Despre

5 iulie 2009
de admin

Michael Jackson Hoax Moartea a fost creat pentru acei dintre noi care a crezut că primul când am auzit la ştiri că Michael Jackson au decedat a fost "Nu se poate, este cu siguranta un Hoax". Scopul nostru este de a încerca de a explora şi de a răspunde la unele dintre cele mai multe întrebări care înconjoară "Moarte" de rege al Pop din iunie 2009.

Am dori să se asigure că noi nu suntem mor greu fanii Michael Jackson, în speranţa că el "prefacut moarte", deci el va reveni mai bine decât oricând. De asemenea, nu suntem "în imposibilitatea de a accepta adevarul" despre moartea sa. Mai mult, până la punctul, care este ceea ce incercam sa descoperi aici ... adevărul. Există prea multe circumstanţe care nu adaugă şi prea multe variabile în poveşti care s-au spus despre a ne de mass-media despre happenings în ziua Michael Jackson a murit.

Am dori să spun la toţi cei care pleacă comentarii că exprimarea noastră de conţinut este "enervezi" şi "jignitor", că aceasta a fost alegerea ta de a vizita site-ul nostru. Ai venit, evident, la paginile noastre, pentru ca, undeva într-te să crezi că "ceva nu se adauga" ... la fel ca restul dintre noi.

Am dori, de asemenea, de a-şi exprima la Michael Jackson, care sunt Ventilatoare a ne trimite comentarii cerşit noi pentru a elimina site-ul nostru şi să "respecte mort" şi "Să Michael Jackson RIP", că, dacă aţi găsit conţinutul perturbând sau ofensiv, care ar trebui să părăsească site-ul nostru. Poate vă gândurile şi comentarii ar fi mai bine partajate pe un Michael Jackson de Fansite-un fel în care puteţi amesteca cu altii ca tine care cred că vă idol, pur şi simplu "a scăzut mort" de la un atac de cord-o singura zi.

Tot ce vrei sa faci este sa exploreze adevărat evenimentele din jurul "moarte", din acest colorat si talentat interpret.

Noi cerem să fie acordat libertatea de gândire şi de exprimare.

MJHD Administratie

Comentarii (4)

4 Răspunsuri la "Despre"

 1. heisalive spune:

  Chiar înainte de a găsi site-ul dvs., am fost şi încă mai sunt convins 100 +% că Michael Jackson în scenă propria moarte pentru a scăpa şi du-te cu un obişnuit pe viu în altă parte ... că este ceea ce mi-a fost vocea interioară spune-mi din momentul sa "moarte" a fost anunţat şi ea continuă să-mi grăbire în curs de desfăşurare. Sunt de asemenea, un juridice profesionale şi am uitat la această problemă ca un "caz", iar toate elementele acestuia ca Discovery, pentru a numi doar una. Michael Jackson cu siguranţă de alamă bleeps, contactele, resurse, loyals şi de cele mai multe dintre toţi banii şi wherewithall la mare pentru a inscene o astfel de "show" ca asta! S-a maritat cu Elvis "a ADN-ului, Lisa Marie şi în timp ce căsătorit cu ea, a luat de mărfuri de la ea cu privire la modul Elvis" moartea a fost o înscenare şi "vândut" de către public, prin mass-media de satanice înapoi în 1977. Este foarte clar că Elvis nu a murit la Graceland şi este după toate probabilităţile în SUA program de protecţie a martorilor. Nici o îndoială în mintea mea că Michael Jackson, pentru propriul său set de motive în scenă sa "moarte", dar este în viaţă şi este undeva uitam acest "caz", aşa cum sa tot mai mare bis cu moneymill continuu $ pinning pe şi de pe. Dacă Debbie Rowe nu primeşte custodie a acestor copii, şi rămâne cu Katherine Jackson, înfiinţat de către MJ a va, aceasta va asigura un acces uşor pentru MJ la copiii lui şi le va fi surprins o dată se întoarce de la "grave" pentru a le vizita .

  În ceea ce priveşte propria mea "caz": Breaking News! The "Starwitness", Elizabeth Taylor MJ cine iubeşte cu inima şi sufletul şi de asemenea, a "refuzat" la "apărea" de la "memorial" shindig la Staples Center spune ea "iubeşte prea mult" Doamna Taylor este o persoană Michael are încredere în ea şi implicit a dovedit o loialitate faţă de el nu "apare" la T sa sendoff lui Elvis, după care "" moarte "şi înmormântare este de departe cea mai mare minciună mai spus, o minciună că miliarde de oameni au swalloed întreg .. O persoană care a votat de credinţă mică!

  * Breaking News Update mea de pe "caz": Starwitness No. 2, Diana Ross a anunţat, prin intermediul a lansat declaraţie nu participă, vorbesc: ea este, de asemenea, pe asta! Aceste 2 persoane, Ross Taylor şi ambele au fost şi sunt cunoscute pentru a fi mai aproape de Michael Jackson, o parte din cercul său de confidantes de ani de zile. Oameni: trezeste-te! dovezile ţine de montare şi cazul câştigă teren solid,

  Înainte Breaking News Update mea de pe "caz": Două mai importante din cercul interior al MJ a fost lipsă la Staples Center: Uri Geller şi Chopra Deepak, două în mai multe persoane pe scenă bine "moartea scape"??

  După sfârşitul celui de-al "Memorialul de servicii, nu vezi pe nimeni de la toate - pe scena de backwall Staples Center - aceste cuvinte care apar în albastru caractere:" Eu sunt în viaţă şi va trăi pentru totdeauna "???? Ti-Michael Jackson da un "mesaj" aici însuşi în timp ce rosedraped, aur sicriu, probabil, goale sau cu o marionetă în interiorul stat acolo fără a da de un singur fel de tremur că este de fapt conţinute un organism, organismul de Michael Jackson sau .... oricine .. mulţumesc pentru lectură şi .. ce? toata lumea se gândesc la asta?

 2. Andrea spune:

  Am două comentariul de mai sus de mine! El este în viaţă, oamenii au nevoie sa se trezeasca!

 3. elde spune:

  Nu sunt un fan al MJ conservator; mi-a plăcut de el câteva piese, unele urât, dar întotdeauna respectat, el, ca un artist şi un perfomer. Fie ca e viu sau mort, nu contează prea mult. Site-ul dvs. are tot dreptul să existe; oameni intra pe propria lor liber va ... la fel de mult ca as vrea ca el să fie în viaţă (am avut bilete pentru cel de-al doilea concert, la Londra, care a fost amânată până în luna martie - si am fost foarte nerabdator sa care), dacă el ar fi fost încă în viaţă, aş simţi trădat şi disrespected pentru că eu sunt foarte rău şi empathising cu copiii lui (nu contează ce culoare sunt ..) şi fraţii. Dar, hei, totul este posibil şi în căutare de ceva de pace şi linişte el ar putea foarte bine să fie încă în viaţă. Dar, apoi, din nou, el ar mai fi in stare sa execute din nou în timp ce căutaţi drept în ochii tuturor celor care au respectat-l ...

 4. lorihehir spune:

  Uita-te atent la imagini de la "Conferinta de presa". Există o mare vas de sânge care rulează în jos centrul de interpret de frunte. Acest acelaşi vas de sânge poate fi vazut in imaginea de persoana în ambulanţă. Acum, uită-te la mâna dreaptă a interpret, el are un chist pe partea de sus a trecut doar mâna lui încheietura. Am sfida pe cineva pentru a captura o fotografie care arată Michael Jackson cu oricare din aceste markeri. De asemenea, nu se poate efectua CPR, în măsura în care se va crea navei pentru a se umfla în cap, în care persoana în ambulanţă este în viaţă cu o amendă fluxului sanguin. În sfârşit, a asculta la 911 bandă îndeaproape. După ani în aplicare a legii, nu am mai avut un dispecer nu întreb dacă pacientul are o stare de spirit, după care el / ea este de-a spus pacientul este "nu respiraţie". Acesta este unul dintre primele lucruri întrebat, şi totuşi, aceasta nu este niciodată întrebat în această audio.

Plecare un Reply

Tu trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.
Copiere protejate de Chetan e WP-CopyProtect.