Michael Jackson hoax de mort

És el Rei del Pop realment mort?

5-jul-09

Sobre

Publicat per administrador

Michael Jackson hoax de mort ha estat creat per a aquells de nosaltres que el primer pensament quan escoltem la notícia que Michael Jackson s'havia mort "De cap manera, és definitivament un engany '. El nostre objectiu és tractar d'explorar i respondre a algunes de les moltes preguntes que envolten la 'mort' del Rei del Pop al juny de 2009.

Ens agradaria que es assegurar-nos que no se'ns moren difícil Michael Jackson fans, esperant que ell fingió seva mort "per la qual cosa tornarà millor que mai. Tampoc som "incapaços d'acceptar la veritat" sobre la seva mort. Més al punt, que és el que estem tractant aquí ... per descobrir la veritat. Hi ha massa circumstàncies que no sumen i massa variables en les històries que han dit a nosaltres pels mitjans de comunicació sobre els esdeveniments del dia Michael Jackson va morir.

Entenem que alguns dels nostres Llocs pot sonar contradictori, de vegades, però no són tots els llocs en aquest lloc de la nostra pròpia opinió. Simplement volem oferir a vostès, els lectors, amb tota la informació que podem trobar en el que fa a la sospitoses circumstàncies que envolten la 'mort' de Michael Jackson i la possibilitat d'estar viu encara. Si vostè creu que els nostres posats a ser realistes o fantàstics esperem que en la seva lectura que farà la seva pròpia opinió sobre el que realment va succeir el 25 de juny de 2009.

Ens agradaria dir a totes les persones que estan deixant comentaris expressant que el nostre contingut és "inquietant" i "perjudicial", que ha estat la seva elecció per visitar el nostre lloc. Vostè té, òbviament, vénen a les nostres pàgines, perquè en algun lloc dins teu que creu que «alguna cosa no se sumen '... igual que la resta de nosaltres.

També volem expressar als fans que Michael Jackson es enviar-nos comentaris mendicitat que eliminem del nostre lloc i al "respecte als morts" i "deixar que Michael Jackson RIP", que si troba el contingut ofensiu o pertorbador que ha de sortir nostre lloc. Potser els seus pensaments i comentaris seria millor compartida en un Michael Jackson Fansite d'algun tipus on vostè pot barrejar amb altres com vostè que creu que el seu ídol simplement 'la mort' d'un atac al cor un dia.

Tots els que volem fer és explorar la veritable esdeveniments al voltant de la "mort" d'aquest colorit i talentós artista intèrpret o executant.

Demanem que es concedeixi la llibertat de pensament i expressió.

MJHD Administració

 1. heisalive Said,

  Fins i tot abans de trobar el seu lloc web, i encara m'estic convençut 100 +% que Michael Jackson en escena la seva pròpia mort per escapar i continuar amb un normal viure en una altra part ... això és el que la meva veu interior m'ha vingut dient des del moment de la seva "mort" Es va anunciar i es manté en curs accelerant mi. A més, sóc un professional de l'àmbit jurídic i estic buscant en aquest assumpte com un "cas" i tots els elements de la mateixa com Discovery per citar-ne només una. Michael Jackson sens dubte, la de bronze bleeps, els contactes, recursos, lleials i sobre tot els diners i en general wherewithall a inscene tal "espectacle" d'aquesta manera! Se casar amb Elvis "d'ADN, i mentre que Lisa Marie es va casà amb ella, té els béns d'ella en la manera d'Elvis la mort va ser per etapes i" venut "al públic pels mitjans de comunicació satàniques al 1977. Està molt clar que Elvis no va morir a Graceland i és amb tota probabilitat als EUA el programa de protecció de testimonis. No hi ha dubte en la meva ment que Michael Jackson, pel seu propi conjunt de raons a terme la seva "mort", però és viu i està veient en algun lloc d'aquest "esdeveniment" com la seva cada vegada més gran amb el bis moneymill pinning $ contínuament i segueix. Si Debbie Rowe, no rep la custòdia d'aquests nens, i segueix amb la Katherine Jackson MJ, creat per la voluntat, això per garantir un fàcil accés a MJ i els seus fills se'ls va sorprendre una vegada que torna de la tomba "de visita .

  Pel que fa al meu propi "cas": notícies d'última hora! El "Starwitness", Elizabeth Taylor MJ qui estima amb el cor i l'ànima i també ha "disminuït" per "aparèixer" en el "monument" al Staples Center festa dient que "l'estima massa" La Sra Taylor és la persona de Michael implícitament, i confia en ella va demostrar la seva lleialtat a ell per no "apareixen" si no que després del seu comiat d'Elvis' "la mort" i de l'enterrament és, amb molt, la major mentida mai explicada, una mentida que milers de milions de persones han swalloed tot .. oh si de poca fe!

  * Últimes notícies d'actualització del meu "cas": Starwitness N º 2, va anunciar a través de Diana Ross en llibertat declaració que no assisteixen, parlar: ella és també en aquest! Aquestes 2 persones, Ross Taylor i ambdós han estat i són coneguts per ser més proper a Michael Jackson, una part del seu cercle de confidents durant anys. Gent: ¡Despierta! manté les proves de muntatge i el cas està guanyant terreny,

  Següent Últimes notícies d'actualització del meu "cas": Dos dels més importants del cercle interior MJ foren desapareguts a l'Staples Center: Uri Geller i de Deepak Chopra, dos més en les persones pel seu bé en escena "escapar de la mort"?

  En acabar la "Memorial de serveis, ¿algú a tots veure - en l'escenari de l'Staples Center de fons - les paraules que apareixen en lletres blaves:" estic viu i viurà per sempre "? Michael Jackson va fer donar un "missatge" aquí mateix, mentre que el rosedraped, taüt d'or, probablement buida o amb una titella dins asseure aquí, sense donar un sol tipus d'ambient que en realitat conté un cos, el cos de Michael Jackson o .... qui .. gràcies per la lectura i la .. ¿Què? tothom és pensar en això?

 2. Andrea Said,

  I en segon lloc, els informes per sobre de mi! Ell és viu, és necessari que la gent desperta!

 3. elde Said,

  Jo no sóc un fan de diehard MJ; Em va encantar algunes de les seves cançons, odiava a alguns, però sempre es respecta com un artista i un perfomer. Si està viu o mort, no importa. El seu lloc té tot el dret a existir, gent que entra a la seva pròpia i lliure voluntat ... Per molt que m'agradaria que ell estigui viu (havia entrades per al segon concert a Londres, que es va ajornar fins al març - i jo estava realment esperant amb interès que), si estigués encara amb vida em sentiria traït i disrespected perquè estic realment ferir i empathising amb els seus fills (no importa de quin color són ..) i els germans. Però sent, tot és possible i, en la cerca de pau i tranquil litat que bé podria ser encara viu. Però llavors una altra vegada que mai no seria capaç de dur a terme de nou mentre es mira directament als ulls de tots els que li respecten ...

 4. lorihehir Said,

  Mira de prop les imatges de la "Conferència de Premsa". Hi ha un gran vas sanguini funcionament en el centre del front de l'imitador. Aquest mateix vas sanguini es pot veure a la imatge de la persona en l'ambulància. Ara a la dreta del imitador, té un quist al cim de la mà que acaba de la seva nina. Em desafien a ningú per capturar una foto que mostra Michael Jackson amb qualsevol d'aquests marcadors. A més, no es pot realitzar la RCP en la mesura que es crearà el vaixell a mar de fons al cap, la persona en l'ambulància està viva amb una multa el flux sanguini. Per últim, el 911 per escoltar la cinta de prop. Després d'anys en l'aplicació de la llei, mai he tingut un despatx no preguntar si el pacient té un pols després que ell se li va dir a la pacient "no és la respiració". Aquesta és una de les primeres coses que va demanar, i no obstant això, això mai es va demanar en aquest àudio.

 5. britishjacksonfan Said,

  hola a todos,
  Jo mateix he arribat a ser molt interessat en aquest possible engany. Sempre he gaudit dels efectes especials de maquillatge, per exemple falses ferides facials i de pròtesis, com Micheal utilitzat per dissimular amb el propi. Em pregunto hasn'ta ningú va notar que a la imatge utilitzada en 'O2 impostor "que" l'impostor "és l'ús d'una mà de guants de làtex. es pot veure el làtex hasn'ta sembla que es barregen molt bé en tots els obius i el canvi del to de la pell. També les ungles mirada real i no pots veure les arrugues de làtex. la gent dubte que Micheal fals la seva pròpia mort, sinó com un home sempre interessat en la màgia i Peter Pan 'fugir a un lloc on ningú pot trobar i mai envellir "el que seria més que màgic per a ell viure el seu somni?

 6. Conspire2Me Said,

  Aquest lloc és sorprenent! Qui U són la seva passió i entusiasme per revelar la veritat és applaudable.I igual que molts simplement no crec que les coses estan sumant força la forma en què ha de be.The impostor utilitzat durant molts anys són molt evidents i hauria de ser batshit cec per no veure aquest LOL.MJ només podria haver tirat fora cleveriest truc de màgia de tots els time.I diria que la majoria dels membres de la família que sap d'aquest amant del matí, excepte one.I aquest lloc com un lot de les persones que gaudeixin de la lectura i la informació actualitzada diàriament basis.Keep de la bona tasca del seu treball és apreciat i respectat a molts.

 7. AngelW Said,

  Joe Jackson és freda i els peus s'obren als mitjans de comunicació ABC
  hi ha Foulplay .. al igual que de sobte ha remourse ..? I per wat??

  http://abcnews.go.com/Entertainment/MichaelJackson/story?id=8047192&page=1

 8. AngelW Said,

  per a la captura de vídeo o veure i més

  http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=8031061

 9. Roxana Said,

  increïble ... no puc dir que supected aquesta mentida des del principi (i conduïa a la feina quan vaig sentir a la ràdio), però buscant informació a internet m'ha portat a preguntar què fa la premsa estúpid pensar que som? ? anem, que ningú ha vist hsbody, el certificat de defunció publicat el 7 de juliol (eren tan ocupat preparant el circ-monument-mentida, que es van oblidar que una persona morta és leagally mort si no hi ha un certificat de defunció?) i, a continuació, la persona que li declara mort, Latoya? estic boja, o l'única persona que pot decalre una persona morta és un metge?
  i com combat els taüts? TMZ i vaig veure en 2 fotos diferents, una d'un espai a l'aire lliure, probablement en una teulada, amb un taüt negre en el qual diu que és 100% segur que Michael estava en el cos, i dins d'Staples Center, un taüt d'or vénen ... en? diguem que no em va veure les fotos, però tot sobre aquesta història és l'olfacte com un circ.
  probablement no fingió seva mort, només pels diners, però per la seva pròpia pau, però crec que hi ha formes de fer-lo menys obviuos.
  així que no puc esperar més dels seus articles i encara que els mitjans de comunicació té el seu propi poder per vendre bona o dolenta la mentida, així que no pot trencar la intel ligència i la lògica.
  gràcies

 10. truthseeker1002 Said,

  En relació amb el vídeo en l'article "Michael Jackson en el concert O2 assaigs", convençuts que la im Michael Jackson en la primera meitat del vídeo va ser en realitat la seva doble dobles (anomenat Dimitri) i que el veritable Michael Jackson estava en la segona meitat dels la realització de vídeo. El vídeo va ser fet sense dubte per tallar i enganxar i ranures junts.

 11. elde Said,

  PPL PLZ mira això http://illuminatimatrix.wordpress.com/40-princess-diana-give-me-liberty-or-give-me-death-paris-rock-pa-rise-pa-ra-dise/ I no puc creure el que està en la xarxa ... si Elvis no hagués passat tan poc temps, els servidors d'accident a tot el món. Mj i AEG estan p. 40. Vostè ha de desplaçar cap avall tot el camí ... però, OMG, m'encanta un bon misteri. CREEEEEEPY no és
  Sincerament espero que aquest té un bon final.
  PS Admin ¿no seria possible abans de publicar un comentari després de tots els articles, coz dels comentaris aquí també podria relacionar amb els altres articles. Alguna cosa així com una resposta general? salutacions des de Bèlgica

 12. Nyla Said,

  hola bé, en primer lloc m'agradaria dir gràcies a Déu hi ha gent com tu que encara viuen. Amb una ment que està lluny dels anyone control.I apreciar el fet que vostè podria considerar totes les possibilitats sobre el fiasco de Michael Jackson. El seu veritable la major part dels mitjans de comunicació (és a dir, la CNN FOX NEWS, etc) és propietat d'un grup satànic Illuminati alguns poden anomenar wateva i dunno. El mateix grup que 2Pac exposats a les persones abans que ell va ser "assassinat". Crec que aquest pot ser el mateix en el cas de MJ. No me l'atenció o sobre Elvis botherd estic personalment no crec que va ser tot això, no és el meu tipus de roca, però aquesta és la meva opinió. Tampoc sóc tan fan de morir dur MJ, ho vaig fer com a part de la seva música i els balls, però no tot el que embogits. Però de totes maneres els seus articles han estimulat la ment de moltes persones i va donar una idea que m'ha Defoe. Gràcies per aquest lloc i espero que vostè porta més proves a la llum. Al principi vaig pensar que no moren, però no del tot segur de com. Però a causa de la contreversy tots els de l'autòpsia i l'enterrament i la família que no arriben a acords i com molts altres estic començant a tenir els meus dubtes. No crec que ell és mort i les persones que estaven molt a prop d'ell sap que no és cert. Tal seva vergonya que, en aquest dia i edat d'un home hauria de fals seva pròpia mort només per tractar d'escapar dels mitjans de comunicació.

  Bé gràcies de nou, espero amb interès la lectura dels seus articles més. que també és l'editor d'aquest lloc?

 13. littlesuemj Said,

  Acabo de veure el canal 4 a documentry sobre Michael Jacksons últims dies, és molt difícil de veure, sinó com un ventilador i només havia de fer. Sembla Latoya és a dir la veritat sobre algunes coses, tota la família es va mantenir allunyat de Michael per la gent al voltant d'ell, simplement perquè volia ajudar a ell. Que anaven a tractar d'aconseguir el de la droga i el propi Michael va decidir que era hora de deixar de prendre'ls. Però, malauradament, perquè era la desintoxicació, aquest va tenir un accident durant els assajos i el mateix va ser ferit en un munt de dolor, va tornar a casa seva i la va rebre un xut de demerol per Dr Conrad murray que al nostre gran saddness cor va deixar de Michaels , van ser cridats els paramèdics, però ja era massa tard Michael havia mort. Fins i tot ara No vull que això sigui cert, però lamentablement ho és, estic angoixada i devastat, però sé en el meu cor que Michael sempre estarà amb nosaltres. Per tant, demano a totes les persones en aquest lloc web fent cas omís de totes les teories que s'han publicat i MJ donar el respecte i la pau que mereix.

 14. wilkesxgurl Said,

  si podeu provar que és viu què estàs fent en la planificació al respecte?

 15. BeenTown Said,

  M'encanta el seu lloc web, em dóna esperança. Hi ha alguna cosa dins de mi que diu que no està mort. Aleshores jo crec que a en Michael és humà com tots els altres, no és invencible i després començar a pensar que no està viva.

  Quan penso així, crec que acabaria convertint-se en cert s llocs web com la seva, però em dóna esperança.

  Vaig tenir un somni la mateixa nit que Michael "passat" que ell era viu en ella. (tipus d'ambigüitat, ja sigui que s'acaba de morir o molt vius, o algú posa en perill la seva salut) Els meus somnis són quelcom seriós que no són ordinaris somnis.

  No vull sonar com una nou, però estic esperant que ell és viu.

  Quan vaig saber que Michael passant plorar. Aquesta era la meva primera vegada, vessant llàgrimes en 4 anys. L'última vegada que vaig plorar va ser de 4 anys abans, quan la meva tieta va passar bonic.

  Mai m'he reunit Michael, però el pensament de perdre si li va resultar tan gran per a mi, que em va cridar. S'han produït en relació funerals del qual mai he plorat en.

  Si us plau, tingueu en viu de Michael.

 16. MJGIRL18 Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=hPFAEWxP1bg

  Fa sis mesos una nova estació MJ informar que havia mort d'un fàrmac OVERDOSE.HOW irònic.
  Tanmateix no crec que MJ DEAD.BECAUSE ÉS RES, vull dir, res està sumant.

 17. MsKadiJ Said,

  No estic segur si jo crec que ell fingió seva mort, però hi ha marge per al dubte. L'únic que em fa pensar que és possible són les imatges de Michael. Cada imatge d'ell en els darrers anys són diferents. Alguns pres unes setmanes de separació. Ja no el que no creure. Que jo sàpiga, la imatge del Staples Center i el d'ell deixant l'oficina dels metges són dues persones diferents. Així com el de la persona en l'ambulància és una persona diferent. Em pregunto si el veritable Michael Jackson estava en un altre lloc quan tot això va passar al palau aquell dia i no va poder tornar.
  També vaig ser una mica perplexos durant el servei commemoratiu. No pel discurs de París, però ella es va mantenir mirant com si estigués veient a algú. Potser algú podria veure que de nou. Prince Michael semblava una mica desconnectat, no molt afectades pel dolor, que no vol dir que wasnn't, perquè els nens actuen una mica diferent que els adults.
  Però, de totes les diferents històries que han estat llançats allà, i les fotos, no en tinc ni idea de que la imatge és realment Michael. Ni idea, en absolut. Que realment ha demostrat en tot cas en els darrers anys? No ho sé. També he sentit que el vídeo des de fa 6 mesos sobre la sobredosi de drogues va ser llançat per aquí per veure com reaccionaria als fans.

 18. BelieverAngel90 Said,

  Em tercer de l'observació per sobre de mi! Ell és viu, és necessari que la gent desperta!

 19. summer_sc3nt Said,

  Hola, em acaba d'unir-se a aquest lloc. Encara que no sóc un fan de Michael Jackson a mi m'agrada les seves cançons. Resposta a la MsKadiJ, faig notar que el Príncep Michael I, París, Michael i Prince Michael II buscant mantenir amunt. Al principi vaig pensar que potser era que el món ha de tenir per sobre de la que pengen de Staples Center. D'altra banda potser sigui una altra persona. Encara que jo crec MJ serà en un altre lloc. He llegit la major part del que està escrit aquí i estic d'acord amb els meus punts de vista, encara que alguns tendeixen a ser diferent ... Tinc pressa, i ara venen al matí per enviar els meus sentiments sobre aquesta qüestió. Sigui el que potser i potser perquè sóc fan de MJ mai i mai se sent defraudat (encara que sé que si sóc el seu fan em gràcies al Senyor que és segur sempre i quan la vida ..). Jo diria que bo per a ell. L'home necessita una mica de pau i el temps per a ells. Lo trist és que podria estar residint en algun altre lloc sota una identitat diferent. A continuació, parlant com un no-fan .. Jo no se lo pierda ell també. Ja totes les captures i és d'esperar que després de trobar temps per fer la meva entrada. Que he visitat MJ's Guestbook Memorial lloc vingut fent i que ja tres i no res. JS ~ ~ M'sia PG.

 20. Emmi Said,

  http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
  escoltar

 21. La Divina Sra Jones Said,

  Hola,

  Ara aquí hi ha un pensament del meu marit - que no és procliu a pensar molt sovint - LOL

  Com la gent a l'hospital saben que és MJ? Els metges, infermeres, personal paramèdics i metge forense només tenen la paraula de la família. El atopsey podrien haver estat realitzades en qualsevol ... Només tenim la seva paraula.

  Profunda coses oh espòs meu ... Ell pensa que estic boig el camí.

  És cert, en cas de mort, si una identificació positiva no s'estableix a continuació, són un nom de John Doe. El metge, o qui diu que el membre de la família "És aquest l'organisme d'això i allò altre?" I que la resposta "Sí", llavors com és que l'ID es fa ... Han d'anar en aquesta paraula, no el fet que la persona famosa. Fins i tot el Príncep Carles va anar a París el 1997 per identificar formalment el cos de la princesa Diana.

  El metge forense no hauria conegut MJ, per la qual cosa hauria de basar en la identificació que es va fer formalment .... A menys que ell estava en ella i .... Et fa pensar.

 22. curioso.yrespuestas Said,

  M'encanta aquest lloc! u guys sempre afegint noves info 4 nosaltres! mantenir el bon treball! =)

 23. curioso.yrespuestas Said,

  lol u say "estúpid com dosi thinlk els mitjans que estan" bé si pensàvem que estàvem allà estúpid dret. Sooo molts ppl realment creiem la història tt hes morts, i quan senten coses com "cèl lules mare d'embrions humans vius" que pensen que estem bojos. Fins i tot tho tots tis evidance és just davant de la cara allà! n NO IMPORTA WAT que mai creiem que fingió seva mort. Vull dir, fins i tot si ell mateix ha dit que ho va fer pensar que era n impostor, encara que la seva família diu "oh que va fer n fingir que estàvem en el qual" es diria que "les seves famílies dient tt perquè puguin arribar moiney fora de mj tis fals "im sirious! puc dir theyd aposta tt. Afortunadament 4 MJ de ppl arent tan intel ligent com jo, vostè i altres de ppl a tis lloc. Perquè si se li wod MAI han arribat lluny aquest enginy =)

 24. fabii Said,

  Michael mai voler morir. per a ell són tan importants de la seva kinder i podria nich fantasia que a si mateix entorn de la demanda. Segueixo creient que aquest seria assassinat i això seguirà sent així que el sempre ha Artze sempre li enxampar gegben molts, però, és clarament irgenwan depèn que aquest es converteix en ser sempre clarament que no puc simplement fantasia encara més que aquest no és el meu seguirà sent sempre meinung fou Mord SAQ i tothom que es Mord JACKSON Michael I amor YOU SO MUCH.
  Totes les llegendes que ha 50 vegades oparienen sortir d'aquesta, però, tot no sintonitzar en totes les tantes estrelles de Hollywood deixar op només es converteix per a ell angegriefen o el que no ho és tot això simplement Fehr i aquest blanc també Leute tots hem de fer a si mateix de moment pot parlar aleshores cerca dt més just em sembla malament tot el que crec. en meinsten tuhn que em guardi de totes maneres seva leit simplement no saben res més que més han perdut la millor Vater Welt i ara la gestió d'aquest müssen La gent hauria de reunir ells mateixos a vegades fins i tot al nas einge -.- MICHAEL JACKSON DE LA KINQ POP I LOVE VOSTÈ SOO Musch x3

 25. fabii Said,

  Tinc Micheal Jackson molt increïble que he belovedly seva musik belovedly simplement tot el que tinc en el rei del pop belovedly mai oblidaré d'ell. que eren i són el primer músic negre del món, m'encanta la teva aquesta musik tant ningú pot fantasia Vinc d'Alemanya i la gent no està per tant, Micheal jackson ventilador, però, això no fa cap diferència per la meva merda. Estic sempre un fan de vostès i aquesta continuarà sent sempre de manera que és tot per a mi, simplement tens a mi amb la seva musik simplement contribuït, això no crec en tot el que has vist una vegada en viu i va ser tan fàcil ja Mai no oblidis que T'estimo tant això no crec en absolut.

  De ser sempre de gran vida

 26. ishealive Said,

  Si us plau, veure documental sobre Michael Jackson últims dies a youtube. En la meva opinió, demostra que Michael fingió seva mort. Michael posposat seus concerts al març, Kenny Ortega i Randy Philips va ser MJ fans i va dir que no es preocupi tot està fab a la terra d'aquest concert és. Apparantley les dades van ser rebutjats pel fet que la producció de la gira va ser enorme i es necessita més toime amb ell i Kenny Ortega va dir que agradaria swith òrgans amb Michael perquè era en gran manera - per la manera en que jo no comprar res d'això, Kenny Ortega va tenir una falsa somriure en ell tot el temps, jo no estava segur de si ell estava intentant convèncer els aficionats o per si mateix. Un altre tipus de Terry Harvey va dir que si el Regne Unit té el vent que alguna cosa anava malament, bàsicament, a continuació, Michael hauria estat sacrificat pels crítics i els fans que havien pagat entrades per veure'l. Michael és molt conscient que no podia fer d'aquests 50 espectacles - tothom sap dels seus límits, crec que Michael fingió seva mort perquè si cancel leu els 50 que es mostra a continuació, han estat fins al coll en més debth i en un munt de s ** t. Ell vol seguir sent el rei del pop i ser estimat. Això és només la meva opinió.

 27. ishealive Said,

  (D'esquerra a una altra cosa) per Michael AEG morir encara un munt de diners, si és que acaba d'cancelarse després dels concerts AEG perdut molts diners i més que probable que hagués estat una altra demanda per Michael. Potser això és només amb mi, però crec que té massa sentit.

 28. Fabienne Andrade Said,

  M'encanta Micheal jackson tan increïble que jo no sóc així trauig el més allà em plora tot el món a causa de complir amb el que he vist ja tantes vegades en viu i ara no sóc capaç de fer-ho sense més merda, però, necessito tant

 29. gusgonecrazy Said,

  Sóc un pare de 3 i 35 anys, Michael Jackson i l'amor en tot, però una manera gai. He seguit la seva carrera de la seva creació, baixos, però tot el que hem d'aprendre a deixar de Michael ha anat d'aquest món, de la seva (una vegada) Neverland estimada casa va trobar al seu nou foreverland (el meu dret d'autor) amb la major Déu Totpoderós mateix. Michael no se sentirà més dolor (s), vergonya, por, insomni, etc, etc, etc Ell està en repòs i es estimar cada mil lisegon que estic segur.
  Love you Mike i RESTINPEAC E ... ... ... .. (MICHAEL comprat el seu Stairway to Heaven AMB EL AMOR ES MOSTRA EN LA TERRA)

 30. forevermine_mj Said,

  així que estic plenament convençut que és viu. amor perquè no sóc fan, sinó perquè hi ha tantes evidències a terme ara amb la família reaccionar estrany. hi ha tantes proves. però crec que va a fer una volta si el diari trobat pel seu amic és un veritable llavors estic segur que va a aparèixer en 6-8 mesos.

 31. Fabienne Andrade Said,

  Estimat Michael Jackson jo no sap com he de dir que jo volia que ja tantes vegades ha intentat tot el llarg, però, sempre sense èxit, tots vostès són millors überhaubt i jo ni tan sols se li pot fer molt encara que només el 16 estic present sap només un escolta ara en merda, però, és per tant, T'estimo de veritat irgenwann i jo estaré amb vostè en cavar i se li compleixin tots que vostè visita és simplement tot per a mi i aquest en blanc, per desgràcia, no i no sap també si vostè només una vegada a llarg podria jo dir a vostè tot el que vostè vol dir. Vull ser per a tu Sterne de Himmel Holler vull fer tot el possible per que jo diria que hauria de deixar els comprimits i, per tant, m'agradaria viure a vostè la present, però, molt més agradable fer això ara no va, per desgràcia, res més. Si jo tots els dies a plorar per tu necessito tant això no ho sap, per desgràcia, en aquest últim zeit va per mi, perquè a fi de merda de vostès perquè jo t'estimo tant no és capaç de més, simplement vull estar amb vostès que se li reflecteixen en la meva no viuen, però, que res més hi ha també no volen viure més i sense que res més passa. Si no es pot simplement amb això em seria tan aclareix. Ja he volgut des del 15 Jahre que una vegada en viu a temps, però mai he aplaudir a mi, fins i tot jugar a les cartes dels seus Konzert gehollt. només ha de saber T'estimo molt i sempre estic aquí per a tots la mateixa el que ve, fins i tot si no hi ha més m'estima i et necessita encara molt = (TE QUIERO TANTO

  En meinsten no em sento els seus fills, perquè ara més que saben més que vostès han perdut eren i continuen sent el rei del pop = (

 32. JoyceBuckley Said,

  Podria estar equivocat, però en el 911 trucada, si la persona que crida per l'ajuda no era una casa usant el telèfon, però un telèfon cel lular, com va poder acabar el 911 operador de la direcció, quan l'interlocutor es va limitar a dir els números de la casa? Si un telèfon mòbil té la localització per GPS, un 911 operador pot dir-li a la seva ubicació. No estem dient que el telèfon mòbil va tenir el GPS, només preguntava. Espero que em té sentit.

 33. elizabethvitale Said,

  Jo mai estava convençut que és mort i encara no estic. Que no té un coet científic de la figura hi ha més de que se li digui al públic i totes les discrepàncies són només el dret d'aconseguir avorrit. Em sento com un membre del públic només estic a creure el que em va dir o es mostra a creure. Gràcies per la lectura. Vaig poder posar l'hora i la data una mica més a les meves experiències de vida a Hollywood i conèixer molts artistes Michael i ell juga amb i no jugar. Certament hi ha moltes preguntes no obtenen les respostes correctes amb la sensació que pot ser fàcilment figurat. Si Michael ha mort la llibertat i la vida eterna a ell jo or i de donar els regals del meu senyor. Si Michael no està mort el felicito per anar a una final d'allunyar-se de l'empresa per la qual cosa mai la raó que va escollir i viure en pau ho pot trobar per si mateix i gaudir la resta de la seva vida en aquesta terra el seu camí.

 34. jo1971 Said,

  Vaig trobar aquesta pàgina per error quan estava fent una recerca en diferents MJ clic als enllaços i vaig acabar here.I mai va pensar en la cerca "Michael Jackson hoax mort" encara que hi ha algunes coses que no sembla correcte. Igual que la persona en l'ambulància no semblen Michael, truqui al 911 és realment estrany com vostè podria pensar que va sonar la crida que va dir que Michael Jackson és necessari que la Ambo, el dia de la seva mort era també el mateix dia que Farrah Fawcett morir (Déu la beneeixi únic) i realment pensava que era tan irreal!! .. El servei commemoratiu Vaig pensar que no hi havia molta emoció, Gee i no reunir-se amb ell i em vaig quedar tan en els abocadors per als dies cada vegada que algú parla em vaig sentir ganes de plorar .... I ell sempre volia que els seus propis fills per la qual cosa em sembla una mica difícil per tenir en que li hagués fet una cosa tan estúpid perquè tingui aquesta injecta en ell sabent que podria matar - i no seria al voltant del seu més preuat en el món per a ell .... Però em resulta difícil fer que algunes persones poden tenir molts coneguts que anava a fer-ho - Com pot algú mantenir aquest secret ... .... Tinc una pregunta però si el que el Dr Conrad Murray està acusat d'homicidi ... ... .. Estic punyent al centre - El meu cor em diu que ell és tan tristament desaparegut, però el meu cap em diu un altre savi ... m'agrada llegir en aquest lloc em fa sentir millor saber que potser ... .. jo realment desig amb totes les meves cor que és on alguns poden gaudir de la vida i estar en pau ... .. tindrà sempre un lloc especial en el meu cor per a tu MJ xxx

 35. libra_ nena Said,

  Estava llegint que, segons sembla, Joe Jackson va dir que els fans li van a dir sobre Miguel, se li va demanar també va fer encendre la tele a fer un cop d'ull i li va dir que no ... Així que no sé - ¿Va ser en negació - O és només una altra cosa que no hem treballat el que és cert i el que és ficció ...

 36. Blu Said,

  jo1971. Jo estic amb vosaltres. Jo també vull molt a creure que Michael està viu i en algun lloc segur, i tantes coses no acaba de sumar des del principi i per això va començar a buscar respostes. El Michael Jackson que he vist i estimat per més de quaranta anys, mai permetria que un altre ésser humà a ser empresonat per homicidi quan ell encara està viu. Jo em pregunto, Michael s'han injectat en aquestes coses a casa seva, sabent que alguna cosa pot anar malament i els seus tres nens petits pot caminar i trobar-hi mort? Els Nens es tramatized per a la vida i no em sembla que van patir com qualsevol trama en la memòria. Només una persona egoista que ell / ella la lliure connectat a un IV per dormir sabent que podria deixar els seus fills sense un pare i Michael Jackson no va ser egoista. Estimava als seus fills més del que estimava a sí mateix. Si, efectivament, va morir d'una sobredosi, Després va ser l'assassinat i no homicidi.

Afegir un comentari

Vostè ha d'estar connectat per enviar un comentari.

Proporcionat per tema: Tema de Wordpress - Primera Efectiu