Noin

Heinäkuuta 5th, 2009
by admin

Michael Jackson Hoax Kuolema on luotu meille, jotka ensimmäinen ajatus, kun kuulin uutisen, että Michael Jackson oli kuollut oli "ei tapa, se on ehdottomasti Hoax". Tavoitteenamme on pyrkiä tutkimaan ja vastata joihinkin niistä monista kysymyksistä, jotka ympäröivät "Death" ja King of Pop kesäkuussa 2009.

Haluamme varmistaa, että emme ole Die Hard Michael Jackson-faneille, toivoen, että hän väärentänyt hänen kuolemaansa ", joten hän palaa paremmin kuin koskaan. Emme myöskään "voi hyväksyä totuus" hänen kuolemaansa. Lisää siihen pisteeseen, että se, mitä me yritämme löytää täältä ... totuus. On aivan liian monissa tapauksissa, jotka eivät täsmää ja liian monta muuttujaa, tarinoita, jotka on kertonut meille tiedotusvälineitä tapahtumista päivänä Michael Jackson on kuollut.

Ymmärrämme, että osa Posts saattaa kuulostaa ristiriitaiselta ajoittain kuitenkaan ole missään ovat kaikki virat Tällä sivustolla oman lausuntonsa. Emme yksinkertaisesti haluavat tarjota teille, lukijat, kaikki tiedot, voimme löytää huomioon epäilyttävistä olosuhteet "kuolema" on Michael Jackson ja mahdollinen hänen yhä elossa. Olitpa mielestäsi virkaa oltava realistisia tai fantastinen toivomme, että lukemisen niitä sinun tehdä siitä oma mielessä, mitä todella tapahtui kesäkuun 25. 2009.

Haluamme sanoa kaikille ihmisille, jotka lähtevät kommentit ilmaista, että sisältö on "horjuttamatta" ja "loukkaavaa", että se on valinta vierailemaan sivustolla. Sinulla on ilmeisesti tullut sivujamme, koska jonnekin on itse olet sitä mieltä, että "jotain vain ei täsmää" ... aivan kuten meille muille.

Haluamme myös ilmaista, että Michael Jackson Fans että lähetät meille kommentteja kerjäämisen meitä poistamaan sivustollemme ja "kunnioittaa kuollut" ja "antaa Michael Jackson RIP, että jos löytää sisältöä häiriintyvät tai loukkaavaa, että sinun pitäisi jättää sivustollemme. Ehkä teidän ajatuksia ja kommentteja olisi parempi vaihtaa kokemuksia Michael Jackson Fansite jonkinlaista jossa voit jutella muiden kanssa, kuten te sitä mieltä, että idoli yksinkertaisesti "laski kuollut", joka sydänkohtaus yhden päivän.

Kaikki me haluamme tehdä, on selvittää todelliset tapahtumat ympäröi "kuolema" tämän värikäs ja lahjakas esiintyjä.

Pyydämme, että niille myönnetään ajatuksen ja puheen.

MJHD Hallinto

Kommentit (17)

17 Vastaus jotta "Tietoja"

 1. heisalive sanoo:

  Jo ennen löytää sivustoosi, olin ja edelleen olen vakuuttunut 100 +%, että Michael Jackson vaiheittaiset oman kuoleman karata ja mennä kanssa NORMAL elää muualla ... että minun sisäinen ääni on ennustanut minulle sillä hetkellä hänen "kuoleman" oli ilmoitettu, ja se pitää nopeampaa minulle käynnissä. Olen myös oikeudellista avustajaa ja olen HAKU tätä asiaa kuin "jos" ja kaikki osat, kuten Discovery mainitakseni vain yhden. Michael Jackson varmasti mässing bleeps, yhteystiedot, resurssit, loyals ja ennen kaikkea rahaa ja wherewithall on suuri inscene tällainen näyttää tältä! Hän avioitui Elvis "DNA, Lisa Marie ja vaikka naimisissa häntä, sai tavarat häntä kuinka Elvis" kuolema oli lavastettua ja "myydä" suurelle yleisölle, että saatanallinen media takaisin vuonna 1977. On aivan selvää, että Elvis ei kuolla milloin Graceland ja on todennäköistä, että Yhdysvalloissa Todistajien suojelua ohjelmaan. En epäile, että Michael Jackson, omaan asettaa syistä vaiheittaiset hänen "kuolema", mutta on elossa jonnekin ja seuraa tätä "tapahtuma", sillä hänen koskaan suurin encore kanssa moneymill jatkuvasti $ pinning pois ja päälle. Jos Debbie Rowe ei saa säilyttää näitä lapsia, ja se pysyy kanssa Katherine Jackson perustetun MJ tahtoa, tämä varmistaa helppo pääsy MJ hänen lasten ja ne on yllättynyt, kun hän palaa tiedonanto "hautaan" vierailla niitä .

  Kuten omaa "tapaus": tuoreita uutisia! The "Starwitness", Elizabeth Taylor, joille MJ rakastaa hänen sydämen ja sielun ja samoin on "laski" ja "näyttää" on "muistomerkki" karonkka klo sinkilät keskus sanomalla hän "rakastaa häntä liian paljon" Ms Taylor on yksi henkilö, Michael trustit epäsuorasti ja hän osoittautui hänen uskollisuutensa hänelle ei "näy" t hänen hänen sendoff jonka jälkeen Elvis "kuolema" ja hautajaiset on ylivoimaisesti suurin valhe koskaan kerrottu, valhe, että miljardit ihmiset ovat swalloed koko .. Ai jaa vähän uskoa!

  * Breaking News Update minun asia ": Starwitness nro 2, Diana Ross ilmoitti kautta julkaissut julkilausuma ei ole läsnä, puhua: hän on myös tästä! Nämä 2 yksityishenkilöille, Ross ja Taylor molemmilla on ollut ja tiedetään olevan lähimpänä Michael Jackson, osa hänen ympyrän confidantes vuosia. Ihmiset: herätkää! todisteet pitää asennuksesta ja kyseessä on saamassa vakaalla pohjalla,

  Seuraava Breaking News Update minun "tapaus": Kaksi enemmän tärkeitä ja MJ: n sisäpiiri olivat puuttuvat Staples Center: Uri Geller ja Chopra Deepak, kaksi henkilöä hänen hyvin vaiheittaiset "kuoleman paeta"?

  Päättymisen jälkeen, että "Memorial Service, ei kukaan ylipäänsä nähdä - joka vaiheessa backwall ja Staples Center - nämä sanat esiintyvät sinisellä kirjasimilla:" Olen elossa ja elää ikuisesti "?? Onko Michael Jackson antaa "viesti" tästä itse, kun taas rosedraped, kulta arkun todennäköisesti tyhjä tai nukke sisällä lau siellä ilman, että yhden ainoan mitään Vibe että se tosiasiassa sisälsi elin, elin, Michael Jackson tai .... kuka .. kiitos käsittelyssä ja .. mitä? on kaikki muutkin ajatellut tätä?

 2. Andrea sanoo:

  I toinen kommentoida ennen minua! Hän on elossa, ihmisten on aika herätä!

 3. elde sanoo:

  En ole diehard fani MJ; Rakastin joitakin hänen kappaleita, vihasi joitakin, mutta aina kunnioittanut häntä kuin taiteilija ja perfomer. Onko hän elossa vai kuollut, se ei ole todellakaan väliä. Sivustosi on täysi oikeus olla olemassa ja ihmiset kirjoittaa sen omasta vapaasta tahdosta ... Niin paljon kuin haluaisin, että hän on elossa (I oli liputliput toinen konsertti Lontoossa joka lykättiin vasta maaliskuussa - ja olin todella odottaa että), jos hän olisi vielä elossa Haluan tuntea pettänyt ja disrespected koska olen todella vahingoittaa ja empathising hänen lapset (puhumattakaan mitä väriä ne on ..) ja sisarukset. Mutta hei, kaikki on mahdollista ja hänen etsiä sellaista rauhaa ja hiljaisuutta hän voi hyvinkin olla vielä elossa. Mutta sitten taas hän ei voisi koskaan tehdä uudelleen, kun HAKU suoran silmissä jokainen, joka kunnioittaa häntä ...

 4. lorihehir sanoo:

  Tarkista kuvat "Media-konferenssin". On olemassa suuri verisuoni käynnissä alas keskustan tasolla imitoija n otsalla. Tämä sama verisuoni voidaan nähdä kuvan henkilö on ambulanssi. Nyt on oikea käsi ja imitoija, hänellä on kyst päällä kätensä juuri viime hänen ranne. I uhmata ketään talteenotto kuva osoittaa, Michael Jackson joko näiden markkereiden. Lisäksi ei voida suorittaa CPR siinä määrin kuin on luo aluksen turpoa pään, henkilö, sairaankuljetus on elossa kanssa hienon veren virtausta. Lopuksi kuunnella 911 nauha tarkasti. Vuosien lainvalvonnassa, en ole koskaan ollut lähettäjä ei pyydä jos potilas on pulssin jälkeen hän / hän on kertonut, että potilas on "ei hengitä". Tämä on yksi ensimmäisistä asioista kysyttiin, mutta tämä ei koskaan kysytä, tässä ääntä.

 5. britishjacksonfan sanoo:

  Hei kaikki,
  Itse olen tullut hyvin kiinnostunut tästä mahdollista pilasta. Olen aina nauttinut erikoistehosteita makeup esim. väärennettyjen haavat ja kasvojen proteeseja, kuten micheal käytetään peittää itsensä. Ihmettelen hasn't kukaan muu huomannut, että kuvan käytetään "o2 imposter" että "imposter" on yllään latex käsi käsine. näet lateksista näyttävät joka hasn't on sekoitettu hyvin lainkaan ja obius muutos ihon sävyä. myös kynnet dont näytä aidolta ja näet lateksista rypistyä. ihmiset epäilemättä micheal olisi väärennös omaa kuolemaansa, mutta mies aina kiinnostunut taika ja Peter Pan "käynnissä päässä on paikka, jossa kukaan ei voi löytää ja te koskaan vanheta", mikä olisi enemmän taika hänelle kuin elävät hänen unelmansa?

 6. Conspire2Me sanoo:

  Tämä sivusto on mahtava! Joka U on intohimosi ja enthusiam paljastaa totuus on applaudable.I kuten monet eivät vain ajatella asioita ovat lisäämällä aivan miten ne pitäisi be.The imposters käytetty useiden vuosien ajan ovat varsin selvät ja sinulla olisi batshit sokea ei nähdä tämän LOL.MJ voi olla vain vedettävä pois cleveriest taikatemppu kaikkien time.I sanoisivat, että suurin osa perheen jäsenet tuntevat tämän paitsi one.I am rakastava tästä sivustosta isolta ihmisiä ja nauttia käsittelyssä päivitettyä tietoa päivittäin basis.Keep jopa hyvää työtä teidän työnne on arvostettu ja kunnioitettu usealle.

 7. AngelW sanoo:

  Joe Jackson on arkuudesta ja avata ABC Media
  on Foulplay .. yhtäkkiä noin vain .. hän remourse? Ja wat?

  http://abcnews.go.com/Entertainment/MichaelJackson/story?id=8047192&page=1

 8. AngelW sanoo:

  video saalis tai nähdä ja enemmän

  http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=8031061

 9. Roxana Says:

  amazing ... en voi sanoa supected tämä valhe alusta alkaen (i oli ajo töitä, kun kuulin sen radio), mutta hakemalla tietoa Internetissä pani minut ihmettelemään, kuinka typerää se paina sitä mieltä, että olemme? ? Tule, kukaan ei ole itse nähnyt hsbody, kuoleman todistus julkaistiin 7. heinäkuuta (ne olivat niin kiireinen valmistelusta sirkus-muistomerkki-valhe, että he unohtivat, että kuollut henkilö on leagally kuollut, jos on olemassa kuolintodistus?), sitten henkilö, joka vakuuttaa hänet kuolleena, latoya? olen hullu tai ainoa henkilö, joka voi decalre henkilö kuollut on lääkäri?
  ja miten bout että arkut? i näin tmz 2 eri kuvia, yksi ulkoterassi tilaa, luultavasti katto, jossa on musta arkku, jossa he sanoivat, että se oli varma, että 100% että michael ruumis oli se, ja sen sisällä sinkilät keskus, kultaisia arkku ... tulla on? Sanotaan En näki kuvia hyvin, mutta kaiken tämän tarina on hajuisia kuin sirkus.
  luultavasti hän ei väärentänyt hänen kuolemansa vain rahat, mutta hänen oma rauha, mutta luulen, että oli olemassa tapoja tehdä tätä vähemmän obviuos.
  Minulla ei voi odottaa enemmän sivustosi artikkeleista ja vaikka media on oma valta myydä hyviä tai huonoja kuuluu hyvin, että ei voi koskaan jakaa tiedustelutietoja ja LOGIC.
  kiitos

 10. truthseeker1002 sanoo:

  Mitä video artikkelin "Michael Jackson on o2 konsertti harjoituksissa", im vakuuttunut siitä, että Michael Jackson on ensimmäisellä puoliskolla video oli todella hänen temppu kaksinkertainen (nk. dimitrie) ja että todellinen Michael Jackson oli toinen puoli on Video toimii. Video on ehdottomasti tehtävä leikkaa ja liitä ja ura yhdessä.

 11. elde sanoo:

  PPL plz katso tätä http://illuminatimatrix.wordpress.com/40-princess-diana-give-me-liberty-or-give-me-death-paris-rock-pa-rise-pa-ra-dise/ I ei voi uskoa siihen, mitä's net ... jos Elvis ei olisi näin pian, palvelimet olisi kaataa koko maailmaa. Mj & AEG ovat s. 40. Sinun on selaa koko matkan ... mutta, OMG, rakastan hyvä arvoitus. CREEEEEEPY ei se
  Ystävällisin toivoa tässä on hyvä loppu.
  PS Admin eikö olisi mahdollista kommentoida sen jälkeen, kun kaikki tavarat, coz kommentit tästä voisi liittyä myös muita esineitä. Somewhat kuten yleinen vastaus? terveisiä Belgia

 12. nyla sanoo:

  hi ok, aluksi haluaisin sanoa, luojan kiitos on olemassa ihmisiä, kuten sinä vielä elää. Kanssa mielessä, joka on kaukana anyones control.I sitä, että sinulla voisi harkita kaikkia mahdollisuuksia koskevan Michael Jackson fiasko. Sen totta, että suurin osa media (eli CNN Fox News etc) omistajana on saatanallinen ryhmä Illuminati jotkut saattavat kutsua sitä i dunno wateva. Samaan konserniin että 2pac altistuneet ihmiset, ennen kuin hän oli "murhattu". Mielestäni tämä voisi olla sama MJ: n tapauksessa. En todella varovainen tai am botherd noin Elvis Henkilökohtaisesti en usko, että hän oli, että ei ole minun laji rock mutta thats mielestäni. En ole myöskään sellainen Die Hard fani MJ, tein kuten joitakin hänen musiikkia ja tanssia, mutta eivät kaikki, että mieletön. Mutta joka tapauksessa artikkelisi ovat edistäneet monien ihmisten mielissä, ja antoi tietoja minulle Defo. Kiitos tästä sivustosta ja toivon teille lisää todisteita valossa. Ensin ajattelin, hän kuolee, mutta ei täysin varma, miten. Mutta siksi, että kaikki contreversy että ruumiinavaus ja hautaustoimistot ja perhettä ei tulevina sopimuksiin i kuten monet muutkin olen alusta on omat epäilykseni. En usko, että hän on kuollut, ja ihmiset, jotka olivat hyvin lähellä häntä Tiedän, että tämä on totta. Sen tällainen vahinko, että tässä päivässä ja ikä mies olisi väärennös oma kuolema vain yrittää paeta tiedotusvälineissä.

  No kiitos jälleen, odotan saavani lukea lisää sivustosi artikkeleista. myös, kuka on toimittaja tämän sivuston?

 13. littlesuemj sanoo:

  Olen juuri katseli documentry kanavalla 4 noin michael jacksons viimeisinä päivinä, se oli hyvin vaikea katsoa, mutta tuulettimen i vain oli. Vaikuttaa siltä, latoya kertoo totuuden joitakin asioita, koko perhe oli säilytettävä pois michael, että ihmiset ympäri hänelle vain, koska he halusivat auttaa häntä. He aikoivat yrittää saada hänet pois huumeiden ja michael itse päättänyt, että on aika lopettaa ne. Mutta valitettavasti, koska hän oli detoxing itse hän oli onnettomuuden aikana harjoituksissa ja satuttaa itsensä hän oli paljon tuskaa hän meni takaisin hänen la kartanoa ja annettiin kuva demerol tohtori Conrad Murray, jonka suuri saddness lopetti Michaels sydämen , että ensihoitajat kutsuttiin, mutta se oli jo liian myöhäistä michael oli siirtynyt pois. Jo nyt i dont halua, että tämä on totta, mutta valitettavasti se on, olen järkyttynyt ja tuhosivat mutta tiedän sydämessäni, että Michael on aina meidän kanssamme. Joten pyydän kaikkia ihmisiä sivuillamme jättää kaikki teoriat, jotka on lähetetty ja antaa MJ kunnioitusta ja rauhaa hän ansaitsee.

 14. wilkesxgurl sanoo:

  Jos pystyt todistamaan hän on elossa, mitä olet höyläys tehdä asialle?

 15. BeenTown sanoo:

  Rakastan sivustosi, se antaa minulle toivoa. Tässä on jotain sisällä minulle, että hän ei ole kuollut. Minusta itselleni Michael on ihmisen kuten kaikki muutkin, hän ei ole lyömätön ja sitten alkaa miettiä hän ei ole elossa.

  Kun ajattelen näin, minusta tuntuu, että olisi lopulta tulossa totta s mutta sivustot, kuten sinun, antaa minulle toivoa.

  Minulla oli unelma hyvin yö että Michael "eteenpäin", hän oli elossa siihen. (eräänlainen epäselvä hän joko kuolee tai vain hyvin elossa, tai joku oli vaarantaa hänen terveytensä) Omat unet ovat jotain vakavaa ne eivät ole tavallisia unelmia.

  En halua kuulostaa pähkinän mutta toivon, hän on yhä elossa.

  Kun olen kuullut Michaelin ohimennen I shed kyyneleitä. Tämä oli ensimmäinen kerta kariseminen repeämät 4 vuotta. Viime kerralla Itkin oli 4 vuotta ennen kun kaunis täti ohi.

  En ole vielä koskaan tavannut Michael mutta ajatus jos menettää häntä osoittautunut niin suuri minulle, että olen todella itkin. On ollut sukulaisen hautajaiset, että en ole koskaan itkenyt klo.

  Voit olla elossa Michael.

 16. MJGIRL18 sanoo:

  http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  Kuusi kuukautta sitten uuden aseman ilmoitti, että MJ oli kuollut A DRUG OVERDOSE.HOW ironista.
  En kuitenkaan usko, että MJ IS DEAD.BECAUSE NOTHING-I merkitse mitään lisää UP.

 17. MsKadiJ sanoo:

  En ole varma, onko Uskon hän väärentänyt hänen kuolemaansa, mutta ei ole varaa epäillä. Yksi asia, joka tekee minun mielestäni on mahdollista, ovat kuvia Michael. Jokainen kuva hänestä parin viime vuoden aikana ovat erilaiset. Jotkut ottanut muutaman viikon välein. Minulla ei enää ole, mitä uskoa. En tiedä, että kuva siitä sinkilät palvelukeskuksen ja yksi hänen lähtiessään lääkärit toimikausi on kaksi eri henkilöä. Sekä yksi henkilö, että sairaankuljetus on eri henkilö. Ihmettelen, jos todellista Michael Jackson oli muualla, kun kaikki tämä laski at The Mansion, että päivä ja ei voinut palata.
  Olin myös hieman ymmälläni aikana muistotilaisuus. Ei Pariisin puhe, mutta hän pitää etsimisessä, kuten hän oli katsot jonkun. Ehkä joku voisi katsoa, että uudelleen. Prince Michael näytti vähän irti, ei kovin surun murtama, se ei tarkoita, että hän wasnn't, sillä lapset eivät toimi hieman erilainen kuin aikuisilla.
  Mutta kaikkien eri tarinasta, jotka on heitetty pois, ja kuvat, minulla ei ole aavistustakaan, mikä kuva on todella Michael. Ei aavistustakaan, missä tahansa. Onko hän todellakin osoittautunut joka tapauksessa parin viime vuoden aikana? En tiedä. Olen myös kuullut, että video 6 kuukautta sitten huumeiden yliannostuksen oli heittänyt siellä nähdä, miten fanit reagoisivat.

Erota Uusintaottelu

Sinun täytyy olla kirjautuneena voit kommentoida.