Michael Jackson Hoax Smrt

Je král Pop opravdu mrtvá?

Michael Jackson otec Joe Jackson vyžadují, aby byl třetiny pitvy se provádějí na zpěvačky, protože se domnívá, že popová ikona zemřel na otravu.

Contactmusic zprávy o tom, že, Joe Jackson, který dříve tento týden řekl, že podezřelá "vražda" ve zpěvák smrti - je prý rozzuřený jeho rodinu se snaží získat kontrolu nad jeho pohřbu zpěvačky a náročné třetiny pitvě po dvou sad testy vyvrácena jeho přesvědčení, že 'Thriller' hvězda byla otrávena.

Zdroj řekl: "Jermaine, La Toya a jeho manželky Kateřiny všem řekla mu, že nemá žádný vliv na klan více, ale on nechce pustit."

Nicméně, Joe dcery LaToya a Janet mají údajně stříkající pro kolo-pro-hodinové bodyguardi pro jejich otec - který měl bouřlivé vztahy s Michaelem, který nebyl jméno mu to, co je považováno jeho konečné bude - poté, co obdržela hrozby smrti .

Zdrojem přidán do Británie Novinky ze světa novinách: "Je velmi, velmi šílený Michael fanoušci tam mu přičítají vinu za to, co se stalo.

S prvními dvěma pitvy zřejmě vyloučena vražda, Joe Jackson nehodlají zastavit, dokud pro něj informace, které hledá.

Možná, že problém je v tom, že osoba, kterou budete dělat pitvu není Michael Jackson na všech, tedy neustálé hledání pravdy, které Joe Jackson. Snad v této třetí vyšetření, které si uvědomíte, že je to double, které budou vysvětlovat, proč není úmrtní list, a dva týdny zpoždění se pohřbu, ani žádné otevřené zobrazování těla.

Nelze souhlasit s tím, že MJ je actally mrtvý? Don't worry Joe, jsme tady s vámi.

  1. wishful09 Said,

    Nevím co si mám myslet. Ale pro všechny z nás, aby zůstala zdravá, měli bychom se smířit s tím, že se může ve skutečnosti být mrtví po jeho památník je u konce a udělat se. I dont vědět, ačkoli. My gut pocit mi říká Michael je stále naživu. Možná bychom se nikdy nedozvíme. Ale Michael se zdá, jako je typ, který by toto odhalit a ne schovat se navždy.

  2. zlato Said,

    Nevěřím, že by hrát krutý žert z celého světa, které dělají něco podobného. Je to pryč, byla jsem v popírání na dlouhou dobu. Ale bolesti, abych řekl, že je již v těle. Květen jeho duch žije na věčně.

  3. zlato Said,

    Podle způsobu jeho dcera zbořilo a volal na jevišti, jeho rodina zarmoucen. Celebs vycházejí platit ohledech.

  4. Madason Said,

    Souhlasím. Nechtěl schovat se navždy, to bych si, aby se vrátil ...
    ale tato místa jsou také Joe Jackson tvrdí, že ví o jeho synové 'hoax smrti' a to je důvod, proč si udržuje přibouchnutí médiích se o propagaci jeho nové rekordní etiketě. Jestli to víte, proč by si objednat 3 pitvu to nebude, že prostě si všichni suspicous. Pokud věděl, že bude hrát asi takhle. Přejete si ... ...?

    Proč je tam žádné úmrtní list, a dva týdny zpoždění se pohřeb, žádné otevřené zobrazování těla, 3 pitva to jen jedna fotka, žádné informace, podrobnosti, nebo žádný skutečný důkaz.
    Zamyslete se nad dalšími celebritami mrtvých, proč je Michael tak to různé. Nemá sečíst!?

  5. kirsty2009 Said,

    i zcela souhlasit, žádný z přidává nahoru, jen sledoval jeden program a moderátor požádal byla jeho tělo v rakvi!, nyní byl britský programu dnešního rána.

  6. BobbyP Said,

    "Myslím, že Pepsi Havárie zábavné pyrotechniky, která se objevila na soubor během obchodních natočit ten den bylo horší, než je hlášeno, že ano, Michael Jackson na popáleniny byly dost těžké, aby ho zabil. A myslím, že ano. "

    Počkejte ... není to celé stránky věnované představa, že on je stále naživu?

  7. MyBelovedMJ Said,

    Pokud se Michael v HOAX v jeho smrti, on se vrátí za několik měsíců. Nemůžu říct, že moc.

  8. nycscenie Said,

    @ BobbyP to je přesně to, co jsem myslel

  9. Francesca Said,

    Citací wishful09. "Michael se zdá, jako je typ, který by toto odhalit a ne skrývat navždy pryč." Funny, jak většina z nás mají pocit, že stejným způsobem o této věci.
    Pokud vím, že je stále naživu. Cítím ho. Ale nevím, jestli je to kvůli jeho auru. Ten bude žít věčně.

  10. MyBelovedMJ Said,

    Michael `s sourozence, právě dnes oznámila, že se budou provádět, v O2 Areně se 29. srpna, že se Michael` s 51. narozeniny. V této části je divný: Aparrently bude existovat živoucí Monogram Míkaela, na scéně, a že se bude dělat nějaký výkon. Hmmmm Docela divný. A na konci pořadu, jeho děti budou apear na jevišti a plní stejně ... Pokud Mike je "simulant" jeho smrti, on sám se odhalí, že den, já jsem docela jistý. 1 věc. Udělal někdo z vás upozornění, slova v modré psaní apear na plátně za jeviště pro jeho memoriel? Tato slova: Im naživu, a Im zde navždy? It `sa věta píseň Michael jednou sanged s Poul Macartney. Ale proč jen ty slova? Proč ne celá píseň. Vážně jsem se zimnicí, je zcela podivínský mě. Buď je někdo tryng to řekni nám něco, nebo někdo makeing jeden velmi nemocná vtip na nás všechny, napište to. Bylo to na konci roku memoriel, můžete `t minout. To je vše, im říct

  11. feyaya Said,

    že výkon je něco, rád bych vidět! ale jak se máme? Jsem si jist, že nejsme ti je vysílán na TV. pokud je to, že věc je hologram, vidím přesně, jak to bude fungovat. will.i.am vzpomenout, kdy se objevil jako hologram na CNN v den prezidentských voleb? Michael by mohl dělat jen to samé, ať se od! slyšení, které spolu s reakcí od své děti na památku, a to konkrétně paris', má mě podezření něco bude dít šílené, že se výkon ... hlavně na své děti, jsou to také být součástí toho! Všechno co vím je, že nemohu dočkat, až uslyší o tom ... přejeme i bylo vidět, že místo!

  12. tinydancer Said,

    Souhlasím, může někdo vysvětlit, co to znamená, Liza Minelli, které "Všechny to bude utrhnout"? Co přesně je ona snaží říct o tom všem ... jsem ji našel komentář trochu nejasná, ale to je příčinou já dont mít celý kontext Stalo od ... ale ... co je to divné, co to říkají, dont lide myslíš?

    Zde je odkaz btw ..

    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/06/26/michael-jackson-autopsy-results-all-hell-will-break-loose-says-actress-115875-21473990/

  13. tinydancer Said,

    ... ... Také jsem viděl někoho učinit poznámku, že důvod je rakev byla ukončena v průběhu památníku bylo příčinou Michaela mozku byla odstraněna během pitevních .. takže bych vypadat tělo "vhodný" pro tuto příležitost. Někteří lidé říkali, že to směšné .. ale Im med ve škole, a Ive zúčastnila soudní pitvy .. a je opravdu správný .. mozku odstraněna, takže možná příčina úmrtí lze nalézt i makro-a mikroskopicky. Takže i dont vědět .. možná z citového hlediska a pro diváky uvážení rakve nebyla zahájena ... to vše s řekl, Im silným zastáncem MJ, že je stále naživu. Doufám, že to podvrh jeho vlastní smrt ... muž zaslouží si klid a pohodu po všech těch letech obscénní fám, které jsou nepochybně nesprávné. Je to nechutné myslet, že existují lidé, jako je hnusný, že z toho, kdo by šel tak daleko jen na kořist něčí pověst .. vše ve jménu peněz. Michael je nevinný. I dont péče, co lidé říkají. Pokud si nejste dost hloupý, aby tyto zvěsti jen věřit, protože to bylo podle médií Mnohokrát .., budiž. Mám pocit, pardon pro prázdné lidi rád. Skořápek vajec jsou, nic jiného.

  14. DawneVee Said,

    tinydancer ...

    Chcete-li přidat do svého zmatku, Entertainment Tonight řekl rodinu a přátele měl otevřít rakev služby a Michael vypadal mírové a spánkem.

    Zde je odkaz:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    A já jen přečíst komentář z plakátu na tu, která řekla, že slyšela rozhovor a někdo požádal, proč je rakev byla uzavřena a řekl, že osoba, protože jeho tvář byla MJ neuspořádaný od CPR udělat.

    Tak je k vzteku ... buď byl pokojný a spí nebo hledá jeho tvář byla všechna neuspořádaný?

    Ugh ....

    * údery hlavou proti zdi * Cítím mozku anyurism (sp?) přichází na ... lol při pokusu o jakési této MJ příběh ven.

  15. Andrea Said,

    @ DawnVee - Jsem tady s tebou! Jsem opravdu snaží nenechají celý tento MJ věc, aby mě šíleně, ale opravdu je! I nemůže pomoci, ale přemýšlíme o tom i nadále spekulovat. Já jen chci buď smrt fotografií - nebo chci MJ přijít na TV a říci světu, že je naživu! Potřebuji ZBYTKEM mé mysli! Ugh!

  16. tinydancer Said,

    DawneVee ... jo, já vím ... jsem si přečetl článek v norských novinách taky .. ale .. tu ... Jeho rodiče nebyli tam pro soukromý památník .. proč? .. A říkali totéž o Elvis ... pokud si přečíst o jeho smrti spiknutí, Elvis byl také v otevřené rakvi ... však i čtení pamatovat, že někdo viděl někoho jiného lepení se na licousy někdy před památníkem služby. .. Scary. Tak to by bylo milý.

  17. AngelW Said,

    Tak tam je, obávám se, že byl doktor v domě? Caus CPR vám dal, že alwayls vpravo na cestu na zem! A to tzv. lékaře, dovolenou Michael na postel. Takže si myslím, že ten muž, který tam zemřel, není Michael Jackson! Tím je způsob, kdy osoba zemřela, lékařské auta nepouľívejte SIRENE převzetí rychlosti.

  18. AngelW Said,

    A ještě přijít, Michael je bylo vidět přidělit lidí Ottawa / Kanada. viz tady

    http://michaeljacksonsightingsociety.tumblr.com/

  19. emanviam Said,

    Prosím, pánové .... Přejděte na tento odkaz!
    Něco nového, přidat k této úžasné stránky!
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/

Téma poskytl: Wordpress téma - První Cash