Michael Jackson δόλωμα μπορεί να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη Death Hoax

7η Ιουλίου, 2009
από admin

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το βίντεο, οι φίλαθλοι που Crazed κιν Navi στην Ιαπωνία, όλοι πιστεύουν ΧΩΡΙΣ αμφιβολία ότι βλέπουμε Michael Jackson. Κατά τη διάρκεια του βίντεο που δείχνουν τη σύγκριση μεταξύ Navi και MJ δύο μασκοφόροι, είναι πολύ δύσκολο να πει τη διαφορά. Θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο να πει τη διαφορά μεταξύ των δύο σε μια ασαφή εικόνα για παράδειγμα .... Ίσως λίγο θολή, όπως η παρακάτω εικόνα αριστερά;

Αυτό είναι το μόνο στην ύπαρξη της εικόνας που δίνει κάθε είδους ισχύος του "Θάνατος" του Michael Jackson.

Για κάποιο περίεργο λόγο, αυτή είναι η μόνη εικόνα που έχει ληφθεί από Michael Jackson, όταν είχε μπει στο ασθενοφόρο, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλά άτομα παρόντες κατά τη στιγμή. Ο προβληματισμός του ανοίγματος, το χρώμα της εικόνας, και η μικρή ασάφεια καθιστά πολύ ύποπτες, όπως σε αυτό της ισχύος.

Αυτό είναι και το μόνο που υπάρχει εικόνα του Michael Jackson, που μας δείχνει ότι πέθαινε, ή να ληφθούν για το νοσοκομείο. Όλες οι άλλες εικόνες δείχνουν ένα σχήμα του σώματος σε ένα λευκό σώμα σάκο για ένα φορείο, το οποίο όσο είμαστε σε εξέταση, θα μπορούσε να περιέχεται κάτι.

Επίσης, έχει τεθεί στην αντίληψή μας ότι η Παραϊατρικά που κάνει στο στήθος συμπιέσεις σε MJ (CPR) έχει το χέρι του τοποθετείται κοντά μέχρι το λαιμό του, όταν στην πραγματικότητα, θα πρέπει να κάνουμε περαιτέρω CPR προβλέπονται κατά την Μπρεστ οστών. Ίσως αυτό ήταν όλους "ανεβεί" για να βοηθήσει όλους μας να πιστέψουμε ότι η ιστορία Michael Jackson είναι νεκρός. Σκέψου το ... αν δεν εικόνας, όπως αυτό που είχε κυκλοφορήσει το παραπάνω, τότε όλοι θα είναι πολύ πιο ύποπτες! Εάν δεν υπάρχει εικόνα, και ήμασταν όλοι αναμένεται να πιστεύω ότι πραγματικά ήταν το σώμα του σε σάκο που πήγε στο νεκροτομείο, πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να θέτουν σε αμφισβήτηση την εγκυρότητα της ιστορίες μας να τρέφονται από τα μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, δεδομένου ότι υπάρχει μία εικόνα που υπάρχει, η παραπάνω εικόνα, έχουμε να πάμε ... «Ω, καλά, ναι μοιάζει MJ εκεί, οπότε υποθέτω ότι είναι πραγματικά νεκρός στη συνέχεια». Ακριβώς επειδή μία εικόνα;;;

Αυτή η εικόνα του Loch Ness Monster θεωρήθηκε φωτογραφική απόδειξη για 60 χρόνια μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι ένα Hoax.

Ας μιλήσουμε για μια άλλη ενιαία εικόνα που εξαπάτησαν τους ανθρώπους στο να πιστέψει ένα Hoax για 60 χρόνια. Αυτή η εικόνα ήταν αυτή του Loch Ness Monster. Υποτίθεται έχουν ληφθεί από τον Robert Kenneth Wilson, γυναικολόγος στο Λονδίνο, η εικόνα αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Daily Mail στις 21 Απριλίου 1934. Η εν λόγω ενιαία εικόνα, είναι ένα από τα πιο εικονική εικόνες NESSIE και είναι γνωστό ως "Φωτογραφία της χειρουργός», την οποία πολλοί πρώην θεωρείται καλή απόδειξη της τέρας. Η εικόνα αυτή προέκυψε ως φάρσα, το 1994.

Είμαστε συγκρίνοντας το θάνατο του Michael Jackson στο Loch Ness τέρας; Φυσικά. Αυτό αποδείχθηκε φάρσα δείχνει πόσο εύκολα και γρήγορα οι άνθρωποι θα πιστεύουν κάτι, απλά και μόνο επειδή ήταν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και επειδή υπάρχει μια φωτογραφία για να υποστηρίξει την ιστορία.

Θα πω ότι η παραπάνω εικόνα του Michael Jackson στο ασθενοφόρο είναι ψεύτικο; Δεν φυσικά δεν είναι, προφανώς, δεν μπορεί να σας το ψεύτικο. Αυτό που πρέπει να ερώτηση σχετικά με αυτή την εικόνα είναι αυτό, Είναι πραγματικά Michael Jackson στο ασθενοφόρο; Αν είναι Michael Jackson στο ασθενοφόρο, είναι πραγματικά νεκρός ή σε καρδιακή ανακοπή;

Δεδομένου ότι έχουμε μάθει από το βίντεο ανωτέρω Navi που προσελήφθη από τον Michael Jackson, ο ίδιος πολλές φορές να είναι ένα δόλωμα, που να του πω ότι δεν είχε γίνει και πάλι, μόνο σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα; Ακούσαμε επίσης Michael Jackson στον προσωπικό προπονητή Lou Ferrigno υπενθυμίσει σε συνέντευξη πώς MJ μανεκέν θέσει για τον εαυτό του στο ασθενοφόρο για να αναβληθεί η Papparazzi ... τι να πω ότι δεν το κάνουμε αυτό πάλι;;

Μην πιστεύετε ό, τι διαβάζει, να ακούσετε και να δείτε.

Τι γίνεται με αυτό το site; Ακούω λες ...

Λοιπόν, σας ενθαρρύνουμε να καλύψουν τη δική σας γνώμη.

Δεν είμαστε ανόητοι όπως και τα μέσα ενημέρωσης πιστεύει ότι όλα είναι.

Μπορούμε όλοι μας να δούμε ότι αυτά τα δύο δεν συμβιβάζονται.

Ετικέτες: Η σύσταση, Η σύσταση Θεωρίες, Death Hoax, φήμες, Βίντεο
Καταχωρήθηκε σε Hoax Θάνατος, φήμες | Σχόλια (66)

66 απαντήσεις σε "Michael Jackson δόλωμα μπορεί να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη Θάνατος Hoax"

  1. MyBelovedMJ Λέει:

    Είναι obivious ότι Δεν ειναι Μάικλ. Ήδη από το 1ο λεπτό ήξερα. Έχει τη λευκή λωρίδα σε λάθος χέρι. Michael πάντα έχει για το δικαίωμα του βραχίονα, Navi έχει αυτό για την Αριστερά! BIG BOMMER

  2. MyBelovedMJ Λέει:

    Αυτός είναι ο τρόπος για να τρομακτικό

  3. wishful09 Λέει:
    π.μ.

    Τίποτα δεν προσθέτει μέχρι. Όταν wathcing συνεντεύξεις, να γίνω τόσο απογοητευμένοι. Νιώθω σαν άλμα μέσω της οθόνης, μερικές φορές. I wana φωνάζει, σας παρακαλώ, και οι σωστές ερωτήσεις. Μπορείτε όλοι μόλις πήδηξε για αυτή την ιστορία του Μιχαήλ είναι ένα druggie. Πιστεύεις ότι κάτι τόσο ως ξενόφερτοι Michael να εθιστεί σε anesteshia (SP), όταν δεν έχει ακούσει ποτέ τίποτα για αυτή την εξέλιξη πριν. Εννοώ πραγματικά! Είμαστε μόνο και μόνο για να αναλάβει τη νοσοκόμα λέει την αλήθεια. Πώς convient. Ω, εδώ και τώρα έρχεται μια σεφ να επικυρώσει την ιστορία της. Αλήθεια, φίλε. Είδατε δεξαμενές οξυγόνου και σας περίμενε μέχρι τώρα να πω κάτι;; Δώστε μου ένα διάλειμμα. Αν αυτοί οι άνθρωποι λένε την αλήθεια, είναι ορισμένα από τα άτομα γύρω strangest. I dont Michael περίθαλψης που είναι, θα πει κάποιος, αν είδα δεξαμενές οξυγόνου εξέρχονται από το σπίτι του. Είναι doesn't get ξένος από αυτό, αλλά ακόμα οι άνθρωποι πιστεύουν ότι με την αμφισβήτηση της. Δεν θα μπορούσα να βλέπουν ακόμη και τον Larry King χθες το βράδυ, επειδή πώς είναι το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν έρθει στην ετικέτα του ένα druggie, αλλά άνθρωποι που πραγματικά γνώριζε καλά και του χρόνου που δαπανάται με τον καθημερινής εργασίας και ό, τι δεν, δεν έχουν ποτέ δει τον. Θα μπορούσε πραγματικά να είναι ότι η καλή, ότι θα μπορούσε να ανόητος όλα αυτά; Ι dont ξέρτε, αλλά τουλάχιστον είμαι ανάκριση ότι, σε αντίθεση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ελπίζω η αλήθεια βγαίνει. Ελπίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης καταλήγει εξετάζοντας ανόητο. Θεωρώ ότι είναι τόσο ανησυχητικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι πιστεύουν σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

  4. Sosh Λέει:
    π.μ.

    Πρώτα από όλα, δεν μπορώ να πω αν ο θάνατός του είναι μια φάρσα ή μη. Όταν βλέπω κάποια articals στο site Τείνω να πιστεύω ότι είναι πράγματι μια φάρσα. Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό δεν γνωρίζουμε για sure.Maybe είναι ακόμη και η δολοφονία, λαμβάνοντας υπόψη την περίεργη behaviuor του γιατρό. Ένα πράγμα που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή: ποτέ δεν θα τον δω και πάλι το χορό ή την μουσική. Αν ήταν φάρσα ή δεν θα μπορούν να ζήσουν με ειρήνη και ανάπαυση. Κάτι MJ έχει άξιζε.

    Τώρα τη γνώμη μου σε ορισμένα από τα πράγματα που happenend Michaels την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με το θάνατο. Ξεκινώντας από τη φωτογραφία, όπου μπορούμε να δούμε MJ που έσπευσαν στο νοσοκομείο. Έχει ήδη αναφερθεί ότι το πρόσωπο που δεν μοιάζουν με τον Μάικλ. Τα αυτιά, τα μαλλιά και eybrows είναι διαφορετική. Επίσης, το δέρμα του έχει μια πιο κίτρινο cast σε αυτήν, εφόσον Michael πάντα ήταν αρκετά ανοιχτό χρώμα στο πρόσωπό του. Νομίζω ότι το πρόσωπο για την εικόνα αυτή δεν είναι Μιχαήλ. Η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ άσχημα γι 'αυτό έπρεπε να είναι ένα κινητό κάμερα ή κάτι τέτοιο. Αυτές οι κάμερες τείνουν να είναι πολύ αργή, τόσο τη λήψη της φωτογραφίας, όταν όλοι είναι σε μια βιασύνη και hurrying να σώσεις μια ζωή δεν θα είναι εύκολο, αν μη αδύνατο! Το πρόσωπο που έπρεπε επίσης να είναι πολύ κοντά στο κρεβάτι για να λάβει αυτό το είδος της πλάνου. Δεν νομίζω ότι ήταν δυνατόν να αναλάβει αυτή τη φωτογραφία σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή.

    Πέραν αυτού, υπάρχουν (ανεπιβεβαίωτες) φήμες από το προσωπικό του νοσοκομείου ότι κάτι περίεργο όταν επρόκειτο για "Michael" βεβιασμένη in. διαφορετικά πράγματα πήγαν όπως θα έπρεπε. Αναμφίβολα, λοιπόν, ήταν πραγματικά Jackson για την εικόνα.

    Το δεύτερο πράγμα που ψεύτικο θάνατο θα μπορούσαν να είναι οι πρόβες ότι, σύμφωνα με την AEG ζουν, όπου καταγράφονται στο HighDef βίντεο και ήχου. Φαίνεται ότι ήταν όλες τις προγραμματισμένες αυτό τον τρόπο. Βάλτε Michael πίσω στη φωτογραφία με μια μεγάλη περιοδεία 50 συναυλιών που ο ίδιος δεν θα πάρει. Η είδηση του θανάτου του θα αυξήσει το συνολικό αριθμό των δίσκων που πωλούνται rappidly. Επίσης, λίγο περισσότερο από ένα gamble, αλλά ας αγοραστές εισιτήριο μετ 'επιστροφής του εισιτηρίου τους και να δώσουν την επιλογή για επιστροφή ή ένα ειδικό εισιτήριο που αποσκοπούν bij MJ ίδιος. Φυσικά τους είναι οκτώ, τόσο αληθινά MJ ανεμιστήρες πρέπει να συγκεντρώσει όλες. Εάν το 50% των εισιτηρίων επιστρέφεται, AEG Live έχει πολύ μικρότερο οικονομικό χρέος. Προσθέστε σε αυτούς και τα εκατομμύρια από DVD ή BluRay (Joe jacksons εταιρεία η οποία έχει συνδεθεί όμορφα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης;) δίσκους που θα πωλούνται με το τελικό AEG πρόβες και θα κάνει ένα μεγάλο κέρδος. Υπάρχει επίσης και το τραγούδι που χρησιμοποιείται (Δεν αυτοκίνητο για μας). Μήπως θα wan't να προβεί σε δήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης;

    Σημείο τρίτο: Είναι MJ (αν όχι καθόλου, είναι MJ) διακινούνται για το ελικόπτερο. Δύσκολο να πω. Είναι δυνατόν, αλλά όταν μεταφέρεται από το ελικόπτερο στο van, μπορούμε να δούμε το μαύρο ιμαντων απομακρύνονται. Η εξάλειψη αυτών θα μπορούσε να προκαλέσει το σώμα σε κίνηση, όταν ακόμη στο εσωτερικό του ελικοπτέρου. Το πράγμα που θεωρώ πιο ενδιαφέρον είναι το σχήμα του σώματος στο σώμα τσάντα. Δεν μοιάζουν πράγματι υπάρχει πραγματικά ένα όργανο σε αυτό (ή είναι παραπλανητική CSI μου;)

    Στη συνέχεια, για να επισημάνω τέσσερις: Πολλοί άνθρωποι λένε πολλά διαφορετικά πράγματα. Για να μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν ένα κέρδος της stiuation κοιτάξουμε να μιλάμε μόνο κακά πράγματα γι 'αυτόν (Uri Geller για παράδειγμα). Άλλα άτομα (Lou Feringo) μιλήσουμε για Michael ως η πιο υγιεινή πρόσωπο στον πλανήτη. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση; Ποιος μπορεί ή πρέπει να πιστεύουμε. Με την πρόβα στο μυαλό και βλέπουμε MJ χορεύει σαν να ήταν μόνο το 25, πιστεύω ότι μπορούμε να αγνοήσουμε όλους τους αρνητικές ειδήσεις. Michael ήταν probabbly σωματικά, ψυχικά και οικονομικά σε καλή κατάσταση, αλλά εκείνος ήθελε να ξεφύγει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η καλύτερη στιγμή θα είναι όταν ο κόσμος να σέβεται και να τον βλέπουμε ξανά και «πεθαίνουν» με έναν τρόπο κατάλληλο για το King Of Pop σε νεοδημιουργηθείσα ιστορική στιγμή.

    Έτσι μου φαίνεται σαν φάρσα. Και σίγουρα, Μάικλ είναι εκείνος ο οποίος μπορεί να καταστεί αυτό δυνατό. RIP Michael. Είτε είστε νεκρός ή ζωντανός. Θα λείπεις! Όπως πληροφορήθηκε σήμερα από το μνημείο των υπηρεσιών, τουλάχιστον εμείς ποτέ δεν θα μάθουμε θα σας ξανά και μια πιθανή απάτη-θανάτου δεν ήταν σταδιακή για να εκτελέσετε την τελική επιστροφή

  5. charbour Λέει:
    π.μ.

    Έχετε κάνει ξανά.
    Μόλις τελειώσει το μνημόσυνο MJ παρακολουθείτε στην τηλεόραση και έχουν πραγματικά είπε για τα τελευταία 40 λεπτά αφού τελειώσει .. αλλά εγώ ξέρω ότι μόλις διαβάσετε έχετε σκέψης μου θα μπορούσε πραγματικά να είναι ζωντανά και πάλι! Όταν το Παρίσι χάλασε Νόμιζα πως θα ήταν κραυγή! Είναι τόσο λυπηρό ..
    Είστε δικαίωμα και αν ναι, θέλω μόνο την αλήθεια, θα βγει σύντομα. Πού είναι αυτό το πιστοποιητικό θανάτου; Και όπως είπατε, το όλο πράγμα μόνο δεν αθροίζονται.

  6. mysticallymagestically Λέει:
    π.μ.

    Αυτός μπορεί να είναι νεκρά ή ακόμη και "νεκρή", αλλά ακόμη και μετά το μνημόσυνο υπηρεσίας και ακόμα και σήμερα μετά από την καρδιά-σπάσιμο λόγια της κόρης του Παρισιού, είμαι ακόμα σίγουρος. Το μνημείο ήταν ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς με όλα όσα η έντιμη λαμπρότητα και elegies, ακόμα δεν την υποψιάζεται ζητήματα που αντιμετωπίστηκαν και στο τέλος όλα, πιστεύω ότι λειτούργησε ως μια απλή distractor. Αυτό δεν μπορεί ποτέ να δείτε Michael ξανά, αλλά όλα αυτά μέχρι την καθαρίζει, υπάρχει λόγος αμφιβολίας για την εμπειρική.

  7. noisehammer Λέει:
    π.μ.

    @ wishful09 κι εγώ!

    im από τη Γερμανία,
    IVE παρακολούθησαν το μνημείο, το πρόσωπό μου ήταν γεμάτη δάκρυα, τόσο θλιβερό ...
    στις αρχές του όλες αυτές τις ημέρες, είχα πραγματικά πιστέψει ότι θα μπορούσε να είναι ζωντανός. αλλά σε αυτό το σημείο, πιστεύω ότι κάθε επίκλισης περισσότερα ...
    τα πάντα φαίνεται να είναι τόσο αληθές, ειδικά στο Παρίσι στο τέλος. πρόκειται για μια πολύ σκοτεινή μέρα για μένα ....

    το μόνο πράγμα το πώς θα μπορούσε να είναι αλήθεια ότι είναι ακόμα ζωντανός:
    όλη την οικογένεια dont ξέρετε για τον ψεύτικο, τα μέλη της οικογένειας γίνεται MJ φαλκιδεύεται από τον εαυτό του. thats ο μόνος τρόπος θα μπορούσα να φανταστώ ότι είναι ζωντανή.
    IVE ακούσει φήμες, ότι ο Joe Jackson είναι ένα μέρος της coverup .. καλά ίσως .. αλλά ο αδελφός του και σίγουρα δεν το Παρίσι!

    υπήρξαν τόσες πολλές θέσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών ...
    Θυμάμαι ακόμα αυτό:
    http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=24563

    αυτό με κάνει να πιστεύεται πρέπει να υπάρχει κάτι λάθος!
    Και .. JoeJackson αυτό φαίνεται να είναι ο πραγματικός εκεί! Είμαι σε επαφή με ένα από αυτά τα μέλη του φόρουμ. .. αλλά dont πιστεύουν τον λόγο του.

    μετά από όλα, i dont ξέρει τι να πιστέψω ..
    την τόσο λυπηρό .. im αρχίζουν να σκέφτονται HES πραγματικά νεκρός!

    IVE όπως δημοσιεύτηκε σε κάποια άλλη σελίδα,
    michael αν θα επιστρέψει, θα ρίξει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου !!!!!!!!!!
    αν υπάρχει τίποτα δεν θα συμβεί κατά τη διάρκεια των προσεχών εβδομάδων ... τότε im 100% βέβαιος ότι είναι νεκρός! δυστυχώς
    Μιχάλη, αν είναι πραγματικά ζωντανός, dont το κάνει για μας ότι ο πόνος!

    Μακάρι να μπορούσα να φιλήσει το πρόσωπό του τώρα ..!!

  8. Yes555 Λέει:
    π.μ.

    Michael του πιστοποιητικού θανάτου:

    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Μετά το μνημόσυνο υπηρεσία σήμερα, είμαι βέβαιος ότι το 99% των νεκρών. Ειδικά μετά βλέπουμε Παρίσι κραυγή.

    RIP

  9. SkylinexBleedsxRed Λέει:
    π.μ.

    Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα bonehead κάτι να πω, αλλά ίσως και το Παρίσι ήταν σταδιακή να ενεργούν με αυτόν τον τρόπο στο τέλος της μνημόσυνο; Αν ληφθεί υπόψη το σύνολο των γεγονότων που δεν είναι πρόσθεση και λαμβάνοντας υπόψη την εικόνα του στο νοσοκομείο παραπάνω, ίσως κάποιος ή η οικογένεια γνωρίζει ότι είναι ακόμα ζωντανός. Και αυτό δεν το έχουν πει τα παιδιά γι 'αυτό. Ή, ίσως, νόμιζαν ότι είχε δει Michael όταν ήταν στην πραγματικότητα ένα δόλωμα. Είμαι απλά προσπαθώ να καταλάβω τα πάντα, γιατί μετά βλέποντας το μνημείο υπηρεσίας, βαθιά μέσα μου, είμαι πεπεισμένος ότι πραγματικά έχει φύγει από αυτό τον κόσμο, λόγω των Παρισίων "αντίδρασης και επίσης Jermaine της. Ωστόσο, ακόμη και στο μνημόσυνο των υπηρεσιών, τα πράγματα δεν αθροίζονται. Υποτίθεται, Υπήρχαν δύο φέρετρο της, ένα χρυσό Το είδαμε στην τηλεόραση φαινόταν πολύ μικρό και μικρό, ακόμη και για το ανάστημα του Michael 5'11 και 120LBS, και της οικογένειας που κατέχει μια "ιδιωτική" μνημείο σε 8AM. Γιατί θα έχουν 30 λεπτά για μνημόσυνο υπηρεσία Μιχαήλ, Rush του στους δρόμους του Los Angeles και ακόμα δεν έχουν την κατάλληλη ταφή σχέδιο !!??? Υπάρχει η κυκλοφορία του το πιστοποιητικό θανάτου του τώρα, όμως δεν μπορώ να σχολιάσω ότι, επειδή δεν γνωρίζουν καν τι είναι να μοιάζουν ή έχουν γράψει για αυτά. Εδώ είναι το link:
    http://www.aolcdn.com/tmz_documents/0707_mj_deceased_wm.pdf

    Είμαι στην περίφραξη τώρα βλέπουμε μετά το μνημόσυνο των υπηρεσιών, και έχω αρχίσει να ζητήσω από κάποιες ερωτήσεις για τον ίδιο και το ενδεχόμενο του να επιζεί. Απλά δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί απλά θα το Παρίσι μέχρι και μιλάς έτσι; Ήταν πάντα πολύ ήσυχη και ντροπαλή. Ακουγόταν τόσο αληθινό όμως. Ελπίζω του Μιχαήλ ακόμα εδώ είναι το ξεθώριασμα. Είμαι πολύ sickened και πληγώνει.

  10. Shikster Λέει:

    Ok Παρακολούθησα το Μνημείο. Εγώ νόμισα ότι ήταν σχεδόν πραγματικό και ήταν νεκρός. Η οικογένεια όλοι φορούσαν γυαλιά ηλίου, διότι ξέρουμε ότι Michael wasn't νεκρών .... Couldnt που δημιουργούν τα δάκρυα που απαιτούνται. Jermaine έκανε το καλύτερο για την παραγωγή δάκρυα ενώ τραγουδά το τραγούδι χαμόγελο .... Τι έκανε να προχωρήσουμε hmmmm ήταν πραγματικά την τελευταία στιγμή, όταν το σύνολο της οικογένειας ήταν επί σκηνής ... ... ρολόι Παρίσι ... ... .. shes περισσότερο την τσέπη του βιβλίου τότε το όλο θέμα ... .. τότε Janet μετατρέπει το έργο της, και να λέει κάτι ... ... .. τότε ξεχνάει σχετικά με το βιβλίο τσέπης και προσπαθεί να εξετάσει το θλιβερό Παρίσι τότε ... .. ... ... .. μιλάει το κάνει κατά μέσο όρο δουλειά προσπαθώντας να κλάψει αλλά doesn't ρίξουμε ένα δάκρυ και τότε είναι whisked μακριά από Janet. Michael αξίζει περισσότερο από τη ζωή στο θάνατο ... ... .. έχω ανεμιστήρα καθώς η Jackson 5 ... ... .... Η εύκολο να καταρρεύσει όταν θωρακισμένο από γυαλιά ηλίου όπως Marlon έκανε. Είναι όλοι θα κλαίνε το δρόμο τους προς την τράπεζα. Michael θα προχωρήσει αρκετά για να σύρει τον εαυτό του χρέους Φύγε ... ... ... .. οπαδούς του, αλλά δεν θα τον συγχωρήσω.

  11. noisehammer Λέει:

    Έχω πληροφορίες από ένα πρόσωπο το οποίο i dont θέλετε να πείτε. Ίσως MJ είναι πραγματικά ζωντανός ...!

    i dont ξέρει τι να πω ..

  12. Madason Λέει:

    Εντάξει. όπου Michaels σώματος ήταν διπλό «κλώνος" Navi όταν ήταν δήθεν νεκρός. Μπορώ να εγγυηθώ για κανέναν Navi, ή το πού είναι άγνωστη.

  13. mysticallymagestically Λέει:

    Επίσης, κάθε μεγάλη δίκτυο ασχολείται περισσότερο με τις λεπτομέρειες σχετικά με τη γέννηση των παιδιών του, τον γάμο του (ες) και οι σχέσεις, την εικαζόμενη χρήση ναρκωτικών κατά την απλή υπόθεση ότι είναι ο θάνατος! Γιατί πλημμυρίζει με όλες αυτές τις λεπτομέρειες σχετικά με τα υπάρχοντα και τα χρέη του, αντί για το πώς είναι μάλλον απίθανο ότι το 50 ετών, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που πρέπει να ελέγχονται απόλυτα υγιής απλά και μόνο μήνες πριν πέσει νεκρός χωρίς αιτία.

  14. edenmalfoy Λέει:
    μ.μ.

    Προσπάθησα μου καλύτερα να μην δείτε το PIC για τον στο ασθενοφόρο ... αλλά είναι inevitble υποθέτω. Μετά βλέπουμε αυτό όμως, νομίζω ότι φαίνεται κάπως περίεργο, φαίνεται ότι υπάρχει ένταση στο μέτωπο του ατόμου στο εν λόγω φωτογραφία. Ποια θα ήταν αδύνατη αν ήταν πράγματι σε θέση να χρειάζονται ένα σωλήνα αναπνοή ...

    Μήπως κάποιος άλλος πως είναι παράξενο το γεγονός ότι το μνημείο θα κλείσει με μια φωτογραφία με τη φράση «είμαι ζωντανός» σχετικά με αυτό;

  15. nycscenie Λέει:

    Φαίνεται πιστευτός για το Navi και μανεκέν πράγμα, αλλά πώς μπορεί να εξηγηθεί η κατανομή στο Παρίσι το μνημείο υπηρεσία; Θα μπορούσε ένα κορίτσι 11 ετών που βρίσκεται πραγματικά και να ενεργεί; Ελπίζω 2 διαβάσετε στο μέλλον τα παιδιά του τον ρόλο του στην απάτη cuz Πραγματικά, πιστεύω HES ζωντανή αλλά ίσως im μόνο που επιθυμεί πολύ σκληρά.

  16. Andrea Λέει:

    edenmalfoy, ακούω. Μου ήταν μάλλον περίεργο το γεγονός ότι το σκηνικό είπε: «Είμαι ακόμα ζωντανή ..».

    Στοιχεία; Ίσως. Ο κόσμος δεν μπορεί ποτέ να μάθω. Ήταν ένα μυστήριο, όταν ήταν "ζωντανή" και είμαι βέβαιος ότι θα παραμείνει έτσι σε «θάνατο».

  17. Andrea Λέει:
    μ.μ.

    Θεωρώ ότι είναι αστείο ότι το πιστοποιητικό αναφέρει ότι τα δάση Lawn νεκροταφείο ήταν ένα «προσωρινό» διαθέσεις του σώματος, αν και τελική ταφή είναι «εν αναμονή σε ένα άγνωστο τόπο». και ότι αυτός ήταν που ζουν στο σπίτι του γονέα, haha. Επίσης, ακόμη, προφανώς, κανείς δεν έχει υπογράψει., Σωστά;

    Ειλικρινά, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ FREAKING KNOWS ANYMORE με όλη αυτή τη δοκιμασία MJ! Ειλικρινά I WISH θάνατο φωτογραφίες θα μπορούσαν να ναι, θα το σκουός φαλκιδεύεται θάνατο φήμες, θα ήθελα ή θα βγούνε από κρύβεται και να πω PSYCH! Ακριβώς γι 'αυτό (όπως και πολλοί άλλοι) είναι δυνατό να μετριάσουν λίγο το μυαλό τους.

  18. mbc080709 Λέει:
    μ.μ.

    Είδα χθες το βράδυ το μνημείο και είναι πλέον πολύ δύσκολο να πει κανείς ότι είναι "δεν έχει πεθάνει». Όμως, τι γίνεται με αυτή την "φανταστική ιστορία", δεν θα πρέπει να είναι υπέροχο αυτό που θα συμβεί;:

    - MJ Φανταστείτε ότι είναι ήδη "έφυγε" από πολλά χρόνια, ας πούμε πολλά χρόνια (τουλάχιστον πριν από το 1993), όπως ήταν σκληρό-πιέζεται από τα μέσα ενημέρωσης, οι ανεμιστήρες, τα ΜΜΕ και ζήτησαν να χαλαρώσετε annd εύκολη ζωή. Γνωρίζαμε τις πραγματικές MJ έχει αρκετές διπλασιάζει (sosia) και είχαν συμφωνήσει με τα καλύτερα από αυτά για να λάβει τη θέση πλήρως, αλλά δεν γνωρίζουν ότι μια μέρα που βγήκε γύρω από την τεράστια προβλήματα που της έχουν (οι οφειλές για πλουσιώτατος ζωή, την κατηγορίες για παιδοφιλία του διπλού MJ - σίγουρος ότι σε αυτό το σημείο αυτό είναι αλήθεια - η ζωή του αχαλίνωτου sosia συμπληρώνεται μαζικές δόσεις των ναρκωτικών, τα φάρμακα και τα διάφορα - εν ολίγοις, ένα διπλό τότε έγινε αγύρτης). Στο σημείο αυτό η πραγματική MJ έχει επαναλαμβάνεται επαφή (μόνο από τον τόπο όπου είναι) με τον καλύτερό τους φίλους του, τους παραγωγούς και την οργάνωση των συναυλίες μόνο και μόνο για να οργανώσει μια σειρά από τρελές ημερομηνίες, ώστε να δημιουργηθεί μια μεγάλη επιστροφή. Η πραγματική MJ ήταν σκηνοθετημένα με τη βοήθεια του γιατρού Conrad Murray της διπλής δολοφονίας της (που είναι σχεδόν σαν να ήταν ήδη νεκρός για όλους που έχει συνδυαστεί με το σώμα του), ο οποίος έκανε reharsal στο Staples Center στο LA πριν από δύο εβδομάδες και ότι θα κρίνει σκόπιμο και στο βίντεο και τις φωτογραφίες είναι του, η πραγματική MJ όπως της γοητείας που θα βρείτε στη σκηνή του Λονδίνου @ O2 Arena, στις 13 Ιουλίου 2009, την πρώτη ημέρα του 50 συναυλίες (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν ακυρώνει την ημερομηνίες). Αυτό θα απαλλάξει όλες τις αμαρτίες της παιδοφιλία, ανεξέλεγκτη ζωή, κτλ ... και η ζωή ξεκινά με την τεράστια χαρά της πραγματικής MJ οπαδούς. Αυτό και μόνο θα είναι η πραγματική MJ, ο ίδιος που ήταν πάντα μέχρι λίγο πριν από τη νέα χιλιετία. Ίσως θα πληρώσει πρόστιμο για τα πάντα, αλλά φανταστείτε ότι τα χρήματα θα είναι!

    Ωστόσο, ό, τι είναι: ΠΕ MJ!

  19. SFAN Λέει:
    μ.μ.

    Θα ήθελα πάρα πολύ να είναι ζωντανός MJ becos "Πραγματικά, εκτιμώ το ταλέντο και την προσφορά του κατά τη διάρκεια αυτών των ετών και θα είναι τόσο μεγάλη αποβλήτων να έχει τον πάει πολύ νωρίς, δεν είναι σε θέση να δει την υπέροχη 3 παιδιά μεγαλώνουν και να groomed από τον ίδιο.

    Για να πραγματοποιήσει μια φάρσα θανάτου φαίνεται υπερβολικά μεγάλη κλίμακα να φανταστεί κανείς στο σημείο του. Τι θα ήταν ο κόσμος σκέφτεται γι 'αυτόν αν πραγματικά θα επιστρέψει ζωντανός. Μήπως δεν θα είναι νομικά επιβάλλονται από τη διενέργεια του θανάτου ήδη φάρσα με το πιστοποιητικό θανάτου που εκδόθηκε; Δεν υπάρχει αμφιβολία, αν πραγματικά θα επιστρέψει στη ζωή του, φίλαθλοι θα είναι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι γύρω μου, αλλά πιστεύω dun τους φίλους και τους συναδέλφους του, θα το βρείτε αστείο! Αν δεν όλους εκείνους superstars παρόντες στο μνημόσυνο που ήδη γνώριζε αυτή είναι μια φάρσα συμπεριλαμβανομένων Το Σώμα, τους οποίους έχουν παρουσίασε τον με μια ειδική έκθεση.

    Πιστεύω ότι αν πραγματικά θα ήθελα να πραγματοποιήσει αυτό το θάνατο φάρσα θα ήταν ο μόνος σκοπός της συνταξιοδοτείται στην ειρήνη, μακριά από τους παπαράτσι και φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης κατά την οποία αυτά τα χρόνια έχει καταστραφεί μέρος της καριέρας του, παρά να επιστρέψω και πάλι στο προσκήνιο πολύ περισσότερο με το θέμα για τα μέσα ενημέρωσης να εξετάζει περίπου.

    Μέσα σε όλο τον κόσμο, ιδίως σχετικά με τη βιομηχανία του θεάματος ήταν γνωστό να είναι σε θέση να αναθρέψει "Star" και επίσης να φέρει ένα "Star" με τους τόσο αληθινό και αναληθής εκθέσεις. Και δυστυχώς, Michael Jackson είναι ένα από τα ατυχή θύματα.

    RIP Michael Jackson, The Lord αγαπάει πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο και αυτός είναι ο λόγος σας είναι από την πλευρά τώρα στην ειρήνη και την άνεση. Αν και το μίσος για να χάσουμε τους αγαπημένους τους, αλλά εκείνοι που μας άφησε είναι σίγουρα σε καλύτερη θέση με το Θεό. Όλοι μας θα συναντηθούν και πάλι μία ημέρα μπροστά από την LORD! Ciao!

  20. edenmalfoy Λέει:

    Ναι, επίσης, πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο να εξηγήσει Παρίσι 'κατανομή. Δεν είναι πράγματι εκείνη. Δεν είναι Πρίγκιπας Μιχαήλ της 1 και 2. Αν MJ έχει φαλκιδεύεται το θάνατό του, αυτό δεν είναι το πραγματικό παιδιά, τα παιδιά είναι πραγματικά μαζί του. Και ό, τι ένα απλό πράγμα να κάνει? Get οργανισμό διπλασιάζεται για τρία παιδιά, που θα αντιμετωπίζει τις έπαιρνα δεν είχε γνωρίσει ποτέ μέχρι πριν από δύο μήνες. Θα υποστηρίξει τους ισχυρισμούς ότι δεν ήταν σε αυτόν τον Μάρτιο του συνέντευξη Τύπου (κάτι που για μένα, είναι πολύ σαφές ότι αυτό δεν είναι από αυτόν)? Michael παραληφθεί πόλη πριν από μήνες με την αγαπημένη των παιδιών σε έλκει ... γιατί ποτέ δεν θα αφήσει και τους ... θέσει σε οργανισμό διπλασιάζεται για τις τέσσερις από αυτές.

    Και αν σας βάζει σε σκέψεις του? Τι ένα τέλειο καπάκι στο μνημείο του να φέρουμε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το νεκρό? Έχουν την κόρη αναφιλητό μια εγκάρδια να το αντίο ο μπαμπάς. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ζωντανός και ήμουν σε δάκρυα λόγω της, ήταν σπαρακτική. Έτσι, ο διακόπτες τα παιδιά του, το διπλό και τη δική τους παρέλαση γύρω δρόμους του LA, εντελώς unmasked, πριν από δύο μήνες, πάρτε τα παιδιά σε εικόνες magazing ή 12 και στη συνέχεια να πεθάνει και το κοριτσάκι που φωτογραφήθηκε μαζί του ένα ζευγάρι μήνες πριν, προχωρά onstage και αναλύεται. Είναι τέλεια. Ο κόσμος δεν πρόκειται να το ζήτημα αυτό.

    Από την άλλη? Πόσα μέλη της οικογένειας θα πρέπει να είναι σε αυτή για να ανταλλάξουν καθορίζονται τα παιδιά του για τις απομιμήσεις; Διότι σίγουρα .. η οικογένεια θα μπορούσε να πει τα παιδιά του εκτός από το σώμα διπλασιάζει ...

    Α, και κάποιος άλλος έχει παρατηρήσει πως τώρα στο CNN αντί να λέει ο μύθος του θανάτου είναι "MJ μυστηριώδη θάνατο του»; Τουλάχιστον κάποιος λέει κάτι το τέλος του ιχθυελαίου κάπου.

    Ίσως είναι απλώς ευσεβείς πόθοι ... Απλά δεν θέλουν αυτό να είναι αλήθεια, φαίνεται να είναι πολύ φρικτή αλήθεια.

  21. oldgregg Λέει:
    π.μ.

    Θα ήθελα πολύ MJ για το θάνατο του να είναι μια φάρσα, αλλά εγώ θα αποθεματικό απόφαση. Μπορώ να καταλάβω γιατί το είδος που θα θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο, αφού όλα ήταν λεία από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα επόμενα μέρος του χρόνου. Νόμιζα Marlon έπληξε το καρφί στο κεφάλι με όσα είπε, ο οποίος είπε σχετικά με την σάλτσα μέχρι να μεταβεί στο δισκάδικο, δεν είναι μόνο ένας από εμάς θα μπορούσε να φανταστεί μια ζωή που-όπως ο didn't έχουν πραγματικά μια ζωή.

    Πιστεύω ότι για τη θλιβερή, καθώς και για το τι έχει μέσα, και για το ότι μπορώ να καταλάβω πλήρως αν έχει αποφασίσει να ψεύτικο το δικό του θανάτου (κόλαση θα ήθελα να δελεαστούν HES μετά τι έπρεπε να ανέχονται!)

    Αλλά όσον αφορά την Navi ηθοποιός την πλευρά των πραγμάτων, φοβούνται im Navi εμφανίστηκε για πρωινό BBC την Παρασκευή το πρωί 8.oo GMT μιλώντας για το θάνατο του Μιχαήλ, και για το πώς ήταν ένα δόλωμα για MJ για λίγο πριν από λίγα χρόνια. Γι 'αυτό και έχουν couldnt Navi, αλλά βέβαιος ως κόλαση θα μπορούσε να ήταν κάποιος άλλος. 'Εκλαιγα ορίζονται τα μάτια μου χθες το βράδυ στο μνημείο-ειδικά όταν το κοριτσάκι σηκώθηκε, εντελώς ότι έσπασε την καρδιά μου.

  22. bghoppy Λέει:
    π.μ.

    Γιατί το Παρίσι κλάμα αντηχώ πραγματικά με τόσα πολλά; Δεν υπήρξαν πραγματικές δάκρυ από τα μάτια της, είναι η ιδανική τερματισμό, και όλοι είναι ή ήταν ή ήξερε παιδί αστέρια. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ξεκίνησαν από τις biz, όπως δείχνουν τα παιδιά, και παρά τις "ενοχλήσεις και πόνο" σκύλα όλοι περίπου από την "απώλεια της παιδικής ηλικίας", όλοι είναι πρόθυμοι ακόμη και την ενθάρρυνση για την αποστολή αυτών των αμνών σε λίγο τα φώτα της, ακόμη πιο αηδώς χρησιμοποιώντας τους πατέρες θάνατο ως την εμφάνισή τους.
    Fake είναι εύκολο κλάμα ως κόλαση από τον τρόπο, ακριβώς ζητούν από κάθε κίνηση με μια γυναίκα αστυνομικός ταχύτερη.
    Έχω μια ερώτηση για ιατρικούς και / ή νομικό παιδιά. Μήπως είναι φυσιολογικό για ένα θάνατο CERT. να πούμε "Δεν Informational μόνο έγκυρο έγγραφο για σημεία αναγνώρισης." γράμματα σε κόκκινο φόντο;

  23. elde Λέει:
    π.μ.

    Έχω 2 VIP εισιτήρια για ό, τι συνήθως η δεύτερη συναυλία στην O2 και η οποία είχε αναβληθεί έως τον Μάρτιο του και έλαβε το μήνυμα ότι αυτά τα εισιτήρια που έχουν επιστραφεί ή parially διαπραγμάτευσης για ένα μνημείο εισιτήριο? Πιστεύω ότι σημαίνει ότι υπάρχει ένα είδος ελέγχου πρόκειται για βλάβη ... Από την άλλη πλευρά, μόλις ακούσει ότι αυτά τα 3D μνημόσυνο εισιτήρια είχαν σχεδιαστεί από τον Michael ο ίδιος!!;;

  24. bghoppy Λέει:
    π.μ.

    Κοίταξα μέχρι την επικύρωση της θανατικής cert: Γενικές Πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία Καλιφόρνια πιστοποιητικά θανάτου
    Αποτελεσματική την 1η Ιουλίου 2003, υπάρχουν δύο είδη επικυρωμένα αντίγραφα της γέννησης και του θανάτου αρχεία:

    Επικυρωμένο αντίγραφο: Αυτή είναι μια τακτική επικυρωμένο αντίγραφο ίδιες με αυτές που έχουν εκδοθεί πριν από την 1η Ιουλίου 2003. Αυτά θα μπορούν να χορηγούνται μόνο σε εξουσιοδοτημένους ιδιώτες, όπως ορίζεται από την Ασφάλεια και την Υγεία κώδικα 103526 (βλ. πίνακα παρακάτω). Επικυρωμένο αντίγραφο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει την ταυτότητα του ατόμου που αναφέρεται στο πιστοποιητικό.

    Πιστοποιημένα Informational Αντιγρ: Αυτό είναι και ένα επικυρωμένο αντίγραφο τακτική, αλλά αυτό θα έχει μια επιγραφή σε όλη την αντιμετωπίζουν με τη δήλωση "INFORMATIONAL, δεν είναι έγκυρο ΠΡΑΞΗΣ ESTABLISH ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ." Επικυρωμένο Αντίγραφο Informational δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται για την ταυτότητα. Τα άτομα που δεν δικαιούνται να λαμβάνουν επικυρωμένο αντίγραφο μπορεί να λάβει Πιστοποιημένο Informational Αντιγρ.
    εξετάζοντας το θέμα έμαθα στην Καλιφόρνια εδώ είναι επίσης ένα έγγραφο που ονομάζεται "Απόδειξη Επιστολή του Θανάτου.
    Θέλω να δω το έγγραφο αυτό και αυτοψία pic πριν μπορούν να βάλουν μυαλό μου άνετα.
    Να θυμάστε αυτό είναι showbiz, παιδιά.
    Και το πιο πολύ το σκέφτομαι, αν δεν υπάρχει εκεί έξω μια επιχείρηση που βοηθά τους ανθρώπους πλούσια ψεύτικο τους δικούς τους νεκρούς, ή να διευκολυνθεί η πλήρης αλλαγή της ταυτότητας, Πάω να ξεκινήσει μία εαυτό μου. Προφανώς υπάρχει ζήτηση.

  25. feyaya Λέει:
    π.μ.

    Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το δήθεν "θάνατο φάρσα ημερολόγιο" βρήκα εδώ. εκπληκτική, για να πούμε το λιγότερο! αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι συνθετικά. Πώς σου φαίνεται;;;
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

  26. Bee Λέει:
    π.μ.

    Ενδιαφέρον site! Είδα ολόκληρο το μνημείο μεταφέρθηκε χθες και σε δάκρυα σε πολλά σημεία. Όμως, δύο πράγματα ξεχωρίζουν έκανε για μένα ως λίγο περίεργο:
    1) Το ευαγγέλιο τραγούδι, κατά την έναρξη, "Σύντομα, πολύ σύντομα, θα δούμε τον βασιλιά ... .." Τώρα, που θα μπορούσε να ήταν απλά ένα τυχαίο Ευαγγέλιο και ένα αγαπημένο τραγούδι.
    2) Τα παιδιά: Βεβαίως, θα είχε πάρει μια εβδομάδα για να λυπούμαι, αλλά δεν είδα κανένα σημείο από αυτά που έχουν κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας Εκλαιγα μία φορά! Θα φαινόταν πολύ laissez-faire, ναι, ίσως να γνώριζε ότι είχε να δει τον πατέρα τους και πάλι σύντομα;
    Επίσης, το Παρίσι, στο τέλος (νομιμοποιούσε την καρδιά!) Την ομιλία του έμοιαζε λίγο πολύ δύσκαμπτος, και όταν η ίδια "Εκλαιγα 'αυτή μετατράπηκε πολύ γρήγορα μακριά για να τη θεία Janet. Κατά το χρόνο, που ήμουν μακριά από όλα τα προηγούμενα τραγούδια και αφιερώματα και τα συναισθήματα, αλλά αργότερα, κατά την εξέταση του βίντεο, κατά την άποψή του σαν rehearsed ομιλία.
    Δεν θα φταίει Michael μία λίγο, αν ήταν σε θέση να σύρει σε αυτή, και να μπορούν να ζουν ειρηνικά και με τα παιδιά του που βρίσκεται πλησιέστερα στα ανοικτά συμμάχους σε ένα νησί κάπου.
    Με όλες τις νέες τεχνολογίες που υπάρχει ότι δεν υπήρχε κατά τη στιγμή του θανάτου του Elvis, αναρωτιέμαι αν θα είναι πιο εύκολο να παρακολουθείτε τον κάτω μία μέρα;

  27. mysticallymagestically Λέει:

    Συμφωνώ με όλες σας τις δηλώσεις Andrea. Όλοι μας είμαστε ακόμη σε αναμονή για την τοξικολογία έκθεση αποτελεσμάτων, έτσι; Αυτό Πρέπει να πω κάτι. Και φυσικά, το γεγονός ότι η προσωρινή "θάβονται" στο Forest Lawn, ή είναι; Θέλω να πω, καλούδια ... γιατί αυτό είναι τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, λαμβάνοντας όλα αν απλώς πέθανε από φυσικά αίτια όπως η καρδιακή ανακοπή, Χμμ; Billy Mays θάφτηκε μέσα σε λίγες μέρες, Farrah Fawcett ήταν θαμμένο μέσα σε λίγες μέρες, αυτό είναι το ζήτημα με τον Michael?

  28. Andrea Λέει:
    π.μ.

    Όπως επίσης θεωρώ πολύ περίεργο το γεγονός ότι μετά το "μνημόσυνο" NOBODY είδε κανείς λάβει το φέρετρο από το Staples Center ή σε νεκροφόρα ή τίποτα. Και η οικογένεια πήγε στο ξενοδοχείο για γεύμα μετά; Πλάκα μου κάνεις;! Hahahaha. Αυτό είναι το πιο funniest περίπτωση που έχω δει, και το λέω σε περίπτωση που το σύνολο της θανατικής MJ απάτη. Τώρα που δεν γνωρίζουν καν πού θα ας είμαστε φτωχοί Michael να «θάβονται». HMM, HERE'S A THOUGHT. Ίσως πουθενά, γιατί δεν είναι νεκρός. Sheesh.

  29. ζηλωτής Λέει:
    π.μ.

    Στο μνημόσυνο Υπηρεσίας, το βρήκα ενδιαφέρον το γεγονός ότι MJs αδελφός Marlon Jackson περιλαμβάνεται μια ιστορία για MJ φορώντας disguises στην ομιλία του. Marlon πει κάτι για την MJ ήταν ντυμένος σαν ένα παλιό δυσάρεστο αναζητούν τον άνθρωπο σε ένα κατάστημα και ο ίδιος και αναγνωρίζεται MJ με εξέπληξε το γεγονός ότι Marlon αναγνωρίζονται σε αυτόν που αποθηκεύουν. Marlon δώσει έμφαση στο γεγονός ότι μπορεί πάντοτε να αναγνωρίσει τον αδελφό δεν σημασία τι. Φαινόταν σαν Marlon γνώριζε MJ παρακολουθούσε τη δική του υπηρεσία μνημείο από κάπου τόσο Marlon αποστολή ήταν να απευθύνονται στο msg mj αφήσουμε τον γνωρίζουμε ότι γνώριζε ότι το πρόσωπο που είχε πεθάνει δεν MJ. Επίσης, αμφισβήτησε το γεγονός εάν Marlon Jackson ήταν πράγματι κλάμα. Από τότε που φορούσε γυαλιά ηλίου στο κτίριο, δεν θα μπορούσα να πω. Ωστόσο, παρατήρησα ότι όταν ήταν έχοντας το κλάμα frenzies, δεν καταργήσετε μια φορά τα γυαλιά ηλίου για να σκουπίσετε την δάκρυα μακριά. Πιστεύω ότι ήταν πράγματι Κλητήρας κλάμα και το γεγονός ότι απομακρύνεται ο snnglasses για να σκουπίσετε μακριά δάκρυα. Πιστεύω Marlon Jackson είναι / ήταν ηθοποιός και στο παρελθόν έτσι θα μπορούσε να γίνει εύκολα θέση για μια πράξη. Επίσης, είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι βρέθηκε λίγο paris jackson δεν έδειξε συναισθήματα σε ολόκληρη την υπηρεσία μέχρι το τέλος. Θα έπαιζε με μια κούκλα MJ όλη την υπηρεσία και στη σκηνή, μέχρι κα Janet είπε κάτι. Στη συνέχεια, λίγο paris έδωσε την αποχαιρετιστήρια και άρχισε να κλαίει, αλλά το πρόσωπό της δεν φαίνεται να εξετάσουμε εκπλυθεί σαν ασπίδα της Μπρουκ όταν Εκλαιγα. Είδα δάκρυα δεν paris για λίγο το πρόσωπο, που γρήγορα έκρυψε το πρόσωπό της. Ι άρχισε, για πρώτη φορά να αναρωτηθώ MJs ήταν ψεύτικο θάνατο όταν ο αδερφός του, Jermaine Jackson, έδωσε η συνέντευξη τύπου στο UCLA νοσοκομείο. Μίλησε στην κάμερα και είπε Μάιος Αλλάχ να είναι μαζί σας πάντοτε Michael. Φαινόταν σαν να γνώριζε MJ παρακολουθούσε το συμβάν κάπου reclusive σε τόπο και ότι ήταν απλώς MJ δίνοντας τις καλύτερες ευχές του σε μια νέα ζωή. IDK ίσως ότι μόλις jermaine της φύσης, αλλά βρήκα ότι είναι λίγο αμφισβητούμενο. Όταν Janet Jackson εμφανίστηκε στο BET βραβεία. Είπα στον εαυτό μου, "wow, Janet Jackson είναι μια εξαιρετική ισχυρή γυναίκα ή για μια πολύ καλή" ηθοποιός "Λαμβάνοντας υπόψη ότι Janet έχει ενεργεί δεδομένου ότι όπως και η τρυφερή ηλικία των 12, σε περίπτωση θανάτου MJ είναι πράγματι ένα ψεύτικο κα Janet σίγουρα θα μπορούσε να τραβάτε ότι οι επιδόσεις off. Είπε ότι η οικογένειά της "εκλέγεται" της ομιλίας στις BET βραβεία. Αναρωτήθηκα γιατί θα αναδεικνύουν το babygirl να μιλήσουν και δεν jermaine αφού του ήταν η φωνή της οικογένειας. Ίσως το γεγονός ότι θα έπρεπε να φαίνεται πιο αληθοφανής και να επιτύχει ότι χρειαζόταν μια ηθοποιός. Λαμβάνοντας υπόψη MJs οικονομικά προβλήματα, που εκκρεμούν αγωγές, και αμαύρωσαν την εικόνα, faking δική του θανάτου δεν είναι σε πολύ fetched. Σε μία συνέντευξη που είπε ότι δεν ήθελε να περιοδεία, που μισούσε, για αυτό έχω και εγώ γιατί ζητάμε είναι τουριστικά και πάλι από τότε που το 'αυτό είναι ότι στο συνέδριο o2 σκηνή. Δεν είμαι καμία ισχυρίζεται ότι δεν εικασίες MJ φαλκιδεύεται τον θάνατό του. Μάλλον, είμαι απλώς ανταλλαγή μου παρατηρήσεις. Αν όντως MJ φαλκιδεύεται το θάνατό του, ελπίζω ότι βρίσκει την ειρήνη που του έχει την αναζήτηση. Μάιος Αλλάχ να είναι πάντα μαζί σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αδελφός Μιχαήλ.

  30. jaydogg Λέει:
    π.μ.

    Μήπως κάποιος δεν παρατηρήσετε ότι όταν ήταν κλάμα Παρίσι (ή ενεργεί) ότι δεν υπήρχαν δάκρυα στα μάτια; Εντάξει, πέρα από το ότι, αν όλα αυτά είναι μια μεγάλη φάρσα από ελπίζω ότι ποτέ δεν βγαίνει ή ήταν όλα σε φλέβα. Δεν νομίζετε ότι Michael για μία φορά στη ζωή του αξίζει ένα διάλειμμα από όλα αυτά; Αφήστε τον να χαλαρώσει και να απολαύσει τη ζωή του για μια φορά, αν είναι ακόμα ζωντανός. Και αν αυτός δεν είναι παρά ο Θεός ευλογεί τον ίδιο και το μόνο που είχε να συσκευασμένα με όλη του τη ζωή. ΠΕΕ ή LIP

  31. nycscenie Λέει:
    π.μ.

    @ edenmalfoy μπορώ να πιστεύουν ότι τα παιδιά maayybbe / paris ενεργούσε αλλά σώμα διπλασιάζει για παιδιά; I dont νομίζω. Αν εξετάσουμε μια pic vids από αυτούς και από όταν ήταν μικρή θα εξετάσει την ακριβή ίδιο τρόπο τώρα. Princes μαλλιά έχεις πιο σκοτεινή αλλά paris φαίνεται ακριβώς το ίδιο.

  32. feyaya Λέει:
    π.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ. Υπήρξε μόνο εικασίες σχετικά με το πού ο "οργανισμός" θα είναι θαμμένη. Ποτέ δεν έχω ακούσει για έναν οργανισμό που διαμένουν άταφος για αυτό το διάστημα.

    um, κάνει κάποιος βρει τον πρώτο άνθρωπο να τραγουδάει "θα είναι ο κόσμος" στο μνημείο λίγο περίεργο;; κάποιος είπε ότι θα μπορούσε να michael, αλλά κοιτάζοντας τα χέρια του, φαίνεται δύσκολο να δούμε ότι το φυσικό μακιγιάζ. τι όλοι οι άλλοι σκέφτονται αυτόν τον άνθρωπο;

    άλλο πράγμα. Michael αν είναι όντως ζωντανή, το μνημείο φαίνεται πως ήταν swarming με μηνύματα που απευθύνονται στο υποσυνείδητο. δηλαδή το "είμαι ζωντανός" δήλωση μετά το τέλος, "Μιχαήλ Σ 'αγαπάμε περισσότερο, τώρα μαζί μας." κατά την έναρξη της τελευταίας απόδοσης, η υπερβολική χρήση του ενεστώτα, όταν αναφέρεται σε αυτόν. Διάβασα ένα άρθρο νωρίτερα όταν προσπαθείτε να μάθετε περισσότερα για uri Geller. θα έλεγα ότι michael είχε συμφωνήσει να εργαστεί μαζί του για να προσθέσετε επηρεάζοντας θετικά messges να απευθύνονται τα τραγούδια του. αν αυτό είναι αλήθεια, και αυτό είναι όλα μια φάρσα, γιατί δεν θα michael uri συνεργαστούν και πάλι για να προσθέσετε λίγο messges κρυμμένα σε όλη την μνημόσυνο;;

  33. Andrea Λέει:
    π.μ.

    @ Nycscenie - Ι δεύτερο ότι έννοια. Είναι σαφές ότι τα παιδιά. Ωστόσο, εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι σε ολόκληρο το πράγμα.

  34. Andrea Λέει:
    π.μ.

    Επίσης, σκέφτηκα ότι προτίθεστε να είναι κατάλληλη για μένα να αναφέρω ότι σε μια συνέντευξη που είδα χθες το βράδυ για την παράσταση «έξτρα» η κυρία ήταν η συνέντευξη με ένα από τα μεγαλύτερα της MJ ιατρών και φίλος - Ειλικρινά ξεχνάμε το όνομά του, αλλά εγώ δεν πρόκειται ποτέ να ξεχνάμε τι είπε ο ρεπόρτερ. He said that once Michael Jackson even told him that he knew he'd be on top again if he 'died' and that one day they were having dinner together and he brought him into another room and Michael told him that should anything happen to him, to make sure he (the doctor) teaches the kids the ways of Jehovah's witness or whatever, and to make sure his mother gets the children.

    HMMMMMMMMM. Suspicious huh? But I can't really trust anything anyone says now in light of his 'death'. People keep springing up from everywhere these past few weeks to say things about MJ that they should have said a long time ago. Just raises more and more suspicion for me.

  35. SkylinexBleedsxRed Says:

    They should do a DNA test on every kid because Debbie Rowe even said she carried the two oldest kids, But it wasn't Michael's sperm. So obviously how can they be his biological kids? Σκέψου το. Γελάω δυνατά. The youngest of the kids, I don't know about, As does anyone because no mother's background. He is a mystery child. All I know is that these kids do not have that black people hair. They have fine, White people hair. It just makes no sense! If these kids were mixed, It would show with at least some black people hair!

  36. SkylinexBleedsxRed Says:

    Please, Someone send me a link to the picture of Michael with the words, I'm Alive on it. I watched the memorial, But I must have missed that picture.
    About that diary, Okay, THAT was really weird. I wonder how credible a source that Derek is though?? It would be amazing if he came back and did a tour like the Derek site said. I'm glad that I'm not the only one who thinks that the memorial was entirely staged. Good points being pointed out by everyone here. It makes total sense!

  37. dirtydiana Says:

    Is it me or does Michael's oldest son and one of the Jackson's brothers appear to be laughing after Paris's questionable reaction? The same Jackson brother appeared to be laughing earlier also. This whole situation just gets weirder and weirder. Notice how Reebe Jackson walks over to MJ's eldest before Paris speaks as if to make sure the kids don't slip up. It all looked staged to me. And notice how not one Jackson has a tear rolling down their cheeks. I know that everyone takes death differently but come on, I still cried more, even with all my suspisions.

  38. dirtydiana Says:

    Maybe the Jackson brother isn't laughing and is crying the more I look at the video but MJ's son does appear to be smirking.

  39. monij Says:

    To OLDGREGG, one of the readers [Tis_Ruthy] posted an interesting link to an article in relation to MJ's March conference in London [You may like to read this newspaper report from March this year…..http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1159645/Trembling-gaunt-100million-debt-Michael-Jackson-makes-final-entrance.html…read the last section….seems otthers noticed the difference in Michael's face…hmmmm]. In this article, it is mentioned that Navi was in the audience at the time of the conference, could this have been a decoy too, so that people do not go thinking that the person on stage is not the real MJ?

  40. SkylinexBleedsxRed Says:

    feyaya: That man at the beginning to sing We Are The World. That can't be Michael. It looks nothing like him. I know when Michael played the mayor in Ghosts, I could easily recognize him. Michael has distinct eyes that I would know anywhere. The guy at the memorial doesn't add up to Michael. IF it is him, Wow, Okay, Fooled me.

  41. ly9512 Says:

    Okay – weird. When I first saw that picture of him in the ambulance I thought his face looked so swollen. Especially from his nose to his mouth. Like its so much bigger than MJ's face. Some people said it could've been because of the drugs but they weren't 100% sure!

    I completely agree that not everything adds up from this story. Everything is just kind of a mystery! I can't wait until everything unfolds.

  42. Yes555 Says:

    IF michael is indeed alive, the memorial seemed to have been swarming with subliminal messages. ie the “i am alive” statement at the end, “michael we love you more, now join us.”

    “I am alive, and I am here forever?” They're lyrics from a Michael Jackson song he sung with Paul McCartney called “The Man”

    http://www.youtube.com/watch?v=rXgim4YXLXk&feature=related

    LYRICS:

    There's a man
    Who plays the game of life so well
    Ooh, there's such a man
    His thoughts you can never tell, ooh
    And it's just the way he
    Thought it would be
    'cause the day has come
    For him to be free
    I'm alive and I'm here forever

    This is the man
    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    There's a man
    Everybody thought they knew
    Ooh, there's such a man
    He's not like me and you, ooh

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man

    And it's just the way she
    Thought it would be
    As he says, something has
    Happened to me
    Then he laughs, he kicks
    And rolls up his sleeves
    I'm alive and I'm here forever
    This is the man
    (this is the man)
    Ooh yeah
    (ooh, yeah)
    This is the man
    (this is the man)
    This is the man

  43. SFAN Says:

    A person who really planned to hoax their death will not allow themselves to reappear in the public ever again with the same identity so fans out there can drop their hopes of MJ suddenly popped out from no where with a surprise and staged a comeback concert, he is not stupid, so it is as good as MJ is already dead! His ultimate aim is to have peace and privacy.

    If MJ is really dead, he could be feeling really sad now because while he was alive, people chose to believe the bad things about him and when he died, people still chose to believe that he actually staged a death hoax, he may be asking 'Why nobody just believed me just for once!”

    Deep in my heart, I hope he is really not dead but out there somewhere having his peace finally and live to ripe old age because he deserves it. If he is really dead, I hope everyone can just respect this truth and give comfort to his loved ones that he had left behind because they are the ones that are suffering in pain right now.

    God bless u MJ, no matter where u are now because I know you are in a better place rite now!

  44. curious_george Says:

    Glad I'm not the only one who is wondering if this is all a hoax. And for the record, I was never a huge fan of MJ so it's not like I'm just having trouble accepting his death.

    I found the speech by daughter Paris to be extremely fake and stiff; rehearsed. For all of the noise she made, not a tear. While Marlon was giving his speech, she was fiddling with her little hand-bag a lot; and twice Janet turned to her and said something at which point she finally strung the purse strap over her shoulder and then in a really 'fake' sort of way, leaned on Janet. It was as if Janet told her “lean on me, try to look sad.”

    Also, it was bizarre the the Jackson brothers all wore dark shades. Something you might expect at a MIB Convention but not a memorial. At times they appeared to have the facial expression of someone 'choking up' but never a tear to be seen rolling down their face. When you're that choked up, tears can't help but fall – duh. And when Marlon started with his speech, his voice was all shaky and cracking up…but again, not a tear to be shed. I call BS.

    as for the pic of MJ in the ambulance; as someone in the healthcare profession for many years, who's actually DONE CPR, the hand placement of the paramedic is way off. It appears the palm of that hand is on the upper chest, just below MJ's left shoulder; definitely not the correct hand placement for doing chest compressions.

    I listened, last week, to the 911 call and something seemed off with that call. The dispatcher sounded very aloof, he asked strange, irrelevant questions but didn't seem to ask the questions you'd expect one to ask. The caller was overly polite; ended every sentence with “sir.” Do you really think that if you're in the presence of a non-responsive celebrity, one in which a doctor is there performing CPR and it's obviously not helping, is going to be so polite? So calm? And then there's the whole issue of the caller admitting that the doctor present was doing CPR on the bed. WTF? To me that was a screw-up. Even people with a basic CPR course know that you can't deliver effective chest compressions on a soft, cushiony surface; you gotta get the person onto a hard flat surface, down on the floor if necessary. A doctor would have known this for crying out loud, particularly one who would be frantically trying to save someone like MJ.

    I found it strange at the end of this call, when the caller advised that a doctor was there w/ MJ, and that MJ was 'cold' (implying it was too late), that the dispatcher then just said something to the effect of “okay, well they should there right away”….I would think a real dispatcher would not be so quick to determine “it's too late”……and at the end of that call, the dispatcher tells him “if you need anything else, call us.” WTF? What a strange thing to say. And I thought that EMS dispatchers were to stay on the line until it was confirmed that paramedics/EMS HAD arrived.

    Oh, and I thought Brooke Shields' speech was a little fake, too. There were times that she was choking up a lot…..but amazing, no tears….eyes didn't even become glassy or watery.

    Lastly, I think it's bizarre that the family would have brought the 3 children up on stage like that. I thought these kids were very sheltered and protected from the media…….now suddenly they're on stage for all the world to see? How inappropriate on the family's part for deciding to allow this……….but then again, if MJ isn't really DEAD, it's not such an inappropriate thing to do because it's merely part of the 'act.'

    Oh……and the oldest boy didn't seem the least bit upset, either. If these kids were as close to MJ as it's been reported, don't you think they'd have been crying? red swollen eyes? I mean, you can't stop a kid from crying.

    I call total BS.

  45. Goldie Says:

    i love this website

    i belive michael is alive and in a better place alone with his kids <3

  46. Sosh Λέει:

    About Michaels Kids: Isn't it possible the kids at the memorial tuesday, arent'his kids? It was only recently that Prince and Paris are seen unmasked. It could have been Michaels Imposter with just a few kids hanging around to show the public their faces. This way they can be easily staged. Or was it just a coincidence this happenend only some weeks ago?

  47. MyBelovedMJ Λέει:

    About the whole “Children” thing. To be hornets, i think that the children know`s that ther father is in fact still alive, i think they saw him at the hospital, to say “goodbye” for now, and Daddy will see you soon. If Michael faked his own death, i am pretty sure that he would reveal himself, at one of the concerts, but that would also be the last time that he would ever perform again. All that crap with Michael beeing on drugs, and skinny and all that shit, my god, i have never in my entire life heard so much BS as that. If you look at teh rehearsel videos, you can see that Michael is in Great shape, and Danceing and sining like he always have done. I`m pretty sure that it infact was him on the rehearsels, between the sings, Michael is talking, and that IS his voice for sure. I love his voice, so that would not be so esaly forgotten. And in some of the reherasel videos, Think it is Billie Jean, Michael goes upclose to the Camara, you can see his entire face. And let me just say. NO FAKE THERE. But what concerns me most, is that he was in such great shape, as he was, and then duddnly he “drops” dead. NOWAY. I don`t believe that, I think he is alive. I will believe he is dead the day i get to see his body. I have a feeling that we would get us a surprise at the Concert the 29th of August. Απλά μια σκέψη.

  48. alive Says:

    Did anyone hear what Latoya said to the fans at the Nokia? She said Michael Is Watching and he Sees all of you and he Loves you all so much. She would be the one to let something slip. If she meant he was watching from heaven or up above then why didn't she say that? It doesn't feel right and your gut feeling is usually the right one. Anyone else think this was strange?

  49. Andrea Says:

    @ alive – no, I didn't see that speech, but LOL at Latoya. IF ANYONE could mess this hoax up it'd be her.

    I do find that strange, though.

  50. feyaya Says:

    that's hilarious about latoya. it would probably explain why she wasn't “elected” to speak about michael's death at the BET awards. about michael's physical condition: how ignorant is the media when they say he was skinny and all that crap?! michael has ALWAYS been skinny. ever since he was a little boy, he's been thin. they act like he was once a macho man, now he's bones with skin wrapped around them. get real!

  51. MariannaB Says:

    There is one thing that puts a full stop to “Michael intended to get away from all the pressure, heal the debts and thus planned and executed the fake”.
    Michael would NEVER intentionally have left alone his children. Certainly not to the any possible influence of his father.

    Michael loved to play with the media that had treated him so badly. But nor for the price of his children.

    If the tragedy was a fake put to scene then the origin is to seek in the greedy entourage.

    Michael was sold from the very beginning of his life – so were his brothers and sisters. None of them experienced a normal life.

    Now it's the turn on Paris, Prince and Blanket – and THIS, Michael would never haved allowed. Paris was sold at Stapels and Janet took her back like “well done”.

    Not one of Michael's closest friends was seen or heard in public except giving a “I don't participate in this”.

    To me, two possibilities: the whole thing is initiated by the entourage to the monetary wellfare of all involved.
    Or it happened as an unintential chain of unforeseen complications with the “in first place not-wanted” death of Michael.

    Real tragedies are written by life in a more uncomprehensible way than we can imagine. My brother had a stroke at age 41 and is ever since 100% handicapped. My sister-in-law works in a hospital. My brother was not seen by a PhD for 5 hours. And? She failed to help, that's all.

    I agree to the fake at the conference, I agree to the questionmarks with the ambulance, photo in the ambulance, uncomprehensive details of the last 2 weeks. I agree to the selling idea behind Staples and the play around with media for creating another mystery which sells well.

    But Michael would never have given up his children.

    RIP Michael – I just hope they bury you soon and do not sell your bones as well as your voice and gifts before.

    My daughter has become fond of you at age 7 and she answered immediately: oh no, Michael is dead. He loved his children.

    All our love and gratefulness keep accompaniing you whereever you are.

  52. JC.LOVES.MJ Λέει:

    The pic of him in the ambulance doesnt prove anything. I love MJ wid all my heartt and i believe that he very capable of faking his death, hes known as the guy who had many disguises. You know wats weird, how marlon spoke of how MJ was in diguise in a CD storee, is it just me or does any one else think that hes tryna send out a message that MJ is capable of disguising himself? As for the decoy, has anyoen seen Navi anywhere? like has he even commented on the deathh ? Its a tad weird how no ones heard from him, and the pic of MJ in the ambulance, he has the money and the mind to pull it off, its people like us who are able to question, I for one believe that he is alive. I just hope hes okay tho.

  53. Sosh Λέει:

    @MyBelovedMJ:

    How can Michael reaper at a concert 29th of august if these concerts will be canceled. Without Michael there is no use in having a this is it concert.

  54. JC.LOVES.MJ Λέει:

    Sosh: theyre not cancelling the concerts, they sed something about it being like a tribute thingg. right ?

  55. Sosh Λέει:

    Thats right, I've read in another topic and annother post by MyBelovedMJ that there are plans to have a concert at his birthday, 29 of august.

    Last week I heard that if the concerts go on like tribute concerts, they will be held in the LA Staples Center and not in the O2 Arena. Can anyone confirm this.

  56. Goldie Says:

    if michael is faking his death he´s not going to be in public ever again he is going to hide..

  57. Dweeby Guy Says:

    @JC.LOVES.MJ
    short after MJ's death, Navi was on a morning talk show talking about MJ's death and also BBC did a segment on him where he talks about how devasted he was when finding out.

    http://www.youtube.com/watch?v=HhoohFP2anM

    http://www.youtube.com/watch?v=1PugUvUHpRU

  58. edenmalfoy Says:

    @MyBelovedMJ

    Where did you see this footage of the rehearsal with all that extra stuff? All I've seen is the minute and a half of They Don't Really Care About Us…

    I would love a link to see the extra parts you were talking about.

  59. MyBelovedMJ Λέει:

    You look it up at youtube. Just type, Michael jackson Performence 2009, and they will all appear. I must admit, that mabye you will laugh in some of them, they are pretty funny . And listen to Michael`s wonderful voice. Then you will never forget it

  60. Samantha Λέει:

    It's simple, the day i heard he was dad, i broke down into tears, i was almost going to commit suicide, i love mj. But another side of me was saying that his Alive, and its easy to beleive because michael only wanted to escape, He didnt like touring, and he owed to much money so he probably faked this. And his family knows and is going along with it, if you watch Paris theres no tears.. And none of them look really that upset, Like imagine if your brother died? you'd be in tears or if you're trying to hold back. But i dont know its what i think, i reckon his just hiding somewhere and wont reveal because 12 people commited suicide and if he reveals his not dead the world will be angry. But dead or alive, your alive in my heart, and i love you so much michael, forever i adore you and i hope your alive away from ur troubles. But wether or gone or still out there somewhere i love you michael, live in peace or rest in peace.
    xxxxxxxxxxx

  61. supermom75 Λέει:

    @mariana_b i knew mike for a long time and his kids were his most loved possesion but he would leave them in the care of his mother knowing they are safe also diana ross has said she made a promise to mike not to let debbie rowe near his kids so he has them protected by ppl he loves in his life if he said his good byes in the hospital and told his kids he loves them and will be back his kids are very trong and i know this and they will listen to daddy and they will wait till the time is right to be together again everything is falling in place to the will so far and debbie rowe who once said i want my kids now asks for a delay do you not think that is fishy she wants time to think about weather she wants her kids hmmmm so who told her what is really goin on and who is paying her she already took 8.4 mil on her kids and signed her right away i think michael knows what he is doing love you mikey

  62. JC.LOVES.MJ Λέει:

    thanks dweeby guy.
    there isnt any thing to prove that is the real MJ in the ambulance, he had impersonators all over the world, who knows.
    This is the only site keepin me sane.
    But just a word to all those people who want to commit over his death, think about it, he would never want anybody to take their lives away over him.
    :)

  63. MariannaB Says:

    The kids seemed to be set under drugs. Paris has been acting like a trained poodle in a circus to deliver what the world was waiting for (or what the family intended to deliver in their performance). And gee what a circus indeed.
    Now it's a romanian who got paid to die on behalf of MJ. And Romania is home of vampire castle and vampires are representing the non-dead and MJ wanted eternal live… lol… what a morass of absurdities and short thinking. If you ask me, the spider in my room played the main part in the story.

    It's so ridiculous to read the hundreds of “revealed truths”.

    There's only one thing for sure: there are immense monetary interests involved.
    And as we learned from the prof. financers: money does not know neither shame nor borders.

    Let Michael rest in peace – the whole plot and digging after it is too much of a shame and disgusting.

    What is YOUR personal interest in digging after MJ? What is YOUR personal greed or hunger?
    Isn't it time to care for the LIVING close to you and do something about YOUR life?

    Turn to the one in the mirror.

    Michael knew what he did and if he didn't, he's responsible for his life anyway.
    He deserves like anybody else to be left alone in peace.

  64. MyBelovedMJ Λέει:

    Michael would never have people to take their own lives, because he “died”. And in my opinion, those people who did that, Im sure they loved Michael, but if they really did love him, they would have been living on. FOR HIM. That is what he would have wanted

  65. bghoppy Λέει:

    marianna, liitle hypocritical are you? You found this sight yourself, you felt deserving of adding your own opinion, and just because there are outlandish ideas like the romanian and that he died in '84 (I wish they were not), doesn't mean we all believe those parts or even include them in our analysis of this case.
    U bring up they money. That's part of why myself and others are worried. What if he was harmed in some way to get as his money?
    You ask what OUR greed or need is? My main problem here is in every aspect surrounding this story, there is an obvious failure on the part of journalists to cover it in a way that is professional and complete. These are the same people we entrust to flesh out BS if and when the government tries to decieve it's public. How can these same people ask he right questions of our govn't officials when they are afraid to ask Jermain Jackson relavent questions and tell him he is lying when he does.
    And I am tired of this crying on behalf of famous people for their loss of privacy. To crave attention and shun it at the same time is ridiculous.

    ANYWAY, WHERES YOUR MIRROR?

  66. MariannaB Says:

    Very good analysis – thank you. I believe this site and forum are absolutely necessairy and helpful.

    The journalists have been fed from the first minute. The entourage are professionals in working with media. M played with the journalists.

    Now a brandnew cake is being created. You cannot prevent from parts of the truth to leak through. So in order to make facts the less harmful possible some nice artificial add-ons are appended: some mysteries, some unusual, some scary, some all too common.
    And everybody runs after the cake, no matter how strange the thing appears with a distant look.

    It's good that this site aims to disclose the added aspects and the intentions behind.

    It's good that the questionmarks are being placed.

    Never trust a person, authority or not, without knowing their intention behind. If you know why they do it, you can deal with it.

    Personally, I don't care whether it was Michael or Joe or anybody else behind this thing. I feel that this time the stage is too big for them to be able to handle the scenery.

    Who pulls the ropes will be unmasked in the end – thanks to today's communication infrastructures.
    If there are people in LA being paid to hold back information – the information will anyway leak out in New Zealand or Dubai.

    Times have changed and all this money of those involved is not enough to buy the whole world.
    Happily.

    I don't agree on the point that we should not let celebrities go.
    We paid them already for the pleasure of sneaking around them. We bought their music, tickets, fan items, newspapers. So everybody got already what the deal was about.
    If we in addition start getting emotional from afar, this is our own personal decision and thing. I am convinced that running after the person of celebrities soon takes the shape of stalking.

    Letting go hurts.
    If M is behind this story, he wanted to be left alone and to start a new life. It was the right moment to do so. He will never come back as before – millions of misled fans will not forgive.
    So this is it.

    If the entourage draws the curtains, we have to let him go as well and concentrate on the living.

    You asked about my mirror – I'm looking to all that from a distance. I'm neither in the US nor in AUS.
    I like M, I am not a fan, I would have liked to meet him one day and have a nice talk about this and that. I think he did and left a lot of very nice things in his first life. Besides, I have no interest except to avoid foolishness in my life if feasible.

    Our newspapers got fooled with 3 year old pictures of M. It's not only the US or English press suffering from manipulation. Some of our journalists who covered the story did not even know MJ, mistook the songs, even misinterpreted what was said. They did not even get a glimps of a position to ask questions. They thus did the same shameful job you mentioned above.

    It's a global significance of deterioration – press profs doing the same miserable job as the financial profs and politicians fed by advisors and lobbyists.

    There's only one good thing about it: times are changing, people are getting aware and a wave building up will break.

Αφήστε μια απάντηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.