunda bir şeyler's balık yerde söyleyerek's.

    Belki de sadece hüsnükuruntu's ... Sadece bu istemiyorum, çok korkunç görünüyor gerçek olamayacak kadar gerçek olamayacak kadar.

  21. , Said oldgregg

    Ben MJ ölümünden bir oyun olmak istiyorum, ama çok hüküm saklı olacaktır. I can tür neden böyle bir şey yapmak isteyeyim anlamak ve tüm O yıl sonraki kısmı için medya tarafından hounded sonra. Ben Marlon o zaman kendi kayıt saklamak için değil, bizden biri böyle bir yaşayış düşünebiliriz gitmek kadar dayak o didnt gerçekten bir hayat var dedi söyledikleri ile gediğine oturtmak düşündüm.

    Ben üzgün olduğu için, hissetmek ve eğer sahte kendi ölüm (cehennem I HES ile çıkarmak için ne vardı sonra ayartmıştı duyarım kararı aldığı için ben tam olarak anlayabilirim o, ve ne oldu!)

    Ama olan şey NAVI canlandıran yönü konusunda, im korkuyor Navi BBC kahvaltı Cuma günü sabah 8.oo Michael ölümü hakkında konuşan ve GMT hakkında nasıl bir süre bir kaç yıl önce MJ için bir tuzak olduğunu çıktı. Peki, ama çok Navi couldnt o emin olarak cehennem olabilir çok başka biri. Ne zaman onun küçük kız, bu tamamen benim kalbimi kırdı çıktım anıt geçen gece gözlerimi-özel ağladım.

  22. bghoppy Said,

    Neden Paris gerçekten çok uygun ağlayarak geliyor? There is no gerçek gözleri gelen gözyaşı, Bu mükemmel biten, ve herkes orada ya da ya da çocuk yıldız olduğunu biliyordum. Bütün bu insanların çocukları olarak tiyatroculuk olarak işe başladı ve "sorun ve ağrı" hepsi kaltak ilgili çocukluk "ve" kayıp gelen rağmen, bunlar hala istekli ve teşvik edici bir spot, bu küçük kuzuların göndermek için daha sickeningly de ilk olarak babaları ölüm kullanarak.
    Ağlayarak Sahte şekilde cehennem olarak, sadece bir kadın ile aşırı hız yapan trafik polisi sormak kolay.
    Ben bir sorum var ve / veya yasal millet sağlık. Bir ölüm CERT için normaldir. "indentification için Informational Sadece Geçerli bir belge söylemek." kırmızı arka harfler mi?

  23. elde, Said

    Ve ne için normalde O2 yılında ikinci konser oldu 2 VIP bilet var Mart'a ertelenmişti ve mesaj bu biletleri veya iade edilir parially bir anıt bileti ticareti aldı; orada hasar kontrolü bir tür oluyor anlamı var ... Diğer taraftan sadece bu 3D anma biletleri kendini Michael tarafından tasarlanan olduğunuzu duydum!?

  24. bghoppy Said,

    Ben ölüm CERT hakkında baktılar: Genel Bilgi Sipariş California Ölüm Evrak üzerinde
    1 Temmuz 2003 Etkili, orada doğum ve ölüm kayıtlarının onaylı kopyaları iki tipi vardır:

    Sertifikalı Kopya: Bu normal bir onaylı kopyası bu önce 1 Temmuz 2003 yayınladı aynıdır. Bu Sağlığı ve Güvenliği Kod 103526 tarafından tanımlanan yetkili kişilerin yalnızca () aşağıda listesini görmek verilmeyecektir. Bir Onaylanmış kopyalayın kişi sertifika adı ve kimliği oluşturmak için kullanılabilir.

    Sertifikalı Informational Kopya: Bu da normal bir onaylı kopyası, ama kurmak kimliği ifadesi "bilgi, geçerli bir DOKÜMAN ile yüz arasında bir efsane vardır." A Sertifikalı Bilgi kopyalama kimlik kurmak için kullanılamaz. Kişilik bir Sertifikalı Kopya almak için bir Sertifikalı Informational Kopyala alabilir uygun değildir.
    Ben California'da burada öğrendim bu bakarak da bir belgeyi Kanıtı Ölüm Mektup denilmektedir.
    Ben ve bir otopsi önce rahat fikrimi koyabilirsiniz resim o mektubu görmek istiyorum.
    Bu Showbiz, millet unutmayın.
    Varsa orada zengin insanların sahte kendi ölüm, ya da kimliğini tam bir değişiklik kolaylaştıracak yardımcı olan bir şirket değildir ve daha Ben bu konuda, düşünüyorum, ben kendimi bir başlangıç olacak. Açıkçası bir talep vardır.

  25. feyaya, Said

    Bu sözde "ölüm oyun günlüğü" i bakın burada buldum. şaşırtıcı, az söylemek! Eğer fabrikasyon olabilir ama bilmiyorum. ne düşünüyorsun??
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  26. Arı Said,

    Interesting site! Dün ve tüm anma izledim gözyaşları birçok noktada taşındı. Ancak, iki şey bana biraz tuhaf olarak dikkat çekiyor yaptı:
    1) başında İncil şarkı, "Yakında çok yakında biz" Şimdi kral ... .. görecegiz, bu olabilir edilmiş bir tesadüf ve favori Gospel şarkı var.
    2) Çocuklar: emin, bir hafta yas zorunda kalmıştım, ama servis sırasında bir kez ağladım olan bunların herhangi bir işaret görmedim! Onlar çok devletin özel girişimleri kısıtlamaması-faire, böylece belki onlar kısa bir süre sonra tekrar babaları görüyorum duyarım biliyordum görünüyordu?
    Ayrıca, Paris, sonunda (kalbini korusun!) Onu çok az konuşma çok ve tumturaklı görünen zaman o ağladı 'o uzakta çok onu halam Janet hızlı çevirdi. O zamanlar, ben tüm önceki şarkı ve tributes ve duyguları ile, ancak daha sonra video bakarak üzerine yapılmıştır, bir prova konuşma gibi hissettim.
    Eğer bu çıkarmak mümkün oldu, ve barış onun çocuk ve bir adada yakın müttefikleri kapalı bir yerde yaşıyorum edebilmek Michael bitlik bir suçlama değildir.
    Bu Elvis ölümünün anda olmasaydı mevcut tüm yeni teknoloji ile, Eğer daha kolay olacak aşağı bir gün onu izlemek için acaba?

  27. mysticallymagestically Said,

    Tüm tablolar Andrea katılıyorum. Hepimiz hala zehirbilim rapor sonuçları için sağ bekliyoruz? Bu bir kaç şey söylemek lazım. Ve tabii ki, aslında bu da geçici "" Orman Lawn at toprağa, ya da o? Yani, Allah demek ... eğer sadece kalp tutuklama, hmm gibi doğal bir neden öldü neden bu kadar uzun alıyor? Billy Mays gün içinde, Farrah Fawcett gün içinde toprağa verildi, ne Michael ile sorunu var toprağa verildi?

  28. Andrea Said,

    Ben de çok garip o sonra 'anma' Kimse kimsenin Staples merkezi bir tabut almak veya bir cenaze veya bir şey olarak gördük. Ve aile otel için öğle yemeği için sonradan gitmiş? Dalga mı geçiyorsun? Hahahaha. Bu şimdiye kadar gördüğünüz en eğlenceli etkinlik ve dedim MJ tüm ölüm hilekarlık olarak olay. Şimdi bile nerede kötü Michael 'toprağa' olsun olacak demektir bilmiyorum. Hmm, burada bir sanılmaktadır. Belki Nowhere, çünkü o ölü değil. Sheesh.

  29. fanatik, Said

    Anıtın Servisi olarak, bu ilginç olduğu MJs kardeşi Marlon Jackson MJ yaptığı konuşmada disguises giyen hakkında bir hikaye yer buldu. Marlon söyledi şey hakkında MJ gibi giymiş bir eski kötü bir mağazada erkek ve onu ve MJ tanınan bu Marlon bu mağazada kendisine tanınan şok oldu arıyorum. Marlon aslında o her zaman olursa olsun kardeşi tanımak konusunda vurgulamak ne. Bu Marlon gibi görünüyordu MJ bir çok Marlon onu da o kim öldü kişinin MJ olmadığını biliyordum bildirerek MJ bir bilinçaltı mesaj gönderme Kimden kendi anma servis izlerken biliyordum. Ben de aslında eğer Marlon Jackson gerçekten ağladığımı sorgulanıyor. O binada güneş gözlüğü giymişti beri, söyleme olabilir. Ancak, o zaman o da ağlamaya frenzies sahip olduğunu fark ettim, o zamanlar güneş gözlüğü kaldıramazsınız uzakta onun gözyaşlarını silmek için yaptım. Ben Usher gerçekten ağladığımı ve aslında uzak gözyaşlarını silmek için onun snnglasses kaldırılır inanıyoruz. O kadar da kolay bir şekilde hareket üzerine koyarak olabilir Marlon Jackson olduğunu / bir aktör geçmişte olduğuna inanıyorlar. Ben de çok ilginç bu küçük Paris Jackson tüm servis boyunca sonuna kadar hiçbir duyguları gösterdi bulundu. Kadar Bayan Janet ona bir şeyler söyledi o hizmeti boyunca bir MJ bebek ve sahne ile oynuyordum. Sonra, küçük Paris ona veda verdi ve ancak ağlamaya onun yüzünü Brooke kalkanı O ağladı's gibi kızarmış gibi görünüyor didn't başladı. Küçük Paris hiçbir gözyaşları yüzünü gördüm, o hızla onun yüzünü sakladı. Önce kendimi MJs ölüm sahte kendi kardeşi Jermaine Jackson, UCLA hastanede haber konferans verdi olduğunu sormaya başladı. O kameraya konuştu Allah size her zaman Michael olabilir dedi. Gibi MJ Bir reclusive yerde olay izliyor ve sadece MJ yeni bir hayat 'da en iyi dileklerini vermek olduğunu biliyordu Bu görünüyordu. IDK belki sadece Jermaine doğası, ama o biraz şüpheli bulundu. Ne zaman Janet Jackson ve BAHİS ödüller kısmında göründüyse. Kendimi dedi, "vay, Janet Jackson olağanüstü güçlü bir kadın ya da çok iyi bir" oyuncu "eğer MJ ölüm gerçekten sahte Bayan Janet kesinlikle olabilir çekmek olduğunu Janet bu yana 12 ihale yaş gibi hareket edildi düşünüyor performansın kapatın. O, ailesinin "seçildi" Ona BAHİS ödülleri at konuşmaya söyledi. Ben Kendisi aile Ses's been yüzden onlar babygirl ve Jermaine değil konuşmayı seçmek de kendime sordum. Belki de daha inandırıcı olduğu bir oyuncu gerekli ulaşmak için görünmesi için olay gerekiyordu. Bekleyen davalar dikkate MJs mali sorunlar ve tarnished görüntü, kendi ölüm numara değil çok alındı için. Bir röportajda yılında bir kez onun tur ister değil mi, o, bu kadar nefret neden yine hiç bu O2 Arena bulunan 'konferans since gezici olduğunu kendime soruyorum oldum söyledi. Herhangi bir iddia veya speculations bu MJ ölümünden sahte yaparken değilim. Bunun yerine, sadece benim gözlem paylaşımı duyuyorum. Eğer MJ gerçekten ölümünden sahte mi, ben o barış olduğunu ararken's been bulur umuyoruz. Allah sonsuza kadar size ve sevdiklerinize kardeşi Michael olmak.

  30. , Said jaydogg

    O zaman Paris (veya) bu gözleri hiçbir gözyaşları vardı hareket ağladığımı kimseye haber değil mi? Tamam, bu büyük bir oyun daha ben umut olduğunu kenara o gelir hiç veya tüm ven oldu. Don't you bu Michael için bir kez yaşamış tüm bu bir ara hak mi? Onu ol ve sonra eğer hala hayatta olduğu için hayatını zevk edelim. Ve eğer o değil daha Tanrı onu korusun bütün ile hayatı boyunca çıkarmak zorunda kaldı. RIP veya LIP

  31. nycscenie, Said

    @ edenmalfoy O maayybbe çocuklar / Paris hareket ama vücut çocuklar için iki katına inanabiliyor musunuz? I dont öyle. Bir resim ve bunların vids zaman onlar küçük artık kesin gibi görünüyor bak. Prenses saç koyu var ama Paris aynı görünüyor.

  32. feyaya, Said

    Kabul etti. orada burada onun "beden" toprağa olacak hakkında sadece spekülasyon var. Bir vücut bu sürece gömülmemiş kalıyorum duymadım hiç.

    dadounet, herkes "bu dünya vardır" anıt bir parça garip şarkı ilk adam aa bulmak? Birisi onu Michael olabilir, ancak ellerini bakarak, bu makyaj göz doğal yapmak zor gibi olacak. ne herkes bu adam hakkında düşünüyorsun?

    başka bir şey. IF Michael gerçekten yaşıyor, anıt bilinçaltı mesajları ile swarming olduğu görünüyordu. "I sonunda hayatta" ifadesi, "daha fazla, şimdi bize katılın seviyorum Michael pm yani." son performans başında, mevcut gergin aşırı kullanımı zaman ona atıfta. Ben bir yazı daha önce ne zaman i URI Geller hakkında daha fazla bilgi bulmak için çalışırken okuyun. bu Michael onunla olumlu onun şarkıları için bilinçaltı messges etkileyen eklemek için çalışma kararı olduğunu söyledi. bu doğrudur ve bu bir oyun, neden Michael değil ve URI tekrar anma boyunca küçük gizli messges eklemek için işbirliği nedir??

  33. Andrea Said,

    @ Nycscenie - Bu kavramı ikinci. Açıkça onun çocuklar IS. Ancak, yine de onlar da, bütün şey olduğunuzu düşünüyorum.

  34. Andrea Said,

    Ayrıca, bu benim için bir röportajda on show 'ek' bayan geçen gece gördüm belirtmeyi uygun olurdu düşündüm bir MJ eski doktorlar ve arkadaşınızın görüşme oldu - Ben gerçekten onun adını unutur, ama I'll asla O gazeteci ne dedi unutma. Dedi bir kez Michael Jackson bile onun da üzerine yine duyarım biliyordum söyledim eğer o öldü ve bir gün onlar vardı yemeğe birlikte ve başka bir odaya onu getirdi ve Michael da bir şey ona gerçekleşmesi gerektiğini söyledim , o (Doktor) emin olmak için çocuk Yehova tanık veya ne olursa olsun, ve annesi çocukları olur emin olmak için yollarını öğretir.

    HMMMMMMMMM. Şüpheli mi? Ama yapamam gerçekten güvendiğiniz bir şey herkes artık 'ölüm' ışığında söyledi. İnsanlar şu son birkaç hafta her taraftan MJ ilgili şeyler söylemek için sıçrama bu uzun zaman önce söyledi gerektiğini unutmayın. Sadece benim için daha fazla şüphe uyandırmaktadır.

  35. SkylinexBleedsxRed Said,

    Çünkü Debbie Rowe bile o iki eski çocuklar yapılır, ancak Her çocuk üzerinde DNA testi yapmak gerekiyor Micheal Sperm değildi. Yani açıkçası nasıl kendi biyolojik çocukları olabilir? Bir düşün. Çok komik. Bu çocuklar en küçüğü, bilmiyorum ilgili olarak, herkes yapar çünkü hiçbir anne artalan. O bir gizem çocuğum. Tek bildiğim, bu çocuklar bu siyah insanlar saç yok ise. Bunlar, Beyaz saçlı güzel insanlar var. Sadece hiçbir mantıklı! If these kids were mixed, It would show with at least some black people hair!

  36. SkylinexBleedsxRed Said,

    Please, Someone send me a link to the picture of Michael with the words, I'm Alive on it. I watched the memorial, But I must have missed that picture.
    About that diary, Okay, THAT was really weird. I wonder how credible a source that Derek is though?? It would be amazing if he came back and did a tour like the Derek site said. I'm glad that I'm not the only one who thinks that the memorial was entirely staged. Good points being pointed out by everyone here. It makes total sense!

  37. dirtydiana Said,

    Is it me or does Michael's oldest son and one of the Jackson's brothers appear to be laughing after Paris's questionable reaction? The same Jackson brother appeared to be laughing earlier also. This whole situation just gets weirder and weirder. Notice how Reebe Jackson walks over to MJ's eldest before Paris speaks as if to make sure the kids don't slip up. It all looked staged to me. And notice how not one Jackson has a tear rolling down their cheeks. I know that everyone takes death differently but come on, I still cried more, even with all my suspisions.

  38. dirtydiana Said,

    Maybe the Jackson brother isn't laughing and is crying the more I look at the video but MJ's son does appear to be smirking.

  39. monij Said,

    To OLDGREGG, one of the readers [Tis_Ruthy] posted an interesting link to an article in relation to MJ's March conference in London [You may like to read this newspaper report from March this year…..http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1159645/Trembling-gaunt-100million-debt-Michael-Jackson-makes-final-entrance.html…read the last section….seems otthers noticed the difference in Michael's face…hmmmm]. In this article, it is mentioned that Navi was in the audience at the time of the conference, could this have been a decoy too, so that people do not go thinking that the person on stage is not the real MJ?

  40. SkylinexBleedsxRed Said,

    feyaya: That man at the beginning to sing We Are The World. That can't be Michael. It looks nothing like him. I know when Michael played the mayor in Ghosts, I could easily recognize him. Michael has distinct eyes that I would know anywhere. The guy at the memorial doesn't add up to Michael. IF it is him, Wow, Okay, Fooled me.

  41. ly9512 Said,

    Okay – weird. When I first saw that picture of him in the ambulance I thought his face looked so swollen. Especially from his nose to his mouth. Like its so much bigger than MJ's face. Some people said it could've been because of the drugs but they weren't 100% sure!

    I completely agree that not everything adds up from this story. Everything is just kind of a mystery! I can't wait until everything unfolds.

  42. Yes555 Said,

    IF michael is indeed alive, the memorial seemed to have been swarming with subliminal messages. ie the “i am alive” statement at the end, “michael we love you more, now join us.”

    “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from a Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

    http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

    LYRICS:

    There's a man
    Who plays the game of life so well
    Ooh, there's such a man
    His thoughts you can never tell, ooh
    And it's just the way he
    Thought it would be
    'cause the day has come
    For him to be free
    I'm alive and I'm here forever

    This is the man
    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    There's a man
    Everybody thought they knew
    Ooh, there's such a man
    He's not like me and you, ooh

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man
    (this is the man)
    Ooh yeah
    (ooh, yeah)
    This is the man
    (this is the man)
    This is the man

  43. SFAN Said,

    A person who really planned to hoax their death will not allow themselves to reappear in the public ever again with the same identity so fans out there can drop their hopes of MJ suddenly popped out from no where with a surprise and staged a comeback concert, he is not stupid, so it is as good as MJ is already dead! His ultimate aim is to have peace and privacy.

    If MJ is really dead, he could be feeling really sad now because while he was alive, people chose to believe the bad things about him and when he died, people still chose to believe that he actually staged a death hoax, he may be asking 'Why nobody just believed me just for once!”

    Deep in my heart, I hope he is really not dead but out there somewhere having his peace finally and live to ripe old age because he deserves it. If he is really dead, I hope everyone can just respect this truth and give comfort to his loved ones that he had left behind because they are the ones that are suffering in pain right now.

    God bless u MJ, no matter where u are now because I know you are in a better place rite now!

  44. curious_george Said,

    Glad I'm not the only one who is wondering if this is all a hoax. And for the record, I was never a huge fan of MJ so it's not like I'm just having trouble accepting his death.

    I found the speech by daughter Paris to be extremely fake and stiff; rehearsed. For all of the noise she made, not a tear. While Marlon was giving his speech, she was fiddling with her little hand-bag a lot; and twice Janet turned to her and said something at which point she finally strung the purse strap over her shoulder and then in a really 'fake' sort of way, leaned on Janet. It was as if Janet told her “lean on me, try to look sad.”

    Also, it was bizarre the the Jackson brothers all wore dark shades. Something you might expect at a MIB Convention but not a memorial. At times they appeared to have the facial expression of someone 'choking up' but never a tear to be seen rolling down their face. When you're that choked up, tears can't help but fall – duh. And when Marlon started with his speech, his voice was all shaky and cracking up…but again, not a tear to be shed. I call BS.

    as for the pic of MJ in the ambulance; as someone in the healthcare profession for many years, who's actually DONE CPR, the hand placement of the paramedic is way off. It appears the palm of that hand is on the upper chest, just below MJ's left shoulder; definitely not the correct hand placement for doing chest compressions.

    I listened, last week, to the 911 call and something seemed off with that call. The dispatcher sounded very aloof, he asked strange, irrelevant questions but didn't seem to ask the questions you'd expect one to ask. The caller was overly polite; ended every sentence with “sir.” Do you really think that if you're in the presence of a non-responsive celebrity, one in which a doctor is there performing CPR and it's obviously not helping, is going to be so polite? So calm? And then there's the whole issue of the caller admitting that the doctor present was doing CPR on the bed. WTF? To me that was a screw-up. Even people with a basic CPR course know that you can't deliver effective chest compressions on a soft, cushiony surface; you gotta get the person onto a hard flat surface, down on the floor if necessary. A doctor would have known this for crying out loud, particularly one who would be frantically trying to save someone like MJ.

    I found it strange at the end of this call, when the caller advised that a doctor was there w/ MJ, and that MJ was 'cold' (implying it was too late), that the dispatcher then just said something to the effect of “okay, well they should there right away”….I would think a real dispatcher would not be so quick to determine “it's too late”……and at the end of that call, the dispatcher tells him “if you need anything else, call us.” WTF? What a strange thing to say. And I thought that EMS dispatchers were to stay on the line until it was confirmed that paramedics/EMS HAD arrived.

    Oh, and I thought Brooke Shields' speech was a little fake, too. There were times that she was choking up a lot…..but amazing, no tears….eyes didn't even become glassy or watery.

    Lastly, I think it's bizarre that the family would have brought the 3 children up on stage like that. I thought these kids were very sheltered and protected from the media…….now suddenly they're on stage for all the world to see? How inappropriate on the family's part for deciding to allow this……….but then again, if MJ isn't really DEAD, it's not such an inappropriate thing to do because it's merely part of the 'act.'

    Oh……and the oldest boy didn't seem the least bit upset, either. If these kids were as close to MJ as it's been reported, don't you think they'd have been crying? red swollen eyes? I mean, you can't stop a kid from crying.

    I call total BS.

  45. Goldie Said,

    i love this website

    i belive michael is alive and in a better place alone with his kids <3

  46. Sosh Said,

    About Michaels Kids: Isn't it possible the kids at the memorial tuesday, arent'his kids? It was only recently that Prince and Paris are seen unmasked. It could have been Michaels Imposter with just a few kids hanging around to show the public their faces. This way they can be easily staged. Or was it just a coincidence this happenend only some weeks ago?

  47. MyBelovedMJ Said,

    About the whole “Children” thing. To be hornets, i think that the children know`s that ther father is in fact still alive, i think they saw him at the hospital, to say “goodbye” for now, and Daddy will see you soon. If Michael faked his own death, i am pretty sure that he would reveal himself, at one of the concerts, but that would also be the last time that he would ever perform again. All that crap with Michael beeing on drugs, and skinny and all that shit, my god, i have never in my entire life heard so much BS as that. If you look at teh rehearsel videos, you can see that Michael is in Great shape, and Danceing and sining like he always have done. I`m pretty sure that it infact was him on the rehearsels, between the sings, Michael is talking, and that IS his voice for sure. I love his voice, so that would not be so esaly forgotten. And in some of the reherasel videos, Think it is Billie Jean, Michael goes upclose to the Camara, you can see his entire face. And let me just say. NO FAKE THERE. But what concerns me most, is that he was in such great shape, as he was, and then duddnly he “drops” dead. NOWAY. I don`t believe that, I think he is alive. I will believe he is dead the day i get to see his body. I have a feeling that we would get us a surprise at the Concert the 29th of August. Just a thought.

  48. alive Said,

    Did anyone hear what Latoya said to the fans at the Nokia? She said Michael Is Watching and he Sees all of you and he Loves you all so much. She would be the one to let something slip. If she meant he was watching from heaven or up above then why didn't she say that? It doesn't feel right and your gut feeling is usually the right one. Anyone else think this was strange?

  49. Andrea Said,

    @ alive – no, I didn't see that speech, but LOL at Latoya. IF ANYONE could mess this hoax up it'd be her.

    I do find that strange, though.

  50. feyaya Said,

    that's hilarious about latoya. it would probably explain why she wasn't “elected” to speak about michael's death at the BET awards. about michael's physical condition: how ignorant is the media when they say he was skinny and all that crap?! michael has ALWAYS been skinny. ever since he was a little boy, he's been thin. they act like he was once a macho man, now he's bones with skin wrapped around them. get real!

  51. MariannaB Said,

    There is one thing that puts a full stop to “Michael intended to get away from all the pressure, heal the debts and thus planned and executed the fake”.
    Michael would NEVER intentionally have left alone his children. Certainly not to the any possible influence of his father.

    Michael loved to play with the media that had treated him so badly. But nor for the price of his children.

    If the tragedy was a fake put to scene then the origin is to seek in the greedy entourage.

    Michael was sold from the very beginning of his life – so were his brothers and sisters. None of them experienced a normal life.

    Now it's the turn on Paris, Prince and Blanket – and THIS, Michael would never haved allowed. Paris was sold at Stapels and Janet took her back like “well done”.

    Not one of Michael's closest friends was seen or heard in public except giving a “I don't participate in this”.

    To me, two possibilities: the whole thing is initiated by the entourage to the monetary wellfare of all involved.
    Or it happened as an unintential chain of unforeseen complications with the “in first place not-wanted” death of Michael.

    Real tragedies are written by life in a more uncomprehensible way than we can imagine. My brother had a stroke at age 41 and is ever since 100% handicapped. My sister-in-law works in a hospital. My brother was not seen by a PhD for 5 hours. And? She failed to help, that's all.

    I agree to the fake at the conference, I agree to the questionmarks with the ambulance, photo in the ambulance, uncomprehensive details of the last 2 weeks. I agree to the selling idea behind Staples and the play around with media for creating another mystery which sells well.

    But Michael would never have given up his children.

    RIP Michael – I just hope they bury you soon and do not sell your bones as well as your voice and gifts before.

    My daughter has become fond of you at age 7 and she answered immediately: oh no, Michael is dead. He loved his children.

    All our love and gratefulness keep accompaniing you whereever you are.

  52. JC.LOVES.MJ Said,

    The pic of him in the ambulance doesnt prove anything. I love MJ wid all my heartt and i believe that he very capable of faking his death, hes known as the guy who had many disguises. You know wats weird, how marlon spoke of how MJ was in diguise in a CD storee, is it just me or does any one else think that hes tryna send out a message that MJ is capable of disguising himself? As for the decoy, has anyoen seen Navi anywhere? like has he even commented on the deathh ? Its a tad weird how no ones heard from him, and the pic of MJ in the ambulance, he has the money and the mind to pull it off, its people like us who are able to question, I for one believe that he is alive. I just hope hes okay tho.

  53. Sosh Said,

    @MyBelovedMJ:

    How can Michael reaper at a concert 29th of august if these concerts will be canceled. Without Michael there is no use in having a this is it concert.

  54. JC.LOVES.MJ Said,

    Sosh: theyre not cancelling the concerts, they sed something about it being like a tribute thingg. right ?

  55. Sosh Said,

    Thats right, I've read in another topic and annother post by MyBelovedMJ that there are plans to have a concert at his birthday, 29 of august.

    Last week I heard that if the concerts go on like tribute concerts, they will be held in the LA Staples Center and not in the O2 Arena. Can anyone confirm this.

  56. Goldie Said,

    if michael is faking his death he´s not going to be in public ever again he is going to hide..

  57. Dweeby Guy Said,

    @JC.LOVES.MJ
    short after MJ's death, Navi was on a morning talk show talking about MJ's death and also BBC did a segment on him where he talks about how devasted he was when finding out.

    http://www.youtube.com/watch?v=HhoohFP2anM

    http://www.youtube.com/watch?v=1PugUvUHpRU

  58. edenmalfoy Said,

    @MyBelovedMJ

    Where did you see this footage of the rehearsal with all that extra stuff? All I've seen is the minute and a half of They Don't Really Care About Us…

    I would love a link to see the extra parts you were talking about.

  59. MyBelovedMJ Said,

    You look it up at youtube. Just type, Michael jackson Performence 2009, and they will all appear. I must admit, that mabye you will laugh in some of them, they are pretty funny . And listen to Michael`s wonderful voice. Then you will never forget it

  60. Samantha Said,

    It's simple, the day i heard he was dad, i broke down into tears, i was almost going to commit suicide, i love mj. But another side of me was saying that his Alive, and its easy to beleive because michael only wanted to escape, He didnt like touring, and he owed to much money so he probably faked this. And his family knows and is going along with it, if you watch Paris theres no tears.. And none of them look really that upset, Like imagine if your brother died? you'd be in tears or if you're trying to hold back. But i dont know its what i think, i reckon his just hiding somewhere and wont reveal because 12 people commited suicide and if he reveals his not dead the world will be angry. But dead or alive, your alive in my heart, and i love you so much michael, forever i adore you and i hope your alive away from ur troubles. But wether or gone or still out there somewhere i love you michael, live in peace or rest in peace.
    xxxxxxxxxxx

  61. supermom75 Said,

    @mariana_b i knew mike for a long time and his kids were his most loved possesion but he would leave them in the care of his mother knowing they are safe also diana ross has said she made a promise to mike not to let debbie rowe near his kids so he has them protected by ppl he loves in his life if he said his good byes in the hospital and told his kids he loves them and will be back his kids are very trong and i know this and they will listen to daddy and they will wait till the time is right to be together again everything is falling in place to the will so far and debbie rowe who once said i want my kids now asks for a delay do you not think that is fishy she wants time to think about weather she wants her kids hmmmm so who told her what is really goin on and who is paying her she already took 8.4 mil on her kids and signed her right away i think michael knows what he is doing love you mikey

  62. JC.LOVES.MJ Said,

    thanks dweeby guy.
    there isnt any thing to prove that is the real MJ in the ambulance, he had impersonators all over the world, who knows.
    This is the only site keepin me sane.
    But just a word to all those people who want to commit over his death, think about it, he would never want anybody to take their lives away over him.
    :)

  63. MariannaB Said,

    The kids seemed to be set under drugs. Paris has been acting like a trained poodle in a circus to deliver what the world was waiting for (or what the family intended to deliver in their performance). And gee what a circus indeed.
    Now it's a romanian who got paid to die on behalf of MJ. And Romania is home of vampire castle and vampires are representing the non-dead and MJ wanted eternal live… lol… what a morass of absurdities and short thinking. If you ask me, the spider in my room played the main part in the story.

    It's so ridiculous to read the hundreds of “revealed truths”.

    There's only one thing for sure: there are immense monetary interests involved.
    And as we learned from the prof. financers: money does not know neither shame nor borders.

    Let Michael rest in peace – the whole plot and digging after it is too much of a shame and disgusting.

    What is YOUR personal interest in digging after MJ? What is YOUR personal greed or hunger?
    Isn't it time to care for the LIVING close to you and do something about YOUR life?

    Turn to the one in the mirror.

    Michael knew what he did and if he didn't, he's responsible for his life anyway.
    He deserves like anybody else to be left alone in peace.

  64. MyBelovedMJ Said,

    Michael would never have people to take their own lives, because he “died”. And in my opinion, those people who did that, Im sure they loved Michael, but if they really did love him, they would have been living on. FOR HIM. That is what he would have wanted

  65. bghoppy Said,

    marianna, liitle hypocritical are you? You found this sight yourself, you felt deserving of adding your own opinion, and just because there are outlandish ideas like the romanian and that he died in '84 (I wish they were not), doesn't mean we all believe those parts or even include them in our analysis of this case.
    U bring up they money. That's part of why myself and others are worried. What if he was harmed in some way to get as his money?
    You ask what OUR greed or need is? My main problem here is in every aspect surrounding this story, there is an obvious failure on the part of journalists to cover it in a way that is professional and complete. These are the same people we entrust to flesh out BS if and when the government tries to decieve it's public. How can these same people ask he right questions of our govn't officials when they are afraid to ask Jermain Jackson relavent questions and tell him he is lying when he does.
    And I am tired of this crying on behalf of famous people for their loss of privacy. To crave attention and shun it at the same time is ridiculous.

    ANYWAY, WHERES YOUR MIRROR?

  66. MariannaB Said,

    Very good analysis – thank you. I believe this site and forum are absolutely necessairy and helpful.

    The journalists have been fed from the first minute. The entourage are professionals in working with media. M played with the journalists.

    Now a brandnew cake is being created. You cannot prevent from parts of the truth to leak through. So in order to make facts the less harmful possible some nice artificial add-ons are appended: some mysteries, some unusual, some scary, some all too common.
    And everybody runs after the cake, no matter how strange the thing appears with a distant look.

    It's good that this site aims to disclose the added aspects and the intentions behind.

    It's good that the questionmarks are being placed.

    Never trust a person, authority or not, without knowing their intention behind. If you know why they do it, you can deal with it.

    Personally, I don't care whether it was Michael or Joe or anybody else behind this thing. I feel that this time the stage is too big for them to be able to handle the scenery.

    Who pulls the ropes will be unmasked in the end – thanks to today's communication infrastructures.
    If there are people in LA being paid to hold back information – the information will anyway leak out in New Zealand or Dubai.

    Times have changed and all this money of those involved is not enough to buy the whole world.
    Happily.

    I don't agree on the point that we should not let celebrities go.
    We paid them already for the pleasure of sneaking around them. We bought their music, tickets, fan items, newspapers. So everybody got already what the deal was about.
    If we in addition start getting emotional from afar, this is our own personal decision and thing. I am convinced that running after the person of celebrities soon takes the shape of stalking.

    Letting go hurts.
    If M is behind this story, he wanted to be left alone and to start a new life. It was the right moment to do so. He will never come back as before – millions of misled fans will not forgive.
    So this is it.

    If the entourage draws the curtains, we have to let him go as well and concentrate on the living.

    You asked about my mirror – I'm looking to all that from a distance. I'm neither in the US nor in AUS.
    I like M, I am not a fan, I would have liked to meet him one day and have a nice talk about this and that. I think he did and left a lot of very nice things in his first life. Besides, I have no interest except to avoid foolishness in my life if feasible.

    Our newspapers got fooled with 3 year old pictures of M. It's not only the US or English press suffering from manipulation. Some of our journalists who covered the story did not even know MJ, mistook the songs, even misinterpreted what was said. They did not even get a glimps of a position to ask questions. They thus did the same shameful job you mentioned above.

    It's a global significance of deterioration – press profs doing the same miserable job as the financial profs and politicians fed by advisors and lobbyists.

    There's only one good thing about it: times are changing, people are getting aware and a wave building up will break.

Yorum ekle

Bir Yorum göndermek için giriş yapmış olmanız gerekir.

Theme Provided By: Wordpress Theme - First Cash