Dues autòpsia no és suficient, suspicous Joe Jackson exigeix una Tercera.

7 de juliol, 2009
per admin

El pare de Michael Jackson Joe Jackson ha exigit que una tercera autòpsia durà a terme sobre la cantant, perquè ell creu que la icona del pop va morir d'enverinament.

Contactmusic informes que, Joe Jackson, qui a principis d'aquesta setmana diu que sospita de "joc brut" de la cantant de la mort - es diu que ha enfurismat a la seva família, tractant de prendre el control de la cantant al funeral d'un tercer i exigent examen post mortem, després de dues sèries de proves desmentit la seva convicció que el 'Terror' estrella va ser enverinat.

Una font va dir: "Jermaine, La Toya i la seva esposa Katherine li va dir que tots els que no tenia control sobre el clan més, però ell no vol deixar anar".

Tanmateix, Joe's filles Latoya i Janet han esquitxat per serveis ininterromputs guardaespatlles del seu pare - que tenia una turbulenta relació amb Michael, que no li nom a allò que es creu és la seva última voluntat - després d'haver rebut amenaces de mort .

La font va afegir a la Gran Bretanya de les notícies del món diari: "Hi ha alguns molt, molt fans de Michael boig per aquí que el culpa del que ha passat.

Amb les dues primeres autòpsies aparentment descartar el joc brut, Joe Jackson no va aturar fins que es trobi la informació que està buscant.

Potser el problema és que la persona que estan fent l'autòpsia de Michael Jackson no és en absolut, per tant, la contínua recerca de la veritat de Joe Jackson. Potser en aquest tercer examen, s'adonarà que es tracta d'un doble, el que explica per què no hi ha cap certificat de defunció, una demora dues setmanes amb el funeral, i no obrir la visualització del cos.

No pot acceptar que MJ és actally morts? Joe no es preocupi, estem aquí amb vostès.

Etiquetes: Mitjans, Notícies, Informes
Publicat a Mitjans, Notícies | Comentaris (19)

19 Respostes a "Dos autòpsia no és suficient, suspicous Joe Jackson exigeix una tercera."

  1. wishful09 diu:

    No sé què pensar ja. Però per a tots nosaltres a romandre sa, cal acceptar que pot ser en realitat morts després de la seva memòria i es fa amb més. No sé bé. La meva primera impressió em diu Michael segueix viu. Potser mai sabrem. Però Michael sembla el tipus que posaria de manifest aquesta i no amagar per sempre.

  2. or diu:

    No crec que desempeñaría una broma cruel a tot el món per fer alguna cosa així. Ha passat, jo estava en negació durant molt de temps. Però em fa mal dir, ja no és en la carn. Que el seu esperit viu per sempre.

  3. or diu:

    Per la forma en què la seva filla es va trencar i va plorar a l'escenari, la seva família es entristeix. Famosos que surten a pagar els seus respectes.

  4. Madason diu:

    Estic d'acord. Ell no amagar per sempre, que ell ha de tornar ...
    però aquests llocs són també afirmant que Joe Jackson sap dels seus fills "engany de mort" i pel que segueix donant els mitjans de comunicació amb la promoció del seu nou segell discogràfic. Si ho va fer saber, per què ell ordre 3 de l'autòpsia que no acaba d'arribar a tots suspicous. Si ell sabia, ell jugar així. Estaria ... ...?

    Per què no hi ha cap certificat de defunció, una demora dues setmanes amb el funeral, no obrir la visualització del cos, 3 de l'autòpsia, només una foto, no hi ha informació, dades o qualsevol prova real.
    Penseu en altres celebritats de morts, per què és tan diferent del de Michael. No sumar!?

  5. kirsty2009 diu:
    de

    Estic totalment d'acord, res d'això se suma, només van veure un programa i el presentador es va preguntar el seu cos en el taüt!, Ara que era un programa britànic anomenat aquest matí.

  6. BobbyP diu:

    "Crec que el Pepsi focs artificials que es va produir l'accident durant una sèrie comercial disparar aquell dia va ser pitjor que va informar i que, sí, Michael Jackson's cremades van ser prou greus com per a que el va matar. I crec que ho van fer. "

    Esperi ... no és tot aquest lloc dedicat a la noció de que encara està viu?

  7. MyBelovedMJ diu:

    Si Michael es hoax en la seva mort, estarà de tornada en pocs mesos. Les puc dir que molt.

  8. nycscenie diu:

    @ BobbyP thats exactament el que estava pensant

  9. Francesca diu:

    Citant wishful09. "Michael sembla el tipus que posaria de manifest aquesta i no amagar per sempre." Funny com la majoria de nosaltres se sent la mateixa manera sobre aquesta cosa.
    Pel que jo sé que encara viu. Em sento d'ell. Però no sé si això és degut a la seva aura. Ell viu per sempre.

  10. MyBelovedMJ diu:

    Michael `s germans, acaba d'anunciar a dia, que es durà a terme, en el O2 Arena, el 29 d'agost, que és Michael` s 51. Aniversari. La part estranya és la següent: Aparrently hi haurà un monograma la vida de Michael, a l'escenari, i que farà algunes poc rendiment. Qui Bastant rar. I al final de l'espectacle, els seus fills, apareixeran a l'escenari i realitzar així com ... Si Mike és "falsificació" de la seva mort, es revela a si mateix aquell dia, estic molt segur d'això. 1 cosa més. O molts de vostès avís, les paraules en blau escrit apareixeran a la gran pantalla darrere l'escenari per la seva memoriel? Aquestes paraules: Im viu, i Im aquí per sempre? It `sa frase d'una cançó de Michael sang una vegada amb Poul Macartney. Però, per què només aquestes paraules? Per què no la cançó sencera. De debò tinc calfreds, totalment em vaig espantar. Qualsevol d'tryng algú que ens digui alguna cosa o algú està molt malalt fer una broma sobre tots nosaltres, per escrit això. Va ser al final de la memoriel, "no es pot perdre. `S que va a dir tots els im

  11. feyaya diu:

    que el rendiment és una cosa que m'encantaria veure! però com? Estic segur que no són el que va a emetre en televisió. en la mesura del que va de l'holograma que, i pot veure exactament la forma en què funcionarà. Recordo quan will.i.am apareix com un holograma a la CNN el dia de l'elecció presidencial? Michael podia fer la mateixa cosa des onsevulla que estigui! vista que, juntament amb les reaccions dels seus fills en el memorial, concretament a París', realment m'ha sospitar una mica boig que passarà amb els resultats ... en especial dels seus fills són també serà una part d'ella! L'únic que sé és que no puc esperar a sentir parlar d'ella ... M'agradaria poder veure que en lloc!

  12. tinydancer diu:

    Estic d'acord, pot algú explicar què s'entén per Liza Minelli "Tots infern deixar-se anar"? Què és exactament la que ella tracta de dir sobre tot ... Acabo de trobar el seu comentari una mica vague, però això em causa no tenir tot el context del que ... ... No obstant això el que una cosa estranya a dir, la gent no li sembla?

    Aquí està l'enllaç BTW ..

    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/06/26/michael-jackson-autopsy-results-all-hell-will-break-loose-says-actress-115875-21473990/

  13. tinydancer diu:

    ... ... També vaig veure a algú fer un comentari que la raó per la qual el taüt va ser tancat durant el servei commemoratiu va ser causa el cervell de Michael s'ha retirat durant l'autòpsia .. per la qual cosa el cos wouldnt look "apropiat" per a aquesta ocasió. Alguna gent diu que és ridícul, però .. med Im a l'escola, i he participat en les autòpsies forenses .. i és correcta .. de fet, el cervell es treu, per la qual cosa una possible causa de mort es pot trobar tant macro i microscòpicament. Així que no sé .. potser a partir de la perspectiva emocional, i per als televidents discreció, el taüt no es va obrir ... havent dit tot això, Im un FORTES MJ creient que encara està viu. Espero que ho fals de la seva pròpia mort ... l'home mereix la pau i la tranquil litat després de tots aquests anys de rumors obscè, que són, sens dubte, falsa. És repugnant pensar que hi ha gent com vil que fos allà d'anar tan lluny només per arruïnar la reputació d'algú .. tot en el nom de diners. Michael és innocent. No m'importa el que la gent diu. Si són prou estúpid per creure aquests rumors justa causa que ha estat cobert pels mitjans de comunicació moltes vegades .. que així sigui. Ho sento per el buit que la gent li agrada. Closques d'ou que són, res més.

  14. DawneVee diu:

    tinydancer ...

    Per afegir a la seva confusió, Entreteniment Aquesta nit va dir que la família i amics havien obert un servei de taüt i Michael semblava pacífica i dormir.

    Aquí està l'enllaç:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    I acabo de llegir un comentari d'un pòster sobre la qual aquí diu que va escoltar una entrevista i algú pregunta per què el taüt estava tancat i que la persona diu, perquè la cara d'MJ va ser desordenat de les CPR fer.

    Bé per posar a cridar ... o bé, va ser pacífica i en busca del son o la seva cara era tot desordenat?

    Ugh ....

    * Colpeja el cap contra la paret * Em sento un cervell anyurism (sp?) Procedents de ... lol quan es tracta d'aquest tipus MJ història.

  15. Andrea diu:

    @ DawnVee - Estic aquí amb vostè! Estic tractant de no deixar que tota aquesta cosa MJ em torno boig, però realment és! No puc deixar de pensar en això i seguir especular. Només vol la mort, ja sigui fotografies - Vull MJ o venir a la televisió i dir al món que és viu! Necessito descansar MY MIND! UGH!

  16. tinydancer diu:

    DawneVee ... sí, ho sé ... he llegit l'article en un diari noruec també obtenir .. .. PERÒ AIXÒ ... Els seus pares no estaven allà per al sector privat en memòria .. per què? .. I que diu el mateix d'Elvis ... si vostè llegir sobre la conspiració de la seva mort, Elvis també va ser en un taüt obert ... però, recordo la lectura de que algú va veure a algú patilles al encolat en algun moment abans que el servei commemoratiu. .. Scary. Per tant, podria haver estat una nina.

  17. AngelW diu:

    Bé hi ha més, tinc cap dubte que va ser un metge a la casa? Caus CPR alwayls que li va donar la dreta en la forma sobre el terreny! I que els anomenats metge, deixi de Michael al llit. Així que crec que l'home que va morir allà, no és Michael Jackson! Per això, quan una persona mor, el metge cotxe no utilitzen SIRENA de prendre velocitat.

  18. AngelW diu:

    I molts més per venir, Michael s'ha vist per adjudicar de les persones d'Ottawa / Canadà. veure aquí

    http://michaeljacksonsightingsociety.tumblr.com/

  19. emanviam diu:

    Si us plau, nois .... Anar a aquest enllaç!
    Alguna cosa nova per afegir a aquesta pàgina impressionant!
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/