Michael Jackson Hoax Ölüm

Gerçekten ölü King of pop mu?

Çünkü pop ikonu zehirlenerek öldü inanıyor Michael Jackson babası Joe Jackson, bir üçüncü otopsi şarkıcıya üzerinde de talep etti.

Contactmusic raporlarınızın Joe Jackson, kim bu hafta da "" şarkıcıya's ölümle faul şüpheli söyledi - bu şarkıcının cenaze kontrol ve üçüncü sonrası yapılan inceleme talep iki setleri sonra çalışarak ailesine infuriated olduğu söyleniyor testleri kendi inanç ve 'Thriller' yıldız zehirlenmiş olduğunu disproved.

Bir kaynak şöyle dedi: "Jermaine, La Toya ve eşi Katherine tüm o bir daha zümre üzerinde hiçbir kontrolü vardı, ama gidelim istiyorum değildir söyledim."

Ancak, Joe's kızları LaToya ve Janet bildirildi tur için splashed var kendi baban için saat korumaları - kim Michael ile ne son olacaktır inanılıyor onu adını vermedi çalkantılı bir ilişki vardı - sonra ölüm tehdidi aldı .

Kaynak İngiliz News of the World gazetesinin eklenir: "Bazı çok, kimin ne oldu onu suçlamıyorum çok deli Michael taraftar olabilir.

Kadar onun arıyor bilgileri bulur ilk iki autopsies görünüşte faul dışarı iktidar ile Joe Jackson durdurmak için gitmiyor.

Belki de sorun, kişinin onlar üzerinde otopsi yapıyoruz olduğunu Michael Jackson at all, dolayısıyla Joe Jackson tarafından gerçeği sürekli arama değildir. Bu üçüncü sınav Belki de, bu bir çift bu yüzden hiç bir ölüm belgesi, cenazeye bir iki haftalık gecikme ve vücudun açık görüntülüyorsa açıklayacağız's fark edeceksiniz.

Bu MJ actally öldü kabul etmez miyim? Joe Endişelenmeyin, orada size duyuyoruz.

  1. wishful09 Said,

    Ben artık ne düşünüyorsun bilmiyorum. Ama hepimiz için, kabul gerekir sonra onun anma üzerinden yapılır ki aslında ölü olabilir aklı başında kalacak. Ben de bilmiyorduysanız. Benim bağırsak duygu Michael hala hayatta olduğunu söylüyor. Belki de biliyorsun asla. Ama Michael eden ve bu açıklamadan da uzak sonsuza gizleyemezsiniz türü gibi görünüyor.

  2. altın, Said

    Sanırım tüm dünya üzerinde böyle bir şey yaparak acımasız bir şakası yapmak da inanmıyorum. He's gone, I reddine uzun bir zaman için. Ama bana söylemek için ağrıları, o artık et var. May onun ruhunu sonsuza kadar yaşıyor.

  3. altın, Said

    Bu arada kızı bozuldu ve sahnede ağladım, ailesi üzüntü. Celebs çıkan ve saygılarını için.

  4. Madason Said,

    Katılıyorum. O uzaklıkta sonsuza gizlemek değildir, geri gelmek zorunda ediyorum ...
    ama bu mesaj da Joe Jackson oğulları 'oyun ölüm' ve şu hakkında neden yeni kayıt etiket hakkında tanıtım ile medya slamming tutar biliyor iddia vardır. Eğer biliyor, neden 3 otopsi o sadece herkes suspicous almak da sipariş ediyorum. Eğer o biliyordu, o böyle oynamak olacak. Misiniz o ... ...?

    Neden hiçbir ölüm belgesi, cenazeye bir iki haftalık gecikme, vücut, hiçbir açık inceleyen 3 otopsi's, sadece bir fotoğraf, herhangi bir bilgi, detaylar veya gerçek kanıtı.
    Micheal çok farklı, diğer ünlüler ölümlerin düşünün neden olduğunu. Bu kadar eklemek değildir!?

  5. kirsty2009 Said,

    Kesinlikle, bu hiç adil ve bir program izledim Sunucuyu istedi tabuta vücut oldu!, şimdi bir İngiliz programına bu sabah denilen kadar ekler katılıyorum.

  6. BobbyP Said,

    "Ben ve o, evet, Michael Jackson's Yanık yeterli onu öldürdün ağır olduğunu ticari bir çekim sırasında ayarlamak o gün rapor daha kötü tarihe yapılan Pepsi havai fişek kaza, düşünüyorum. Ve onlar yaptığını düşünüyor. "

    Bekleyin ... o hala hayatta bu tüm siteye nosyonunun adanmış değil mi?

  7. MyBelovedMJ Said,

    Eğer Michael yılında ölümle HOAX olduğunu da birkaç ay içinde olacak. O kadar söyleyebilirim.

  8. nycscenie, Said

    @ BobbyP tam olarak ne düşünüyordum that

  9. Francesca Said,

    Wishful09 teklif tarihi. "Michael eden ve bu açıklamadan da uzak sonsuza gizleyemezsiniz türü gibi görünüyor." Funny nasıl bize çoğu bu şey aynı şekilde düşünüyorlar.
    Bildiğim kadarıyla hala hayatta biliyorum. Onu hissediyorum. Eğer onun hava nedeniyle's Ama ben bilmiyorum. O sonsuza dek yaşayacak.

  10. MyBelovedMJ Said,

    Michael `, sadece gün duyurdu, eğilim, O2 Arena, 29 Ağustos, yani Michael` 51. doğum günü bir konser verecek kardeş var. Bu garip kısmı bu: Aparrently bir canlı Monogram Michael, the sahnede olacak ve bazı tür performans yapmak olacaktır. Hmmmm Çok garip. Ve gösterinin sonunda, onun çocuklar sahnede apear ve de gerçekleştirmek ... Eğer Mike "" ölümünden numara olduğunu kendisi açar o gün, oldukça bu eminim. 1 şey daha var. Sizden mi, fark onun memoriel için sahne arkasında büyük ekranda mavi yazılı apear in kelime? Bu kelimeler: Im canlı ve Im burada sonsuza kadar? Bir şarkı Michael IT `SA cümle bir kez Poul Macartney ile sanged. Ama neden yalnızca bu sözcükleri? Neden tüm şarkı. Cidden i tamamen bana freaked soğukluk var. Ya birisi bize bir şey söylemek için, ya da hepimiz bir çok hasta şaka makeing, bu yazarak tryng olduğunu. Bu memoriel sonunda, sen `de özledim bile yapabilirsiniz oldu. Bu `söyleyeceksin tüm sohbet var

  11. feyaya, Said

    performansın şey I love to see would! ama nasıl olacak bu? Sanırım TV üzerinde yayını olacak değil eminim. kadarıyla bu Hologramın şey gider, ben tam olarak nasıl çalıştığını görebilirsiniz. hatırlıyor will.i.am CNN bir Hologramın cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldığı gün gibi göründü? Michael nerede o sadece aynı şeyi yapabilirim! işitme, anıtın Paris', benim de bir parçası olacak bu performansı ile olur bir deli ... onun çocuklar, özellikle de şüphelenen var onun çocuklar, özellikle gelen tepkiler birleştiğinde! Tek bildiğim i hakkında ... i yerine görmek isterdim duyar beklemeyebilirsin!

  12. tinydancer, Said

    Yani, birisi açıklayabilir Liza Minelli "Tüm cehennem gevşek" break takdirde ne demek kabul? Ne de bu konuda tüm söylemeye çalışıyorsun ... Ben sadece onu biraz muğlak yorum bulunamadı, ancak şu ben gelen tüm bağlamda yok neden ... Ancak ... garip bir şey, insanların dont söyledikleri için öyle mi?

    İşte bağlantı BTW ..'s

    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/06/26/michael-jackson-autopsy-results-all-hell-will-break-loose-says-actress-115875-21473990/

  13. tinydancer, Said

    ... De ... Biri bir yorum bu nedenle tabuta anıt servis sırasında Micheal beyin .. otopsi sırasında bu nedenle vücut wouldnt bak "" bu duruma uygun kaldırıldı neden oldu kapalı olduğunu yaparken gördüm. Bazı insanlar bu kadar saçma .. ama med okul Im ve Ive söyledi adli autopsies .. katıldı ve hatta beyin .. doğru olduğunu, bu yüzden ölüm olası bir neden gerek makro ve mikroskobik bulabilirsiniz kaldırılır. Öylesine i dont belki duygusal açıdan ve know .. izleyiciler takdir için, tabut açıldı değildi ... Bütün bunları, Im bir GÜÇLÜ inançlı olduğu MJ hala hayatta olduğunu söyledi sahip. Ben kendi ölüm sahte mi umut ... adam da hiç şüphesiz yanlış olduğunu müstehcen dedikodular, bütün bu yıllar sonra bazı barış ve sessiz hak ediyor. Bu, bu gibi bu kadar sadece gitmek de aşağılık insanlar vardır düşünmek iğrenç birinin ün .. tüm para adı altında yağma. Michael masum. İnsanların söylediklerine dikkat dont. Eğer yeterince bu söylentiler sadece medya tarafından birçok kez .. sonra bu olması kapalı olan neden inanmak beyinsiz demektir. Üzgünüm böyle boş insanlar için üzülüyorum. Eggshells bir durumda, başka bir şey değil.

  14. DawneVee Said,

    tinydancer ...

    Için karışıklık eklemek için, Entertainment Tonight, aile ve arkadaşlar bir tabut hizmeti ve Michael barışçı ve uyku baktım söyledi.

    Here is the link:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    Çünkü MJ's yüzü CPR yapılır gelen berbat oldu ve ben sadece burada kim o röportajda duydum ve birisi neden tabut kapalı olduğunu sordum ve o kişinin söyledi poster bir yorum okumak söyledi.

    Şey bırak Allah aşkına ... ya da barışçıl ve uyku veya yüz arıyordum tüm berbat olduğu için?

    Ugh ....

    * Ben geliyordu ... lol bu MJ hikaye punto çalışırken (sp?) bir beyin anyurism hissediyorum duvar * karşı kafa patlama.

  15. Andrea Said,

    @ DawnVee - Ben orada seninle! Ben bu tüm MJ şey izin çalışıyorum beni deli ANCAK Gerçekten gitmek yapın! Yardım ancak hakkında ve spekülasyon devam düşünüyorum. Sadece ya ölüm fotoğrafları istediğiniz - veya MJ TV'de gelir ve canlı bir dünya söylemek istiyorum! Ben GEREKEN REST fikrimi! Ugh!

  16. tinydancer, Said

    DawneVee ... evet, biliyorum ... i bir Norveç gazetesinde de .. Ama bu elde .. makaleyi okuyun ... Ailesi değil özel anma için vardı .. neden? Ve .. bu Elvis hakkında aynı şey ... eğer ölümü komplo hakkında, Elvis da açık bir tabuta olduğunu söyledi ... Ancak, Bir Başka birine bir noktada anıt servis önce favori gluing gördüm okurken hatırlıyorum. .. Scary. Yani bir bebek olabilir.

  17. AngelW Said,

    Aslında daha fazlası var, ben bu evde bir doktor olduğunu şüphe? Caus CPR bir zemin üzerinde yol üzerinde alwayls hakkını verdi! Ve bu sözde doktor, yatak Michael bırakın. Ben de bu adam var, Michael Jackson değildir öldü inanıyorum! Bir şekilde, bir kişi, hız almak ve Sirene don't use tıbbi araç olarak öldü.

  18. AngelW Said,

    Ve gelip, Michael of Ottawa insanların tahsis tarafından görülüyor olduğunu / Kanada daha. buraya bakın

    http://michaeljacksonsightingsociety.tumblr.com/

  19. emanviam, Said

    Lütfen, beyler ... bu bağlantıyı gidin.!
    Yeni bir şey bu harika sayfa eklemek için!
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

Tema Sağlayan: Wordpress Tema - İlk Nakit