Om

5 juli 2009
av admin

Michael Jackson Hoax Döden har skapats för de av oss som är första tanken när vi hörde nyheten att Michael Jackson hade dött var "Nej, det är definitivt en Hoax". Vårt mål är att försöka utforska och besvara några av de många frågor kring "Death" av kungen av pop i juni 2009.

Vi vill säkerställa att vi inte är die hard Michael Jackson fans, hoppas att han förfalska hans död så han kommer tillbaka bättre än någonsin. Inte heller är vi inte acceptera sanningen "om hans död. Mer till den punkt, det är vad vi försöker att upptäcka här ... sanningen. Det finns alldeles för många omständigheter som inte stämmer och för många variabler i historierna som har talat om för oss i medierna om vad som hände den dag Michael Jackson dog.

Vi förstår att vissa av våra tjänster kan låta motsägelsefullt ibland, dock inte på något sätt är alla inlägg på denna sida av vår egen åsikt. Vi vill bara ge er, läsare, med all information vi kan hitta när det gäller misstänkta omständigheter kring "Death" av Michael Jackson och detta kunde han fortfarande lever. Oavsett om du tror att våra tjänster för att vara realistiska eller fantastiska Vi hoppas att i behandlingen dem du kommer att göra upp din egen uppfattning om vad som egentligen hände den 25 juni 2009.

Vi skulle vilja säga till alla de personer som lämnar kommentarer uttrycker att vår är "upprörande" och "sårande", att det har du valt att besöka vår webbplats. Du har uppenbarligen kommit till våra sidor, eftersom någonstans inom dig själv som du tror att "något som bara inte lägga upp" ... precis som resten av oss.

Vi skulle också vilja framföra till Michael Jackson Fans som skickar oss synpunkter ber oss att ta bort vår webbplats och för att "respektera de döda" och "låt Michael Jackson RIP", att om du tycker att innehållet störande eller stötande att du borde lämna vår webbplats. Kanske dina tankar och kommentarer skulle vara bättre delade på en Michael Jackson Fansite av något slag där man kan mingla med andra som du som tror att din idol helt enkelt bort döda "från en hjärtattack en dag.

Allt vi vill göra är att undersöka de verkliga händelserna kring "död" i denna färgstarka och begåvade musiker.

Vi ber att beviljas fri tanke och tal.

MJHD Administration

Kommentarer (15)

15 Responses to "Om"

 1. heisalive säger:

  Redan innan hitta din hemsida, jag var och fortfarande är övertygad om 100 +% att Michael Jackson iscensatt sin egen död för att fly och gå vidare med ett normalt bor på annat håll ... det är vad min inre röst har sagt till mig eftersom det ögonblick hans "död" tillkännagavs, och det håller snabbare mig pågår. Jag är också en jurist, och jag tittar på denna fråga som ett "fall" och alla de delar av denna vilja Discovery för att bara nämna ett. Michael Jackson definitivt mässing bleeps, kontakter, resurser, loyals och de flesta av alla de pengar och wherewithall i stort att inscene ett sådant "visa" så här! Han gifte sig med Elvis "DNA, Lisa Marie och även gift med henne, fick varorna från henne om hur Elvis död var iscensatt och" säljs "till allmänheten genom satanisk media redan 1977. Det är mycket tydligt att Elvis dog inte på Graceland och är med all sannolikhet i USA vittnesskydd programmet. Ingen tvekan om att Michael Jackson, för hans egen uppsättning skäl iscensatt sin "död", men är vid liv någonstans och tittar på denna "händelse" som han någonsin största encore med moneymill kontinuerligt $ fastlåsning av och på. Om Debbie Rowe inte får vårdnaden om barnen, och det återstår med Katherine Jackson inrättad genom MJ vilja kommer detta att säkerställa enkel tillgång till MJ till sitt barn och kommer de att bli förvånad när han återvänder från "graven" att besöka dem .

  När det gäller mitt eget "fall": breaking news! Den "Starwitness", Elizabeth Taylor som MJ älskar med sitt hjärta och själ och likaså har "minskat" till "visas" på "Memorial" OVÄSEN på Staples Center säger hon "älskar honom för mycket" Ms Taylor är den person som Michael truster implicit och hon har visat sin lojalitet mot honom genom att inte "vid" vid t hans hans sendoff som efter Elvis "död" och begravning är den i särklass största lögn någonsin sagt, en lögn att miljarder människor har swalloed hela .. oh ja liten tro!

  * Breaking News Update om mitt "fall": Starwitness nr 2, Diana Ross meddelade via släpps meddelandet inte går, talar hon också på den här! Dessa 2 personer, Ross och Taylor både har varit och är kända för att vara närmast Michael Jackson, en del av hans cirkel av confidantes i åratal. Personer: vakna! bevisen håller montering och målet är att få fast mark,

  Nästa Breaking News Update om mitt "fall": två viktiga MJ: s inre cirkeln saknades på Staples Center: Uri Geller och Chopra Deepak, två personer på hans väl iscensatt "död fly"?

  Efter utgången av den "Memorial Service, gjorde någon alls se - på scenen backwall i Staples Center - dessa ord förekommer i blå bokstäver:" Jag lever och kommer att leva för evigt "???? Har Michael Jackson ger ett "meddelande" här själv medan rosedraped, guld kistan, troligen tom eller med en docka inuti satt där utan att en enda helst känsla att det faktiskt finns ett organ, kropp Michael Jackson eller .... vem .. tack för att läsa och .. va? är alla andra tänker om detta?

 2. Andrea säger:

  I andra kommentaren ovan mig! Han är vid liv, människor måste vakna!

 3. Elde säger:

  Jag är inte en diehard fan av MJ, jag älskade några av hans låtar, hatade en del, men alltid respekterat honom som en artist och en perfomer. Vare sig han är levande eller död, det spelar ingen roll. Din webbplats har all rätt att existera, personer upp det på egen fri vilja ... Så mycket som jag vill att han ska vara levande (Jag hade biljetter till den andra konserten i London, som sköts upp till mars - och jag ser verkligen fram emot att det), om han fortfarande levde jag känner svek och disrespected eftersom jag verkligen skada och empathising med hans barn (aldrig åtanke vad färg de ..) och syskon. Men hej, allt är möjligt och i sitt sökande efter någon lugn och ro kunde han väl fortfarande lever. Men då blir han aldrig skulle kunna göra igen samtidigt som du tittar rakt i ögonen på alla som respekterade honom ...

 4. lorihehir säger:

  Titta noga på bilderna i "Press Conference". Det finns ett stort blodkärl som löper längs mitten av imitatör's panna. Samma blodkärl kan ses i bilden av den person i ambulans. Nu ser på den högra av imitatör har han en cyst på ovansidan av hans hand bara förbi hans handled. Jag trotsar alla att ta ett foto som visar Michael Jackson med något av dessa markörer. Dessutom kan man inte utföra hjärt-lungräddning i den utsträckning det är att skapa fartyget sväller i huvudet, den person i ambulans lever med ett bra blodflöde. Till sist, lyssna på 911 band noga. Efter år i brottsbekämpningen, jag har aldrig haft en avsändare inte be om patienten har en puls efter att han / hon har berättat för patienten "inte andas". Detta är en av de första sakerna som frågade, och ändå är det aldrig bett i ljudet.

 5. britishjacksonfan säger:

  Hej alla,
  Själv har jag blivit mycket intresserad av detta möjligt hoax. Jag har alltid tyckt om specialeffekter makeup t.ex. falska sår och ansiktsigenkänning proteser, liksom Mícheál användas för att maskera sig med. Jag undrar hasn't någon annan märkt att i bilden används i "o2 bedragare" som "bedragare" är klädd i latex hand handsken. Du kan se latex verkar som hasn't varit blandade bra alls och obius förändring av hudfärg. även naglarna dont ser verklig och du kan se latex skrynklas. människor tvivel Mícheál skulle fejka sin egen död, men som man alltid intresserad av magi och Peter Pan "att fly till en plats där ingen kan hitta dig och du aldrig åldras" Vad skulle vara mer magisk för honom än att leva sin dröm?

 6. Conspire2Me säger:

  Denna sida är fantastisk! Den som U är din passion och enthusiam att avslöja sanningen är applaudable.I som många bara tycker inte det är att lägga upp riktigt sätt bör de be.The bedragare som använts under många år är ganska uppenbart och du skulle behöva batshit blind att inte se detta LOL.MJ kunde ha bara klarade av cleveriest magiska trick av alla time.I skulle säga att de flesta av de anhöriga skulle känna av detta undantag one.I am älska denna webbplats som en del människor och njuta av behandlingen uppdaterad information om en daglig basis.Keep upp det goda arbete ditt arbete uppskattas och respekteras till många.

 7. AngelW säger:

  Joe Jackson får kalla fötter och öppna upp till ABC Media
  det finns Foulplay .. plötsligt bara sådär .. har han remourse? Och för vad?

  http://abcnews.go.com/Entertainment/MichaelJackson/story?id=8047192&page=1

 8. AngelW säger:

  video att fånga eller se fler

  http://abcnews.go.com/Video/playerIndex?id=8031061

 9. Roxana säger:

  amazing ... Jag kan inte säga att jag supected denna lögn från början (jag körde till arbetet när jag hörde det på radion), men söker info på internet fick mig att undra hur dum gör pressen tror att vi är? ? Kom igen, ingen har faktiskt sett hsbody den dödsattest som offentliggjordes den 7 juli (de var så upptagna med att förbereda cirkusen-minnesmärke-Lie, att de glömde att en död person är leagally döda om det finns en dödsattest?), sedan den person som förklarar honom död, latoya??? Är jag galen, eller den enda som kan decalre en person död är läkare???
  och hur skjutningen av kistor? Jag såg på tmz 2 olika bilder, en från en uteservering utrymme, troligen på ett tak, med en svart kista där de sade att det var säkert 100% att Michael kropp i det, och inuti Staples Center, ett guld kistan ... kommer på??? Låt oss säga att jag inte såg bilder, men allt om den här berättelsen är att lukta som en cirkus.
  förmodligen han inte förfalska hans död bara för pengar, men för egen fred, men jag tror att det fanns sätt att göra detta mindre obviuos.
  och jag kan inte vänta på att flera av dina artiklar och även om media har sin egen makt att sälja bra eller dåligt är väl att aldrig bryta ner intelligens och logik.
  tack

 10. truthseeker1002 säger:

  När det gäller video i artikeln "Michael Jackson på o2 konsert repetitionerna, im övertygad om att Michael Jackson under första halvan av filmen var faktiskt hans stunt dubbel (sk dimitrie) och att det verkliga Michael Jackson var under andra hälften av video utför. Videon var definitivt från klippa och klistra och placeras tillsammans.

 11. Elde säger:

  ppl plz kolla det här http://illuminatimatrix.wordpress.com/40-princess-diana-give-me-liberty-or-give-me-death-paris-rock-pa-rise-pa-ra-dise/ jag kan inte tro vad som finns på nätet ... om Elvis skulle inte ha gått så fort, servrar skulle krascha hela världen. Mj & AEG är på s. 40. Du måste rulla ner hela vägen ... men, OMG, jag älskar en bra mysterium. CREEEEEEPY är inte det
  Hoppas den här har ett bra slut.
  PS Admin skulle det inte vara möjligt att lägga upp en kommentar efter alla artiklar, coz kommentarerna här skulle också kunna relatera till andra artiklar. Något som ett allmänt svar? hälsningar från Belgien

 12. nyla säger:

  hej ok, först och främst vill jag säga Tack och lov finns det människor som ni fortfarande lever. Med en bakgrund som är långt ifrån anyones control.I uppskattar verkligen att du skulle kunna överväga alla möjligheter om Michael Jackson fiasko. Det stämmer att de flesta av medierna (dvs CNN Fox News etc) ägs av en satanisk grupp illuminati vissa kan kalla det jag vet wateva. Samma grupp som 2pac utsätts för personer innan han blev "mördad". Jag tror att detta kan vara den samma i MJ: s fall. Jag förstår inte riktigt vård eller am botherd om Elvis personligen tror jag inte att han var allt detta, inte min typ av rock men thats min åsikt. Jag är inte heller en sådan die hard fan av MJ, det gjorde jag gillar några av hans musik och danser, men inte så tokig. Men ändå dina artiklar har stimulerat många människors sinnen och gav en insikt för mig defo. Tack för denna hemsida och jag hoppas att ni få in fler bevis för ljus. Vid första jag tänkte att han dör, men inte helt säker på hur. Men på grund av alla contreversy för obduktion och begravning och familjen kommer inte att avtal i likhet med många andra am början har mina tvivel. Jag tror inte att han är död och människor som var mycket nära att han vet att detta är också sant. Dess en sådan skam att i våra dagar en man skulle vara tvungen att fejka sin egen död bara för att försöka komma undan media.

  Jo tack igen, jag ser fram emot att läsa fler av dina artiklar. också vem som är redaktör för webbplatsen?

 13. littlesuemj säger:

  Jag har precis sett hur documentry på kanal 4 om Michael jacksons sista dagarna var det mycket svårt att se men som ett fan jag bara fick. Det verkar latoya är att berätta sanningen om vissa saker, hela familjen hölls borta från michael av människor runt honom, bara för att de ville hjälpa honom. De kommer att försöka få honom bort från droger och Michael själv beslutat att det var dags att sluta ta dem. Men tyvärr, eftersom han var detoxing själv hade han en olycka under repetitionerna och skadar sig själv han var en mycket smärta han gick tillbaka till sin la herrgård och fick ett skott av demerol av Dr Conrad Murray som till vår stora saddness stoppas Michaels hjärta Den ambulanspersonal kallades men det var redan för sent Michael hade gått bort. Redan nu i dont vill att detta skall vara sant, men tyvärr är det, jag är upprörd och ödelade men jag vet i mitt hjärta att Michael kommer alltid att vara med oss. Så jag ber alla människor på denna webbplats för att bortse från alla de teorier som har lagts upp och ge MJ respekt och fred han förtjänar.

 14. wilkesxgurl säger:

  om du kan bevisa att han lever, vad gör du hyvling att göra åt det?

 15. BeenTown säger:

  Jag älskar din hemsida, det ger mig hopp. Det finns något inuti mig som säger att han inte är död. Sedan tror jag att jag själv Michael mänskliga som alla andra, han är inte oövervinnerlig, och sedan skall jag börja tänka att han inte är vid liv.

  När jag tänker så här, jag anser att det i slutändan skulle bli sann s men webbplatser som du ger mig hopp.

  Jag hade en dröm själva natt att Michael "klarat" han levde i den. (slags tvetydig han antingen dör eller bara mycket levande, eller någon att riskera sin hälsa) Mina drömmar är något allvarligt de är inte vanliga drömmar.

  Jag vill inte låta som en galning men jag hoppas han lever.

  När jag hörde av Michael's passerar jag fälla en tår. Detta var första gången jag trillar tårar i 4 år. Den senaste gången jag grät var 4 år innan när min vackra faster passerat.

  Jag har aldrig träffat Michael men tanken om att förlora honom visat så stort för mig, att jag faktiskt grät. Det har släktings begravning att jag aldrig grät på.

  Var lever Michael.

Lov en Svara

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.