Twee autopsie nog niet genoeg is, suspicous Joe Jackson eist een derde.

De 7 juli 2009
door admin

Michael Jackson's vader Joe Jackson heeft geëist dat een derde autopsie worden uitgevoerd op de zanger, want hij gelooft dat de pop-icoon overleden aan vergiftiging.

Contactmusic meldt dat, Joe Jackson, die eerder deze week zei dat hij verdacht "vals spel" in de dood van de zanger - zou hebben woedend zijn gezin door te proberen om de controle van de zanger van de begrafenis en veeleisende derde post-mortem keuring na twee sets van tests weerlegd zijn overtuiging dat de "Thriller" ster werd vergiftigd.

Een bron zei: "Jermaine, La Toya en zijn vrouw Katherine alle hem vertelde dat hij had geen controle over de clan niet meer, maar hij niet wil laten gaan."

Echter, Joe's dochters LaToya en Janet hebben gerapporteerd bespat voor rond-de-klok lijfwachten voor hun vader - die had een turbulente relatie met Michael, die geen naam van hem in wat wordt beschouwd als zijn laatste zal - nadat hij met de dood bedreigd .

De bron toegevoegd aan Britain's Nieuws van de Wereld krant: "Er zijn heel, heel gek Michael fans out there, die hem de schuld voor wat er gebeurd is.

Met de eerste twee autopsies blijkbaar uitspraak van vals spel, Joe Jackson is niet van plan te stoppen totdat hij vindt de informatie die hij zoekt.

Misschien is het probleem is dat de persoon die ze doen op de autopsie is niet Michael Jackson op alle, dus ook de voortdurende zoektocht naar waarheid door Joe Jackson. Misschien in dit derde onderzoek, zullen ze beseffen dat het een dubbel, die zal uitleggen waarom er geen overlijdensakte, een twee weken vertraging met de begrafenis, en geen open weergave van het lichaam.

Kan niet aanvaarden dat MJ is actally dood? Don't worry Joe, we zijn daar met jou.

Labels: Media, Nieuws, Verslagen
Gepost in Media, Nieuws | Reacties (14)

14 Reacties op "Twee autopsie is niet genoeg, suspicous Joe Jackson eist een derde."

  1. wishful09 Says:

    Ik weet niet wat te denken meer. Maar voor ons allemaal gezond te blijven, moeten we aanvaarden dat hij in feite dood na zijn gedenkteken is voorbij en gedaan. I dont weet wel. Ik heb het gevoel zegt me dat Michael is nog steeds springlevend. Misschien zullen we nooit weten. Maar Michael lijkt de soort die in dit verband, en niet verbergen weg voor altijd.

  2. goud Says:

    Ik denk niet dat hij zou spelen een wrede grap over de hele wereld door te doen zoiets. Hij is gegaan, was ik in ontkenning voor een lange tijd. Maar het spijt me te zeggen, hij is niet langer in het vlees. Mei zijn geest leven voorgoed.

  3. goud Says:

    Door de manier waarop zijn dochter had pech en riep op het podium, zijn familie bedroefd. Celebs uit te betalen hun opzichten.

  4. Madason Says:

    Ik ben het ermee eens. Hij zou niet verbergen voor altijd weg, hij wil hebben om terug te komen ...
    maar deze functies zijn ook beweren dat Joe Jackson weet over zijn zonen 'hoax dood' en dat is waarom hij houdt slaande de media met de promotie van zijn nieuwe platenlabel. Als hij weet, waarom zou hij bestelling 3 autopsie's zou dat niet alleen krijgt iedereen suspicous. Als hij wist dat hij zou spelen zo. Zou hij ... ...?

    Waarom is er geen overlijdensakte, een twee weken vertraging met de begrafenis, geen open weergave van het lichaam, 3 autopsie's, alleen een foto, geen informatie, gegevens of een echte bewijs.
    Denk na over andere beroemdheden doden, waarom is Michael is zo verschillend. Het maakt niet optellen!?!

  5. kirsty2009 Says:

    Ik ben het volledig eens, niemand van het voegt up, just watched een programma en de presentator gevraagd werd zijn lichaam in de kist!, nu dat was een Brits programma van vanmorgen.

  6. BobbyP Says:

    "Ik denk dat de Pepsi vuurwerk ongeluk op de set tijdens een commerciële schieten die dag was erger dan gemeld, en dat, ja, Michael Jackson's brandwonden waren ernstig genoeg om hem doodde. En ik denk dat ze deed. "

    Wacht ... is niet dit hele site gewijd aan het begrip dat hij nog leeft?

  7. MyBelovedMJ Says:

    Als Michael in zijn HOAX in zijn dood, wordt hij terug in een paar maanden. Ik kan u zeggen dat veel.

  8. nycscenie Says:

    @ BobbyP dat is precies wat ik dacht

  9. Francesca Says:

    Quoten wishful09. "Michael lijkt de soort die in dit verband, en niet verbergen weg voor altijd." Grappig hoe de meesten van ons zijn gevoel op dezelfde manier over deze zaak.
    Voor zover ik weet dat hij nog leeft. Ik voel hem. Maar ik weet niet of dat is vanwege zijn uitstraling. Hij zal eeuwig leven.

  10. MyBelovedMJ Says:

    Michael `s broers en zussen, heeft zojuist bekend gemaakt op de dag dat ze zullen uitvoeren, in de O2 Arena, 29 augustus, dat is Michael` s 51e verjaardag. Het rare is dit: Aparrently zal er een levensechte Monogram van Michael, over het podium, en dat zal doen wat kinda prestaties. Hmmmm Pretty raar. En aan het eind van de show, zijn kinderen zullen apear op het podium en zo goed ... Als Mike is te 'faken' zijn dood, zal hij onthullen zich die dag, ik ben er vrij zeker van dat. Nog 1 ding. Heeft een van u, worden de woorden in het blauw schriftelijk apear op het grote scherm achter het podium voor zijn memoriel? Deze woorden: Im levend, en Im hier voor eeuwig? It `sa zin van een liedje Michael eenmaal sanged met Poul Macartney. Maar waarom alleen die woorden? Waarom niet het hele liedje. Serieus ik heb de rillingen, het geheel bezaaiend me uit. Ofwel iemand tryng om ons iets vertellen, of iemand makeing een zeer zieke grap op ieder van ons, door het schrijven van dit. Het was aan het eind van de memoriel, je kan niet missen. Dat is allemaal im gonna zeggen

  11. feyaya Says:

    dat de prestaties is iets I would love to see! maar hoe zullen wij? Ik ben er zeker van dat ze niet zal worden uitgezonden op TV. voor zover dat hologram ding gaat, kan ik precies zien hoe dat zal werken. onthouden wanneer will.i.am verscheen als een hologram op CNN de dag van de presidentsverkiezingen? Michael kon doen precies hetzelfde uit, waar is hij! hoorzitting dat in combinatie met de reacties van zijn kinderen op het gedenkteken, specifiek Paris', is echt iets vermoeden hebt me gek zal er gebeuren met die prestatie ... vooral van zijn kinderen zijn ook komt een deel van! alles wat ik weet is dat ik kan niet wachten om te horen ... wish I could see it in plaats!

  12. tinydancer Says:

    Ik ben het ermee eens, kan iemand uitleggen wat Liza Minelli verstaat onder "de hel zal breken los"? Wat is ze proberen te zeggen over dit alles ... Ik vond haar reactie een beetje vaag, maar thats dont want ik heb de hele context kwam uit ... Maar ... wat een raar ding om te zeggen, jullie dont think so?

    Hier is de link btw ..

    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/06/26/michael-jackson-autopsy-results-all-hell-will-break-loose-says-actress-115875-21473990/

  13. tinydancer Says:

    ... Ook ... Ik zag iemand een opmerking dat de reden van de kist werd gesloten tijdens de herdenking werd veroorzaken Michael hersenen is verwijderd tijdens de autopsie .. zodat het lichaam wouldnt kijken "passend" voor deze gelegenheid. Sommige mensen zeiden dat het belachelijk .. maar Im in med school en Ive deelgenomen aan forensische autopsieën .. en het is inderdaad juist .. de hersenen wordt verwijderd, zodat een mogelijke oorzaak van de dood kan worden gevonden, zowel macro-en microscopisch. So i dont know .. misschien uit de emotionele oogpunt en voor de kijkers discretie, de kist was niet geopend ... gezegd dit alles, Im geloof sterk dat MJ nog in leven is. Ik hoop dat hij nep zijn eigen dood ... de man verdient wat rust na al die jaren van obsceen geruchten, die geen twijfel onjuist. Het is walgelijk om te denken dat er verachtelijke mensen zoals dat uit wie er zou gaan net zo ver te verwennen iemands reputatie .. allemaal in de naam van geld. Michael is onschuldig. I dont care wat mensen zeggen. Als ze hersenloze genoeg om te geloven dat deze geruchten alleen maar leiden tot het gedekt zijn door de media vaak .. toen zij zo. Ik heb medelijden met mensen als leeg zijn. Eierschalen ze zijn, niets anders.

  14. DawneVee Says:

    tinydancer ...

    Toe te voegen aan uw verwarring, Entertainment Tonight zei de familie en vrienden hadden een open kist dienst en Michael keek rustig en slapen.

    Hier is de link:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    En ik lees net een reactie van een poster over hier die zei dat ze een interview gehoord en iemand vroeg waarom de kist werd gesloten en die persoon heeft gezegd, omdat MJ's gezicht was messed up van de CPR gedaan.

    Nou voor schreeuwt luid ... ofwel was hij rustig en slapen kijken of zijn gezicht was al messed up?

    Ugh ....

    * Bangs hoofd tegen de muur * Ik voel een brain anyurism (sp?) opkomen ... lol toen geprobeerd dit soort MJ verhaal uit.

Verlaat een Antwoord

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.
Kopieer Beschermd door Chetan 'n WP-CopyProtect.