Два розтині не достатньо, suspicous Джо Джексон вимагає Третє.

7 липня 2009
на адміністратора

Майкл Джексон батька Джо Джексон зажадав, щоб третя розтин проводиться на співака, оскільки він вважає, що поп-ікона помер від отруєння.

Contactmusic повідомляє про те, що Джо Джексон, який раніше на цьому тижні заявив, що він підозрюється "нечесна гра" у співака смерті - як кажуть, Розлючені його родини, намагаючись взяти під контроль співачки похорону і вимагаючи третій пост трупа після двох множин тести спростували своє переконання в тому, що 'Триллер' зірки був отруєний.

Джерело сказав: "Jermaine, Ла Тойя та його дружина Катерина розповіла йому все у нього немає контролю над кланом більше, але він не хоче відпустити".

Тим не менш, Джо дочки LaToya і Джанет, як повідомляється, splashed для цілодобового охоронців для свого тата, - які мали бурхливі стосунки з Майклом, який не назвав його в тому, що, як вважається, його остаточний будуть - після того, як він отримав погрози вбивством .

Джерело додав у Великобританії Новини в світі газети: "Є деякі дуже божевільний Майкл вболівальників, хто звинувачувати його за те, що сталося.

За перші два аутопсій очевидно, виключає нечесна гра, Джо Джексон не збираємося зупинятися до тих пір, поки він вважає, що інформація, яку він шукає.

Може бути, проблема полягає в тому, що особа, що вони роблять за результатами розтину, не Майкл Джексон на все, отже, постійний пошук істини Джо Джексон. Можливо, в цій третій експертизи, вони будуть розуміти, що це подвійна, яка пояснить, чому немає свідоцтва про смерть, а два тижні затримка з похоронами, і ніяких відкритих перегляду тіла.

Можна не погодитися з тим, що МЮ є actally мертвих? Не хвилюйтеся Джо, ми там з тобою.

Мітки: ЗМІ, новини, звіти
Опубліковано в ЗМІ, новини | Коментарі (19)

19 Відповіді на "Два розтині не достатньо, suspicous Джо Джексон вимагає Третій".

  1. wishful09 Говорить:

    Я не знаю, про що думати більше. Але для всіх нас залишається один розсудлива, ми повинні погодитися з тим, що він може в дійсності бути мертвим після того, як його пам'ятник знову і зробили с. Я хоч і не знаєте. Моя кишка почуття говорить мені, Майкл все ще живі. Можливо, ми ніколи не знаємо. Але Майкл схоже типу, які показують, цього і не сховатися назавжди.

  2. золото Говорить:

    Я не вважаю, що він буде грати жорстокі жарти на весь світ, зробити щось типу того. Він пішов, я був у відмові на довгий час. Але мені боляче говорити про те, що він вже не в тілі. Травень дух жити вічно.

  3. золото Говорить:

    До речі його дочка зламалася й плакала на сцені, його родина засмутив. Знаменитості виходить оплатити їх відносинах.

  4. Madason Говорить:
    ч.

    Я згоден. Він не буде сховатися назавжди, він би повернутися ...
    але ці посади також стверджує, що Джо Джексон знає про його синів обман смерті "і Thats, чому він тримає slamming ЗМІ з просуванням з приводу його нового лейблу. Якщо він знаю, навіщо він близько 3 розтину в тому, що б не тільки одержати всі suspicous. Якщо він знав, він буде грати приблизно так. Якщо він ... ...??

    Чому немає свідоцтва про смерть, а два тижні затримка з похоронами, не відкриті перегляду тіла, 3 розтину's, тільки одна фотографія, немає інформації, деталей або яких-небудь реальних доказів.
    Подумайте про інших знаменитостей смерті, чому Майкл так різні. Він не додає вгору!?!

  5. kirsty2009 Говорить:

    Я повністю згоден, ні один з його додає вгору, тільки дивився програму і ведучий запитав його тіло було в гробу!! Зараз, була британська програма називається сьогодні вранці.

  6. BobbyP Говорить:

    "Я думаю, що Pepsi феєрверки, що аварія сталася під час набору на комерційній стріляти в той же день був гірше, ніж повідомлялося, і що, так, Майкл Джексон опіки були досить серйозними, вбили його. І я думаю, що вони зробили ".

    Зачекайте ... не весь цей сайт, присвячений поняття, що він ще живий?

  7. MyBelovedMJ Говорить:

    Якщо Майкл мають в оману в його смерті, він буде ще протягом кількох місяців. Я можу вам сказати, що багато чого.

  8. nycscenie Говорить:

    @ BobbyP Thats саме те, що я мав на увазі

  9. Франческа Говорить:

    Цитуючи wishful09. "Майкл схоже типу, які показують, цього і не сховатися назавжди." Смішні, як більшість з нас відчувають так само, про цієї речі.
    Наскільки я знаю, що він усе ще живий. Я відчуваю його. Але я не знаю, что из-за його ауру. Він буде жити вічно.

  10. MyBelovedMJ Говорить:

    Майкл `з братами і сестрами, щойно оголосив сьогодні, що вони будуть виконувати, в o2 Арена, 29 серпня, тобто Майкл` S 51-м з дня народження. У частині дивно це: Aparrently буде живий монограми Михаїла, на сцені, і що буде що-небудь цікаве продуктивності. HMMMM Досить дивно. А в кінці шоу, його діти будуть apear на сцені і виконувати, а Майк ... Якщо є "FAKING" його смерті, він покаже себе в той день, я впевнений в цьому. Ще 1 річ. Чи є які-небудь з вас помітили, слова синім письмовій apear на великий екран позаду сцени за його memoriel? Ці слова: Im живі і Im тут назавжди? It `SA пропозицію пісню Майкла раз sanged з поул Макартні. Але чому лише у цих словах? Чому не вся пісня. Серйозно я отримав озноб, він повністю іспещренний мене. Будь-хто-то tryng розповісти нам що-небудь, або хто-то вона дозволяє в дуже хвора анекдот про всіх нас, написав це. Це було в кінці цього memoriel, ви можете пропустити `T він. That `S усім їм хочу сказати

  11. feyaya Говорить:

    що продуктивність є те, що я любив би бачити! Але як же ми? Я впевнений, що вони не збираєшся її трансляції по телебаченню. як далеко, як голограми справа йде, я бачу, точно, як це буде працювати. пам'ятаєте, коли з'явилося will.i.am як голограми на CNN в день президентських виборів? Майкл може зробити тільки те ж саме, звідки б він! слух, що в поєднанні з реакцією з його дітей у меморіалі, особливо Париж ", на самом деле мене підозрювати-то сумасшедший чекає, що показники ... особливо його діти також хочу бути частиною його! все, що я знаю, що я не можу чекати, щоб почути про неї ... хотілося б бачити замість!

  12. tinydancer Говорить:

    Я згоден, може хто-небудь пояснити, що Ліза Minelli кошти "Все ад буде вирватися на волю"? Що саме вона намагається говорити про нього все ... Я просто знайшов її прокоментувати кілька розпливчасто, але Thats причиною I DONT мати весь контекст прийшло з ... Але ... Що за дивна річ сказати, Dont ви люди так думаєте?

    Ось посилання BTW ..

    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/06/26/michael-jackson-autopsy-results-all-hell-will-break-loose-says-actress-115875-21473990/

  13. tinydancer Говорить:

    ... Крім того ... я побачив когось зробити зауваження про те, що причина труну був закритий під час меморіальної служби викликає Майкла мозок був вилучений під час розтину .. так що тіло wouldnt дивитися "відповідних" з цього приводу. Дехто говорить, це смішно .. но Im мед у школи, а Ive брав участь у судово-медичних розтину .. і це дійсно правильний .. мозок видаляється, так що можлива причина смерті може бути знайдено як на макро-і мікроскопічні. Так що я не знаєте .. може бути, з емоційної точки зору, і для глядачів розсуд труну не відкрили ... Сказавши все це, Im твердо вірить, що МЮ, як і раніше, живі. Я сподіваюся, що він підроблений власної смерті ... людина заслуговує на мир і спокій після всіх цих років непристойні чутки, які, безсумнівно, неправдою. Це огидно думати, що Є люди, як гнусное, що там хто буде йти так далеко, щоб хто-то зіпсувати репутацію .. все заради грошей. Майкл невинний. I DONT одно, що говорять люди. Якщо вони безмозглий досить вважаємо, що ці чутки лише завдати їй вже висвітлювалась засобами масової інформації в багато раз .. нехай так воно і буде. Мені шкода людей порожніми подібне. Обережністю вони, нічого більше.

  14. DawneVee Говорить:
    ч.

    tinydancer ...

    Щоб додати до свого плутанини, Розваги Tonight сказав сім'єю та друзями провів відкритий труну служби і Майкл подивився мирних і тих, що сплять.

    Ось посилання:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    І я тільки що прочитав коментар від плаката тут хто говорить вона почула інтерв'ю і хтось запитав, чому Ларец був закритий, і що людина говорить, потому что МЮ особа було помилковим з КНР зробили.

    Ну за голосно плаче ... або він був мирним і спальні пошуках або його обличчя було все перепутались?

    Ugh ....

    * Потрясіння головою об стіну * Я відчуваю мозку anyurism (SP?) На найближчі ... LOL при спробі відсортувати ця розповідь з МЮ.

  15. Андреа Говорить:

    @ DawnVee - я там с тобой! Я справді намагався не допустити, щоб ця річ весь МЮ зробити мене божевільним, але це дійсно! Я не можу не думати про це і продовжують будувати здогади. Я просто хочу ні смерть фотографії - і я хочу МЮ прийти на телебачення і розповісти світові він жив! МНЕ НУЖНО ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ MY MIND! UGH!

  16. tinydancer Говорить:

    DawneVee ... Так, я знаю ... Я прочитав статтю в норвезькій газеті занадто .. .. НО отримати це ... Його батьки не були там для приватного меморіального .. почему? .. І сказав те ж саме про Елвіс ... якщо ви читаєте про його смерть змови, Елвіс був також у відкритому гробу ... Але я пам'ятаю читанні увидел, что кто-то кого-то другого склеювання у баки по какой-то момент перед поминальної службі. .. Страшно. Так що, можливо, були ляльки.

  17. AngelW Говорить:

    Ну є, я сумніваюся, був лікарем в доме? Caus ЦРН, що ви дали alwayls право на шляху на місці! І це так званий лікар, залиште Майкла на ліжко. Тому я вважаю, що чоловік, який помер, не Майкл Джексон!! До існує спосіб, коли людина померла, медичний автомобіль не використовуйте SIRENE приймати від швидкості.

  18. AngelW Говорить:

    І ще попереду, Михайло розглядалися виділити людей Оттаві / Канада. див тут

    http://michaeljacksonsightingsociety.tumblr.com/

  19. emanviam Говорить:

    Будь ласка, ребята .... Перейти на це посилання!
    Щось нове, щоб додати до цієї сторінки Awesome!!
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/