Michael Jackson Hoax Smrt

Je kráľ Pop naozaj mŕtva?

Michael Jackson otec Joe Jackson vyžadujú, aby bol tretiny pitvy sa vykonávajú na speváčky, pretože sa domnieva, že popová ikona zomrel na otravu.

Contactmusic správy o tom, že, Joe Jackson, ktorý skôr tento týždeň povedal, že podozrivá "vražda" vo zpěvák smrti - je prý rozzuřený jeho rodinu sa snaží získať kontrolu nad jeho pohrebe speváčky a náročné tretiny pitve mŕtvoly po dvoch sád testy nevyvrátilo jeho presvedčenie, že 'Thriller' hviezda bola otrávená.

Zdroj povedal: "Jermaine, La Toya a jeho manželky Kataríny všetkým povedala mu, že nemá žiadny vplyv na klan viac, ale on nechce pustiť."

Avšak, Joe dcéry LaToya a Janet majú údajne striekajúcej pre bicykel-pre-hodinové bodyguard pre ich otec - ktorý mal búrlivej vzťahy s Michaelom, ktorý nebol meno mu to, čo je považované jeho konečnej bude - potom, čo dostala hrozby smrti .

Zdrojom pridaný do Británie Novinky zo sveta novinách: "Je veľmi, veľmi šialený Michael fanúšikovia tam mu pripisujú vinu za to, čo sa stalo.

S prvými dvoma pitvy zrejme vylúčená vražda, Joe Jackson nehodlajú zastaviť, kým pre neho informácie, ktoré hľadá.

Možno, že problém je v tom, že osoba, ktorú budete robiť pitvu nie je Michael Jackson na všetkých, preto neustále hľadanie pravdy, ktoré Joe Jackson. Snad v tejto tretej vyšetrenia, ktoré si uvedomíte, že je to double, ktoré budú vysvetľovať, prečo nie je úmrtný list, a dva týždne omeškania sa pohrebu, ani žiadne otvorené zobrazovanie tela.

Nemožno súhlasiť s tým, že MJ je actally mŕtvy? Don't worry Joe, sme tu s vami.

  1. wishful09 Said,

    Neviem čo si mám myslieť. Ale pre všetkých z nás, aby zostala zdravá, mali by sme sa zmieriť s tým, že sa môže v skutočnosti byť mŕtvi po jeho pamätník je u konca a urobiť sa. I dont vedieť, hoci. My gut pocit mi hovorí Michael je stále nažive. Možno by sme sa nikdy nedozviete. Ale Michael sa zdá, ako je typ, ktorý by toto odhaliť a ne schovat sa navždy.

  2. Zlato Said,

    Neverím, že by hrať krutý žert z celého sveta, ktoré robia niečo podobné. Je to preč, bola som v popieranie na dlhú dobu. Ale bolesť, aby som povedal, že je už v tele. Máj jeho duch žije na večne.

  3. Zlato Said,

    Podľa spôsobu jeho dcéra Zbořil a volal na javisku, jeho rodina zarmoucen. Celebs vychádzajú platiť ohľadoch.

  4. Madason Said,

    Súhlasím. Nechtěl schovat sa navždy, to by som si, aby sa vrátil ...
    ale tieto miesta sú aj Joe Jackson tvrdí, že vie o jeho synovia 'hoax smrti' a to je dôvod, prečo si udržiava přibouchnutí médiách sa o propagáciu jeho novej rekordnej etikete. Jestli to viete, prečo by si objednať 3 autopsiu to nebude, že jednoducho si všetci suspicous. Ak vedel, že bude hrať asi takhle. Prajete si ... ...?

    Prečo je tam žiadne úmrtný list, a dva týždne omeškania sa pohreb, žiadne otvorené zobrazovanie tela, 3 pitva to len jedna fotka, žiadne informácie, podrobnosti, alebo žiadny skutočný dôkaz.
    Zamyslite sa nad ďalšími celebritami mŕtvych, prečo je Michael tak to rôzne. Nemá sčítavať!?

  5. kirsty2009 Said,

    i celkom súhlasiť, žiadny z pridáva hore, len sledoval jeden program a moderátor požiadal bola jeho telo v rakve!, teraz bol britský programe dnešného rána.

  6. BobbyP Said,

    "Myslím, že Pepsi Havárie zábavnej pyrotechniky, ktorá sa objavila na súbor počas obchodných natočiť ten deň bolo horšie, ako je hlásené, že áno, Michael Jackson na popáleniny boli dosť ťažké, aby ho zabil. A myslím, že áno. "

    Počkajte ... nie je to celé stránky venovanej predstava, že on je stále nažive?

  7. MyBelovedMJ Said,

    Ak sa Michael v HOAX v jeho smrti, on sa vráti za niekoľko mesiacov. Nemôžem povedať, že moc.

  8. nycscenie Said,

    @ BobbyP to je presne to, čo som myslel

  9. Francesca Said,

    Citátom wishful09. "Michael sa zdá, ako je typ, ktorý by toto odhaliť a nie skrývať navždy preč." Funny, ako väčšina z nás majú pocit, že rovnakým spôsobom o tejto veci.
    Pokiaľ viem, že je stále nažive. Cítim ho. Ale nevím, jestli je to kvôli jeho auru. Ten bude žiť večne.

  10. MyBelovedMJ Said,

    Michael `s súrodenca, práve dnes oznámila, že sa budú vykonávať, v O2 Areně sa 29. augusta, že sa Michael` s 51. narodeniny. V tejto časti je divný: Aparrently bude existovať živoucí Monogram Mikaela, na scéne, a že sa bude robiť nejaký výkon. Hmmmm Docela divný. A na konci programu, jeho deti budú apear na javisku a plní rovnako ... Ak Mike je "simulant" jeho smrti, on sám sa odhalí, že deň, já jsem docela istý. 1 vec. Urobil niekto z vás oznámenie, slová v modrej písania apear na plátne za javiská pre jeho memoriel? Tieto slová: Im nažive, a Im tu navždy? It `sa veta pieseň Michael raz sanged s Poul Macartney. Ale prečo len tie slová? Prečo nie celá pieseň. Vážne som sa triaškou, je úplne Podivínský mě. Buď je niekto tryng to povedz nám niečo, alebo niekto makeing jeden veľmi choré vtip na nás všetkých, napíšte to. Bolo to na konci roka memoriel, môžete `t minout. To je všetko, im povedať

  11. feyaya Said,

    že výkon je niečo, rád by som vidieť! ale ako sa máme? Som si istý, že nejsme ti je vysielaný na TV. ak je to, že vec je hologram, vidím presne, ako to bude fungovať. will.i.am spomenúť, kedy sa objavil ako hologram na CNN v deň prezidentských volieb? Michael by mohol robiť len to isté, či sa od! vypočutie, ktoré spolu s reakciou od svojej deti na pamiatku, a to konkrétne paris', má ma podozrenie niečo bude diať šialené, že sa výkon ... hlavne na svoje deti, sú to tiež byť súčasťou toho! Všetko čo viem je, že nemôžem dočkať, až počuť o tom ... prajeme aj bolo vidieť, že miesto!

  12. tinydancer Said,

    Súhlasím, môže niekto vysvetliť, čo to znamená, Liza Minelli, ktoré "Všetko to bude utrhnout"? Čo presne je ona snaží povedať o tom všetkom ... jsem ji našel komentár trochu nejasná, ale to je príčinou já dont mať celý kontext Stalo od ... ale ... čo je to divné, čo to hovoria, dont lide myslíš?

    Tu je odkaz btw ..

    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/06/26/michael-jackson-autopsy-results-all-hell-will-break-loose-says-actress-115875-21473990/

  13. tinydancer Said,

    ... ... Tiež som videl niekoho urobiť poznámku, že dôvod je rakev bola ukončená v priebehu pamätníka bolo príčinou Michaela mozgu bola odstránená počas pitevných .. takže bych vyzerať telo "vhodný" pre túto príležitosť. Niektorí ľudia hovorili, že to smiešne .. ale Im med v škole, a Ive zúčastnila súdnej pitvy .. a je naozaj správny .. mozgu odstránená, takže možná príčina smrti možno nájsť aj makro-a mikroskopicky. Takže i dont vedieť .. možná z citového hľadiska a pre divákov uváženia rakvy nebola zahájená ... to všetko s povedal, Im silným zástancom MJ, že je stále nažive. Dúfam, že to podvrh jeho vlastnú smrť ... muž zaslúži si kľud a pohodu po všetkých tých rokoch obscénny fám, ktoré sú bezpochyby nesprávne. Je to nechutné myslieť, že existujú ľudia, ako je hnusný, že z toho, kto by šiel tak ďaleko len na korisť niečiu povesť .. všetko v mene peňazí. Michael je nevinný. I dont starostlivosti, čo ľudia hovoria. Ak si nie ste dosť hlúpy, aby tieto zvěsti len veriť, pretože to bolo podľa médií Mnohokrát .., budiž. Mám pocit, pardon pre prázdne ľudí rád. Škrupín vajec sú, nič iného.

  14. DawneVee Said,

    tinydancer ...

    Ak chcete pridať do svojho zmätku, Entertainment Tonight povedal rodinu a priateľov mal otvoriť rakev služby a Michael vyzeral mierové a spánkom.

    Tu je odkaz:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    A já len prečítať komentár z plagátu na tú, ktorá povedala, že počula rozhovor a niekto požiadal, prečo je rakev bola uzavretá a povedal, že osoba, pretože jeho tvár bola MJ neusporiadaný od CPR urobiť.

    Tak je k vzteku ... buď bol pokojný a spí alebo hľadá jeho tvár bola všetky neusporiadaný?

    Ugh ....

    * Údery hlavou proti múru * Cítim mozgu anyurism (sp?) Prichádza na ... lol pri pokuse o akési tejto MJ príbeh von.

  15. Andrea Said,

    @ DawnVee - Som tu s tebou! Som naozaj snaží nenechajú celý tento MJ vec, aby ma šialene, ale naozaj je! I nemôže pomôcť, ale premýšľame o tom aj naďalej špekulovať. Ja len chcem buď smrť fotografií - alebo chcem MJ prísť na TV a povedať svetu, že je nažive! Potrebujem ZAHRANIČÍM mojej mysle! Ugh!

  16. tinydancer Said,

    DawneVee ... jo, já vím ... som si prečítal článok v nórskych novinách taky .. ale .. tu ... Jeho rodičia neboli tam pre súkromný pamätník .. prečo? .. A hovorili to isté o Elvis ... ak si prečítať o jeho smrti sprisahania, Elvis bol tiež v otvorenej rakve ... však aj čítanie pamätať, že niekto videl niekoho iného lepenie sa na licousy niekedy pred pamätníkom služby. .. Scary. Tak to by bolo milý.

  17. AngelW Said,

    Tak tam je, obávam sa, že bol doktor v dome? Cause CPR vám dal, že alwayls vpravo na cestu na zem! A to tzv lekára, dovolenku Michael na posteľ. Takže si myslím, že ten muž, ktorý tam zomrel, nie je Michael Jackson! Tým je spôsob, kedy osoba zomrela, lekárske auta nepouľívajte SIRENE prevzatie rýchlosti.

  18. AngelW Said,

    A ešte prísť, Michael je bolo vidieť prideliť ľudí Ottawa / Kanada. pozri tu

    http://michaeljacksonsightingsociety.tumblr.com/

  19. emanviam Said,

    Prosím, páni .... Prejdite na tento odkaz!
    Niečo nové, pridať k tejto úžasnej stránky!
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

Tému poskytol: Wordpress tému - Prvý Cash