2009
07,05

Σχετικά

Michael Jackson Hoax Θάνατος έχει δημιουργηθεί για όσους από εμάς την πρώτη σκέψη όταν ακούσαμε την είδηση ότι ο Michael Jackson είχε πεθάνει ήταν «Δεν τον τρόπο, είναι σίγουρα ένας Hoax». Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να διερευνήσει και να απαντήσει σε ορισμένα από τα πολλά ερωτήματα που σχετίζονται με το "Θάνατος" του βασιλιά της Ποπ, τον Ιούνιο του 2009.

Θα θέλαμε να διαπιστωθεί ότι δεν πεθαίνουν σκληρά Michael Jackson ανεμιστήρες, ελπίζοντας ότι θα 'φαλκιδεύεται το θάνατό του », οπότε θα επανέλθω καλύτερα από ποτέ. Επίσης, δεν είμαστε "σε θέση να αποδεχτεί την αλήθεια» σχετικά με το θάνατό του. Ακόμη περισσότερο, είναι ότι αυτό που προσπαθούμε να ανακαλύψουμε την αλήθεια ... εδώ. Υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που δεν προσθέτουν μέχρι και σε πάρα πολλές μεταβλητές οι ιστορίες που έχουν να μας πει περίπου από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τις εκδηλώσεις για την ημέρα Michael Jackson πέθανε.

Κατανοούμε ότι ορισμένοι από μας μπορεί να φαίνεται αντιφατικό Θέσεις κατά καιρούς, ωστόσο με κανένα τρόπο δεν είναι όλα τα μηνύματα στο site της ίδιας μας της γνώμης. Θα ήθελα απλώς να σας, οι αναγνώστες, με όλες τις πληροφορίες που μπορούμε να βρούμε σε σχέση με τις ύποπτες συνθήκες που περιβάλλουν το "Death" του Michael Jackson και η δυνατότητα του να επιζεί. Είτε πιστεύετε θέσεις μας να είναι ρεαλιστικό ή φανταστικό Ελπίζουμε ότι στην ανάγνωση τους θα γίνει μέχρι τη δική σας γνώμη για το τι πραγματικά συνέβη στις 25, Ιουνίου 2009.

Θα ήθελα να πω σε όλους τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τις παρατηρήσεις που εκφράζει ότι μας περιεχόμενο είναι «αναστατώνει» και «βλαβερός ', ότι έχει την επιλογή σας να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Έχετε προφανώς να προέρχονται από τις σελίδες μας, επειδή κάπου μέσα σου πιστεύεις ότι «κάτι απλά δεν αθροίζονται" ... όπως και τους υπόλοιπους από εμάς.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε με το Michael Jackson Ανεμιστήρες που μας στέλνουν σχόλια επαιτεία μας να καταργήσετε την ιστοσελίδα μας και να «σεβασμό των νεκρών» και «ας Michael Jackson ΠΕΕ», ότι αν βρείτε το ενοχλητικό ή προσβλητικό περιεχόμενο που θα πρέπει να αφήσετε site μας. Ίσως τις σκέψεις σας και τα σχόλια που θα ήταν καλύτερα κατανεμημένη σε Michael Jackson Fansite κάποιου είδους όπου μπορείτε να σμίγω με άλλους σαν εσάς που πιστεύουν ότι απλά σας είδωλο "έπεσε νεκρός" από καρδιακή προσβολή σε μία ημέρα.

Όλοι θέλουμε να κάνουμε είναι να διερευνήσει την αλήθεια εκδηλώσεις γύρω από το "θάνατο" του παρόντος πολύχρωμο και ταλαντούχο ερμηνευτή.

Ζητούμε να χορηγηθεί η ελευθερία της σκέψης και της ομιλίας.

MJHD Διοίκησης

23 σχόλια μέχρι στιγμής

Προσθήκη Το σχόλιό σας
 1. Ακόμη και πριν από τη διαπίστωση την ιστοσελίδα σας, ήμουν και είμαι ακόμα πεπεισμένος ότι 100 +% Michael Jackson ανεβεί το δικό του θάνατο για να ξεφύγουν και να συνεχίσω με μια κανονική ζήσει αλλού ... αυτό είναι που μου έχει εσωτερική φωνή να μου πείτε από τη στιγμή του "θανάτου" Ανακοινώθηκε και διατηρεί τάχυνση μου εξέλιξη. Είμαι επίσης δικηγόρου και Προσβλέπω σε αυτό το θέμα ως μια "υπόθεση" και όλα τα στοιχεία τους, όπως Discovery για να αναφέρω μόνο ένα. Michael Jackson σίγουρα το ορειχάλκινο bleeps, τις επαφές, τους πόρους, loyals και τα περισσότερα από όλα τα χρήματα και σε μεγάλο wherewithall να inscene μια τέτοια "δείχνουν" σαν αυτό! Παντρεύτηκε τον Elvis' DNA, Lisa Marie και ταυτόχρονα να την παντρευτεί, έχεις το εμπόρευμα από την επαινέσω για τον τρόπο με τον Έλβις "θάνατος ήταν σταδιακή και" πωλείται "στο κοινό από τα μέσα ενημέρωσης σατανικός πίσω στο 1977. Είναι πολύ σαφές ότι Elvis δεν πέθαναν σε GRACELAND και είναι, κατά πάσα πιθανότητα, στις ΗΠΑ το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι Michael Jackson, για τη δική του σειρά λόγους σταδιακής του "θανάτου", αλλά είναι ζωντανή κάπου και παρακολουθεί αυτό το "γεγονός", όπως το ολοένα μεγαλύτερο encore με το moneymill συνεχώς $ pinning και για την. Debbie Rowe Αν δεν λάβετε την επιμέλεια των παιδιών αυτών, και παραμένει με την Katherine Jackson, που έχει συσταθεί με την MJ θα του, αυτό θα εξασφαλιστεί εύκολη πρόσβαση για τα παιδιά του να MJ και θα είναι έκπληξη μόλις επιστρέψει από την "βαθιά" για να επισκεφθούν τους .

  Όσον αφορά τη δική μου "περίπτωση": BREAKING NEWS!! Η "Starwitness", Elizabeth Taylor MJ ποιον αγαπά με την καρδιά και την ψυχή και το ίδιο έχει "αρνήθηκε" να "εμφανίζεται" στο "Memorial" γλέντι στο κέντρο συνδετήρες λέγοντας ότι "τον αγαπάει πάρα πολύ" Η κ. Taylor είναι το πρόσωπο ενός Michael σιωπηρά και ευελπιστεί ότι το να αποδείξει την πίστη του με το να μην "που εμφανίζεται" σε t το οποίο μετά την sendoff Elvis' "θάνατος" και η κηδεία είναι μακράν το μεγαλύτερο ψέμα ποτέ πει, ένα ψέμα ότι δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν swalloed σύνολο .. Ω ναί των λίγη εμπιστοσύνη!!

  * Breaking News μου Ενημέρωση σχετικά με την "περίπτωση": Starwitness Αρ. 2, Diana Ross ανακοίνωσε μέσω κυκλοφορήσει δήλωση δεν πηγαίνουν, μιλούν: είναι επίσης σε αυτό! Τα 2 άτομα, Ross Taylor και οι δύο έχουν και είναι γνωστό ότι είναι πλησιέστερα στο Michael Jackson, μέρος του κύκλου των confidantes για χρόνια. Άνθρωποι: Ξύπνα! τα αποδεικτικά στοιχεία που κρατά την συναρμολόγηση και την περίπτωση κερδίζει έδαφος στερεά,

  Επόμενη Breaking News μου Ενημέρωση σχετικά με την "περίπτωση": Δύο ακόμη σημασία της MJ εσωτερικός κύκλος του έλειπαν στο Staples Center: Uri Geller και Chopra Deepak, άλλα δύο άτομα σε καλά για την σταδιακή "θάνατο διαφυγής";;

  Μετά το τέλος της "Memorial Service, έκανε κανείς σε όλα τα δείτε - backwall στη σκηνή του Staples Center - αυτές οι λέξεις που εμφανίζονται με μπλε γράμματα:« Είμαι ζωντανός και θα ζει για πάντα ";;;; Μήπως Michael Jackson δώσει ένα "μήνυμα" εδώ ο ίδιος, ενώ η rosedraped, χρυσό φέρετρο, πιθανώς άδειο ή με μια μαριονέτα εντός Σάββατο εκεί χωρίς προειδοποίηση ενός ενιαίου απολύτως vibe ότι όντως περιείχε ένα σώμα, το σώμα του Michael Jackson ή .... όποιος .. ευχαριστώ για την ανάγνωση και .. τι; είναι όλοι σκέφτονται αυτό;

 2. I δευτερόλεπτα παραπάνω σχόλια μου! Είναι ζωντανή, οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν!

 3. «Δεν είμαι οπαδός του diehard MJ? Μου άρεσε κάποια από τα τραγούδια του, μισούσε ορισμένους, αλλά πάντα σεβαστή όπως τον καλλιτέχνη και μια perfomer. Είτε το ζωντανό ή νεκρό, δεν έχει τόση σημασία. Η ιστοσελίδα σας έχει κάθε δικαίωμα να υπάρχουν? Άτομα που εισέρχονται με δική τους ελεύθερη βούληση ... Όσο και θα ήθελα να είναι εν ζωή (είχα εισιτήρια για τη δεύτερη συναυλία στο Λονδίνο, η οποία αναβλήθηκε για τον Μάρτιο - και είχα την ευκαιρία να η), σε περίπτωση που θα ήταν ακόμα ζωντανός, θα αισθάνονται προδομένοι και disrespected επειδή είμαι πραγματικά empathising πληγώνει και με τα παιδιά του (δεν πειράζει το τι χρώμα είναι ..) και τα αδέλφια. Γεια σου, όμως, όλα είναι δυνατά και με την αναζήτηση κάποια ησυχία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ακόμα ζωντανός. Στη συνέχεια, όμως, πάλι αυτός δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι σε θέση να εκτελέσει ξανά αναζητώντας ίσια στα μάτια όλων όσων τηρούνται αυτόν ...

 4. Εξετάστε προσεκτικά την εικόνα του "Συνέντευξη Τύπου". Υπάρχει ένα μεγάλο αιμοφόρο αγγείο εκτελεί το κέντρο της υποδυομένος της μέτωπο. Αυτό το ίδιο αίμα πλοίο να μπορεί να δει την εικόνα του προσώπου στο ασθενοφόρο. Κοίτα στο δεξί του ηθοποιός, που έχει μια κύστη στην κορυφή του το χέρι του μόνο παρελθόν του καρπού. I αψηφήσουν κανείς να συλλάβει μια φωτογραφία που δείχνει Michael Jackson με κάποια από αυτές τις σημάνσεις. Επίσης, δεν μπορεί κανείς να εκτελεί CPR στο βαθμό που θα δημιουργήσει το σκάφος να φουσκώσει στο κεφάλι, το πρόσωπο στο ασθενοφόρο είναι ζωντανή, με ωραία ροή του αίματος. Τέλος, ακούστε το 911 ταινίας στενά. Μετά από χρόνια στην επιβολή του νόμου, ποτέ δεν είχε ρυθμιστή δεν ρωτήσω αν ο ασθενής έχει σφυγμό μετά την έχει πει ο ασθενής "δεν αναπνέει". Αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε, και όμως, δεν είναι αυτή ζήτησε σε αυτό το ήχου.

 5. hello όλες,
  Εγώ ο ίδιος έχω γίνει πολύ προσεκτικός όσον αφορά αυτό το δυνατό φάρσα. Έχω πάντα απολάμβανε ειδικά εφέ μακιγιάζ π.χ. πλαστά πληγές και τα προθετικής, όπως Micheál χρησιμοποιήθηκε για να συγκαλυφθεί με τον εαυτό του. Αναρωτιέμαι hasn't κάποιος άλλος παρατήρησε ότι η εικόνα που χρησιμοποιείται σε 'o2 imposter' ότι η "imposter" φοράει ένα γάντι λατέξ χέρι. μπορείτε να δείτε το λάτεξ που φαίνεται hasn't ήταν πολύ καλά αναμεμειγμένο σε όλα τα obius και την αλλαγή του δέρματος κλήσης. Επίσης, η πραγματική νύχια dont εξετάσουμε και μπορείτε να δείτε το λατέξ ρυτίδων. Micheál άτομα αμφιβολία θα ψεύτικο το δικό του θάνατο, αλλά ως άνθρωπος πάντα ενδιαφέρονται για την μαγεία και τον Peter Pan "τρέχει μακριά σε ένα μέρος όπου δεν μπορεί κανείς να βρει και να μην γεράσει 'ό, τι θα ήταν πιο μαγικό για εκείνον που ζουν από το όνειρό του;

 6. Το site είναι καταπληκτικό! Όποιος U είναι το πάθος και enthusiam να αποκαλύψει την αλήθεια είναι applaudable.I όπως και πολλοί απλώς δεν πιστεύω ότι τα πράγματα είναι αρκετά προσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο θα πρέπει be.The imposters που χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια και είναι προφανές σας θα πρέπει να είναι τυφλή batshit να δείτε αυτό δεν θα μπορούσε να έχει μόνο LOL.MJ έλκονται από cleveriest μαγικό κόλπο όλων των time.I θα έλεγα ότι τα περισσότερα από τα μέλη της οικογένειας θα μάθω του παρόντος εκτός one.I είμαι λατρεύει αυτό το site όπως και πολλά των ανθρώπων και να απολαύσουν ανάγνωση ενημερωμένες πληροφορίες σε καθημερινή basis.Keep την καλή δουλειά σας δουλειά είναι σεβαστή και εκτιμάται σε πολλούς.

 7. Joe Jackson γίνεται κρύα πόδια και να ανοίξει ABC Media
  υπάρχει Foulplay .. ξαφνικά όπως και ότι έχει ο remourse ..; Και για τι;;

  http://abcnews.go.com/Entertainment/MichaelJackson/story?id=8047192&page=1

 8. αλιευμάτων ή βίντεο για να δείτε και πιο

  http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=8031061

 9. καταπληκτικό ... δεν μπορώ να πω ότι αυτό το ψέμα supected από την αρχή (ήμουν οδήγησης για εργασία όταν άκουσα το στο ραδιόφωνο), αλλά αναζητούν πληροφορίες στο Διαδίκτυο, με οδήγησαν στο να αναρωτιέμαι πόσο ηλίθιος κάνει τον Τύπο ότι είμαστε;; ; έλα τώρα, κανείς δεν έχει πράγματι δει hsbody, το πιστοποιητικό θανάτου που εκδόθηκε στις 7 Ιουλίου (που ήταν τόσο απασχολημένοι με την προετοιμασία του τσίρκο-μνημείο-ψέμα, ότι ξεχάσαμε ότι ένα άτομο είναι νεκρό leagally νεκρών εάν υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου;), τότε το πρόσωπο το οποίο δηλώνει τον νεκρό, latoya;;; είμαι τρελός, ή το μόνο άτομο που μπορεί decalre ένα άτομο είναι νεκρό ένα γιατρό;;;
  και πως η πάλη φέρετρα;; Είδα για tmz 2 διαφορετικές φωτογραφίες, μία από υπαίθρια χώρου, πιθανώς σε μια στέγη, με ένα μαύρο φέρετρο στο οποίο είπε ότι ήταν 100% σίγουρος ότι michael το σώμα ήταν σε αυτό, και εντός συνδετήρες κέντρο, ένα χρυσό φέρετρο ... έρχονται για? ας υποθέσουμε ότι εγώ δεν είδα τη pics καλά, αλλά τα πάντα για αυτή την ιστορία είναι μυρίζουν σαν ένα τσίρκο.
  πιθανότατα δεν φαλκιδεύεται το θάνατό μόνο για τα χρήματα, αλλά για τη δική της ειρήνης, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν τρόποι να γίνει αυτό λιγότερο obviuos.
  και δεν μπορώ να περιμένω περισσότερα από τα άρθρα σας και ακόμη και αν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει την εξουσία να πωλήσει καλή ή κακή ψέματα, αλλά ότι δεν μπορεί ποτέ να καταρρεύσει νοημοσύνη και τη λογική.
  ευχαριστώ

  • lol και έλεγα "πόσο ηλίθια δόση των μέσων μαζικής ενημέρωσης thinlk είμαστε" και αν νόμιζα ότι ήταν ανόητο υπάρχει δικαίωμα. Soooo πολλοί PPL belive πράγματι η ιστορία tt HES νεκρά, και όταν ακούω πράγματα όπως "HES ζωντανός" θεωρούν ότι είμαστε τρελοί. Ακόμα καίτοι όλα tis evidance είναι ακριβώς μπροστά από εκεί πρόσωπο!! n Δεν έχει σημασία που δεν θα είναι ποτέ WAT belive ο φαλκιδεύεται το θάνατό του. Δηλαδή ακόμη και αν ο ίδιος είπε ότι το έκανε έπαιρνα θεωρώ ότι ήταν ν imposter, ακόμη και εάν η οικογένειά του δήλωσε: "Ωχ θα το έκανε ψεύτικο n ήμασταν στο κόλπο" είχε πει ότι "το λέει μόνο familys tt ώστε να μπορούν να βρουν moiney στα ανοικτά των tis ψεύτικο mj "im sirious! Μπορώ να πω theyd στοίχημα tt. Ευτυχώς 4 MJ PPL arent τόσο έξυπνος όπως εγώ, εσείς και οι υπόλοιποι για PPL tis site. Γιατί αν ήταν ποτέ δεν έχουν πάρει μακριά wod δηλαδή αυτό =)

 10. Όσον αφορά το βίντεο στο άρθρο "Michael Jackson στο o2 συναυλία πρόβες", im πεπεισμένος ότι η michael jackson κατά το πρώτο εξάμηνο του βίντεο ήταν πράγματι κόλπο του διπλού (ονομάζεται Dimitrie) και ότι το πραγματικό του Michael Jackson ήταν κατά το δεύτερο εξάμηνο του βίντεο επιδόσεις. Το βίντεο ήταν σίγουρα από περικοπή και την επικόλληση και αυλακωμένο μαζί.

 11. PPL PLZ έλεγχο αυτό http://illuminatimatrix.wordpress.com/40-princess-diana-give-me-liberty-or-give-me-death-paris-rock-pa-rise-pa-ra-dise/ Ι δεν μπορεί να πιστεύουν ό, τι επί του καθαρού Elvis ... αν δεν έχει περάσει τόσο σύντομα, θα συντριβή servers σε όλο τον κόσμο. MJ & AEG είναι σε σ. 40. Θα πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω όλες τις τρόπο ... αλλά, OMG, I love ένα καλό μυστήριο. CREEEEEEPY δεν είναι
  Ειλικρινά ελπίζω αυτό έχει ένα καλό τέλος.
  PS Admin δεν θα είναι δυνατό να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο μετά από όλα τα είδη, coz τα σχόλια εδώ θα μπορούσε επίσης να σχετίζεται με άλλα είδη. Κάπως σαν μια γενική απάντηση; χαιρετισμούς από το Βέλγιο

 12. hi ok, πρώτα από όλα θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες θεό υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσάς που ζουν ακόμη. Με ένα μυαλό που είναι μακριά από anyones control.I, εκτιμώ το γεγονός ότι θα μπορούσε να εξετάσει όλες τις δυνατότητες για τον Michael Jackson φιάσκο. Η αλήθεια τα περισσότερα από τα μέσα ενημέρωσης (δηλαδή το CNN FOX NEWS κλπ) ανήκει σε ομάδα σατανικός illuminati μερικοί μπορεί να το ονομάσουμε i dunno wateva. Η ίδια ομάδα που εκτίθεται σε 2pac άνθρωποι πριν ήταν «δολοφόνησε». Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η ίδια σε MJ του. Δεν περίθαλψη ή είμαι botherd περίπου Elvis προσωπικά πιστεύω ότι δεν ήταν όλα αυτά, δεν μου το είδος των πετρωμάτων, αλλά thats τη γνώμη μου. Επίσης, δεν είμαι μια τέτοια πεθαίνουν σκληρά οπαδός του MJ, όπως έκανα και μερικά από τη μουσική και χορούς, αλλά δεν είναι όλα ότι crazed. Αλλά ούτως ή άλλως τα άρθρα σας έδωσαν το έναυσμα για πολλές μυαλό των ανθρώπων και έδωσε μια εικόνα για μένα defo. Σας ευχαριστώ για αυτό το site και ελπίζω να φέρει περισσότερα στοιχεία στο φως. Στην αρχή νόμιζα ότι έκανε πεθαίνουν, αλλά δεν απόλυτα σίγουρος πώς. Όμως, λόγω του συνόλου των contreversy της νεκροψίας και της κηδείας και της οικογένειας που δεν έρχονται σε συμφωνίες i όπως και πολλά άλλα αρχίζω να έχουν τις αμφιβολίες μου. Δεν νομίζω ότι είναι νεκρό και οι άνθρωποι που ήταν πολύ κοντά σε αυτόν το γνωρίζουν αυτό είναι επίσης αλήθεια. Η εν λόγω κρίμα που στην εποχή μας ένας άνθρωπος θα έπρεπε να ψεύτικο το δικό του θάνατο μόνο και μόνο για να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

  Και πάλι ευχαριστώ, ανυπομονώ για την ανάγνωση περισσότερων από τα άρθρα σας. Επίσης, ο οποίος είναι ο εκδότης του site;;

 13. Που μόλις έβλεπε την documentry στο κανάλι 4 περίπου michael jacksons τελευταίες ημέρες, ήταν πολύ δύσκολο να παρακολουθήσουν, αλλά ως θαυμαστής Απλώς έπρεπε. Φαίνεται latoya λέει την αλήθεια για ορισμένα πράγματα, όλη την οικογένεια κρατήθηκε μακριά από michael από τους ανθρώπους γύρω του, μόνο και μόνο επειδή ήθελαν να τον βοηθήσουν. Ήταν θα προσπαθήσω να τον πάρεις στα ανοικτά των ναρκωτικών και ο ίδιος ο Michael αποφάσισε ότι ήταν καιρός να σταματήσετε να τα παίρνετε. Αλλά, δυστυχώς, επειδή ήταν detoxing ίδιος είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του πρόβες και να βλάψουν τον εαυτό του ήταν σε πολύ πόνο πήγε πίσω μέχρι το αρχοντικό της και είχε ένα στιγμιότυπο της demerol από dr Conrad Murray που προς μεγάλη μας saddness σταμάτησε Michaels καρδιά , η παραϊατρικού κλήθηκαν αλλά ήταν ήδη πολύ αργά michael είχε πεθάνει. Ακόμη και σήμερα i dont θέλουν αυτό να είναι αλήθεια, αλλά δυστυχώς είναι, είμαι τρελός και καταστράφηκε, αλλά ξέρω ότι στην καρδιά μου michael θα είναι πάντα μαζί μας. Έτσι, ζητώ όλοι οι άνθρωποι σε αυτή την ιστοσελίδα να αγνοήσει όλες τις θεωρίες που έχουν δώσει MJ δημοσιεύτηκε και το σεβασμό και την ειρήνη που του αξίζει.

 14. αν μπορεί να αποδείξει ότι είναι ζωντανή πλάνισμα τι κάνει γι 'αυτό;

 15. Λατρεύω την ιστοσελίδα σας, μου δίνει ελπίδα. Υπάρχει κάτι μέσα μου λέει ότι αυτός δεν είναι νεκρός. Στη συνέχεια σκέφτομαι Μάικλ είναι ανθρώπινα όπως όλοι, δεν είναι ανίκητος και τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι δεν είναι ζωντανός.

  Όταν πιστεύω ότι έτσι, πιστεύω ότι θα καταλήξει να γίνει πραγματική s ιστοσελίδες σαν τη δική σας, αλλά να μου δώσει ελπίδα.

  Είδα ένα όνειρο το βράδυ ότι πολύ Michael "περάσει" ήταν ζωντανός σε αυτή. (είδος αμφίσημη ήταν είτε πεθαίνουν ή απλά πολύ ζωντανός, ή κάποιος να θέτει σε κίνδυνο την υγεία του) τα όνειρά μου είναι κάτι σοβαρό δεν είναι απλοί όνειρα.

  Δεν θέλω να ακούγεται σαν ένα καρύδι, αλλά ελπίζω ότι είναι ζωντανή.

  Όταν άκουσα το πέρασμα του Μιχαήλ Ι χύνω δάκρυα. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά που προκαλεί δάκρυα στα 4 χρόνια. Η τελευταία φορά που Εκλαιγα ήταν 4 χρόνια πριν, όταν μου όμορφη θεία περάσει.

  Ποτέ δεν πληρούνται Michael αλλά η σκέψη, αν χάσουν τον αποδείχθηκε τόσο μεγάλη για μένα, ότι πράγματι Εκλαιγα. Έχουν υπάρξει σχετική της κηδείες ότι ποτέ δεν σε Εκλαιγα.

  Παρακαλώ να είναι ζωντανά Μιχαήλ.

 16. http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  Πριν από έξι μήνες Ένας νέος σταθμός ανέφερε ότι είχε πεθάνει MJ ενός φαρμάκου OVERDOSE.HOW ειρωνικό.
  Πάντως δεν πιστεύω ότι είναι MJ DEAD.BECAUSE ΤΙΠΟΤΑ-εννοώ τίποτα δεν είναι πρόσθεση.

 17. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό που πιστεύω είναι πως ο φαλκιδεύεται το θάνατό του, αλλά υπάρχουν περιθώρια για αμφιβολίες. Το μόνο πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι είναι δυνατόν είναι οι εικόνες του Μιχαήλ. Κάθε εικόνα του τα τελευταία χρόνια είναι διαφορετικά. Ορισμένοι έχουν ληφθεί σε λίγες εβδομάδες εκτός. Ι δεν είναι πλέον αυτό που δεν σε πιστεύουν. Ξέρω ότι η εικόνα συνδετήρες από το κέντρο και το ένα από αυτόν που εξέρχονται από το γραφείο ιατρών είναι δύο διαφορετικά άτομα. Καθώς και το ένα από το πρόσωπο στο ασθενοφόρο είναι διαφορετικό πρόσωπο. Αναρωτιέμαι αν η πραγματική Michael Jackson ήταν αλλού, όταν όλα αυτά μειώθηκαν κατά το αρχοντικό εκείνη την ημέρα και ήταν σε θέση να επιστρέψουν.
  Είχα επίσης μια μικρή σύγχυση κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μνημόσυνο. Δεν Παρίσι από την ομιλία του, αλλά διατηρούνται μέχρι αναζητούν όπως ήταν κοιτάζετε κάποιον. Ίσως κάποιος που θα μπορούσε να παρακολουθήσετε ξανά. Prince Michael φαινόταν λίγο αποσυνδεθεί, δεν είναι πολύ θλίψη που επλήγησαν, αυτό δεν σημαίνει ότι wasnn't, διότι τα παιδιά κάνουν πράξη λίγο διαφορετικά από τους ενήλικες.
  Όμως, από όλες τις διαφορετικές ιστορίες που έμειναν εκεί, καθώς και τις φωτογραφίες, δεν έχω ιδέα που είναι πραγματικά εικόνα Μιχαήλ. ΟΧΙ ιδέα, απολύτως. Έχει αποδειχθεί ότι πραγματικά σε κάθε περίπτωση τα τελευταία χρόνια; Δεν ξέρω. Επίσης, ακούγεται ότι το βίντεο από 6 μήνες για την υπερβολική δόση ναρκωτικών πετάχτηκε έξω, για να δούμε πώς θα αντιδράσουν οπαδούς.

 18. Ι τρίτο παραπάνω σχόλια μου! Είναι ζωντανή, οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν!

 19. Γεια σου, έχω μόνο να συμμετάσχετε σε αυτήν την ιστοσελίδα. Αν και δεν είμαι οπαδός του Michael Jackson να κάνω τα τραγούδια του έρωτα. Απάντηση στην MsKadiJ, έχω παρατηρήσει ότι Prince Michael Ι, Παρίσι Μιχαήλ και Prince Michael II διατηρούνται αναζητούν παραπάνω. Αρχικά σκέφτηκα ότι ίσως ήταν τον κόσμο ότι πρέπει να έχουν κρέμεται πάνω από το Κέντρο Staples. Από την άλλη ίσως είναι κάποιος άλλος. Αν και θα ήθελα MJ πιστεύω θα είναι κάπου αλλού. Έχω διαβάσει τα περισσότερα από αυτά που είναι γραμμένα εδώ και εγώ συμφωνώ με τις απόψεις μου και αν ορισμένοι τείνουν να διαφέρουν ... Πρέπει να βιαστούμε τώρα και θα τεθεί από αύριο, μετά να τα συναισθήματά μου για το θέμα αυτό. Ό, τι είναι ίσως και ίσως επειδή δεν είμαι οπαδός του MJ και ποτέ δεν θα είναι πολύ απογοητευμένοι (αν και ξέρω αν είμαι ο ανεμιστήρας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λόρδο Είναι ασφαλές όσο χρόνο το ζωντανό ..). Θα ήθελα να πω για το καλό του. Ο τύπος πρέπει κάποια στιγμή η ειρήνη και για τον εαυτό του. Το λυπηρό είναι ότι θα μπορούσε να κατοικούν κάπου αλλού με διαφορετική ταυτότητα. Στη συνέχεια, μιλώντας ως μη ανεμιστήρα .. Είχα λείπει δεν τον υπερβολικά. Catch ya όλα αργότερα και με την ελπίδα να βρουν χρόνο για να κάνω μετά. Έχω επισκεφθεί MJ Guestbook Μνημείο του χώρου και έχουν ήδη κάνει ότι trice. JS ~ ~ PG M'sia.

 20. Γεια σου,

  Τώρα εδώ είναι ένα από σκέψης μου σύζυγος - που δεν είναι επιρρεπής σε σκέψης πολύ συχνά - LOL

  Ποια η σχέση των ανθρώπων στο νοσοκομείο γνωρίζουμε είναι MJ; Οι γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικού και η ιατροδικαστής έχει μόνο τη λέξη της οικογένειας. Η atopsey θα μπορούσαν να έχουν πραγματοποιηθεί σε κανέναν ... Έχουμε μόνο τους λέξη.

  Ριζική stuff oh σύζυγος μου ... Νομίζει ότι είμαι καρύδια από το δρόμο.

  Είναι πολύ σωστό, σε περίπτωση θανάτου, σε περίπτωση θετικής ID δεν είναι εγκατεστημένος τότε είναι un-το όνομα του John Doe. Ο γιατρός, ή όποιος λέει για το μέλος της οικογένειας "Είναι αυτό το σώμα του και έτσι αυτό;" και να απαντήσει "ναι", τότε αυτό είναι το ID πώς γίνεται ... Πρέπει να πάμε σε αυτή τη λέξη, δεν το γεγονός ότι η πρόσωπο που ήταν διάσημος. Ακόμη και Prince Charles πήγε στο Παρίσι το 1997 σε επίσημα τον προσδιορισμό του φορέα της πριγκίπισσας Diana.

  Ο ιατροδικαστής δεν θα γνωρίσει MJ, οπότε θα πρέπει να βασίζονται στο αναγνωριστικό που έγιναν επίσημα .... Αν δεν ήταν και αυτός .... Σε κάνει να πιστεύουμε.

 21. Λατρεύω αυτό το site! u τύποι είναι πάντα προσθέτοντας νέες πληροφορίες 4 μας! Συνεχίστε την καλή δουλειά! =)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να ταχυδρομήσει ένα σχόλιο.