Michael Jackson Hoax Døden

Er King of Pop virkelig død?

Juli-5-09

Om

Indsendt af admin

Michael Jackson Hoax Døden er blevet skabt for os, som's første tanke, da vi hørte nyheden om, at Michael Jackson var død var "ingen måde, det er absolut en Hoax«. Vores mål er at forsøge at undersøge og besvare nogle af de mange spørgsmål, der omgiver den 'Døden' af King of Pop i juni 2009.

Vi vil gerne fastslå, at vi ikke dør hårdt Michael Jackson fans, der håber, at han fingerede sin død ', så kommer han tilbage bedre end nogensinde. Ej heller er vi ude af stand til at acceptere sandheden 'om hans død. Mere til det punkt, det er det, vi forsøger at finde her ... sandheden. Der er blot alt for mange tilfælde, der ikke tilføje op og for mange variabler i de historier, der har fået at vide om os i medierne om happenings på dagen Michael Jackson døde.

Vi forstår, at nogle af vores Stillinger kan lyde selvmodsigende på tidspunkter, dog på ingen måde er alle poster på dette site i vores egen mening. Vi ønsker bare at give dig de læsere, med alle de oplysninger, vi kan finde i forbindelse med mistænkelige omstændigheder i forbindelse med 'Death' af Michael Jackson og muligheden for sin stadig i live. Uanset om du tror, vores stillinger for at være realistisk eller fantastisk Vi håber, at læse dem, du vil gøre din egen mening om hvad der virkelig skete den 25 juni 2009.

Vi vil gerne sige til alle de mennesker, der forlader bemærkninger udtrykker, at vores indhold er 'forstyrre' og 'sårende', at det er dit valg for at besøge vores hjemmeside. Du har naturligvis komme til vores sider, fordi et sted inden for dig selv du mener, at 'noget bare ikke tilføje op "... ligesom resten af os.

Vi vil også gerne udtrykke til Michael Jackson Fans, der er at sende os kommentarer tiggeri os til at fjerne vores site, og at »respektere de døde« og »lad Michael Jackson RIP ', at hvis du finder indholdet foruroligende eller ubehageligt at du skal forlade vores hjemmeside. Måske er dine tanker og kommentarer ville være bedre deles om en Michael Jackson Fansite af en slags, hvor du kan blande med andre som dig, der mener, at dit idol blot 'faldt døde' fra et hjerteanfald én dag.

Alle ønsker vi at gøre, er at udforske den sande begivenhederne omkring "død" i denne farverige og talentfulde performer.

Vi beder om at få tildelt de frihed til at tænke og tale.

MJHD Administration

 1. heisalive Said,

  Selv før at finde din hjemmeside, jeg var og er stadig overbevist om 100 +%, at Michael Jackson iscenesat sin egen død for at undslippe og går videre med en normal lever andre steder ... det er det min inderste stemme har været at fortælle mig, siden det øjeblik, hans "død" blev annonceret, og det holder quickening mig i gang. Jeg er også en jurist, og jeg ser på denne sag som en "sag" og alle de dele af dem, der gerne Discovery for blot at nævne en. Michael Jackson afgjort messing bleeps, de kontakter, ressourcer, loyals og de fleste af alle de penge og wherewithall på store til at inscene en sådan "vise" som denne! Han blev gift med Elvis' DNA, Lisa Marie og samtidig gift med hende, kom varerne fra hende om, hvordan Elvis' død var iscenesat og "sælges" til offentligheden med de sataniske medier tilbage i 1977. Det er meget klart, at Elvis ikke dø på graceland og er efter al sandsynlighed i USA Vidnebeskyttelsesordningerne program. Ingen tvivl i mit sind om, at Michael Jackson for hans eget sæt af grunde iscenesat hans "død", men er i live et sted og holder øje med denne "begivenhed" som hans nogensinde største encore med moneymill løbende $ pinning den og den. Hvis Debbie Rowe ikke modtager frihedsberøvelse af disse børn, og det er fortsat med Katherine Jackson, der er nedsat ved MJ vilje, vil dette sikre let adgang for MJ til hans børn og vil de blive overrasket, når han vender tilbage fra "grav" for at besøge dem .

  Med hensyn til min egen "sag": breaking news! Den "Starwitness", Elizabeth Taylor hvem MJ elsker med hans hjerte og sjæl, og det samme har "faldt" for at "optræder" på "mindesmærke" shindig på hæfteklammer center siger hun "elsker ham for meget" Ms Taylor er én person Michael trusts implicit, og hun har vist sin loyalitet over for ham ved ikke "ud" ved t hans hans sendoff som efter Elvis' "død" og begravelse er langt den største løgn nogensinde fortalt, løgn, at milliarder af mennesker er swalloed hele .. Åh ja til megen tro!

  * Breaking News Update på min "sag": Starwitness nr. 2, Diana Ross meddelte via frigivet erklæring ikke forfald, taler: hun er også på dette! Disse 2 personer, Ross og Taylor begge har været og er kendt for at være tættest på Michael Jackson, en del af hans kreds af confidantes for år. Mennesker: vågn op! beviserne holder montering og sagen er at få fast grund,

  Næste Breaking News Update på min "sag": To mere vigtige i MJ's inderkreds manglede på Staples Center: Uri Geller og chopra Deepak, to eller flere personer, der på hans godt iscenesat "død undslippe"??

  Efter afslutningen af den "Memorial Service, har nogen som helst se - på scenen backwall af Staples Center - disse ord optræder i blå skrift:" Jeg er i live og vil leve for evigt "???? Har Michael Jackson give en "beskeden" her selv mens rosedraped, guld kisten, sandsynligvis tomme eller med en marionet indeni sad uden at give en enkelt tænkelig Vibe, at det rent faktisk indeholdt et organ, som er det organ af Michael Jackson eller .... hvem .. tak for læsning og .. hvad? er alle andre tænker om dette?

 2. Andrea Said,

  I anden kommentaren ovenfor mig! Han er i live, folk har brug for til at vågne op!

 3. elde Said,

  Jeg er ikke en diehard fan af MJ, Jeg elskede nogle af hans sange, hadede nogle, men altid respekteret ham som en kunstner og en perfomer. Hvorvidt han er levende eller død, det er faktisk ligegyldigt. Dit websted har al ret til at eksistere; folk indtaster det på deres egen fri vilje ... Så meget som jeg vil gerne have ham til at være i live (jeg havde billetter til den anden koncert i London, som blev udsat indtil marts - og jeg var virkelig ser frem til at), hvis han stadig var i live, vil jeg føle forrådt og disrespected, fordi jeg virkelig skade og empathising med hans børn (endsige hvad farve de er ..) og søskende. Men hey, alt er muligt og i hans søgen efter nogle fred og ro kunne han godt være, stadig i live. Men så igen, han aldrig ville være i stand til at udføre igen, mens kigge lige i øjnene på alle, der respekterede ham ...

 4. lorihehir Said,

  Kig nøje på billederne af "Press Conference". Der er et stort blodkar kører ned midt på oplevelse's pande. Det samme blodkar kan ses i billedet af den person, der i ambulancen. Nu se på den rigtige side af den oplevelse, han har en cyste på toppen af sin hånd lige fortiden hans håndled. Jeg trodser alle at tage et foto viser Michael Jackson med et af disse markører. Også, man kan ikke udføre CPR til det omfang, det er vil skabe fartøjet til at svulme op i hovedet, den person i ambulance er i live med en bøde blodgennemstrømning. Endelig vil lytte til 911 tape nøje. Efter flere år i retshåndhævelsen, jeg har aldrig haft en togleder ikke spørge, hvis patienten har en puls efter at han / hun er fortalt patienten er "ikke at trække vejret". Dette er en af de første ting bad, og alligevel er det aldrig bedt om i denne lyd.

 5. britishjacksonfan Said,

  Hej alle,
  Jeg har selv blevet meget interesseret i dette muligt Hoax. Jeg har altid haft specielle effekter makeup f.eks falske sår og ansigtet proteser gerne micheal bruges til at skjule sig med. Jeg spørger mig selv hasn't andres bemærket, at i det billede, der anvendes i »O2 imposter 'at' imposter 'er iført en latex hånd handske. du kan se latex synes der hasn't er blandet godt på alle og obius forandringer i huden tone. også fingernegle dont se reelle og du kan se latex krølle. mennesker tvivl micheal ville fake sin egen død, men som en mand altid interesseret i magi og PETER PAN 'kører væk til et sted, hvor ingen kan finde dig, og du aldrig ældes ", hvad ville være mere magisk for ham end lever sin drøm?

 6. Conspire2Me Said,

  Dette websted er fantastiske! Den, der U er din passion og enthusiam at afsløre sandheden er applaudable.I ligesom mange bare tror ikke, at tingene er ved at tilføje op helt den måde, de bør be.The imposters anvendt gennem mange år er ganske indlysende og du skulle batshit blind for ikke at se denne LOL.MJ kunne lige har trukket sig ud cleveriest magiske trick af alle time.I vil sige, at de fleste af de familiemedlemmer ville vide af denne undtagelse one.I am kærlige dette websted som et parti af mennesker og nyder at læse ajourførte oplysninger om et dagligt basis.Keep det gode arbejde dit arbejde er værdsat og respekteret for mange.

 7. AngelW Said,

  Joe Jackson er ved at få kolde fødder og åbne op til ABC Media
  der er Foulplay .. pludselig ligesom at .. har han remourse? Og for wat??

  http://abcnews.go.com/Entertainment/MichaelJackson/story?id=8047192&page=1

 8. AngelW Said,

  video til at fange eller se og mere

  http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=8031061

 9. Roxana Said,

  fantastisk ... Jeg kan ikke sige, at jeg supected denne løgn fra begyndelsen (jeg kørte på arbejde, da jeg hørte det i radioen), men søger info på internettet fik mig til at spekulere på, hvor dumme betyder pressen tror, vi er? ? Kom nu, ingen har faktisk set hsbody, død certifikat frigivet den 7 juli (de var så travlt med at forberede cirkus-mindesmærke-løgn, at de glemte, at en død person er leagally døde, hvis der er en dødsattest?), så den person, der erklærer ham død, latoya??? jeg sindssyg, eller er den eneste person, der kan decalre en person døde er læge???
  og hvordan Bout de kister?? Jeg så på tmz 2 forskellige billeder, fra en udendørs rum, formentlig på et tag, med en sort kiste, hvori de sagde, at det var sikker på 100%, at Michael krop var i den, og inde hæfteklammer Center, en guld kisten ... kommer om??? Lad os sige, jeg ikke har set billeder godt, men alt om denne historie er duftende som en cirkus.
  sandsynligvis han ikke fingerede sin død kun for penge, men for hans egen fred, men jeg tror, der var måder at gøre dette mindre obviuos.
  godt jeg kan ikke vente på flere af dine artikler, og selvom medierne har sin egen magt til at sælge gode eller dårlige løgne, og at der aldrig kan nedbryde intelligens og logik.
  tak

 10. truthseeker1002 Said,

  Om video i artiklen "Michael Jackson på O2 koncert rehearsals", im overbevist om, at Michael Jackson i første halvdel af videoen var faktisk hans stunt dobbelt (kaldet dimitrie), og at de reelle Michael Jackson var i anden halvdel af video udførelse. De videoen blev afgjort ved klippe og indsætte og slidset sammen.

 11. elde Said,

  ppl plz tjekke denne ud http://illuminatimatrix.wordpress.com/40-princess-diana-give-me-liberty-or-give-me-death-paris-rock-pa-rise-pa-ra-dise/ jeg kan ikke tro, hvad der er på nettet ... hvis Elvis ville ikke have gået så hurtigt, servere ville flystyrtet over hele verden. MJ & AEG er på s. 40. Du er nødt til at rulle ned hele vejen ... men, OMG, jeg elsker et godt mysterie. CREEEEEEPY er det ikke
  Håber denne ene har en god slutter.
  PS Admin ville det ikke være muligt at sende en kommentar efter alle artikler, coz kommentarerne her kan også vedrøre andre artikler. Noget som et generelt svar? Hilsen fra Belgien

 12. nyla Said,

  hi ok, først og fremmest vil jeg gerne sige tak til Gud, der er folk som du stadig bor. Med et sind som er langt fra anyones control.I værdsætter det faktum, at du kunne overveje alle muligheder på Michael Jackson fiasko. Dens sande mest i medierne (dvs. CNN Fox News etc) er ejet af en satanisk gruppe Illuminati nogle måske kalde det jeg dunno wateva. Den samme gruppe, som 2pac udsat for mennesker, før han blev 'myrdet'. Jeg mener, at dette kunne være den samme i MJ's tilfælde. Jeg ved ikke rigtig pleje eller am botherd om Elvis personligt tror jeg ikke, han var alt det, ikke min form for rock, men Thats min mening. Jeg er heller ikke en sådan die hard fan af MJ, jeg gjorde, ligesom nogle af hans musik og danse, men ikke alle, at crazed. Men alligevel dine artikler har stimuleret mange folks bevidsthed og gav et indblik mig Defo. Tak for dette websted, og jeg håber du få flere beviser for lys. Jeg troede først, at han gjorde dør, men ikke helt sikker på hvordan. Men på grund af alle de contreversy af obduktionen og begravelse og familien ikke kommer til aftaler jeg ligesom mange andre er begyndt at have mine tvivl. Jeg tror ikke, han er død og de mennesker, der lå meget tæt på ham ved, at det er også sandt. Dens sådan en skam, at der i dag en mand, ville være nødt til at fake sin egen død blot for at forsøge at slippe ud i medierne.

  Jamen tak igen, jeg ser frem til at læse flere af dine artikler. også hvem der er redaktør på denne hjemmeside??

 13. littlesuemj Said,

  Jeg har lige set det documentry på kanal 4 om Michael jacksons sidste dage, det var meget svært at se, men som en fan jeg bare måtte. Det forekommer latoya er at fortælle sandheden om nogle ting, hele familien blev holdt væk fra michael af folk omkring ham, blot fordi de ville hjælpe ham. De ville forsøge at få ham væk fra narkotika og Michael selv besluttet, at det var på tide at holde op med at tage dem. Men desværre, fordi han var detoxing selv han havde en ulykke i den rehearsals og såre selv var han i et parti af smerte han gik tilbage til sin la palæ og fik et skud af demerol af dr Conrad Murray, som til vores store saddness stoppet Michaels hjerte Den paramedicinsk personale var indkaldt, men det var allerede for sent michael havde gået væk. Selv nu i dont ønsker dette til at være sandt, men desværre er det, jeg er fortvivlet og ødelagt, men jeg kender i mit hjerte, at Michael vil altid være hos os. Så jeg beder alle mennesker på denne hjemmeside at se bort fra alle de teorier, der er blevet indsendt og give MJ respekt og fred, han fortjener.

 14. wilkesxgurl Said,

  hvis du kan bevise, at han er i live, hvad er du høvlemaskiner om at gøre ved det?

 15. BeenTown Said,

  Jeg elsker dit websted, det giver mig håb. Der er noget indeni mig, der siger, at han ikke er død. Så jeg tror, at jeg selv Michael er menneskeligt ligesom alle andre, han er ikke uovervindelig, og så kan jeg begynde at tænke han ikke er i live.

  Når jeg tænker sådan her, jeg føler, at det ville ende med at blive rigtigt s men websteder som din give mig håb.

  Jeg havde en drøm selve nat at Michael "bestået" han var i live i det. (slags tvetydige han var enten dør eller bare meget i live, eller en person blev dermed at skade hans helbred) Mine drømme er noget alvorligt de ikke er almindelige drømme.

  Jeg ønsker ikke at lyde som en møtrik, men jeg håber, han er i live.

  Da jeg hørte om Michael's passerer jeg græde. Dette var min første gang kaste tårer i 4 år. Den sidste gang jeg råbte var 4 år før, da min smukke tante passeret.

  Jeg har aldrig mødt Michael men tænkte, at hvis miste ham vist så stor for mig, at jeg rent faktisk sagde. Der har været relativ's begravelser, at jeg aldrig har råbte på.

  Du kan være i live, Michael.

 16. MJGIRL18 Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  Seks måneder siden et nyt stationsnavn rapporteret, at MJ var død af et lægemiddel OVERDOSE.HOW ironisk.
  Men jeg tror ikke, at MJ ER DEAD.BECAUSE INTET-jeg mener intet er addere.

 17. MsKadiJ Said,

  Jeg er ikke sikker på, om jeg tror han fingerede sin død, men der er plads til tvivl. Det eneste, der får mig til at mene det muligt, er de billeder af Michael. Hvert billede af ham i de sidste par år er forskellige. Nogle taget et par ugers mellemrum. Jeg ikke længere nogen, hvad de skal tro. Jeg ved, at billedet fra hæfteklammer center og et af ham forlader læger kontor er to forskellige mennesker. Såvel som den ene af den person i ambulance er en anden person. Jeg spekulerer på, om de reelle Michael Jackson blev andetsteds, når alt dette gik ned på det palæ, at dagen og var ude af stand til at vende tilbage.
  Jeg var også lidt forvirret under mindegudstjeneste. Ikke ved Paris' indlæg, men hun holdt så op ligesom hun kigger på en person. Måske nogen kunne se det igen. Prince Michael syntes lidt afbrudt, ikke meget sorg ramt, det er ikke til at sige han wasnn't, fordi børn ikke fungerer lidt anderledes end voksne.
  Men fra alle de forskellige historier, der er blevet smidt ud dér, og de billeder, jeg har ingen idé om hvor billedet er virkelig Michael. Ingen anelse, overhovedet. Har han virkelig vist, at der under alle omstændigheder i de sidste par år? Jeg ved det ikke. Jeg har også hørt, at videoen fra 6 måneder siden om overdoser blev kastet derude for at se, hvordan fans vil reagere.

 18. BelieverAngel90 Said,

  I tredje kommentaren ovenfor mig! Han er i live, folk har brug for til at vågne op!

 19. summer_sc3nt Said,

  Hej, jeg har bare slutte denne hjemmeside. Selv om jeg ikke en Michael Jackson's fan jeg elsker hans sange. Svar til MsKadiJ, jeg har bemærket, at Prince Michael I, Paris Michael og Prince Michael II holdes søger ovenfor. Først troede jeg, at måske var det den verden, de skal have hængende over Staples Center. Så igen, måske er det en anden. Selv om jeg gerne tror MJ vil være et andet sted. Jeg har læst det meste af, hvad der er skrevet her, og jeg er enig med nogle om mine synspunkter ofte adskille ... må haste nu og vil komme i morgen for at skrive mine følelser i denne sag. Uanset hvad det måske og måske fordi jeg aldrig MJ's fan og vil aldrig føle sig svigtet (selvom jeg ved, hvis jeg hans fan Jeg vil takke Herren, han er sikker, så længe han er i live ..). Jeg vil sige god for ham. Den fyr har brug for lidt fred og tid for sig selv. Det sørgelige er, at han kunne være bosat et andet sted under en anden identitet. Så taler som en ikke-fan .. Jeg vil savne ham ikke bliver ham for. Catch ya alle senere og forhåbentlig at finde tid til at gøre mit indlæg. Jeg har besøgt MJ's Gæstebog Memorial site og gjort trice allerede. JS ~ PG ~ M'sia.

 20. emmie Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
  høre

 21. Den Guddommelige fru Jones Said,

  Hej!

  Nu her er en tanke fra min hubby - som ikke er tilbøjelig til at tænke meget ofte - LOL

  Hvor mange besøgende på hospitalet ved, at det er MJ? De læger, sygeplejersker, paramedicinsk og ligsynsmand kun har ordet i familien. Den atopsey kunne have været udført på nogen ... Vi har kun deres ord.

  Gennemgribende stuff oh hubby af mine ... Han tror jeg nødder af vejen.

  Han har helt ret, i tilfælde af død, hvis en positiv ID ikke er etableret, så de er un-navnet John Doe's. Den læge, eller hvem siger til familiemedlemmer "Er det organ i så og så?", Og de svar "Ja", så er det, hvordan ID sker ... De er nødt til at gå på, at ordet, og ikke det faktum, at person blev berømte. Selv Prince Charles gik til Paris i 1997 til formelt at identificere det organ Princess Diana.

  Den ligsynsmand ikke ville nogensinde har mødt MJ, så ville være nødt til at stole på det id, som formelt blev gjort .... Medmindre han var i den så godt .... Gør du tror.

 22. kitkat Said,

  Jeg elsker dette websted! u fyrene er altid tilføje nye info 4 os! Fortsæt det gode arbejde! =)

 23. kitkat Said,

  lol u sige "hvor dumme dosis medierne thinlk vi er" godt, hvis de troede, vi var dumme der højre. Soooo mange ppl faktisk belive historien tt HES døde, og når de hører ting som "HES live" de tror, vi er sindssygt. Selv tho alle tis evidance er lige foran der ansigt! n uanset Wat de aldrig vil belive han fingerede sin død. Jeg mener selv, hvis han selv sagde, han gjorde de ville synes, at det var n imposter, selvom hans familie sagde: "Åh, han gjorde fake det n vi var i den" de ville sige "hans familys bare sige tt så de kan få moiney ud af tis fake MJ "im sirious! Jeg kan satse theyd sige tt. Heldigvis 4 MJ ppl arent så smart som mig, du og andre ppl om tis site. Årsag, hvis de var han aldrig wod har fået væk wit denne =)

 24. fabii Said,

  Michael vil aldrig dø. til ham var så vigtigt hans Kinder, og jeg kunne fancy nich han sig omkring anlagt. Jeg mener stadig, det han ville blive dræbt, og det vil også fortsat altid så Ärtze altid til ham mange Pillen gegben dog, han er klart irgenwan afhænger dette bliver derved bliver altid klart, jeg kan ikke bare har lyst til endnu han mere det er jeg ikke vil altid forblive meinung han var mord og alle saq han mord blev JACKSON Michael I elsker dig så højt.
  Alle legender Han har selv 50 gange oparienen lader dette ikke desto mindre, alt ikke tune på alle så mange Hollywood stjerner forlade dig op kun han bliver for det angegriefen eller hvad der ikke er dette alt simpelthen Fehr og denne hvide også alle leute nødt til at gøre selv for øjeblikket ser derefter kan tale ma yderligere jeg finde bare dårligt, hvad alt think so. i meinsten tuhn mig under alle omstændigheder hans Kinder Leit de simpelthen ikke ved noget mere yderligere dem har mistet bedste Vater welt og nu må håndtere denne Befolkningen bør indsamle sig undertiden endda til einge næse -.- Michael Jackson DEN KINQ af pop I LOVE YOU SOO MUSCH x3

 25. fabii Said,

  Jeg har micheal Jackson meget utrolige dem belovedly Jeg har hans musik belovedly simpelthen alt, hvad jeg har i kongen af pop belovedly Jeg vil aldrig glemme ham. De var og er den første sorte musiker i verden jeg elsker jeres musik så meget det kan ingen fancy Jeg kommer fra Tyskland, og der de mennesker, der ikke er dermed micheal jackson fan, men det gør ingen forskel for mig lort. Jeg er altid en fan af dig og det vil også fortsat altid så du er simpelthen alt for mig har du til mig med din musik simpelthen således bidraget dette du ikke tror på alt, hvad jeg har du gang i levende set og det var let, så allerede Jeg vil aldrig glemme dig, at jeg elsker dig så meget det, du tror ikke på alle.

  Du bliver altid dækkende liv

 26. ishealive Said,

  Kan du se dokumentarfilm om Michael Jackson sidste dage på youtube. Efter min mening det viser sig, at Michael fingerede sin død. Michael udskudt hans koncerter i marts, Kenny Ortega & Randy Philips gik på MJ fansite og sagde ikke at bekymre sig alt er Fab i delstaten Dette er den koncert. Apparantley datoerne blev udskudt, fordi produktionen for turen var enorm, og de havde brug for mere toime med det og Kenny Ortega sagde, at han vil meget gerne Swith organer med Michael fordi han var i så stor form - af den måde, jeg ikke købe noget af dette, Kenny Ortega havde sådan en falsk smil på ham hele tiden, var jeg ikke sikker på, hvis han forsøgte at overbevise fans eller selv. En anden fyr Terry Harvey sagde hvis UK fik vinden at noget var galt derefter Michael dybest set ville være blevet slagtet af kritikere og fans, der havde betalt for billetterne til at se ham. Michael var godt klar over, at han ikke kunne gøre disse 50 viser - alle kender deres egne grænser, mener jeg, at Michael fingerede sin død, fordi hvis han aflyste 50 viser da han ville have været op til hans hals i mere debth og i et parti af s ** t. Han ønsker at forblive Kongen af Pop og blive elsket. Dette er blot min mening.

 27. ishealive Said,

  (Udeladt en anden ting) af Michael døende AEG stadig gøre en masse penge, hvis han bare aflyste koncerter derefter AEG mistet en masse penge og mere end sandsynligt, at der ville have været en anden lov trop for Michael. Måske er det bare mig, men jeg tror, at det giver god mening.

 28. Fabienne Andrade Said,

  Jeg elsker micheal jackson så utroligt dem jeg ikke dermed trauig han mere der jeg weeps alle mødes på grund af ham, jeg har set ham allerede så ofte levende og nu er jeg ikke i stand til at gøre det mere uden lort, men jeg har brug for ham så meget

 29. gusgonecrazy Said,

  Jeg er far til 3 og 35 år gammel og elsker Michael Jackson i alt, men en homoseksuel måde. Jeg har fulgt hans karriere hans ups, nedture, alt, men vi skal lære at slippe Michael er gået fra denne verden, fra hans (en gang) elskede neverland hjem til sin nye fundet foreverland (min ophavsret) med den største Gud almægtige selv. Michael vil føle sig mere smerte (r), skam, angst, søvnløshed, etc, etc, etc. Han er i hvile og vil blive kærlige hver enkelt millisekund af det jeg er sikker.
  Elsker dig Mike og RESTINPEAC E ... ... ... .. (Michael OPKØBT HANS trappe til himlen MED LOVE HE vist på EARTH)

 30. forevermine_mj Said,

  og jeg er fuldt ud overbevist om, at han er i live. ikke fordi jeg er lovesick fan, men fordi der er så mange beviser ude nu med familien reagere underligt. der er så mange beviser. men jeg tror, at han vil gøre et comeback, hvis dagbog fundet ved hans ven er en virkelig en så jeg er sikker på, at han vil dukke op i 6-8 måneder.

 31. Fabienne Andrade Said,

  Kære Michael Jackson jeg ikke ved, ligesom jeg skal sige det, jeg ville du allerede så ofte lang alt har forsøgt, men altid uden held De er alle bedst überhaubt og jeg var ikke engang lov til at gøre dig længe endnu, hvis jeg kun 16 jeg denne kender kun én, hører nu selv shits i, er imidlertid, hvilket jeg elsker dig virkelig og irgenwann jeg vil stå med dig i grave og blive til jer alle sammen mødes, du besøger, er simpelthen alt for mig, og det hvide desværre ingen, og du ikke kender det også, hvis jeg dig kun én gang længe ville være i stand til at jeg vil sige til dig alt, hvad jeg, du ønsker at sige. Jeg ville blive til dig Sterne fra Himmel Höllen Jeg vil gøre alt for dig Jeg vil sige, at du skal stoppe med tabletter og dermed vil jeg bor til dig dette dog langt mere pænt gøre det nu ikke går desværre mere. Jeg hver dag i græde på grund af dig, at jeg har så stor brug for det, du ikke kender desværre i sidstnævnte Zeit det går for mig så shits grund af dig, fordi jeg dig så meget jeg elsker ikke er i stand til blot at flere vil jeg gerne være sammen med dig, du er ham afspejler i minen ikke bor der imidlertid du mere er der jeg heller ikke ønsker at leve mere derefter, uden at du ikke mere går. Hvis du ikke kan simpelthen med mig ville det være så præciseres. Jeg har allerede ønsket siden 15 Jahre du gang i levende for lange, men har aldrig klappede jeg har til mig selv spille kort til din konzert gehollt. du skal bare vide, jeg elsker dig så meget, og jeg er altid for dig der ikke alle de samme, hvad der kommer, selvom du ikke er flere der jeg elsker dig og har brug for dig stadig så meget = (Jeg elsker dig så højt

  I meinsten Jeg er ikke ked af dine børn nu, fordi flere yderligere de kender har mistet dig, du var og er stadig konge af pop = (

 32. JoyceBuckley Said,

  Jeg kan tage fejl, men i 911 opkald, hvis den, der ringer efter hjælp var ikke at bruge et hus telefon, men en mobiltelefon, hvordan har de 911 operatør er færdig med den adresse, når den, der ringer kun sagde husnumre? Hvis en mobiltelefon har GPS-tracking, kan en 911 operatør fortælle din placering. Ikke sige det mobiltelefon havde GPS, bare undrende. Jeg håber, jeg laver forstand.

 33. elizabethvitale Said,

  Jeg har aldrig været overbevist om, han er død og jeg stadig ikke. Det behøver ikke tage en raket videnskabsmand til figur der er mere end at blive fortalt til offentligheden og alle de forskelle er lige ned ret få kedelig. Jeg føler mig som et medlem af offentligheden jeg kun tror på det, jeg bliver fortalt eller vist til at tro. Tak for læsningen. Jeg var i stand til at sætte tid og dato en smule mere for at mine erfaringer fra at leve i Hollywood og bevidste Michael og mange kunstnere, han spillede med og ikke lege med. Der er sikkert mange spørgsmål, ikke får de rigtige svar, at der med følelse kan let figureret. Hvis Michael er død evige frihed og liv til ham, at jeg beder og give fra mine gaver fra Herren. Hvis Michael er ikke død Jeg lykønsker ham med en endelig flytte væk fra virksomheden for, hvad der nogensinde grund valgte han og leve i fred, hvad han kan finde for sig selv og nyde resten af sit liv på denne jord hans måde.

 34. jo1971 Said,

  Jeg fandt denne side ved en fejltagelse, som jeg lavede en søgning på MJ klikket på de forskellige links og jeg endte here.I aldrig nogensinde tænkt på at søge "Michael Jackson Hoax Death", selvom der var et par ting, som ikke syntes retten. Ligesom den person i Ambulance ikke ligne Michael, de 911 opkald var virkelig mærkeligt som skulle man tro, der ringer, som ringede ville sagt, at det er Michael Jackson, der er nødvendige for Ambo, den dag han døde var også den samme dag som Farrah Fawcett gik (Gud velsigne Hendes Eneste) jeg virkelig troede, det var så uvirkeligt!! .. Den mindegudstjeneste Jeg troede, at der ikke var meget følelser, jamen dog jeg ikke mødes med ham og jeg var så ned på lossepladser for dage hver gang nogle en talte jeg følte mig som skriger .... Og han altid har ønsket sig sine egne børn, så jeg finder det lidt svært at tage på, at han ville have gjort nogle ting så dum at have denne ting sprøjtes ind ham vide, at det kunne dræbe ham & han ikke ville være ca for hans mest værdifulde ting i verden til ham .... Men jeg har svært ved at nogle mange mennesker kan have vidst, at han skulle til at gøre dette - Hvordan kan nogle en beholde dette et hemmeligt ... .... Jeg har et spørgsmål, men hvad hvis Dr. Conrad Murray er anklaget for manddrab ... ... .. Jeg er splittet i midten - Mit hjerte siger mig, han er så desværre gået, men mit hoved fortæller mig andre kloge ... jeg gerne læse på dette websted det gør mig bedre at vide, at måske? ... .. Jeg virkelig ønsker af hele mit hjerte, at han er nogle, hvor han kan nyde livet og være i fred ... .. vil altid have en særlig plads i mit hjerte for dig MJ xxx

 35. libra_ pige Said,

  Jeg var bare læse, at der tilsyneladende Joe Jackson sagde, at fans ringede ham til at fortælle ham om Michael, blev han også spurgt, havde han tænder for tv om at få et kig & han sagde nej ... Så ved jeg ikke - Var han i fornægtelse - Eller er dette blot endnu en ting, at vi ikke har fungeret, hvad der er rigtigt og hvad der er fiktion ...

Tilføj en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Theme Provided By: Wordpress Theme - First Cash