Divas sekcijas nav pietiekami, suspicous Joe Jackson pieprasa trešdaļu.

July 7th, 2009
admin

Michael Jackson tēva Joe Jackson ir pieprasījis, ka trešā autopsijas tiek veiktas, dziedātājs tāpēc, ka viņš uzskata, ka pop ikona nomira no saindēšanās.

Contactmusic ziņo, ka, Joe Jackson, kas agrāk šonedēļ sacīja viņš aizdomas "nediena spēlē", kas dziedātājs nāves - ir teikt, ka tā ir saniknots viņa ģimenes, mēģinot kontrolēt dziedātāja's bēru un prasīgi trešā pēcnāves pārbaudi pēc diviem testi noliegta viņa pārliecība, ka "Trilleris" zvaigzne bija saindēta.

A avots teica: "Jermaine, La Toya un viņa sieva Katherine visi teicis viņam viņam nav kontrole pār klana vairāk, bet viņš nevēlas palaist vaļā."

Tomēr, Joe's meitas LaToya un Janet ir ziņots, apšļākt ārpus Diennakts miesassargi viņu tētis - kas bija turbulentu attiecības ar Michael, kas nav vārds viņam to, kas ir domājams, ka viņa būs - pēc tam, kad viņš saņēma nāves draudus .

Avotam pievieno Britain's News of the World laikraksts: "Ir dažas ļoti, ļoti crazy Michael ventilatoriem, kas pastāv, kas vainot viņu par to, kas noticis.

Ar pirmajiem diviem autopsijas acīmredzot izslēdzot nediena spēlēt, Joe Jackson nav dodas uz pieturas līdz brīdim, kad viņš uzskata, ka informācija, viņš meklē.

Varbūt problēma ir tā, ka persona, viņi veic sekciju nav Michael Jackson vispār, līdz ar to nepārtraukti meklēt patiesību Joe Jackson. Iespējams, ka šajā trešajā pārbaudes, tie būs apzināties, ka tā ir dubultā, kurā būs paskaidrots, kādēļ nav nāves sertifikātu, divu nedēļu kavēšanās ar bēres, un nav atvērts skatīšanās no ķermeņa.

Nevar piekrist, ka MJ ir actally miris? Neuztraucieties Joe, mēs labi ar tevi.

Tags: Mediji, Ziņas, ziņojumi
Posted in Mediji, News | Comments (14)

14 Atbildes uz "Divas sekcijas nav pietiekami, suspicous Joe Jackson prasa trešo daļu."

  1. wishful09 saka:

    Es nezinu, ko domā vairs. Bet mums visiem palikt normāls, mums ir jāpieņem, ka viņš var patiesībā ir miris pēc viņa memoriāls ir beidzies un kas notiek ar. I dont know though. Mani zarnu sajūta stāsta mani Michael joprojām ir dzīvs. Varbūt mēs nekad zināt. Bet Michael šķiet veids, kurš atklāj šo un ne slēpt prom uz visiem laikiem.

  2. zelta saka:

    Es nedomāju, ka viņš varētu būt nežēlīgas joks, visā pasaulē, darot kaut ko, piemēram, ka. Viņš ir aizgājusi, es bija noliegums uz ilgu laiku. Bet tā sāpes mani, proti, viņš vairs mīkstumu. Maijs viņa gars dzīvo uz visiem laikiem.

  3. zelta saka:

    Ar to, kā viņa meita sabojājusies un cried uz skatuves, viņa ģimenes skumst. Celebs kas iziet maksāt to aspektos.

  4. Madason saka:

    I agree. Viņš nebūtu slēpt prom uz visiem laikiem, viņš, lūdzu, ir atgriezties ...
    bet šie amati ir arī apgalvojot, ka Joe Jackson zina par viņa dēlu "piemānīt nāvi", un tas ir, kāpēc viņš tur slamming plašsaziņas līdzekļos veicināšanu par viņa jauns ieraksts etiķetes. Ja viņš nav zināms, kāpēc viņam būtu jāsniedz kārtībā 3 autopsijas's nebūtu, ka tieši saņemt ikviens suspicous. Ja viņš zināja, viņš spēlē aptuveni tāpat. Vai viņš ... ...?

    Kāpēc ir ne nāves sertifikātu, divu nedēļu kavēšanās ar bēres, nav atvērts apskatei no ķermeņa, 3 sekcijas ir tikai viena fotogrāfija, informācija, ziņas vai kādu reālu pierādījumu.
    Padomā par citiem slavenības nāves gadījumu, kāpēc ir Michael ir tik atšķirīgas. Tas nenozīmē pievienot up!!

  5. kirsty2009 saka:

    Es pilnīgi piekrītu, neviens no tā piebilst, uz augšu, tikai paskatījāmies programmas un vadītājam lūdza bija viņa iestāde, zārku!, tagad, kad bija British programmu šorīt.

  6. BobbyP saka:

    "Es domāju, ka Pepsi uguņošanas nejaušība, ka notikusi noteiktajā laikā komerciāla atvašu šajā dienā bija sliktāki, nekā bija ziņots, ka, jā, Michael Jackson's apdegumus bija smaga pietiekami ir nogalināti viņu. Un es domāju, ka viņi ".

    Uzgaidiet ... nav tas viss specializētā mājas lapa par to, ka viņš joprojām ir dzīvs?

  7. MyBelovedMJ saka:

    Ja Michael, ir mānīšana viņa nāves, viņš būs atpakaļ pēc dažiem mēnešiem. Es varu pateikt, ka daudz.

  8. nycscenie saka:

    @ BobbyP tas ir tieši tas, ko es biju domāšana

  9. Francesca saka:

    Cenas wishful09. "Michael, šķiet, piemēram, veidu, kuri varētu atklāt šo un ne slēpt prom uz visiem laikiem." Funny, kā lielākā daļa no mums ir sajūta, tāpat par šo lietu.
    Ciktāl es zinu, viņš joprojām ir dzīvs. Es jūtu viņu. Bet es nezinu, vai tas ir tāpēc, ka viņa aura. Viņš dzīvos mūžīgi.

  10. MyBelovedMJ saka:

    Michael `s vecvecākus, nesen paziņoja, lai dienā, ka tās veiks, lai O2 Arena, 29 augustā, tas ir, Michael` s 51. jubileju. Šis pareģojums daļa ir šī: Aparrently būs lifelike monogramma Michael, uz skatuves, un ka darīs daži kinda veiktspēju. HMMMM Pretty liktenīgs. Un beigās, liecina, viņa bērni apear no skatuves un darboties, kā arī ... Ja Mike ir "FAKING" viņa nāves, viņš atklāj sevi, ka dienā, es esmu diezgan pārliecināts par to. 1 vairāk lieta. Vai kādu no jums paziņojums, vārdi zils rakstiski apear uz lielā ekrāna aiz skatuves viņa memoriel? Šie vārdi: Im dzīvs, un Im šeit uz visiem laikiem? It `sa teikumu dziesmu Michael vienreiz sanged ar Poul zelta fazāns. Bet kāpēc tikai šie vārdi? Kāpēc ne visu dziesmu. Nopietni i got drebuļi, tas pilnīgi freaked mani out. Vai nu kāds ir tryng, lai pastāstītu mums kaut ko, vai kāds ir makeing a ĻOTI slimības joks par visiem mums, rakstot to. Tas bija beigās, memoriel, varat `t garām to. Tas `s visi im gonna teikt

  11. feyaya saka:

    , ka rādītāji ir kaut ko es love to redzēt! bet tas, kā mēs? Esmu pārliecināts, ka viņi nav gonna raidījums to tv. ciktāl tas, ka hologrammas lieta iet, es varu redzēt, kā tieši, ka strādās. atcerēties, kad will.i.am parādījās kā hologrammas par cnn dienā prezidenta vēlēšanās? michael varētu darīt tikai vienu un to pašu no kur viņš ir! noklausīšanā, kas saistīts ar reakciju no viņa bērniem pie memoriāls, īpaši paris "ir patiešām got man domāt, kaut kas traks notiks ar šo veikumam ... īpaši viņa bērniem arī ir gonna ir daļa no to! visu es zinu, ir tas, ka i nevar gaidīt, lai dzird par to ... vēlas, es varētu skatīt tā vietā!

  12. tinydancer saka:

    Es piekrītu, var kāds paskaidrot, ko Liza Minelli līdzekļiem, ar "Visas elle saplīst zaudēt"? Kas tieši ir viņa cenšas pateikt par to visu ... Es tikai Natašas komentēt nedaudz neskaidrs, bet tas ir iemesls I dont ir visai sakarā nāca no ... tomēr ... ko dīvaina lieta, proti, dont tu domā tā?

    Here's the link BTW ..

    http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/06/26/michael-jackson-autopsy-results-all-hell-will-break-loose-says-actress-115875-21473990/

  13. tinydancer saka:

    ... Arī ... Es redzēju kāds pieņemšanas komentāru, ka iemesls ir zārku slēdza laikā memoriāls pakalpojumu bija iemesls Michael's smadzeņu tika atcelts laikā autopsijas .. tā ķermeņa wouldnt meklēt "atbilstīgs", lai šajā gadījumā. Daži cilvēki, ka tā ir absurda .. bet Im in med skolā, un IVE piedalījās kriminālistikas autopsijas .. un tā patiešām ir pareizi .. smadzenēs ir svītrota, tā iespējamo nāves cēlonis var atrast gan makroekonomikas un mikroskopiski. So i dont know .. varbūt no emocionālā viedokļa, un skatītājiem ieskatiem, ar zārku netika atklāta ... ņemot sacīja, tas, Im spēcīgu ticīgais, ka MJ joprojām ir dzīvs. Ceru, ka viņš viltotas viņa nāves ... vīrietis ir pelnījis dažas miera un kluso pēc visus šos gadus neķītrs baumām, kas, bez šaubām nepatiesa. Tas ir pretīgi domāt, ka ir vile patīk, ka, tam, kurš aiziet šo tālu tikai sabojāt kādam reputāciju .. visiem nosaukumu naudu. Michael ir nevainīgs. I dont aprūpi, ko cilvēki saka. Ja viņi stulbs pietiekami uzskatīt šos rumors tikai izraisīt tas ir, uz ko plašsaziņas daudzas reizes .. tad tāpēc to. Man žēl tukšā patīk, ka. Eggshells tās ir, nekas cits.

  14. DawneVee saka:

    tinydancer ...

    Lai pievienotu jūsu apjukums, Izklaide Šovakar teica ģimenes un draugiem bija atvērta zārka pakalpojumu un Michael izskatījās mierīgu un miegu.

    Šeit ir saite:

    http://www.etonline.com/news/2009/07/76252/index.html

    Un es tikai lasīt piezīmi no plakātu par šeit, kurš teica, ka viņa uzklausa iztaujāšanas, un kāds jautāja, kāpēc zārks bija slēgtas, un ka persona, teica jo MJ seju bija messed up no CPR darīts.

    Nu par saucošs ārpus skaļa ... vai nu viņam bija mierīgas un guļamvagonos meklējat vai viņa sejas bija visi messed up?

    Ugh ....

    * sitieni ar korpusu galvu pret sienu * Es jūtos smadzeņu anyurism (sp?) nonākušajiem ... lol, mēģinot kārtot šīs MJ stāsts out.

Atstāj atbildi

Jums ir jābūt pieteicies Lai ievietotu komentārus.