Om

5 juli 2009
av admin

Michael Jackson Hoax Death er opprettet for de av oss som første tanke da vi hørte nyhetene at Michael Jackson var døde, var "Nei, det er definitivt et Hoax". Vårt mål er å prøve å utforske og besvare noen av de mange spørsmål som omslutter "Death" av King of Pop i juni 2009.

Vi ønsker å sikre at vi ikke er die hard Michael Jackson fans, håper at han forfalsket hans død ", slik han vil komme tilbake bedre enn noensinne. Heller ikke er vi ikke godta sannheten om hans død. Mer til poenget, det er hva vi prøver å finne her ... sannheten. Er det litt for mange situasjoner som ikke legger opp og for mange variabler i historiene som har blitt fortalt om til oss via media om happenings på dagen Michael Jackson døde.

Vi ønsker å si til alle som forlater kommentarer uttrykker at innholdet er 'upsetting "og" hurtful', at det er ditt valg å besøke vårt nettsted. Du har åpenbart kommet til våre sider, fordi sted innen deg selv du tror at "noe bare ikke legge opp" ... akkurat som resten av oss.

Vi vil også uttrykke til Michael Jackson Fans som er å sende oss kommentarer ber oss om å fjerne nettstedet vårt og til "respektere de døde" og "la Michael Jackson RIP ', at hvis du finner innhold forstyrrende eller støtende at du bør forlate vår. Kanskje tankene dine, og kommentarer ville være bedre delt på Michael Jackson Fansite av noen slag, der du kan blande med andre som deg som tror at idol bare "falt død" fra hjerteinfarkt en dag.

Alt vi vil gjøre, er å utforske den sanne hendelser rundt "død" på denne fargerike og talentfull utøver.

Vi ber om å bli gitt den frie tanke og tale.

MJHD Administrasjon

Kommentarer (4)

4 Svar til "Om"

 1. heisalive sier:

  Allerede før finne webområdet ditt, jeg var og fortsatt er overbevist om 100 +% at Michael Jackson iscenesatt sin egen død for å slippe og gå på med en NORMAL bo andre steder ... det er det min indre stemme har vært å fortelle meg siden det øyeblikk hans "død" ble annonsert, og det holder quickening meg pågående. Jeg er også en juridisk profesjonell, og jeg ser på denne saken som en "case", og alle elementene derav som Discovery å nevne bare en. Michael Jackson sikkert i messing bleeps, kontakter, ressurser, loyals og mest av alle pengene og wherewithall for øvrig til inscene en slik "show" som dette! Han giftet seg med Elvis' DNA, Lisa Marie og mens gift med henne, fikk varer fra henne om hvordan Elvis' død ble iscenesatt og "solgt" til publikum ved satanic media tilbake i 1977. Det er helt klart at Elvis døde ikke på Graceland, og er i all sannsynlighet i USA Witness beskyttelse programmet. Ingen tvil i min sjel at Michael Jackson, for sitt eget sett av årsaker iscenesatt sin "død", men er levende sted, og ser denne "hendelsen" som hans stadig størst ekstranummer med moneymill kontinuerlig $ låsing av og på. Hvis Debbie Rowe ikke mottar forvaring av disse barna, og det gjenstår med Katherine Jackson satt opp av MJ vilje, dette sikrer enkel tilgang for MJ til sitt barn og vil de bli overrasket når han returnerer fra "grav" til å besøke dem .

  Så til min egen "case": breaking news! The "Starwitness", Elizabeth Taylor som MJ elsker med hans hjerte og sjel og det samme har "avvist" til "vises" på "memorial" shindig på Staples Center sier hun "elsker ham for mye" Ms Taylor er en person Michael klareringer implisitt og hun viste sin lojalitet til ham ikke "vises" på t hans hans sendoff som etter Elvis' "død og begravelse er langt den største ligger noensinne sa, løgn at milliarder av mennesker har swalloed hele .. oh stemmer lite tro!

  * Breaking News Update på min "case": Starwitness nr 2, Diana Ross annonsert via utgitt uttalelsen ikke skal delta, sier: hun er også med på dette! Disse 2 individer, Ross og Taylor både har vært og er kjent for å være nærmest til Michael Jackson, en del av hans krets av confidantes for år. Personer: våkne opp! bevisene holder montering og saken er å få fast grunn,

  Neste Breaking News Update på min "case": To mer importants av MJ indre sirkel manglet på Staples Center: Uri Geller og Chopra Deepak, to personer i hans godt iscenesatt "død escape"?

  Etter slutten på "Memorial Service, gjorde noen i det hele tatt se - på scenen backwall av Staples Center - disse ordene vises i blått lettering:" Jeg lever og vil leve for alltid "??? Hadde Michael Jackson gir en "melding" her selv mens rosedraped, gull kisten, trolig tomt eller med en hånddukke innsiden satt der uten å gi til en enkelt overhodet Vibe at den faktisk inneholdt en kropp, kroppen til Michael Jackson, eller .... hvem .. takk for lesing og .. hva? er alle andre tenker om dette?

 2. Andrea sier:

  I andre kommentaren over meg! Han er i live, folk må våkne!

 3. Elde sier:

  Jeg er ikke en diehard fan av MJ; Jeg elsket noen av hans sanger, hatet noen, men alltid respektert ham som kunstner og en perfomer. Enten han er levende eller døde, det gjør egentlig ikke saken. Nettstedet har all rett til å eksistere; folk skriv det på sin egen fri vilje ... Så mye som jeg ønsker ham å være i live (jeg hadde billetter til den andre konserten i London som ble utsatt til mars - og jeg var virkelig ser fram til det), hvis han fortsatt var i live jeg ville føle seg lurt og disrespected fordi jeg er veldig vondt og empathising med hans barn (never mind hvilke farger de er ..) og søsken. Men hei, alt er mulig og i sine søk etter litt ro og fred kunne han godt være i live. Men da igjen ville han aldri være i stand til å utføre igjen mens du ser rett i øynene til alle som respekterte ham ...

 4. lorihehir sier:

  Se nøye på bildene av "Pressekonferanse". Det er et stort blod fartøy kjører ned midt på impersonator panne. Denne samme blod Fartøyet kan sees i bildet av personen i ambulanse. Nå ser på høyre side av impersonator, han har en cyst på toppen av hånden bare fortiden hans håndleddet. Jeg trosser alle kan ta et bilde som viser Michael Jackson med noen av disse markørene. Dessuten kan man ikke utføre HLR i det omfang som vil skape fartøyet å hovne opp i hodet, den personen i ambulansen er levende med en fin blodstrøm. Til slutt, lytte til 911 tape nøye. Etter flere år i politi, jeg har aldri hatt en Dispatcher ikke spørre om pasienten har en puls etter at han / hun blir fortalt pasienten er "puste". Dette er en av de første tingene spurte, men dette er aldri bedt i denne lyd.

Avreise en Svar

Du må være innlogget for å poste en kommentar.