Michael Jackson lokkefugl kan ha spilt en stor rolle i Death Hoax

7 juli 2009
av admin

Som du ser av dette video, dum fans som mob Navi i Japan, alle tror uten tvil at de ser Michael Jackson. Under video når de viser sammenligningen mellom Navi og MJ både maskert, er det svært vanskelig å vite forskjellen. Det vil være enda vanskeligere å vite forskjellen mellom disse to i et uskarpt bilde for eksempel .... Kanskje liker litt uskarpt bilde nedenfor venstre?

Dette er den eneste bilde i tilværelsen som gir noen form for gyldigheten av "Death" av Michael Jackson.

For noen merkelig grunn, er dette det eneste bildet som er tatt av Michael Jackson da han ble satt i ambulansen, til tross for det faktum at det var flere personer til stede på det tidspunktet. Den refleksjon av vinduet, farging av bildet, og liten fuzziness gjøre det svært mistenkelig som den er gyldig.

Dette er også det eneste bildet som eksisterer av Michael Jackson som viser oss at han var døende, eller å bli tatt med til sykehuset. Alle andre bilder eksisterer en form av et organ i en hvit body bag på en båre, som så langt vi er bekymret for, kan ha inneholdt noe.

Det har også blitt gjort oppmerksomme på at paramedic som gjør brystet komprimering på MJ (HLR) har sin hånd plasseres rett opp i nærheten av hans hals, når faktisk han skal gjøre HLR ytterligere ned over BREST ben. Kanskje var dette alle "iscenesatt" for å hjelpe oss alle til å tro historien at Michael Jackson er død. Tenk på det ... hvis ingen bildet slik som den over hadde blitt lansert, så alle som ville være en mye mer mistenksom! Hvis det ikke var bilde, og vi var alle ventet å tro at det virkelig var ham i kroppen bag som gikk til likhuset, mange mennesker vil være tvile gyldigheten av historiene vi var lei av media.

Men siden det er ett bilde i tilværelsen, bildet ovenfor, vi skal gå ... "Oh ok, ja det ser ut MJ der, så jeg antar han er død da. Bare på grunn av ett bilde??

Dette bildet av Loch Ness Monster ble ansett som fotografiske bevis for 60 år før det ble påvist å være en Hoax.

La oss snakke om et annet enkelt bilde som lures folk til å tro at en Hoax på 60 år. Dette bildet var at i Loch Ness Monster. Ha tatt av Robert Kenneth Wilson, en London gynekolog, bildet ble publisert i Daily Mail 21. april 1934. Dette bildet, er en av de mest ikoniske bilder av Nessie og er kjent som 'kirurgens Fotografi ", som mange tidligere vurderes å være godt bevis på monsteret. Bildet ble avslørt som en spøk i 1994.

Skal vi sammenligne Michael Jackson død til Loch Ness monster? Du satser. Dette påvist hoax indikerer hvor raskt og enkelt vil folk mener noe, bare fordi det var i media, og fordi det er et bilde for å sikkerhetskopiere historie.

Skal vi si at ovennevnte bilde av Michael Jackson i ambulanse er en bløff? Nei selvsagt ikke, selvsagt kan ikke fake det. Det vi må spørre om dette bildet er dette, er det Michael Jackson i ambulansen? Hvis det er Michael Jackson i ambulansen, er han virkelig død eller i CARDIAC arrest?

Siden vi har lært fra videoen ovenfor som Navi ble engasjert av Michael Jackson selv ved flere anledninger til å være en lokkefugl, som er å si det ikke ble gjort igjen, bare på en mye større skala? Vi har også hørt Michael Jackson personlige trener Lou Ferrigno minnes i et intervju hvordan MJ sette en utstillingsdukke for seg selv i en ambulanse for å sette av Papparazzi ... hva som er å si han ikke gjøre det igjen?

Ikke tro på alt du leser, høre og se.

Hva med dette området? Jeg hører det du sier ...

Vel, vi oppfordrer deg til å gjøre opp dine egne tanker.

Vi er ikke dumme som mediene mener vi alle er.

Vi kan alle se at ingen av disse legger opp.

Tags: Conspiracy, Conspiracy Teorier, Death Hoax, Ryktene, Video
Posted in Hoax Death, Ryktene | Kommentarer (66)

66 Svar å "Michael Jackson lokkefugl kan ha spilt en stor rolle i Death Hoax"

  1. MyBelovedMJ sier:

    Det er obivious det `s IKKE Michael. Allerede den 1. minutt jeg visste. Han har den hvite stripen på feil arm. Michael alltid har den på HØYRE arm, Navi har den på VENSTRE! BIG BOMMER

  2. MyBelovedMJ sier:

    Det er måten å skummelt

  3. wishful09 sier:

    Ingenting legger opp. Når wathcing intervjuer, jeg blir så frustrert. Jeg føler for å hoppe gjennom skjermen iblant. Jeg wana rope takk, stiller de riktige spørsmålene. Du har bare hoppet på denne historien om Michael være en druggie. Du mener noe så outlandish som Michael blir avhengige av anesteshia (sp), når vi har aldri hørt noe om dette skjer før. Jeg mener virkelig! Er vi bare å anta at sykepleieren er å fortelle sannheten. Hvordan convient. Oh, og nå her kommer en kokk til ytterligere bekrefte hennes historie. Really, kamerat. Du så oksygen stridsvogner og du ventet helt til nå for å si noe? Gi meg en pause. Hvis disse menneskene forteller sannheten, de er noen av strangest folk rundt. I dont care hvem Michael er, ville jeg ha fortalt noen om jeg så oksygen stridsvogner forlate sitt hus. It doesnt get stranger than that, but yet people believe it without questioning it. Jeg kunne ikke engang se Larry King i går kveld, fordi hvordan er det at så mange har kommet frem til å merke ham druggie, men folk som faktisk kjente ham godt og tilbrakte tid med ham hverdags arbeider og hva ikke, har aldri sett ham. Kunne han virkelig være så god, at han kunne lure dem alle? Jeg dont vite, men minst er jeg spørrende den, i motsetning til media. Jeg håper sannheten kommer ut. Jeg håper media ender ute tull. Jeg finner det så forstyrrende at folk tror alt i media.

  4. Sosh sier:

    Først av alt, jeg kan ikke si om hans død er en spøk eller ikke. Når jeg ser på noen articals på denne siden jeg har en tendens til å tro det er en spøk. Dessverre, vil vi trolig aldri vite for sure.Maybe det selv mord, tar i betraktning de merkelige behaviuor av lege. En ting kan vi si at i øyeblikket: vi vil aldri se ham igjen dans eller lage musikk. Hvis det var en spøk eller ikke han kan leve eller hvile i fred. Noe MJ har fortjent.

    Nå er min mening om noen av de tingene som happenend forrige uke om Michaels død. Starter med fotografiet der vi kan se MJ ble rushet i retning av sykehuset. Det er allerede nevnt at personen ser ikke ut til at Michael. Hans ører, eybrows og hår er forskjellige. Også hans hud har en mer gul kastet den der Michael alltid hatt en heller bleke fargen i ansiktet hans. Jeg tror den personen på dette bildet er ikke Michael. Kvaliteten på bildet er ganske dårlig så det måtte være en cellphone kamera eller noe. Disse kameraene har en tendens til å være ganske tregt, så ta et bilde når alle er i et travelt og hurrying å redde et liv blir ikke lett, om ikke umulig! Personen hadde også å være veldig nær sengen for å ta denne type skudd. Jeg tror ikke det var mulig å ta dette bildet på det aktuelle tidspunktet.

    Utenom dette er det (ubekreftet) ryktene fra sykehuset staff at noe rart var det som skjer når "Michael" was rushed i. Ting gikk forskjellige som de skal. Så jeg tviler på det var virkelig Jackson på det bildet.

    Det andre peker til en falsk døden kunne være øvinger som ifølge AEG bor der innspilt i HighDef Video og Audio. Ser ut som om det var planlagt på denne måten. Sett Michael tilbake i bildet med en massiv 50 konserter turneen som han ikke skal ta. Nyheten om hans død vil heve det totale antall poster solgt rappidly. Også litt mer av en spiller, men la billett kjøperne tilbake sin billett og gi de valget for refusjon eller en spesiell billett utformet bij MJ selv. Selvfølgelig deres er åtte, så ekte MJ fans behov for å samle dem alle. Hvis 50% av billetter blir refundert, AEG Live har en mye lavere finansiell gjeld. Legg til at millioner av DVD eller BluRay (Joe jacksons selskap som han pent plugget under intervjuet?) Plater som vil bli solgt med endelig øvinger og AEG vil gjøre en stor fortjeneste. Det er også sangen de brukes (De ser ikke bilen om oss). Hadde de wan't å lage en uttalelse til media?

    Punkt tre: Er MJ (hvis i det hele tatt er det MJ) flytte på helikopter. Vanskelig å si. Det er mulig, men når han blir transportert ut av helikopteret i van kan vi se den svarte stropper er fjernet. Fjerning av disse kan føre til at kroppen til å flytte når fortsatt inne i helikopteret. Det jeg finne mer interessant, er formen på kroppen i kroppen bag. Det gjør egentlig ikke ser ut som det er virkelig et organ i den (eller er CSI misvisende meg?)

    Deretter videre til punkt fire: Masse folk forteller mange ulike ting. For meg ser det ut som de fleste som kan gi et resultat av stiuation se å snakke bare dårlige ting om ham (Uri Geller for eksempel). Andre mennesker (Lou Feringo) snakke om Michael som sunneste person på planeten. Er sannheten et sted i midten? Hvem kan eller skal vi tro. Med øvelse i tankene og se MJ dansing som han bare var 25, tror jeg vi kan se bort allmost alle negative nyheter. Michael var probabbly fysisk, psykisk og økonomisk i en god tilstand, men han ville flykte media. Den beste øyeblikk ville være når verden var respektere og se ham igjen og "dør" på en måte som passer til den som King Of Pop ved nyopprettede historisk øyeblikk.

    Så for meg ser ut som en spøk. Og definitivt, Michael er en person som kan gjøre dette mulig. RIP Michael. Enten du er død eller levende. Vi vil savne deg! Som lært kveld fra memorial service, vi minst lærer vi vil aldri se deg igjen, og en mulig hoax-død ikke var iscenesatt for å utføre den ultimate comeback

  5. charbour sier:

    Du har gjort det igjen.
    Jeg har nettopp ferdig ser MJ's Memorial på TV og har vært virkelig sagt i de siste 40 minutter siden det ferdig .. men vet jeg leste at du har fått meg tenkte han kunne egentlig være i live igjen! Når Paris brøt jeg trodde jeg skulle gråte! Det var så trist ..
    Du er så rett om jeg bare ønsker at sannheten skulle komme ut snart. Hvor er denne dødsattesten? Og som du sa, er dette hele greia bare ikke legge opp.

  6. mysticallymagestically sier:

    Han kan være død eller "død", men selv etter at memorial service i dag, og selv etter hjerte-breaking ord av sin datter Paris, jeg fortsatt er usikker. The Memorial var akkurat det en ville forvente hva med alle de respektfull pomp og elegies, men ingen av de mistenker spørsmål ble tatt opp, og på slutten av alt, jeg tror det fungerte som bare en distractor. Vi kan aldri se Michael igjen, men inntil dette klarner opp, er det grunn for empirisk tvil.

  7. noisehammer sier:

    meg @ wishful09!

    im fra Tyskland,
    Ive så memorial, ansiktet mitt var full av tårer, så trist ...
    i begynnelsen av alle disse dager, var jeg virkelig tro at han kunne være i live. men på dette punktet, i cant tro det noe mer ...
    alt synes å være så sann, særlig Paris på slutten. Dette er en svært mørk dag for meg ....

    det eneste hvor det kan være sant han er fortsatt i live:
    hele familien dont vite om hans falske, de familiemedlemmene får forfalsket av MJ selv. dvs den eneste måten jeg kunne forestille han er i live.
    Ive hørt rykter, som Joe Jackson er en del av coverup .. vel kanskje .. men broren og Paris sikkert ikke!

    Det har vært så mange innlegg i løpet av de siste dagene ...
    Jeg husker denne:
    http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=24563

    dette gjør meg likevel å tro at det må være noe galt!
    Og .. dette JoeJackson synes å være den virkelige en der! Jeg er i kontakt med en av dem forum medlemmer. .. men de dont tro hans ord.

    tross alt, jeg dont vite hva du mener ..
    dens så trist .. im begynner å tenke HMS virkelig død!

    som Ive postet den på en annen side,
    Hvis Michael kommer tilbake, vil jeg kaste det største partiet i mitt liv !!!!!!!!!!
    hvis det vil ikke skje i løpet av de neste ukene ... deretter im 100% sikker på at han er død! Dessverre
    Michael, hvis du er virkelig i live, ikke gjøre det for oss at smerte!

    Jeg skulle ønske jeg kunne kysse ansiktet hans akkurat nå ..!

  8. Yes555 sier:

    Michael's dødsattesten:

    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Etter memorial service i dag er jeg 99% sikker på at han er død. Særlig etter å se Paris gråte.

    RIP

  9. SkylinexBleedsxRed sier:

    Dette kan høres ut som en bonehead ting å si, men kanskje Paris var iscenesatt å opptre sånn på slutten av memorial? Hvis du tar i betraktning alle fakta som ikke legger opp og hensyntatt bildet av ham på sykehuset ovenfor Kanskje noen eller familien vite at han fremdeles er i live. Og at de ikke har fortalt barna om den. Eller kanskje de trodde de hadde sett Michael da det ble virkelig en lokkefugl. Jeg prøver bare å finne alt ut fordi etter ser memorial service, Deep ned inne, er jeg overbevist om han har virkelig gått ut av denne verden på grunn av Paris' reaksjon og også Jermaine's. Men selv på memorial service, det gikk jo ikke legge opp. Ha, var det to kisten's, GULL en vi så på TV var for kort og lite selv for Michael's legemshøyde av 5'11 og 120LBS, og familien holdt en "Privat" memorial på 8am. Hvorfor skulle de ha et 30 minutters memorial service for Michael, Rush ham gjennom gatene i Los Angeles, og ikke engang en skikkelig begravelse plan !!??? Det er en sirkulasjon av dødsattesten av hans ut nå, men jeg kan ikke kommentere det, fordi jeg ikke vet hva de skal se ut eller har skrevet om dem. Her er linken:
    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Jeg er på gjerdet nå, etter å se memorial service, og jeg begynner å stille noen spørsmål om ham, og muligheten for at han fremdeles er i live. Jeg forstår ikke det skjønt, Hvorfor skulle Paris bare opp og snakke slik? Hun var alltid veldig stille og sjenert. Det hørtes så ekte skjønt. Mitt håp om Michael fortsatt her er filtrert. Jeg er veldig sickened og vondt.

  10. Shikster sier:

    Ok jeg så minnefond. Jeg nesten trodde det var ekte, og han var død. Familien alle hadde på seg solbriller, fordi de vet at Michael var ikke død .... De couldnt opprette tårer nødvendig. Jermaine gjorde sitt beste for å produsere tårer mens synge sangen smil .... Hva gjorde meg hmmmm ble helt i siste øyeblikk da hele familien var på scenen ... ... watch Paris ... ... .. shes mer i hennes lomme bok deretter hele greia ... .. da Janet blir til henne og sier noe ... ... .. så hun glemmer om henne pocket bok og prøver å se trist ... .. deretter Paris taler ... ... .. hun gjør en gjennomsnittlig jobb prøver å gråte, men ikke felle en tåre og deretter er whisked unna med Janet. Michael er verdt mer i døden enn livet ... ... .. Jeg har vært fan siden Jackson 5 ... ... .... Det enkelt å bryte ned når skjermet med solbriller som Marlon gjorde. De er alle kommer til å gråte veien til banken. Michael vil bli borte lenge nok til å trekke seg ut gjeld ... ... ... .. men hans tilhengere vil ikke tilgi ham.

  11. noisehammer sier:

    Jeg fikk informasjon fra en person som jeg ikke ønsker å fortelle. Kanskje MJ virkelig lever ...!

    jeg dont vite hva jeg skal si ..

  12. Madason sier:

    Ok. der var Michaels body double "klone" Navi når han som skal dø. Kan noen gå god for Navi, eller er hans oppholdssted ukjent.

  13. mysticallymagestically sier:

    Og alle de store nettverk er mer opptatt av detaljer om fødselen av hans barn, hans ekteskap (r) og relasjoner, og hans påståtte narkotika bruk over enkel sak som er hans død! Hvorfor er vi inundated med alle disse detaljene angående hans eiendeler og gjeld i stedet for hvor sannsynlig det er at en 50 år gammel mann som ble merket for å bli helt frisk bare bare måneder unna dråpene død uten grunn.

  14. edenmalfoy sier:

    Jeg har prøvd mitt beste for å ikke se bilde av ham i ambulanse ... men det er inevitble jeg. Ved å se den likevel, jeg tror det ser litt rart, det virker som det er spenning i pannen på personen i bildet. Som ville være umulig hvis du faktisk var i stand til å trenge en puste tube ...

    Hadde noen andre synes det merkelig at de stengte memorial med et bilde med ordene "Jeg er i live" på det?

  15. nycscenie sier:

    Synes believable om navigasjonsmodus og utstillingsdukke ting men kan du forklare Paris sammenbrudd på memorial service? Kan en 11 gammel jente som virkelig bli liggende og handler? Jeg håper 2 lese i fremtiden hans barn rolle i hoax cuz jeg virkelig tror HMS live men kanskje im bare ønsker for hardt.

  16. Andrea sier:

    edenmalfoy, jeg hører deg. Jeg fant det ganske rart at bakteppet sa "Jeg er fortsatt i live ..".

    Ledetråder? Kanskje. Verdens kanskje aldri vite. Han var et mysterium da han var "live" og jeg er sikker på at han vil være det i "død".

  17. Andrea sier:

    Jeg finner det merkelig at sertifikatet sier at Forest Lawn Cemetery var en "midlertidig" disponering av kroppen, men endelig begravelse er "venter på et ukjent sted. og at han bodde i foreldrenes hjem, haha. Også fortsatt åpenbart ingen har undertegnet den., Ikke sant?

    Ærlig, WHO SELV FREAKING Knows lenger MED DENNE hele MJ ildprøve! Oppriktig JEG ØNSKER død bilder ville komme opp så det vil ta knekken på den forfalsket død rykter, eller jeg ønsker han ville komme fram av skjulested og si PSYCH! Bare så jeg (så vel som mange andre mennesker) kan lette mening litt.

  18. mbc080709 sier:

    Jeg så den memorial går kveld og det er nå svært vanskelig å si at det "ikke død". Men hva om denne "fantastiske historie", ville det ikke vært fint det som vil skje?

    - Tenk deg at MJ er allerede "døde" i flere år, la oss si mange år (minst siden før 1993), som han var hardt presset av media, fans, media og ville ha en slappe annd enkelt liv. Vi visste at den virkelige MJ har flere dobles (sosia) og hadde avtalt med de beste av dem for ham å ta sin plass fullt, men ikke vite at en dag kom det ut rundt det store problemer som har blitt (gjeld for overdådige livet, anklager om pedophilia av dobbel MJ - Husk at på dette tidspunkt dette er sant - livet av unbridled sosia utfylt massive doser av narkotika, legemidler og annet - kort sagt, en dobbelt så ble en bedrager). På dette punktet det virkelig MJ har gjenopptatt kontakt (bare fra stedet hvor han er) med sine beste venner, hans produsenter og organiseringen av konserter for å organisere en serie sprø datoene for å skape et STORT retur. Den virkelige MJ ble iscenesatt med hjelp av legen Conrad Murray av dobbel's drap (som er nesten som om han allerede var død for alle som har kombinert med kroppen), som gjorde reharsal på Staples Center i LA for to uker siden, og at den ser passer godt i videoer og bilder er ham, den virkelige MJ per sjarm som du vil finne på scenen i London @ O2 Arena den 13. juli 2009, den første datoen for hans 50 konserter (merk at de ikke avbryter datoer). Dette vil exonerate alle synder pedophilia, unbridled liv, osv. ... og komme levende til enorm glede av den sanne MJ fans. Dette vil bli den virkelige MJ, som alltid har vært opp til like før det nye årtusenet. Kanskje han må betale en bot for alt, men forestill deg hvor mye penger som vil være!

    Men hva er: RIP MJ!

  19. SFAN sier:

    Jeg vil gjerne MJ å være levende becos "Jeg setter pris på hans evner og hans bidrag over disse årene, og det vil bli en så stor avfall har han gått for fort, ikke kunne se hans 3 herlige barn vokse opp og å være preparerte av ham.

    Å gjennomføre en død hoax virker for stor skala for å tenke på sitt punkt. Hva ville verden tenker om ham, hvis han virkelig kommer tilbake i live. Ikke ville han være juridisk lades ved å utføre en død spøk med allerede dødsattesten ble gitt? Ingen tvil om han virkelig kommer tilbake i live, hans fans er mest glad folk rundt men jeg Dun tror hans venner og kolleger ville finne det morsomt! Med mindre alle de superstjerner stede på memorial allerede visste at dette er en spøk inkludert Huset som de har presentert seg med en spesiell programerklæring.

    Jeg tror at hvis han virkelig ønsker å gjennomføre denne døden hoax det ville være det eneste formål å pensjonere seg i fred, unna paparazzi og raseri media hvem over disse årene har ødelagt deler av sin karriere, og ikke til å komme tilbake igjen i rampelyset med mye mer emnet for media å granske om.

    Medier over hele verden, spesielt knyttet til underholdningsindustrien, har vært kjent for å kunne hente opp en "Star", og også å få ned en "Star" med begge sine sannferdig og untruthful rapporter. Og dessverre Michael Jackson er en av de uheldige offeret.

    RIP Michael Jackson, The Lord elsker deg mye mer enn noen andre og det er grunnen til at du er ved hans side i fred og komfort. Selv om vi hater å miste våre kjære, men de som forlot oss er definitivt et bedre sted med Herren. Alle av oss vil møtes igjen en dag foran Herren! Ciao!

  20. edenmalfoy sier:

    Oh yeah, også, jeg tror det er ganske enkelt å forklare Paris' sammenbrudd. Det er egentlig ikke henne. Ingen er Prince Michael's 1 og 2. Hvis MJ har forfalsket hans død, det er ikke hans virkelige barn, den virkelige barn med ham. Og hva en enkel ting å gjøre; få kroppen dobles for tre barn som er ansikter vi vil aldri sett før et par måneder siden. Det vil støtte de hevder at det ikke var ham i mars pressekonferanse (som for meg, det er ganske klart at det er ikke ham); Michael hoppet over byen måneder siden med sin elskede barn på slep ... fordi han aldri ville la dem ... og satt i kroppen dobles for alle fire av dem.

    Og hvis du stoppe og tenke på det, hva en perfekt cap til hans minne for å få folk til å tenke han døde, har hans datter hulke ut et dyptfølt farvel til faren sin. Jeg tror han er i live og jeg var i tårer på grunn av henne, det var hjerteskjærende. Så han bytter ut barna hans doble og deres parade rundt i gatene i LA, helt avslørt, et par måneder siden, får barna bilder i en magazing eller 12, og han dør og den lille jenta fotografert sammen med ham et par måneder siden, går onstage og bryter ned. Det er perfekt. Folk skal ikke spørsmål som.

    Then again; hvor mange familiemedlemmer må være med på dette for ham å bytte ut sine barn for finter? Fordi .. sikkert familien kunne fortelle sine barn bortsett fra body doubles ...

    Oh, og har noen andre lagt merke til hvordan nå på CNN i stedet for å si død av en legende er det "MJ's Mysterious Death"? Minst en person er endelig si noe's Fishy sted.

    Kanskje det er bare ønsketenkning ... Jeg vil ikke at dette skal være sant, det virker for grusom til å være sant.

  21. oldgregg sier:

    Jeg vil elske for MJ død for å være en spøk, men jeg også vil bestille dommen. Jeg kan slags forstår hvorfor han ønsker å gjøre noe sånt etter alt han var hounded av media for senere del av hans år. Jeg trodde Marlon treffer spikeren på hodet med det han sa, da han sa om hans dressing opp for å gå til posten store, ikke en av oss kan forestille seg en tilværelse som det-han gjorde ikke har et liv egentlig.

    Jeg føler meg trist for det, og for det han har vært gjennom, og for at jeg kan forstå om han har besluttet å forfalske sin egen død (pokker jeg vil bli fristet etter hva HMS måtte finne seg i!)

    Men med hensyn til Navi impersonator del ting, im redd Navi vist på BBC frokost fredag morgen 8.oo GMT snakker om Michael død, og om hvordan han hadde vært en lokkefugl for MJ en stund for noen år siden. Så det couldnt har Navi, men sikkert som faen kunne vært noen andre. Jeg gråt mine øyne ut i går kveld ved Memorial-spesielt når hans lille jenta fikk opp, som helt blakk mitt hjerte.

  22. bghoppy sier:

    Hvorfor Paris gråt virkelig appellerer til så mange? Det var ingen reelle tåre fra øynene hennes, det er en perfekt avslutning, og alle er eller var eller visste barnet stjerner. Alle disse menneskene begynte i show biz som barn, og til tross for "problemer og smerte" de alle tispe om fra "tapet av sin barndom", de er fortsatt villige og oppfordrer til å sende disse små lam i søkelyset, enda mer sickeningly med deres fedre død som sin debut.
    Fake Gråtingen er lett som faen av veien, bare spør noen trafikk cop med en kvinnelig speeder.
    Jeg har et spørsmål til medisinsk og / eller rettslige folkens. Det er vanlig for en død sertifikat. å si "Informative Kun Ikke et gyldig dokument for indentification." rød bakgrunn lettering?

  23. Elde sier:

    Jeg har 2 VIP-billetter til det som var vanlig i andre konsert i O2 og som hadde blitt utsatt til mars og mottatt melding om at disse billettene er refundert, eller parially handlet for et minnesmerke billett; tror det betyr at det er en slags skade kontroll skjer ... På den andre siden har jeg bare hørt at disse 3D memorial billetter ble designet av Michael selv!?

  24. bghoppy sier:

    Jeg så den om døden sertifikat: Generell informasjon om bestilling California dødsattester
    Effektiv 1. juli 2003, er det to typer sertifiserte kopier av fødsel og død poster:

    Sertifisert Kopier: Dette er et vanlig sertifisert kopi identisk til de utstedt før 1. juli 2003. Disse vil bli gitt kun til autoriserte personer som definert av Health and Safety Code 103526 (se liste under). Sertifisert Kopier kan brukes til å etablere identiteten til den personen med navnet på sertifikatet.

    Sertifisert Informative Kopier: Dette er også et vanlig sertifisert kopi, men det vil ha en legende i hele ansiktet i utsagnet "Informative, ikke VALID dokumentet for å etablere identitet." Sertifisert Informative Kopier kan ikke brukes for å etablere identitet. Personer som ikke er berettiget til å motta en sertifisert kopi kan motta en sertifisert Informative Kopier.
    ser dette fant jeg ut i California her er også et dokument kalt en Proof of Death Letter.
    Jeg vil se at brev og obdusere bilde før jeg kan sette meg rolig.
    Husk dette er SHOWBIZ, folkens.
    Og jo mer jeg tenker på det, hvis det ikke er et selskap der ute som hjelper rike mennesker forfalske sin egen død, eller legge til rette for en fullstendig endring av identitet, kommer jeg til å starte en selv. Selvfølgelig er det et krav.

  25. feyaya Says:

    ta en titt på denne påståtte "død hoax diary" Jeg har funnet her. forbløffende, for å si det mildt! men jeg vet ikke om det kunne fremstille. Hva tror du??
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  26. Bee sier:

    Interesting site! Jeg så hele minnepris i går og ble flyttet til tårer på en rekke punkter. Men to ting gjorde fremstår for meg som litt merkelig:
    1) Evangeliet sangen i begynnelsen, "Soon og ganske snart, vi skal se kongen ... .." Nå, det kunne ha vært en tilfeldighet og en favoritt evangeliet sang.
    2) Barn: at de har hatt en uke for å sørge, men det gjorde jeg ikke se noen tegn til dem som har gråt under service en gang! De virket svært Laissez-faire, så kanskje de visste at de ville være å se sin far igjen snart?
    Også, Paris, på slutten (velsigne hjertet!) Sin lille tale syntes veldig oppstyltet, og når hun gråt "hun slått unna svært raskt til sin tante Janet. På den tiden var jeg båret bort av alle de foregående låtene og tributes og følelser, men senere når du ser på video, det føltes som en rehearsed tale.
    Jeg vil ikke klandre Michael en bit hvis han var i stand til å trekke dette av, og kunne leve fredelig sammen med sine barn og nærmeste allierte av på en øy et sted.
    Med all den nye teknologien som finnes som ikke eksisterte på det tidspunktet Elvis død, lurer jeg på om det vil være lettere å spore ham ned en dag?

  27. mysticallymagestically sier:

    Jeg er enig med alle dine uttalelser Andrea. Vi er alle fremdeles venter på toksikologi rapportere resultater, ikke sant? Som må si noe. Og selvfølgelig, det faktum at han midlertidig "begravd" på Forest Lawn, eller er han? Jeg mener, godhet ... hvorfor er dette alt tar så lang tid hvis han bare døde av en naturlig årsak som CARDIAC arrest, hmm? Billy Mays ble begravet innen noen dager, Farrah Fawcett ble begravet innen noen dager, hva er problemet her med Michael?

  28. Andrea sier:

    Jeg finner det ganske merkelig at etter at "memorial" Ingen så noen ta kisten ut av Staples Center, eller til en likvogn eller noe. Og familien dro til hotellet for lunsj etterpå? Tuller du meg? Hahahaha. Dette er det mest morsomste hendelse jeg har sett, og jeg sier hendelse som i MJ hele død svindel. Nå er de ikke engang vet hvor de skal gi fattige Michael være "begravd". Hmm, her er en tanke. Kanskje ingensteds, fordi han er ikke død. Sheesh.

  29. fanatiker sier:

    Ved Memorial Service, jeg fant det interessant at MJs broren Marlon Jackson inkludert en historie om MJ bruk disguises i sin tale. Marlon sagt noe om MJ var kledd som en gammel ekkel ser man i en butikk og han gjenkjente ham og MJ ble sjokkert at Marlon gjenkjent ham på det store. Marlon legger vekt på at han kan alltid kjenne sin bror uansett. Det virket som Marlon visste MJ var å se sitt eget minnesmerke fra et sted så Marlon var å sende en subliminal melding til MJ gav han vet at han visste at personen som hadde døde ble ikke MJ. Jeg har også stilt spørsmål om hvis Marlon Jackson var gråter. Siden han hadde solbriller i bygningen, kunne jeg ikke si. Men jeg la merke til at når han hadde sitt gråt frenzies han ikke en gang fjerne solbriller å tørke sine tårer unna. Jeg tror also Usher var gråt og han faktisk fjernet hans snnglasses til å tørke tårene unna. Jeg tror Marlon Jackson er / var en aktør i det siste slik at han kunne ha vært lett å sette på en handling. Jeg har også funnet det interessant at lille Paris Jackson viste ingen følelser gjennom hele tjenesten til slutten. Hun spilte med MJ dukke gjennom tjenesten, og på scenen, før Ms Janet fortalte henne noe. Deretter lille Paris ga henne farvel og begynte å gråte, men ansiktet hennes ikke synes å se spyles liker Brooke skjold står når hun gråt. Jeg så ingen tårer på lille paris ansiktet, hun raskt gjemte ansiktet. Jeg begynte å spørre meg selv var MJs død en bløff da hans bror, Jermaine Jackson, ga nyheter konferansen ved UCLA sykehuset. Han snakket inn i kamera og sa mai allah være med deg alltid Michael. Det virket som han visste MJ ble ser hendelsen sted i en reclusive plass, og han var bare å gi MJ sine beste ønsker til et nytt liv. IDK kanskje det er bare Jermaine natur, men jeg fant ut at litt tvilsom. Når Janet Jackson opptrådte på BET Awards. Jeg sa til meg selv, "wow, Janet Jackson er en usedvanlig sterk kvinne eller en svært god" skuespiller "Tatt i betraktning at Janet har vært skuespiller siden som anbudet fylte 12, hvis MJ død er virkelig en falsk Ms Janet kunne definitivt dra at resultatene av. Hun fortalte at hennes familie "valgt" henne til å snakke på BET Awards. Jeg spurte meg selv hvorfor skulle de utvalgte til babygirl til å snakke og ikke Jermaine siden han har vært stemmen av familien. Kanskje de trengte hendelsen skal vises mer believable og å oppnå at de trengte en skuespiller. Considering MJs økonomiske problemer, i påvente av rettssaker, og tarnished bilde, falsk sin egen død er ikke langt hentet. I et intervju han en gang sa at han ikke liker å turne, han hatet det, så jeg har spurt meg selv hvorfor er han touring igjen helt siden "dette er det konferanse på O2 arena. Jeg er ikke noe krav eller spekulasjoner at MJ forfalsket hans død. Nei, jeg bare dele mine observasjoner. Hvis MJ gjorde faktisk forfalsket hans død, jeg håper han finner fred at han har vært søker etter. Mai allah alltid være med deg og dine kjære bror Michael.

  30. jaydogg sier:

    Hadde noen ikke merke til at når Paris gråt (eller fung.) at det var ingen tårer i øynene hennes? OK, bortsett fra at hvis dette er en stor spøk enn jeg håper det aldri kommer ut, eller var det alt i blodåre. Synes du ikke at Michael på én gang i livet hans fortjener en pause fra alt dette? La ham slappe av og nyte livet på en gang om han fremdeles er i live. Og hvis han ikke er enn Gud velsigne ham og alt han har måttet finne seg i hele sitt liv. RIP eller LIP

  31. nycscenie sier:

    @ edenmalfoy jeg kan tro at maayybbe barn / paris ble konstituert men kroppen dobles for barn? Jeg dont overveie det. Hvis du ser på et bilde og vids av dem fra da de var lite de ser nøyaktig samme måte nå. Princes håret fikk mørkere men paris ser nøyaktig det samme.

  32. feyaya sier:

    Avtalt. Det har bare vært spekulasjoner om hvor hans "body" blir begravet. Jeg har aldri hørt om et organ som oppholder unburied for lang.

    um, gjør alle det første mann til å synge "Vi i verden" på minne litt sært? noen sa det kunne det være michael, men ser på sine hender, det ville virke hardt for å gjøre makeup utseendet naturlig. Hva betyr alle andre synes om denne mannen?

    en annen ting. IF Michael faktisk er i live, det memorial syntes å ha vært swarming med subliminal meldinger. det vil si "Jeg er levende" statement på slutten, "Michael vi elsker deg mer, nå bli med oss." ved begynnelsen av det siste resultatet, overdreven bruk av nåværende spente da henvise til ham. Jeg leste en artikkel tidligere når jeg prøver å finne ut mer om uri geller. var det at Michael hadde avtalt å samarbeide med ham å legge positivt påvirke subliminal messges hans sanger. Hvis dette er sant, og dette er en spøk, hvorfor ville ikke michael og uri samarbeide igjen for å legge til litt skjult messges gjennom memorial?

  33. Andrea sier:

    @ Nycscenie - Jeg andre at begrepet. Det klart er hans barn. Men jeg tror de er med på hele greia.

  34. Andrea sier:

    Også, jeg trodde det ville være passende for meg å nevne at på et intervju jeg så i går kveld på showet "ekstra" damen var intervjue en av MJ's eldre leger og venn - jeg ærlig glemme navnet hans, men jeg vil aldri glemme hva han sa til reporter. Han sa at når Michael Jackson selv fortalte at han visste at han ville være på topp igjen hvis han døde og at en dag de hadde middag sammen, og han førte ham til et annet rom og Michael fortalte at skulle noe skje med ham , to make sure he (the doctor) teaches the kids the ways of Jehovah's witness or whatever, and to make sure his mother gets the children.

    HMMMMMMMMM. Suspicious huh? But I can't really trust anything anyone says now in light of his 'death'. People keep springing up from everywhere these past few weeks to say things about MJ that they should have said a long time ago. Just raises more and more suspicion for me.

  35. SkylinexBleedsxRed Says:

    They should do a DNA test on every kid because Debbie Rowe even said she carried the two oldest kids, But it wasn't Michael's sperm. So obviously how can they be his biological kids? Tenk på det. Lol. The youngest of the kids, I don't know about, As does anyone because no mother's background. He is a mystery child. All I know is that these kids do not have that black people hair. They have fine, White people hair. It just makes no sense! If these kids were mixed, It would show with at least some black people hair!

  36. SkylinexBleedsxRed Says:

    Please, Someone send me a link to the picture of Michael with the words, I'm Alive on it. I watched the memorial, But I must have missed that picture.
    About that diary, Okay, THAT was really weird. I wonder how credible a source that Derek is though?? It would be amazing if he came back and did a tour like the Derek site said. I'm glad that I'm not the only one who thinks that the memorial was entirely staged. Good points being pointed out by everyone here. It makes total sense!

  37. dirtydiana Says:

    Is it me or does Michael's oldest son and one of the Jackson's brothers appear to be laughing after Paris's questionable reaction? The same Jackson brother appeared to be laughing earlier also. This whole situation just gets weirder and weirder. Notice how Reebe Jackson walks over to MJ's eldest before Paris speaks as if to make sure the kids don't slip up. It all looked staged to me. And notice how not one Jackson has a tear rolling down their cheeks. I know that everyone takes death differently but come on, I still cried more, even with all my suspisions.

  38. dirtydiana Says:

    Maybe the Jackson brother isn't laughing and is crying the more I look at the video but MJ's son does appear to be smirking.

  39. monij Says:

    To OLDGREGG, one of the readers [Tis_Ruthy] posted an interesting link to an article in relation to MJ's March conference in London [You may like to read this newspaper report from March this year…..http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1159645/Trembling-gaunt-100million-debt-Michael-Jackson-makes-final-entrance.html…read the last section….seems otthers noticed the difference in Michael's face…hmmmm]. In this article, it is mentioned that Navi was in the audience at the time of the conference, could this have been a decoy too, so that people do not go thinking that the person on stage is not the real MJ?

  40. SkylinexBleedsxRed Says:

    feyaya: That man at the beginning to sing We Are The World. That can't be Michael. It looks nothing like him. I know when Michael played the mayor in Ghosts, I could easily recognize him. Michael has distinct eyes that I would know anywhere. The guy at the memorial doesn't add up to Michael. IF it is him, Wow, Okay, Fooled me.

  41. ly9512 Says:

    Okay – weird. When I first saw that picture of him in the ambulance I thought his face looked so swollen. Especially from his nose to his mouth. Like its so much bigger than MJ's face. Some people said it could've been because of the drugs but they weren't 100% sure!

    I completely agree that not everything adds up from this story. Everything is just kind of a mystery! I can't wait until everything unfolds.

  42. Yes555 Says:

    IF michael is indeed alive, the memorial seemed to have been swarming with subliminal messages. ie the “i am alive” statement at the end, “michael we love you more, now join us.”

    “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from a Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

    http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

    LYRICS:

    There's a man
    Who plays the game of life so well
    Ooh, there's such a man
    His thoughts you can never tell, ooh
    And it's just the way he
    Thought it would be
    'cause the day has come
    For him to be free
    I'm alive and I'm here forever

    This is the man
    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    There's a man
    Everybody thought they knew
    Ooh, there's such a man
    He's not like me and you, ooh

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man
    (this is the man)
    Ooh yeah
    (ooh, yeah)
    This is the man
    (this is the man)
    This is the man

  43. SFAN Says:

    A person who really planned to hoax their death will not allow themselves to reappear in the public ever again with the same identity so fans out there can drop their hopes of MJ suddenly popped out from no where with a surprise and staged a comeback concert, he is not stupid, so it is as good as MJ is already dead! His ultimate aim is to have peace and privacy.

    If MJ is really dead, he could be feeling really sad now because while he was alive, people chose to believe the bad things about him and when he died, people still chose to believe that he actually staged a death hoax, he may be asking 'Why nobody just believed me just for once!”

    Deep in my heart, I hope he is really not dead but out there somewhere having his peace finally and live to ripe old age because he deserves it. If he is really dead, I hope everyone can just respect this truth and give comfort to his loved ones that he had left behind because they are the ones that are suffering in pain right now.

    God bless u MJ, no matter where u are now because I know you are in a better place rite now!

  44. curious_george Says:

    Glad I'm not the only one who is wondering if this is all a hoax. And for the record, I was never a huge fan of MJ so it's not like I'm just having trouble accepting his death.

    I found the speech by daughter Paris to be extremely fake and stiff; rehearsed. For all of the noise she made, not a tear. While Marlon was giving his speech, she was fiddling with her little hand-bag a lot; and twice Janet turned to her and said something at which point she finally strung the purse strap over her shoulder and then in a really 'fake' sort of way, leaned on Janet. It was as if Janet told her “lean on me, try to look sad.”

    Also, it was bizarre the the Jackson brothers all wore dark shades. Something you might expect at a MIB Convention but not a memorial. At times they appeared to have the facial expression of someone 'choking up' but never a tear to be seen rolling down their face. When you're that choked up, tears can't help but fall – duh. And when Marlon started with his speech, his voice was all shaky and cracking up…but again, not a tear to be shed. I call BS.

    as for the pic of MJ in the ambulance; as someone in the healthcare profession for many years, who's actually DONE CPR, the hand placement of the paramedic is way off. It appears the palm of that hand is on the upper chest, just below MJ's left shoulder; definitely not the correct hand placement for doing chest compressions.

    I listened, last week, to the 911 call and something seemed off with that call. The dispatcher sounded very aloof, he asked strange, irrelevant questions but didn't seem to ask the questions you'd expect one to ask. The caller was overly polite; ended every sentence with “sir.” Do you really think that if you're in the presence of a non-responsive celebrity, one in which a doctor is there performing CPR and it's obviously not helping, is going to be so polite? So calm? And then there's the whole issue of the caller admitting that the doctor present was doing CPR on the bed. WTF? To me that was a screw-up. Even people with a basic CPR course know that you can't deliver effective chest compressions on a soft, cushiony surface; you gotta get the person onto a hard flat surface, down on the floor if necessary. A doctor would have known this for crying out loud, particularly one who would be frantically trying to save someone like MJ.

    I found it strange at the end of this call, when the caller advised that a doctor was there w/ MJ, and that MJ was 'cold' (implying it was too late), that the dispatcher then just said something to the effect of “okay, well they should there right away”….I would think a real dispatcher would not be so quick to determine “it's too late”……and at the end of that call, the dispatcher tells him “if you need anything else, call us.” WTF? What a strange thing to say. And I thought that EMS dispatchers were to stay on the line until it was confirmed that paramedics/EMS HAD arrived.

    Oh, and I thought Brooke Shields' speech was a little fake, too. There were times that she was choking up a lot…..but amazing, no tears….eyes didn't even become glassy or watery.

    Lastly, I think it's bizarre that the family would have brought the 3 children up on stage like that. I thought these kids were very sheltered and protected from the media…….now suddenly they're on stage for all the world to see? How inappropriate on the family's part for deciding to allow this……….but then again, if MJ isn't really DEAD, it's not such an inappropriate thing to do because it's merely part of the 'act.'

    Oh……and the oldest boy didn't seem the least bit upset, either. If these kids were as close to MJ as it's been reported, don't you think they'd have been crying? red swollen eyes? I mean, you can't stop a kid from crying.

    I call total BS.

  45. Goldie Says:

    i love this website

    i belive michael is alive and in a better place alone with his kids <3

  46. Sosh Says:

    About Michaels Kids: Isn't it possible the kids at the memorial tuesday, arent'his kids? It was only recently that Prince and Paris are seen unmasked. It could have been Michaels Imposter with just a few kids hanging around to show the public their faces. This way they can be easily staged. Or was it just a coincidence this happenend only some weeks ago?

  47. MyBelovedMJ sier:

    About the whole “Children” thing. To be hornets, i think that the children know`s that ther father is in fact still alive, i think they saw him at the hospital, to say “goodbye” for now, and Daddy will see you soon. If Michael faked his own death, i am pretty sure that he would reveal himself, at one of the concerts, but that would also be the last time that he would ever perform again. All that crap with Michael beeing on drugs, and skinny and all that shit, my god, i have never in my entire life heard so much BS as that. If you look at teh rehearsel videos, you can see that Michael is in Great shape, and Danceing and sining like he always have done. I`m pretty sure that it infact was him on the rehearsels, between the sings, Michael is talking, and that IS his voice for sure. I love his voice, so that would not be so esaly forgotten. And in some of the reherasel videos, Think it is Billie Jean, Michael goes upclose to the Camara, you can see his entire face. And let me just say. NO FAKE THERE. But what concerns me most, is that he was in such great shape, as he was, and then duddnly he “drops” dead. NOWAY. I don`t believe that, I think he is alive. I will believe he is dead the day i get to see his body. I have a feeling that we would get us a surprise at the Concert the 29th of August. Bare en tanke.

  48. alive Says:

    Did anyone hear what Latoya said to the fans at the Nokia? She said Michael Is Watching and he Sees all of you and he Loves you all so much. She would be the one to let something slip. If she meant he was watching from heaven or up above then why didn't she say that? It doesn't feel right and your gut feeling is usually the right one. Anyone else think this was strange?

  49. Andrea Says:

    @ alive – no, I didn't see that speech, but LOL at Latoya. IF ANYONE could mess this hoax up it'd be her.

    I do find that strange, though.

  50. feyaya Says:

    that's hilarious about latoya. it would probably explain why she wasn't “elected” to speak about michael's death at the BET awards. about michael's physical condition: how ignorant is the media when they say he was skinny and all that crap?! michael has ALWAYS been skinny. ever since he was a little boy, he's been thin. they act like he was once a macho man, now he's bones with skin wrapped around them. get real!

  51. MariannaB Says:

    There is one thing that puts a full stop to “Michael intended to get away from all the pressure, heal the debts and thus planned and executed the fake”.
    Michael would NEVER intentionally have left alone his children. Certainly not to the any possible influence of his father.

    Michael loved to play with the media that had treated him so badly. But nor for the price of his children.

    If the tragedy was a fake put to scene then the origin is to seek in the greedy entourage.

    Michael was sold from the very beginning of his life – so were his brothers and sisters. None of them experienced a normal life.

    Now it's the turn on Paris, Prince and Blanket – and THIS, Michael would never haved allowed. Paris was sold at Stapels and Janet took her back like “well done”.

    Not one of Michael's closest friends was seen or heard in public except giving a “I don't participate in this”.

    To me, two possibilities: the whole thing is initiated by the entourage to the monetary wellfare of all involved.
    Or it happened as an unintential chain of unforeseen complications with the “in first place not-wanted” death of Michael.

    Real tragedies are written by life in a more uncomprehensible way than we can imagine. My brother had a stroke at age 41 and is ever since 100% handicapped. My sister-in-law works in a hospital. My brother was not seen by a PhD for 5 hours. And? She failed to help, that's all.

    I agree to the fake at the conference, I agree to the questionmarks with the ambulance, photo in the ambulance, uncomprehensive details of the last 2 weeks. I agree to the selling idea behind Staples and the play around with media for creating another mystery which sells well.

    But Michael would never have given up his children.

    RIP Michael – I just hope they bury you soon and do not sell your bones as well as your voice and gifts before.

    My daughter has become fond of you at age 7 and she answered immediately: oh no, Michael is dead. He loved his children.

    All our love and gratefulness keep accompaniing you whereever you are.

  52. JC.LOVES.MJ Says:

    The pic of him in the ambulance doesnt prove anything. I love MJ wid all my heartt and i believe that he very capable of faking his death, hes known as the guy who had many disguises. You know wats weird, how marlon spoke of how MJ was in diguise in a CD storee, is it just me or does any one else think that hes tryna send out a message that MJ is capable of disguising himself? As for the decoy, has anyoen seen Navi anywhere? like has he even commented on the deathh ? Its a tad weird how no ones heard from him, and the pic of MJ in the ambulance, he has the money and the mind to pull it off, its people like us who are able to question, I for one believe that he is alive. I just hope hes okay tho.

  53. Sosh Says:

    @MyBelovedMJ:

    How can Michael reaper at a concert 29th of august if these concerts will be canceled. Without Michael there is no use in having a this is it concert.

  54. JC.LOVES.MJ Says:

    Sosh: theyre not cancelling the concerts, they sed something about it being like a tribute thingg. right ?

  55. Sosh Says:

    Thats right, I've read in another topic and annother post by MyBelovedMJ that there are plans to have a concert at his birthday, 29 of august.

    Last week I heard that if the concerts go on like tribute concerts, they will be held in the LA Staples Center and not in the O2 Arena. Can anyone confirm this.

  56. Goldie Says:

    if michael is faking his death he´s not going to be in public ever again he is going to hide..

  57. Dweeby Guy Says:

    @JC.LOVES.MJ
    short after MJ's death, Navi was on a morning talk show talking about MJ's death and also BBC did a segment on him where he talks about how devasted he was when finding out.

    http://www.youtube.com/watch?v=HhoohFP2anM

    http://www.youtube.com/watch?v=1PugUvUHpRU

  58. edenmalfoy Says:

    @MyBelovedMJ

    Where did you see this footage of the rehearsal with all that extra stuff? All I've seen is the minute and a half of They Don't Really Care About Us…

    I would love a link to see the extra parts you were talking about.

  59. MyBelovedMJ sier:

    You look it up at youtube. Just type, Michael jackson Performence 2009, and they will all appear. I must admit, that mabye you will laugh in some of them, they are pretty funny . And listen to Michael`s wonderful voice. Then you will never forget it

  60. Samantha sier:

    It's simple, the day i heard he was dad, i broke down into tears, i was almost going to commit suicide, i love mj. But another side of me was saying that his Alive, and its easy to beleive because michael only wanted to escape, He didnt like touring, and he owed to much money so he probably faked this. And his family knows and is going along with it, if you watch Paris theres no tears.. And none of them look really that upset, Like imagine if your brother died? you'd be in tears or if you're trying to hold back. But i dont know its what i think, i reckon his just hiding somewhere and wont reveal because 12 people commited suicide and if he reveals his not dead the world will be angry. But dead or alive, your alive in my heart, and i love you so much michael, forever i adore you and i hope your alive away from ur troubles. But wether or gone or still out there somewhere i love you michael, live in peace or rest in peace.
    xxxxxxxxxxx

  61. supermom75 sier:

    @mariana_b i knew mike for a long time and his kids were his most loved possesion but he would leave them in the care of his mother knowing they are safe also diana ross has said she made a promise to mike not to let debbie rowe near his kids so he has them protected by ppl he loves in his life if he said his good byes in the hospital and told his kids he loves them and will be back his kids are very trong and i know this and they will listen to daddy and they will wait till the time is right to be together again everything is falling in place to the will so far and debbie rowe who once said i want my kids now asks for a delay do you not think that is fishy she wants time to think about weather she wants her kids hmmmm so who told her what is really goin on and who is paying her she already took 8.4 mil on her kids and signed her right away i think michael knows what he is doing love you mikey

  62. JC.LOVES.MJ Says:

    thanks dweeby guy.
    there isnt any thing to prove that is the real MJ in the ambulance, he had impersonators all over the world, who knows.
    This is the only site keepin me sane.
    But just a word to all those people who want to commit over his death, think about it, he would never want anybody to take their lives away over him.
    :)

  63. MariannaB Says:

    The kids seemed to be set under drugs. Paris has been acting like a trained poodle in a circus to deliver what the world was waiting for (or what the family intended to deliver in their performance). And gee what a circus indeed.
    Now it's a romanian who got paid to die on behalf of MJ. And Romania is home of vampire castle and vampires are representing the non-dead and MJ wanted eternal live… lol… what a morass of absurdities and short thinking. If you ask me, the spider in my room played the main part in the story.

    It's so ridiculous to read the hundreds of “revealed truths”.

    There's only one thing for sure: there are immense monetary interests involved.
    And as we learned from the prof. financers: money does not know neither shame nor borders.

    Let Michael rest in peace – the whole plot and digging after it is too much of a shame and disgusting.

    What is YOUR personal interest in digging after MJ? What is YOUR personal greed or hunger?
    Isn't it time to care for the LIVING close to you and do something about YOUR life?

    Turn to the one in the mirror.

    Michael knew what he did and if he didn't, he's responsible for his life anyway.
    He deserves like anybody else to be left alone in peace.

  64. MyBelovedMJ sier:

    Michael would never have people to take their own lives, because he “died”. And in my opinion, those people who did that, Im sure they loved Michael, but if they really did love him, they would have been living on. FOR HIM. That is what he would have wanted

  65. bghoppy sier:

    marianna, liitle hypocritical are you? You found this sight yourself, you felt deserving of adding your own opinion, and just because there are outlandish ideas like the romanian and that he died in '84 (I wish they were not), doesn't mean we all believe those parts or even include them in our analysis of this case.
    U bring up they money. That's part of why myself and others are worried. What if he was harmed in some way to get as his money?
    You ask what OUR greed or need is? My main problem here is in every aspect surrounding this story, there is an obvious failure on the part of journalists to cover it in a way that is professional and complete. These are the same people we entrust to flesh out BS if and when the government tries to decieve it's public. How can these same people ask he right questions of our govn't officials when they are afraid to ask Jermain Jackson relavent questions and tell him he is lying when he does.
    And I am tired of this crying on behalf of famous people for their loss of privacy. To crave attention and shun it at the same time is ridiculous.

    ANYWAY, WHERES YOUR MIRROR?

  66. MariannaB Says:

    Very good analysis – thank you. I believe this site and forum are absolutely necessairy and helpful.

    The journalists have been fed from the first minute. The entourage are professionals in working with media. M played with the journalists.

    Now a brandnew cake is being created. You cannot prevent from parts of the truth to leak through. So in order to make facts the less harmful possible some nice artificial add-ons are appended: some mysteries, some unusual, some scary, some all too common.
    And everybody runs after the cake, no matter how strange the thing appears with a distant look.

    It's good that this site aims to disclose the added aspects and the intentions behind.

    It's good that the questionmarks are being placed.

    Never trust a person, authority or not, without knowing their intention behind. If you know why they do it, you can deal with it.

    Personally, I don't care whether it was Michael or Joe or anybody else behind this thing. I feel that this time the stage is too big for them to be able to handle the scenery.

    Who pulls the ropes will be unmasked in the end – thanks to today's communication infrastructures.
    If there are people in LA being paid to hold back information – the information will anyway leak out in New Zealand or Dubai.

    Times have changed and all this money of those involved is not enough to buy the whole world.
    Happily.

    I don't agree on the point that we should not let celebrities go.
    We paid them already for the pleasure of sneaking around them. We bought their music, tickets, fan items, newspapers. So everybody got already what the deal was about.
    If we in addition start getting emotional from afar, this is our own personal decision and thing. I am convinced that running after the person of celebrities soon takes the shape of stalking.

    Letting go hurts.
    If M is behind this story, he wanted to be left alone and to start a new life. It was the right moment to do so. He will never come back as before – millions of misled fans will not forgive.
    So this is it.

    If the entourage draws the curtains, we have to let him go as well and concentrate on the living.

    You asked about my mirror – I'm looking to all that from a distance. I'm neither in the US nor in AUS.
    I like M, I am not a fan, I would have liked to meet him one day and have a nice talk about this and that. I think he did and left a lot of very nice things in his first life. Besides, I have no interest except to avoid foolishness in my life if feasible.

    Our newspapers got fooled with 3 year old pictures of M. It's not only the US or English press suffering from manipulation. Some of our journalists who covered the story did not even know MJ, mistook the songs, even misinterpreted what was said. They did not even get a glimps of a position to ask questions. They thus did the same shameful job you mentioned above.

    It's a global significance of deterioration – press profs doing the same miserable job as the financial profs and politicians fed by advisors and lobbyists.

    There's only one good thing about it: times are changing, people are getting aware and a wave building up will break.

Avreise en Svar

Du må være innlogget for å poste en kommentar.