roşu portocaliu galben verde albastru roz

Două autopsie nu e de ajuns, suspicous Joe Jackson cereri de-al treilea.

Michael Jackson e tatăl Joe Jackson a cerut ca o treime autopsie se desfăşoare pe cântăreaţă, pentru că el crede că, pop icon a murit de otrăvire.

Contactmusic raportează că, Joe Jackson, care la începutul acestei săptămâni a spus că suspectează "joc incorect" în cantaretul moartea - se spune ca a înfuriat familiei sale în încercarea de a prelua controlul de cantaretul de înmormântare şi pretenţioase treime de examinare post-mortem, după două seturi de teste disproved lui convingerea că "Thriller" Stea a fost otrăvit.

O sursa a declarat: "Jermaine, La Toya si sotia sa, Katherine toate spus el nu a avut nici un control asupra clan nici mai mult, dar el nu vrea să plece."

Cu toate acestea, Joe's fiice LaToya şi Janet au splashed pentru non-stop de corp pentru tatăl lor - care au avut o relatie cu Michael turbulentă, care nu au nume-l în ceea ce se credea a fi său final va - după ce a primit ameninţări cu moartea .

Sursa adaugă la Britanii Stiri din lume ziar: "Există unele foarte, foarte nebun Michael fani acolo care l condamn pentru ceea ce sa întâmplat.

În primele două autopsies aparent eliminarea înşelăciune, Joe Jackson nu se va opri, până când el consideră că este de informaţii care caută.

Poate problema este ca persoana le face cu privire la autopsie nu este Michael Jackson, la toate, de unde continuă căutare de adevărul de Joe Jackson. Poate că în acest treia examinare, ei vor realiza că este un dublu, care va explica de ce nu există nici un certificat de deces, o întârziere de două săptămâni de înmormântare, şi nu deschide vizualizare a corpului.

Nu poate accepta faptul că MJ actally este mort? Nu vă faceţi griji Joe, vom fi acolo cu tine.

Tags: media, News, Rapoarte

19 Răspunsurile la "Doi autopsie nu e de ajuns, suspicous Joe Jackson nevoie de o treime."

  1. wishful09 spune:

    Nu ştiu ce să mai cred. Dar pentru noi toţi să rămână normal, ar trebui să accepte faptul că acesta poate fi, de fapt, mort după ce sa memorial este de peste si a terminat cu. I dont know totusi. My gut feeling mi-a spus Michael este încă în viaţă. Poate vom şti niciodată. Dar Michael pare ca tipul care ar dezvălui acest lucru şi nu ascunde departe pentru totdeauna.

  2. de aur spune:

    Nu cred că el ar juca un crud glumă pe întreaga lume, de a face ceva de genul asta. El e plecat, am fost în negarea pentru o perioadă lungă de timp. Dar este un efort pentru a-mi spune, el nu mai este în carne şi oase. Mai sa spiritul viu pe totdeauna.

  3. de aur spune:

    Prin modul în care fiica sa s-a stricat şi a strigat de pe scena, familiei sale saddened. Celebs vine să îşi plătească privinţe.

  4. Madason spune:

    Sunt de acord. El nu ar ascunde departe pentru totdeauna, el ar fi să te întorci ...
    dar aceste posturi sunt, de asemenea, susţinând că Joe Jackson ştie despre fiii lui "păcăleală moarte" şi thats de ce a ţine slamming mass-media de promovare cu privire la noul său de discuri. Dacă el a făcut ştiu, de ce ar fi pentru 3 autopsia lui ar obţine doar că nu toată lumea suspicous. Dacă a ştiut, l-ar juca în jur de genul asta. Ar fi ... ...??

    De ce există nici un certificat de deces, o întârziere de două săptămâni de înmormântare, nu deschide vizualizare a corpului, 3 autopsia lui, doar o fotografie, nici o informaţie, detalii sau orice dovadă reală.
    Gândiţi-vă la alte celebrităţi de decese, este Michael de ce e asa de diferite. Ea nu se aduna!?!

  5. kirsty2009 spune:

    i în totalitate de acord, nici unul dintre adaugă în sus, privit doar un program de prezentator a solicitat şi a fost corpul său în sicriu!!, acum că a fost un program de British numit în această dimineaţă.

  6. BobbyP spune:

    "Cred că Pepsi focuri de artificii care a avut loc cu privire la accident în timpul unui set comerciale trage în acea zi a fost mai rău decât a raportat, şi că, da, Michael Jackson de arsuri au fost suficient de severe pentru a fi ucis de el. Şi cred că au făcut-o. "

    Stai ... nu este tot site-ul dedicat ideea că el este încă în viaţă?

  7. MyBelovedMJ spune:

    Dacă sunt în Michael păcăleală la moartea sa, el va fi din nou în câteva luni. Pot să vă spun că de mult.

  8. nycscenie spune:

    @ BobbyP thats exact la ce mă gândeam

  9. Francesca spune:

    Citând wishful09. "Michael pare ca tipul care ar dezvălui acest lucru şi nu ascunde departe pentru totdeauna." Ciudat cum cei mai mulţi dintre noi se simt la fel despre acest lucru.
    Din câte ştiu, el este încă în viaţă. Mă simt de el. Dar nu ştiu dacă asta e din cauza lui aură. El va trăi veşnic.

  10. MyBelovedMJ spune:

    Michael `s fraţii, a anunţat la zi, pe care le va efectua, în O2 Arena, pe 29 august, este faptul că Michael` s 51st ani. De ciudat parte este aceasta: Aparrently va exista o monograma natural de Michael, pe scenă, şi că va face un fel de performanţă. HMMMM destul de ciudat. Şi la sfârşitul celei de-a arăta, copiii lui vor apear pe scenă şi să efectueze, de asemenea ... Dacă Mike este "fals" la moartea sa, el însuşi va dezvălui în acea zi, eu sunt destul de sigur de asta. 1 lucru. Ti-ai observat de orice, cuvintele în albastru apear scris mare pe ecran de pe scenă în spatele lui memoriel? Aceste cuvinte: Im în viaţă, şi Im aici pentru totdeauna? It `sa teză de la un cântec Michael, o dată cu sanged Poul Macartney. Dar de ce numai aceste cuvinte? De ce nu tot cântec. Serios Am frisoane, este cu totul s-a speriat-ma. Ori cineva tryng este pentru a ne spune ceva, sau cineva este foarte bolnav makeing o glumă pe noi toţi, de scris acest lucru. A fost, la sfârşitul celui de-al memoriel, puteţi `t dor de ea. Asta e tot o sa spun im

  11. feyaya spune:

    care performanta este ceva Mi-ar placea sa vezi! dar cum vom? Sunt sigur că ei nu sunt o sa-o emisiune la TV. în măsura în care acest lucru se holograma, i se poate vedea exact modul în care va lucra. will.i.am amintesti cand a aparut ca o holograma de pe CNN de zile de la alegerile prezidenţiale? Michael putea face doar acelasi lucru de la el ori de câte ori este! audiere care asociată cu reacţii de la copiii de la memorial, în mod specific la Paris ", a luat de mine cu adevarat nebun suspecta ceva se va întâmpla cu această performanţă ... mai ales de copii sunt, de asemenea, va fi o parte din el! Tot ce ştiu e că nu pot să aştept să aud despre asta ... vrea să pot vedea locul acesta!

  12. tinydancer spune:

    Sunt de acord, poate explica cineva ce Liza Minelli mijloace de "Toate dracu va rupe în vrac"? Ce este exact ca incerci sa-mi spui despre asta tot ... M-am găsit-o comentariu un pic vag, dar pentru ca am thats dont au întregul context, el a venit de la ... totuşi ... ce este un lucru ciudat să-ţi spun, tu dont oameni crezi asta?

    Iată link-ul de BTW ..

    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/06/26/michael-jackson-autopsy-results-all-hell-will-break-loose-says-actress-115875-21473990/

  13. tinydancer spune:

    De asemenea, ... ... l-am văzut pe cineva a face un comentariu că motivul pentru care sicriul a fost închisă în timpul serviciului memorial a fost cauza Michael a creierului a fost eliminat în timpul autopsie .. deci organismul wouldnt uita "adecvat" pentru această ocazie. Unii oameni spus este ridicol .. dar Im med în şcoală, şi a participat la Ive forensic autopsies .. şi este într-adevăr corect .. creierul este eliminat, asa ca o posibilă cauză de deces pot fi găsite atât macro şi microscopically. Deci, i dont know .. poate de la emoţională perspectivă, şi pentru privitori de apreciere, sicriul a fost deschis ... nu au spus toate astea, Im un puternic MJ credincios care este încă în viaţă. Sper ca el a făcut fals propria sa moarte ... omul merită unele de pace şi linişte, după toţi aceşti ani de obscen zvonuri, care sunt, fără îndoială, fals. E dezgustător să cred că acolo sunt oameni de nimic de genul asta pe acolo, care ar merge atât de departe doar pentru a se strica reputatia cuiva .. toate în numele de bani. Michael e nevinovat. I dont pasa ce spune lumea. Dacă acestea sunt suficient de minte pentru a crede aceste zvonuri doar pentru că a fost acoperită de către mass-media de multe ori .. atunci aşa să fie. Imi pare rau pentru gol oameni de genul asta. Eggshells acestea sunt, nimic altceva.

  14. DawneVee spune:

    tinydancer ...

    Pentru a adăuga la confuzie, Entertainment Tonight spus de familie şi prieteni, a avut un sicriu deschis de servicii şi Michael uitat paşnică şi de dormit.

    Aici este link-ul:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    Şi tocmai am citit un comentariu de la un poster de pe aici care a spus că a auzit un interviu şi cineva a întrebat de ce lădiţă a fost închisă şi în care persoana a spus, pentru că se confruntă cu MJ a fost în bară de la CPR făcut.

    Ei bine pentru numele lui Dumnezeu ... fie el a fost paşnică şi dormit în căutarea sau fata lui a fost tot în bară?

    Ugh ....

    * Bangs capul de perete * Ma simt un creier anyurism (sp?) provenind de pe ... lol la încercarea de a sorta această poveste MJ afară.

  15. Andrea spune:

    @ DawnVee - Sunt chiar aici cu tine! Sunt foarte încercarea de a nu lasa acest lucru face MJ-mă să plec nebun, dar este adevărat! Nu te pot ajuta, dar cred că despre asta şi în continuare speculaţii. Eu doar vreau fie moartea fotografii - sau Vreau MJ de a veni la televizor si spune lumii că este în viaţă! Am nevoie de REST mintea mea! Ugh!

  16. tinydancer spune:

    DawneVee ... Da, stiu ... Am citit într-un articol de ziar norvegiană prea .. dar .. asta ... Parintii lui nu au fost acolo pentru privat memorial .. de ce? Si .. mi-au spus acelaşi lucru despre Elvis ... dacă citiţi despre moartea lui conspiraţie, Elvis a fost, de asemenea într-un sicriu deschis ... cu toate acestea, Imi amintesc ca am citit ca cineva a vazut cineva incleiere de perciunii pe la un moment dat, înainte de memorial service. .. Înfricoşătoare. Deci, s-ar putea să fi fost o păpuşă.

  17. AngelW spune:

    Ei bine există mai multe, ma indoiesc nu a existat un medic in casa? Caus CPR alwayls că mi-ai dat dreptul la fel de pe teren!!! Şi că aşa-numitul medic, concediu Michael pe pat. Deci, eu cred că omul care a murit acolo, nu este Michael Jackson!! Prin acolo fel, în momentul în care o persoană a murit, medicale auto nu folosesc Sirene a lua viteza.

  18. AngelW spune:

    Şi mai mult pentru a veni, Michael este fost văzut de aloc de oameni din Ottawa / Canada. vezi aici

    http://michaeljacksonsightingsociety.tumblr.com/

  19. emanviam spune:

    Vă rog, băieţi .... Du-te la acest link!
    Ceva nou pentru a adăuga la această pagină minunat!!
    http://derekclontz.wordpress.com/2009/07/07/michael-jackson-death-hoax-diary-found-final-proofm-hes-still-alive/