Michael Jackson Hoax Θάνατος

Είναι ο Βασιλιάς της Pop πραγματικά νεκρός;

Michael Jackson, πατέρας του Joe Jackson απαίτησε ότι το ένα τρίτο να διενεργηθεί νεκροψία για τον τραγουδιστή γιατί πιστεύει ότι η pop icon πέθανε από δηλητηρίαση.

Contactmusic αναφέρει ότι, Joe Jackson, ο οποίος νωρίτερα αυτή την εβδομάδα δήλωσε ότι υπάρχουν υπόνοιες "φάουλ παίζουν" στην τραγουδίστρια τον θάνατο του - λέγεται ότι εξαγρίωσε την οικογένειά του, προσπαθώντας να αναλάβει τον έλεγχο του τραγουδιστή της κηδείας και απαιτητική ένα τρίτο μετά τη σφαγή εξέταση, μετά από δύο σύνολα δοκιμές disproved την πεποίθησή του ότι το "Θρίλερ" αστέρων ήταν δηλητηριασμένα.

Μια πηγή δήλωσε: «Jermaine, La Toya και η γυναίκα του Katherine όλοι είπαν ότι δεν είχαν κανένα έλεγχο επί των φατριών περισσότερο, αλλά δεν θέλει να αφήσεις."

Ωστόσο, Τζο του κόρες LaToya και Janet έχουν πιτσιλιστεί με πληροφορίες για όλο το ρολόι για τους σωματοφύλακες μπαμπάς - ο οποίος είχε μια ταραχώδη σχέση με τον Michael, ο οποίος δεν όνομά του σε ό, τι πιστεύεται ότι θα είναι το τελικό - αφού έλαβε απειλές κατά της ζωής .

Η πηγή της Βρετανίας για να προστεθούν νέα της Παγκόσμιας εφημερίδα: "Υπάρχουν κάποιες πολύ, πολύ τρελό Michael οπαδούς εκεί που τον κατηγορώ για αυτό που συνέβη.

Με τις δύο πρώτες νεκροψίες προφανώς αποκλείεται φάουλ παίξει, Joe Jackson δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να βρει τις πληροφορίες που ψάχνει.

Ίσως το πρόβλημα είναι ότι το άτομο που πρόκειται να κάνουν τη νεκροψία επί Michael Jackson δεν είναι σε όλα, εξ ου και η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας του Joe Jackson. Ίσως σε αυτή την τρίτη εξέταση, θα συνειδητοποιήσουν ότι είναι ένα διπλό, το οποίο θα εξηγεί γιατί δεν υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου, σε δύο εβδομάδες καθυστέρηση, με την κηδεία, και να μην ανοίξετε την προβολή του σώματος.

Δεν μπορεί να δεχθεί ότι MJ actally είναι νεκρός; Μην ανησυχείτε Joe, είμαστε εκεί μαζί σας.

  1. wishful09 Said,

    Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Όμως για όλους μας να παραμείνει υγιής, θα πρέπει να δεχθούμε ότι μπορεί στην πραγματικότητα να είναι νεκρός μετά από μνημόσυνο του έχει τελειώσει και με κάνει. Ι dont ξέρτε όμως. My gut αίσθηση μου λέει Μάικλ είναι ακόμα ζωντανός. Ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε. Αλλά όπως φαίνεται Μιχαήλ ο τύπος που θα αποκαλύψουν και να μην κρύβονται μακριά για πάντα.

  2. χρυσό Said,

    Δεν πιστεύω ότι θα παίξει ένα σκληρό αστείο για ολόκληρο τον κόσμο κάνοντας κάτι τέτοιο. Είναι φύγει, ήμουν στην άρνηση για πολύ καιρό. Ωστόσο, πόνοι μου να πω, δεν είναι πλέον αυτός της στη σάρκα του. Μάιο του πνεύματος ζει για πάντα.

  3. χρυσό Said,

    Με τον τρόπο την κόρη του χάλασε και Εκλαιγα επί σκηνής, την οικογένειά του λύπη. Celebs βγαίνει το ποσό που τους σέβεται.

  4. Madason Said,

    Συμφωνώ. Αυτός δεν θα απόκρυψη μακριά για πάντα, θα είχε χρειαστεί να επανέλθουμε ...
    αλλά οι θέσεις αυτές, επίσης, υποστηρίζοντας ότι ο Joe Jackson γνωρίζει υιών "φάρσα θάνατος» και thats γιατί κρατάει κλείνουμε με την προώθηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τη νέα του δισκογραφική εταιρία. Αν το έκανε γνωστό, γιατί θα είναι για 3 αυτοψία του ότι απλά δεν θα πάρετε όλοι suspicous. Αν ήξερε, θα παίζουν έτσι. Θα ... ...?

    Γιατί δεν υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου, σε δύο εβδομάδες καθυστέρηση, με την κηδεία, δεν ανοίξετε την προβολή του σώματος, 3 αυτοψία του, μόνο μία φωτογραφία, δεν υπάρχουν πληροφορίες, διευκρινίσεις ή οποιαδήποτε πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία.
    Σκεφτείτε άλλες διασημότητες θανάτους, γιατί είναι τόσο διαφορετικές Μιχαήλ. Δεν αθροίζονται!?!

  5. kirsty2009 Said,

    Συμφωνώ απόλυτα, αυτό δεν προσθέτει, την έβλεπε μόνο ένα πρόγραμμα και το παρουσιαστής ζήτησε από το σώμα του ήταν στο φέρετρο!!, τώρα που ήταν ένα βρετανικό πρόγραμμα ονομάζεται σήμερα το πρωί.

  6. BobbyP Said,

    "Πιστεύω ότι η Pepsi πυροτεχνήματα ατύχημα που σημειώθηκε στις επικρατήσει κατά τη διάρκεια μιας εμπορικής πυροβολήσουν εκείνη τη μέρα ήταν χειρότερη από αυτή που αναφέρθηκαν, και ότι, ναι, του Michael Jackson εγκαύματα ήταν αρκετά σοβαρό ώστε να έχουν τον σκότωσαν. Και πιστεύω ότι έκαναν. "

    Περίμενε ... δεν είναι όλο αυτό το site αφιερωμένο στην έννοια ότι ακόμα ζωντανός;

  7. MyBelovedMJ Said,

    Αν είναι σε Michael HOAX του θανάτου, θα είναι πίσω σε λίγους μήνες. Μπορώ να σας πω ότι πολύ.

  8. nycscenie Said,

    @ BobbyP thats ακριβώς τι σκεφτόμουν

  9. Francesca Said,

    Αναφερόμενος wishful09. "Michael μοιάζει με τον τύπο που θα αποκαλύψουν και να μην κρύβονται μακριά για πάντα." Αστεία πώς οι περισσότεροι από εμάς αισθάνονται τον ίδιο τρόπο για αυτό το πράγμα.
    Απ 'όσο γνωρίζω βρίσκεται ακόμη εν ζωή. Θεωρώ αυτόν. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό γιατί από την αύρα της. Θα ζει για πάντα.

  10. MyBelovedMJ Said,

    Michael `s αδέλφια, που μόλις ανακοίνωσε σε μέρα, ότι θα εκτελεί, στο O2 Arena, την 29η Αυγούστου, που είναι Michael` s 51α γενέθλια. Το περίεργο είναι αυτό το μέρος: Aparrently θα υπάρξει όμοιος με ζωντανό μονόγραμμα του Μιχαήλ, στη σκηνή, και ότι θα κάνει κάποια κάπως τις επιδόσεις. HMMMM Πολύ παράξενο. Και στο τέλος της παράστασης, τα παιδιά του θα apear στη σκηνή και να εκτελούν και Mike ... Αν είναι "FAKING" το θάνατό του, θα αποκαλύψει τον εαυτό του εκείνη την ημέρα, είμαι σίγουρος για αυτό. 1 ακόμη πράγμα. Μήπως κάποιος από εσάς ανακοίνωση, οι λέξεις που περιέχονται στις μπλε apear εγγράφως σχετικά με την μεγάλη οθόνη πίσω από το στάδιο για την memoriel; Αυτές οι λέξεις: Im ζωντανός, και Im εδώ για πάντα; It `sa φράση από ένα τραγούδι Michael μία φορά με sanged Poul Macartney. Αλλά γιατί μόνο αυτά τα λόγια; Γιατί να μην το σύνολο του τραγουδιού. Σοβαρά έχω την ρίγη, είναι εντελώς freaked έξω. Είτε κάποιος είναι tryng να μας πει κάτι, ή κάποιος είναι πολύ άρρωστος makeing ένα αστείο για όλους εμάς, με τη σύνταξη της παρούσας. Ήταν στο τέλος της memoriel, μπορείτε να `t χάσετε. Ειναι όλα im πει

  11. feyaya Said,

    ότι η απόδοση είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να δω! αλλά πώς θα είμαστε; Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για τοποθεσίες που δεν θα μεταδίδονται στην τηλεόραση. στο βαθμό που αυτό ολόγραμμα πάνε, είμαι σε θέση να δούμε ακριβώς πώς αυτό θα λειτουργήσει. will.i.am θυμάμαι όταν εμφανίστηκε ως ολόγραμμα στο CNN την ημέρα των προεδρικών εκλογών; michael θα μπορούσε να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα από οπουδήποτε είναι! ακρόαση ότι, σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις από τα παιδιά του στο μνημείο, και συγκεκριμένα το Παρίσι », έχει πραγματικά έχεις υποψίες μου κάτι τρελό που θα συμβεί με τις επιδόσεις του ... ειδικά τα παιδιά είναι, επίσης, θα είναι ένα τμήμα της! Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι δεν μπορώ να περιμένω να ακούσω γι 'αυτό ... Μακάρι να το βλέπω αντί!

  12. tinydancer Said,

    Συμφωνώ, μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι σημαίνει η Liza Minelli "Όλα θα λύνομαι κόλαση"; Τι ακριβώς είναι που προσπαθεί να πει για όλα ... Μόλις τη βρήκα σχολιάσω λίγο ασαφής, αλλά thats αιτία Ι dont έχει ολόκληρο το πλαίσιο που τέθηκε από την ... όμως ... τι περίεργο πράγμα που πρέπει να πω, εσείς οι άνθρωποι dont σκέφτονται έτσι;

    Εδώ ο δεσμός BTW ..

    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/06/26/michael-jackson-autopsy-results-all-hell-will-break-loose-says-actress-115875-21473990/

  13. tinydancer Said,

    ... Και ... είδα κάποιος κάνει ένα σχόλιο ότι ο λόγος για το φέρετρο ήταν κλειστό κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μνημόσυνο ήταν αιτία του εγκεφάλου Michael αφαιρέθηκε κατά τη διάρκεια της νεκροψίας, ώστε το σώμα .. wouldnt εξετάσουμε "κατάλληλη" για αυτήν την περίσταση. Κάποιοι είπαν ότι το γελοίο .. Im αλλά στο μεταξύ το σχολείο, και συμμετείχε στην εγκληματολογική IVe νεκροψίες .. και είναι πράγματι σωστό .. έχει αφαιρεθεί ο εγκέφαλος, ώστε μια πιθανή αιτία του θανάτου μπορεί να βρεθεί σε μακροοικονομικό όσο και σε μικροσκοπικό. Έτσι i dont ξέρτε .. ίσως από τη συναισθηματική άποψη, κρίση και για τους θεατές, το φέρετρο δεν άνοιξε ... έχοντας πει όλα αυτά, Im ισχυρό MJ πιστεύει ότι είναι ακόμα ζωντανός. Ελπίζω ότι έκανε το δικό του ψεύτικο θάνατο ... ο άνθρωπος αξίζει κάποια ηρεμία και τη γαλήνη μετά από όλα αυτά τα χρόνια της άσεμνο φήμες, που δεν αμφιβάλλω ψευδείς. Αυτό είναι αηδιαστικό να πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν την άθλια ότι εκεί που θα πάει αυτό το μέτρο μόνο και μόνο για να χαλάσει τη φήμη κάποιου .. όλα στο όνομα του χρήματος. Μάικλ είναι αθώος. Ι dont προσοχή τι λένε. Σε περίπτωση που πρόκειται για άνους αρκεί να πιστεύουμε απλώς προκαλούν αυτές οι φήμες είναι καλύφθηκαν από τα ΜΜΕ πολλές φορές .. τότε ας είναι. Λυπάμαι για τον άδειο άνθρωποι σαν και αυτό. Κελύφων αυγών τους, τίποτε άλλο δεν έχει.

  14. DawneVee Said,

    tinydancer ...

    Για να προσθέσετε στη δική σας σύγχυση, Διασκέδαση Απόψε είπε την οικογένεια και τους φίλους είχε ένα ανοιχτό φέρετρο υπηρεσίας και Michael εξέτασε ειρηνική και ύπνο.

    Εδώ είναι το link:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    Και μόνο να διαβάσει ένα σχόλιο από μια αφίσα για εδώ που είπε ότι άκουσε μια συνέντευξη και κάποιος λόγος για τον οποίο ζήτησε από το φέρετρο ήταν κλειστό και το πρόσωπο είπε γιατί MJ πρόσωπο ήταν θάλασσα από το CPR γίνει.

    Λοιπόν για κλάμα φωναχτά ... είτε ήταν ειρηνική και αναζητούν τον ύπνο ή το πρόσωπό του ήταν όλα θάλασσα;

    Ugh ....

    * Μπανγκς κεφάλι στον τοίχο * αισθάνομαι εγκεφάλου anyurism (sp?) έρχονται στις ... lol όταν προσπαθούμε να το MJ ιστορία έξω.

  15. Andrea Said,

    @ DawnVee - είμαι εκεί μαζί σας! Είμαι πραγματικά προσπαθούμε να μην αφήσουμε αυτή την MJ ολόκληρο το πράγμα με κάνει να τρελαίνομαι, αλλά είναι πραγματικά! Δεν μπορώ να σκεφτώ και να συνεχίσουν να κερδοσκοπούν. Απλώς θέλουν είτε θάνατο φωτογραφίες - ή MJ Θέλω να έρθουν στην τηλεόραση και να πούμε στον κόσμο ότι είναι ζωντανή! I NEED TO ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ μυαλό μου! UGH!

  16. tinydancer Said,

    DawneVee ... Ναι, το ξέρω ... διάβασα το άρθρο σε μια νορβηγική εφημερίδα, αλλά εγώ .. .. αυτής ... Οι γονείς του δεν ήταν εκεί για το μνημόσυνο του ιδιωτικού .. γιατί; Και .. είπαν το ίδιο πράγμα σχετικά με τον Elvis ... αν διαβάσετε για το θάνατό του συνωμοσία, Elvis ήταν, επίσης, σε ένα ανοιχτό φέρετρο ... Ωστόσο, θυμάμαι ότι κάποιος ανάγνωση είδε κάποιον άλλο κόλλημα τις φαβορίτες σε κάποια στιγμή πριν από το μνημόσυνο υπηρεσία. .. Scary. Έτσι θα μπορούσε να είναι μια κούκλα.

  17. AngelW Said,

    Λοιπόν υπάρχουν περισσότερα, αμφιβάλλω υπήρχε γιατρός στο σπίτι; Caus CPR alwayls που σας έδωσε το δικαίωμα για τον τρόπο για τον λόγο! Και ότι οι λεγόμενοι γιατρό, άδεια Michael στο κρεβάτι. Έτσι πιστεύω ότι ο άνθρωπος που πέθαναν εκεί, δεν είναι Michael Jackson!! Με τον τρόπο αυτό, όταν ένα άτομο πεθάνει, η ιατρική δεν χρησιμοποιούν αυτοκίνητο του SIRENE λάβει ταχύτητα.

  18. AngelW Said,

    Και περισσότερο να έρθουν, Μάικλ είναι θεωρήθηκε από κατανείμει του λαού της Οτάβα του Καναδά. δείτε εδώ

    http://michaeljacksonsightingsociety.tumblr.com/

  19. emanviam Said,

    Παρακαλούμε, παιδιά .... Προχωρήσουμε σε αυτό το link!
    Κάτι νέο για να προσθέσετε σε αυτή τη σελίδα awesome!!
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

Θέμα παρέχονται στο: WordPress θέμα - Πρώτη Ταμειακές