Kaks lahata ei piisa, suspicous Joe Jackson nõuab kolmandik.

7. juuli 2009
Admin

Michael Jackson isa Joe Jackson on nõudnud, et kolmas lahata läbi laulja, sest ta usub, et pop ikoon suri mürgistus.

Contactmusic aruandeid, mis, Joe Jackson, kes varem sel nädalal ütles kahtlustatakse "Henkirikos" nii laulja surm - on öelnud, et on tulivihane oma perega püüdes kontroll laulja's matused ja nõudlikud kolmanda tapajärgse läbivaatuse pärast kahte katsed ümber oma veendumust, et "Thriller" Star oli mürgitatud.

Kiirgusallika ütles: "Jermaine, La Toya ja tema abikaasa Katherine kõik ütlesin talle, ta ei olnud üle klanni enam, kuid ta ei taha minna."

Kuid Joe's tütart LaToya ja Janet on teadaolevalt langeda läbi ööpäev ihukaitsjad oma isa - kes oli tormiline suhe Michael, kes ei ole nimetatud teda mida arvatakse olevat tema viimasest peaks - pärast seda, kui ta sai surma ohud .

Lähte lisatakse Suurbritannia News of the World ajalehes: "Siin on mõned väga hull Michael fans out there, kes süüdistavad teda, mis juhtus.

Kui kahe esimese autopsies ilmselt välistades Henkirikos, Joe Jackson ei kavatse peatuda, kuni ta leiab, et teavet, mida ta otsib.

Võib-olla on probleem selles, et isik, nad teevad lahata ei ole Michael Jackson üldse, seega pidevalt otsida tõde Joe Jackson. Võib-olla on see kolmas läbivaatuse, nad peate mõistma, et see on topelt, mis selgitab, miks ei surmatunnistus, kahe nädala viivituse koos matustel ja mitte avada vaadata organismis.

Ei saa nõustuda sellega, et MJ on actally surnud? Ärge muretsege, Joe, me oleme seal koos sinuga.

Tags: Meedia, Uudised, Teated
Posted in Meedia, Uudised | Kommentaarid (19)

19 Vastused "Kaks lahata ei piisa, suspicous Joe Jackson nõuab kolmas."

  1. wishful09 ütleb:

    Ma ei tea, mida mõelda enam. Aga meie kõigi jaoks jääb terve mõistusega, peame aktsepteerima, et ta võib tõesti olla surnud pärast tema mälestusmärk on üle poole. I dont tead küll. Minu soolestiku tunne ütleb mulle, Michael on endiselt elus. Võib-olla me ei saa kunagi teada. Aga Michael tundub tüüp, kes paljastavad selle ja ei varja ära igaveseks.

  2. Kulla ütleb:

    Ma ei usu, et ta mängib julm nali aga kogu maailm tehes midagi sellist. Ta on läinud, olin eitamise juba pikka aega. Aga see valud mul öelda, ta enam ei viljaliha. Mai tema vaim elab igavesti.

  3. Kulla ütleb:

    Järgi, kuidas tema tütar lagunes ja karjus laval, tema pereliikmed kurbust. Celebs tuleva maksa oma mõttes.

  4. Madason ütleb:

    Ma olen nõus. Ta ei varja ära igavesti, et ta on tulnud tagasi ...
    kuid need ametikohad on ka väites, et Joe Jackson teab tema pojad "hoax surma" ja, at, miks ta peab slamming massiteabevahenditele edendamise tema uus plaat. Kui ta ei tea, miks peaks ta siis, et 3 lahangu's ei ole, et lihtsalt kõik suspicous. Kui ta teadis, et ta mängib umbes nii. Kas ta ... ...?

    Miks ei surmatunnistus, kahe nädala viivituse koos matustel, ei ole avatud vaatate oma keha, 3 autopsy on ainult üks foto, puudub teave, detaile või mingit tegelikku tõendeid.
    Mõtle muud kuulsused surmajuhtumit, miks Michael on nii erinevad. See ei saa lisada üles!?

  5. kirsty2009 ütleb:

    Ma olen täiesti nõus, ei ole see lisab üles, lihtsalt vaatasin programmi ja kirjutajal küsis oli tema organi kirstule! nüüd, oli Briti programm nimega hommikul.

  6. BobbyP ütleb:

    "Ma arvan, et Pepsi ilutulestikele juhus, et toimunud käigus kehtestatud kommertsgarantii tulistada, et päev oli hullem kui teatati, ja et jah, Michael Jackson's põletused olid rasked piisavalt on hukkunud teda. Ja ma arvan, et nad on teinud. "

    Oota ... ei ole kogu see sait on pühendatud ideed, et ta on veel elus?

  7. MyBelovedMJ ütleb:
    9.

    Kui Michael, on Hoax tema surma, ta on juba mõne kuu jooksul. Võin öelda, et palju.

  8. nycscenie ütleb:

    @ BobbyP, at täpselt, mida ma mõtlesin

  9. Francesca ütleb:

    Tsiteerides wishful09. "Michael tundub tüüp, kes paljastavad selle ja ei varja ära igaveseks." Naljakas, kuidas enamik meist on tunne, sama moodi selle asja.
    Niipalju kui mina tean, et ta on endiselt elus. Ma tunnen teda. Aga ma ei tea, kas see on, sest tema aura. Ta elab igavesti.

  10. MyBelovedMJ ütleb:

    Michael `s õed-vennad, on just teada päeva, et nad täidavad selle O2 Arena, 29. augustil, mis on Michael` s 51. sünnipäeva. The imelik osa on selline: Aparrently tekib elutruu monogramm Michael, mis staadiumis ning et teha Kinda tulemuslikkust. HMMMM Üsna imelik. Ja lõpus, näitab, tema lapsed apear laval ja täidab ka ... Kui Mike on "FAKING" oma surma, ta näitab ennast sellel päeval, olen üsna kindel. Veel 1 asi. Kas keegi teile teade, sõnad sinine kirjalikult apear see suurel ekraanil taga lavale tema memoriel? Need sõnad: Im elus ning Im siin igavesti? See "sa lause laulu Michael kord sanged koos Poul Macartney. Aga miks ainult need sõnad? Miks mitte kogu lugu. Tõsiselt Mul on külmavärinad, siis täiesti närvis mind välja. Kas keegi on tryng öelda meile midagi, või keegi makeing väga haige nali meid kõiki, kirjutades seda. See oli lõpus, memoriel saate `t mööda minna. "See on kõik im hakkan ütlema

  11. feyaya ütleb:

    et tulemus on midagi, mida ma oleks tore! Aga kuidas me? Ma olen kindel, et nad ei hakkan teleülekandeks see tv. niipalju kui see hologrammi asi on, ma näen täpselt, kuidas see toimib. mäletan, kui will.i.am ilmnesid hologrammiga kohta CNN päeval presidendivalimistel? michael võiks just sama asja, kui ta on! kohtuistungil, et koos reaktsioone oma lapsi memoriaali, täpsemalt paris, on tõesti pean ma kahtlustada midagi hullu juhtub, et tegevustulemuste ... eriti tema lapsed on ka saab osaks sellest! Ma tean, et ma ei saa oodata kuulda midagi ... soovin, et ma ei näe ta asemel!

  12. tinydancer ütleb:

    Olen nõus, saab keegi selgitada, millised Liza Minelli abil "Kõik põrgu on lahti murda"? Mida ta üritab öelda kõik ... ma lihtsalt leidis ta kommenteerida veidi ebamäärane, kuid, at põhjustada I dont on kogu kontekstis see tuli ... aga ... mis kummaline asi, mida öelda, dont te inimesed arvavad nii?

    Siin on link BTW ..

    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/06/26/michael-jackson-autopsy-results-all-hell-will-break-loose-says-actress-115875-21473990/

  13. tinydancer ütleb:

    ... Ka ... ma nägin keegi teeb märkuse, et põhjus kirstule suleti jooksul memoriaali teenus oli põhjus Michael aju oli eemaldada lahangu .. nii keha wouldnt otsima "asjakohane", mille seekord. Mõned inimesed ütlesid, et see on naeruväärne .. kuid IE med kool ja IVE osales kohtuveterinaarmeditsiin autopsies .. ja see on tõesti õige .. aju eemaldatakse, nii et võimalik surma põhjus võib leida mõlema makro-ja mikroskoobiga. Nii et ma tean, dont .. võibolla alates emotsionaalsete perspektiivi ning vaatajad kaalutlusõiguse kirstule ei avanud ... Sanottuani kõike seda, Im tugev usklik et MJ on ikka veel elus. Loodan, et ta ei võlts oma surma ... mees väärib mõned vaikust ja rahu pärast seda, kui kõik need aastad, mis säädytöntä kuulujutud, mis on kahtlemata vale. See on vastik mõelda, et on alatu inimestele meeldib, et seal, kes oleks läinud nii kaugele lihtsalt rikkuda kellegi mainet .. kõik nime raha. Michael on süütu. I dont care, mida inimesed ütlevad. Kui nad on ajudeta piisavalt arvates need kuulujutud just põhjus on see olnud kajastust meedias mitu korda .. siis olgu nii. Ma arvan, vabandust tühjade inimestele meeldib nii. Munakoored need on, ei midagi muud.

  14. DawneVee ütleb:

    tinydancer ...

    Et lisada oma segadust, Entertainment Tonight ütles, et pere ja sõpradega oli avatud kirstu teenindamise ja Michael vaadanud rahumeelse ja magada.

    Siin on link:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    Ja ma lihtsalt loe kommentaare pärit plakat siin, kes ütles, et ta kuulnud intervjuu ja keegi küsis, miks puusärk oli suletud ja see inimene ütles, sest MJ nägu oli sõnum alates CPR teinud.

    Hästi nutt valjusti ... kas ta oli rahulik ja magavad otsin või tema nägu oli kõik sõnum?

    Ugh ....

    * Bangs peaga vastu seina * minu arvates ajude anyurism (sp?) lähenevat ... lol, kui nad püüavad selgitada seda MJ lugu välja.

  15. Andrea ütleb:

    @ DawnVee - olen seal koos sinuga! Ma olen tõesti püüab ei lase kogu MJ asi teeb mu hulluks, kuid tegelikult on! Ma ei saa aidata, kuid mõtelda ja jätkata spekuleerida. Ma ei taha surma fotod - või tahan MJ tulla televisioonis ja öelda maailm ta on elus! Ma pean PUHKUS MY MIND! Ugh!

  16. tinydancer ütleb:

    DawneVee ... jah, ma tean ... Ma lugesin artikli Norra ajaleht too .. KUID .. saan seda ... Tema vanemad ei olnud seal era memorial .. miks? Ja .. nad ütlesid sama asi Elvis ... kui lugeda tema surma vandenõu, Elvis oli ka avatud kirstu ... aga ma mäletan lugemine, et keegi nägi keegi liimimine on põskhabe on mingil hetkel enne memoriaali teenust. .. Jube. Nii oleks võinud nukku.

  17. AngelW ütleb:

    Hästi on rohkem, ma Kahtlemata oli arsti poole maja? Caus CPR annoitte et alwayls paremale viisil maapinna! Ja see nn arst, jätke Michael voodisse. Nii et ma usun, et mees, kes suri seal, ei ole Michael Jackson! By seal viisil, kui isik suri, meditsiini auto ei kasuta sirene vastu võtta kiirust.

  18. AngelW ütleb:

    Ja veel saavutamata, Michael on olnud nähtav jaotada inimeste Ottawa / Kanada. vaata siia

    http://michaeljacksonsightingsociety.tumblr.com/

  19. emanviam ütleb:

    Palun, poisid .... Avage seda linki!
    Midagi uut lisada sellele awesome page!
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/