Майкъл Джексън излъгвам Смърт

Дали крал на поп наистина мъртъв?

Юли-5-09

За

Публикувано от Admin

Майкъл Джексън излъгвам Смъртта е създаден за тези от нас, които на първа мисъл, когато чу новината, че Майкъл Джексън е починал беше "Няма начин, това е определено е измислица". Нашата цел е да се опита да проучи и да отговори на някои от многото въпроси, които обграждат "смъртта" на Краля на поп през юни 2009.

Бихме искали да се уверят, че ние няма да умре твърди Майкъл Джексън фенове, надявайки се, че той симулирала смъртта му ", така той ще се върне по-добър от всякога. Нито сме ние "не може да приеме истината" за смъртта му. Още по същество, това е, което ние се опитваме да се открият тук ... истината. Има прекалено много обстоятелства, които не допринасят и твърде много променливи в историите, които са били казал за да ни от медиите за хепънинги в деня Майкъл Джексън умря.

Ние разбираме, че някои от нашите пощи да звучи противоречиво на моменти, но в никакъв случай не означава, всички са на публикациите в този сайт от нашето собствено мнение. Ние просто искат да предоставят вас, читателите, с цялата информация, която ние можем да намерим по отношение на съмнителни обстоятелства около "смъртта" на Майкъл Джексън и възможност му все още е жив. Независимо дали смятате, че нашите пунктове, които следва да бъдат реалистични и фантастични Надяваме се, че при четенето им ще направят вашия собствен ум за това, което наистина се случи на 25 юни 2009.

Бихме искали да кажем на всички хора, които напускат коментари изразяване, че нашите съдържание е "upsetting" и "вредни", че той е ваш избор да посетите нашия сайт. Вие явно идват на нашите страници, защото някъде в себе си ли да повярваш, че това нещо просто не се добави "... точно като останалите от нас.

Бихме желали да изразим на Майкъл Джаксън фенове, които ни изпращате коментари просия с нас, за да отстрани нашия сайт и за "спазване на мъртвите" и "нека Майкъл Джексън RIP", че ако намерим съдържанието обезпокоителни или обидни, че трябва да напуснат нашия сайт. Може би вашите мисли и коментари ще бъдат по-добре сподели на Майкъл Джаксън Fansite на някои видове, където можете да общувам с други като вас, които вярват, че вашият идол просто "спадна мъртъв" от инфаркт един ден.

Всичко, което искате да направите, е да проучи истински събития около "смъртта" на този колоритен и талантлив изпълнител.

Ние искаме да се предостави свобода на мисълта и словото.

MJHD администрация

 1. heisalive Саид,

  Дори преди да откриете вашия сайт, аз бях и все още съм убеден, 100 +%, че Майкъл Джексън поставя собствената си смърт да избягат и иди с нормално живеят на друго място ... това е, което ми вътрешен глас е да ми кажеш, тъй като в момента неговата "смърт" бе обявен и тя продължава да quickening мен продължава. Аз съм също юридическо професионалните и съм гледам на този въпрос като "случай" и всички елементи от него като Дискавъри да цитирате само един. Майкъл Джексън сигурност медта bleeps, контактите, ресурсите, loyals и по-голямата част от всички пари и wherewithall в големи, за да inscene такова "шоу" като това! Той женен Елвис "ДНК, Лиза Мари и докато женен за нея, има стоки от нея за това как Елвис" смърт бе поставен и "продава" на публиката от сатанински медии през 1977 година. Тя е много ясно, че Елвис не умират в graceland и е по всяка вероятност в САЩ защита на свидетели програма. Няма съмнение в съзнанието ми, че Майкъл Джексън, за своя собствен набор от причините поставя своя "смърт", но е жив някъде и се гледа това "събитие", както все по-голямата си бис с moneymill непрекъснато $ pinning и Включено. Ако Деби Rowe не получи родителските права на тези деца, и тя остава с Катрин Джаксън, създаден с MJ воля, това ще осигури лесен достъп за MJ си деца и те ще бъдат изненадани след като той се връща от "тежко", за да ги посетят .

  Що се отнася до моя "случай": чупене новина! В "Starwitness", Елизабет Тейлър, когото обича MJ му сърце и душа и така е "отказа", за да "се появи" на "паметник" сбиване в Staples Center казва, че "обича го прекалено много" г-жа Тейлър е едно лице, Майкъл тръстове имплицитно и тя доказа лоялността си към него, като не ", изписано" в тона му му sendoff, които след Елвис "смърт", а погребението е най-голямата лъжа някога казал, една лъжа, че милиарди хора са swalloed цяло .. О да! Маловерецо!

  * Разрушаване Новини обновяване на моя "случай": Starwitness № 2, Диана Рос обяви чрез декларация не освобождава присъстващите, говори: тя е също така и в по тази! Тези 2 лица, Рос и Тейлър и двете са били и са се знае, че са близо до Майкъл Джексън, част от неговия кръг confidantes от години. Хората: събуди се! доказателствата продължава монтаж и съдебната набира солидна основа,

  Следваща Горещи новини обновяване на моя "случай": Още две важни от MJ на вътрешния кръг, са изчезнали в Staples център: Ури Гелър Дийпак Чопра и още две лица по добре организирани "смърт избяга"?

  След края на "Мемориал служба, не видя никого, на всички - на сцената backwall на Staples център - тези думи се появяват в синьо надпис:" Аз съм жив и ще живее завинаги "???? Дали Майкъл Джексън даде "съобщение" тук сам, докато rosedraped, злато ковчег, вероятно празен или с куклата отвътре събота там, без да даде на една каквато и настроението, че тя действително се съдържат тяло, тялото на Майкъл Джексън или .... всеки, който .. благодаря за четене и .. какво? е всеки друг да мисля за това?

 2. Андреа Саид,

  Аз втория коментара над мен! Той е жив, хората трябва да се събуди!

 3. elde Саид,

  Im 'не е diehard фен на MJ; Обичах някои от песните му, мразени, но винаги го зачитат като художник и perfomer. Дали той е жив или мъртъв, той не наистина въпроса. Вашият сайт има право да съществува; хора, въведете го на собствената си свободна воля ... колкото бих искал той да бъде жив (Имах билети за втория концерт в Лондон, който е бил отложен до март - и аз бях наистина очаквам с нетърпение да се този), ако беше още жив Бих чувствам предаден и disrespected защото аз съм наистина наранява и empathising с децата си (няма значение какъв цвят са ..) и братя и сестри. Но хей, всичко е възможно и в неговото търсене на някои мир и спокойствие, че може би все още жив. Но след това отново той би никога няма да бъде в състояние да извърши отново, докато гледам право в очите на всички, които спазват него ...

 4. lorihehir Саид,

  Погледни отблизо изображенията на "пресконференция". Налице е голям кръвоносен съд текат определени центъра на интерпретатор на челото. Същата кръвоносен съд може да се видят в образа на човек в линейка. А сега погледнете на дясно на изпълнител, той е с киста на горната част на ръката му само последните му китката. Аз не се поддавам на никого да улови снимка показва Майкъл Джаксън с една от тези маркери. Също така, никой не може да изпълнява CPR до степента, до която ще се създаде кораб да надуе в главата, лицето, в линейката е жив с глоба кръвния поток. И накрая, чуй на 911 лента отблизо. След години на прилагането на закона, аз никога не са имали експедитора да искам, ако пациентът има пулс след като той я е казал на пациента е "не се диша". Това е едно от първите неща, попита, и все пак, това никога не е поставен в този звук.

 5. britishjacksonfan Саид,

  Здравейте всички,
  Самата аз се превърнаха много се интересуват от тази възможност измислица. Трябва винаги да се ползват специални ефекти грим например фалшив рани и лицева prosthetics, като micheal, използвани за прикриване със себе си. Аз съм чудех hasn't Някой друг забелязал, че на снимката, използвани в "O2 imposter", че "imposter" е облечена в ръкавица ръка латекс. Вие можете да видите латекс изглеждат hasn't които са били смесени много добре на всички и obius промени на кожата тон. и ноктите DONT изглежда истински и можете да видите латекс бръчки. хора съмнение micheal фалшив би си смърт, но като човек винаги се интересуват от магия и Питър Пан "бяга на едно място, където никой не може да ви намери и ти никога не растат стари" какво би било по-магически за него, отколкото живите си сън?

 6. Conspire2Me Саид,

  Този сайт е невероятно! Който U са ви страст и enthusiam да разкрие истината е applaudable.I като много просто не мисля, нещата са доста сумиране на начина, по който те трябва да be.The imposters използва в продължение на много години са твърде очевидни и Вие ще трябва да се batshit слепи да не виждате този LOL.MJ биха могли да са просто изтеглен от cleveriest магически трик на всички time.I ще кажа, че повечето от членовете на семейството трябва да знае за това, освен one.I съм нежен този сайт като много на хората и да се насладите четене актуализирана информация за всеки ден basis.Keep на добрата работа, вашата работа е оценена и уважаван за мнозина.

 7. AngelW Саид,

  Джо Джаксън става студено крака и отворени до ABC Media
  там е Foulplay .. изведнъж просто така .. remourse е той? А за Уот?

  http://abcnews.go.com/Entertainment/MichaelJackson/story?id=8047192&page=1

 8. AngelW Саид,

  видео към улова или вижте повече

  http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=8031061

 9. Роксана Саид,

  Невероятно ... не мога да кажа, че тази лъжа supected от началото (I Карах на работа, когато чух го по радиото), но които търсят информация в Интернет ме да се чудя колко глупав ли пресата, че ние сме? ? Хайде, в действителност никой не е виждал hsbody, смъртния акт освобождава от 7 юли (те бяха толкова зает подготовката цирка-паметник-лъжат, че са забравили, че човек е мъртъв leagally мъртъв, ако е налице смърт сертификат?), тогава лицето, което декларира, го мъртъв, latoya??? Аз съм луд, или единственият човек, който може да decalre лице мъртъв е доктор???
  и как кажеш на ковчези? Аз видях по tmz 2 различни снимки, една от открито пространство, вероятно на един покрив, с черен ковчег, в който те казаха, че тя е била 100% сигурен, че тялото на Майкъл беше в него, и вътре Staples център, златен ковчег дойде ... на??? Нека кажем, че не видях снимки добре, но всичко за тази история е миришещи като цирк.
  Вероятно той не е симулирала смъртта му само за парите, но и за собствената си мир, но мисля, че имаше начин да направите това по-малко obviuos.
  и не мога да чакам повече от вашите статии и въпреки че медиите има свое правомощие да продаде добро или лошо лъжи, добре, че никога не могат да съборят разузнаването и логика.
  благодарности

 10. truthseeker1002 Саид,

  Що се отнася до видеото в статията "Майкъл Джаксън на O2 концерт репетиции", Im убеждението, че Майкъл Джаксън в първата половина на клипа е действително си каскадьор двойно (наречена dimitrie), и че истинската Майкъл Джаксън е във втората половина на видео изпълнение. Видеото е определено от рязани и вмъкване и отворите заедно.

 11. elde Саид,

  PPL PLZ провери това http://illuminatimatrix.wordpress.com/40-princess-diana-give-me-liberty-or-give-me-death-paris-rock-pa-rise-pa-ra-dise/ I не мога да повярвам, какво е в мрежата ... ако Елвис би не са минали толкова скоро, сървъри ще разбием всички краища на света. MJ & AEG са на стр. 40. Вие трябва да изберете целия път ... но, OMG, обичам добра мистерия. CREEEEEEPY не е тя
  Искрено се надявам това разполага с добър край.
  PS Admin би не е възможно да публикувате коментар след всички статии, coz Коментарите тук биха могли да се отнасят и към други статии. Донякъде като общ отговор? Поздрави от Белгия

 12. nyla Саид,

  Здравей добре, преди всичко бих искал да кажа благодаря на Бог, там са хора като теб все още живи. С ум, който е далеч от anyones control.I Оценявам факта, че бихте могли да разгледа всички възможности за Майкъл Джексън фиаско. Неговата най-вярна на медиите (т.е. CNN FOX НОВИНИ т.н.) е собственост на сатанински групи илюминати някои от тях могат да го наричат Не знам wateva. В същата група, които 2pac изложена на хората, преди да е бил "убит". Мисля, че това би могло да бъде еднакво на MJ случая. Аз не съм много грижи или botherd за Елвис лично аз не мисля, че той е всичко това, не ми вид на рока, но този ми мнение. Нито пък аз съм такъв умират трудно фен на MJ, аз го като част от неговата музика и танци, но не всички, които луд. Но все пак ви статии са стимулирани много хора умове и даде прозрение за мен defo. Благодаря ви за този сайт и се надявам да дадат повече доказателства, за да се светлина. На първо мислех, че той умира, но не и напълно сигурен как. Но тъй като на всички contreversy на аутопсия и погребението и семейството не идва за споразумения и подобно на много други съм започнал да имам съмнения. Аз не мисля, че той е мъртъв, а хората, които са били много близки с него знам това също е вярно. Нейната такъв срам, че в този ден и възраст човек би трябвало да фалшив своя смърт само за да се опита да избяга от медиите.

  Ами благодаря пак аз очаквам да четене повече от вашите статии. също и кой е главен редактор на този сайт?

 13. littlesuemj Саид,

  Имам само гледания на documentry по Канал 4 за Майкъл jacksons последните дни, това беше много трудно да гледам, но като фен и просто трябваше да. Изглежда latoya се казва истината за някои неща, цялото семейство се държат далеч от Майкъл от хората около себе си, просто защото исках да му помогна. Щяха да се опита и да го наркотиците и Майкъл сам реши, че е време да спрете приема на тях. Но за съжаление, защото той беше detoxing самият той имаше инцидент по време на репетициите и нарани себе си той е бил в много болка той се върна да му ла имението и е дал изстрел на demerol от д-р Конрад Мъри, който да ни голямо saddness спря Michaels сърцето , на paramedics бяха наречени но беше вече твърде късно Майкъл трябваше премина. Дори и сега аз DONT искам това да е истина, но за съжаление това е, аз съм объркан и опустошен но знам в сърцето си, че Майкъл винаги ще бъде с нас. Така че аз съм питам всички хора на този уеб сайт, за да не вземат предвид всички от теории, които са били публикувани и дават MJ уважението и мир той заслужава.

 14. wilkesxgurl Саид,

  ако може да докаже, че е жив какво си Рендосвачни правиш по въпроса?

 15. BeenTown Саид,

  Обичам ви сайт, тя ми дава надежда. Има нещо в мен, че казва, че той не е мъртъв. Тогава мисля, че до себе си Михаел е човека като всички останали, той не е непобедим и тогава ще почнеш да мислиш не е жива.

  Когато аз мисля така, аз чувствам, че ще свърши все вярно е, но уебсайтове като твоя дай ми надежда.

  Имах сън на нощ, че Майкъл "премина" той е жив в нея. (сортиране на двусмислени той или умира, или просто много жив, или някой се застрашава здравето му) Моите сънища са нещо сериозно те не са обикновени мечти.

  Аз не искам да звучи като орех, но се надявам той е жив.

  Когато чух от Михаил минаваща I проливат сълзи. Това беше първият ми път да проливат сълзи на 4 години. Последният път, когато извика беше преди 4 години, когато леля ми красива мина.

  Аз никога не са спазени Майкъл, но мисълта, ако загубят му се оказа толкова много за мен, че аз всъщност извика. Налице са относителни на погребения, че аз никога не са извикаха на адрес.

  Уверете се, жива Майкъл.

 16. MJGIRL18 Саид,

  http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  Преди шест месеца нова станция съобщава, че МП са починали на лекарство OVERDOSE.HOW ирония.
  Въпреки това аз не вярвам, ЧЕ СЕ MJ DEAD.BECAUSE НИЩО-аз не значат нищо СЕ сумиране.

 17. MsKadiJ Саид,

  Аз не съм сигурен дали аз вярвам той симулирала смъртта му, но има място за съмнение. Единственото нещо, което ме прави, че това е възможно, са снимките на Майкъл. Всяка снимка на него в последните няколко години са различни. Някои взето след няколко седмици. Аз вече не е не какво да вярвам. Знам, че картината на Staples център и една от него напускането на лекарите офиса са две различни хора. Както и на един от лице в линейката е друго лице. Чудя се, ако реално Майкъл Джексън е на друго място, когато всичко това слезе в имението този ден и не успя да се върне.
  Също така бях малко недоумение по време на панихида. Не от Париж на речта, но тя се търси като тя бе гледаш някой. Може би някой може да гледате, че отново. Принц Майкъл изглеждаше малко изключен, не е много мъка ударен, че не е да се каже, че wasnn't, защото децата да действат малко различно, отколкото възрастните.
  Но от всички различни истории, които са били изхвърлени навън, както и снимки, нямам идея, която картината е наистина Майкъл. Нямам представа, каквато. Той наистина показа, създаден по всяко събитие в последните няколко години? Аз не знам. Аз също чух, че видео от 6 месеца преди за свръхдоза наркотици беше хвърлен там да видим как ще реагират феновете.

 18. BelieverAngel90 Саид,

  Аз трети коментара над мен! Той е жив, хората трябва да се събуди!

 19. summer_sc3nt Саид,

  Здравейте, аз просто се присъединят към този сайт. Въпреки, че аз съм не е Майкъл Джексън на вентилатора да правя любов си песни. Отговор на MsKadiJ, да направя, забелязах, че княз Михаил I, Париж Михаил и княз Михаил II държат търсят по-горе. На първото си помислих, че може би това е свят те трябва да са окачени над Staples център. После пак може би това е някой друг. Въпреки, че Бих мислят MJ, ще бъде някъде другаде. Аз бях прочетете по-голямата част от това, което е написано тук, а аз да се съглася с някои макар и моите виждания са склонни да се различават ... Трябва Rush сега и ще дойде до утре да публикувате чувствата ми по този въпрос. Каквото и да е може би, а може би защото аз никога не съм фен на MJ и никога няма да се чувстват спущаха (въпреки че знам, че ако аз съм му фен Бих благодаря на Господ той е безопасен, докато той е жив ..). Бих кажа добро за него. Човекът се нуждае някои мир и време за себе си. В тъжно е, че той може да е някъде другаде, пребиваващи в друга идентичност. След това изказване като непостоянен фен .. Бих го пропускайте не са му също. Кеч-късно и те всички се надяваме да се намери време да направя моя пост. Аз бях посетен MJ Мнения Паметник на сайта и са прави, че миг вече. JS ПГ ~ ~ M'sia.

 20. emmie Саид,

  http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
  слушам

 21. Божествената мисис Джоунс Саид,

  Здравейте,

  Сега тук е, че от моя съпругче - който не е склонен да мисля много често - LOL

  Как хората в болницата ли е MJ? Лекарите, медицинските сестри, paramedics и следователя само думата на семейството. В atopsey биха могли да бъдат извършени на никого ... Ние само си дума.

  Задълбочено нещата ох съпругче ми ... Той мисли, че аз съм луд по пътя.

  Той е напълно прав, в случай на смърт, ако е положително ID не е установен след това те са от ООН на име Джон Доу години. Лекарят, или всеки, който се казва, на член на семейството "Това ли е тялото на така и така?" И отговор "Да", то това е как се прави ID ... Те трябва да отида на тази дума, а не от факта, че Лицето е известен. Дори и принц Чарлз отиде в Париж през 1997 г. официално да идентифицира тялото на принцеса Даяна.

  В следователя не би някога срещна MJ, така че ще трябва да разчитат на ID, който бе официално направи .... Освен ако не е бил в нея, както и .... Кара те да мислиш.

 22. kitkat Саид,

  Обожавам този сайт! U момчета винаги са добавяне на нова информация 4 нас! поддържа добрата работа! =)

 23. kitkat Саид,

  LOL и казват: "Как глупаво доза медиите thinlk сме" Ами, ако те са глупави, че сме там. Soooo много ЗОП действително Повярвай историята TT ХЕС мъртъв, и когато те чувам неща като "ХЕС жив" те мислят сме луди. Дори обаче всички TIS evidance е точно пред лицето там! Н Без значение WAT те никога няма да Повярвай той симулирала смъртта му. Искам да кажа, дори ако той сам каза, че го искате, че това е н imposter, дори и ако семейството му каза: "О той направи фалшив я н бяхме на него" те 'казвам "му familys Просто казвам TT, така че те могат да получат moiney изключване на TIS фалшив MJ "Im sirious! Мога да кажа theyd залог TT. За щастие 4 MJ ЗОП arent като умна като мене, може и други ЗОП за TIS сайт. Защото, ако те са били, че никога не wod да стигне далеч остроумие тази =)

 24. fabii Саид,

  Майкъл искаш никога не умира. при него бяха толкова важни неговите детски и аз харесвам nich той може да доведе около себе си. Аз все още вярвам, че ще бъде убит, и това също ще остане винаги Ärtze така че винаги трябва да го много pillen gegben, независимо от това, той е ясно irgenwan зависи това става винаги ще стане ясно не мога просто харесвам още повече че това не е ли винаги ще остане meinung е бил mord и всеки saq той mord беше Джаксън МАЙКЪЛ Обичам те толкова много.
  Всички легенди Той самия е 50 пъти oparienen оставите това, въпреки всичко не е Търси във всички толкова много холивудски звезди оставя ОП само той се превръща за нея angegriefen или какво не е всичко това просто fehr и това бяло също leute всеки трябва да направя сам за момента изглежда след това може да поговорим ma допълнително да намеря само лошо всичко това, което мисля. в meinsten tuhn ми anyhow си детски търсене те просто не знаят повече нататъшното им са загубили най-добрите Vater кант и сега mussen управлява това хората да събират сами понякога дори до einge носа -.- Майкъл Джексън за KINQ на поп I LOVE ДА SOO MUSCH x3

 25. fabii Саид,

  Имам micheal Джаксън много такива невероятни belovedly Имам си Музика belovedly просто всичко, което имам в цар на поп belovedly Аз никога няма да го забравя. сте били и са първите черни музикант на света аз обичам твоята Музика толкова това никой не може да въображаемо Аз идвам от Германия и там хората не са по този начин micheal Jackson фен, обаче, това няма значение за мен нищо. Аз винаги съм фен на вас и това ще остане винаги така че просто всичко за мен, трябва да ме с твоя Музика просто по този начин помогнаха това да не вярват на всичко, което имам ли веднъж с живи вижда, и това беше лесно, така вече Никога няма да забравя, че те обичам толкова много това да не вярват на всичко.

  Ти След винаги на широк живота

 26. ishealive Саид,

  Моля очаквайте документален филм за Майкъл Джексън последния ден на YouTube. По мое мнение, че се окаже, че Майкъл симулирала смъртта му. Майкъл избута гърба си концерти през март, Кени Ортега & Ранди Philips отиде на MJ fansite и каза да не се притеснявай всичко е Fab в земята, за това е, че концерт. Apparantley датите са избута назад, тъй като производството на турнето беше огромна и те необходими повече toime с нея и Кени Ортега заяви, че искали да swith органи с Майкъл, защото той беше в такава голяма форма - от начина, по който не съм купя някоя от това, Кени Ортега имаше такава фалшива усмивка за него през цялото време, не бях сигурен дали той се опитваше да убеди феновете, или себе си. Друг човек Тери Харви каза, че ако Великобритания има вятър, че нещо не е наред тогава Майкъл основно биха били заклани от критиците и феновете, които бяха платени за билетите да се видя с него. Майкъл беше добре осъзнава, че той не можеше да направи тези 50 показва - всеки знае собствените си граници, аз вярвам, че Майкъл симулирала смъртта му, защото, ако той отменени на 50 показва, тогава той щеше да бъде до врата му в повече debth и в много е ** Т. Той иска да остане на Краля на поп и да бъде обичана. Това е просто моето мнение.

 27. ishealive Саид,

  (От ляво се едно друго нещо) от Майкъл умира AEG все още се правят много пари, ако той просто отменя концерти тогава AEG загубили много пари, а повече от вероятно, че щеше да е друг закон костюм за Майкъл. Може би това е само мен, но аз мисля, че прави много смисъл.

 28. Fabienne Andrade Саид,

  Обичам micheal Jackson толкова невероятно тези, аз не съм така trauig той вече там съм weeps всички отговори, защото за него съм го виждал вече толкова често живеят и сега не съм в състояние да го направи, без повече глупости, обаче, имам нужда от го толкова много

 29. gusgonecrazy Саид,

  Аз съм баща на 3 и 35 години стар и любов Майкъл Джаксън във всичко, но гей начин. Последвах кариерата си му прозорци, падения, всичко, но ние трябва да се научиш да LET GO Майкъл е заминал от този свят, от своя (еднократно) възлюбени Невърленд начало на новия си намери foreverland (My авторското право), с най-великият Бог Всемогъщи себе си. Майкъл ще се чувстват не повече болка (а), срам, страх, безсъние и т.н., и т.н. и др Той е в почивка и ще се обичат всеки един millisecond това съм сигурна.
  Любовта ти Майк и RESTINPEAC Е ... ... ... .. (МАЙКЪЛ изкупувани НЕГОВО стълба към небето с любов, да бъдат записани на земята)

 30. forevermine_mj Саид,

  и аз съм напълно убеден, че той е жив. не защото аз съм фен, но от любов, защото има толкова много доказателства, изложени сега със семейството реагират странно. има толкова много доказателства. но аз вярвам, че той ще направи завръщане ако Дневникът намерени от негов приятел е истински един часа след това съм сигурен, че той ще се появи през 6-8 месеца време.

 31. Fabienne Andrade Саид,

  Уважаеми Майкъл Джексън аз не знам, че трябва да кажа, че аз исках вече толкова често дълго е Опитах всичко, обаче, винаги безуспешно ли са всички най-добри überhaubt и аз дори не бе позволено да имаш време дори ако само 16 Аз съм знае само едно слуша самата сега shits в, обаче, е по този начин те обичам наистина irgenwann и аз ще стоя с теб в копаем и да отговарят на всички вас, които посещавате, е просто всичко за мен и това бяло, за съжаление, нито един и не знам Той също така, ако имате само един път дълго ще е в състояние да Аз ще ви кажа всичко това, което иска да ви каже. Аз ще стане с теб Стърн от himmel hollen бих направил всичко за теб бих казал, че трябва да спрем с таблетки и по този начин аз ще живея с теб това, обаче, много по-добре направи това сега не излиза, за съжаление, вече. Аз всеки ден плача заради теб Имам нужда от толкова много това не знам, за съжаление, в последното време той важи и за мен, така shits заради теб, защото ти така много те обичам, не е в състояние да просто повече искам да да бъде с вас ли са го отрази в мината не живеят, обаче, има ли още е там и аз не искам да живея повече след това, без теб нищо повече отива. Ако не може да бъде само с мене това ще бъде така изяснява. Имам вече пожела след 15 JAHRE ли веднъж да живеят дълго, но никога не е изплескаха ли да ми дори играят карти за Вашите Konzert gehollt. Вие трябва да знаеш, че те обичам толкова много и аз съм винаги за вас има все едно това, което идва, дори ако не повече там съм ви обича и се нуждае от още толкова = (Обичам те толкова много

  В meinsten аз съм не съжалявам децата ви сега, защото вече знаят, допълнително са загубили ли сте били и ще останат цар поп = (

Добави коментар

Трябва да сте влезли в За да публикувате коментар.

Тема е предоставена от: Wordpress Тема - Първа Парични