Körülbelül

5. július 2009
admin

Michael Jackson Hoax Halál hoztak létre azok számára, akik az első gondolata, amikor hallottuk a hírt, hogy Michael Jackson halt volt: "Nem lehet, hogy végleg a Hoax. Célunk az, hogy megpróbálja feltárni, és válaszoljon néhány kérdést, hogy a surround a "Halál" a King of Pop 2009 júniusában.

Szeretnénk meggyőződni arról, hogy mi nem Die Hard Michael Jackson rajongók, remélve, hogy "hamis halála" úgy jön vissza jobban, mint valaha. Sem mi nem tudják elfogadni az igazságot "a saját halálát. Tovább a ponton, hogy mi megpróbáljuk felfedezni itt ... az igazság. Túl sok a körülmények, hogy ne add fel és túl sok a változó a történeteket, amelyek azt mondták, hamarosan nekünk a média az események azon a napon halt meg Michael Jackson.

Tisztában vagyunk azzal, hogy néhány hozzászólás ellentmondásosnak tűnhet időnként azonban nem azt jelenti, mind a hozzászólások ezen az oldalon a saját véleményét. Egyszerűen szeretném, hogy ha az olvasók, az összes olyan információt találunk a tekintetben, hogy a gyanús körülményeit a "Halál" a Michael Jackson és a lehetőséget az ő még mindig életben van. Akár hiszik el, hogy a reális posts vagy fantasztikus Reméljük, hogy az olvasás nekik majd töltsük fel a saját szem előtt, hogy mi történt valójában június 25. 2009.

Azt szeretném mondani, hogy az emberek, akik így fejezik ki, hogy a hozzászólások tartalma "felborulna" és a "káros", hogy azt a választási lehetőséget, hogy látogassa meg a honlapján. Ön nyilvánvalóan a mi oldalakat, mert valahol az ön úgy gondolja, hogy "valami csak nem stimmel" ... mint a többit ránk.

Azt is szeretném kifejezni, hogy a Michael Jackson rajongók, hogy elküldi nekünk észrevételeit koldulás, hogy távolítsa el a helyszínt és a "tiszteletben tartja a halott" és a "Let Michael Jackson RIP ', hogy ha megtaláljuk a tartalomhoz zavaró vagy sértő, hogy meg kell hagyni our site. Lehet, hogy a gondolatok és megjegyzések lenne megosztott egy Michael Jackson rajongói valamilyen ahol keverednek egymással, mint te, aki úgy gondolja, hogy a bálvány egyszerűen "holtan" a szívroham egy nap.

Mind azt akarjuk, hogy tárja fel a valós eseményeket övező "halál" E színes és tehetséges előadóművész.

Azt kérjük, hogy meg kell adni a szabad gondolkodás és a beszéd.

MJHD Adminisztráció

Hozzászólások (18)

18 Válasz-hoz "About"

 1. heisalive Says:

  Még mielőtt a megállapítás a honlapon, és még mindig én vagyok győződve, hogy a 100 +% Michael Jackson szakaszos saját halálát, hogy elkerülje és menj be egy rendes máshol élni ... ez az, amit én belső hang volt mondani, mert a pillanattól kezdve, hogy "halál" be, és ez tartja felgyorsul nekem folyamatban van. Én is egy jogi szakértő, és várom hogy ezt az ügyet, mint "eset", és minden eleme, mint a Discovery, hogy csak egy. Michael Jackson bizonnyal a réz bleeps, a kapcsolatok, a források, loyals és mindenekelőtt a pénz-és wherewithall a nagy inscene ilyen "show", mint ez! Ő házas Elvis "DNS-t, Lisa Marie és bár házas neki van az áru, mikor, hogyan Elvis halála volt szakaszos és" eladta "a nyilvánosság számára a sátáni média vissza 1977-ben. Ez nagyon világos, hogy Elvis nem halt meg a Graceland, és minden valószínűség szerint az amerikai tanúvédelmi program. Nem kétséges, az agyamban, hogy Michael Jackson, aki saját meghatározott okok miatt a fázis a "halál", de életben van valahol, és figyeli az "esemény", mint a valaha legnagyobb encore a moneymill folyamatosan $ pinning tovább. Debbie Rowe, ha nem kap őrizetbe e gyermekek, és továbbra is ez a Katherine Jackson által létrehozott MJ akarata, ez biztosítja a könnyű hozzáférést MJ, hogy a gyerekek és azok meglepve, ha visszatér a "mély" meglátogatni őket .

  Ami a saját "eset": breaking news! The “Starwitness”, Elizabeth Taylor whom MJ loves with his heart and soul and likewise has “declined” to “appear” at the “memorial” shindig at staples center saying she “loves him too much” Ms. Taylor is the ONE person Michael bízik abban, hallgatólagosan és õ bizonyult neki hűséget neki, hogy nem "meg" t ő a sendoff után Elvis "halál" és a temetés is messze a legnagyobb hazugság valaha is azt mondta, a hazugság, hogy több milliárd ember swalloed egész .. Ó, igen kevés a hit!

  Breaking News * Frissítés én "eset": Starwitness No. 2, Diana Ross bejelentette keresztül kiadott nyilatkozat nem járni, beszélni: ő is erre! 2 Ezek a magánszemélyek, Ross és Taylor is volna, és ismert, hogy legközelebb a Michael Jackson, része a kör confidantes évekig. Emberek: ébredj fel! bizonyítékokat tart szerelési és az ügy egyre szilárd talajon,

  Következő Breaking News Update on my "eset": Két nagyobb importants MJ a belső kör hiányzott a Staples Center: Uri Geller és chopra Deepak, további két személy, aki jól szakaszos "halál menekülés"?

  Miután a végén a "Memorial Service, hogy bárki egyáltalán látni - a színpadon backwall a Staples Center - ezeket a szavakat megjelenő kék betűkkel:" Én vagyok él és élni fog örökké "???? Vajon Michael Jackson, hogy az "üzenet" itt magát, míg a rosedraped, arany koporsó, valószínűleg üres, vagy egy báb belsejében ült anélkül, hogy az egyetlen, amit vibe, hogy ténylegesen a test, a test vagy a Michael Jackson .... akárki .. Kösz, hogy az olvasás és .. mit? mindenki mást gondolt erre?

 2. Andrea Says:

  Én a második komment fent nekem! Ő él, az embereknek szükségük van, hogy kelj fel!

 3. elde Says:

  Nem vagyok vaskalapos rajongó MJ; szerettem néhány saját dalok, néhány utált, de mindig tiszteletben tartották őt, mint egy művész és egy perfomer. Életben van-e vagy meghalt, nem igazán számít. Oldalára minden jogát a létezésre, az emberek adja meg a saját szabad akaratából ... Mivel csak azt szeretném, hogy még életben van (volt jegyet a második koncertje Londonban amit elnapolnak március - és én nagyon vártam e), ha még mindig azt érzem, és elárulta disrespected mert nagyon fáj, és az ő empathising gyermekek (mindegy milyen színű őket ..) és a testvérek. De hé, minden lehetséges, és az ő kerestek valami békét és nyugalmat ő is a még mindig életben van. De aztán megint ő soha nem lenne képes elvégezni, míg újra keresett egyenesen a szeme mindenkinek, aki tiszteletben tartják, hogy ...

 4. lorihehir Says:

  Nézd azokat a képeket a "Press Conference". Van egy nagy véredények fut le a központtól a megszemélyesítő homlokán. Ugyanez a véredények látható a képen a személy a mentőt. Most nézd meg a jobb oldali a megszemélyesítő, van egy ciszta a tetején a kezét, csak elmúlt a csuklóját. Dacol én senkit, hogy rögzítse a képen látható Michael Jackson a mindkét markereit. Szintén nem lehet elvégezni CPR olyan mértékben, amely megteremti a hajó dagad a feje, az a személy, a orvosi rendelőtől való életben egy finom véráramlást. Végül, hallgatni a 911 szalagot szorosan. Évek után a bűnüldözés, én még soha nem volt a diszpécser nem kérik, ha a beteg egy impulzus után is, neki is elmondta, a beteg "nem lélegzik. Ez az egyik első dolog kérdezte, és mégis, ez soha nem kérte az e hang.

 5. britishjacksonfan Says:

  Hello mindenki
  Én magam is nagyon érdekli ez a lehetőség álhír. Én mindig is élveztem a különleges hatások smink pl. hamis sebek és faciális protézisekkel, mint Mícheál leplezésére használják fel magát. Én kíváncsi hasn't bárki más észrevette, hogy a képen használt "o2 csaló", hogy a "csaló" visel a latex kesztyű kezét. láthatod a latex hasn't volt, amely úgy tűnik, nagyon jól kevert minden, és a obius változás a bőr hangot. még a körmök ne nézd a valós és látható latex bibi. emberek kételkedni Mícheál volna hamis saját halálát, hanem az ember mindig érdekelt mágia és Peter Pan "fut el, hogy egy olyan helyet, ahol senki nem találja meg, és soha nem öregszik" Mi lenne, ha mágikus neki, mint az élet álom?

 6. Conspire2Me Says:

  Ez az oldal csodálatos! Aki U vannak a szenvedély és enthusiam, hogy felfedje az az igazság, mint sok applaudable.I csak nem hiszem, vannak dolgok, hozzátéve, hogy teljesen fel kell használni be.The imposters éveken át egészen nyilvánvaló és akkor kellett volna batshit vak nem látja ezt LOL.MJ is csak húzzák le cleveriest bûvésztrükk minden time.I azt mondanám, hogy a családtagok nem tudom ennek kivéve one.I szerelmes vagyok ezen az oldalon, mint egy csomó az emberek, és élvezze olvasat frissített információkat napi basis.Keep a jó munka a munka értékes és tiszteletben tartják, hogy sok.

 7. AngelW Says:

  Joe Jackson egyre szurkol és nyissa ki az ABC Media
  van Foulplay .. hirtelen csak úgy .. igaz remourse? És wat?

  http://abcnews.go.com/Entertainment/MichaelJackson/story?id=8047192&page=1

 8. AngelW Says:

  videó fogás vagy nézze meg, és több

  http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=8031061

 9. Roxana Says:

  Bámulatos ... én nem mondom, ez a hazugság supected a kezdetektől fogva (én voltam vezetői, hogy amikor hallottam, hogy a rádió), de a keresett információ az interneten vezetett, hogy csoda, hogy mennyire hülye ez a sajtó hiszem mi? ? Ugyan már, senki nem találkoztam hsbody, a halotti bizonyítvány szabadítani július 7. (ezek olyan elfoglalt előkészítése cirkusz-emlékmű-hazugság, hogy elfelejtettem, hogy egy halott ember meghalt leagally ha van egy halotti bizonyítvány?), majd az a személy, aki kijelenti, neki meghalt, latoya??? Én hülye, vagy az egyetlen, aki tudja decalre egy személy meghalt egy orvos???
  és hogyan bout a koporsókat? Láttam a tmz 2 különböző fotók, egy szabadtéri helyet, talán a tető, fekete koporsó, amelyben azt mondta, hogy biztos volt benne, hogy 100%-michael teste volt, és belülről tűzőkapcsot központ, egy arany koporsót ... gyere a??? mondjuk én nem láttam a képeket is, de mindent ez a történet, a szaglás, mint egy cirkuszi.
  Valószínűleg ő nem hamisítható haláláig csak a pénz, hanem a saját béke, de azt hiszem, ott volt módja, hogy ezt kevesebb obviuos.
  Nos, tudom nem vár többet a cikkeket, és bár a média a saját erő eladni jó vagy rossz abban rejlik, hogy soha nem is lebontják az intelligencia és a logika.
  köszönöm

 10. truthseeker1002 Says:

  A videó a cikkben "Michael Jackson az O2-koncert próbák", im győződve arról, hogy a Michael Jackson az első felében a videó valójában a stunt kétágyas (DIMITRIE hívják), és hogy az igazi Michael Jackson volt a második fele a videó eredményt. A videó Határozottan által vágott és beillesztés és réselt együtt.

 11. elde Says:

  ppl plz ezt nézd meg http://illuminatimatrix.wordpress.com/40-princess-diana-give-me-liberty-or-give-me-death-paris-rock-pa-rise-pa-ra-dise/ I nem hiszem, mi van a neten ... ha Elvis nem telt el ilyen hamar, szerverek is összeomlik a világ minden tájáról. MJ & AEG vannak o. 40. Meg kell menj végig ... de, OMG, imádom a jó rejtélyt. CREEEEEEPY nem
  Őszintén remélem, ez egy nagyon jó befejezés.
  PS Adminisztrátor nem volna lehetséges, hogy a hozzászólásod után, cikkek, coz megjegyzéseket itt is vonatkoznak az egyéb cikkek. Valamivel, mint egy általános válasz? Greetings from Belgium

 12. nyla Says:

  Szia OK, először is azt szeretném mondani, hogy hála istennek vannak ilyen emberek még mindig él. Egy elme, ami messze anyones control.I értékelem azt a tényt, hogy meg tudná vizsgálni az összes lehetőséget a Michael Jackson fiaskó. Az igaz, a legtöbbet a médiában (pl. CNN FOX NEWS stb) tulajdonában van egy sátánista csoport illuminati egyesek nevezik Nem tudom wateva. Ugyanaz a csoport, hogy 2pac kitett emberek, mielőtt a 'meggyilkolták. Azt hiszem, ez lehet ugyanaz MJ esetében. Nem igazán érdekel, vagy am botherd kb Elvis személyesen nem hiszem, ő volt az, hogy nem az én fajta rock, de amit én véleményem. Én sem vagyok olyan Die Hard rajongó MJ, én egy kicsit a zene és a táncok, de nem az összes, hogy őrült. De egyébként a cikkeket is ösztönzött sok ember fejében, és betekintést adott nekem Defo. Köszönjük, hogy ezen az oldalon, és remélem, hogy még több bizonyíték fényében. Elõször azt hittem, hogy meghalok, de nem teljesen biztos benne, hogyan. De mivel az összes contreversy a boncolási és a temetés és a család nem jutott megállapodások Szeretek sok más vagyok, hogy én kezdődő kételyeket. Nem hiszem, hogy ő meghalt, és az emberek, akik nagyon közel van neki ez is igaz. Az olyan kár, hogy ez a nap és az életkor egy ember volna, hogy hamis a saját halálát, csak hogy megpróbálja menekülés a média.

  Hát köszönöm, azt várom, hogy több olvasata a cikkeket. is, aki a szerkesztője ezen az oldalon?

 13. littlesuemj Says:

  Most nézte a documentry a Channel 4 Michael jacksons utolsó napokban, azt nagyon nehéz nézni, hanem a rajongó, csak volt. Úgy tűnik, latoya is igazat mond néhány dolgot, az egész család számára tartottak távol michael az embereket maga körül, egyszerűen azért, mert segíteni akart neki. Ezeket fogjuk megpróbálni Vigyétek ki a kábítószer-és michael maga úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy hagyja abba őket. De sajnos, mert detoxing maga volt a baleset idején a próbákra és fájt maga volt a sok fájdalom is ment vissza a la-kúria és kapott egy injekciót a Demerol dr conrad Murray, hogy a mi nagy saddness szív megállt Michaels , a mentõket hívták, de már túl késő michael telt el. Még most ne szeretné, hogy ez igaz, de sajnos így van, én vagyok zaklatott és elpusztult, de tudom, a szívemben, hogy Michael mindig velünk. Úgyhogy kérem a nép ezen a honlapon, hogy figyelmen kívül hagyja az összes elméletek, amelyek posted MJ és a tisztelet és a béke Megérdemli.

 14. wilkesxgurl Says:

  ha bizonyítani tudja, hogy életben van mit csinál a tervezés róla?

 15. BeenTown Says:

  Imádom a honlapon, ez ad nekem reményt. Van valami bennem, hogy azt mondja, hogy nem halt meg. Aztán gondolom magamban Michael emberi, mint mindenki más, aki nem legyõzhetetlen aztán kezdeni gondolkodni, hogy nem él.

  Ha arra gondolok, mint ez, úgy érzem, hogy a végén válik igazi ok, de weboldalak, mint a tiéd adj reményt.

  Azt álmodtam éjjel, hogy a nagyon Michael "el" volt, életben van. (egyfajta kétértelmű volt, vagy haldokló, vagy csak nagyon él, vagy valaki veszélyezteti az egészség) My álmok valami komoly nem hétköznapi álmok.

  Nem akarom, hogy megbízható, mint egy dió, de én abban a reményben, hogy életben van.

  Amikor azt hallottam, hogy Michael elhaladó I shed tears. Ez volt az első alkalom, hullatás könnyes 4 év. Az utóbbi időben én kiáltotta volt 4 év előtt, amikor gyönyörű nagynénje át.

  Én még soha nem találkozott Michael, de a gondolat, ha veszít vele bizonyult oly nagy nekem, hogy én valójában kiáltotta. Voltak hozzátartozói temetkezés, hogy én még soha nem kiáltotta at.

  Kérjük, hogy életben van Michael.

 16. MJGIRL18 Says:

  http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  Hat hónappal ezelõtt egy új állomás beszámolt arról, hogy MJ halt A KÁBÍTÓSZER OVERDOSE.HOW ironikus.
  Azonban nem hiszem, hogy MJ IS NOTHING DEAD.BECAUSE-én jelent semmit újabb UP.

 17. MsKadiJ Says:

  Nem vagyok benne biztos, ha én nem hiszem, hamisított halála, de a kétséget. Az egyetlen dolog, ami eszembe jutott, hogy lehetséges a képek Michael. Minden kép róla az elmúlt néhány évben különböző. Néhány hozott néhány hét különbséggel. Én már nincs mit higgyek. Tudom, hogy a kép a tűzőkapcsot Center és a vele elhagyó orvosok iroda két különböző ember. Valamint az egyik személy a mentők egy másik személy. Vajon az igazi Michael Jackson volt máshol, ha az összes e lement a nap, hogy a kastély és nem tudott visszatérni.
  Én is egy kicsit kusza az emlékmű szolgáltatást. Nem a párizsi beszédet, de próbáltam ki, mintha õ is néztem valakit. Talán valaki tudna nézni, hogy újra. Prince Michael tűnt egy kicsit megszakad, nem nagyon bánat sújtotta, ez nem jelenti azt, hogy wasnn't, mert a gyermekek nem jár egy kicsit más, mint a felnőttek.
  De minden más történetek, amelyek segítségével ki, és a kép, fogalmam sincs, melyik képet tényleg Michael. Fogalmam sincs, whatsoever. Tényleg azt mutatták ki mindenesetre az utóbbi néhány évben? Nem tudom. Azt is hallottam, hogy a videó 6 hónappal ezelőtt a kábítószer-túladagolás dobtak ki, hogy hogyan fog reagálni rajongók.

 18. summer_sc3nt Says:

  Hello, Most csatlakozzon ezen a honlapon. Bár nem vagyok egy Michael Jackson's fan Szeretem a dalait. Válasz a MsKadiJ, én észrevettem, hogy Prince Michael I, Paris Michael és Prince Michael II próbáltam fent. Eleinte úgy gondoltam, hogy talán ez volt a világon kellett hanging felett Staples Centre. Aztán megint talán valaki más. Bár én hiszem MJ lesz valahol máshol. Olvastam a legtöbb, amit itt le van írva, és én nem értek egyet néhány bár a véleményemet inkább különböznek ... Gotta rohanás most és majd holnap után az érzéseimet ezzel az üggyel. Bármi is lehet, és talán azért, mert soha nem vagyok MJ fan és az soha nem fogja érezni leereszt (bár tudom, ha én vagyok a rajongója Szeretnék köszönetet mondani az Úrnak is biztonságos, amíg él ..). Azt mondanám, hogy jó neki. A srác igények mintegy békét és időt magának. A szomorú az, hogy talán valahol máshol tartózkodnak egy másik identitást. Akkor beszél, mint egy nem-fan .. Szerintem nem hiányzik neki. Catch ya later minden, és remélhetőleg meg időben, hogy az én post. Én már meglátogatta MJ's Guestbook Emlékpark helyén volt, és ezt egy trice már. JS ~ PG ~ M'sia.

Hagy egy Válaszol

Meg kell bejelentkezve komment.